Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x50 - Nézzél, ne csak láss

2016. október 16. 09:20 - Scott Pilgrim

Bár a cirkusz hétnél még az is izgalmasabb lenne, ha bedobnának egy paklit, és napi hét órában kártyáznának az agyhalottak, de azért tartogatott izgalmakat a mai adás is. Evelinnek Soma olyan, mintha a testvére lenne, ezért csak kiveri neki, szex nem lesz. Tivy nem akar dugni, csak ha muszáj. De a jövő 3D-s tévéiről is kaptunk egy monológot, amit mintha Galla Miklós írt volna.

vlcsnap-2016-10-16-07h34m13s963.png

Rögtön egy gyónással kell kezdenem ezt a hogyvoltot, mert már őszintén bánom, hogy panaszkodtam a hülye értelmetlen feladatokra, amiket párbajok előtt kapnak a lakók. Sajnos nem tudom másként értelmezni ezt a cirkusz hetet, minthogy ez az én személyre szabott büntetésem. A cirkusz hét az én Vietnámom, amiben a tornagyakorlatokat próbálgató villalakók a nappalm. Ez volt az a hét, amikor az igazán nagy izgalmakat az jelentette, hogy Evelin és Gina utálkozik Soma rettenetes bajszának felügyeleti jogáért, amúgy meg emberek gyakoroltak mutatványokat viszonylag sok adásidőnyit, vagy hát többet, mint ami izgalmas volt. Az lenne a minimum, hogy jövő héten beültessék őket az iskolapadba, hogy majd viccesen földrajzot rögtönözzenek a táblánál és vicces marhaságokat mondjanak, úgy érzem, ránk fér, vagy legalábbis rám biztosan. És most egy pillanatra gondoljunk bele, mi lett volna, ha a nézők mégiscsak a rádiókabarét szavazzák meg, milyen lett volna a felkészülés, hogyan próbálták volna a hülyék egymás szívatására használni a feladatot, ebből milyen sértődések és konfliktusok lettek volna, Tivadar vérig sértődött volna az első visszadobott poénja után, aztán meg meghallgathattuk volna a csodálatosan rettenetes műsorukat. Nekem nem kérdés, hogy az otthon szavazók rossz döntést hoztak, de most már ezzel kell együtt élnünk, nekem meg ezzel kell dolgoznom.

vlcsnap-2016-10-16-07h27m22s847.png

Ráadásul a nagy Evelin – Gina konfliktus is nagyjából annyira volt erős, hogy az adás rögtön azzal indul, hogy a két lány elmegy a sufniba megbeszélni és elásni a csatabárdot. Zsolti finoman hallgatózik, testápolóval dolgokat irkálva az ajtóra. Ha jól értem, a nagy béketárgyalás vége az, hogy minden tulajdonképpen Soma hibája, hisz azt hiszi, hogy tényleg őrlődik két lány közt, pedig a valóságban inkább csak koslat két lány után lógó nyelvvel. Evelin azt mondja, hogy neki olyan Pumped Soma, mint a testvére, rögtön hozzá teszi, hogy ami tudja, hogy durva, mert gondolom neki is, ahogy valószínűleg mindenkinek, beugrott a flashback arról, ahogy Magnum inverze úgy ujjazza a takaró alatt, mintha az élete múlna rajta. De hát ahány ház, annyi szokás ugye. Gina elmondja, hogy próbált utalgatni Somának rá, hogy, idézem, „nézzen is, ne csak lásson”, de ő ezt nem Evelinre értette, Evelin meg azt hitte, hogy igen, tisztázzák a félreértést, elássák a csatabárdot, ennyi volt a nagy kiafaszomnakképzeliezittmagát-gate, hacsak nem raknak majd egymásra jelet. Tanulság: Soma egy táltos, aki akkor is lát, ha nem néz, pedig néha néznie is kellene.

vlcsnap-2016-10-16-07h26m13s951.png

Közben a két önbizalomban nagyon erős, viszont csak mérsékelten izmos férfi a tus alatt megbeszélik, hogy kivel alszanak. Soma szeretne Evelinnel aludni a testvéri szeretet jegyében, így viszont Tivadarnak meg Zserbóval kellene, Tivadar meg nem akar igazán vele, mert tart tőle, hogyha vele alszik, akkor megint meg kell erőltetnie magát egy csalódást keltő 2 perces takaró alatti produkcióra, és hát az nem csak úgy meg, hogy úgy előkapja, gondolom azon is komoly stáb dolgozik kint általában. Szóval Tivadar nagyon szeretne Somával aludni, hallod, tesó, vágod. Végül nem együtt alszanak, aminek az lesz a következménye, hogy Soma és Evelin összeáll egy kis családias kézimunkára. Evelin a riportszobában azt mondja, szex nem lesz, csak csók, a kézimunka meg gondolom szürke zóna, meg olyanok, mintha testvérek lennének, mint mondta korábban, és hát gondolom első a család. Közben Zserbó is támadásba lendül és elkezdi cirógatni a hátát, Tivadar meg vissza cirógatja, a riportszobában pedig a lány ezt valami nagyon romantikus gesztusnak próbálja beállítani, illetve bemagyarázni magának izgatottnak, pedig szerintem Tivadar inkább a dugásra való felszólítás egyezményes jelének dekódolta, és csak jelezte, hogy az érdeklődés kölcsönös. A lényeg, hogy utána megint maszatolnak ők is, és az istennek se értem meg, hogyan lehet felizgulni attól, ha az ember nyakába liheg egy asztmás ló, de hát egészségére. Soma a riportszobában elmondja, hogy szeret Evelinnel aludni, mert sok szeretetet kap tőle, és a vágók zseniális érzékkel vágják rá, ahogy Evelin a takaró alatt bőszen rángatja a nemi szervét, ezért részemről taps jár. Egyébként Soma mikor akarja már levágni azt a rettenetes pinabajuszt, a jóisten szerelmére? Ceruzával szebbet rajzolna.

