Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Flúgos Futam 1x01 - Dagonyázás Romániában

2016. október 18. 09:00 - Chat Géza

 kepernyofoto_2016-10-18_7_17_52.png

A VIASAT3 tető alá hozott egy road reality-t, illetve magyarosította a The Amazing Race-t, ami annyit tud, hogy 8 (1-1 szerelmes párból álló) csapat 5 országon keresztül kocsikázik és feladatokat teljesít. Amelyik csapat a nap végén utoljára ér célba, az felcsücsül a szopóágra. A buli 10 napig tart, így, ha átlagolunk, akkor nem lehet, hogy minden nap végén kiesik egy csapat, mert akkor a végén -2 pár lenne, ugye. Aztán lehet, hogy behoznak új versenyzőket? Mivel Winkler Róbert az adást és úgy az egész műsort alles zusammen felszopó felkonfban bőszen belengette, hogy meglepetésekkel, továbbá veszett nagy, 440 fokos tokio driftet megszégyenítő farolásokkal teli fordulatokkal lesz púposra tuningolva a Flúgos Futam, ezért semmi sem kizárt. Ami a hogyvoltozást illeti, kicsit formabontók leszünk, csapatonként lesz kiemelve, hogy adott pároknál mi volt az, ami egyáltalán említésre méltónak bizonyult. De nincs más hátra, mint előre, úgyhogy csapjunk is a szponzorgépjárművek lőerői közé! A Bilea-tónál üdvözli Winkler Róbert és Bazsó Gábor a versenyzőket, akiknek a neve ezzel úgy rátapadt a fasza autós konentekre, mint Berki Krisztián cipőjének talpa a Porsche gázpedáljához az M7-esen az egyik éjjel.

Piros csapat - Josei és Petra

kepernyofoto_2016-10-17_20_56_26.png

Csak Josienak van jogsija, de az is inkább a vitrinbe volt kipakolva eddig, mert még 350 kilométer sincs a lakatlan trópusi szigeten seggpucéran párkereső fiúnak. Tudni illik, ők kette az Ádám keresi Évátban jöttek össze, ahol kvázi egy nudista strandon kellett csajozni, faszizni. Elsőre sikerül a tóból kihalászni a kis labdákat, aztán kinyitni a ládikát, majd felmatricázni az autót, így már mehetnek is az első desztinációhoz, ami Nagyszebenben van a Hazugok hídjánál. Az első bal kanyar után már okosodhatunk is a kisfilmjükből, így megtudjuk, hogy annyira harmónikus párkapcsolatban élnek, hogy Petra akár baltával is ketté hasítaná Josiet, mert nem akar menten gyereket tőle. A szerpentin után, gyanítom az első kereszteződésnél már meg is van az első konflikt. Biztos, hogy jó felé jövünk? Kérdezi ezt Petra, akinek elméletileg sasszemű mitfahrerként kellene az utat és a térképet kémlelnie, de ő ezt nem vágja, mert román térképet nem tud olvasni, csak a magyart, elvégre magyar állampolgár vagy mifene. Segítséget kérnek egy palitól, aki megmondja, hogy akkor rükverce lehet pakolni a gépet, aztán lehet megindulni visszafele. Végül megkerül a Hazugok hídja, aztán a katonai gyakorlópálya is, ahol egy kicsit imádkozni kell Petrának, de csak-csak leszarja, hogy vizes lesz a cipője és megcsinlája, amit köll. Végül a hotelhez is eljutnak, hála egy néninek, aki magyarul elmagyarázza, hogy fönek kell menni, oszt a végibe lesz a hotel. Pont nem estek ki, de Josienak ez volt a nagyra törő álma, hogy ne az első napon baszódjanak kifele. 

Zöld csapat - Robi és Anikó

Milyen stratégiát választottatok a versenyre? Ez a 8 bites, bemelegítő kérdés hangzik el, amire Anikó már bokából nyomja a bebiflázott ősreality biblia idevágó passszusát: Mi magunkat fogjuk adni. Róluk annyit érdemes tudni, hogy Robi az a klasszikus fehér gatya + fekete ing kombóban nyomuló kabriós nagyágyú, aki ingatlanokkal és autókkal foglalkozik, Anikó meg műkörmös, de sminkessé upgradelné magát. A nő erdélyi, így viszonylag képben van, plusz a nyelvet is eléggé jól keni, így a labdák kihalászása után már tiporják is a gázt, hogy odaérjenek a Hazugok hídjához. Svájci óramű pontossággal működik minden, van egy kis minimális zsörtölődés a kocsiban, amikor Anikó megunja, hogy Robi belekaffog a navigálásba, de így is elsőként érnek célba. 

