Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x51 - Miénk ez a cirkusz (18+)

2016. október 17. 08:22 - sixx

screenshot_1_3.png

Szegény Zseri, annyi esélye sem volt a győzelemre, mint Vajna Timi fánkozójának a sajtó jóindulatára, legalábbis ha hiszünk a fantomképek viadalának, amit már az első bejelentkezéskor is a jobboldali versenyző vezetett. Ez a párbaj alatt sem változott. Az arány 46-54 körül mozgott végig, szoros volt, mondta Bencus a piros cipőjében.

Odabent

A vellából három fontosabb dolgot láthattunk, az első, a bírósági tárgyalásos izé sima baszogatósdi volt, amiben Krisztián (ügyvéd még soha nem voltam, csak vádlott) Micit, Evelin meg Zserit védte, azaz egymás ügyfeleitől kérdeztek olyat, amilyet majd Bencus fog a párbaj alatt, és baszki a kérdések 70 százaléka szerintem megegyezett. És nem derült ki semmi lényeges, Zseri szerint Mici nagy pofája elárulta, Mici szerint Zserit választotta a többség (hárman, szúrta közbe valaki készségesen), ő itten áldozat, ártatlan, mint a ma született bárány.

screenshot_3_3.png

screenshot_4_3.png

A második egy versengés volt, ami két feladatból állt: az elsőben egy nyalókát kellett csontig lenyalni a pálcikáról, ami az erotikus felhangok miatt lehetett volna dögös is, de nem faszalakú nyalókát kaptak, mert az túl könnyű lett volna, hanem nagy kerek, színes baszt, amit nem lehet bekapni, csak nyalogatni. Kapják az ívet a társulattól, és erőlködnek is rendesen, de nem sok sikerrel, Mici szája szinte kireped az erőlködéstől, és a nyalogatás sok minden, csak nem szexis. Meg is egyeznek egy döntetlenben és hagyják a picsába az egészet.

A versengés második felében magassarkú cipőbe öltözött méhecskéket alakítanak, akiknek az a dolguk, hogy a kis dobozaikba a vellában szétszórt teniszlabdákat gyűjtögessenek, mint elbaszott virágporszemcséket. Mici a magas sarok királynője a saját bevallása szerinti szar kondijával is jobb, mint a focista, ami azért fura kicsit nekem, bár azokon a sarkakon én állni sem tudnék, nemhogy rohangálni. A végére kifárad mindkettő, Mici infarktusközeli állapotban, annak sem tud örülni igazán, hogy leverte Zserit, aki kicsit csalt is. Zsóti azért itt is be tudott szólni Mici súlyára, csak a biztonság kedvéért, gondolom.

A seggemen vettem a levegőt. (Zseri)

A harmadik nagy egység a kibaszott cirkuszi előadás főpróbája, amit perszehogy a Tivy-Atti páros abszolvál a legjobban, bohóckodni ugyan nehéz dolog, de készség effektíve nem kell hozzá. Abban nagy plánét nem látok, hogy Mici hátára csirkét raknak, és Zsóti és Vivi tánca sem igazán tűnik nagyon nehéznek, ahogy a tornadressze miatt két napja befeszülő Soma és pucérpinájú Gina erőemelése sem. Dávidék zsonglőrködése eleve halálra volt ítélve, ahhoz kellene valami kis tehetség vagy érzék, éveken át való gyakorlás és így tovább.

Cirkuszban

Sminkelnek, beöltöznek, jönnek értük, és viszik őket a cirkuszba. A jelmez mellé aranyfestés és csillám is jár, meg közönség a sátorban. Az előadást Evelin, az igazgatónő vezényli le, ő a konferanszié is, a szövege böte, de legalább magabiztosan adja elő, nem szarja össze magát a feladattól, mint Anikó az élő adásoktól. A bohóckodás, mármint a hivatalos értelemben vett, jól sül el, komolyan, nem volt rosszabb semmivel, mint az utolsó ilyen produkció amit láttam hatévesen, sőt, attól annak idején sírva rohantam ki a cirkuszból. Dávid és Zseri aranyos volt, nem hitte volna, hogy azt is el lehet baszni, ha az ember EGY labdát hajigál, pedig de. A tányérpörgetés és a kunsztok (felemelt láb alatt átadás, stb.) viszont fasza volt.

screenshot_23_3.png

Somáék cucca arra épült, hogy Soma erős, és nem szarja össze magát Gina súlya alatt, bejött. Ezen kívül voltak benne művészinek szánt mozdulatok, és ha nagyon akarom, erotikus felhang, ennek Evelin kurvára nem örült a kulisszák mögött, de profi, és nem ment be a színpadra, hogy Ginát hátba rúgja, majd odabent. A csirkés szám az meg, hát, volt benne két csirke, Mici meg Krisztián, és kb. ennyi, de azt nem lehetett várni tőlük, hogy tigrist idomítsanak egy hét gyakorlás után. Mici gigantikus csöcsei kis híján elszabadultak egy ponton, de erős anyagból volt a felső hálistennek. Vivi és Zsóti egy Rihanna-nótára légtáncolt, Zsóti természetesen ezt is túljátszotta, viszont ügyesek voltak. Tulajdonképpen az egész társulat odatette magát, szavunk sem lehet, talán csak a közönséghangra ami olyan volt, mintha egy AC/DC-bulin vették volna fel, pedig nem is.

Odakint

A párbaj, ami a legfeleslegesebb dolog a VV-ben, most, a póverdbáj korszakban meg pláne (nem kell már erőszakkal megkülönböztetni a műsort a BB-től, ugye), pont olyan volt, amilyennek sejtettük: egy büdös szót nem lehetett érteni belőle, mert a két picsa, már elnézést, de erre a viselkedésre más szó nincs, kb. félórán át párhuzamosan üvöltözött, Bencus meg hagyta, mert miért ne, addig sem kell dolgozni, ugye. Semmi olyan nem hangzott el, amit nem tudtunk volna, az eredmény nem változott, a vége előtt 5 perccel előadott kortesbeszéd meg még mindig érthetetlen, Evelin csöcskiemelős ruhája mellett azért nem megyünk el, Bencus sem tette, a nagy bejelentését viszont jól elbaszták, ő még fokozta volna a hangulatot a sziluettemberekkel meg a számokkal, erre a vezérlőből benyomták Zseri meg Mici fejét a számokkal, szopás. Ideges is lett tőle, joggal.

Mici visszatérése lesokkolta a vellát, egyedül Krisztián örült neki, mert ő még nem adta fel a kúrás reményét. Meg Gina, de ő nem faktor. Majd megbékélnek, talán Evelin is, aki kis híján infarktust kapott Mici láttán. Zseri lesokkolódott a kieséstől, és persze semmit nem változtatna, mert miért, ugye, ő ilyen, oszt ez van. Hát ja, maradj ilyen, odakünn.

screenshot_42_3.png

Ja, és az megvan, hogy Mici bizonyos szögből tök úgy néz ki, mint Havas Henrik??? Tessék:

screenshot_37_3.png

És most pina:

Címkék: 18+ vv8
502 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 08:42:34

Hogy a lényegre térjek: nincs mit mondanom, amit ne mondtam volna el tegnap. Nézi valaki ezt a szart rajtunk kívül?

ficekence 2016.10.17. 08:53:54

Jó poszt, rengeteg igazsága van. Köszi.

ficekence 2016.10.17. 08:55:40

Persze, mindenki, csak nem vallják be. Én is szégyellem, hogy nézem és nem propagálom a baráti körömben, elég, ha a család le van döbbenve. Ők ezt nem értik, nekem ez egy fajta tanulmány, ahogy ti is.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.17. 08:57:03

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Nekem tökéletesen elegendő ha a posztok és a kommenttársak összeadják az infót. Sőt véleményem szerint így a szórakoztató. úgyhogy köszönet.

É2I 2016.10.17. 08:57:31

Már majdnem megkérdeztem mi az a böte, de egyre beljebb haladva, egyre több typoba akadtam. De tudjuk be a korai kelésnek. :D (Legalább nem du. van posztunk :) Viszont szoftos lett, tessék odamondani ezeknek, erre várunk nap, mint nap. :)

on: Bármennyire is micitehenet vártam vissza legkevésbé, a játéknak tényleg ez tette a legjobbat ezt jól szavazta le a rtl.

Áválinke számomra is meglepetés volt, annikó valszeg tényleg sokkal gyengébben hozta volna ezt a feladatot.
A műovációt meg tényleg visszább kellett volna venni, mert az az összevadászott 2-300 ember ritkán tudná ezt összehozni, főleg karba tett kézzel. ;P

hannamontanna 2016.10.17. 08:58:42

Tudta? A VV nézők 56 százaléka szívesebben nézi a galuskás hangon előadott nyuszizást, mint a csicskag*cikutyázós monoton ordibálást. És milyen igazuk van :-D

MacákékIcukája 2016.10.17. 08:59:11

Nincs is jobb, mint egy klassz hogyvolt poszt ezen a fos esos hetfo reggelen. 8kor kel a nap itt eszakon :(

@ficekence: ohhh en is ugyanigy letagadom :D a csalad tudja, de ennyi

É2I 2016.10.17. 09:00:17

@É2I:
Tényleg, tényleg, tényleg.
Tényleg?
Tényleg.

MacákékIcukája 2016.10.17. 09:00:46

@É2I: nyugi, hetfo van :D nekem fel sem tunt :D

sixx · http://comment.blog.hu 2016.10.17. 09:14:35

Ez egy szar poszt, nem kell a rizsa. A böte meg idetlent jelent.

sixx · http://comment.blog.hu 2016.10.17. 09:15:14

@É2I: typokat listazd pls, javitom.

hereverő heverő 2016.10.17. 09:16:44

Jóreggelt koránkelő kommentelők!

@MacákékIcukája: Nyugi, itt magyarhonban fel se kel. Szürkeség és szemerkélő eső dukál a pesti proliknak.

Végigolvastam a tegnapi posztokat, belenéztem a tegnapi párbajba (épp Zsolti és Vivi repült, elkapcsoltam, ennyi). Tegnap szellemlányka írta, hogy Zserit kissé jobban kellene figyelni, hogy ne egy második BB Évi legyen belőle. Ez már nekem is megfordult a fejemben. Zsebibaba sajnos rettenetesen befolyásolható, ezért szokott rá a mocsok káromkodásra is. Disznók közé keveredett, és megették a korpákok. Most idekinn ha nem talál egy valóban szerető párt akibe kapaszkodhat, össze fog zuhanni, annyit fogják basztatni a benti leszereplése miatt. Pedig amúgy jóindulatú lánykának hiszem, szóval free pasik előre !

hereverő heverő 2016.10.17. 09:18:20

@sixx: Ez azért nem szar poszt. De értékelem a szerénységedet. :)))))

MacákékIcukája 2016.10.17. 09:20:18

@sixx: az mindegy, en orultem neki :) Eleg fos tud lenni a hetfo reggel hv poszt nelkul.

@hereverő heverő: itt se, fel 9kor meg mindig tok sotet volt. Es ez mar csak rosszabb lesz (telen kb 10 es 14 kozott van vilagos)

hereverő heverő 2016.10.17. 09:20:59

@sixx: u.i A Havas Henrikes hasonlaton sírok.

2016.10.17. 09:22:07

@MacákékIcukája: Nálatok is esik? Itt is. Hogy a rosszseb egye meg.

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.17. 09:23:24

@hereverő heverő: És tényleg hasonlít. :D Kicsit odaképeltem a tanárúr sziluettjét, és basszus valóban. :D

É2I 2016.10.17. 09:28:00

@MacákékIcukája: :D Nekem sem, míg ki nem engedtem a kezeim közül :S
A történésekre; áválinke ábrázata valóban sokatmondó volt, meg atituja gratulációja is vetít előre némi jövőbeni képeket.
Az rtl meg gyorsan előzményeket vágott be, még mielőtt ellőnék a ma esti poenokat. Szerettem volna látni tripptivi pofázmányát is, de a pártállás-foglalásnál sokat elárult a kényszerből odavetett "zserit várom vissza" színészkedés. Arra viszont kíváncsi leszek hogyan próbálja a maga igazára vetíteni zsé kiesését, no meg arra is nyomul-e ginnára. (Remélem a jány elküldi a f.szba ezt a -nem csak porondbeli - bohócot.)

MacákékIcukája 2016.10.17. 09:28:03

@hereverő heverő: Havas Henrika :D

@ALOKSAKTRHEE: ja, most esni fog jopar napig... szeptemberben viszont alig volt eso, tok fura.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 09:29:06

@ALOKSAKTRHEE: Nekem még mindig Ellen Pompeo ugrik be róla (na jó, úgy a Grey's Anatomy 32. évadából kb.), de ez a Henrikes is ül.

hereverő heverő 2016.10.17. 09:32:50

Ja igen, a zeneklubnak még adós vagyok egy aktuális beköszönéssel.
www.youtube.com/watch?v=in6RvG2nlMA

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.17. 09:33:07

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Kicsit meghízva, igen hasonlítana rá. :D @MacákékIcukája: Mondjuk ott fent a messzi északon ez annyira nem is meglepő, gondolom. :) Mindegy, egy a lényeg, utálom az esőt.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.17. 09:33:15

@sixx: @hereverő heverő: yepp én is akartam írni. rendben volt ez. "Meg is egyeznek egy döntetlenben és hagyják a picsába az egészet." LOL
"egyedül Krisztián örült neki, mert ő még nem adta fel a kúrás reményét." esküszöm ezt akartam írni a tegniapi poszthoz de aztán nem. true story.
Továbbá Evettke arca mikor Mici reintegrálódott :D Nelson Muntz kedveli ezt.

hereverő heverő 2016.10.17. 09:33:39

@Chat Géza: AZ a szavazás is érvényes volt, nem olvasol te elég és megfelelő újságot ! :)))))

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.10.17. 09:34:36

Ha nem lenne ciki, márpedig az ingyenes applikáció, nulla forintos szavazásokból nem hinném, hogy olyan gyalázatos számok kerülnének ki, akkor én azért visszatérnék a régi x ezer szavazat jött erre, x meg a másikra rendszerre. Simán meg lehetne ideologizálni, hogy anno többen nézték a vv-t, minden adást 1 millióan,, míg ma... de arányosan ugyanannyi szavazt érkezik, pláne úgy, hogy egy ember elméletileg nem szavazhat kétszer, nem úgy mint a feltöltőkáryás sms-szavazások idejében. na mindegy

MacákékIcukája 2016.10.17. 09:39:29

@Chat Géza: izlett a fank? Azt olvastam h szarfos es draga. Besirtam amikor sixx megemlitette a posztban :D

@ALOKSAKTRHEE: itt az a fura amikor nem esik... A normalis esovel nincs bajom, de amikor fuj a szel es szakad es azik a pofam es lefagy a kezem, azt utalom.

@É2I: en is gyakran irok hulyesegeket, plane amikor kapkodok munka miatt, vagy nezzuk az adast

É2I 2016.10.17. 09:41:41

@sixx:
Megkövetlek, visszaolvasva, már csak kettőt találtam, ergo olvasni sem tudok, annál inkább szó-ismételni :S A "böte" szót meg tényleg nem ismertem, kösz a magyarázatot.