Másnap Zsolti bal lábbal kel fel, aztán megkapja a fellépő ruháját, ami szerinte ronda. Ettől annyira hisztis lesz, hogy egy ponton kiszakad belőle – egyébként valamilyen szinten jogosan – hogy ő keményen dolgozik, miközben Vivien szarik bele az egészbe, viszont minden egyes feladatnál ez van, hogy ő dolgozik keményen, Vivien meg kihasználja azt, hogy nagyon jó haverok bent, és amint kicsit nehezebb lenne, elsunnyogja. Sírás, veszekedés, sértődés, aztán már a zuhany alatt meztelenül ki is békültek, mint egy házaspár. Közben Tivadarnak olyan tévképzetei támadnak, hogy ő kibaszott jóképű és ezért az összes csaj rá van indulva, szóval azt gondolja, hogy Gina is, pedig szerintem Zserbó az egyetlen, aki vonzónak találja, és szerintem ez már a fétis kategóriába esik. Viszont a netcelebnek feláll, amitől lankad a valóságérzékelése, és azt hiszi, hogy nincs egyedül a kanosságával.

„Gina alakja nagyon veszett, flegma, olyan igazi jó pornós.”

Szóval azt gondolja, a lány csókolózni akar, úgyhogy elkezdi zaklatni, majd ad egy szájra puszit a lány akarata ellenére, valószínűleg egy életre traumatizálva őt, és bár jelzi neki, hogy ez nagyon nem volt fasza, Tivadar elmondja, hogy semmi pánik, mert ez filmes csók volt. Merthogy szerinte az volt, mert a filmekben is azt csinálják, hogy az emberek szájra puszit adnak egymásnak igazából. Ezt én is elég sok rajzfilmben láttam, mindig van az a rész, amikor a főhősnek az iskolai darabban csókolóznia kell és a legjobb barátja elmondja neki, filmekben ezt hogy csinálják. Mondjuk a valóságban igazából nem a csók szokott kamu lenni, hanem az érzelem mögötte. Amúgy fogalmam sincs nekem se, hogy ez az egész filmes csókos dolog hogyan jön Gina zaklatásához és ez miért magyarázat elvileg az egészre, én most csak a krónikása vagyok a Szökikamálna méltán népszerű szerzőjének.

Megérkezik Dávid és Zserbó fellépődressze is, gyakorlatoznak, picit veszekednek, aztán gyakorlatoznak, aztán kezd menni nekik, izgalmas. Mici és Krisztián elutasított World of Warcraft karakternek öltözve fognak fellépni, ők is gyakorolnak a tyúkokkal, emelgetik őket, meg mozgatják, meg minden a szar, nagyon érdekfeszítő, szuper muris. Tyúkokat fognak és emelgetnék, hallod, ááááá gecc, besírok. Fergeteges. (Igen, jól érzékelitek, ez már egy segélykiáltás a részemről. Szenvedek.) Meghozzák Soma és Gina fellépőruháját is, Soma kék sztreccsbe kell bújjon, hatalmas kivágással a nyakán, lol gecc, naon rotflmao, besírok. Aztán ők is gyakorolnak, nagyon érdekes. (Segítség!) Közben Tivinnyó és Attinnyó, Pusztít A Páros (mármint ők hype-olják így magukat, eskü) is megkapja a fellépőruháját, és gyakorol, én nem bírnék ki még egy cirkusz hetet, nem tudom, miért teszik ezt velem, ez tíz percnyi adásidő, emberek gyakorolnak, néha esetleg picit összevesznek, de nem komolyan, én ezt nem bírom. Továbbra is várom egyébként, hogy Mr. Katrina megmutassa mind az ezer arcát, mert tök olyan a mimikája, mintha valakinek az arcát pillanatragasztózta volna a sajátjára, de túlszaladt volna, és a megszilárdult ragasztótól nem tudná mozgatni. Simán átverne bármilyen mozgásérzékelőt az arcával na, mivel én még eddig pislogni sem láttam soha. Lehet, hogy a cirkusz hét teszi, de én elkezdtem kételkedni abban, hogy ő ember, és nem egy android. Egyszerűen még csak nem is úgy beszél, mint egy ember, egyáltalán nem hangsúlyoz például. Ha elkezd szikrázni, én biztosan nem fogok meglepődni.