Fehér csapat - Lóránt és Csilla

kepernyofoto_2016-10-18_7_17_15.png

Fiatal csikók ezek, a lány még tanul, a fiú meg gyúrás és a dolgozás kettősét csinálja 168 órás váltóban, na meg Csillát "ápolgatja". Azt a taktikát választják, hogy rátapadnak az előttük lévőre, ha már a zöld csapatban Anikó erdélyi, akkor biztos jobban ismeri a környéket, de a nyelvet biztos jobban vágja, mint közülük bárki. Így tolják végig a katonai feladatig, ahol már kicsit leszakadnak. Ők is élnek az utca emberétől vett infókból. Az se gond, hogy nem beszélnek semmilyen idegen nyelvet, mert legfeljebb addig mennek, amíg nem találnak egy szittya magyar, két lábon járó GPS-t, baszki. Végül ők sem maradnak az út szélén, megérkeznek a hotelbe, ahol már csak kosztolniuk kell.

Türkiz csapat - Krisztián és Tamara

kepernyofoto_2016-10-18_6_28_20.png

Amolyan se veled, se nélküled (csiki-csuki állapot) párkacsolatban élő oktató + fodrász párosról van szó. Ennél többet nem nagyon lehet róluk megtudni a Bilea-tóból spéderező pecabottal labdákat kifogó feladat után, de majd a szerpentin alatt csak beindul a dolog. Mivel ők érnek elsőként Nagyszebenbe a Hazugok hídjához, ezért fel is vehetik a műsor egyik élő nehezítő körülményét, Cinthya Dictatort, aki az anyós ülésre bepattanva máris a Mónika Show-ba képzelve magát faggatja Krisztánt és Tamarát, hogy akkor oké, hogy se veled, se nélküled, de kefe azért az van, nem? Krisztiánnak úgy kellettek ezek a kérdések, fogatlan Johnynak egy jó száraz, rágós steak. Legalább annyi hasznuk van Cynthiából, hogy Tamara helyett megcsinálhatja a sárban kúszást meg a többi szar feladatot a második találkozási pontnál. Lehet, hogy Dictator annyira gebe, hogyha az utcán meglátnám, akkor beszaladnék a sarki áfészbe, hogy vegyek neki egy zsömlét, de mégis, simán megcsinál minden feladatot. Mondjuk a Hotel megtalálásában nem segít, csak a hátsó ülésen nyomkodja a telefont, míg Tamara lebassza Krisztiánt, hogy 64-gyel száguldozik, és így nem tudja leolvasni a táblákat. Szerencsére megérkeznek az adott helyre, aminek a bejáratánál a WInkler-Bazsó duó már hadtápba vágva várja őket.

Kék csapat - Ádám és Anna

- Írd fel a tenyeredre vagy a homlokodra, hogy....

- A homlokomra? Majd a tiédre, arra kiférne még a Biblia is.

És akkor még ki sem derült, hogy Anna szempilla stylist!!! SZEMPILLA STYLIST, BASZD MEG! Hogy? És miért? Ádám meg egész biztos, hogy Éden_És_Aranypart_A_Saját_Bőröndjébe_Püréző_Levi rokona, így arcra. Amúgy egyéni vállalkozó, aki a szemmel láthatóan egy kis lakásban az ágyon pöffeszkedve laptopozik, amíg az asszony porszívózik. Egy közösségi oldalon találta meg a lányt, majd 1,5 évvel később, hát ki lépett rá a cipőjére egy fesztiválon? Igen, Anna. Szokás mondani, hogy az élet írja a legjobb történeteket, de úgy látszik ott is becsődölt az ötletgyár és már szar hollywoodi kliséből megy csak a sztoricsinálás. Annak rendje és módja szerint, nullához konvergáló elbaszási rátával megérkeznek a Hazugok hídjához, és már indulnak is tovább az ominózus tóig, de elcsesznek egy kanyart és a kukoricásban kötnek ki. Aztán persze megtalálják a katonai akadálypályát, végigmennek rajta, így már csak a nap utolsó állomását kell megtalálni. Egy helyi figuravarjút meg is kérdeznek, hogy merre van az arra, majd elkezdik követni kocsival, de mint kiderül, rossz helyen vannak. Ahogy Anna is mondja: Ez valami miniszterni izé, nem militari. Kicsit rájuk esteledik, de megérkeznek.

