Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x50 - Nézzél, ne csak láss

2016. október 16. 09:20 - Scott Pilgrim

Bár a cirkusz hétnél még az is izgalmasabb lenne, ha bedobnának egy paklit, és napi hét órában kártyáznának az agyhalottak, de azért tartogatott izgalmakat a mai adás is. Evelinnek Soma olyan, mintha a testvére lenne, ezért csak kiveri neki, szex nem lesz. Tivy nem akar dugni, csak ha muszáj. De a jövő 3D-s tévéiről is kaptunk egy monológot, amit mintha Galla Miklós írt volna.

vlcsnap-2016-10-16-07h34m13s963.png

Rögtön egy gyónással kell kezdenem ezt a hogyvoltot, mert már őszintén bánom, hogy panaszkodtam a hülye értelmetlen feladatokra, amiket párbajok előtt kapnak a lakók. Sajnos nem tudom másként értelmezni ezt a cirkusz hetet, minthogy ez az én személyre szabott büntetésem. A cirkusz hét az én Vietnámom, amiben a tornagyakorlatokat próbálgató villalakók a nappalm. Ez volt az a hét, amikor az igazán nagy izgalmakat az jelentette, hogy Evelin és Gina utálkozik Soma rettenetes bajszának felügyeleti jogáért, amúgy meg emberek gyakoroltak mutatványokat viszonylag sok adásidőnyit, vagy hát többet, mint ami izgalmas volt. Az lenne a minimum, hogy jövő héten beültessék őket az iskolapadba, hogy majd viccesen földrajzot rögtönözzenek a táblánál és vicces marhaságokat mondjanak, úgy érzem, ránk fér, vagy legalábbis rám biztosan. És most egy pillanatra gondoljunk bele, mi lett volna, ha a nézők mégiscsak a rádiókabarét szavazzák meg, milyen lett volna a felkészülés, hogyan próbálták volna a hülyék egymás szívatására használni a feladatot, ebből milyen sértődések és konfliktusok lettek volna, Tivadar vérig sértődött volna az első visszadobott poénja után, aztán meg meghallgathattuk volna a csodálatosan rettenetes műsorukat. Nekem nem kérdés, hogy az otthon szavazók rossz döntést hoztak, de most már ezzel kell együtt élnünk, nekem meg ezzel kell dolgoznom.

vlcsnap-2016-10-16-07h27m22s847.png

Ráadásul a nagy Evelin – Gina konfliktus is nagyjából annyira volt erős, hogy az adás rögtön azzal indul, hogy a két lány elmegy a sufniba megbeszélni és elásni a csatabárdot. Zsolti finoman hallgatózik, testápolóval dolgokat irkálva az ajtóra. Ha jól értem, a nagy béketárgyalás vége az, hogy minden tulajdonképpen Soma hibája, hisz azt hiszi, hogy tényleg őrlődik két lány közt, pedig a valóságban inkább csak koslat két lány után lógó nyelvvel. Evelin azt mondja, hogy neki olyan Pumped Soma, mint a testvére, rögtön hozzá teszi, hogy ami tudja, hogy durva, mert gondolom neki is, ahogy valószínűleg mindenkinek, beugrott a flashback arról, ahogy Magnum inverze úgy ujjazza a takaró alatt, mintha az élete múlna rajta. De hát ahány ház, annyi szokás ugye. Gina elmondja, hogy próbált utalgatni Somának rá, hogy, idézem, „nézzen is, ne csak lásson”, de ő ezt nem Evelinre értette, Evelin meg azt hitte, hogy igen, tisztázzák a félreértést, elássák a csatabárdot, ennyi volt a nagy kiafaszomnakképzeliezittmagát-gate, hacsak nem raknak majd egymásra jelet. Tanulság: Soma egy táltos, aki akkor is lát, ha nem néz, pedig néha néznie is kellene.

vlcsnap-2016-10-16-07h26m13s951.png

Közben a két önbizalomban nagyon erős, viszont csak mérsékelten izmos férfi a tus alatt megbeszélik, hogy kivel alszanak. Soma szeretne Evelinnel aludni a testvéri szeretet jegyében, így viszont Tivadarnak meg Zserbóval kellene, Tivadar meg nem akar igazán vele, mert tart tőle, hogyha vele alszik, akkor megint meg kell erőltetnie magát egy csalódást keltő 2 perces takaró alatti produkcióra, és hát az nem csak úgy meg, hogy úgy előkapja, gondolom azon is komoly stáb dolgozik kint általában. Szóval Tivadar nagyon szeretne Somával aludni, hallod, tesó, vágod. Végül nem együtt alszanak, aminek az lesz a következménye, hogy Soma és Evelin összeáll egy kis családias kézimunkára. Evelin a riportszobában azt mondja, szex nem lesz, csak csók, a kézimunka meg gondolom szürke zóna, meg olyanok, mintha testvérek lennének, mint mondta korábban, és hát gondolom első a család. Közben Zserbó is támadásba lendül és elkezdi cirógatni a hátát, Tivadar meg vissza cirógatja, a riportszobában pedig a lány ezt valami nagyon romantikus gesztusnak próbálja beállítani, illetve bemagyarázni magának izgatottnak, pedig szerintem Tivadar inkább a dugásra való felszólítás egyezményes jelének dekódolta, és csak jelezte, hogy az érdeklődés kölcsönös. A lényeg, hogy utána megint maszatolnak ők is, és az istennek se értem meg, hogyan lehet felizgulni attól, ha az ember nyakába liheg egy asztmás ló, de hát egészségére. Soma a riportszobában elmondja, hogy szeret Evelinnel aludni, mert sok szeretetet kap tőle, és a vágók zseniális érzékkel vágják rá, ahogy Evelin a takaró alatt bőszen rángatja a nemi szervét, ezért részemről taps jár. Egyébként Soma mikor akarja már levágni azt a rettenetes pinabajuszt, a jóisten szerelmére? Ceruzával szebbet rajzolna.

Másnap Zsolti bal lábbal kel fel, aztán megkapja a fellépő ruháját, ami szerinte ronda. Ettől annyira hisztis lesz, hogy egy ponton kiszakad belőle – egyébként valamilyen szinten jogosan – hogy ő keményen dolgozik, miközben Vivien szarik bele az egészbe, viszont minden egyes feladatnál ez van, hogy ő dolgozik keményen, Vivien meg kihasználja azt, hogy nagyon jó haverok bent, és amint kicsit nehezebb lenne, elsunnyogja. Sírás, veszekedés, sértődés, aztán már a zuhany alatt meztelenül ki is békültek, mint egy házaspár. Közben Tivadarnak olyan tévképzetei támadnak, hogy ő kibaszott jóképű és ezért az összes csaj rá van indulva, szóval azt gondolja, hogy Gina is, pedig szerintem Zserbó az egyetlen, aki vonzónak találja, és szerintem ez már a fétis kategóriába esik. Viszont a netcelebnek feláll, amitől lankad a valóságérzékelése, és azt hiszi, hogy nincs egyedül a kanosságával.

„Gina alakja nagyon veszett, flegma, olyan igazi jó pornós.”

Szóval azt gondolja, a lány csókolózni akar, úgyhogy elkezdi zaklatni, majd ad egy szájra puszit a lány akarata ellenére, valószínűleg egy életre traumatizálva őt, és bár jelzi neki, hogy ez nagyon nem volt fasza, Tivadar elmondja, hogy semmi pánik, mert ez filmes csók volt. Merthogy szerinte az volt, mert a filmekben is azt csinálják, hogy az emberek szájra puszit adnak egymásnak igazából. Ezt én is elég sok rajzfilmben láttam, mindig van az a rész, amikor a főhősnek az iskolai darabban csókolóznia kell és a legjobb barátja elmondja neki, filmekben ezt hogy csinálják. Mondjuk a valóságban igazából nem a csók szokott kamu lenni, hanem az érzelem mögötte. Amúgy fogalmam sincs nekem se, hogy ez az egész filmes csókos dolog hogyan jön Gina zaklatásához és ez miért magyarázat elvileg az egészre, én most csak a krónikása vagyok a Szökikamálna méltán népszerű szerzőjének.

Megérkezik Dávid és Zserbó fellépődressze is, gyakorlatoznak, picit veszekednek, aztán gyakorlatoznak, aztán kezd menni nekik, izgalmas. Mici és Krisztián elutasított World of Warcraft karakternek öltözve fognak fellépni, ők is gyakorolnak a tyúkokkal, emelgetik őket, meg mozgatják, meg minden a szar, nagyon érdekfeszítő, szuper muris. Tyúkokat fognak és emelgetnék, hallod, ááááá gecc, besírok. Fergeteges. (Igen, jól érzékelitek, ez már egy segélykiáltás a részemről. Szenvedek.) Meghozzák Soma és Gina fellépőruháját is, Soma kék sztreccsbe kell bújjon, hatalmas kivágással a nyakán, lol gecc, naon rotflmao, besírok. Aztán ők is gyakorolnak, nagyon érdekes. (Segítség!) Közben Tivinnyó és Attinnyó, Pusztít A Páros (mármint ők hype-olják így magukat, eskü) is megkapja a fellépőruháját, és gyakorol, én nem bírnék ki még egy cirkusz hetet, nem tudom, miért teszik ezt velem, ez tíz percnyi adásidő, emberek gyakorolnak, néha esetleg picit összevesznek, de nem komolyan, én ezt nem bírom. Továbbra is várom egyébként, hogy Mr. Katrina megmutassa mind az ezer arcát, mert tök olyan a mimikája, mintha valakinek az arcát pillanatragasztózta volna a sajátjára, de túlszaladt volna, és a megszilárdult ragasztótól nem tudná mozgatni. Simán átverne bármilyen mozgásérzékelőt az arcával na, mivel én még eddig pislogni sem láttam soha. Lehet, hogy a cirkusz hét teszi, de én elkezdtem kételkedni abban, hogy ő ember, és nem egy android. Egyszerűen még csak nem is úgy beszél, mint egy ember, egyáltalán nem hangsúlyoz például. Ha elkezd szikrázni, én biztosan nem fogok meglepődni.

vlcsnap-2016-10-16-07h32m14s536.png

A végére még megkapjuk a párbaj előtt megszokott beszólogatós feladatot, és nem gondoltam volna, hogy Lóri és Dávid kimért szócsatája fogja jelenteni ebben a szériában ennek a műfajnak a csúcsát, de hamar rám köszöntött a szomorú valóság két egyszerre összefüggéstelenül ordítozó nő formájában, konkrétan nem tudtam, hol kezdődik és hol végződik egy mondat, teljes káosz volt. Lehetetlen összefoglalni, szóval inkább itt egy szép gyűjtemény a többiek arcáról és reakcióiról az egyre jobban elharapódzó káosz közben, ezek elmondanak mindent.

Viszont történik egy szürreális dolog is, Soma szó szerint így értékeli a látottakat:

„A szópárbaj az olyan volt, mintha egy 3D-s tévé előtt ülnék. Ha ilyen lesz a jövő tévéje, nagyon várom, hogy már kijöjjön, egyből bemennék az üzletekbe, meg is venném ezeket a tévéket. Nagyon élveztem ezt az előadást. Lehetne több is belőle.”

Én még csak nagyon betépett embereket hallottam ilyeneket mondani. Soma egy dadaista mesterművet tett le ebben a pár másodpercben az asztalra. Véget ér a szócsata, a két párbajozó sikerként könyveli el a dolgot, szóval legalább ők élvezték, aztán Zserbó az igazi beef bombát csak akkor dobja le, amikor Mici biztonságos távolságban van tőle és nem hallja, ezzel is jelezve, mennyire vakmerő, kemény lány, és azt mondja:

„Szopd ki a faszt, te dagadt geci!”

Erre Zsolti azt mondja, hogy nyugodtan mondja azt neki, hogy egy nő nem attól nő, hogy magassarkút hord, hanem attól, hogy tud nokedlit szaggatni, bebizonyítva, hogy a patriarchátus nem csak a heteroszexuális férfiak privilégiuma. Ezzel pedig vége is, a részeredmény szoros, fogalmam sincs, ki fog visszajönni, de kicsit mindegy is.

Címkék: 18+ vv8
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirocska 2016.10.16. 09:32:08

Magnum inverze! :DDD

temperepempe 2016.10.16. 09:41:46

Ez nagyon kellett ezen a nehezen induló vasárnap reggelen, jókat röhögtem rajta. :) Köszi!

2016.10.16. 09:49:53

Harmadikkkkk!!! Mgyek olvasni. :)

ficekence 2016.10.16. 10:05:30

Jó volt a poszt köszi! Egyik sem különb a másiknál, de azért én... Hajrá Zseri!

Krétagarbó 2016.10.16. 10:08:15

Azt hiszem, jobb is, hogy a felénél bealudtam...

Mirocska 2016.10.16. 10:18:28

Én sem láttam tegnap, csak az elejét. A párom szerelme jeléül, hősiesen elkezdte velem nézni, de csak kemény 16 percig bírta, és elkapcsolt... :)))
A poszt viszont szuper lett!! Olvasni sokkal job, mint nézni! :))

ewita 2016.10.16. 10:31:48

Szasztok! Nálam a héten csak háttérzajnak megy a VV annyira nem tud lekötni, sem a cirkuszolás,sem a cirkuszolás! evelinre nincsenek szavak, a női nem szégyene!
Amúgy ezeknek a f@szverés, nyalás stb. nem szex?
Zselatinnak vége, ha már csak a másik külsejét tudja felhozni saját védelmében!

Betli Szofi 2016.10.16. 10:40:54

Hm... Lehet, hogy szenvedős írni a cirkusz-hét eseményeiről, valahogy a hetek dinamikájába mégis beleillik ez, és teljesen felpörgeti őket szerintem. Lehet, hogy sok óra elmegy a gyakorlásokkal, de legalább csinálnak valamit fizikálisan, nem tespednek és ülnek, van valami, amire hajtani kell. Sokat elárul az is róluk, ahogy ehhez viszonyulnak. Szóval nekem továbbra is tetszik a cirkuszhét, mert nagyon mozgalmas - nekik! Nekünk lehet, hogy laposabbnak tűnnek vele az öfik, mégis úgy gondolom szükségük van erre, ezért én megbékéltem. :))

Gina-Evelin, ugyanmár. Elrendezett kibékülés, de a jel menni fog egymásra, ha más nem, az lesz az alibi-indok, hogy másra nem tud tenni, mert csak vele volt most konfliktusa... Jó lenne egy párbaj köztük, csak könyörgök Anikó ne aposztrofálja majd annak is minden mozzanatát "igazi cicaharcnak", ahogy ezt teszi most Mici és Zseri esetében.. Beakadt nála a lemez?