( Ha kell itt van: "és na nagyon akarom, ", "de zt nem lehetett várni", de ennyi már kötözködésnek tűnhet, de valóban nem annak szántam :)

Cérnahuszár 2016.10.17. 09:45:11

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: most 3 napig nem néztem, nem olvastam, nem kommenteltem, csak tegnap a párbaj végét, kíváncsi voltam kibírom-e.
hát nem voltak elvonási tüneteim, ez felettébb megnyugtató számomra :)

Cérnahuszár 2016.10.17. 09:45:54

sixx havas henrik szösszenete megröhögtetett :D

É2I 2016.10.17. 09:52:37

@Chat Géza: A szavazatokat feltöltőkártyával most is lehet manipulálni, max. több időbe kerül. Arra már gondolni sem merek, hogy valaki, ha ért egy kicsit a programozáshoz mit lehet kihozni. Más kérdés a megéri-e? Ugyan 36 milláért lehet érdemes befektetni 2-3 milkót, de ez már tényleg csak fikció. Aki bolt meg jóautó adományozásban utazik valszeg nem szorul erre rá, de ugye a kisnyuuusssziii nem alszik. :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 09:57:25

@hereverő heverő: Hm, kellemes. Részemről erre az esős napra, "posztaláfestésnek": youtu.be/RfipRf60dh8

#VV&ZF

mobilos perpetuum 2016.10.17. 09:57:37

@hereverő heverő: Jóindulatú lánynak hiszed Zserikét.
Amúgy dőlt belőle a rosszindulat, szeretett mindenkit leugatni, Evil-Lynnel együtt meg főleg.
Első összetűzését hozom példának: Tivyt leárulózta, mert a Viki-párbaj előtt beszélgetett Dináékkal. (Tivy ezt áruló kutya formátumban rögzítette a memóriájában, na az se normális).

Cérnahuszár 2016.10.17. 09:58:24

a párbaj meg car volt, 2 idétlen csaj rommá ordította egymást, egyiket sem érdekelte mit mond a másik, csak a magáét fújta
tök mindegy melyik ment volna vissza, ez az egész egyáltalán nem volt érdekes, az emberfia azt várta mikor lesz már vége

Cérnahuszár 2016.10.17. 10:02:52

néztem a bv-t, győzike ellenére, ahogy eléggé erősen örökbe akarta fogadni zserit :)

Remélem az apja és a barátai megmondják hogy a tivy affér miatt esett ki, és rávezetik hogy soha többé ne menjen le kutyába egy pasas miatt. Főleg ha focizik és kemény csaj, a négykézlábazás nem illik ehhez

Perah 2016.10.17. 10:04:42

@ficekence: @MacákékIcukája: Én ugyanúgy nem mondom senkinek, hogy nézem (főleg nem a munkahelyemen), mert nem férne össze az imidzsemmel :D :D. Anyunak is csak most hétvégén vallottam be, mert ő tudja, hogy nagyon érdekel a pszichológia, és azzal magyaráztam, hogy sokat lehet belőle tanulni - ami azért igaz is... :)
Na, már megint bejött, amit gondoltam, hogy Mici fog visszamenni. Örömmel tölt el, hogy nem kíváncsiak az emberek a folyamatos "csicskagecikutyázásra", ráadásul úgy nem, hogy Zseri brutálisan megalázza magát azzal, ahogyan eltűr(t) mindent Tivy-től. A párbajon is hiába mondta neki Mici, hogy a háta mögött Tivy mindennek elmondja, meg sem hallotta, és nem is hitte el neki. Ő ékes példája annak, hogy falra hányt borsó mondani neki bármit is, mert úgyis lepereg róla, max. majd a saját kárán fog tanulni sokadszorra.
Meglepő volt számomra, hogy nevettem a cirkuszi előadáson, főleg a bohócokon, mert amúgy már gyerekkoromban is utáltam a cirkuszt, szerencsére nem is voltunk csak kb. 1x.
Viszont ami eléggé kiábrándító számomra, hogy azok is Zseri mögé álltak, akik rá tették a jelet, például Tivy, Ati és Zsolti. Ezzel a szememben most Zsolti és Ati is nagyot csökkent. Tivy eddig is eléggé lent volt, Ati nem zavart, meg ő is hisz Istenben, mint én :D. Viszont nem szeretem a szélkakas embereket, úgyhogy most egyelőre Krisztiánt bírom a legjobban.
Soma aranyos, de egy anyámasszony katonája, ahogy be van sz**va Evelintől, az meg külön vicces, hogy azt hiszi, Gina és Evelin csak miatta veszekedtek.

Cérnahuszár 2016.10.17. 10:04:50

ja és győzikén az a hőscincér ruha, a matróz pólóval eléggé odabacott :D
hogyan miért, ááá ki volt a tettes

na jó képzeljük oda hogy rejtő jenő figura, akkor ok.

MacákékIcukája 2016.10.17. 10:05:19

@Cérnahuszár: sztem pont emiatt volt jo a parbaj, igazi trash-re sikerult, ilyen nem volt meg ebben a szeriaban. Tetszett, ahogy Bencus csak allt ott, mint egy szal fasz, mert nem jutott szohoz :D (bar pont emiatt inkabb Anikonak kellett volna vezetnie a musort, lol)
Tivysre ekg!

Perah 2016.10.17. 10:06:14

@sixx: Szerintem jó volt a poszt, én bírtam :). Amúgy nem csoda, hogy cirkuszi héten nem erőltetted meg magad annyira, a téma nem hiszem, hogy bármelyikünkhöz is közel állna...

Cérnahuszár 2016.10.17. 10:09:07

@hereverő heverő: ja igen, mondjuk én nem féltem annyira hogy bb évi sorsára jut, talán erősebb karakter hogy szembe tud nézni azzal hogy mást látott a pasiban mint ami a valóság
egy a definíció, ha valaki így bánik velünk, nem szabad arra várni amikor a kedvesebb pillanatok jönnek, nem éri meg
ő pl 36 milla esélyét bukta rajta, későbbiekben egy egész életet is bukhat, ha szar házasságba kerül és csak vár a csodára, hogy nem is olyan az a pasi... ezeket mérlegelni kell

slara 2016.10.17. 10:09:51

Jó reggelt.... bv-t nézte valaki? Evelin hónaljkutyusa meg volt? Annál a résznél amikor sirató asszonyt játszik és felemeli a karját......Soma gyereknek van gyomra!

Cérnahuszár 2016.10.17. 10:13:38

@slara: igeeen
én láttam, vigyorogtam egy jót :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 10:14:14

@slara: Már kezdtem elfelejteni... Köszike...

hereverő heverő 2016.10.17. 10:15:19

@Cérnahuszár: pont ezért féltem. Remélem a környezete is olvas hogyvoltot és kihasználja Zserbó befolyásolhatóságát - a jó irányba fogják terelni. Nem hiszem, hogy erősebb karakter lenne. Perah és Yoga Girl, vélemények ?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 10:24:17

@vv8ahogyenlatom: Igen, valami ilyesmi. Pár embernél azért cizellálnám még a képet, de minek, fos idő van, lejárt a mosógép is, a kávészünetemmel is megcsúsztam, ááá!

Cérnahuszár 2016.10.17. 10:26:14

@vv8ahogyenlatom: egészen kerek, te sem vagy mai csirke, hogy ezt így át tudod látni
kell hozzá élettapasztalat az emberekről
mennyi idődbe telt leírni?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 10:28:05

Nem lehetne ezt a harminchat misit szétdobni valami nemesebb célra? Megszavaznám. A végén meg elmondanám a győztesnek, hogy ájmszószorri, de a nézőknek kurvára utáltak mindenkit, de vigasztalja az a tudat, hogy ezt ő tudta meg legkésőbb.

Cérnahuszár 2016.10.17. 10:29:27

@vv8ahogyenlatom: ja és ezért mindegy ki nyeri meg :) nincs kedvenc most sem, csak a : még ő a legkevésbé gáz karakter megint

,, 2016.10.17. 10:30:02

@vv8ahogyenlatom: nekem is tetszett, egészen meglepő h vki így távol tudja tartani magát a történésektől érzelmileg, és ilyen objektíven figyelni őket (ez bók volt)

más: tegnap az jutott még eszembe, h most már a műsornak abban a szakaszában vagyunk, ahol a retek kiválasztja a győztest, és innentől róla nem igazán lesznek negatív cuccok. közben megkezdődik a mindenkimás befeketítése.

2016.10.17. 10:30:21

@Perah: Jó összefoglaló, és te hoztál fel néhány olyan prontot, amelyekhez már régebben hozzászoltam volna:
- Én mindenkinek újságolom, hogy nézem. És mindenki elhülve csodálkozik, mert az én környezetemben tényleg senki nem nézi. Ez már egy szinttel magasabb szerintem: az olcsó szórakozásra vágyó néprétegek nézik, aki valamit is ad magára, nem nézi (sznobok), aki meg leszarjra azokat, akik sznobságból nem nézik, nézi. Ez vagyok én :-))))
- Sokan írjátok, hogy nem szerettétek gyerekkorotokban a cirkuszt, meg féltetek a bohóctól: nekem ez furcsa, én imádtam a cirkuszt, ahányszor jött a szülővárosomba kikönyörögtem, hogy elvigyenek, sőt a Fővárosi Nagycirkuszban is voltam, saját kérésre. A bohócoktól nem féltem, ezt a vonalat nem is értem egyáltalán. Aztán ahogy nagyobb lettem, rájöttem, hogy tök igénytelen az egész, még a Nagycirkuszban is olyan amatőrizmust, főleg az előadásmódban, láttam, ami úgymond elfordított a műfajtól. De asszem, a tévés cirkuszi közvetítések döbbentettek rá olyan 12-13 évesen, hogy xar. Azóta már hívtak (befizettek volna) a Cirque Soleil előadására is, de tudod ki... :-)
- Tyv is vallásos, a kisfilmjkében elsőáldozó is volt. Persze ez nem menti a szemben, akárcsak Ati primitívségét.
- Kár Evcsiért, hogy azt a forróg*cis monológot lenyomta, mert neki tényleg helye lehetne a médiában. A p*náját is jól tudná kamatoztatni (ha ez nem képzavar) a szereposztó díványokon, és nem szívná mellere, mert nem egy szerelmes típus :-)). Bár ez a média mindent el tud adni (vagy azt hiszi), és a fordítottját is. Meg ugye Evcsi czigánylány, az meg polkorrekt lenne, hogy őt alkalmazzák valami műsorban. Az ellene szól, hogy buta mint a főd, de felolvasni tud (ld. Szabó Zsófi, bár ő még azt sem. Khí az, thee?)

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.17. 10:32:39

@vv8ahogyenlatom: Szia. Üdv itt. Elég részletes elemzést adtál itt nekünk. És egyet értek veled. Mindenben. :)) Hatalmas EKG.

slara 2016.10.17. 10:34:55

@vv8ahogyenlatom: Vivivel kapcsolatban vakon vagy, ő az életben is ilyen balgatag, oktondi, butuska...szegről végről szomszédaink, ismerem kiskora óta.

Cérnahuszár 2016.10.17. 10:37:59

@vv8ahogyenlatom: á vivien és attila jellemzés lemaradt, sztem vivien nem szerepben van, tényleg ilyen
csak időnként vannak okosabb pillanatai is és ez megzavar.

É2I 2016.10.17. 10:41:43

@vv8ahogyenlatom: Többé-kevésbé én is ilyennek látom az egysejtűeket, nálam EKG.
(Talán sománál látom még azt, hogy éreccségi ide vagy oda, nem nagyon nőtte még ki a 10-12 éves szintet. Az állandó "puszika" kérése is erre példa és amikor csókhoz jut, akkor meg őrült nyelvpörgetős, fejtekergetős, aka filmes smárolásba. És akkor még nem beszéltünk arról honnan vette, hogy egy nőt csak úgy lehet felizgatni, hogy a kezei alatt az meggyulladjon a súrlódástól. Itt azért áválinkében párt talált, mert őkelme is elég sztereotip mind táncügyileg mind a "szerelemben" )

2016.10.17. 10:42:43

@vv8ahogyenlatom: @Cérnahuszár: Szerintem Evettke is kimaradt, de kár érte a szó. :-)))

hereverő heverő 2016.10.17. 10:42:52

@É2I: Elvileg nedves, tehát nem gyullad. ... elvileg.

Madam. 2016.10.17. 10:44:50

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: kapjuk meg mi a lóvét. Hallod, hót szorgalmasan kommentelünk, elemzünk, éjszakázunk.

2016.10.17. 10:45:53

@Spitzbauer: Ja nem, csak feljebb volt...

Perah 2016.10.17. 10:48:07

@hereverő heverő: Szerintem is erősebb karakter BB Évinél, meg talán egy fokkal okosabb is nála. Ne felejtsük el, hogy BB Évi megnyerte a szériát, és vele együtt a 16 milliót (vagy mennyit). Akkor megjelentek az életében azok a barátok, akik nem is voltak azok, csak a pénz lehetőségét látták meg benne. Sok rossz döntést hozott, aztán elkezdett inni is, elúszott a pénze, rossz férfiakkal kezdett, és szerintem ez az egész együtt hozta el nála a teljes leépülést.
Zserinek van egy gyerekkori (elég súlyos) sérülése, hogy az édesanyja nem élt velük. Bővebbet nem tudok róla, hogy mikor és hogy hagyta el, hogyan tartotta vele kicsinek és később a kapcsolatot. Viszont emiatt a gyerekkori beidegződés miatt azt hiszi, hogy az csak illúzió, hogy a Tivy-t úgy csinál, mintha nem akarná őt, pedig de. Holott Tivy valóban nem vonzódik hozzá annyira, max. szexre jó neki - de még arra is csak módjával, mert ő nem ad semmit a lánynak. Remélhetőleg Zseri, ha visszanézi az adásokat, akkor észre fogja venni, hogy mennyire rosszul látta a "kapcsolatukat". Viszont ez csak akkor fog menni neki, ha alapból nem az olyan srácok után szokott futni, akiknek nem kell, mert az egy külön típus. Pedig kár érte, mert szerintem szép és csinos lány, megérdemelné, hogy valaki megbecsülje - csak ahhoz előbb saját magát kell jobban megbecsülnie!

,, 2016.10.17. 10:52:00

@Madam.: én eltörölném a fődíjat. kaja, pia, fűtés ingyen. úgyis mindegyik a "médiában akar dolgozni", megkapják az ugródeszka adásidőt, azt a bizonyos 15 perc hírnevet, tesztelik őket műsorvezetőnek, ennyi szerintem bőven elég lenne. A nézők tényleg jobban megérdemelnék, miénk a szenvedés része a dolognak:)

MacákékIcukája 2016.10.17. 10:52:13

@vv8ahogyenlatom: nekem tetszett, kiveve a plot twistek, az mar tulmisztifikalas es osszeeskuves-elmelet.
Gina nem rajong Somaert, o alapbol flortolos lany, de sztem nem akar bent egyiktol sem semmit.
Sztem Davidot nem azert nem mutatjak mert manipulalni kellene vele kapcs barmit is. O egesz egyszeruen egy atlagos, rendes srac (egyebkent kommentelt itt egy volt fonoke es azt mondta h a valo eletben is ilyen, tok normalis) es a tobbiek csicskagecizese meg dugasa sokkal erdekesebb. Akkor fogjak tobbet mutatni, amikor a hangos emberek mar kiestek - ugyanaz, mint vv7-ben Robin.