vlcsnap-2016-10-16-07h32m14s536.png

A végére még megkapjuk a párbaj előtt megszokott beszólogatós feladatot, és nem gondoltam volna, hogy Lóri és Dávid kimért szócsatája fogja jelenteni ebben a szériában ennek a műfajnak a csúcsát, de hamar rám köszöntött a szomorú valóság két egyszerre összefüggéstelenül ordítozó nő formájában, konkrétan nem tudtam, hol kezdődik és hol végződik egy mondat, teljes káosz volt. Lehetetlen összefoglalni, szóval inkább itt egy szép gyűjtemény a többiek arcáról és reakcióiról az egyre jobban elharapódzó káosz közben, ezek elmondanak mindent.

Viszont történik egy szürreális dolog is, Soma szó szerint így értékeli a látottakat:

„A szópárbaj az olyan volt, mintha egy 3D-s tévé előtt ülnék. Ha ilyen lesz a jövő tévéje, nagyon várom, hogy már kijöjjön, egyből bemennék az üzletekbe, meg is venném ezeket a tévéket. Nagyon élveztem ezt az előadást. Lehetne több is belőle.”

Én még csak nagyon betépett embereket hallottam ilyeneket mondani. Soma egy dadaista mesterművet tett le ebben a pár másodpercben az asztalra. Véget ér a szócsata, a két párbajozó sikerként könyveli el a dolgot, szóval legalább ők élvezték, aztán Zserbó az igazi beef bombát csak akkor dobja le, amikor Mici biztonságos távolságban van tőle és nem hallja, ezzel is jelezve, mennyire vakmerő, kemény lány, és azt mondja:

„Szopd ki a faszt, te dagadt geci!”

Erre Zsolti azt mondja, hogy nyugodtan mondja azt neki, hogy egy nő nem attól nő, hogy magassarkút hord, hanem attól, hogy tud nokedlit szaggatni, bebizonyítva, hogy a patriarchátus nem csak a heteroszexuális férfiak privilégiuma. Ezzel pedig vége is, a részeredmény szoros, fogalmam sincs, ki fog visszajönni, de kicsit mindegy is.

Címkék: 18+ vv8
592 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.16. 22:29:50

@szörnycsi: Sztem nem ennyire drámai a helyzet, néhány nap múlva már ő is ott ül az első sorban a többi kiesett mellett és lelkesen fog drukkolni a mindenkori párbajkiesőnek!

iphilosopher 2016.10.16. 22:29:59

Valami ilyet szólt be Krisztián: "látod, te vesztettél Zseri!"

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 22:30:08

@genevieve: Nem tudom sajnálni, az elején még normálisnak tűnt, aztán ezerrel száguldott a kiesés felé, szinte nem volt egyetlen helyes döntése sem, ellenben egyenes arányban nőtt az arca. Teljesen megérdemli ezt az összeomlást, ami nem semmi, ilyet még VV kieső nem produkált. Ha kérhetem, akkor legközelebb Evelin essen ki Gina ellenében. De kétlem, hogy kivinné valaki is az előbb említett két lányt most még. Talán Tivy jön Krisszel?

Brandy9 2016.10.16. 22:30:37

@MacákékIcukája: szerintem is :) De nem kellett volna tenni Zsolti alá legalább egy matracot? Azért elég magasra húzták...

Ego0123 2016.10.16. 22:30:42

@szmoti: Nem azt mondta, hogy kiestél, mintha Győző is ezt kommunikálta

iphilosopher 2016.10.16. 22:31:35

De hogy mennyire fél (?) a csatorna, hogy igazi reakciókat, élő képeket adjon. Azonnal elkapcsoltak a beérkezés után. Majd megvágnak valamit két nap múlva...

Funk You 2016.10.16. 22:31:37

@MacákékIcukája: igen :)) én azért megijedtem egy pillanatra, hogy ha ott beugrik, itt fog kimászni :)

Plüsscukor 2016.10.16. 22:32:50

@Cseszlovák Gyurmafilm: házi körte és frissen sült kenyér? Nem veszel a nevedre, lécci lécci :) Holnapról lehetek Csehszlovák Cukor, vagy plüssgyurma is akár :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.16. 22:33:13

@pomac: Nem a nyavajgásával, hanem azzal, hogy alapvetően ő egy érzékeny lelkületű nő, ehelyett ezt kompanzálandó mindig elkezdett a túlzásokba nyúlóan csicskagecizni. Ha a nőies oldalát hozta volna sokáig jutott volna sztem... Azért a karakterjegyek összességében szerintem Zseriben jóval több a szerethető, mint pl. Miciben.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 22:33:34

Szó szerint nem emlékszem, de tényleg az volt kb. hogy látod Zseri kikaptál. Remek időzítéssel. De Gina gúnyos mosolya Evelin térdenrívását látva animgifért kiált. Sixx, pls, ha egy kicsit is utálsz, tedd be a holnapi végére!