Haha, Zsolti és Dávid Update sajtchipszet esznek. :D A hűtő meg tele volt norbi update csokipudinggal. :))))) Hiába takarják ki a matricával :D

Betli Szofi 2016.10.16. 10:45:13

@ewita: Zseri részéről ez a külső-cikizés nagyon gáz volt szerintem is. :/

Madam. 2016.10.16. 10:48:04

Szímpadi csók mindenkinek.
Ami hiányzik a beutaltak fejéből, az önbizalommal és önhájpolással pótolják.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 10:49:41

Hát, akármennyire is jól megírt hv ez, a hozott anyagból dolgozás rányomta a bélyegét. Azt érzem, már szinte minden íróak kurva nagy nyűg az egész.

Mi lenne, ha gyorsítanánk a dolgon és kreált párok párbajoznának?

Betli Szofi 2016.10.16. 10:59:39

Ha tényleg Evelin fog értékelni, és kihoz valakit győztesnek és vesztesnek, vicces lenne, ha pont fordított eredmény születne azután és a vesztesnek minősítettek kapnának jutalmat. :)
Azt is lehetne, hogy poénból a párosoknak meg kell próbálni a másik párosok számát előadni :D :D :D
Már várom a ma esti "előadást". :) Biztos tiszta lámpalázasak lesznek benne. :D :D

Funk You 2016.10.16. 11:05:42

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nem is kéne párbaj, elég lenne néha váratlanul egy-egy közönségszavazást bedobni és valaki máris csomagolhatná a cuccait. de ezt általában valamiért csak az első körben vetik be, amikor még túl sok érdekesség nincs benne.

Berborosz 2016.10.16. 11:06:50

Hajrá Miri! Hajrá Zseci!

hereverő heverő 2016.10.16. 11:19:11

Sziasztok kommentlakók :)
Scott, minden elismerésem. Én azt hittem hogy az az ember aki ezt képes végignézni az már halott, azért nem vágja bele a baltát a képernyőbe. Elkezdtem este, kb addig bírtam amíg Evetke és Gina elvonulnak, és így is hős voltam.

hereverő heverő 2016.10.16. 11:21:03

@Funk You: Dobjátok a padlóla, nagyon dulván!

Funk You 2016.10.16. 11:22:52

@hereverő heverő: csak jelezni akartam, hogy jó lenne már Dináról is beszélni egy kicsit, mert napok óta alig került szóba :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.16. 11:26:07

@Berber Oroszlán: Scott Pilgrim is zárkózik fel az élvonalhoz. Grat a poszthoz. Nálam továbbra is Zseri a befutó ma este.

hereverő heverő 2016.10.16. 11:31:05

Soma a természet embere. Neki télen a hideg rázza ki, nyáron kiveri a veríték, ősszel meg tavasszal pedig kiszívja a nap. Igazi Casanova!

ficekence 2016.10.16. 11:33:07

Ja, tényleg ciki volt Zseri részéről a külsőre tett megjegyzés. Gondolom a molettek és azok akik cemendére sminkelik magukat mind felháborodtak. Én nem!

Mók_Ica 2016.10.16. 11:39:20

szép vasárnapot komment-társak :))) a posztcsi jó lett, jobb mint az öfi.... az uncsi volt

@Funk You: ma látni is fogod, ez tuti, kiélheted a hiányérzetedet :))))

Mók_Ica 2016.10.16. 11:43:43

@ficekence: zserivel nem ez a legnagyobb baj.... mindenből vitát, veszekedést csinál, nem képes semmit "elengedni" vagy ráhagyni a másikra vagy egyáltalán türelemmel kezelni az adott problémát. mindenbe és mindenkibe "beleáll".... az ilyen jellegű megjegyzések pedig akkor születnek, amikor már nincsenek egyéb érvek. nekem nem jön be ez a stílus.

Funk You 2016.10.16. 11:47:15

@Mók_Ica: alig várom :)

részemről marad a szavazat Micin, nem sáfárkodok vele ide-oda.

Mók_Ica 2016.10.16. 11:56:05

@Funk You: én jól elvagyok nélküle..... :)))) neked adom a "részemet", helyettem is nézheted :)))

Funk You 2016.10.16. 12:00:37

@Mók_Ica: félek, ez túl nagy áldozat lenne részedről. nem fogadhatom el :))

Berborosz 2016.10.16. 12:00:51

@Funk You: Tulajdonképpen a poszt-íróknak kellene nap-mint-nap megemlélezniük róla. Összehasonlítván a jelenlegi helyzetet a régivel, amikor - Dina részvételével - még minden jobb volt.

Mók_Ica 2016.10.16. 12:02:44

@Funk You: áldozatvállalási szindrómában szenvedek :)))))

2016.10.16. 12:12:58

@hereverő heverő: Minden tiszteletem, Alan Turingnak, Neumann Jánosnak és az összes olyan embernek akik elhozták nekünk a digitális kort.

Dicsérjük az Urat és az Ő végtelen bölcsességét hogy megadatott nékünk a műsor rögzítős Set Top Box. :)))
Átpörgetve egy VV-t vagy BV-t néha elég szórakoztató is tud lenni.
Sajnos a poszt íróknak végig kell szenvedniük minden másodpercét. Respect !

MacákékIcukája 2016.10.16. 12:17:06

Haho, koszi a posztot?

Csak en erzem ugy hogy ez a szeria nagyon elfaradt? A hetes emlekeim szerint sokkal porgosebb volt sokkal jobb karakterekkel... ez meg olyan gyengusz

2016.10.16. 12:27:49

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0

A tegnapi Zsoltis, flamingós poénodon felsírtam :)))) Ilyen jót rég nem röhögem ! Ezer köszönet !

Nézzünk egy jó kis párbajozós klipet:
www.youtube.com/watch?v=VEJ8lpCQbyw

#VV&ZF

Funk You 2016.10.16. 12:39:13

@Mók_Ica: nem tudtam, hogy ilyen komoly az ügy. ok, akkor bevállalom, legfeljebb kettővel több unikumot tolok hozzá :)

,, 2016.10.16. 12:43:04

@MacákékIcukája: szerintem botrányosan gyenge ez az évad, de mivel így is korrekt a nézettsége, ez egy jel, hogy a vv9-be jövőre a szerkik még kevesebb melót fognak belerakni, és még jobban a geciző faszozó, szellemileg visszamaradott, sérült, ostoba embereket válogatják be... a taktikázós vonalat szerintem végleg elvesztettük, legalábbis a Való világ brand alatt. Ahhoz egy zsírúj realityt kéne összehozni. Survivor-féleség? Vagy a Farmban van még egy kis reményem

Berborosz 2016.10.16. 12:47:32

@szörnycsi: Igen, a Farmot nem lehet ennyire elrontani. Ott állatok is vannak, "akik" mégiscsak képviselnek valami színvonalat.

2016.10.16. 13:02:02

@Funk You: @hereverő heverő:
Erről reflexből a Kelly hősei ugrott be:

„Bellamy! Hányszor kértelek, hogy ne süsd el ezt a tetves, rohadt, buta viccet. De te mindig elsütöd ezt a tetves rohadt, buta viccet!” (by Csodabogár)

Hihi !

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.16. 13:31:29

Borongósan derűs vasárnapot hölgyek, urak!
.Na. mindig hálás vagyok a posztokért. Ezt én gyomorfekély nélkül nem tudnám nézni.
Evettkének az óvszerekből a családi kiszerelés vajon mit jelent? komoly kérdés tessék nem elviccelni ;)
Tivy Mesternek igazából hálás vagyok. Ez az ember többek közt KözépEurópa legrosszabb szeretője. Jót tesz az ember énképének. Ő olyan mint Torrente. csak vékonyabb.
Továbbá HajráMici!

Madam. 2016.10.16. 13:50:46

Lehet, h néznünk kellene csak a vv-t, s nem látnunk

hereverő heverő 2016.10.16. 13:56:59

@Madam.: Mint apám a híradóval. Az első 2 percben bealudt, és az időjárásjelentés után ébredt fel. Ezt kell megszokni, egyből szebb lesz a világ.

Madam. 2016.10.16. 14:05:14

@hereverő heverő: dettó, tessa! Címfelirat, stáblista, oszt jóvan

Mók_Ica 2016.10.16. 14:06:40

@Funk You: ma este már én is fogok inni :)))) a helyzet nem súlyos..... csak lemondok Dináról a javadra :)))))

Mók_Ica 2016.10.16. 14:08:15

@hereverő heverő: a héten 2x én is csukott szemmel néztem az öfit :)))) nem is pótoltam, csak hv-t olvastam .... nem érzem, hogy bármi fontosról lemaradtam :))))

hereverő heverő 2016.10.16. 14:29:11

@Mók_Ica: Szerintem se. Az a baj a mostani szériával, hogy semmiről se lehet lemaradni. Tivi _megint_ becsempészte a gilisztát Zserinek, Evike _megint_ veszekedett Ginával, Ati és Dávid _megint_ semmit nem csinált, Soma _konstans_ hülye.. Semmi nem történik hosszú hetek óta, semmi ötlet, semmi reakció. Így érezheti magát a hörcsög a kerékben.

Mók_Ica 2016.10.16. 14:39:34

@hereverő heverő: viszont itt jó lenni :)))) ennyi pozitívum van a vv-ben :))))

mobilos perpetuum 2016.10.16. 14:41:10

Add ide a Micit, a Micit add ide... A Mici jóóóó... :)))

hereverő heverő 2016.10.16. 14:43:55

@Mók_Ica: Ez igaz. Ugyan tégóta olvasom a blogot meg a szériákat is néztem, mégis csak most indított valami arra hogy írjak is. Ha már a műsor csapnivaló, legalább a blog legyen jó :))) Mondjuk nem tőlem..

hereverő heverő 2016.10.16. 14:45:13

@mobilos perpetuum: Ha kicsi, ha nagy, nincsen a világon szebb mint a Mici...

Funk You 2016.10.16. 14:47:29

@mentolos lecsó: bocs :))

@Mók_Ica: inkább igyunk együtt és az említett nőszemélyt felejtsük el :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2016.10.16. 14:58:18

@hereverő heverő: Kb. a 4. szériától nem érzem, hogy bármi fontosról is lemaradtam volna, annyira, hogy még hogyvolton is csak havi 1-2-tolvasok el.

2016.10.16. 15:07:28

@szörnycsi: Szerintem meg tök jó ez a széria. A múltkorinál mindenképpen jobb. Egyedül ez cirkuszhét volt fos, de ezt meg feldobta Evettke forró g*ecivel kapcsolatos akadémiai székfoglalója.

Jó a poszt: Egy sulis hét tényleg jó lenne, az mindig jó. És nekem is tök mindegy ki jön vissza, de inkább jöjjön Micinénje.

Mók_Ica 2016.10.16. 15:07:33

@Cseszlovák Gyurmafilm: @hereverő heverő: @Funk You: ma este iszunk és úgy nézzük együtt a párbajcirkuszt :))))))))))))

,, 2016.10.16. 15:20:30

@Spitzbauer: én a sulis hetet is marhára unom. elsőre másodikra volt érdekes, harmadiktól már uncsi, most tutira kihagyom.

Múmin89 2016.10.16. 15:34:38

Zseri kezdetben még szimpi volt, de amit kb. 2 hete csinál nagyon gáz. Szerintem azért szaladt el vele a ló, mert úgy gondolja, hogy Tivi "hatalmas nagy" szavazótábora majd őt is támogatni fogja most.
A tegnapi összefoglalóból egyértelművé vált, hogy halál szerelmes a fiúba. Viszont a srác kb. meg csak röhög rajta és Gina érdekli, 1-2 napja el is mondta, hogy értékesebbnek tarja néhány benti nőnél...
A tegnapi összefoglaló végén a dagadtos mondat meg már igazán undorító volt. Hajrá Mici!

hereverő heverő 2016.10.16. 16:04:38

@Mók_Ica: Igyunk hogy legyen hugyunk!
(Moldova György, és így, rövid ú-val :))

hereverő heverő 2016.10.16. 16:13:40

Megyek megnézem mennyi liszt van itthon. Úgy gondolom összedobok valami palacsintát, később jövök talán.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.16. 16:16:34

@hereverő heverő: külön pacsi az amorf ördögök intertextért :)

mobilos perpetuum 2016.10.16. 16:19:59

@hereverő heverő:
(a Mici)
nézését, meg a járását...:)))

Mirocska 2016.10.16. 16:53:12

@eatpray: Mici milyen szépen feljött pár nap alatt.

Mók_Ica 2016.10.16. 16:54:34

@Mirocska: zseri "megdolgozott" érte :)))

Mirocska 2016.10.16. 17:05:34

@Mók_Ica: Hajrá Mici! Tolok rá a gyerek telójáról is sutyiban egy szavazatot! :))))

kaparos 2016.10.16. 17:54:14

Fixen Mici megy vissza, Zseri tivy iránti érthetetlen szerelménél kevés szánalmasabb dolog láttam eddig.

ygan_rev 2016.10.16. 18:06:39

@Mirocska: Igen :) Tegnap még 63-37 volt Zserinek :D

2016.10.16. 18:11:33

@kaparos: Szerintem ebben ne legyen senki tuti biztos. Zseri Tivyvel párban garantált feszkó, cirkusz, és paplan alatti matatás. Márpedig a csatinak ez fontosabb, mint Mici Krisztiánnal való évődése. Félre értés ne essen, én is Micinek drukkolok. De ha csak nem lesz nagyon nagy a különbség a szavazatoknál Mici javára, akkor Zsery fog vissza menni. Van egy ilyen sanda gyanúm.

malevil2050 2016.10.16. 18:18:23

Nénnye hogy van a zabszem? Jahh h köll egy vagonnal!