Madam. 2016.10.17. 10:53:16

@vv8ahogyenlatom: ahogytelátod, így van, pont ezen kattogok rendre, h a beválogatott népek láttán miféle etikája van itten a háttérpszichómukiknak?! Azonnal terápia kellene a fijataloknak, mert még van remény, talán - erre bazári majmot csinálnak belőlük.
Napersze, a "normális" érdektelen, tuggyuk. Ellensúlyként, h mégse teljesen tűnjék úgy, h ez a jövő generáció, a másik fosokat is szoktam nézni, ahol főzni akar, meg kornyikálni valaki (ok, h mennyi önismerettel, milyen énképpel - ez is pláne megérne egy-két misét, mert abban viszont nincs difi a vv meg az egyéb szennyek szereplői között...)
Szóval a tragikus nem ez a felszín, h mekkora hülyék, hanem hogy véletlenül sem sikerül reális önismeretig, belátás-képességig, bocsi: önreflexióra való készségig elvinni a felnövekvőket.

É2I 2016.10.17. 10:53:20

@vv8ahogyenlatom: Viszont a vivön szerintem sem észlény. Sokáig én is azon voltam, hogy játszik, de valahogy egyre inkább az a véleményem csak próbálkozik, de egyre kevésbé tud átlépni saját magán.
Ellenben néha kifejezetten látom benne a hatéves unokahúgomat, max annyi döbbent meg, hogy a kiscsaj néha (sokkal) okosabb a csillámpónifasztkergető viviönnél :)

hereverő heverő 2016.10.17. 10:54:47

@Perah: Vagy ahogy Yoga Girl-el beszélgettük, valami elképesztően empatikus pasi kellene neki, aki hajlandó türelemmel kiépíteni benne az önbecsülést. Attól félek, hogy emiatt a beidegződés miatt ő tényleg azt hiszi, hogy Tivi így mutatja ki a ragaszkodását. Nem tudom, Zseri nézett-e kiskorában szerelmes filmeket. De olyat, ami a valódi szerelmet mutatja be (Tombol a Hold, pl)

Cérnahuszár 2016.10.17. 10:59:14

@hereverő heverő: én nem értek egyet azzal hogy majd egy pasi megmenti majd, ezt zserinek kell megélni, neki kell akarni, az ő szemének kell felnyílni
senki ezen a bolygón nem tudja megoldani helyette
egészen addig elutasít minden olyan odaadó palit amig nem lesz totál elege abból hogy megalázzák

mobilos perpetuum 2016.10.17. 11:01:43

@vv8ahogyenlatom: Tisztelt észkombájn. Egyetemi szakdolgozatodat nem olvasom végig, már ott elakadtam, hogy a falusi az nálad is pejoratív jelző, mint Evilkénél. Ha valaki ír száz oldalt, azzal már lebutázhat valakit, közben azt már nem veszi észre, hogy Vivien milyen sötét. Ő biztos fővárosi. Csak szólok, hogy a riport-szobában egy-egy órát tartózkodnak legtöbbször a játékosok, olyankor kihúznak belőle egy furi mondatot, és odarakják az összefoglalóba. Kifulladt, unalmas, Lófej-kisasszonynak neveztem már régebben. Mert megérdemli.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.17. 11:03:58

@Madam.: nagynagy ekg. a feleségem pszichológus. na neki a bele kifordulna ha így kellene játszani a hülyékkel. azért a végtelen sivárság érzelmi és értelmi nihil mögött ott van az e m b e r.
az a társaság valószínűleg etikai kódexükből kitépett lapokkal szívja fel a csíkokat.
vaagy mindenki kreatív, meg marketinges, és kockadobással döntik el ki lesz azon a héten a pszichológus. bárhogy is, etikáról beszélni irreleváns.

,, 2016.10.17. 11:05:33

@Madam.: az az urban legend, h a pszichomókusok az ilyen műsorokba sosem az egészséges embereket választják ki, hanem az "éppenhogy" határon mozgó embereket.

Madam. 2016.10.17. 11:05:37

@Cseszlovák Gyurmafilm: 'az a társaság valószínűleg etikai kódexükből kitépett lapokkal szívja fel a csíkokat'- lopom, ehh

,, 2016.10.17. 11:06:25

@szörnycsi: mármint szándékosan, ez a cél

hereverő heverő 2016.10.17. 11:06:57

@Cérnahuszár: Nem azt v'rom, hogy majd egy pasi megmenti. Azt latolgatjuk, hogyan lehetne megmenteni. Az természetes, hogy ha ő nem akarja, akkor a bús életben sose fog ebből a börtönből kiszabdulni. Mindazonáltal maga a tény, hogy jelentkezett a játékba már azt jelenti, hogy valahogyan ki akar törni - így nem fog sikerülni.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 11:07:35

Szerintem engedjétek el Zserit, lerágott, megdugott csont.

Madam. 2016.10.17. 11:07:51

@szörnycsi: tényleg magasabb fizu kéne a pszichómukiknak, h ne a szürke zónában mozogjanak és inverz módon használják a todományukat. Vagy mit. A határon mozgóknak segítség kell, nem párbaj.

Funk You 2016.10.17. 11:08:36

@vv8ahogyenlatom: like és upvote. kb én is így látom őket, kivéve talán Vivit, akiről az első pár hétben én is azt hittem, hogy szerepet játszik, egy ideje viszont hajlok arra, hogy ő tényleg ilyen. alapvetően elakadt egy nagycsoportos óvodás szintjén, alig túl a dackorszakon de még bőven az erős énközpontú szakaszban. ha valami nem úgy történik, ahogy ő akarja, azonnal jön a hiszti és a sértődés. egyetértek @Cérnahuszár: -ral, az zavar(t) meg sokunkat, hogy időnként vannak (inkább csak voltak) intelligensebb, okosabb pillanatai, ami azt a látszatot keltette, hogy játssza a játékot.

,, 2016.10.17. 11:09:40

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: szeretnél inkább Dináról beszélni?

Cérnahuszár 2016.10.17. 11:10:12

@hereverő heverő: én meg arra gondolok hogy senkit sem lehet megmenteni
sehogyan :(
más helyett semmit nem tudsz elintézni, ezt mindenkinek magának kell kikaparni az életben
aztán az utolsó órádban szépen visszanézed és mérleget vonsz sikerült-e

Perah 2016.10.17. 11:10:32

@slara: Sajnos ez látszik is Vivin. Amennyire bírtam eleinte - kivéve a meztelenkedéseit - olyannyira kiábrándultam belőle a Somás primitív akciói miatt. Csodálom, hogy Zsolti, aki az értelmesebb típusba tartozik, ennyire el tudja viselni. Bár lehet, hogy csak amiatt, mert mindketten kirekesztettek lehettek régebben...

vv8ahogyenlatom 2016.10.17. 11:10:36

koszi mindenkinek a velemenyet, elnezest, de az idobeosztasom nem engedi meg, h mindenkinek egyesevel valaszoljak, igy csak par dolog, amin megakadt a szemem:
- 33 vagyok, es igen, jo emberismeronek tartom magam, volt ra idom ennyi ev alatt
- kb 30 -40 min volt megirni
- tudok objektiv maradni, programozo vagyok, a hideg szamitas nem all tavol tolem :)
- lehet, h 1-2 emberrel kapcsolatban tevedtem - en igy latom oket

elnezest, de most meeting hegyek es hataridok, de hat ilyen ez az IT ipar itt angliaban
beke veletek, szep napot

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 11:12:04

@szörnycsi: Nem különösebben, mivel már kiesett. Az más lapra tartozik, hogy szürkébb az egész nélküle, még lett volna ott ordibálnivalója.

Sanda.Ipse 2016.10.17. 11:16:05

Nem vagyok autentikus hozzászóló, mivel csak a párbajok műsorát nézem, de egyáltalán nem értettem, hogy a meredtszemű dagadt lány miért rugózott örökké a kihívásán? Ha jól figyeltem, ő is Zserbóra rakta a jelét.
A párbajon a "cross-taliingnál" mindig csak a meredtszeműt mutatták, a másik lányból csak a haja látszott hátulról. Csak nem a csatorna részrehajlása volt?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 11:16:23

Ha kérhetem, az alábbi sorrendben távozzanak a delikvensek a továbbiakban: Ati, Tivy, Evelin, Dávid, Mici, Vivien, Zsolti, aztán a Soma, Krisztián, Gina trióból nyerjen az utóbbi

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 11:17:36

@Sanda.Ipse: Ezért kár volt megszólalni. Szerintem.

Sanda.Ipse 2016.10.17. 11:19:07

@Sanda.Ipse: cross talking = egyszerre dumálás

Perah 2016.10.17. 11:19:37

@Cérnahuszár: Ez pontosan így van, egyetértek! Amíg valaki nem akar magán segíteni, az senki másnak nem fog menni. Nem lehet megmenteni azt, aki nem hagyja magát. Ha Zseri mindig az ilyen típusú kapcsolatokban hiszi azt, hogy szeretik, akkor egy ilyen házasságot fog bevonzani magának. Sőt, szerintem Tivy-t is meg fogja keresni a műsor után, hacsak a srác nem fog összejönni valamelyik csajjal bent (pl. Ginával).

xukxuk 2016.10.17. 11:19:40

Hogy itt mennyi magasan kvalifikált tudós ember van és mindenki hozzáértő természetesen.

mobilos perpetuum 2016.10.17. 11:21:00

Egy szófosó fórumozó Dináról. "A tipikus falusi, buta picsa, aki valahogy kinéz, valószínűleg ő volt a legszebb a lány a búcsúban 3 egymást követő évben az elmúlt évtizedben, és ettől kurvára elszállt." Szófosónkat nem zavarja, hogy egyetemet végzett lányról írja ezt, nem zavarja, hogy a szerkesztők, akik nem az összefoglalóból egy játékosra jutó 5-10 percben, hanem napi 24-ben látják őket, és szabadszájúsága mellett érdekesnek találták a karakterét, meghatározó arca lett a VV8-nak. Kiesése után is hiányolták Lórin kívül is sokan. Szerették, mint embert.
Szabad bárkit utálni, de akkor az illető ne játssza az objektív megfigyelő szerepét.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 11:22:25

@xukxuk: Köszönjük, hogy a kivételt képezed!

Cérnahuszár 2016.10.17. 11:22:30

@Sanda.Ipse: azért rugózott a kihívásán, mert totál igaza volt hogy tivyt kellett volna kihívnia, és nem azért mert akkor az ő bőre mentve van
az emberek azért szavazták ki zserit hogy ne fussa a köröket ebben a megalázó szerepben
gondolom én
mások meg úgy, hogy értéktelen volt amit tivyvel művelt, hülye picsa
akárhogyis, igazából jót tettek neki hogy kivették a játékból
esetleg gondolhatom még azt is, hogy az emberek nincsenek totál elveszve, mert nem akarták ezt nézni, ahogy egy férfi pocsékul bánik egy nővel, az meg hagyja

Perah 2016.10.17. 11:23:03

@Cérnahuszár: Ez pontosan így van, egyetértek! Amíg valaki nem akar magán segíteni, az senki másnak nem fog menni. Nem lehet megmenteni azt, aki nem hagyja magát. Ha Zseri mindig az ilyen típusú kapcsolatokban hiszi azt, hogy szeretik, akkor egy ilyen házasságot fog bevonzani magának. Sőt, szerintem Tivy-t is meg fogja keresni a műsor után, hacsak a srác nem fog összejönni valamelyik csajjal bent (pl. Ginával).

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 11:23:36

@mobilos perpetuum: Igen, itt félrement a dolog, de én már megszoktam. Ne izgasd fel magad, a végén még megállsz.

KapitányG 2016.10.17. 11:24:03

"A Life. hu kamerájának Zseri sok mindent elárult. ... Azt is elárulta, hogy Tivyvel sokkal közelebb kerültek egymáshoz, mint tervezték, de azt semmiképpen nem akarja, hogy a fiú feladja érte a játékot.
www.life.hu/sztarok/20161017-vv-zseraldinnak-kellett-bucsuznia-a-valo-vilagtol-a-life-hu-kamerajanak-nyilatkozott-a-kieses-utan.html

MacákékIcukája 2016.10.17. 11:29:45

@Cérnahuszár: mindig ekg-zok a hsz-eidre

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: elobb meg vissza kell neznie az ofiket, majd csak leesik neki

Cérnahuszár 2016.10.17. 11:31:25

@KapitányG: ezt még a kiesése után nyilatkozta rögtön nem?
még fogalma sincs a nézők véleményéről, az majd csak most jön neki, változni fog amit erről gondol
rá fog jönni hogy tivy sosem hagyná abba érte a játékot :) valamint hogy az előző csaja, a pornós is folyton mentegette tivyt és a viselkedését, aztán besokallt.
tivy olyan lányokat talál magának akik mentegetik egy jó darabig. Aztán talál majd mást, sok lány van még

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.17. 11:38:04

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: csak gondoltam hogy biztos savanyú. sőt savanya. :)

Cérnahuszár 2016.10.17. 11:38:39

@KapitányG: megnéztem a videót, eléggé felkészületlen volt a riporter :)
nem lesz semmi baj zserivel, sztem megoldja ezt ő magában ezt a tivys dolgot

mobilos perpetuum 2016.10.17. 11:38:53

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Nem is olvastam el a blabla szöveget, de tetszik, hogy szerinte jó emberismerő, mert már 33 éves. DDD
Programozó, ettől el kellene hinnünk, hogy objektív. Ide ezután csak matematikusok, pszichomókusok írjanak, 33 év alattiaknak kuss.
Nekem, ahogy szokták mondani, ha első randevúm sikerül, nagyobb gyerekem lenne. Letagadnám.

Cérnahuszár 2016.10.17. 11:40:49

@mobilos perpetuum: ha nem olvastad el, akkor olyanról ítélkezel amiről fogalmad sincs
nem ezt hívják sznobizmusnak?

hereverő heverő 2016.10.17. 11:43:30

@mobilos perpetuum: pont ugyanannyi joga van ide írni mint nekem vagy neked. És lehet jó emberismerő. El sem olvasod amit írt, de fikázod... brilliáns.

Madam. 2016.10.17. 11:43:41

@vv8ahogyenlatom: jah, akkor szopunk a legnagyobbat, amikor azt hisszük, ismerjük a zembereket.

mobilos perpetuum 2016.10.17. 11:48:27

@Cérnahuszár: Nem olvastam, csak pár mondat erejéig, pl. amikor odáig jutottam, hogy falusi, mint ha az valami szégyenletes dolog lenne...
Vidéken él tíz emberből nyolc. A programozó csávó éhenhalna, ha az erkélyén ládákban termett paradicsom lenne ebédje-vacsorája.

Cérnahuszár 2016.10.17. 11:50:48

@mobilos perpetuum: én is vidéki vagyok, de nem akadtam fel rajta
te meg azt értesz bele amit akarsz

mobilos perpetuum 2016.10.17. 11:53:25

@hereverő heverő: Mégegyszer, bár már jeleztem: mindenkinek joga azt utálni a játékosok közül, akit akarunk. De aki itt eljátssza a nagy ELEMZŐT, - hát a sületlenségeit húsz sorban is leírhatta volna.