Fekete csapat - János és Márti

kepernyofoto_2016-10-18_7_19_16.png

Jani szintén belógatta már a brét a tévén keresztül a nézők arcába az Ádám keresi Évát című műsorban, de Mártiról eddig még nem tudtuk, hogy ki fia, borja, viszont most kiderült, hogy szolnokon dekoratőr. Most nincsenek együtt, mert 10 éve már kipróbálták ezt a párkapcsolat nevezetű dolgot, ami nem jött be, mert Márti szerint a 2 in 1 bármixerként és kaszkadőrként üzemelő Jani nehéz eset. Ami a versenyt ileti: úgy általában mindenhova az utolsó három valamelyikeként érnek oda, a katona sorfeladatokkal is megszenvednek, mivel Márti az utolsó feladatnál többször is elhagyja magát. Végül sikerül átimádkozni a 45 fokos rámpán, így minden további gond és probléma nélkül ötödikként érkezhetnek Winklerék karjaiba.

kepernyofoto_2016-10-18_7_20_04.png

Sárga csapat - Viktor és Zsófi

kepernyofoto_2016-10-18_7_19_04.png

Modellek. Úgy is néznek ki, úgy is viselkednek. Ennyi. Ha vascsővel agyon vernek, akkor se tudnék róluk többet írni. Egyrészt nem is volt velük annyi adásanyag, mert a mocsokban kúszós feladatot is viszonylag simán abszolválták, aztán volt valami mini balhé arról, hogy a lány nem figyeli a térképet, közben pedig mégis, mert az 1-es út és a 7-es tök ugyanaz, csak fényévek múlva ágazik el a kettő. De a célbaéréskor megint nagy szerelemben voltak jelen.

Narancssárga csapat - Máté és Csilla

Csilla recepciós, Máté informatikus, amit csak úgy mutatnak be, hogy valami számítógépes játékkal játszik. Enni azt szeretnek, ezt meg is mutatják egy elég karaj kis, home made Konyhafőnökalázó videón, amint megsütik a hagymás rántottát. Ahhoz képest, hogy Máté 20 éves, és nincs jogsija, valamint nagyon maximum csak a GTA-ban vezetett autót, mégis ő az, aki rendre lebassza Csillát, aki kicsit nekimegy a patkának. A nő bevallja, hogy amúgy tényleg fél a vezetéstől, de csak, ha olyan helyen kell menni, ahol még nem járt, vagy, ha sokan vannak az utakon, meg nagyon para útvonalaktól is ronyózik, olyanoktól ahol bangladesi körülmények uralkodnak. Tehát Csilla az általa ismert, de apokalipszis sújtotta, kihalt belvárosban szeret csak vezetni. Az első checkpoint után kisebb anyázás szakítja meg a kultúrált vezetést, amikor Máté összefaszfejkedi a Ford kombi anyósülését és beszólogat Csillának, hogy együgyű. Bár nem kéne, de erre sok feszültségre még jön egy utolsó, amikor nem sikerül végigszenvedni a katonai feladatokat. Leginkább Csilla hasal el az utolsó elemnél. Mondjuk Máté továbbra is adja az őstulok figurát, aki egy paraszthajszálnyit se motiválja nőjét. Hát ja, ez elég kellemetlen, hogy te rángattál bele ebbe az egész műsorba, erre most te adod fel! Ilyen és ehhez hasonló, feltételezem  lifecoach bibliából idézett bozdító mondatok hangzanak el. Itt ez beteszi nekik a kaput, feladják, de azért még elmennek az utolsó helyszínre, hogy meglegyen a teátrális búcsúrituálé.

 

 

6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2016.10.18. 12:19:33

Affene... erről lemaradtam, pedig nagyon meg akartam nézni. Köszi hogy mégis képben lettem :-) Ahogy elnézem, itt sem lesz nagydoktori a résztvevőktől.

Gery87 2016.10.18. 13:20:41

Valamilyen oknál fogva én ennek a végét(?) tegnap láttam, talán a Winkler páros miatt nem nyomtam el és basztam ki a TV-t azonnal az ablakon....

Erre a "cintia gebére" viszont azt hittem hogy a lányuk, mondjuk fura is volt hogy mit keres ott a 14 éves tapiszar nyomkodó csitri, (aki hogy néz már baszki..) ha a többieknél nincs:)

Lalikám 2016.10.18. 13:30:58

Én jókat röhögtem néha, bár ritka nagy bunkó egyik másik.

Azt meg mondjuk nem értettem, hogy ha valaki nem tud magabiztosan idegen helyen vezetni és ügyességi játékokban sem jó (amik várhatóan lesznek a műsorban), akkor miért jelentkezik? És ha már jelentkezik miért válogatják be? Az ahogy szenvednek egy számukra teljesíthetetlen akadályon, szerintem egyáltalán nem vicces.

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2016.10.18. 15:31:27

"patkának": Ez valami helyi állatfaj lehet. Ott él a zöngésben. Illetve mellette.

Ha már Winker/Karotta, engem érdekelt volna, hogy milyen autó (a legvégén volt halovány hint), dehát nem.

KissEnikő 2016.10.19. 18:41:49

@Lalikám:

Nem jelentkezik erre senki. Becastingoljak oket, aztan van az a penz, tudod.

tavesz 2016.10.25. 19:02:58

@Kis Pank: te nagyon értesz hozzá, az a helyzet....
süti beállítások módosítása