BAZINGA2 2016.10.16. 18:37:32

Mici jön fel mint a talajvíz. Na jó, kicsit lassabban. =D Remélem, Ő megy vissza a villába! Zserinek jobb ha haza megy, és kigyógyul a hibbant Tivyből! - A magát félkegyelműnek álcázott szerencsétlen Vivi is mehetne párbajozni, és onnan haza! Már nem tud semmi újat mondani. Révedezve bámult, majd kinyögte a pónit...a póni már nem érdekes, megdöglött. Nehezen megy már a tettetés, az utóbbi időben egyre gyakrabban kiesik a szerepéből.

hereverő heverő 2016.10.16. 19:17:52

@MacákékIcukája: Hát nem is csoda, hogy elterült, minek állt a babzsákra?

hereverő heverő 2016.10.16. 19:20:51

Kedves barátaim és üzletfeleim, a mai napot én már gép nélküli üzemmódban fogom eltölteni. Az igazság az, hogy ritka érdektelen párbaj lesz ez a mai szerintem, nem érdemli meg hogy ne egy könyvvel a hasamon aludjak el inkább.
Mindenkinek kellemes estét és sok locsolót a lányoknak!

Ay Mama, Que paso 2016.10.16. 19:37:40

szinte biztos, hogy lány fog kiesni
Krisztiánnt pedig a csirkék, tyúkok, pipik kiemelték a teoi mélységű szürkületből, de szerintem Mr. Hobby visszasüpped majd a légyszíves bazdmeg világába

Plüsscukor 2016.10.16. 19:45:58

Amikor Anikó azt mondta (a tegnapi ismétlése, ami most megy), hogy Dávid béna - azt miért blőrözték ki? A béna szó ártalmas a 12 éven aluliakra? Ez nevetséges.

Plüsscukor 2016.10.16. 19:46:48

Üdv az esti műszaknak

Plüsscukor 2016.10.16. 19:55:28

@Ay Mama, Que paso: Légyszíves bazdmeg? Ez már majdnem olyan jó, mint a baszod alássan :)

ficekence 2016.10.16. 19:57:57

@Mók_Ica: Abszolút megértelek, mégis jobban el tudom fogadni Zserit, mint Micit. Sajnos egyik nő sem jön be nekem, teljesen tanácstalan vagyok, talán a kisebbik rosszra szavazok, ha már nézem ezt a szart. Zseri meg sem próbál változni, nem is kell, ezt a karaktert képviseli. Mici visszavett, de ez nem őszinte, csak megjátsza magát. Szerintem. Valószínű ő megy vissza... sajnos.

Mók_Ica 2016.10.16. 20:00:43

@ficekence: egyet kell értsek veled.... sokáig úgy volta, hogy most nem is szavazok.... aztán zseri "meggyőzött"....

Mók_Ica 2016.10.16. 20:01:59

macskaháború :))))) röhögök nagyon :))))

állás: 45,14 - 54,86 óóóóóó

Cimili 2016.10.16. 20:02:23

Sziasztok! :) De jó, h Bencus vezeti a műsort. Állás: 45,14: 54,84

Mók_Ica 2016.10.16. 20:02:39

@Plüsscukor: üdv néked is ezen a szép vasárnap estén :))))

Ay Mama, Que paso 2016.10.16. 20:02:40

@VV Erőlegény: de, de ma de párbaj van nemde
Vivi a főemberem, Zseri a b terv

Mók_Ica 2016.10.16. 20:03:27

@Cimili: szia Cicus :))) én is jobban örülök Bencének

MacákékIcukája 2016.10.16. 20:03:50

Jo estet, jo szurkolast :)
Van egy olyan erzesem, hogy szarcunamival kezdunk

2016.10.16. 20:03:57

@Mók_Ica: Szoros. Rossz ómen. Na majd meglátjuk.

Schlomo Goldberg 2016.10.16. 20:04:07

De jó, most ügyvéd leszek, az még sohasem voltam eddig, csak vádlott. - Sittes

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.16. 20:04:37

@Ay Mama, Que paso: Én is Zserinek drukkolok ma. Amúgy gyere gyakrabban, a napokban többen hiányoltak (rajtam kívül is) :-)

Mók_Ica 2016.10.16. 20:05:06

@MacákékIcukája: hali Icus :)))

tivyn a sapka.... enyhén retardált külsőt kölcsönöz neki ....

Mók_Ica 2016.10.16. 20:05:58

@ALOKSAKTRHEE: úgy látom megfordult az állás és sztem Mici megy vissza

Cimili 2016.10.16. 20:06:02

Micit csak Krisz támogatja?

Schlomo Goldberg 2016.10.16. 20:06:28

@Mók_Ica: nekem is pont jutott eszembe, minden faluban van egy ilyen fogyatékos akin mindig így áll a sapka.

Mók_Ica 2016.10.16. 20:06:48

pfffff.... zserinek több jót adott tivy, mint mici..... szegény zseri.... nagyon vakon van.....

2016.10.16. 20:06:53

@Cimili: Ez számomra azt jelenti, hogy bye-bye Mici. Ez szinte biztos. Sajna.
Bár tényleg tök mindegy.

Mók_Ica 2016.10.16. 20:07:31

@Cimili: sztem nem, csak ő a tanácsadója

@Schlomo Goldberg: falu bolondja?? :))))

MacákékIcukája 2016.10.16. 20:07:35

@Mók_Ica: hahoka :)
Tivynek mikor nem retardalt a kulseje? :D

Schlomo Goldberg 2016.10.16. 20:07:39

@Cimili: mindegyik választhatott magának egy támogatót, nem volt ilyen hátam mögé beállós most. H a jól emlékszem, persze.

Mók_Ica 2016.10.16. 20:08:27

@MacákékIcukája: igazad van, de most a sapi kiemeli :))))

@Schlomo Goldberg: így volt, igen

MacákékIcukája 2016.10.16. 20:09:09

Nem is mutattak, hogy ki allt ki melle.
Mici ugy mozgatta az orrat az elobb mint egy nyusssziiii

Cimili 2016.10.16. 20:09:26

@Schlomo Goldberg: Köszi, az előződre meg: DDDDDDDDDDDDDDDDDD

velorex1962 2016.10.16. 20:09:52

Van egy olyan érzésem, hogy Zalatnay Mici végnapjait látjuk

MacákékIcukája 2016.10.16. 20:10:05

Zserikem ez egy taktikai jatek bmeg

Cimili 2016.10.16. 20:10:15

@Mók_Ica: Még szerencse, h maszatolás közben nincs rajta. :DD

Mók_Ica 2016.10.16. 20:10:35

@MacákékIcukája: nem volt ilyen, csak 1-1 támogatót választottak a párbajozók

Mók_Ica 2016.10.16. 20:11:31

@Cimili: sem nem rontana, sem nem javítana a helyzeten.... pfffff (továbbra is p@csfejnek tartom)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.16. 20:11:48

Mici: Szeretném visszakapni az ő bizalmamat... :-)

Cimili 2016.10.16. 20:11:59

Basszus, most meg kell magyarázni, h miért hívta ki? Csak.

Ay Mama, Que paso 2016.10.16. 20:12:13

@VV Erőlegény: erről egyeztetnem kell Dr. Lakatossal és Dr. Baranyaival

Ay Mama, Que paso 2016.10.16. 20:12:55

@velorex1962: ha így lesz én tölcsért csinálok a kezemből (mézest)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.16. 20:13:09

@velorex1962: Ezt mér hetekkel korábban egyszer én is megállapítottam (mármint a késői Zalatnayval való hasonlatosságot)

Nimi 2016.10.16. 20:13:24

Na szia mindenki :-)

Ay Mama, Que paso 2016.10.16. 20:14:16

Tyvy annyira magabiztos, hogy bármit meg tud magyarázni
.
.
.
.
.
.
.
.
magának

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.16. 20:14:16

@Ay Mama, Que paso: Ők kicsodák, az orvosaid, vagy a főnökeid? :-)

szmoti 2016.10.16. 20:15:45

Hajrá Mici! Szerintem egészen jól látja a ZseriTivy dolgot. És jó, hogy ki is mondja.

MacákékIcukája 2016.10.16. 20:15:49

@Cimili: leszek jovo heten is, igyekszem :))) pentek este tuti nem, csutortok kerdeses... vasarnaptol busy :(

@Mók_Ica: de az ugyvedesnel Evet megkerdezte Micit h miert van az h kevesebben alltak moge

Mók_Ica 2016.10.16. 20:17:37

@MacákékIcukája: akkor azt nem mutatták az öfiben..... vagy pont csukott szemmel néztem :)))))

Ay Mama, Que paso 2016.10.16. 20:17:43

@VV Erőlegény: Dr. Lakatos Evelyn és Dr. Baranyai Krisztián, remélem így már megvan

Ay Mama, Que paso 2016.10.16. 20:20:12

A nyalókanyaló verseny vágatlanul nincs meg valakinek?

Cimili 2016.10.16. 20:21:17

Verseny magassarkúban.

Mók_Ica 2016.10.16. 20:23:37

@Cimili: buta verseny a nagy semmiért.....

Cimili 2016.10.16. 20:24:53

@Mók_Ica: Csak a műsoridő kitöltése a lényeg, hisz semmi nem történik bent.

Mók_Ica 2016.10.16. 20:25:47

@Cimili: mingyá nézhetjük a cirkuszt, aztán a másikat is később :))))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 20:28:17

@mentolos lecsó: nm

Amúgy 'stét megen. Ide evett a fene, pedig direkt ráérősen vezettem, hogy ne kelljen néznem.

pomac 2016.10.16. 20:29:25

ha az utóbbi 2 hetet nézem még mindig mici megy vissza szerintem, ha a párbajt nem basza el akkor ő nyer

Ay Mama, Que paso 2016.10.16. 20:32:20

Ha csak egy kicsit is úgy érezted, hogy az éjszaka sosem ér véget szavazz Zserire. Nem csak szép, hanem focista is. De legfőképp nem rosszindulatú. Kevesen tudják, hogy a VV nyereményből labdarúgó akadémiát szeretne indítani lakhelyén, ahová a tehetséges gyerekek mellett a hátrányos helyzetű, de nem olyan tehetséges gyerekek is beférnének.Ők később edzői, gyúrói, kertészeti irányba tanulhatnának tovább. Tehát, ha megmozgatott a nyári labdarúgó Európa bajnokság, akkor most tehetsz is a focistákért.

És még valami tudnotok kell.
Mici a belgáknak szurkolt.

Schlomo Goldberg 2016.10.16. 20:36:20

Nyugtasson meg valaki hogy a közönség nem önkéntesekből áll.

Schlomo Goldberg 2016.10.16. 20:36:49

Evelin jobb műsorvezető mint Anikó, de komolyan.

Plüsscukor 2016.10.16. 20:36:54

Lol, Evett izgul a legjobban, mert el kell mondania néhány előre megírt sort? :)))

2016.10.16. 20:37:51

Ezek a nézők nagyon csömör nyuggerek. Megélhetési cirkusznézők :-DD

Schlomo Goldberg 2016.10.16. 20:38:28

A szociból összefogdostak mindenkit aki nem az elfekvőben volt.

MacákékIcukája 2016.10.16. 20:38:52

@Schlomo Goldberg: szerintem is :D szegeny Aniko
En akartam volna menni tapsolni a lemmingeknek, de senki nem hivott :(
Utalom a cirkuszt (ellentmondasos vagyok)

Nimi 2016.10.16. 20:40:15

Davis el ne rontsa :-D :-D

alsophila grahami 2016.10.16. 20:40:30

üdvi a kommtársaknak, remélem, a nyusszi marad a vellában - részemről már akkor leszavaztam fejben, amikor Zsé lett a kiválasztott, gyak bárkit visszaszavaznék ellene - akár még a mocsokosszájú Lákátos lyányt, vagy a retard Tyvadart is -, nála irritálóbb női karakter nincs bent perpill számomra, ahogy házhoz jár a pi**án rúgásokért a retardálthoz, majd ahogy másokon vezeti le az így beszerzett sérülések miatti frusztrációit - persze, hogy ugyanabban az alja stílusban, amit intelligens partnerétől tanult el -, azzal mindent alul múlt már nálam, és hogypont a Lákátos Ávelinben talált lelkitársra... az mindennél beszédesebb; részemről ezerszer inkább Micczi, mint ő, mégha újra a legalpáribb formáját is hozza majd ezután, akkor is, istenneki, én inkább elviselem azt, mint Zsé önkéntes becsicskulását és a megállíthatatlan, monoton, repedtfazék-like kárálását; elmondhatatlanul irritál már, a lakatosevelein-jelenségnél is jobban, ami nálam jelentékeny viszonyítási pont. ;) ja, cirkuszosnál meg nem tudok érdektelenebb szegmenst elképzelni, szal... nem is nézem, leca.... romm, thanks rtl (nem!) :P

MacákékIcukája 2016.10.16. 20:41:12

@Nimi: jaj ugy izgulok Davidunkert!

Peni hol van?

Plüsscukor 2016.10.16. 20:42:01

Gyanúsan nincsenek gyerekek a közönség soraiban, csak leginkább nyugdíjasnak kinéző statiszták, akiket tapsoltatóember instruál

2016.10.16. 20:43:36

Csak egy fejgépre futotta, na.

MacákékIcukája 2016.10.16. 20:43:39

@Plüsscukor: en lattam a show elejen kisgyerekeket

Nimi 2016.10.16. 20:45:00

Somáèk a legjobbak eddig :-D

2016.10.16. 20:45:47

Ilen jókat már rég röhögtem. Jó ez a cirkusz! Fexem, ettől a fostól.