Cérnahuszár 2016.10.17. 11:55:28

ha mindenki megsértődne ha azt hallja hogy városi suttyó, tele lenne sértődött emberekkel a világ, csak mert városban él és biztos rá mondták
sose értettem mire jó az a cicaharc hogy a városban élők beképzelt bunkók, a falusiak meg buta parasztok
az egésznek semmi értelme, mindenhol emberek élnek és kész

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 11:58:13

Nem kell ez az osztályharc! "Anarchoszindikalista közösség vagyunk, és hetenként fölváltva mindig más gyakorolja a végrehajtó hatalmat."

hereverő heverő 2016.10.17. 11:58:57

@mobilos perpetuum: mint jeleztem: ugyanannyi joga van leírni ide akár a háború és békét is. Ha neked nem tetszik, átugrod. Ha én elolvasom és reagálok rá, az meg az én dolgom. Részemről a vita lezárva.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 11:59:38

@Cérnahuszár: Én egy városi paraszt vagyok.

"Elnyomnak, segítség, elnyomnak!"

hereverő heverő 2016.10.17. 12:00:17

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Különben is, mi vagyunk a Nemzeti Front Júdea Felszabadításáért !
(tudom, nem ugyanaz a film)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 12:02:54

@hereverő heverő: Ez csak bithiba arány romlás, nyugalom. Weller páka hiányában majd kérünk egy fénykardot Mentolos Lecsó kollégától és akkor rendet vágunk itten.

Cérnahuszár 2016.10.17. 12:05:18

@hereverő heverő: keresem a papucsom

ha már filmek, eszembe jutott a bárányok hallgatnak? abban volt hogy hannibal lecter kielemzi a csajt hogy szénbányász leszármazott, akárhogy is de a gyökereit látni, szóval a hannibal is egy piszok előítéletes genyó volt

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 12:06:11

@hereverő heverő: Júdea Népe Front! Most pedig írd le százszor!

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 12:07:05

@Cérnahuszár: De legalább nem csak csirkét evett rizzsel.

Apropó, rizseshús az ebédem!

mobilos perpetuum 2016.10.17. 12:08:07

@Cérnahuszár: Külön lementettem azt a részt, mikor Evelin, Ati, Zseri "felkészítik" Dávidot a párbajra. Evilkétől ilyeneket hallunk. (miből szerzett diplomát Dina) kukamozgatásból, csókolózásból (PONT Ő!!) Tipikus vidéki suttyó, ne jöjjön be a városba. Ott egy kis falu, menjen be a kocsmába, menjen haza.
Dávidka közben táplálkozik, nem szól közbe. Hallgatás belegyezés, szokták mondani.

Madam. 2016.10.17. 12:08:26

@Cérnahuszár: ja, a Hannibál-ban meg kifejtette, hogy a bukó (baukó?)galamb ivadékai egyre lejjebb buknak, oszt végül kopp

Cérnahuszár 2016.10.17. 12:09:08

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ja
én örülök hogy van a fórumon most már egy hannibal lecterünk is
remélem ír még pár elemzést :)

Cérnahuszár 2016.10.17. 12:14:05

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: most már nem is tudom kit tartsak hanibálnak

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 12:14:16

Nyugalom gyerekek! Hallgasatok nyugis zenét: youtu.be/zf2aIVKp1OY #VV&ZF

Cérnahuszár 2016.10.17. 12:15:49

@mobilos perpetuum: a hallgatás beleegyezésre meg jövök még egy filmmel, a profiban volt amikor belmondo mondja a csajnak hogy álljon félre hogy ne legyen a tűzvonalban
sok pasi él ezzel a skillel, hülye lenne belemenni vitákba aminek nincs értelme

Mermancs 2016.10.17. 12:17:08

Всем привет!
Nem néztem tegnap a vévét, de úgy érzem, ma mégis belepillantok, megnézem, mit hoztak össze a cirkusz alatt :)
Amúgy Micinek nem áll jól ez a barna szín...olyan mintha szétkente volna az arcán a tyúkcuclit :D

hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi 2016.10.17. 12:20:51

Most néztem a Blikkben a Zseritől kérdezni lehet cikket...Hát mit ne mondjak. Nem akarom azokat megbántani, akik Zserinek szurkoltak, de ez a lány vagy ennyire buta és teljesen el van varázsolva, vagy nem tudja értelmezni a leirtakat. Szerinte nem azért esett ki mert alpári volt, meg hogy ne kelljen nézni az évődését azzal a félkegyelművel...hát pedig de...Valamint nekem személy szerint az se volt szimpi, hogy amikor a Gina bement akkor milyen fogadtatásban részesítették. A vicces a dologban az hogy olyanok ezek a lányok, mint a Balázs showban voltak az emberek. Pl ha megcsalta a férj a feleséget, akkor miért a másik nőt kezdték el tépni??? Nem ő csalta meg hanem a pasi...Na itt ugyanezt éreztem...Miért a lányt bántották, mikor őhozzá mentek, nem ő tapadt senkire....Na de ez más tészta....
Én örülök hogy Mici ment be, tényleg normálisabb lett, bár én jókat derültem azon ahogy esett-kelt...A Zserit viszont onnantól kezdve nem csíptem, hogy elkezdett azzal a bolonddal közösködni, ráadásul - gyerekkori trauma ide vagy oda - úgy beszélt vele mint strici a kurvájával...az meg hagyta, hát mit ne mondjak...

Cérnahuszár 2016.10.17. 12:30:18

@hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi: azért mert a pasi idealizálva van, a legtöbb nő ezt csinálja a kapcsolatában, nem akar veszteni
ezért tépi a 3 felet, akit azért nem kell félteni, mert van a tépésben igazság is, nem mászunk bele egy kapcsolatba ami nincs lezárva
amint lekerül a férfi a piedesztálról, jöhet a szőnyeg széle neki is, de hát a legtöbb pasinak esze ágában sincs odaállni, meg hát minek is ha már egyszer mást keresett

Berborosz 2016.10.17. 12:37:10

@xukxuk: @mobilos perpetuum: @Sanda.Ipse: Vigyázzatok, itt véleményterror van!

hereverő heverő 2016.10.17. 12:48:57

@hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi: Az élet nem ennyire fekete-fehér. Van olyan, hogy a harmadik nő vet szemet a pasira, és addig-addig mesterkedik amíg a pasi lépre nem megy. Természetesen a pasi is hibás, kettőn áll a vásár. Sőt, lehet hogy a feleség is hibás, nem hiszem hogy ha valaki olyan fúria lenne mint Evelin azt sokáig el lehetne viselni félrekefélés nélkül.

Nézd meg Micit ma este az öfiben, a győztespárbaj-bulika alatt. Van gyakorlata az öltáncban, már csak megfelelő partner kell a nagyterpeszhez. És egy kád alkohol.

hereverő heverő 2016.10.17. 12:52:54

@Cérnahuszár: Ezt a mítoszt cáfolom. Egy rendes házasságban nincs idealizálva a pasi. Az igaz, hogy a nő nem akar veszíteni, de több olyat láttam a saját környezetemben is, amikor mindenért a pasi volt a hibás, még azért is mert a feleséget kirúgták az állásából. Szóval a hogy írtam kisbékának, itt mindenkinek lehet vaj a fején. Lehet a pasi is egy csapodár seggfej, lehet az asszony is egy elviselhetetlen szipirytó, és lehet a harmadik nő is számító kurva.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.17. 12:56:01

@hereverő heverő: ha valaki nem bírja evelin féléket akkor se k@rjon félre. dobja ki a csába vagy lépjen le. tiszta lap, tiszta sor, kevésbé sérül mindenki.
a nagyterpeszről: egy ismerősöm mondta: "én a klasszikus metált szeretem. hosszú haj, szűk farmer, széles terpesz" :D

MacákékIcukája 2016.10.17. 12:56:05

@hereverő heverő: "nem hiszem hogy ha valaki olyan fúria lenne mint Evelin azt sokáig el lehetne viselni félrekefélés nélkül" - ilyenkor normalis emberek szakitani szoktak, nem felrekefelni...

2016.10.17. 12:58:00

@vv8ahogyenlatom: Jó volt az elemzés, iyleneket írt régen Sigmund Fraud, akit azóta is hiányolok!
Ha rendszeresen olvasod itt a hozzászólásokat, feltűnhetett, hogy itt van egyfajta konszenzus, de 2-3 (néha 4-5) kommentelő az antitézist jeleníti meg. Ők azok, akik nagyon nem értenek egyet és kész. Mindegy, hogy mit írsz, ha 33 éves vagy az sem jó, írnak rá valmilyen vitriolosnak hitt ekézést. Ha 15 vagy 65 lennél az se lenne jó, arre is lenne megjegyzés bőven. Nos, ők most megtaláltak téged. Ez egy ilyen műfaj. Don't feed the troll! :-DDD

hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi 2016.10.17. 13:00:26

@Cérnahuszár: @hereverő heverő: Nekem mindkettőtök válasza rendben van, azt meg is értem...mert mondjuk ti egy házasságról, és kapcsolatról beszéltek...na de ezek (Tiv-Zser) csak kb másfél hónapja ismerik egymást, és ebből kb 1 hónap volt az aktív kutyázós időszak...na most ha a lányka már az első hónapban, nem valós kapcsolatban így viselkedik akkor az eléggé szánni való, mondom függetlenül attól hogy van mögötte gyermekkori trauma. A férfinak nem nevezendő csökevény ( és itt bocsi a Tivy rajongóktól) meg hogyan mer ilyen szájat nyitni bárkire is ilyen rövid ismeretség után...De lehet hogy csak én vagyok túlságosan maradi az ilyenbe...

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.17. 13:02:34

@MacákékIcukája: ahogy írtam fennebb. EKG és #szerivan ^_^

Cérnahuszár 2016.10.17. 13:08:12

@hereverő heverő: amit írtál, nem zárja ki azt ami én, és fordítva is igaz amit te írtál nem zárja ki az amit én írtam, 2 különböző jelenségről beszélünk. Tényleg van vaj mindenkinek a fején, kinek ezért, kinek meg azért.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.17. 13:21:47

jaj nagyon lényeges: Evettke Tivyés a többi mocskosszájú margójára:
www.youtube.com/watch?v=65VnFjNPKt8

vv8ahogyenlatom 2016.10.17. 13:22:53

ujra bepillantottam, latom szuletett meg nehany nekem szolo hsz (bar sok nem, miutan a kommentjeim szoren-szalan eltuntek, nem tudom, mi verte ki a biztositekot, de ugy latom, nincs igeny a velemenyemre, igy, bar bekopizhatnam az egeszet ujra, nem latom ertelmet)

azoktol, akiket megbantottam a gondolataimmal, bocsanatot kerek, nem allt szandekomban (bar bevallom, sokat nem valtoztat az eletemen egyetlen bloghus nick velemenye sem)

peace :)

Cérnahuszár 2016.10.17. 13:29:30

@vv8ahogyenlatom: tényleg eltűntek, kár értük...valamibe beletenyereltél ezek szerint :)

mobilos perpetuum 2016.10.17. 13:34:25

@Spitzbauer:Úgy tűnik, a moderátor is egyetért velem, hogy ne írjon valaki itt háromkötetes Háború és békét.
Ha elviszi egy kiadóhoz, még akár meg is gazdagodhat. :)
Kedvenced a troll, írt sokmindent, aztán lelépett, hogy fontos értekezlet, vagy hasonló kamu szöveg, mert egyszerűbb, mint válaszolni.

miciur 2016.10.17. 13:45:32

@mobilos perpetuum: neked ezért fizetnek, rokona vagy, vagy csak meg akarod kúrni, hogy állandóan véded és a seggét nyalod annak a szutyoknak?!

ewita 2016.10.17. 13:45:50

@vv8ahogyenlatom: én se, látom amit írtál,pedig szívesen elolvastam volna :P Azt látom,hogy válaszolgattak neked,de hogy mire azt már nem látni!

Madam. 2016.10.17. 13:48:57

@ewita: télleg, a válaszokat is törölni kellene, s maradna a Mo. jobbantejesít. tiszta NER

alsophila grahami 2016.10.17. 13:50:30

@vv8ahogyenlatom: kopizd már be, plz - tördeld mondjuk, két-három részre, ha az volt a baj, hogy túl nagy terjedelműre sikeredett -, egyrészt, mert engem feltétlenül érdekelne, pláne hogy ennyi időt és energiát beleöltél; másrészről, mert rohadtul idegesítő, hogy kb minden kommentelő hivatkozza minimum egyszer, de visszaolvasni nem lehet, hogy mit, így az ő kommentjeik is totál értelmetlenek így... /moder meg mi a jóistenért törölget úgy, hogy egy árva nyikkot nem szól, nem figyelmeztet, nem indokol? lóóf....üttyöt a seggébe! nna./

Haboskakaos 2016.10.17. 13:52:11

Sziasztok! Üdvözlök mindenkit, még totál új vagyok itt, de rendszeresen olvasgattam a hv-t. :)
Bevallom én örültem, hogy Mici ment vissza, Zseri nagyon átfordult negatív figurába. Pedig miután beköltözött, azt hittem a lányok közül egyedül ő jut el a döntőig. De ez az állandó alpári viselkedés, meg, hogy inkább lesz Tivy kutyája, nekem már baromi taszító volt. Nem ártana meg szegénynek egy pszichológus, mert kusebbségi komplexusokkal küzd, szerintem a helyét sem találja igazán a világban. De nem akarok nagyon elemző lenni, rögtön az első hozzászólásomban. :D

Micivel nem volt sok bajom mostanában. Bár arra kíváncsi vagyok, most, hogy rajta van a lila kendő, mennyire fog "normális" maradni, vagy megint előjön-e az a nagypofájú, picsás énje....

miciur 2016.10.17. 13:55:51

Hét elején még Geri visszamenetelében bíztam, de rájöttem szombatra, hogy unalmas ő már, Micit legalább lehet lamantinozni, meg 35 évesezni, meg remélhetőleg bebaszik még párszor és elindul a villában kóborolni, opofára esni és balhézni. Mindegy, csak megalázó legyen Kájenkának

Mermancs 2016.10.17. 14:05:44

@vv8ahogyenlatom: én elolvastam volna...de tényleg eltűntek

mobilos perpetuum 2016.10.17. 14:13:00

@miciur: Amiről véleményt írtam az arra vonatkozott, hogy egy fórumozó IS negatív jelzőként használta, hogy valaki falusi.
Városiként egy időben hosszabb időt töltöttem falun. Semmivel nem rosszabbak ott az emberek.
@Spitzbauer
www.netboard.hu/forum-szabalyzat.htm
Kiemelek egy részt:
II. Törlendő hozzászólások
"Kisregényszerű hozzászólások, linkek."