MacákékIcukája 2016.10.16. 22:34:28

@Brandy9: asszem a padlo eleve matracos a cirkuszokban

@iphilosopher: csak a szokasos, bar nem csoda. A nezok tulkombinalnak mindent es osszeeskuves-elmeleteket gyartanak, mint pl Gina bemenetelenel.

Cimili 2016.10.16. 22:34:31

@Mók_Ica: Horroros film? mert azokat nem bírom, de most kíváncsivá tettetek.

,, 2016.10.16. 22:35:04

@VV Erőlegény: persze, ez így lesz, de ezek a törések (a tivi dolog pl) a felszín alatt tovább dolgoznak csendben, aztán majd kapcsolatokban visszaütnek. Ez a zéró önbecsülés is jött vhonnan, ilyen törésekből.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.16. 22:35:15

@Madam.: mért mi baj van vele: természetes.egészséges.ahogy a jóisten megteremtette. mediterrán papagájkutya. v.ö majomkutya "nyomom vissza egy esernyővel" :D

ja es hajra Zseri. ohh wait. #muhahaha

MacákékIcukája 2016.10.16. 22:36:31

@Funk You: jol sejtem h ez esetben jobban orulnel a kiscsajnak a Körből? :DD

@VV Erőlegény: ekg, Zserinek az erzelmesebb oldalat kellett volna mutatnia.

Ego0123 2016.10.16. 22:37:28

@VV Erőlegény: Nőies oldal „Szopd ki a faszt, te dagadt geci!” Szerintem ez is benne volt....

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 22:37:35

@Plüsscukor: Hízelegj még neki, pl. ezzel: youtu.be/9xU8pyUanjs (igaz nem gyurma, de alapmű)

pomac 2016.10.16. 22:38:49

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nem hittem volna hogy ilyet írok neked ,de szóról szór így látom én is :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.16. 22:40:15

@szörnycsi: Azért a VV ezeknek egy jó kis életreszóló kaland, végül is Zserinek egy másfél hónap már jutott velőle. A Tívy féle szado-mazo kapcsolatok meg szerintem őt kint is vonzzák... De basszus miért kell ezt a Micit még hetekig néznem...?

Funk You 2016.10.16. 22:40:32

@MacákékIcukája: :D és még gondolkodnom sem kéne rajta :))

pomac 2016.10.16. 22:41:03

@VV Erőlegény: alapvetően minden nő érzékeny lelkületű :) , egyszerűen tényleg túltolta mint Béláink!

Múmin89 2016.10.16. 22:41:57

Szegény Zseri annyira vakon van, hogy nem igaz. Azért bukott ki ennyire, mert nagyon biztos volt magában és bele sem gondolt komolyan abba, hogy mi lesz ha kipottyan. Szerencse, hogy a BV-ben nem alázta tovább magát olyanokkal, hogy megvárja Tivyt és mennyire imádja.
Egyébként Tivynek 1 hetet adok és tuti, hogy komolyabban rányomul a Ginára.

MacákékIcukája 2016.10.16. 22:42:46

@szörnycsi: mar beszeltunk itt errol eleg sokat, de akkor leirom megint :))) Zseri anyukaja lelepett amikor Zseri kicsi volt, egy ilyen trauma akkora nyomot hagy, hogy megboritja a kapcsolati dinamikat felnottkorban is. Tivyhez valo hozzaallasaban latszik egyertelmuen: "nem banom hogy szarul bansz velem, legalabb addig is foglalkozol velem, ez is jobb, mintha elhagynal"

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.16. 22:43:24

@Plüsscukor: már a konyhában hűl. kenyérillatban alszunk. Nos barátnőm nincs. (az asszony nem engedi) :))) de ha tesó vagy, (nem evettkei értelemben) akkor jut neked is a cuccból.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 22:43:33

@pomac: Kezdem megszokni, hogy lassan naponta kapok ilyen elismeréseket. Bár a tévedés jogát fenntartom, de a jelek szerint érdemes figyelni arra amiket írok. Vagy nem. Vagy mégis, hiszen legalább van akkor olyan, amivel nem lehet egyetérteni. Vagy mittomén. Vagy papucs orrán pamutbojt. Vagy...

köles 2016.10.16. 22:44:07

Sziasztok! csak azért regisztráltam, hogy elmondjam mit mondott Krisztián! "Zseri kitartást!"
Ezt mondta, a többi honnan?!:)

pomac 2016.10.16. 22:44:27

@VV Erőlegény: annyira sokat azért nem mutatták micit az utóbbi hetekben mint tiyvi- zseri kínlódást, de most jobban szerintem evelin-gina lesz terítéken ,ha csak szolti nem tolja a mici vonalat akkor nem látod annyit :D

MacákékIcukája 2016.10.16. 22:44:56

@Funk You: mindjart csorog a telefon, keszulj!