Ay Mama, Que paso 2016.10.16. 20:46:01

@Schlomo Goldberg: bűvész még lehetsz a társulatban

Mók_Ica 2016.10.16. 20:46:06

mindenkitől elnézést kérek, tudom hogy sokat gyakoroltak, meg azért 1 hét kevés, de én nagyon röhögök :))))))))))))))))))

MacákékIcukája 2016.10.16. 20:46:21

Gina miert nem kototte fel a hajat?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.16. 20:46:48

Állítom, hogy Evelin már most jobb műsorvezető, mint Anikó!

Nimi 2016.10.16. 20:46:53

Kázmèr ès Dezsőke :-D :-D

Schlomo Goldberg 2016.10.16. 20:47:20

Kázmér és Dezső be lett xanaxszal etetve

Plüsscukor 2016.10.16. 20:47:42

@MacákékIcukája: ezt én sem értettem egész héten

Krétagarbó 2016.10.16. 20:47:57

@Plüsscukor: gyerekeket én sem engednék a közelükbe.

Pls, közvetítsetek:)

plüssnyuszi 2016.10.16. 20:48:05

Én teszem rád Mici, gyere!
Ja, tényleg .-)

2016.10.16. 20:48:13

@MacákékIcukája: A háját, a haját, vagy a hájat??? :-))))

Mók_Ica 2016.10.16. 20:48:26

@VV Erőlegény: igen

@MacákékIcukája: ezt már a gyakorlásnál is kérdeztem....

Plüsscukor 2016.10.16. 20:48:44

Végül is most erre a tyúk-a háton dologra Kriszt és Micit kellett beidomítani, vagy a tyúkokat? :)

2016.10.16. 20:49:33

@Krétagarbó: Annyira xar, hogy már jó. Nyugger nézők, hyperbéna produkciók... De érderkes, hogy fennhangon röhögök, pedig nem szoktam.

Mók_Ica 2016.10.16. 20:49:39

@Spitzbauer: na, te... viccölsz itten.... a hajÁt :))))

MacákékIcukája 2016.10.16. 20:50:08

@Plüsscukor: nekem is ilyen hosszu hajam van, fraszt is kapnek ha folyton belelogna a szemembe

@Spitzbauer: naaa :D a haját!

Mirocska 2016.10.16. 20:50:52

Végre elaludt az uram, nézhetem ezt a fenomenális előadást! :D

Plüsscukor 2016.10.16. 20:50:59

Evettnek amúgy ritka szar a sminkje, a feje sokkal világosabb, mint onnan lefelé. Miért nem kentek alapozót a nyakára is?

Plüsscukor 2016.10.16. 20:52:28

Wow, azért az elég meleg, hogy Zsolti ilyen magasan van bármiféle biztosítás nélkül

Cimili 2016.10.16. 20:52:35

2 reflektorra már nem telt?

Mók_Ica 2016.10.16. 20:53:10

nekem zsótiék tetszettek a legjobban

Mirocska 2016.10.16. 20:53:10

@Plüsscukor: Amikor Mici hátán volt a tyúk, ő meg a lábát emelgette, én is hangosan felröhögtem!

MacákékIcukája 2016.10.16. 20:53:49

ZsótiVivi voltak a legjobbak :)

plüssnyuszi 2016.10.16. 20:53:53

Zsóti ügyes volt, azért látszik, hogy színpadi rutinja :-)

2016.10.16. 20:54:06

Zsótti odatette magát! Evcsi sokkal jobb, mint Ancsi. A legjobbakat a nézőkön lehetett röhögni. Jó vót!!! Köszönjük, drága Retek!

Cimili 2016.10.16. 20:54:07

Azért lássuk be, h nekik ez nagy élm

Cimili 2016.10.16. 20:54:23

Azért lássuk be, h nekik ez nagy élmény volt.

Madam. 2016.10.16. 20:54:29

@Cimili: igy nem látszottak az üres hátsó sorok

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.16. 20:54:36

jóestét! alszik mellettem a gyermek továbbá meg kell sütnöm egy kenyeret, valaki sziveskedjen közvetíteni. mi a fennforgás. köszönöm:)

Schlomo Goldberg 2016.10.16. 20:54:52

Javaslom Nádai Anikó cseréjét Evettkére.

Mók_Ica 2016.10.16. 20:54:59

@Plüsscukor: igen, én is ezt néztem....

@Cimili: hát nem..... :((((

Plüsscukor 2016.10.16. 20:55:00

Bencusnak micsoda rikítópiros szponzorcipője van, tetszik. (Nem)

Cimili 2016.10.16. 20:55:23

@Mók_Ica: Jók voltak bezony, s az övék volt a legveszélyesebb.

Plüsscukor 2016.10.16. 20:55:49

@Cseszlovák Gyurmafilm: Nyugi eddig nem maradtál le semmiről, szerintem a kenyértészta kelése izgalmasabb lehetett, mint ez a cirkuszi előadás

MacákékIcukája 2016.10.16. 20:56:20

@Cimili: biza! megszavazzuk oket nyertesnek, megerdemlik :)

Cimili 2016.10.16. 20:56:30

@Madam.: Én arra gondoltam, h Vivit nem világították meg, csak Zsótit.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 20:56:49

Ennyire bénán megvágni a 40 statisztával...

2016.10.16. 20:57:24

@Schlomo Goldberg: Igeeen. Anikó menjen be, és kezelje (szószerint:-) tovább Somát!

Plüsscukor 2016.10.16. 20:58:05

@Plüsscukor: Na jó, Zsoltit jó magasra húzták fel a levegőben, az izgi volt.
Viszont az operatőrök annyira bénán közvetítettek, hogy alig volt élvezhető a műsor - bár nem hiszem, hogy csak ezen múlt :)) Sőt még az is lehet, hogy a totálok mellőzésével és az értelmetlen kameraváltásokkal próbálták élvezhetőbbé tenni a műsort.

Madam. 2016.10.16. 20:58:18

@Cimili: persze, csk kínosan ügyeltek arra is, ne látsszék a teljes nézőtér

Ay Mama, Que paso 2016.10.16. 20:58:42

@Cimili: @Plüsscukor: alacsony költségvetésű műsor ez
majd a TV2ös Humor pluszon, az lesz igaz pénzszóró szórakozás

Cimili 2016.10.16. 20:58:44

@MacákékIcukája: Commodore sincs, vagy este 10-re jön szokás szerint.em.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.16. 20:58:45

Egyébként ez egy jó kis falusi cirkusz paródia volt! :-) Tetszett! :-D

Plüsscukor 2016.10.16. 20:59:02

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: pont ezt is akartam mondani az imént, egyel fentebb

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.16. 20:59:10

@Schlomo Goldberg: na. azé'. Evettke sokba kerülne a reteknek a perköltségek miatt, es belole kinezem h még a faji kártyát is kijátszaná. szemben pl. Krisszel, aki sztem nem. (Bár tény,vele kicsit elfogult vagyok)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.16. 21:01:11

@Spitzbauer: +1 Tényleg jók voltak a nézők is, ma este láthatjuk még őket a villa és a párbajhelyszín között. :-)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 21:01:21

Most komolyan az egyetlen játék szempontból érdekes dolgot, a ki ki mögé állt hagyták ki?

Funk You 2016.10.16. 21:01:29

óriási volt, csak Kázmért találtam egy kicsit inaktívnak.
na, párbaj. (meg egy fél unikum)

Cimili 2016.10.16. 21:01:33

@Schlomo Goldberg: Ezt nem hiszem el, szóról szóra ezt akartam írni, de aztán annyira lekötött az előadás. :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.16. 21:01:45

@Plüsscukor: köszönöm:) már lassan illatozni kezd. megforditom a rácson es vagyok.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 21:02:14

Gina ma nagyon rendben volt abban a ruciban, ezzel a sminkkel, na meg a többi.

Plüsscukor 2016.10.16. 21:02:38

SomaSoma feje miért volt egyébként hallowen-es foszöldre feste a babakék ruhához?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.16. 21:03:39

Milyen ovációt váltott már ki, amikor Bencus leoltotta Zsoltit! :-) Sokatmondó...

Plüsscukor 2016.10.16. 21:03:50

@Cseszlovák Gyurmafilm: Ez az illatozós - rácsra tévős mondat nagyobb izgalomba hozott, mint a cirkuszi produkcijóóóóóó

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 21:04:23

Kázmér vagy Dezső, Dezső vagy Kázmér?

Plüsscukor 2016.10.16. 21:04:44

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: most csak az volt, hogy a jelöltek választottak maguk mellé 1 db embert

Plüsscukor 2016.10.16. 21:05:24

Krisz: Micit be kellett idomítani a fellépésre. :)
Na ugye, mondtam én! :)))

Mók_Ica 2016.10.16. 21:06:06

@Funk You: én már ittam rézangyal szilvát :)))))

Plüsscukor 2016.10.16. 21:06:34

@Mók_Ica: Én zöldnek láttam - de az arany maszatpofa sem volt indokolt :)

Plüsscukor 2016.10.16. 21:07:47

@Mók_Ica: fú lehet nekem is azt kellett volna, a műsor előtt

Mók_Ica 2016.10.16. 21:09:40

@Plüsscukor: nem, de ettől még ezt a sminket kapta :))))) elég nyomorultul érezte magát szegénykém .....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.16. 21:09:46

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Gina bejövetele határozottan jót tett a műsornak!

Plüsscukor 2016.10.16. 21:09:50

Ezen a Duna - dunna tévesztésen még mindig röhögök :)

Cimili 2016.10.16. 21:10:42

Zseri most nagyon jól néz ki.

Plüsscukor 2016.10.16. 21:11:34

Na, Zserinek egész normális lett a sminkje ma estére. Bár a nyakáról neki is lemaradt az átmenet.

Mók_Ica 2016.10.16. 21:12:00

@Plüsscukor: felröhögtem én is :))))

@Cimili: azzal nem is volt baj eddig sem....

Plüsscukor 2016.10.16. 21:12:37

@Mók_Ica: Rajta vagyok! Mézes barack van terítéken.

Madam. 2016.10.16. 21:14:24

@Cimili: @Plüsscukor: kissé öregecskedőbb lett mint valójában amennyi. Úgymond.

Plüsscukor 2016.10.16. 21:14:29

@Plüsscukor: Erről jut eszembe az a koleszos játék :)
Mindenki lehúz egy stampót, amikor elhangzik a következő szavak valamelyike: csicska, geci, csicskageci, kutya, tesó, ilyen vagyok.
Szerintem egy óra elteltével mindenki boldognyuszi állapotba kerülne.

Wednesday7 2016.10.16. 21:14:34

Itt most hh nem kellett választaniuk a villalakóknak hogy kit támogatnak?

Funk You 2016.10.16. 21:14:34

@Mók_Ica: egészségünkre! szerintem igyunk még egyet :))

remélem leadják Mici eséseit.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.16. 21:14:42

@Plüsscukor: :) jó lesz. nagylyukú ruganyos ropogós héjú bbékebeli nagy szelet vajjal. nyamnyam.

továbbá hajrá Mici!

Cimili 2016.10.16. 21:15:28

@Plüsscukor: Ahhoz nekem nem pia kell, hanem Milka. :)

Mók_Ica 2016.10.16. 21:16:31

@Plüsscukor: dallas játék is volt :)))) ez pedig a vv játék lehetne :)))

Plüsscukor 2016.10.16. 21:16:37

Miciről miért nem vágnak be a kisfilmbe esik-kel jeleneteket?

Plüsscukor 2016.10.16. 21:17:19

@Plüsscukor: Jól van, a végére csak bevágtak két borulást tőle :))

MacákékIcukája 2016.10.16. 21:18:01

Szakadok Mici kisfilmjen :D

Cimili 2016.10.16. 21:18:13

Most lehetett csak igazán látni, h mennyit fogyott Mici. Amúgy hajrá Mici!

Mók_Ica 2016.10.16. 21:18:14

@Funk You: leadták :))))

és dinka 2 lórival van ott..... áááááááááááá

Madam. 2016.10.16. 21:18:17

Istnm, vóryból kettő is van...

Mirocska 2016.10.16. 21:19:51

@Mók_Ica: én meg azt hittem, rosszul látok! :D

Mók_Ica 2016.10.16. 21:19:53

na, eCCerre beszélnek.... pfff..... innom kell egy rose-t.....

Plüsscukor 2016.10.16. 21:19:58

Ó de izgi, hogy egymás szavába vágva, egyszerre kiabálkoznak a lyányok.

,, 2016.10.16. 21:20:12

Beszarok h ez a csaj (mici) komolyan népszerű

Plüsscukor 2016.10.16. 21:20:37

@Mók_Ica: EKG!!! A bor miatt különösen :))

Cimili 2016.10.16. 21:20:54

@Mirocska: Az egyik az ikertesója.

Mók_Ica 2016.10.16. 21:20:58

@Mirocska: @Madam.: ennyit nem ittunk :))) ráadásul egyik dinka bal, a másik a jobb oldalán van... :)))))))))))) hukk ;)))))

Ay Mama, Que paso 2016.10.16. 21:21:04

remélem Zseri nem fut lesre és bebőrözi Micit
Mici egyébként nem néz rá Zseire amikor vele beszél
ez csak egyet jelenthet :O

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.16. 21:21:48

Mici: "Én ilyen vagyok!" közönség, őrjöng! :-)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.16. 21:21:54

@szörnycsi: vigasztaljon a tudat hogy ennek a szép országnak a szekere akkor se állna jobban ha zseri volna népszerűbb... ;)

Mók_Ica 2016.10.16. 21:21:56

@Plüsscukor: igyunk együtt :))) kocc-kocc :))))

Schlomo Goldberg 2016.10.16. 21:22:04

Arra az esetre, ha Mici esne ki, emlékül álljon itt a legjobb részeges esés-kelése coub.com/view/esyya

Plüsscukor 2016.10.16. 21:22:51

Azt hiszem a rose-tól valami erősebbre lenne szükség, ahogy ezeket nézem, Móki :)

Múmin89 2016.10.16. 21:23:13

Na végre kiderült Zseri mire gondolt a hátba döfés alatt:
Mici kijelentette, hogy vele akar párbajozni...mielőtt felkérdezte... aztamindenit:D:D micsoda indok:D
Mici vissza kell menni!! Hajrá!