Madam. 2016.10.17. 14:15:11

@alsophila.grahami: ez az, legalább fenyegetne előtte, mikor törli

MacákékIcukája 2016.10.17. 14:40:48

@alsophila.grahami: @Madam.: tul hosszu volt mind a ketto hsz, utolag nem lehet rajta szerkeszteni ugysem.

vv8ahogyenlatom 2016.10.17. 14:41:21

bocsanat, csak szakaszosan vagyok itt - a hetfok mindig suruk

megtisztelo, h ennyi kivancsiak vagytok a velemenyemre, tulkeppen semmi extrat nem irtam, csak a sajat, szubjektiv velemenyet arrol, h latom az egyes jatekosok jellemet, 3 hsz-ba suritve, mert eleg hosszura sikeredett

az, h torolve lett, jelzeserteku, bar oszinten szolva sztem nem volt benne semmi olyasmi, ami miatt meg kellett volna ezt tenni, de hagyom a posztert, hadd legyen o a kiskakas a sajat szemetdombjan

akit megis erdekelne, dobjon egy emilt a nevemre kattintva, elkuldom privatban

hereverő heverő 2016.10.17. 14:41:24

@Cseszlovák Gyurmafilm: @MacákékIcukája: Igen, az ideális világban szakítanak. De van mondjuk 1-2-3 gyerek, akiknek jobb ha apuanyu nem válik el, de meg tudják beszélni hogy apu is másutt és anyu is másutt boldog (boldog a lof...t de ez túlságosan OFF). Nagyon sok mindent lehet felhozni pro és kontra is. Ezért mondom, az élet nem fekete és fehér.

hereverő heverő 2016.10.17. 14:42:55

@MacákékIcukája: A harmadik, Vivi-Atti hozzászólás abszolute nem volt hosszú. Mondjuk az első kettő nélkül értelmét vesztette

MacákékIcukája 2016.10.17. 14:49:16

@hereverő heverő: ezert hezitalok a csaladalapitast illetoen, szerintem olyan, hogy "orokke" nem letezik. Hazassag nalam abszolut kizarva (de csak azert, h barmikor le tudjak lepni ha kocsog a pasi, a szabadsagombol nem engedek), max. elettarsi kapcsolat szerzodessel az ingatlanrol/ingosagrol.
A 3 hsz egyben mar kimeritette a kisregeny fogalmat :))) ezert kell rendszeresen kommentelni, hogy az ember ne egyszerre dobja ide a gondolatait :)))

WICKEDWITCH 2016.10.17. 14:54:37

Sziasztok!
@vv8ahogyenlatom: légyszi, tényleg kopizd be kisebb részekre szedve, ha ez a baj, mert baromi bosszantó, hogy itt beszélgetnek, és az ember nem tudja, miről. :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.17. 14:55:32

@hereverő heverő: jaja sosem egyszerű, de, de. bár én házasságpárti vagyok, szerintem van olyan hogy jobb külön. a gyerekeknek is. ehhez is kell persze közös akarat meg intelligencia. gondolj bele milyen stabil párkapcsolata lesz a gyereknek ahol félrekefél anyu-apu. nem hülyék ők. a viselkedésminták meg mennek tovább és a probléma újratermelődik. (persze van ellenazonosulás is előfordul, de ott meg inkább nem megy bele a fél semmilyen kapcsolatba inkább nehogy sérüljön. és leél egy életet anélkül hogy bárkit igazán közel engedne magához)
(ismerek ilyet. aranyos lány jó egzisztenciával, csinos, és s o h a nem volt senkije. pedig nem ostoba, nem prűd, nem egy elveszett ember. csak volt egy elég nehéz családi háttér.

mobilos perpetuum 2016.10.17. 14:57:08

@vv8ahogyenlatom:
Több íratlan szabályt is sértettél:
Nem szoktunk azzal érvelni, ki hány éves.
Nem írjuk le foglalkozásunkat.

www.netboard.hu/forum-szabalyzat.htm
Ebből csak neked, baráti gesztusként. :((
II. Törlendő hozzászólások
6. pont A moderálást, üzemeltetőt minősítő, velük foglalkozó beírások. A moderálás nem képezi vita tárgyát és nem kell személyes sértésnek venni.

,, 2016.10.17. 15:02:35

@mobilos perpetuum: persze, pont emiatt:)
@vv8ahogyenlatom: szerintem az Evelines rész nem ment át a szűrőn.

É2I 2016.10.17. 15:05:15

@mobilos perpetuum: Ez akár még meg is állná a helyét, ha nem lenne itt alant: "5000 karaktert írhatsz még."
Ezek szerint a kisregényes tördelés verte ki a biztit. Személy szerint sajnálom, mert nem volt sértőbb, mint pl. az én pár soros böffentéseim bármelyike. De hát a szabál az szabál, még ha úgy is lesz értelmezve, mint a póVeredbájBigBráneréknél...

hereverő heverő 2016.10.17. 15:07:46

@MacákékIcukája: @Cseszlovák Gyurmafilm: Persze, tulajdonképpen egy malomban őrölünk (én nem dolgozom...:))). Mindent meg lehet beszélni intelligensen, és minden attól függ, hogy a felek mennyire éretten állnak hozzá a dolgokhoz.
Na most mink itten a villába pont az inteligenses megoldásbul láthattunk példákat bazz gecó, rohaggyámeg dagadt fíreg.

ficekence 2016.10.17. 15:09:39

@vv8ahogyenlatom: Engem érdekel.!! Másold ide légy szíves több hsz-ban, akit nem érdekel, az majd pörget. Köszi. :)

KapitányG 2016.10.17. 15:13:21

@mobilos perpetuum: Eddig azt hittem, hogy ez nem fórum, hanem blog, és a blog.hu felhasználási feltételei vonatkoznak rá :(

MacákékIcukája 2016.10.17. 15:20:39

@hereverő heverő: olyan jol beszelsz vv8-ul, hogy a vegen meg azt hiszem, hogy te vagy az egyik villalemming, csak meghackelted a renCCert es bentrol kommentelsz :)))

hereverő heverő 2016.10.17. 15:23:25

@mobilos perpetuum: Ez szerintem csak téged sért, és csak te rugózól rajta még mindig. Nehogy azt mondd már nekem, hogy azért törölték a hozzászólását, mert (egy következő hozzászólásban) elmondta milyen idős, és hogy mivel foglalkozik... Mondd azt, hogy NEKED nem tetszett, mond azt hogy fingod sincs miért törölték, és pont.

sixx · http://comment.blog.hu 2016.10.17. 15:25:14

@vv8ahogyenlatom: ne itt írj hogyvótot, az ott van fent. ennyi.

hereverő heverő 2016.10.17. 15:25:25

@MacákékIcukája: Lebuktam ! :))))))
Amúgy nem. De pont mint Bödöcsnek, nekem is van honnét merítenem.

mobilos perpetuum 2016.10.17. 15:28:41

@KapitányG: A blogot sixx írta, mi az alatt kommentelünk, ez így egy fórum=társalgás, vitatkozás
De a blognál is van olyan kitétel, ami a terjedelemre vonatkozik:
www.motivartis.hu/moderacios-szabalyok
"A „soft” hozzáállás jegyében kerülni pillanatnyilag a következőket kérjük:
A kommentelt cikk terjedelmét vagy 2500 karaktert meghaladó hozzászólást."

mobilos perpetuum 2016.10.17. 15:35:50

@hereverő heverő: Kevesebbért is voltam egy napilapnál egy hétre kitiltva.
Egyébként neked nem tűnt fel, hogy senki nem írja, hány éves, mi a foglalkozása?
Kamuból biztos lenne, aki egyetemi professzorként mutatkozna be.
Az az igazi troll, akire pl. még a velvet-kommentelésből emlékszem, a nickje ez volt: Ötdiplomás.
Jókat röhögtünk rajta, mert próbált mindig okosat írni, de nem nagyon ment neki.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 15:36:38

Aki nem olvasta, annak jelzem, felesleges rugózni rajta, nagyjából a közvélekedések voltak benne összegezve. Volt sok jó meglátás, meg néhány felületes.

Lapozzunk!

MacákékIcukája 2016.10.17. 15:39:05

@mobilos perpetuum: mar joparan irtuk, nem a fenti csavo volt az elso aki a koraval ervelt...

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ahh sztem is lapozzunk, mar uncsi. Bar en ugyis mindjart vegzek, azt' megyek edzeni

KapitányG 2016.10.17. 15:42:22

@mobilos perpetuum: Igen, van terjedelemre vonatkozó kitétel. Ki is írták a kommentablak aljára. Nekem most éppen azt mutatja, hogy még 4841 karaktert írhatok.

hereverő heverő 2016.10.17. 15:46:51

@MacákékIcukája: Lebirkózól egy csorda kanos jegesmedvét ? :))

2016.10.17. 15:49:41

@mobilos perpetuum: Az eszem megáll, hogy törölve lett, de mindegy. Ezek szerint én sem láthatok mindent jól. Ott a pont! Meg sixxnél.

2016.10.17. 15:53:52

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0:
Sziasztok, Sátrazók ! (by Jó reggelt Vietnám)
Sixx, köszi a posztot, jó volt!

Hivatalosan is fel vagyok idegelve! Pedig nem is kérdezett fel senki !?! :)))
Nem titkoltan Zserbó fan voltam. Fel is vállalom akárkivel szemben. Őszintén remélem, hogy kap vmi orvosi segítséget, mindezt teljes jóindulattól vezérelve írom! Remélem, megtalálja a számításait az életben és nem hagyja tovább befolyásolni magát, mindenféle irtani való szemét által. Szerintem a párbajt nem kimondottan az ellene szavazók miatt bukta el. Inkább a lopótök formájúra hízott, undorító, „barátnője” miatt. Ávelinke ellen szavazók miatt vesztett Zserbó. Nos… már mindegy is. Egy amőbába oltott, lamantin génekkel rendelkező selejt helyett, most két amőbába oltott, lamantin génekkel rendelkező selejtet kell néznünk.

Asszony bevásárol, gyerkőcök edzésen, engem meg szétvág az ideg, pici, apró darabokra:
www.youtube.com/watch?v=xLbGAG3MWpQ
Küldöm mindenkinek, aki szereti ! :)))

#VV&ZF

MacákékIcukája 2016.10.17. 15:59:12

@hereverő heverő: akár :))) de inkabb csak sulyokat fogok emelgetni

@mentolos lecsó: szerintem itt nem utalta senki Zserit, max. mar nem birtuk nezni a kinlodasat a gyoker tivi miatt. Mindenki sajnalja ot... Szoval a tobbseg sztem egyetert ezzel:
"Őszintén remélem, hogy kap vmi orvosi segítséget, mindezt teljes jóindulattól vezérelve írom! Remélem, megtalálja a számításait az életben és nem hagyja tovább befolyásolni magát, mindenféle irtani való szemét által."

rearwindow 2016.10.17. 15:59:24

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: én elkezdtem olvasni, de annyira nem mondott semmi eredetit, hogy abbahagytam a felénél, szóval aki azon kesereg hogy lemaradt róla, ne menjen a Dunának!

WICKEDWITCH 2016.10.17. 16:00:38

@vv8ahogyenlatom: köszi! Tényleg jó hosszú volt. :) Kb. egyetértek, annyi ellenvetésem volna, hogy azért amit Evelin csinál a pasikkal, az nem "tipikus nő", hanem egy "nőtípus", illetve, hogy Vivi szerintem sem okos (ahogy azt fentebb páran kifejtették). Bamba, szerethető lánynak akart látszani, de ez csak az elején ment, aztán bamba, idegesítő lány lett belőle. Szerintem pont, hogy egyre ritkábban tud visszazökkenni a szerepébe.

2016.10.17. 16:05:59

@Chat Géza:
Nem is hinnéd, hogy egy PC-re telepített Android + IP váltós TOR szerver mikre lehetne képes ! :)) Csak le kell programozni, nem kellenek hozzá milliók, csak egy kis szabadidő és SZÁNDÉK !!! :))

hereverő heverő 2016.10.17. 16:14:06

Kedves kommentlakók, kényszerű kilépésem közeledik. Kérem kezeskedjenek a kommentek kiaknázása közepette a kultúrált közösségért.

2016.10.17. 16:51:25

@mentolos lecsó: Tökre egyetértünk, hogy Zseri rendes lány, meg hogy vigyázzon magára, de nem a czigánylány miatt esett ki, hanem a tyvike miatt. És nem azért mert "szópárbajba" szoktak vele keveredni, már ha a zsiráfg*cipapagájkutya mint megszólítás jellemző a szópárbajokra, hanem azért, mert túl sokat megengedett és túl sokat megbocsájtott annak a kreténnek.

Tényleg hajrá Zseri! Remélem, Tivadar Qka! (ha nem Tivadarnál Zseri biztos Qka)

A Sepultura nagyon kellett, yeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaahhh!!!!!!!!!!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.17. 17:11:21

@Spitzbauer: Különben nem mindig volt ez így. A VV 6 és VV 7-ben még elég jelentős elfogult szurkolótábori hozzászóló is volt, nem csak semleges elemző néhány trollal kiegészítve... :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.17. 17:13:03

@hereverő heverő: Isten az atyám a második mondatodat nem értem...

2016.10.17. 17:13:45

@Spitzbauer:

:) Rajság, tesóság, egy életen át ! :)

Akárhogy (tisztelem a Te álláspontod is), a VV-k történetében először szeretnék egy párbajon kiesett szereplőről is továbbiakat olvasni, híreket hallani. Erősen kivéve azokat, akiknek a nevét itt nem mondjuk ki ! :)))

Remélem Zserbó eljut addig egyszer, hogy a Hogyvolt kommenteket is alkalma lesz elolvasni, a rögzített anyagok visszanézése után !

Sepultura for President! )))))

Mostanra már nyugtatós fázisban vagyok:
www.youtube.com/watch?v=7jMlFXouPk8

#VV&ZF

2016.10.17. 17:13:47

@VV Erőlegény: Ha rám gondolsz, valóban mérsékelten kedveltem pölö Dinka 1.0-át :-DDDDD

WICKEDWITCH 2016.10.17. 17:17:49

@VV Erőlegény: arra kért minket, hogy legyünk jók és szobatiszták. :)

kaqxar007 2016.10.17. 17:37:53

@Funk You:
"egy ideje viszont hajlok arra, hogy ő tényleg ilyen. alapvetően elakadt egy nagycsoportos óvodás szintjén, alig túl a dackorszakon de még bőven az erős énközpontú szakaszban. ha valami nem úgy történik, ahogy ő akarja, azonnal jön a hiszti és a sértődés."

ez jellemzi a nonemuek jo 80%-t :o))

moletty 2016.10.17. 17:39:55

Mi a fasz van Tesók ?
ZSeri kiesett szerencsére. :)
Mici visszament szerencsére :)
Six szar volt nem szerencsére :(

moletty 2016.10.17. 17:43:10

@mentolos lecsó: hopp hopp, akkor gyorsan beírom ZSerinek:
Te csicskageci nőkszégyene ! Buta vagy mint a főd (vagy mint egy focista:) és örvendezel egy félbolond alázós csicskagecinek, TE kutya Te ! Ezért estél ki egy nem különösebben okos-szép-értelmes Miss-röfivel is te barom. JAh és a zsírproli nyóckeres barinőd miatt is, szerintem :)

Haboskakaos 2016.10.17. 17:58:26

@mentolos lecsó: Szerintem Zserit sokan kedvelték. Írtam is fentebb, hogy eleinte én is kedveltem és őt vártam a lányok közül egyedül a döntőbe. De ez a tivyvel való kínlódás borzasztó fárasztó volt!
Nem találja a helyét a világban, igatából saját magával sincs tisztában. Ezért begolyásolható, sajnos fel is vette Evettke stílusát. Nem a káromkodást, hanem azt a rosszindulatú viselkedést...