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 22:45:04

@VV Erőlegény: Én arra tippelek, hogy azért kell még nézned, mert ő ment vissza ma este a villába. De lehet, hogy tévedek.

pomac 2016.10.16. 22:45:24

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: azért nem kell túltolnod ,valakit kell utálni is :DDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.16. 22:45:40

@Múmin89: Ha Gina hagyja majd... Azért néhány nap elteltével úgy gondolom, hogy Ginának ennél egy hangyányival több esze van, de lehet, hogy tévedek...

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 22:47:17

@pomac: Szálljunk akkor rá arra a Pomac gyerekre... ja... izé... Hogysmint?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.16. 22:48:19

@MacákékIcukája: Hogy te milyen okos vagy, csak ámulok és bámulok! :-)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.16. 22:48:36

És akkor most hogyan tovább? Felkészül Evettke? vagy mi?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 22:48:54

@VV Erőlegény: Miért ő? Hogy egy méltán nagyon kevesek által ismert zenekart idézzek (Raplektor): "Ő nő, s örömök között körömpörköltöt főz..."

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 22:50:59

Sírok, éppen vonatkozó zenét kerestem, erre mibe botlok? youtu.be/vErJFmUF7DM

2016.10.16. 22:51:53

@VV Erőlegény: De Mici bazijól ráérzett, hogy Krisztiánhoz kell igazodni. Még sokáig juthat. Nálam Mici előrébb van, mint a következő beutaltak: Tyv, Evcsi, Soma, Vivi és Atus. Ha kiválasztott lesz Krisztiánt nem hívja ki, szerintem Dávidot sem. Alig tud kiseni ezek után. Vivinek azért még van egy tábora, de fogy. Nemtom már ki írta, hogy az a száj... hogy az a böszme száj milyen büdös lehet reggel: ahányszor ránézek ez jut eszembe... Nem szavaznék rá senki ellenében. A lovakat is utálom. A pónit is. A csillámot is. A lustaságot is.
(Illetve ettem már lósztéket, az ehető volt. :-))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.16. 22:52:00

@Cseszlovák Gyurmafilm: Ne már, olyan szépen konferált ma. Készüljön már fel inkább végre Atinho a pusztító páros növényi tagja.

MacákékIcukája 2016.10.16. 22:53:04

@köles: szia! Hmm... vissza kell neznem, nincs mese :D

@VV Erőlegény: jaj ugyan! De azert koszonom :)) szeretem a pszichologiat :))))

,, 2016.10.16. 22:53:09

@MacákékIcukája: igen vmi ilyesmire emlékszem h mondta a kisfilmjében vagy olvastam vhol h az anyukája elhagyta, és biztos vagyok benne, h innen erednek a problémák. Gondolom ezért is lett "fiús csaj" mert nem volt női oldal a nevelésében. Én úgy gondolom, hogy amit sokan nagyképűségnek meg elbizakodottságnak látnak, az csak egy "páncél" , egy álarc, és nem azért van megtörve mert nagy arca volt, hanem mert tényleg azt hiszi h egy mici jobb nála és őt nem szereti senki. Na mind1, eresszük el a témát:)

Mók_Ica 2016.10.16. 22:55:23

@Cimili: nem horroros, azt nem szeretem.... ez egy igazi izgalmas krimi :)))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 22:55:46

Na, könnyesre röhögve magam az előző két találaton, íme egy remek reflexió Tivy-Zseri viszonylatban: youtu.be/tLTGs4fqxBk #VV&ZF

pomac 2016.10.16. 22:57:16

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: igy adok majd máskor tippeket ...oké :D

Mók_Ica 2016.10.16. 22:57:48

@Well...: egy ilyen cicától nagyon megijedt volna mici :))))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 22:58:12

@köles: Ismétlés híján egyelőre passzolom, én is mást értettem, de lehet, csak Jose Armando leárnyékolt.

MacákékIcukája 2016.10.16. 22:59:08

@szörnycsi: erre teljes mertekben ekg :) Kiveve azt, hogy a fiussaga a noi oldal hianyabol eredeztetheto. En is hajlamos vagyok ra (persze nem ennyire, de tizen-huszonevesen en is kicsit hasonlo voltam), de nekem van anyukam... Szerintem is azt hiszi, hogy nem szeretik ot az emberek. Nagyon pipa vagyok arra, aki beengedte ezt a lanyt a VV-be, tokre sajnalom.

Brandy9 2016.10.16. 22:59:37

@szörnycsi: nézd, akinek ilyen nagy szája van, ilyen alpári modora, és ennyire megingathatatlanul hisz az igazában, azon csak egy nyakonöntés segíthet (szembesül a videókon látottakkal), vagy talán az se. A "kacagás" inkább a kiesése feletti örömömnek szólt. A kiesése után igazán megsajnáltam ...