Mók_Ica 2016.10.16. 21:23:17

bence elveszettnek érzi magát :))))

az állás most: 43,94 - 56,06

Brandy9 2016.10.16. 21:23:19

Pfűűű Zseri még mindig azt hiszi h kell a Tivinek, muha :D Annyira jó lenne ha felébredne...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.16. 21:23:44

Baszki, ez egy igazi retro Maunikasó! :-)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 21:24:32

Ha nő a különbség adás alatt és fordult tegnap óta, akkor Mici megy vissza szerintem.

Krétagarbó 2016.10.16. 21:24:34

Nah, Mici vagy Zseri? Zseri vagy Mici?

Mók_Ica 2016.10.16. 21:24:36

@Plüsscukor: nincs erősebb piám, de én 1 pohár rose-tól vigyorgok :))))) (az 1 páleszt a szomszédban ittam :))) )

MacákékIcukája 2016.10.16. 21:24:53

@Mók_Ica: a mai parbajt Anikonak kellett volna vezetnie, legalabb nem lenne zavaro h nem tud beszelni :)))))

pomac 2016.10.16. 21:25:11

nem gondoltam ,de számitottam rá :DD ,máshogy azt gondoltam hogy én megyek vissza, de számitottam rá hogy mici :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 21:25:38

Ez a szófosópárbaj indukált egy grappát.

szmoti 2016.10.16. 21:26:08

@VV Erőlegény: erről lemaradtam. Mivel oltogatta bencus?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.16. 21:26:21

@Krétagarbó: Sztem Zseri, de emiatt nem veszünk össze! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.16. 21:27:02

@szmoti: Hogy kussoljon már egy kicsit, mert még nem őt kérdezték!

pomac 2016.10.16. 21:27:36

@Schlomo Goldberg: a legjobb az mikor az ajtó után nyúl :DDDD kicsit elmérte

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.16. 21:27:54

@Plüsscukor: Nem, néha alapjáratban is megy! :-)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.16. 21:28:15

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nekem szimplán csak fáj kicsit a torkom, igy elhelyztem az arcomban egy fél házi-körtét, még tavalyi főzés.

Funk You 2016.10.16. 21:28:44

@Plüsscukor: én is úgy érzem :) ide is hoztam magam mellé az üveget, a fene se fog 5 percenként kimenni töltögetni :)

Brandy9 2016.10.16. 21:28:58

Nem vagyok egy Mici fan, de Zseri vegyen már vissza az arcából. Ő is akkora paraszt lett mint retardált barátja. Így hajrá Mici!

Cimili 2016.10.16. 21:29:17

@Schlomo Goldberg: Ezeket miért nem mutatták most?

,, 2016.10.16. 21:29:27

Hol van pávör dragonfruit? Nézzük párbaj után a Kéjlakot

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.16. 21:29:33

@szörnycsi: Akkor mondjuk eCCerre hogy 'mi ilyenek vagyunk!' :)

Lilith.Inanna.1 2016.10.16. 21:29:40

@Mók_Ica: Szia Icácska :) hol tartunk? Nincs stream-em.
Hajrá Mici.

MacákékIcukája 2016.10.16. 21:31:44

@szörnycsi: torolte magat egy hete kb, mar en is hianyoltam :(

,, 2016.10.16. 21:31:44

@Cseszlovák Gyurmafilm: áhh, az már lejárt lemez, helyette a szerkesztői utasításra történt a menő, csak azt nem szabad hangosan mondani

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.16. 21:32:56

@Lilith.Inanna.1: Most látom csak, hogy Macákék és Mók druszák. :-)

2016.10.16. 21:33:04

Az mát volt, hogy 8-an álltak Zselé mellé? És csak Krisztián Micinénjéhez? Ezt valyon miért nem káthatuk, kedves retek?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.16. 21:34:11

@MacákékIcukája: Mindig csodálkozom ezeken a netes nick drámákon...

Mók_Ica 2016.10.16. 21:34:23

@MacákékIcukája: fos9est "megette" volna két macska :))))

@szörnycsi: nagyon jó film, nézzétek!!! tegnap ajánlgattam is nektek :)))

@Lilith.Inanna.1: szia babám :)))) cirkuszi bemutató lement, most a macskaharc közepén vagyunk, eCCerre beszélnek..... most épp azt látjuk kisfilmen, hogy hogyan is jutottak ide a párbajhoz.... bencussal elemezgetik mikor romlott meg a viszony közöttük....

Funk You 2016.10.16. 21:35:01

mindenki egyéni ember (Mici)

2016.10.16. 21:35:05

Eljátszott Zsernyák bizalmát: elmondta, hogy dugnak, és így kiderült. Hja, hogy az egész ország láthatta ezt, az smafu? Ezek szerint az smafu, és kész.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 21:35:28

Bencus, kérj ki inkább egy kávét.

2016.10.16. 21:36:01

@VV Erőlegény: Jó kérdés, nemtom. Szerinted?
Vagy retek is úgy gondolta, hogy a kutyát nem érdekli (ez a párbaj). Se.

MacákékIcukája 2016.10.16. 21:36:14

@VV Erőlegény: marmint amikor valaki torli magat? En nem csodalkozom, csak sajnalom :(
Peni es Kroki sincs itt :(((

,, 2016.10.16. 21:36:24

@Mók_Ica: nem láttam h írtad, a holland vâltozatot láttam, az tetszett, már várom h kezdődjön!

Plüsscukor 2016.10.16. 21:36:50

@VV Erőlegény: Mi is vagyunk itt többen, Plüssök.

Mók_Ica 2016.10.16. 21:36:59

@VV Erőlegény: bizony-bizony :))))

@Spitzbauer: ez jó kérdés.... pfffff

@MacákékIcukája: komolyan törölte magát?????????? óóóóóóóóóó :(((((

nyomják a csatát a nyussssssziiiiiiiiiiiiik..... mitől nő egy nő???? höhöhö.....

Ay Mama, Que paso 2016.10.16. 21:37:08

ők már nagyon keményen megküzdenek a 36 millióért

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 21:37:16

Nosztalgikus hangulatba kerülök lassan, csak az a baj, hogy ez a hangalámondás azonos nyelven van, ellenben a VHS-es időkkel.

FrNo90 2016.10.16. 21:37:58

Vigyázat! Halláskárosodás- és epilepsziaveszély

Schlomo Goldberg 2016.10.16. 21:38:26

Mindegyik kétségbeesetten bizonygatja, hogy ő alpári paraszt, ilyen, és ezt soha nem tagadták.

Nimi 2016.10.16. 21:38:33

Na most derul ki ki melle all

MacákékIcukája 2016.10.16. 21:38:39

@Mók_Ica: ja, asszem mult szombaton :(

Ez nem parbaj hanem Maunika-só. Bence hazamehet alukazni, ezek ketten lemeccsik egymas kozott :D

Ay Mama, Que paso 2016.10.16. 21:38:40

Istenes jutalomjátéka is ez a párbaj

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 21:38:49

@Ay Mama, Que paso: Annyira vannak a közelében, hogy bent van valaki aki megnyeri. Ők nem.

Mók_Ica 2016.10.16. 21:38:58

@Funk You: ez így is van :)))))

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: popcorn-t, nagy ücccsit és egy kis tortilla chips-et csípő szósszal.... :))))

na, most látjuk, hogy ki kit vár vissza

Plüsscukor 2016.10.16. 21:39:51

@Spitzbauer: Na most mondják ki ki mögött van.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 21:40:05

Beleolvasott egy szerki a sorainkba? Kiki mellé áll? Kiki? youtu.be/Xv5TMvL-4oU

Mók_Ica 2016.10.16. 21:40:42

@szörnycsi: véletlenül futottam bele a filmbe jó néhány hete (hónapja?) és nagyon tetszett

kortársbeszédek, hajrá :))))

2016.10.16. 21:41:05

Ha Zserinek az kapcsolat, amit Tivyvel művel, akkor még gyerek.

ficekence 2016.10.16. 21:41:10

Remélem nem külditek vissza ezt az ILYEN VAGYOK Micit!

Plüsscukor 2016.10.16. 21:41:28

Evett kampányol: Zseri nem beszél ki senkit a háta mögött.
Ez már erénynek számít manapság?

Cimili 2016.10.16. 21:41:28

Evettke, kit érdekel, h te kinek nyílsz meg?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 21:41:46

Ezt az Evelint akarjátok Anikó helyére? Megszólalt és mintha egy húsdaráló beszélne.

Mók_Ica 2016.10.16. 21:41:47

@MacákékIcukája: remélem olvas azért minket!! hiányzol kicsi gyümi .....

2016.10.16. 21:42:15

@Plüsscukor: De a párbajon már mondta Zseri. Tehát volt ez a melléállósdi, csak nem kötötték az orrunkra. Akkor, még Gina is Zseri mellé állt, ezek szerint.

Funk You 2016.10.16. 21:42:33

@Mók_Ica: ezért nem is vitatkozom az állítással :)

,, 2016.10.16. 21:42:34

@ALOKSAKTRHEE: én sajnálom őt emiatt, de ebből még ki lehet nőni
Mici már nem fog változni

Mók_Ica 2016.10.16. 21:42:53

@Cimili: somának is megnyílt :))))

".... odabaszós...." - krisz miciről.... höhöhö

Nimi 2016.10.16. 21:42:57

Szerintem Mici megy vissza.

szmoti 2016.10.16. 21:43:16

Azért az fura zsóti és ati is zserire rakott, sőt a háta mögött mindenki fikázza zserit a kirohanásai miatt...nem tudom akkor is hajrá Mici!!!

MacákékIcukája 2016.10.16. 21:43:46

@Cimili: o leginkabbis Somanak nyilik meg :D

@Mók_Ica: jaj en is :( nekem is hianyzik :(

kaparos 2016.10.16. 21:44:21

Micinek kell visszamennie.

Mók_Ica 2016.10.16. 21:44:21

no, most lássuk gyorsan, hogy ki nyert......

FrNo90 2016.10.16. 21:44:25

Régen nem voltak ennyire rövid párbajok.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 21:44:29

@Spitzbauer: Kizárt, hogy Gina bármikor is oda állt volna Zseri mögé.

Funk You 2016.10.16. 21:44:29

na, most már csak azért is menjen vissza Mici, mert a többség nem őt várja.
fogy a piám, épp ideje volt lezárni a szavazást.

Mók_Ica 2016.10.16. 21:45:07

@MacákékIcukája: ekg mind a kettőre, amit írtál :)))))

Plüsscukor 2016.10.16. 21:45:16

@FrNo90: régen minden jobb volt, a beutaltak is :)

pomac 2016.10.16. 21:45:20

mindegy melyik megy vissza mici nézhető most!, ha meg zseri akkor halkítok a tv-n

FrNo90 2016.10.16. 21:46:24

@Plüsscukor: mutogattak kínos videókat, amelyre reagálhattak. Most is lehetett volna ilyesmi.

Mók_Ica 2016.10.16. 21:46:32

43,33 - 56,67
Mici :))))

Cimili 2016.10.16. 21:46:45

Zseri, utcaajtó. :D

FrNo90 2016.10.16. 21:46:48

Na. Végre. Mici szórakoztatóan alpári.

Nimi 2016.10.16. 21:47:04

Ebben az evadban kivalasztott meg nem nyert feltunt nektek is? Mindenki szarul hiv ki. Viki Dina Lori most Zsìraladin

2016.10.16. 21:47:13

Csalódtam!! Mici. Hurrrrrrááááááá! Ezt a bentiek pofájába! :-DDD Juhujj!

Schlomo Goldberg 2016.10.16. 21:47:19

viderzén kedves zseri, vár a puskás akadémia

pomac 2016.10.16. 21:47:35

@Mók_Ica: neked a nasa közvetíti a műsort hogy ennyivel előbb látod :D

Mók_Ica 2016.10.16. 21:47:40

@MacákékIcukája: igen :)))))

zserike menjen haza gyógyulni...... remélem rá fog jönni innen kintről.....

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 21:47:47

Egy felest a kézbe mindenki! Kocc! :-)

Plüsscukor 2016.10.16. 21:48:08

Micinek volt egy jó megállapítása: mindegy, hogy most ki állt mögötte, ha ő megy vissza, akkor úgyis átrendeződnek a viszonyok, mert aszerint barátkoznak a bentiek, hogy kitől várnak több esélyt a bennmaradásra.

Ay Mama, Que paso 2016.10.16. 21:48:14

ha nem jutunk ki a VBre ne csodálkozzatok

pomac 2016.10.16. 21:48:18

@Spitzbauer: hát azért legjobban tivy könnyebbül majd meg hajthat ginára :D

plüssnyuszi 2016.10.16. 21:48:30

Tivi megkönnyebbülhet .-) mondjuk én is, hogy nem kell a nyígását hallgatni

Mici valóban mutatott fejlődést, olyan, mintha képes lenne tanulni a hibáiból

2016.10.16. 21:48:33

Profi a mi Bencusunk, na!
"Mit érzel most?" - Broáf!

2016.10.16. 21:48:49

Zseri, Zseri. Mit hittél?

Mók_Ica 2016.10.16. 21:48:51

@pomac: nem :))) csak előre beírtam mici nevét :))) jól tippcsiztem..... :)))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 21:48:52

Atit kell kivinni ti idióták!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szmoti 2016.10.16. 21:48:59

Miciiii! :D viszont szerintem ma este lesznek megint botlásai :D

Madam. 2016.10.16. 21:49:15

Szökik haza a málna.

FrNo90 2016.10.16. 21:49:25

Zseri lelkileg sérült, ez egyértelmű.

Brandy9 2016.10.16. 21:50:01

Yessss, most legalább visszanézheti Zseri h hogyan kutyázta Tivi, és csak kósza numerára kellett neki. :D

pomac 2016.10.16. 21:50:04

@Nimi: ja azt érzik kit kellene kiküldeni ,de választani egyik sem tud :D

2016.10.16. 21:50:12

@pomac: Azért tényleg sajnálom Zserit. Rendes csaj! Kár volt a Tyvizésért.