2016.10.17. 18:01:12

@moletty: Kemény szavak :-)), de az értemükkel egyetértek. A stílust, így leírva, nem érdemli a csaj.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 18:13:52

Jut eszembe: Bye-bye Zseri, cool! :-P

Perah 2016.10.17. 19:07:07

@Spitzbauer: Általában egyetértek veled, de most ezekben nem. Tivy attól, hogy volt elsőáldozó, még nem feltétlenül hisz Istenben. A vallásosság nem egyenlő az igazi Istenhittel, de ez nagyon OFF :).
Szerintem Evelinért nem igazán kár, mert saját magának köszönheti, hogy a vérét nem tudja visszafogni, és most nem a f**verésre gondolok, hanem a mocsokra, ami a szájából kijön. Meg persze a stílusra, ami annyira jellemző ezekre a típusú emberekre - persze tisztelet a kivételnek. Egyébként azon meglepődtem, hogy cirkuszi igazgatóként és konferansziéként milyen jól teljesített, szerintem kifejezetten jó volt a szerepben.
A cirkuszt valami miatt az emberek nagy része vagy nagyon utálja, a másik része pedig szereti, ők valószínűleg gyerekként is szerették. Én nem félek a bohócoktól, csak valahogy mindig utáltam őket, ahogy ki vannak festve, meg az erőltetett vicceiket.

WICKEDWITCH 2016.10.17. 19:26:18

@sixx: valóban nem a legemlékezetesebb posztod (azok általában a GoT-osok közül kerülnek ki), de azért a szartól messze van
@Spitzbauer: én nem félek a bohócoktól, csak nem szeretem őket. Szerintem azért, mert egyszer láttam egy vidámra sminkelt bohócot tényleg fájdalmasan sírni és ez így annyira szomorú volt, hogy azóta nem bírom őket.
@Madam.: részemről megszavazom. :D

,, 2016.10.17. 20:09:41

van egy kedvencem a konyhafőniben

Cérnahuszár 2016.10.17. 20:19:23

@mobilos perpetuum: a troll te vagy, én kérdeztem hány éves és ő csak válaszolt

2016.10.17. 20:46:02

@Perah: Zselével és Evettkével kapcsolatban elletmondásosak az érzelmeim, és összevissza írogatok itten :-)) Bocs.

Magentax 2016.10.17. 20:52:06

@szörnycsi: nyugtass meg, hogy nem a Zé :))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.17. 21:09:17

Tesóság rajság fajinság! Istálló, gazemberség, hupákolás, cirkuszozás! Szevasztok!:):)

kamilla123 2016.10.17. 21:22:38

Kíváncsi vagyok, Zserinek valaha is leesik e, h Evetke miatt bukta az egészet. Egészen ideáig Mici volt a legalpáribb, de Zseri pechjére épp a párbajhéten jött Gina, és Evetke még nagyobb alpári lett, ami elfedte Mici egykori tetteit. Ennyin múlott. Kíváncsi vagyok, h Zsolti most visszavesz-e a Mici folyamatos szapulásából. Az is iszonyú képmutatás volt tőle, h Zseri seggét nyalta végig, holott ő lökte bele a párbajba.

Cérnahuszár 2016.10.17. 21:29:33

@kamilla123: én arra vagyok kiváncsi, hogy mit fognak gondolni tivy rajongó táborának a méretéről
felmerül-e ez a kérdés a fejekben ott bent

2016.10.17. 21:34:42

@mobilos perpetuum: Bexarok, eddig tök vakon, a szabályzat mindennemű ismerete nélkül írogattam. Meg is látszik :-))) Na majd megválogatom a szavaimat mostantól. Vagy megtartom őket (lustaságtól függ)

kamilla123 2016.10.17. 21:39:38

@Cérnahuszár: sztem ebből nem nagyon tudnak következtetni, mivel Tivy nem volt oda Zseriért, szóval akár azt is gondolhatják, h a rajongó csajok le akarták szakítani Zserit Tivyről

Magentax 2016.10.17. 21:41:39

@szörnycsi: az én kedvencem az előző hármasban volt - Dávid, aki szinte mindent elrontott, úgy izgult, de csak összejött a középdöntő :)

,, 2016.10.17. 21:45:27

@Magentax: névről nem sok játékos ugrik be, kivéve Ilona:)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 21:46:48

@Magentax: Főzőműsor, tv-ben, számomra ez értelmezhetetlen.

Magentax 2016.10.17. 21:53:09

@kamilla123: sztem soha nem fog leesni neki. Azt nyilatkozta, hogy biztosan azért esett ki, mert később érkezett a játékba és ez a hátrányára volt, a nézőknek nem volt idejük megszeretni a karakterét.
Nem fogja fel azzal a cseppnyi agyával, hogy az ilyen meghunyászkodó, megalázkodó nőtípus nem jön be a nézőknek.

kamilla123 2016.10.17. 21:57:11

@Magentax: sztem a nézők őt büntették Evetke helyett, illetve Evetkét így akarták büntetni, h kiküldik a legjobb barinőjét. Persze ebből Evelin csak profitálni fog, mert meghúzza most magát, tündérke lesz és lehet,h Mici meg Gina is a fejére nő majd, amitől meg szimpibbé válhat. Mindegy, megnyerni így sem fogja a játékot, de kicsit sajnálom ZSerit, h ezen csúszott el (bár nem neki drukkoltam a párbajon). Soma is ezen fog amúgy elcsúszni. Evelin olyan, mint a pestis, mindenkit megfertőz a barátságával.

Magentax 2016.10.17. 21:57:33

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: pedig tök érdekes és ez nem az a kifejezetten főzőműsor, mert nem a kaján, hanem az elkészítés mikéntjén van a hangsúly. Itt nincs az, hogy vegyél 10 dkg lisztet,
blabla, azt láthatod, hogy küzd meg adott idő alatt valaki, néha megoldhatatlannak tűnő feladattal.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 22:00:16

@Magentax: Hát, biztos valakinek ez jön be. Én jobb szeretem a saját küzdelmeimet elfogyasztani. Ma este például tatár beefsteaket pirítóssal.

Magentax 2016.10.17. 22:00:56

@kamilla123: ahogy nézegettem a kommenteket (nem itt :), leginkább Tivyvel való kapcsolata verte ki inkább a biztosítékot mindenhol.
Evetke is szóba került, de a mérleg nyelvét a kutyázás imádata billentette Mici felé.

Magentax 2016.10.17. 22:02:39

@szörnycsi: Dávid az előző heti csapatban volt, nem tudott tálalni, mert nem lett kész, ezután hol szidták, hol dicsérték - de továbbjutott

kamilla123 2016.10.17. 22:02:48

@Magentax: Igen? Akkor ez inkább az én véleményem lehet :)

pomac 2016.10.17. 22:02:56

vadúj stúdióóó :DDDD persze nem is bluebox :DDDD

Mók_Ica 2016.10.17. 22:03:04

na, épp ideértem kezdésre..... utálom a hülye rendszer frissítéseket..... aszittem sosem lesz vége

MacákékIcukája 2016.10.17. 22:03:07

Szep estet mindenkinek :)

Oooooo uj diszlet! Tok jol nez ki :-O

MacákékIcukája 2016.10.17. 22:04:33

Oooo lila kendo! Bar nem sanszos h a kovetkezo kivalasztason megkapjak a zoldet sztem

Nimi 2016.10.17. 22:04:35

Szia mindenki :-) mire szavazzunk? Videouzenet? Lila kendore szerintem nincs szukseguk.

Cimili 2016.10.17. 22:04:58

Hahó fiúk, lányok! :)
Fosch9-et lapátra tették?

Mók_Ica 2016.10.17. 22:06:06

gina fikázott.... beszéd közben....

Magentax 2016.10.17. 22:06:11

Kezdenek megint durván beleszólni a játékmenetbe. Zsolti és Vivi akár lilakendőt is kaphatnak :((

Mók_Ica 2016.10.17. 22:07:13

@Nimi: videoüzenet vagy lilakendő

@Cimili: pihen.....

Schlomo Goldberg 2016.10.17. 22:07:30

@Mók_Ica: össze is gyúrta és elpöckölte? Nem láttam.

Nimi 2016.10.17. 22:07:44

Szerintem Evelin lesz a kivalasztott es Ginat viszi es megint kint marad a kivalasztott.

Madam. 2016.10.17. 22:07:58

Csk kérdem, a hosszú, lenőtt, ritkás hajat folyamat tapogatni kell? Rövid a hajam, eZmijatt kérdem (ja és ha a kommentszabájzat engedi, akkor irjatok róla)... szímpadi csók amúgy to all

MacákékIcukája 2016.10.17. 22:08:16

@Magentax: tok mindegy, sztem nem kapnanak eleg jelet ugysem. Muszaj beleszolni, ezek nem tattikaznak semmitse

Mók_Ica 2016.10.17. 22:08:44

@Schlomo Goldberg: összegyúrta.... a további sorsát nem láttam.....

Cimili 2016.10.17. 22:09:19

@Mók_Ica: Gyorsan szavaztam a video üzire.

Magentax 2016.10.17. 22:09:45

Tivy egy percig nem fog sírni zseri után.

MacákékIcukája 2016.10.17. 22:09:46

Szavazzunk lila kendot? Vagy videouzit? Nem tudok donteni

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 22:10:10

Jaj, Soma most veszted el a 36 millát...

,, 2016.10.17. 22:10:55

@Magentax: ja, akkor megvan, azt hittem az előző évad

Schlomo Goldberg 2016.10.17. 22:11:41

Sittes zoknis lábbal símogatja cayennemicit, majd beígéri neki hogy este megcsinálja

Magentax 2016.10.17. 22:11:48

@Madam.: az nem lenőtt haj kéremszépen, nem teccik ismerni a legújabb hajfestési trendet. Ez az ombre. :)

Mók_Ica 2016.10.17. 22:11:54

@Cimili: mingyá én is nyomom az app-ot

@Magentax: ja, szerinte gina hasonlít dinkára..... pffffff

MacákékIcukája 2016.10.17. 22:12:23

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: soma egy idiota

En lila kendore szavazok, kettovel kevesebb ember akire jelet lehet rakni.

Mók_Ica 2016.10.17. 22:13:59

@Magentax: de csak hátulról, mivel nem szereti a műmelleket.....
no, itt van paplan alatti tapi.... aláfestő zene.... unbreak my heart...... sírok ....

Madam. 2016.10.17. 22:14:28

@Magentax: ja! És azt kell morzsolgatni? Bár most épp mást morzsolgat havashenrik. A zene meg epic

Schlomo Goldberg 2016.10.17. 22:14:53

Sittes most bukja el a jóindulatomat. Micivel bizalmaskodni, baszdmeg.

Magentax 2016.10.17. 22:15:10

Meg is van az újabb pár. Nem maradunk mi itt "szerelem" nélkül, nem kell aggódni. :)

Plüsscukor 2016.10.17. 22:15:40

Lol, az a fej, Mici jól felhúzta Kriszt, utána: nem! :)))

Nimi 2016.10.17. 22:17:11

Kárszeg :-D :-D :-D :-D

Schlomo Goldberg 2016.10.17. 22:18:19

Sittesnek nem volt kint csaja?

Mók_Ica 2016.10.17. 22:19:09

@MacákékIcukája: itt már semmin nem csodálkozom..... öcsém/hugom, aztán dugom, barátom, de nem úgy, este maszatolunk..... hmmmmm..... így megy ez.....

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: mit jelent ez a hasznoskodás??

MacákékIcukája 2016.10.17. 22:19:27

@Schlomo Goldberg: de igen, elvileg

"Kampanytars" haha!

Cimili 2016.10.17. 22:19:57

Na a tivcsi hülye tanácsai. :D

Plüsscukor 2016.10.17. 22:20:03

@Schlomo Goldberg: de volt, elméletileg.
Amúgy aranyosak, ahogy így évődnek egymással. Nem olyan közönségesek, mint a többi, akik bent vannak.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 22:20:16

Zseri jól megfogadta Tivy tanácsait.

Mók_Ica 2016.10.17. 22:20:28

óóóó.... a legújabb átok: adjon neked párbajozási tanácsot tivy!!! höhöhö

Plüsscukor 2016.10.17. 22:20:35

@Cimili: Mohamed Ali forog a sírjában

pomac 2016.10.17. 22:20:52

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: pont ezt akartam írni :D a jó mentor

Madam. 2016.10.17. 22:21:15

@Mók_Ica: szorgoskodást.
Nem hiszem el, h leírok ilyeneket

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 22:21:44

Mohamed, ja, nem Muhammad, még véletlenül sem.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 22:22:47

Kiesel felrúglak! (aranyköpések sora van ma este)

pomac 2016.10.17. 22:23:26

bencén lehet látni mennyire nem kedveli tivyt mindig kifigurázza :D

Cimili 2016.10.17. 22:23:43

Bencus olvas minket adás közben. :)

,, 2016.10.17. 22:24:19

De milyen olvasott ez a Tivi:)

Plüsscukor 2016.10.17. 22:24:27

Tivi sír: úgy védte, mint a Kis Herceg a rózsát, jelentsen ez bármit is nála.

Cimili 2016.10.17. 22:24:43

Úgy védtem őt, mint kisherceg a rózsát-by Tivy :DDDDDDDDDDDDDD

Wednesday7 2016.10.17. 22:24:52

úgy védtem őt, mint kis herceg a rózsát=habiszti úgy nézel ki mint egy pali :'DDD

rearwindow 2016.10.17. 22:24:53

Most vettem csak észre hogy zserbonak egy elcssztt kínai tetkó is volt a nyakán

Nimi 2016.10.17. 22:24:58

Tivyt csak Tivy kedveli. De ez a dumaa úgy óvta mint kisherceg a rózsát :-D azèrt na.. Ez komoly

MacákékIcukája 2016.10.17. 22:25:13

@Cimili: nem minket olvas, jegyzetel mert eloben nezi az adast. Multkor posztolt egy videot facebookon a vv studiobol es ott mondta

Mók_Ica 2016.10.17. 22:25:59

@Madam.: köszönöm, nem tudtam :)))

ójaj, tivy úgy vigyázott zserire, mint a kisherceg a rózsára..... mivan??????????? ő vmi más műsort nézett mint mi????
evetke pedig már-már kingai magaslatokba emelkedik a hisztivel..... mingyá láthatjuk bővebben a reklám után

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 22:26:14

Meredith Havas igazat szólt, Zsolti betörné a fejét érte? Nehogy lila kendőzzetek az applikációban (ami magyarul alkalmazás, gyökerek)! Külső játék, nem belső, jól szólt, Cayenne vigyorral az arcán.