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 22:59:40

@pomac: Zsolti most sokkolódhat tovább, mert végül ő tett Zserire harmadiknak.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 23:00:46

@Cseszlovák Gyurmafilm: Ebben a hónaljszagú zokogásban ez is benne volt, igen.

köles 2016.10.16. 23:07:57

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: :))) Hidd el az utóbbi! Még vissza is ismételte Győzi, de hát nem ismeri magát a kifejezést, ezért nyilván sértő. kb. 4szer tekertem vissza, hogy halljam mit szólt be, erre kiderül , hogy csak Győzi van formában megint.

Mók_Ica 2016.10.16. 23:08:23

@köles: ezzel nincs baj.... ha csak ennyit mondott....

,, 2016.10.16. 23:10:26

@MacákékIcukája: részemről is EKG:)
@Brandy9: egy nyaköntés az elkerülhetetlen, aztán én drukkolok neki h találjon egy normális, kedves nem youtubesztár, hanem egyszerű de nagyszerű fiút is, aki tényleg szereti:)

Mók_Ica 2016.10.16. 23:11:20

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: :)))))) (anno szerettem ezt a számot... de most más értelmet nyert :)))) )

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 23:11:48

@szörnycsi: Tivy is nyakon akarta önteni, de csak poppolón sikerült.

Mók_Ica 2016.10.16. 23:12:43

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: na ja.... rátett, aztán mégis őt várta vissza.....

,, 2016.10.16. 23:13:34

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: tivikének az lenne a legjobb ha hajlékonyabb lenne és szophatná a saját farkát

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.16. 23:13:56

@Mók_Ica: Zsolti genetikailag hajlamos segget csinálni a szájából.

Cimili 2016.10.16. 23:26:15

@Mók_Ica: Köszcsi, akkor megnézem! :)

Mók_Ica 2016.10.16. 23:30:02

@Cimili: most már kezdődik is :) remélem tetszeni fog :))) ha nem, akkor ne szidj nagyon, csak csendben kapcsold ki :)))

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ennek ellenére nekem nincs különösebb bajom vele.... csak amikor túltolja a meleget... :)))

Cimili 2016.10.16. 23:33:03

@Mók_Ica: Ok. :)
További jó estét, és jóccakát mindenkinek! :)

szellemlanyka 2016.10.16. 23:36:19

Sziasztok! Lelkes olvasója vagyok a valóságsós összefoglalóknak, de nézni nem nézem. Még neten se mert félek, hogy nem olyan lenne, mint amit elképzelek a hogyvoltok alapján. Most azon agyaltam a kommentjeitek alapján, hogy a mai kieső lánynál mennyire áll fenn a veszélye a BB Évi effektusnak. Nem hinném, hogy jót tenne bármelyik csatornának, ha még egyet kitermelnének. Lehet, hogy valami pszichomókus, hogy ez a lány sokkal kevésbé stabil személyiség,mint előre látható volt, így mindenképp hozzuk ki, mert a minél tovább van bent, annál nagyobb az esély a műsor utáni ámokfutásra?

BAZINGA2 2016.10.16. 23:38:02

Zserinek akkora arca volt már, hogy alig fért a képernyőre. Egy vakegér. Még most is azt hiszi, hogy Tivynek kell, holott az már fűnek-fának elmondta, hogy elege van Zseriből, mindig rámászik, és nem hagyja békén. Nem is akar vele aludni, mert idegesíti. Amit Zseri levágott a BV-ben , olyat még egy kiesőtől se láttam. Eddig mindenki méltósággal viselte el a kiesést. Sírnia akkor kéne, amikor visszanézi az egészet, és meglátja, hogy Tivy semmibe se vette Őt, sőt állandóan szabadulni akart tőle. Nagy volt, hogy csak Gina és Krisztián várta vissza Micit, de holnap megnézem az ismétlést, látni akarom még egyszer Evelin döbbent arcát amikor meglátta Micit. Na, az minden pénzt megért. Mindegyik azzal van, hogy a trágárság, meg a vita tetszik a nézőknek, meg a dugás...pedig nem!!! A JÁTÉK tetszene!!!

szellemlanyka 2016.10.16. 23:39:03

@szellemlanyka: soha többet nem írok mobilon hozzászólást, nem tudtam vissza olvasni a kia szövegdobozban mit írtam. :-(

BAZINGA2 2016.10.16. 23:56:04

Evelin egyedül maradt, Vivit nem kedveli, meg annak ott van Zsolti. Tényleg , mikor zavarják már ki Őket a sufniból? Azt nem lenne szabad kisajátítania senkinek!!! Az arra való, hogy a játékosok megoldják a konfliktusaikat egymással, nem pedig ott lakni, meg aludni nagy nyugalomban! Szóval Evinek csak az "öccse" Soma maradt...aki most fogja uszítani Evelint, mert azt mondta, hogy Gina megakarta Őt csókolni, a fiúknak meg azt, hogy Gina megfogta az Ő farkát...Evi biztos kiborul. Kíváncsi vagyok, hogy most ki milyen viselkedést fog bemutatni, mert fogalmuk sincs arról, hogy mi kell a nézőknek??? Vakon van az egész banda. =D

BAZINGA2 2016.10.16. 23:59:57

@szellemlanyka:
A szöveget húzd széjjel a két ujjaddal, úgy mint amikor egy képet nagyban akarod megnézni! Olyanra nagyíthatod az írást, amilyenre csak akarod! Persze csak akkorára nagyítsad, ami egy sorban elfér, mert ott már akkorák a betűk, hogy eltudod olvasni!