,, 2016.10.16. 21:50:20

Hát, ez csak Tivit igazolja sajnos, nullának nézte Zserit és most elmondhatja h igazamvóót

Lilith.Inanna.1 2016.10.16. 21:50:35

@Mók_Ica: Visszanézem, mert mindenképp látni akarom. :)

Plüsscukor 2016.10.16. 21:50:42

A "legszebb pillanatokba" be sem vágták a 12 mp-es maszatolását Tivivel? Hát milyen munka már ez?

MacákékIcukája 2016.10.16. 21:50:49

@Plüsscukor: @plüssnyuszi: Mici tud valamennyire tattikazni (es valtozni)

A kiesok kozul senki nem csinalna semmit maskepp :DD
Es mi a szarer' hivnak ki rossz embereket? Rohognom kell rajta

2016.10.16. 21:50:52

@plüssnyuszi: Tivy rámegy majd Ginára. Zseri meg megláthatja, mikyen is valóban. Mert most totál vakon van vele kapcsolatban.

,, 2016.10.16. 21:51:09

@Brandy9: és ez egy vicces dolog lesz?:O

2016.10.16. 21:51:11

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Ő mondta, hogy 8-an áltak mellé, nézd vissza.

Mók_Ica 2016.10.16. 21:51:32

zseri legszebb pillanatai..... egy csomó sírás..... no.... szép volt....
nekem nem tűnt fel, hogy evetkével ennyire jóban vannak.....

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 21:51:44

@Cimili: ATIT KELL KIVINNI TI IDIÓTÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csak miattad Caps Lock.:-)

Cimili 2016.10.16. 21:51:47

Nna mit fognak szólni a kedves lakók? :)

Ay Mama, Que paso 2016.10.16. 21:52:13

@FrNo90: szerencse hogy van köztünk orvos!

,, 2016.10.16. 21:52:17

@plüssnyuszi: remélem ezek után ő nyeri meg a vv-t, haha

pomac 2016.10.16. 21:52:23

@Spitzbauer: egyértelműen amugy tivy miatt bukta ezt a párbajt ,mivel ha nem gabalyodik tivybe nagy az esély hogy ő megy mici helyett

pomac 2016.10.16. 21:52:48

vannak fejek megint

Cimili 2016.10.16. 21:53:02

Evet most fog megzuhanni. :DDDDDDDDDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.16. 21:53:05

Zseriért nem kár, de bosszant hogy Micit még hetekig el kell viselnem a játékban.

pomac 2016.10.16. 21:53:27

tivy elgondolkodik biztos hogy hol vannak a yutube fanok :D

Plüsscukor 2016.10.16. 21:53:29

HAha milyen jó látni a bentiek fején az elképedést, amikor más megy vissza, mint akit vártak :)
ÉS ebben a szériában eddig ez mindig így történt. Én e helyükben elgondolkoznék ezen.

Mók_Ica 2016.10.16. 21:53:58

@Lilith.Inanna.1: vigyázz a fülecskéidre :))))

@pomac: nemis!!!!! :)))))

Ay Mama, Que paso 2016.10.16. 21:54:27

nyerje akkor Zseri a cirkuszheteet

Krétagarbó 2016.10.16. 21:54:31

@Spitzbauer: kicsit én is, de jobb így neki.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 21:54:38

Aha, ez a Gina állt mögé, ugye? Aki ilyen örömmel fogadta, üvöltve Micit!

pomac 2016.10.16. 21:54:58

@Spitzbauer: azt azért valljuk be matekból nem erősek :DDD ki tudja mennyi volt ,de nem is lényeges

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 21:55:11

Gina hogy alákérdezett Evelinnek műsorvezetőügyileg. Pacsi!

Mók_Ica 2016.10.16. 21:55:19

@pomac: meg ha pl attit vagy főleg tivyt vitte volna ki... akkor is ő ment volna vissza

@Plüsscukor: óóó....ahhoz egy kis ész is kellene :))))

2016.10.16. 21:55:51

@pomac: Ne gondold,. Ahhoz ész is kéne, abból meg Tyv hányadán áll.

@Plüsscukor: Pedig Micit még Dinka is terhelte, meg a két Vóri. Ezért nyert csak 56%-kal. :-D

Cimili 2016.10.16. 21:55:52

@ALOKSAKTRHEE: Hidd el, amilyen butus, Ginát okolná és nem Tvicsit.

Lilith.Inanna.1 2016.10.16. 21:56:40

@VV Erőlegény: Inkább Micit nézem, mint Zsenit. De Mici sem lesz befutó. :)
@Mók_Ica: Vigyázok. :)

Mók_Ica 2016.10.16. 21:56:42

@Spitzbauer: ez lett a veszte..... :((((

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: elég fura volt mindenesetre.....

Krétagarbó 2016.10.16. 21:57:02

@szörnycsi: nem, de legalább rájön. Ő csak a saját szemének hisz, vagy még annak sem.

ascii 2016.10.16. 21:57:30

jejeje, zserinek meg most kikaparja a szemét a frózer bridzsi :)

Madam. 2016.10.16. 21:57:54

Azt hiszem indokolatlan e szériával kapcsolatban a "gondolkodik", "elgondolkodik" szavak használata

2016.10.16. 21:57:55

@Cimili: Tudom. Majd Evetke vigyáz az érdekeltségére.

2016.10.16. 21:58:09

@Krétagarbó: Kréta, mi lett veled, mostanában (már a Farmban is) egyetértünk?? :-DDD
Igazából a múltkor is csak Dinka 1.0-ban volt különböző a megítélésünk, meg Zsúban, de ugye Zsúnál neked volt igazad, Dinkánál, meg nekem :-DDDDDDDD

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 21:58:15

@Mók_Ica: Semmi fura, Evelinben megforgatta a rozsdás bökőt, hogyne örülne?

,, 2016.10.16. 21:58:54

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: remélem egyikből sem lesz műsorvezető, bár Gina az aspiráns! Bár Evelint nem láttam, de a kedvedért őt is ellenzem

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.16. 21:59:02

A játékosok abszolút vakon vannak benn, de egytől egyig mind. És, hogy még mindig nem értik, hogy stúdióüvöltözés inkább csak ront a helyzeten...

Cimili 2016.10.16. 22:00:00

@ALOKSAKTRHEE: A sajátjára se nagyon tud. :)))))))))))

Krétagarbó 2016.10.16. 22:01:37

@Spitzbauer: sőt anno AU-t is kedveltük, ha jól emlékszem talán. Evvan, zsut nem bírtam.

Cimili 2016.10.16. 22:02:20

Hozé rákérdez majd a tivy féle maszatolásra?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 22:03:36

Hát ez a Zseri tényleg megzuhant. A másik pirulát kellett volna elvenni Morpheustól.

Ego0123 2016.10.16. 22:03:39

Most sem hiszi el, hogy kiesett. Nagyképű volt.

,, 2016.10.16. 22:03:39

@VV Erőlegény: plusz az is, ha túl sokan állnak vki mellé...a Zsu-effektus...

Mók_Ica 2016.10.16. 22:03:52

@Krétagarbó: sajnos tivynek is jobban hisz, mint a saját szemének.... nagyon vakon van szegénykém..... még most is azt hiszi, hogy ő rosszabb mint mici....
kérlek zseri nézd vissza..... ..... és ne csak nézz, láss is!!!!

Cimili 2016.10.16. 22:04:15

Hozé de gyenge. Szóról szóra azokat kérdezi, amit Bencus.

Krétagarbó 2016.10.16. 22:04:15

@VV Erőlegény: ez volt az a párbaj, amit elkapcsoltam. Ezt a hisztit nem bírtam nézni.

Funk You 2016.10.16. 22:04:24

Győző szerint Zseri jól játszott és tudott örömet okozni.
Tivynek.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.16. 22:04:59

@Krétagarbó: Zseri hihetetlen ostoba dolgokat tett a villában. Gyakorlatilag a taktikai érzéke minusz 100 volt, elismerem, hogy Mici ösztönösen ráérez kulcs pillanatokban, hogy hova kell ingadoznia, illetve, hogy milyen arcát mutassa kifelé.

MacákékIcukája 2016.10.16. 22:05:01

@ascii: oooo tenyleg, ott van meg a bridzsi!
Remelem rajon hamar hogy a tivygyerek egy paraszt

pomac 2016.10.16. 22:06:56

@szörnycsi: ezt pont nem igaz ,itt van példának lóri

2016.10.16. 22:07:02

@Krétagarbó: Veled télleg szerivan!

MacákékIcukája 2016.10.16. 22:07:03

Annyira idegesito, hogy ennyire vakon van

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 22:08:26

Megsúgom Zserinek, az nem taktika volt, hogy Lóri és Dina után Krisztián és Mici is (sőt Zsolti és Vivi is) félrevonult és kivonta magát a közösségből. Ez rólatok szólt Zserikém!

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 22:09:33

Zseri megtalálta a villában nőben és férfiban (haha, férfi...) a legganébbat magának.

,, 2016.10.16. 22:09:41

@pomac: jah, de lóri túl átlátszó volt h erre játszik

Krétagarbó 2016.10.16. 22:10:59

@VV Erőlegény: nagyon antitattikus volt cegíny.
@Spitzbauer: :))
@szörnycsi: én is!

Mók_Ica 2016.10.16. 22:11:03

a folyamatos p....a-nyalás megeszi a fogakat!!! - by krisz..... sírok :)))))))))))))))))

Mók_Ica 2016.10.16. 22:13:27

na bassssz.... a spermium kitisztítja a gyomrát evetkének...... ezt a sok hülyeséget honnan veszik?????

MacákékIcukája 2016.10.16. 22:15:11

@Mók_Ica: fogom a fejem

Jaj ehelyett a dugas-elemzes helyett inkabb szembesitsek zserit tivy szemetkedeseivel

,, 2016.10.16. 22:15:50

Szerelmes vagy?
Nem, nem
/insert VV Attila: HAZUDSZ!

pomac 2016.10.16. 22:17:54

mit mondott zseri majdnem mit csinált

genevieve 2016.10.16. 22:18:11

Fuuuuu, zárni el nagyobb a baj, mint gondoltuk...

Mók_Ica 2016.10.16. 22:18:18

fogadjuk legjobb barátnődet, Barbit - mondja Győző
barbi, aki Kata - mondja Zseri.....

Győző ne vezessen már műsort!!!!!!!!!!!

Ego0123 2016.10.16. 22:18:45

Nem tudja feldolgozni, elbízta magát.
.

,, 2016.10.16. 22:19:09

Tényleg jobb lesz így Zserinek, azok között lehet, akik tényleg szeretik

pomac 2016.10.16. 22:19:14

győző:
találkoznak ennyi év után ...
zseri:
ja másfél hónap :DDD ez jó volt

,, 2016.10.16. 22:20:22

@Ego0123: zéró önbecsülése van...

Ego0123 2016.10.16. 22:20:28

Ezt a vinnyogást....

genevieve 2016.10.16. 22:20:30

Micsoda dráma , holnap esélyét láthatjuk kisírt szemekkel...

Mók_Ica 2016.10.16. 22:20:32

@MacákékIcukája: de honnan veszik ezeket a f@szságokat?????????

pomac 2016.10.16. 22:20:50

@Mók_Ica: ezt multkor is ő játszotta el ha jol emlékszem:)

ewita 2016.10.16. 22:20:59

Evelinke naon kész van! olyan mint a cigány asszony a temetésen bakker!

Madam. 2016.10.16. 22:21:15

Na, evy hónaljszőre bevitte a mélyütést, közeliben

MacákékIcukája 2016.10.16. 22:21:46

@Mók_Ica: jaj nem tudom, nem biiiirom maaaaar

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 22:21:49

Láttátok Gina gúnyos mosolyát és hallottátok Krisztián beszólását? :-)

Mók_Ica 2016.10.16. 22:22:01

szegény zseri apuka.... szóhoz nem tud jutni...

győző kommunikációt akar cserélni zserivel..... komolyan, visszasírom baukót....

Ego0123 2016.10.16. 22:22:04

@szörnycsi: Teljesen megvolt győződve, hogy ő megy vissza, most meg kiskanállal kell összekaparni

Madam. 2016.10.16. 22:22:13

Sztem cseréljünk kommunikácijót

Mók_Ica 2016.10.16. 22:23:26

@pomac: igen, ez már nem az első nekije....

no egy újabb: megállsz a sarkadon..... áááááááá

genevieve 2016.10.16. 22:23:41

Nem kéne már kínozni ezt a szegény lányt....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.16. 22:23:44

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Na ezaz! Ez lett a veszte. Ha azt a Zserit hozta volna, aki most a BV-ban van, akkor a döntőig elmenetelhetett volna....

Funk You 2016.10.16. 22:24:06

Azt hittem Evelin beleveti magát a tévébe.

Mók_Ica 2016.10.16. 22:24:14

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: mi volt krisz beszólása? arra céloztak győzőék is.....

MacákékIcukája 2016.10.16. 22:24:36

@ewita: :DDDDDD ekg, nekem bevillant a ciganytemetes a Kele-bol

A legidegesitobb ebben az egeszben h en Zserit alapbol tok birtam es mar nem birom nezni a kinlodasat. Remelem kap segitseget csaladtol, baratoktol, akarkitol. Iszonyuan zavar, hogy semmi onbecsulese nincs

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 22:24:40

@Ego0123: Akkora arccal volt a kezdetektől fogva, nem tudom honnan volt ennyire magabiztos?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.16. 22:24:52

@ewita: Könnycseppet láttál a szemében?

Madam. 2016.10.16. 22:25:14

@Funk You: az lett volna csak soma 3D tévéje!

Ego0123 2016.10.16. 22:25:25

összeomlás a népszínház utcában, ja nem ott..........

Mók_Ica 2016.10.16. 22:25:58

@MacákékIcukája: vége :))) a Kéjlak csak 23.30kor kezdődik :(((( lehet, hogy bealszom addigra....