2016.10.17. 22:26:42

Return of the Mici - epikus lesz, ahogy nézem az előzetest... Tyv védte, mint a kis herceg a virágot, vagy miiiiiii? Broát

Cimili 2016.10.17. 22:26:47

@MacákékIcukája: Tom, láttam.Asszem pont te linkelted be. :)

Magentax 2016.10.17. 22:27:09

@Cimili: @Plüsscukor: ezen röhögök 5 perce :DDDD

Mók_Ica 2016.10.17. 22:27:15

@Cimili: ez jutott eszembe nekem is :)))

@MacákékIcukája: ekg :))))

pomac 2016.10.17. 22:27:28

ha nem erőlteti a tivys fas...gait , na akkor mond igazán jó poénokat :DD

Mók_Ica 2016.10.17. 22:28:10

@Magentax: azt láttad, hogy tivy sír amikor ezt mondja???? majd figyeld :))))

,, 2016.10.17. 22:28:10

Kis herceg, Vuk, A Pál utcai fiúk, azért na, legalább olvasott

2016.10.17. 22:28:32

@Mók_Ica: Evcsi csak azt hozza, amit az anyja meg a nagynénnyei, meg a női rokonok csináltak, amikor meghalt a vajda :-). Ő ezt látta otthon. Mi van ebben? :-DDDDDDDDDD

Madam. 2016.10.17. 22:28:49

Könyörgöm, persze, h kiesik aki havas akadémikussal áll le párbajozni

MacákékIcukája 2016.10.17. 22:29:24

@Cimili: ja oke :D

Latni akarom a Kinga-showt. Vajon Bence megemliti a hasonlosagot? Alar velem valaki fogadni valamiben? :D

Magentax 2016.10.17. 22:29:35

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: igen, ez a Zsolti kezd egyre undibb lenni. Micit kifejezetten utálja, de sztem Vivire meg Zsoltira most még nem tenne senki jelet.

Mók_Ica 2016.10.17. 22:30:15

@Spitzbauer: kinga nem ilyen családból származott, mégis "egyetemi" szinten űzte :))) evetke eddig nem sok ilyet mutatott...... :)))

Cimili 2016.10.17. 22:30:16

@Magentax: Az a szomorú, h ez a tök sötét tivy nem csak mondja, hanem el is hiszi magáról, h ő mennyire védelmezte Zserit.

Magentax 2016.10.17. 22:30:21

@Mók_Ica: láttam hát, gondosan belenéz a kamerába és lobogtatja a pzs-t :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 22:30:55

Vannak akik a Rozsdás Rákollóba térnek be, van aki a Pozsgás Raklóba.

Cimili 2016.10.17. 22:31:36

Húúúúúúú, ez a nyavalyás blogmoci teljesen kikészít. Ugrál össze-vissza, mint aki berúgott.

Krétagarbó 2016.10.17. 22:32:49

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ezen röhögünk családilag:) asszem használni fogjuk még a kifejezést:))

Magentax 2016.10.17. 22:33:06

@Cimili: nem értem én sem, ezek elfeledkeztek vajon már a kamerákról? A párbajon is Zseri azt bírta mondani, hogy ő soha senkit nem beszélt ki a háta mögött. Ehhez képest Ginát első perctől kezdve savazzák az Evetkével.

,, 2016.10.17. 22:33:13

@Spitzbauer: én azt nem értem h ti honnan láttatok ilyet? vmi filmből? V vendégként? V ez 1 jelenet a győzike sóból?

Cimili 2016.10.17. 22:33:13

@MacákékIcukája: Fogadnék egy Milkában, de szerintem is. :)

MacákékIcukája 2016.10.17. 22:33:37

@Mók_Ica: tuti nem lesz konnyes a szeme, csak musor az egesz (marmint kinga nr.kettonek)

Mók_Ica 2016.10.17. 22:34:18

@Magentax: óóóóó, akkor valóban hiteles és igazi érzelmei vannak :)))) ja, nem.... :))))

@szörnycsi: na ja, általános iskolai kötelezők.....

Plüsscukor 2016.10.17. 22:35:46

Ó te jó ég.
Evettet azonnal szavazzuk kifele a villából.
Ez a toporzékolós hiszti valami rettenetes.

Schlomo Goldberg 2016.10.17. 22:35:50

Evettke, ez az! FASZIMATGECIBASZDMEG kingásan, igeeenn.

Magentax 2016.10.17. 22:35:57

Evetkéhez küldjenek be egy pszihomókust.

rearwindow 2016.10.17. 22:35:58

Van férfi aki ezt a hisztériát el tudja viselni???

pomac 2016.10.17. 22:36:06

epic ez a hiszti :DDD

MacákékIcukája 2016.10.17. 22:36:30

Evcsi tuti nezte a vv5-ot :)))))
A stream persze most szarakodik

Nimi 2016.10.17. 22:36:55

Fu de undorito.. Evelinre fog valaki szavazni barki ellen is megy??

Madam. 2016.10.17. 22:37:00

A Nobel Dylané - de az Oszkár mycyé

Mók_Ica 2016.10.17. 22:37:09

@MacákékIcukája: ordít és hisztizik..... asszem mehet haza ő is.....ja, könny nincs

@Cimili: nekem is ezt csinálja újabban....

2016.10.17. 22:37:27

Micin már megint nem volt sapka... Zsótti szerint.

Plüsscukor 2016.10.17. 22:37:49

NA, Zsolti elvágta magát nálam ezzel a műbalhéval. Pedig Mici nem is szólt be, másrészt 100%-ban igaza van, az számít, amit a nézők gondolnak, nem pedig az, amit ők.

Nimi 2016.10.17. 22:38:29

Evinek toroltek a wow accountjat :-D :-D aki latta a videot tudja mire gondolok. Hasonlo reakciok.

Wednesday7 2016.10.17. 22:38:44

evi műsoráról a wow-os csávó jut eszembe, akinek az anyja törölte az accountját :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 22:38:44

Zsolti, ez a beszólás neked szólt, meg mindenkinek, aki Zseri mögé állt.

Plüsscukor 2016.10.17. 22:39:01

Hahh. Na mégis jól láttuk kintről is, Mici szándékosan változtatott a viselkedésén. Fejlődőképes, na.

Mók_Ica 2016.10.17. 22:39:02

Mici semmi rosszat nem mondott..... zsóti mégis kiakadt..... sztem félreértette

rearwindow 2016.10.17. 22:39:08

Egyre jobban meglepődök krisztianon, a végén kiderül hogy neki is van éreccségije!

Magentax 2016.10.17. 22:39:19

@Mók_Ica: és ő is folyton a kamerába néz, biztos veszik-e a műsorát :DDDD

Nimi 2016.10.17. 22:39:32

Hej? Volt night clubbos buli ruddal?

Schlomo Goldberg 2016.10.17. 22:39:57

Evettke, legalább egy, egy kibaszott könnycseppet préselj ki.

Nimi 2016.10.17. 22:40:13

@Wednesday7: nee ugyanezt irtam le par mpvel korabban :-D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 22:40:20

Mit fog csinálni Evelin, amikor ő esik ki?

MacákékIcukája 2016.10.17. 22:40:21

Tok jo, Krisz es Mici tattikazik. Ok az uj kedvenceim

Madam. 2016.10.17. 22:40:22

Mycy a lila alatt tombolhatna, utána vissza és így tovább

Magentax 2016.10.17. 22:40:24

@Plüsscukor: egyetértek - vagy ekg (így kell mondani?) :)

Cimili 2016.10.17. 22:40:40

@MacákékIcukája: Maradunk így, most nemtok átmászni másikra, mert jelszót kér, azt meg ki köll keresnem.

2016.10.17. 22:40:55

@szörnycsi: Tévé, film, a szomszéd utcában is lakik egy-kettő, elmesélésből, ... van egy kialakult képem és véleményem, és elmúltam 33, vagy nem. :-)))

Mók_Ica 2016.10.17. 22:40:57

evetke drága, meNNYé haza..... kamerának játszik.....pffff

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 22:41:20

Tivy azt hiszi megfogadta Zseri a tanácsát. Hát pont nem. :-)

Cimili 2016.10.17. 22:41:33

@Nimi: A troll kartársak. :)

,, 2016.10.17. 22:42:03

Krisztián jól nyomja, higgadtan, okosan

genevieve 2016.10.17. 22:42:12

Evelin végig a kamarába néz :)

pomac 2016.10.17. 22:42:22

@Mók_Ica: dehogy értette csak jól tudja hogy most forog a kamera és produkálni kell

Wednesday7 2016.10.17. 22:42:36

@Nimi: ha lett volna egy távirányító a szobában, biztos megpróbálta volna fölnyomni magának :D

2016.10.17. 22:42:37

Az utóbbi 1 hét Evettkéjé. Nullára futtatta magát, de inkább negatívba.

Plüsscukor 2016.10.17. 22:42:54

Egy ilyen mondatot nem hagyott el a szám - Gina

2016.10.17. 22:43:17

Soma akkora csicska, atttyaég!

Cimili 2016.10.17. 22:43:18

@Plüsscukor: Nálam is nagyot zuhant. Okosabbnak gondoltam.

Schlomo Goldberg 2016.10.17. 22:43:22

"egy ilyen mondatott nem hagyott el a szám"
háromszor elismételve Gina által

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 22:43:24

Egy ilyen mondatot nem hagyott el a szája?

MacákékIcukája 2016.10.17. 22:43:51

@Cimili: marmint a blog? Sztem ez accounttol fuggetlen

@Mók_Ica: evetke kiszavaztatja magat :DD vakon van ez is... meg ez a Kingas hiszti... pfejjj luzer

Nimi 2016.10.17. 22:43:54

Na most jon a buli nem szoltam.

Mók_Ica 2016.10.17. 22:44:11

@MacákékIcukája: krisznek sokszor jó meglátásai vannak

@Nimi: most jön :))))

Schlomo Goldberg 2016.10.17. 22:45:12

Rúd is van, pia is, ha Mici nem fog részegen pörögni, meg leszek lepve

Madam. 2016.10.17. 22:45:12

Öregszünk itt vagy 33 évet a vv alatt

Krétagarbó 2016.10.17. 22:45:44

@Mók_Ica: sztem nem értette félre, utálja micit. Érdekes lehet ennek az utálatnak a háttere.

MacákékIcukája 2016.10.17. 22:45:47

@Cimili: bencus nem hozta fel Kingat, vesztettem :( tied a milka, kuld feny post!

Mók_Ica 2016.10.17. 22:46:20

@MacákékIcukája: úgy úgy..... evetkének fáj az arca.... nem bulizik..... tivy is sírdogált, de most ő már bulikázni szeretne..... zseri is ezt akarná....pffff

Cimili 2016.10.17. 22:47:07

@MacákékIcukája: Visszaküldve, mert én is pont úgy gondoltam, ahogy te. Hős vagyok na, h nem ettem meg.

2016.10.17. 22:47:18

Gyerekek, innentől nem szeretném olvasni, hogy Soma milyen jó fej, meg hajrá Soma: egy pincsikutya, kézből eszik, pitizik. Végülis aranyos. (Persze nyugodtan lehet éltetni, drukkolni neki, csak nem szeretném :-)

Mók_Ica 2016.10.17. 22:48:20

@Krétagarbó: ha nem értette félre, akkor durva volt..... nem tudom mi lehet e mögött.....

ewita 2016.10.17. 22:49:06

Basszus ezek tényleg nem értik, hogy egy valaki fogja a lóvét megkapni! persze lehet haverkodni, de ilyen cirkuszt levágni ,mert fogy az ellen, én ezt nem értem ! :)

Plüsscukor 2016.10.17. 22:49:10

Dávid: Most már neki jobb, sokkal.

B+, nem meghalt, csak kiesett :)

Mók_Ica 2016.10.17. 22:50:16

tivy sír.... óóóóóóóó...... mintha nem csicskagecizte volna soha..... vagy nála ez volt a szeretet??????

Nimi 2016.10.17. 22:50:26

@Plüsscukor: :-D :-D mindig ugy viselkednek. O se akarna h szomorkodjunk mar jobb helyen van erte vegig csinaljuk blabla

MacákékIcukája 2016.10.17. 22:50:30

@Mók_Ica: duma duma...

@Cimili: nem erkezett meg :((((

David kuss, ha Evetkevel baratkozol, nem fogod megnyerni es kulonben is ilyent nem mondunk te hulyegyerek

Plüsscukor 2016.10.17. 22:50:40

Blogmotor szívat, irtó lassan tölti be az új kommenteket, alig tudlak követi titeket.

genevieve 2016.10.17. 22:51:38

Tivi komolyan elhiszi amit mond?

Cimili 2016.10.17. 22:51:39

Az egyetlen jó tetted volt Zsóti az a kendő.

Plüsscukor 2016.10.17. 22:51:41

Tivinek a lelki társa volt Zseri? Nebassz :)

MacákékIcukája 2016.10.17. 22:52:12

@Mók_Ica: nulla logika van abban amit ezek beszelgetnek.

2016.10.17. 22:52:33

@MacákékIcukája: Dávidunkra vigyáznak a szerkik: nem mutatják sokat, nem járatják le. A többi egysejtűt szecskázzák. Hajrá Dávid! :-D

Mók_Ica 2016.10.17. 22:52:51

@Spitzbauer: se soma, se evetke.... pfff

tivy wazze..... villabarátnő, a másik fele volt zseri..... óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó hogy az a magasságos..... és hát nem is tanította tivy.... ezért esett ki.... aham...... ezt ők maguk el is hiszik??????

Nimi 2016.10.17. 22:53:05

Annyira szeretnèm már h Tivy menjen párbajra.. Jaj de várom.

Cimili 2016.10.17. 22:53:10

@MacákékIcukája: Pavördragonfruit(vagy mi a szösz) szindróma. :)

Schlomo Goldberg 2016.10.17. 22:53:12

Ha már az elejétől tanítottam volna, akkor nem esett volna ki - málnás

szmoti 2016.10.17. 22:53:12

Sziasztok! Kiéretett félre mit és ki utál kit? Már megint lemaradtam...

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 22:53:13

Dávid halálba zabálja magát közben?

Madam. 2016.10.17. 22:53:14

Tyvynek a harmadik fele volt zsery

pomac 2016.10.17. 22:53:19

:DDDDD ma tivyn lehet a legjobban röhögni :DD

MacákékIcukája 2016.10.17. 22:53:26

@Plüsscukor: en sem tudom kovetni, ugral ossze-vissza

Nocsak, tivy onkritikat gyakorol

Magentax 2016.10.17. 22:53:26

@Mók_Ica: ez hát, mondja is, hogy Zseri a lelkitársa volt

agimano 2016.10.17. 22:53:49

MÁLNA PRODUKCIÓ és a KISHERCEG

Plüsscukor 2016.10.17. 22:53:52

Jajajajj hát szakadok Tivin, hogy mennyire ostoba :))
Hűl ki a vére :)))

Ez kész :))))))))))))))

Nimi 2016.10.17. 22:54:30

Hidegebb a villa hűl ki a falak fekete fehèrek lesznek es harapdálják a husomat :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D hat en megszakadok.

2016.10.17. 22:54:35

Ezaz bence, állj bele Tyvbe. Egyre jobban bírom Bencust!

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 22:54:41

Na, Tivy első értelmes megszólalása.

Krétagarbó 2016.10.17. 22:54:45

@Mók_Ica: féltékenység, pinairigység. Vki múltkor írta, hogy a "dívasága" zavarja, két dudás egy csárdában...

MacákékIcukája 2016.10.17. 22:55:04

Ooooo imadom Bencust :DDDD szidjad csak csicskaTivyt, kossziiiiii

pomac 2016.10.17. 22:55:32

vivi káreszt kap ? vajon , :DDD

Plüsscukor 2016.10.17. 22:55:38

óóóóóóóó Vivi és Ati :)))))
Hangosan felröhögtem :))))

Madam. 2016.10.17. 22:55:39

A kreatívok olvassák a hsz-einket. Jár a százalék

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.17. 22:55:50

Gyerekek, ez k*rva jó öfi volt. Bruti szerencséd van! :-)

Nimi 2016.10.17. 22:56:06

Ati vivi, evelin cigo fenyegetes meg husharapdalo fekete fehere falak. Azta.