Verka5 2016.10.17. 00:00:40

„Szopd ki a faszt, te dagadt geci!” - ez levont pár százalékot Zserinél. Túljátszotta a szép magyar beszédet. Ha a női voltál tolta volna, nem a Málnával jön össze és nem káromkodik így, akkor messze eljut.

Plüsscukor 2016.10.17. 00:01:23

@szellemlanyka: Nem hiszem, hogy nála lenne ilyen veszély. Egy stabil közösségben van minden nap (foci), és aki szeret ilyen helyen lenni, azokra nem jellemző ez a viselkedésforma.

Plüsscukor 2016.10.17. 00:03:28

@BAZINGA2: Evett be fog vadulni teljesen. Soma mögé/alá bújik majd és onnan fog fröcsögni. Ezzel egyúttal Somát is még mélyebbre rántja majd.

federti 2016.10.17. 00:11:42

Ha Zseri csak egy mocskos szájú, kiabálós, mindenkinek beugatok nőszemély volt, miért őt várta vissza majdnem minden villalakó?
Valami nem stimmel, lehet mici sem egy földre szállt angyal.

BAZINGA2 2016.10.17. 00:25:53

@Plüsscukor:
Az is lehet, hogy Soma lódított egy kicsit. Eleinte Őt is kedveltem, de az utóbbi időben kezd kiesni a pixisből nálam, a hülye viselkedésével. Vivit is bírtam az elején, de ma már undorítónak tartom a bárgyú megjátszását, látni sem akarom! Jó lenne most egy Tivy - Vivi párbaj, legalább az egyik debiltől megszabadulnánk. Micit eleinte nem bírtam, de ma inkább elviselem Őt, meg a Krisztiánt, mint bármelyiket. Igaz, Karácsony még messze van, addig változhat a szimpátiám. Eddig Dávid az akivel nincs semmi bajom.

Funk You 2016.10.17. 00:58:55

@federti: ó hát Mici messze nem egy földre szállt angyal, az biztos. (szerintem ezt senki nem is állította)
ami nem stimmel, hogy egy dolog, hogy ők kivel akarnak inkább együtt élni és egy egész másik az, hogy mi tetszik vagy nem tetszik a nézőknek. én pl most Micire szavaztam, mert Zs nézőként jobban zavart (különös tekintettel a Tivadarral való terhelt viszonyára), az pedig magasról nem érdekel, hogy a bentiek kit várnak vissza. a műsor arról szól, hogy nekünk legyen jó, nem nekik :)

azon egyébként - hogy a villalakók vágyai tendenciózusan nem találkoznak a nézők igényeivel - úgy néz ki még egyikük sem merengett el. pedig nem ártana, mert marhára vakon vannak. na persze, nem tudom mit várok, amikor a kiesettek is rendre azt nyilatkozzák, hogy semmit sem csinálnának másképp és kint sem értik, hogy miért őket küldték haza a nézők.

Costanza 2016.10.17. 04:19:36

eljen Mici, jol beszelt...

szerintem azert sorolt be mindenki zseri moge, mert fosnak a nagy sztartol, de hogy zsolti is folyamatosan azok melle all, akik full totalban nyomjak a kretent, azt nem ertem.

es micire meg feltekeny zsolti, mert o egy nala jobb no, o is diva szindromas, de neki gyarilag igazi muffja van, nem pedig ilyen seggbetuszkolt, pedig a buzik altalaban felszoktak nezni az eros nokre.
Zsolti is a birkak fele huz, mert ott o iranyit, Mici nem megy neki.

primitivi meg az a fejebe huzott sapka meg omg tiszta gaz, le sem tagadhatna, hogy fogyatekos

Costanza 2016.10.17. 04:40:19

amugy tivadar kivancsi vagyok hogy fogja ertelmezni a csaja kieseset, biztos azt vizionalja majd, hogy a rajongotabora ot akarta megmenteni a zseritol vagy pedig internetkimaradas volt a youtubenal

Costanza 2016.10.17. 05:15:35

@köles: a gyozi valoszinuleg elhallotta, es azt hitte azt mondta hogy 'kikaptal zseri', pedig tenyleg azt mondta hogy kitartas zseri....

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.17. 06:51:08

@Plüsscukor: sajna erre megvan az esely. De azert Soma sem annyira jó fej. kicsit enyhit s teny hogybmeg majdnem gyerek

federti 2016.10.17. 07:04:05

@Funk You: nézőként azt látod amit mutatnak, de a lakók napi 24 órát töltenek egymással. Azt pedig nem hiszem, hogy tivy miatt álltak zseri mögé mert tivy követői már dinánál is bizonyítottak. Volt is nagy pofára esés. :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.17. 07:04:44

@federti: Mici biztos hogy nem tiszta fialás, de egy dolgot elfelejtesz: azok az emberek odabent többségében önsorsrontó hülyék. ennek megfelelelő rossz döntésekkel.