,, 2016.10.16. 22:25:58

@genevieve: nem lett volna szabad beválogatni, gratulálok a pszichológusnak aki rányomta a pecsétet az alkalmasságijára

MacákékIcukája 2016.10.16. 22:25:58

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: mit mondtak? Nem lattam

@Funk You: inverz "The Ring" lett volna :D

,, 2016.10.16. 22:28:59

@Mók_Ica: nee, még 1 óra? Azt hittem a belevaló után

szmoti 2016.10.16. 22:29:00

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: én ma mindenről lemaradok, erről is :D mit mondott Krisztián? :)

Ego0123 2016.10.16. 22:29:01

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Többiek főleg Tivi gyerek+ a stúdióból is azt szűrte le, hogy nyerő lesz

pomac 2016.10.16. 22:29:11

@VV Erőlegény: ezzel a nyavajgással? nem hiszem ,egy idő után nagyon unalmas, na nem ugye nem így ment be ,megmondta ő ilyen "férfipárti" nő beleáll a vitába ,akkor hazudtolta volna meg magát,mondjuk igy is mert tivinek elolvadt mint egy fagyi

ewita 2016.10.16. 22:29:28

@VV Erőlegény: csak az elkenődött bohócsminkjét :P

Cimili 2016.10.16. 22:29:37

@Madam.: :DDDDDDDDDD
@MacákékIcukája: Valami olyasmit mondott, h vesztettél, v kikaptál Zseri.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.16. 22:29:50

@szörnycsi: Sztem nem ennyire drámai a helyzet, néhány nap múlva már ő is ott ül az első sorban a többi kiesett mellett és lelkesen fog drukkolni a mindenkori párbajkiesőnek!

iphilosopher 2016.10.16. 22:29:59

Valami ilyet szólt be Krisztián: "látod, te vesztettél Zseri!"

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 22:30:08

@genevieve: Nem tudom sajnálni, az elején még normálisnak tűnt, aztán ezerrel száguldott a kiesés felé, szinte nem volt egyetlen helyes döntése sem, ellenben egyenes arányban nőtt az arca. Teljesen megérdemli ezt az összeomlást, ami nem semmi, ilyet még VV kieső nem produkált. Ha kérhetem, akkor legközelebb Evelin essen ki Gina ellenében. De kétlem, hogy kivinné valaki is az előbb említett két lányt most még. Talán Tivy jön Krisszel?

Brandy9 2016.10.16. 22:30:37

@MacákékIcukája: szerintem is :) De nem kellett volna tenni Zsolti alá legalább egy matracot? Azért elég magasra húzták...

Ego0123 2016.10.16. 22:30:42

@szmoti: Nem azt mondta, hogy kiestél, mintha Győző is ezt kommunikálta

iphilosopher 2016.10.16. 22:31:35

De hogy mennyire fél (?) a csatorna, hogy igazi reakciókat, élő képeket adjon. Azonnal elkapcsoltak a beérkezés után. Majd megvágnak valamit két nap múlva...

Funk You 2016.10.16. 22:31:37

@MacákékIcukája: igen :)) én azért megijedtem egy pillanatra, hogy ha ott beugrik, itt fog kimászni :)

Plüsscukor 2016.10.16. 22:32:50

@Cseszlovák Gyurmafilm: házi körte és frissen sült kenyér? Nem veszel a nevedre, lécci lécci :) Holnapról lehetek Csehszlovák Cukor, vagy plüssgyurma is akár :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.16. 22:33:13

@pomac: Nem a nyavajgásával, hanem azzal, hogy alapvetően ő egy érzékeny lelkületű nő, ehelyett ezt kompanzálandó mindig elkezdett a túlzásokba nyúlóan csicskagecizni. Ha a nőies oldalát hozta volna sokáig jutott volna sztem... Azért a karakterjegyek összességében szerintem Zseriben jóval több a szerethető, mint pl. Miciben.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 22:33:34

Szó szerint nem emlékszem, de tényleg az volt kb. hogy látod Zseri kikaptál. Remek időzítéssel. De Gina gúnyos mosolya Evelin térdenrívását látva animgifért kiált. Sixx, pls, ha egy kicsit is utálsz, tedd be a holnapi végére!

MacákékIcukája 2016.10.16. 22:34:28

@Brandy9: asszem a padlo eleve matracos a cirkuszokban

@iphilosopher: csak a szokasos, bar nem csoda. A nezok tulkombinalnak mindent es osszeeskuves-elmeleteket gyartanak, mint pl Gina bemenetelenel.

Cimili 2016.10.16. 22:34:31

@Mók_Ica: Horroros film? mert azokat nem bírom, de most kíváncsivá tettetek.

,, 2016.10.16. 22:35:04

@VV Erőlegény: persze, ez így lesz, de ezek a törések (a tivi dolog pl) a felszín alatt tovább dolgoznak csendben, aztán majd kapcsolatokban visszaütnek. Ez a zéró önbecsülés is jött vhonnan, ilyen törésekből.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.16. 22:35:15

@Madam.: mért mi baj van vele: természetes.egészséges.ahogy a jóisten megteremtette. mediterrán papagájkutya. v.ö majomkutya "nyomom vissza egy esernyővel" :D

ja es hajra Zseri. ohh wait. #muhahaha

MacákékIcukája 2016.10.16. 22:36:31

@Funk You: jol sejtem h ez esetben jobban orulnel a kiscsajnak a Körből? :DD

@VV Erőlegény: ekg, Zserinek az erzelmesebb oldalat kellett volna mutatnia.

Ego0123 2016.10.16. 22:37:28

@VV Erőlegény: Nőies oldal „Szopd ki a faszt, te dagadt geci!” Szerintem ez is benne volt....

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 22:37:35

@Plüsscukor: Hízelegj még neki, pl. ezzel: youtu.be/9xU8pyUanjs (igaz nem gyurma, de alapmű)

pomac 2016.10.16. 22:38:49

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nem hittem volna hogy ilyet írok neked ,de szóról szór így látom én is :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.16. 22:40:15

@szörnycsi: Azért a VV ezeknek egy jó kis életreszóló kaland, végül is Zserinek egy másfél hónap már jutott velőle. A Tívy féle szado-mazo kapcsolatok meg szerintem őt kint is vonzzák... De basszus miért kell ezt a Micit még hetekig néznem...?

Funk You 2016.10.16. 22:40:32

@MacákékIcukája: :D és még gondolkodnom sem kéne rajta :))

pomac 2016.10.16. 22:41:03

@VV Erőlegény: alapvetően minden nő érzékeny lelkületű :) , egyszerűen tényleg túltolta mint Béláink!

Múmin89 2016.10.16. 22:41:57

Szegény Zseri annyira vakon van, hogy nem igaz. Azért bukott ki ennyire, mert nagyon biztos volt magában és bele sem gondolt komolyan abba, hogy mi lesz ha kipottyan. Szerencse, hogy a BV-ben nem alázta tovább magát olyanokkal, hogy megvárja Tivyt és mennyire imádja.
Egyébként Tivynek 1 hetet adok és tuti, hogy komolyabban rányomul a Ginára.

MacákékIcukája 2016.10.16. 22:42:46

@szörnycsi: mar beszeltunk itt errol eleg sokat, de akkor leirom megint :))) Zseri anyukaja lelepett amikor Zseri kicsi volt, egy ilyen trauma akkora nyomot hagy, hogy megboritja a kapcsolati dinamikat felnottkorban is. Tivyhez valo hozzaallasaban latszik egyertelmuen: "nem banom hogy szarul bansz velem, legalabb addig is foglalkozol velem, ez is jobb, mintha elhagynal"

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.16. 22:43:24

@Plüsscukor: már a konyhában hűl. kenyérillatban alszunk. Nos barátnőm nincs. (az asszony nem engedi) :))) de ha tesó vagy, (nem evettkei értelemben) akkor jut neked is a cuccból.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 22:43:33

@pomac: Kezdem megszokni, hogy lassan naponta kapok ilyen elismeréseket. Bár a tévedés jogát fenntartom, de a jelek szerint érdemes figyelni arra amiket írok. Vagy nem. Vagy mégis, hiszen legalább van akkor olyan, amivel nem lehet egyetérteni. Vagy mittomén. Vagy papucs orrán pamutbojt. Vagy...

köles 2016.10.16. 22:44:07

Sziasztok! csak azért regisztráltam, hogy elmondjam mit mondott Krisztián! "Zseri kitartást!"
Ezt mondta, a többi honnan?!:)

pomac 2016.10.16. 22:44:27

@VV Erőlegény: annyira sokat azért nem mutatták micit az utóbbi hetekben mint tiyvi- zseri kínlódást, de most jobban szerintem evelin-gina lesz terítéken ,ha csak szolti nem tolja a mici vonalat akkor nem látod annyit :D

MacákékIcukája 2016.10.16. 22:44:56

@Funk You: mindjart csorog a telefon, keszulj!

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 22:45:04

@VV Erőlegény: Én arra tippelek, hogy azért kell még nézned, mert ő ment vissza ma este a villába. De lehet, hogy tévedek.

pomac 2016.10.16. 22:45:24

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: azért nem kell túltolnod ,valakit kell utálni is :DDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.16. 22:45:40

@Múmin89: Ha Gina hagyja majd... Azért néhány nap elteltével úgy gondolom, hogy Ginának ennél egy hangyányival több esze van, de lehet, hogy tévedek...

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 22:47:17

@pomac: Szálljunk akkor rá arra a Pomac gyerekre... ja... izé... Hogysmint?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.16. 22:48:19

@MacákékIcukája: Hogy te milyen okos vagy, csak ámulok és bámulok! :-)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.16. 22:48:36

És akkor most hogyan tovább? Felkészül Evettke? vagy mi?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 22:48:54

@VV Erőlegény: Miért ő? Hogy egy méltán nagyon kevesek által ismert zenekart idézzek (Raplektor): "Ő nő, s örömök között körömpörköltöt főz..."

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 22:50:59

Sírok, éppen vonatkozó zenét kerestem, erre mibe botlok? youtu.be/vErJFmUF7DM

2016.10.16. 22:51:53

@VV Erőlegény: De Mici bazijól ráérzett, hogy Krisztiánhoz kell igazodni. Még sokáig juthat. Nálam Mici előrébb van, mint a következő beutaltak: Tyv, Evcsi, Soma, Vivi és Atus. Ha kiválasztott lesz Krisztiánt nem hívja ki, szerintem Dávidot sem. Alig tud kiseni ezek után. Vivinek azért még van egy tábora, de fogy. Nemtom már ki írta, hogy az a száj... hogy az a böszme száj milyen büdös lehet reggel: ahányszor ránézek ez jut eszembe... Nem szavaznék rá senki ellenében. A lovakat is utálom. A pónit is. A csillámot is. A lustaságot is.
(Illetve ettem már lósztéket, az ehető volt. :-))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.16. 22:52:00

@Cseszlovák Gyurmafilm: Ne már, olyan szépen konferált ma. Készüljön már fel inkább végre Atinho a pusztító páros növényi tagja.

MacákékIcukája 2016.10.16. 22:53:04

@köles: szia! Hmm... vissza kell neznem, nincs mese :D

@VV Erőlegény: jaj ugyan! De azert koszonom :)) szeretem a pszichologiat :))))

,, 2016.10.16. 22:53:09

@MacákékIcukája: igen vmi ilyesmire emlékszem h mondta a kisfilmjében vagy olvastam vhol h az anyukája elhagyta, és biztos vagyok benne, h innen erednek a problémák. Gondolom ezért is lett "fiús csaj" mert nem volt női oldal a nevelésében. Én úgy gondolom, hogy amit sokan nagyképűségnek meg elbizakodottságnak látnak, az csak egy "páncél" , egy álarc, és nem azért van megtörve mert nagy arca volt, hanem mert tényleg azt hiszi h egy mici jobb nála és őt nem szereti senki. Na mind1, eresszük el a témát:)

Mók_Ica 2016.10.16. 22:55:23

@Cimili: nem horroros, azt nem szeretem.... ez egy igazi izgalmas krimi :)))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 22:55:46

Na, könnyesre röhögve magam az előző két találaton, íme egy remek reflexió Tivy-Zseri viszonylatban: youtu.be/tLTGs4fqxBk #VV&ZF

pomac 2016.10.16. 22:57:16

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: igy adok majd máskor tippeket ...oké :D

Mók_Ica 2016.10.16. 22:57:48

@Well...: egy ilyen cicától nagyon megijedt volna mici :))))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 22:58:12

@köles: Ismétlés híján egyelőre passzolom, én is mást értettem, de lehet, csak Jose Armando leárnyékolt.

MacákékIcukája 2016.10.16. 22:59:08

@szörnycsi: erre teljes mertekben ekg :) Kiveve azt, hogy a fiussaga a noi oldal hianyabol eredeztetheto. En is hajlamos vagyok ra (persze nem ennyire, de tizen-huszonevesen en is kicsit hasonlo voltam), de nekem van anyukam... Szerintem is azt hiszi, hogy nem szeretik ot az emberek. Nagyon pipa vagyok arra, aki beengedte ezt a lanyt a VV-be, tokre sajnalom.

Brandy9 2016.10.16. 22:59:37

@szörnycsi: nézd, akinek ilyen nagy szája van, ilyen alpári modora, és ennyire megingathatatlanul hisz az igazában, azon csak egy nyakonöntés segíthet (szembesül a videókon látottakkal), vagy talán az se. A "kacagás" inkább a kiesése feletti örömömnek szólt. A kiesése után igazán megsajnáltam ...

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 22:59:40

@pomac: Zsolti most sokkolódhat tovább, mert végül ő tett Zserire harmadiknak.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 23:00:46

@Cseszlovák Gyurmafilm: Ebben a hónaljszagú zokogásban ez is benne volt, igen.

köles 2016.10.16. 23:07:57

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: :))) Hidd el az utóbbi! Még vissza is ismételte Győzi, de hát nem ismeri magát a kifejezést, ezért nyilván sértő. kb. 4szer tekertem vissza, hogy halljam mit szólt be, erre kiderül , hogy csak Győzi van formában megint.

Mók_Ica 2016.10.16. 23:08:23

@köles: ezzel nincs baj.... ha csak ennyit mondott....