Mók_Ica 2016.10.17. 22:56:11

olyan, mintha bencus olvasna minket.... vagy vki mondaná neki .... :))))

óóóó ökohét :)))

evetke megint kimutatja a foga fehérjét és megfenyegeti somát hogy kicsinálja..... vivi pedig attira fanyalodik holnap..... höhö

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 22:56:17

Soma, itt az exit point! Élj vele!

Krétagarbó 2016.10.17. 22:56:21

@genevieve: mekkora volt a zene tivy monológja alatt!

,, 2016.10.17. 22:56:28

Fú b+
Ez a mai adás betett, undorító emberek, semmi vicces nincs, több meztelen vivit meg papagájtivit nem tudok elviselni
A kommentek is elmentek egy olyan irányba amit nem szeretek
Pávör dragonfruit sincs, hogy mókázzunk, ennyikeh volt vv8, kasza

ewita 2016.10.17. 22:56:36

na lopják az ötleteiteket!
Vivi tujatival ? fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj mingyáá hányok ..........

KissEnikő 2016.10.17. 22:56:57

Komolyan? Biciklik es arammegvonas? Multheten pedig a meglepeteskivalasztas?

Mintha pont ezeket irtam volna..

Jo napot kivanok! ;)

2016.10.17. 22:57:13

A hétői részekre mindig úgy tekintünk, hogy xarok, de ez eddig az egyik legjobb rpsz volt. És holnap Brutiiiiiiiiiiiiiiiii, hurrá!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.17. 22:57:25

Hát ez a mai öfi a szezon legjobb öfije volt! Komolyan mondom, mint egy izgalmas thriller! :-)

Magentax 2016.10.17. 22:57:52

A következő öfi is eseménydús lesz... :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.17. 22:58:26

@Krétagarbó: Hamlet, a dán királyfi újratöltve ! :-)

Krétagarbó 2016.10.17. 22:58:29

@pomac: figyelj, hogy legyen intelligenciaszinted!

Madam. 2016.10.17. 22:58:29

@Kis Pank: ez az. De valljuk meg, atinnyó-vivinnyóra még te sem gondoltál

MacákékIcukája 2016.10.17. 22:58:39

@Spitzbauer: erre a kijelentesre ra fognak kattanni az osszeeskuves-elmeletesek, nem kellett volna a szerkiknek bevagnia, egyebkent sztem csak egy szar vicc volt. Vagy nem

Tivy olyan balfasz es juuuj fuuuj Vivi es Ati smarolnak!

Tessek, itt a bicikli meg az aramtermeles amirol multkor beszeltunk

Mók_Ica 2016.10.17. 22:59:01

@Krétagarbó: hmmmm.... érdekes.... bár sztem mici messze van a dívaságtól..... bár ettől még zavarhatja ez zsótit... :)))

genevieve 2016.10.17. 22:59:23

Tényleg nem jutott el az agyukat amit MIci mondott
A nézők döntöttek, tehát nagyon másként kellene csinálni a dolgokat

csodalámpa 2016.10.17. 22:59:43

végre megérte ma nézni az öfit, csatlakozom Bencéhez, szakadtam ezen a szánalmas seggfej tivin :) evetke, meg tkp jól látja a jövőjét, kurvára kint fog maradni a következő párbajon kb bárki ellen (na jó tivi ellen elgondolkodnék melyikre tegyem)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 22:59:50

@VV Erőlegény: Ne rontsd el az estém az emlegetésével, thx!

Cimili 2016.10.17. 22:59:52

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Nem fog menni neki, már teljesen becsicskult.

MacákékIcukája 2016.10.17. 23:00:24

@Kis Pank: jaaaa te irtad, en is emlekszem, abban a posztban multkor szuletett egy csomo otlet, sztem bookmarkoltak :))))))

Plüsscukor 2016.10.17. 23:00:36

@VV Erőlegény: igaz, lesz bőven anyag a holnapihoz :)

KissEnikő 2016.10.17. 23:01:21

@Madam.: Orultem volna, ha erre soha nem is kerul sor :D

Cérnahuszár 2016.10.17. 23:01:37

@Mók_Ica:
'ójaj, tivy úgy vigyázott zserire, mint a kisherceg a rózsára..... mivan??????????? ő vmi más műsort nézett mint mi???? '

szerintem igen
a nézők meg vannak vezetve, a harmonikus részeket nem adták le, csak a kutyázást.
más magyarázatot nem látok most arra hogy az összes ember el van képedve

pomac 2016.10.17. 23:01:45

@Krétagarbó: viccelsz ,rendesen jegyzeteltem , ennyi aranyköpést egy adásban :D

Plüsscukor 2016.10.17. 23:02:12

@genevieve: A mijükig nem jutott el, amit Mici mondott? Lol lololol, loller. Agy? ezeknek nincs :)

agimano 2016.10.17. 23:02:25

@Mók_Ica: nekem tetszik, Au és Győző új száma fog jönni ma

Magentax 2016.10.17. 23:02:40

De ha figyeltétek, bejött, amit Mici mondott - Ati már elkezdett neki is puncsolni. Dávid, Vivi és Soma csak idő kérdése, Zsóti, Tivy meg Evetke még truccolnak egy darabig. :D

KissEnikő 2016.10.17. 23:02:44

@MacákékIcukája:

Igen, en voltam. A lakok sokkolasaval kapcsolatban amiket irtam, azokbol is valosulnak meg dolgok, most pedig ez.

A szerkik nyugodtan vegyek fel velem a kapcsolatot, vannak tovabbi otleteim is, de csak az elso volt ingyen ;)

Mók_Ica 2016.10.17. 23:03:43

@Cérnahuszár: ok, nem adták le a harmonikus részeket..... de a kutyázás túl sok volt....

agimano 2016.10.17. 23:03:56

na, mégsem ma lesz az óriási klippremier, szomika lettem:DDD

Plüsscukor 2016.10.17. 23:05:05

@Mók_Ica: az ökohét jó lesz! :)
Jó kis konfliktusokat tud majd generálni: tekerjémá bazdmeg, nem tudok mosni, és most te vagy a soros a tekerésben, csicskagecikutya, én bezzeg kitekertem reggel a világból is.

pomac 2016.10.17. 23:05:30

de jó lenne már egy képregény hogyvolt :D most lenne jó anyag hozzá :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 23:05:42

Na, újabb reboot, kezdődik a valódi klikkesedés. A Krisz-Mici-Gina trió most az igazodási pont és Evelin az ellenpont.

MacákékIcukája 2016.10.17. 23:05:45

@Kis Pank: haha amennyi otlet volt abban a posztban a kommentek kozott, kb megvan a tematikajuk minden hetre. Sanszos a katonai het is sztem

Mók_Ica 2016.10.17. 23:06:39

@agimano: idegesítőek.... egyik sem tud beszélni, nem ismerik a felírt/használt szavak jelentését.....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.17. 23:07:45

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Az a helyzet, hogy a mai adásban már minden valódi volt.

MacákékIcukája 2016.10.17. 23:08:08

@Plüsscukor: :DDD annyira rohogok a villabol kitekeresen

Krétagarbó 2016.10.17. 23:08:51

@Mók_Ica: a dívasághoz: a ruszkis arcmaszk-szerű mékáp, a túlzottan csajos kiegészítők, a feltűnő, alakot kiemelő rucik. Ezek full jellemzőek a tranzvesztikre is, általában a nőiesség eléréséért fullba nyomják a dívát.

Plüsscukor 2016.10.17. 23:09:01

Kezdjünk a haladás szerint menni felfelé - Au

Cimili 2016.10.17. 23:09:43

Jó éjt mindenkinek, holnap este ugyanitt! :)

szmoti 2016.10.17. 23:11:38

@pomac: erre ekg :) ezt akartam pont én is írni, csak szivat a blogmoci

Cimili 2016.10.17. 23:11:41

@Kis Pank: Kérd a százalékodat, mondd meg nekik, h mi itt megszavaztuk neked!

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 23:15:09

Na én is elvonulok, nagyon bekajáltam este.

Mók_Ica 2016.10.17. 23:17:13

@Krétagarbó: zsóti díva, persze :))) én miciben nem látom..... nincs mire féltékenykednie zsótinak... :))))

@Cimili: @VV Velőtrázó Vélemény v3.0: jó éjt :))))

Mók_Ica 2016.10.17. 23:18:42

evetke mit akar somától??? megjátszós.... pfff

malevil2050 2016.10.17. 23:19:33

@szörnycsi: Hátttttööööö......nagyon más pennával írnak már ottan/itten. De a jó játék és a humor már régen kiveszett ottan is/itten is .Lényegében egyetértek , bár ez nem jelent semmit.

MacákékIcukája 2016.10.17. 23:20:32

Na, Pumped Gabo kovetkezik... ez kellett meg ide...

Mók_Ica 2016.10.17. 23:20:44

soma pumped gabó barátja.... hümmmmmm

Madam. 2016.10.17. 23:21:12

Papy és mycy láb-story nyitóképével kívánok retinába égetős nyugodt éjt

Mók_Ica 2016.10.17. 23:21:24

@MacákékIcukája: de ő soma barátja!!! pillogok

2016.10.17. 23:21:56

Pumped Gabó = Soma barátja, nevelője.
Soma is meg van indulva a lejtőn rendesen.

MacákékIcukája 2016.10.17. 23:23:18

@Mók_Ica: azon a kepen ami ott van Au asztalan eredetileg Pumped Gabo is rajta van, le lett vagva. Guglizd ki a nevuket.

MacákékIcukája 2016.10.17. 23:24:37

Nekem az utotte meg a fulem, hogy Soma eroszakos.
@Spitzbauer: csatlakozom, en sem akarom ennek a balfeknek az ajnarozasat hallatni tobbet

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.17. 23:24:54

csak kapkodom a fejem mi volt itt ma. vivi es a tuja? meh.
azt a szerencsétlen istenbarma tivyt mar majdnem sajnalom. Az nem lepett meg hogy addideaMicit stand by-ból beélesítette a sunát. várható volt.
egy nincs meg mi a rosseb van somával?

Mók_Ica 2016.10.17. 23:25:21

@MacákékIcukája: annyira nem érdekel egyik sem...... naiv vagyok, el akartam hinni, hogy ők maguk jelentkeztek erre a játékra.....

Cérnahuszár 2016.10.17. 23:25:25

ez a pumped gabó hülye?
ezt az aknamunkát amit most 2 perc alatt levágott, somának annyi, kaparás az egyik csajának, meg szivatja a csajokat...
erre szokták mondani hogy ellenségre már nincs szükséged ha ilyen barátod van

Cérnahuszár 2016.10.17. 23:27:00

@Mók_Ica: hát ez az, ez egy uram-bátyám válogatás, mindenkiről kiderül valami, ki kit ismer, beltenyészet az egész

Mók_Ica 2016.10.17. 23:27:14

@MacákékIcukája: azért itt is az volt az elején.....

elteszem magam holnapra, jó éjt mindenkinek :)))

2016.10.17. 23:28:51

@Cérnahuszár: "ez a pumped gabó hülye?" Igen.

MacákékIcukája 2016.10.17. 23:31:26

@Cérnahuszár: igen, ez jo kifejezes. Konkretan aknamunka volt

@Cseszlovák Gyurmafilm: Pumped Gabo betelefonalt BV-be, elmeselte Aunak h Soma mennyire eroszakos szokott lenni a csajokkal es h az egyik noje teherbeesett VV elott, de gyorsan elvittek abortuszra

@Mók_Ica: ja, arra emlekszem a hogyvolt posztokbol, de a legelejet nem lattam. Ennyit az artatlan cuki kisfiurol...

Joejt mindenki :)

Múmin89 2016.10.17. 23:32:25

@Cérnahuszár: Ma Soma olyan messze került a 36 millától, mint Makó Jeruzsálemtől.

Cérnahuszár 2016.10.17. 23:38:25

@Múmin89: @Spitzbauer: nem vitatkozom, kitette somát a bulvár oldalakra, meg a szennyes ügyeit
ostobánszki, a csajok nem épp így fogják fel az ilyen sztorikat hogy milyen menő a csávó...
ezt csak a pasik szokták így kidumálni egymás közt, gondosan ügyelnek arra hogy a csaj meg ne neszelje mit gondolnak valójában...itt meg itt van az egész ország előtt

KissEnikő 2016.10.17. 23:59:56

@Cimili:

Nem kerem en, jelentkeznek ok majd maguktol is :D

Brandy9 2016.10.18. 00:04:54

@vv8ahogyenlatom: azt az "esszét" én is elolvastam volna. Látom h beszéltek róla, csak így sajna nem tudom miről. Kivi vagyok, hogy a téged oltogató, vagy a veled egyetértő kommentelőknek van igaza.

Brandy9 2016.10.18. 00:30:44

@Spitzbauer: azok sem érdemelték ezt a stílust, akikkel Zseri PONTOSAN ilyen csicskagecizősen beszélt :P

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.18. 04:19:24

@MacákékIcukája: broáf. ebből is látszik, hogy ez a PUÁs dolog mennyire nem építő dolog. Személyiségfejlesztés? Önismeret? Egyikből se jutott ki Somamesternek. Amikor beszédülnek FeketeViperával egy újabb gyomortükrözésre, a zuhanyzóba, fel sem tűnik neki hogy Evettke is hogy szabadulna már...

Mermancs 2016.10.18. 06:14:43

Jó reggelt! Itt hideg van.. Nincs Zsolti, aki felmelegítsen.

rearwindow 2016.10.18. 08:10:12

@MacákékIcukája: na ez nagyon aljas dolog volt pumped Gábortól. Nem Somát akarom védeni, de az hogy nem hallja mit mesélnek róla a tv-ben, és hogy nem tud rá válaszolni (így volt, nem így volt, máshogy volt), ez nagyon nem fair.

alsophila grahami 2016.10.18. 09:15:18

@rearwindow: szerinted felfogta, hogy mit csinált? fogalma nincs róla, és ezt nem köszönheti egyébnek, mint a szerény agyi kapacitásának - most őszintén, tehet róla, hogy ennyie butácska..? mert hogy NEM rosszindulatú, az hétszentség, aki látta őt (és szintúgy nem túl okos párocskáját) a Nyerő Párosban, az láthatta, hogy csupa szív ez a fiú, hát istenem, most tehet arról, hogy még soha meg sem fordult eddig a fejecskéjében, hogy nem csak felsőtestre, de esetleg agyra is érdemes lehet gyúrni..?

alsophila grahami 2016.10.18. 09:22:45

biztos hogy nem akart rosszat Somának, csak így sikerültba small talk a másik agyassal (Au), amúgy meg hadd kérdezzem már meg, most az tényleg gond, hogy némileg lerántotta a leplet a mi kis színészünkről? aki kiválóan alakítja a mindig p*náraéhes szerencsétlen puát, akinek max szökőévente jut tükrözni való bélrendszer, miközben... hát, hallhattuk.
(a villabemenet előtti rapid orvosos-elintézősditől különösen forgott a gyomrom, eh)
süti beállítások módosítása