2016.10.17. 07:43:46

@Funk You: De jól megfogalmaztad. Minden szavaddal EKG. Amúgy Zsolti mekkora napraforgó. Most is Zserire tette a kiválasztásnál, aztán őt várta vissza. Ahogy anno Dávid esetében. Bírtam a csókát korábban, de kezd ellenszenves lenni nekem.

2016.10.17. 07:45:59

@Verka5: Tud pedig ő szépen is beszélni. De abba a hibába esett, hogy elkezdte utánozni a bent levőket. Mert biztosan az a menő. Ahogy az ura meg Dina is beszélt sokszor. Most koppant mint tyúkszar a deszkán. :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.17. 07:50:09

Furcsa, hogy ebben a szériában eddig még soha sem nyert a kihívó párbajt, pedig elvileg a kihívó van helyzeti előnyben, különösen a játéknak ebben a stádiumában, amikor még 10 felett van a számuk...

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.17. 07:50:51

@BAZINGA2: Nagyon igazad van. Azt hiszik hogy a 12-18-as korosztály nézi igazán. Pedig nem. És itt a hiba. Úgy viselkednek, ahogy ezeknek tetszene. És itt bukják a dolgot. Ráadásul hülyék is, hogy nm "veszik a lapot". Dina, Lóri és most Zseri kiesése pedig erre a bizonyíték. Egyiknek sem fordult meg az sem a pici fejében, hogy Ginától esetleg megpróbáljon infó morzsákat szerezni. Soma is csak azon van, hogy megdugja. Esze semmi, fogd meg jól. Pedig a tűzzel játszik. Ha Ginával lenne vmi, azt hiszem Evelin bosszújától(+a családjáétól) max. úgy szabadulna, ha kimegy a villából, és disszidál az országból. :D

federti 2016.10.17. 07:56:37

@Cseszlovák Gyurmafilm: a villalakók csak csendben, nyugodtan, heverészni akarnak, ezért azt gondolnám, hogy jobban kellene zavarja őket zseri alpári hangoskodása mint mici, aki semmit nem csinál, (nem tesz hozzá a műsorhoz) és 2 hete olyan tuja mint attila

rearwindow 2016.10.17. 07:57:40

@ALOKSAKTRHEE: tudatosságot feltételezel zserbónál? :-D azért beszélt alpáriul mert hozzászokott abban a környezetben, és nem azért mert eldöntötte hogy ez a "menő"

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 07:59:04

@VV Erőlegény: Nem a megfelelő személyt viszik ki, emiatt esnek ki sorra.

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.17. 08:00:34

@rearwindow: Félre érted. Mivel fiús lány, persze hogy benne van alapból ez a stílus. Én arra céloztam, hogy mivel a közegben ez a féle beszéd az elfogadott náluk bent, így ő is szabadjára engedte magát. Én is tudok ám cifrán káromkodni, de mégsem teszem állandóan.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.17. 08:11:04

@ALOKSAKTRHEE: Mindenki idomul egy kicsit a közegéhez, ez természetes. A probléma inkább onnan fakad, hogy egymás szimpátiáját akarják elnyerni, öribarikra vadásznak, félve a párbajtól, de elfelejtik közben, hogy a néző dönt (többnyire) és egysze majd az öribarival is meccselni kell majd. A nézőknek és a műsornak kell játszani, nem a villalakóknak. Ezért nem érdemes ott bent megjátszani magukat, mert a nézők és a szerkik mindent látnak. Az más lapra tartozik, hogy utóbbiak számos ziccert kihagytak már.

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.17. 08:16:42

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Tudom, és egyet értek. Mindig szóba kerül itt egy-egy új évad elején, mennyit készülettek a résztvevők az előző évadokból. Lényegében semmit. Én ha bemernék egy ilyenbe menni, azaz jelentkezek, és kiválasztanak, akkor tuti utána néznék minden ezzel kapcsolatos dolognak. Vissza nézném a korábbi évadokat. Persze időigényes, de mégis csak 36 milláról van szó!! És ez még csak a felkészülés része. Bent is alakítani kellene.
De ez csak elméleti síkon megy, mert az életben nem jelentkeznék egy ilyen műsorba. Ugyanis ez egy életen át elkíséri az embert utána. Nem lehet megszabadulni tőle. Max. ha átplasztikáztatja az arcát, nevet változtat, elköltözik az országból. De előtte megrendezi a saját halálát is. XD

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.17. 08:38:04

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ja igen. bocs. de inkább kétszer mint egyszer sem ;)

Berborosz 2016.10.17. 08:41:26

Megmondom őszintén.

BAZINGA2 2016.10.17. 10:42:12

@ALOKSAKTRHEE:
Nagyon jót írtál! =D Minden szavaddal egyetértek. =D ...Nagyon nevetek, látom magam előtt ahogy Soma fut....menti az irháját. =D
süti beállítások módosítása