,, 2016.10.16. 23:10:26

@MacákékIcukája: részemről is EKG:)
@Brandy9: egy nyaköntés az elkerülhetetlen, aztán én drukkolok neki h találjon egy normális, kedves nem youtubesztár, hanem egyszerű de nagyszerű fiút is, aki tényleg szereti:)

Mók_Ica 2016.10.16. 23:11:20

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: :)))))) (anno szerettem ezt a számot... de most más értelmet nyert :)))) )

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 23:11:48

@szörnycsi: Tivy is nyakon akarta önteni, de csak poppolón sikerült.

Mók_Ica 2016.10.16. 23:12:43

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: na ja.... rátett, aztán mégis őt várta vissza.....

,, 2016.10.16. 23:13:34

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: tivikének az lenne a legjobb ha hajlékonyabb lenne és szophatná a saját farkát

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 23:13:56

@Mók_Ica: Zsolti genetikailag hajlamos segget csinálni a szájából.

Cimili 2016.10.16. 23:26:15

@Mók_Ica: Köszcsi, akkor megnézem! :)

Mók_Ica 2016.10.16. 23:30:02

@Cimili: most már kezdődik is :) remélem tetszeni fog :))) ha nem, akkor ne szidj nagyon, csak csendben kapcsold ki :)))

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ennek ellenére nekem nincs különösebb bajom vele.... csak amikor túltolja a meleget... :)))

Cimili 2016.10.16. 23:33:03

@Mók_Ica: Ok. :)
További jó estét, és jóccakát mindenkinek! :)

szellemlanyka 2016.10.16. 23:36:19

Sziasztok! Lelkes olvasója vagyok a valóságsós összefoglalóknak, de nézni nem nézem. Még neten se mert félek, hogy nem olyan lenne, mint amit elképzelek a hogyvoltok alapján. Most azon agyaltam a kommentjeitek alapján, hogy a mai kieső lánynál mennyire áll fenn a veszélye a BB Évi effektusnak. Nem hinném, hogy jót tenne bármelyik csatornának, ha még egyet kitermelnének. Lehet, hogy valami pszichomókus, hogy ez a lány sokkal kevésbé stabil személyiség,mint előre látható volt, így mindenképp hozzuk ki, mert a minél tovább van bent, annál nagyobb az esély a műsor utáni ámokfutásra?

BAZINGA2 2016.10.16. 23:38:02

Zserinek akkora arca volt már, hogy alig fért a képernyőre. Egy vakegér. Még most is azt hiszi, hogy Tivynek kell, holott az már fűnek-fának elmondta, hogy elege van Zseriből, mindig rámászik, és nem hagyja békén. Nem is akar vele aludni, mert idegesíti. Amit Zseri levágott a BV-ben , olyat még egy kiesőtől se láttam. Eddig mindenki méltósággal viselte el a kiesést. Sírnia akkor kéne, amikor visszanézi az egészet, és meglátja, hogy Tivy semmibe se vette Őt, sőt állandóan szabadulni akart tőle. Nagy volt, hogy csak Gina és Krisztián várta vissza Micit, de holnap megnézem az ismétlést, látni akarom még egyszer Evelin döbbent arcát amikor meglátta Micit. Na, az minden pénzt megért. Mindegyik azzal van, hogy a trágárság, meg a vita tetszik a nézőknek, meg a dugás...pedig nem!!! A JÁTÉK tetszene!!!

szellemlanyka 2016.10.16. 23:39:03

@szellemlanyka: soha többet nem írok mobilon hozzászólást, nem tudtam vissza olvasni a kia szövegdobozban mit írtam. :-(

BAZINGA2 2016.10.16. 23:56:04

Evelin egyedül maradt, Vivit nem kedveli, meg annak ott van Zsolti. Tényleg , mikor zavarják már ki Őket a sufniból? Azt nem lenne szabad kisajátítania senkinek!!! Az arra való, hogy a játékosok megoldják a konfliktusaikat egymással, nem pedig ott lakni, meg aludni nagy nyugalomban! Szóval Evinek csak az "öccse" Soma maradt...aki most fogja uszítani Evelint, mert azt mondta, hogy Gina megakarta Őt csókolni, a fiúknak meg azt, hogy Gina megfogta az Ő farkát...Evi biztos kiborul. Kíváncsi vagyok, hogy most ki milyen viselkedést fog bemutatni, mert fogalmuk sincs arról, hogy mi kell a nézőknek??? Vakon van az egész banda. =D

BAZINGA2 2016.10.16. 23:59:57

@szellemlanyka:
A szöveget húzd széjjel a két ujjaddal, úgy mint amikor egy képet nagyban akarod megnézni! Olyanra nagyíthatod az írást, amilyenre csak akarod! Persze csak akkorára nagyítsad, ami egy sorban elfér, mert ott már akkorák a betűk, hogy eltudod olvasni!

Verka5 2016.10.17. 00:00:40

„Szopd ki a faszt, te dagadt geci!” - ez levont pár százalékot Zserinél. Túljátszotta a szép magyar beszédet. Ha a női voltál tolta volna, nem a Málnával jön össze és nem káromkodik így, akkor messze eljut.

Plüsscukor 2016.10.17. 00:01:23

@szellemlanyka: Nem hiszem, hogy nála lenne ilyen veszély. Egy stabil közösségben van minden nap (foci), és aki szeret ilyen helyen lenni, azokra nem jellemző ez a viselkedésforma.

Plüsscukor 2016.10.17. 00:03:28

@BAZINGA2: Evett be fog vadulni teljesen. Soma mögé/alá bújik majd és onnan fog fröcsögni. Ezzel egyúttal Somát is még mélyebbre rántja majd.

federti 2016.10.17. 00:11:42

Ha Zseri csak egy mocskos szájú, kiabálós, mindenkinek beugatok nőszemély volt, miért őt várta vissza majdnem minden villalakó?
Valami nem stimmel, lehet mici sem egy földre szállt angyal.

BAZINGA2 2016.10.17. 00:25:53

@Plüsscukor:
Az is lehet, hogy Soma lódított egy kicsit. Eleinte Őt is kedveltem, de az utóbbi időben kezd kiesni a pixisből nálam, a hülye viselkedésével. Vivit is bírtam az elején, de ma már undorítónak tartom a bárgyú megjátszását, látni sem akarom! Jó lenne most egy Tivy - Vivi párbaj, legalább az egyik debiltől megszabadulnánk. Micit eleinte nem bírtam, de ma inkább elviselem Őt, meg a Krisztiánt, mint bármelyiket. Igaz, Karácsony még messze van, addig változhat a szimpátiám. Eddig Dávid az akivel nincs semmi bajom.

Funk You 2016.10.17. 00:58:55

@federti: ó hát Mici messze nem egy földre szállt angyal, az biztos. (szerintem ezt senki nem is állította)
ami nem stimmel, hogy egy dolog, hogy ők kivel akarnak inkább együtt élni és egy egész másik az, hogy mi tetszik vagy nem tetszik a nézőknek. én pl most Micire szavaztam, mert Zs nézőként jobban zavart (különös tekintettel a Tivadarral való terhelt viszonyára), az pedig magasról nem érdekel, hogy a bentiek kit várnak vissza. a műsor arról szól, hogy nekünk legyen jó, nem nekik :)

azon egyébként - hogy a villalakók vágyai tendenciózusan nem találkoznak a nézők igényeivel - úgy néz ki még egyikük sem merengett el. pedig nem ártana, mert marhára vakon vannak. na persze, nem tudom mit várok, amikor a kiesettek is rendre azt nyilatkozzák, hogy semmit sem csinálnának másképp és kint sem értik, hogy miért őket küldték haza a nézők.

Costanza 2016.10.17. 04:19:36

eljen Mici, jol beszelt...

szerintem azert sorolt be mindenki zseri moge, mert fosnak a nagy sztartol, de hogy zsolti is folyamatosan azok melle all, akik full totalban nyomjak a kretent, azt nem ertem.

es micire meg feltekeny zsolti, mert o egy nala jobb no, o is diva szindromas, de neki gyarilag igazi muffja van, nem pedig ilyen seggbetuszkolt, pedig a buzik altalaban felszoktak nezni az eros nokre.
Zsolti is a birkak fele huz, mert ott o iranyit, Mici nem megy neki.

primitivi meg az a fejebe huzott sapka meg omg tiszta gaz, le sem tagadhatna, hogy fogyatekos

Costanza 2016.10.17. 04:40:19

amugy tivadar kivancsi vagyok hogy fogja ertelmezni a csaja kieseset, biztos azt vizionalja majd, hogy a rajongotabora ot akarta megmenteni a zseritol vagy pedig internetkimaradas volt a youtubenal

Costanza 2016.10.17. 05:15:35

@köles: a gyozi valoszinuleg elhallotta, es azt hitte azt mondta hogy 'kikaptal zseri', pedig tenyleg azt mondta hogy kitartas zseri....

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.17. 06:51:08

@Plüsscukor: sajna erre megvan az esely. De azert Soma sem annyira jó fej. kicsit enyhit s teny hogybmeg majdnem gyerek

federti 2016.10.17. 07:04:05

@Funk You: nézőként azt látod amit mutatnak, de a lakók napi 24 órát töltenek egymással. Azt pedig nem hiszem, hogy tivy miatt álltak zseri mögé mert tivy követői már dinánál is bizonyítottak. Volt is nagy pofára esés. :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.17. 07:04:44

@federti: Mici biztos hogy nem tiszta fialás, de egy dolgot elfelejtesz: azok az emberek odabent többségében önsorsrontó hülyék. ennek megfelelelő rossz döntésekkel.

2016.10.17. 07:43:46

@Funk You: De jól megfogalmaztad. Minden szavaddal EKG. Amúgy Zsolti mekkora napraforgó. Most is Zserire tette a kiválasztásnál, aztán őt várta vissza. Ahogy anno Dávid esetében. Bírtam a csókát korábban, de kezd ellenszenves lenni nekem.

2016.10.17. 07:45:59

@Verka5: Tud pedig ő szépen is beszélni. De abba a hibába esett, hogy elkezdte utánozni a bent levőket. Mert biztosan az a menő. Ahogy az ura meg Dina is beszélt sokszor. Most koppant mint tyúkszar a deszkán. :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.17. 07:50:09

Furcsa, hogy ebben a szériában eddig még soha sem nyert a kihívó párbajt, pedig elvileg a kihívó van helyzeti előnyben, különösen a játéknak ebben a stádiumában, amikor még 10 felett van a számuk...

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.17. 07:50:51

@BAZINGA2: Nagyon igazad van. Azt hiszik hogy a 12-18-as korosztály nézi igazán. Pedig nem. És itt a hiba. Úgy viselkednek, ahogy ezeknek tetszene. És itt bukják a dolgot. Ráadásul hülyék is, hogy nm "veszik a lapot". Dina, Lóri és most Zseri kiesése pedig erre a bizonyíték. Egyiknek sem fordult meg az sem a pici fejében, hogy Ginától esetleg megpróbáljon infó morzsákat szerezni. Soma is csak azon van, hogy megdugja. Esze semmi, fogd meg jól. Pedig a tűzzel játszik. Ha Ginával lenne vmi, azt hiszem Evelin bosszújától(+a családjáétól) max. úgy szabadulna, ha kimegy a villából, és disszidál az országból. :D

federti 2016.10.17. 07:56:37

@Cseszlovák Gyurmafilm: a villalakók csak csendben, nyugodtan, heverészni akarnak, ezért azt gondolnám, hogy jobban kellene zavarja őket zseri alpári hangoskodása mint mici, aki semmit nem csinál, (nem tesz hozzá a műsorhoz) és 2 hete olyan tuja mint attila

rearwindow 2016.10.17. 07:57:40

@ALOKSAKTRHEE: tudatosságot feltételezel zserbónál? :-D azért beszélt alpáriul mert hozzászokott abban a környezetben, és nem azért mert eldöntötte hogy ez a "menő"

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 07:59:04

@VV Erőlegény: Nem a megfelelő személyt viszik ki, emiatt esnek ki sorra.

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.17. 08:00:34

@rearwindow: Félre érted. Mivel fiús lány, persze hogy benne van alapból ez a stílus. Én arra céloztam, hogy mivel a közegben ez a féle beszéd az elfogadott náluk bent, így ő is szabadjára engedte magát. Én is tudok ám cifrán káromkodni, de mégsem teszem állandóan.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 08:11:04

@ALOKSAKTRHEE: Mindenki idomul egy kicsit a közegéhez, ez természetes. A probléma inkább onnan fakad, hogy egymás szimpátiáját akarják elnyerni, öribarikra vadásznak, félve a párbajtól, de elfelejtik közben, hogy a néző dönt (többnyire) és egysze majd az öribarival is meccselni kell majd. A nézőknek és a műsornak kell játszani, nem a villalakóknak. Ezért nem érdemes ott bent megjátszani magukat, mert a nézők és a szerkik mindent látnak. Az más lapra tartozik, hogy utóbbiak számos ziccert kihagytak már.

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.17. 08:16:42

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Tudom, és egyet értek. Mindig szóba kerül itt egy-egy új évad elején, mennyit készülettek a résztvevők az előző évadokból. Lényegében semmit. Én ha bemernék egy ilyenbe menni, azaz jelentkezek, és kiválasztanak, akkor tuti utána néznék minden ezzel kapcsolatos dolognak. Vissza nézném a korábbi évadokat. Persze időigényes, de mégis csak 36 milláról van szó!! És ez még csak a felkészülés része. Bent is alakítani kellene.
De ez csak elméleti síkon megy, mert az életben nem jelentkeznék egy ilyen műsorba. Ugyanis ez egy életen át elkíséri az embert utána. Nem lehet megszabadulni tőle. Max. ha átplasztikáztatja az arcát, nevet változtat, elköltözik az országból. De előtte megrendezi a saját halálát is. XD

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.17. 08:38:04

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ja igen. bocs. de inkább kétszer mint egyszer sem ;)

Berborosz 2016.10.17. 08:41:26

Megmondom őszintén.

BAZINGA2 2016.10.17. 10:42:12

@ALOKSAKTRHEE:
Nagyon jót írtál! =D Minden szavaddal egyetértek. =D ...Nagyon nevetek, látom magam előtt ahogy Soma fut....menti az irháját. =D
süti beállítások módosítása