Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Titkok és hazugságok 2x07 - A számlakivonat

2016. október 16. 13:54 - Hoppancs

A sorozat legfrissebb epizódját megnézheted ma este, az AXN-en!

Eric éppen Patricket hívogatja idegbajos rántottafőzés közben, amikor beugrik hozzá rég látott atyja. A békülékeny John szerencsére nem vámpír, ezért a rideg és vádló („mindig lelépsz, amikor baj van”) utód invitációja nélkül is be tud lépni a lakásba. Azt viszont nem ússza meg, hogy számon kérjék rajta Kate tisztaságának kétségbe vonását, meg a parancsolgatást, melyek közül persze egyik sem a valódi probléma. Inkább az volna az, hogy annak idején Eric nevelgette el a tesókat, mialatt fontos apu utazgatott, alkesz anyu meg két ájulás közt terrorizálta a csemetéit. John azzal érvel, hogy a dühöngő mama már a múlt, de Ericet akkor is zavarja, hogy néha feljön, mint egy savas büfi és szörnyen csíp egy darabig. Talán Patrick is ezért halad jó úton a lépcsőről lebucskázás, kómába esés kombó felé. Johnról túl könnyen peregnek le a kínos tények, Eric nem is tud mit hozzátenni a sóhajtozáson kívül.

bscap0000_24.jpg

Ezalatt JAG már bőszen vallatja Melanie-t, aki úgy flörtöl, mint valami kifejezetten erre beprogramozott android. Ralston és Cornell elismerően szemléli az öreg róka egy rész Vágó István-os szemmeresztgetést, egy rész apukás bólogatást és egy csipetnyi blöfföt tartalmazó technikáját. Melanie váltig állítja, hogy csupán pisilni volt, ráadásul nem is a biztonsági irodában – ami fura lett volna – hanem a közeli női mosdóban. A tanú rosszul emlékszik, ugyan már, nekem tessék hinni, én vagyok a dögös szőke. A nő meglepődik, amikor JAG bedobja a billentyűzeten lelt – amúgy nem létező – ujjlenyomatot, de gyónás helyett  inkább arra tippel, hogy valaki be akarta mártani. Ez szinte bárki lehet, hiszen ő a család szégyene, akit Warnerék legszívesebben a pincében rejtegetnének, hogy csak néha etessék meg egy kis gluténmentes sushival. Házassági szerződést is csak vele köttettek, mert hát na, nézzenek már rá. Ha ő nem aranyásó, akkor George Carmack sem volt az. Kate ennek ellenére emberként kezelte, de vele be is zárult a rajongói kör.

bscap0002_9.jpg

Amanda is rögtön rá gyanakszik, amikor megtudja, hogy Patrick súlyos milliókat vett fel a cég egyik alapjának terhére. Ki más bírhatta volna rá a megbízható öcsit, hogy házakat vásároljon, amikor azt sem tudja, eszik-e vagy isszák az ingatlanbizniszt? Eric szerint a kibukott sikkasztás akár indíték is lehetett, de persze nem akarja elhinni, hogy Patrick ilyen lökdösős fiú. Mandy sem vonna még le durva következtetéseket, és bölcsen az érintett meginterjúvolását javasolja. Bár ehhez nem ártana, ha az illetőt el lehetne érni. Most is csak az asszony van otthon, akitől nemrég távozott Neal, de állítólag ő is Patrickről érdeklődött. Hm, mondja szkeptikusan Eric, majd annak rendje módja szerint nekiesik a sógornőnek, de semmit nem tud meg azon kívül, hogy tényleg ő törölte a felvételeket. Nem azért, mert kinyírta Kate-et, de megvolt rá az oka.

bscap0001_10.jpg

Cornellnek el kell rohannia a melóból, de sebaj, a nyomozással úgysem haladt egy tapodtat sem. Jennifer lánya viszont sokkal jobban áll a maga ügyével, amennyiben a visszaesés a cél. Aktuális pörgését maga Ralston állította le, majd azonnal riasztotta Cornellt, de jelentés még nem készült. „Maga rendőr, ő pedig a lánya”, sejtelmeskedik, Andrea pedig veszi az adást. Fogda helyett hazaviszi a rossz kölköt, ahol aztán Ethannel közösen kesereg azon, hogy sem a böri, sem a rehab nem jött be.  Az exférj bizakodik, mert ott vannak még a meetingek is. Eric az irodában kiszúrja a szenvedélyesen vitatkozó Mandyt és Nealt, amiből rögtön levágja, hogy nem is Melanie volt az a női rokon, akivel haverja összekavart. Egyelőre nem tudja szóvá tenni, mert John atyai fejmosás céljából hívatja őt és Nealt. Ez nem óvoda, de még csak nem is a Való Villa, ezért felszólítja a feleket, hogy álljanak ki egymásból, de sürgősen. Cornell viszont őt kapja el, hogy tovább keresse rajta az Eric halálos öklének szomorú meséjét igazoló javítóintézeti papírt. Öööö, majd megnézem otthon, de amúgy meg minek az? Akármi fontos lehet, mondja Cornell és rákérdez a hosszú távollétre is. A válaszra („üzleti úton”) csak a szokásos hümm-jét bírja elereszteni, ami szabad fordításban annyit jelent, hogy „hazudsz, te szégyentelen”.

bscap0003_5.jpg

Neal és Eric megtépázott barátságát foltozgatja, előbbi ragaszkodik hozzá, hogy mindig jót akart a cégnek és a családnak. „Ezért izélgetted a húgomat?”, kérdi Eric, mire a cimbora szeme kissé elkerekedik. Mázli, hogy Eric sokkal jobban reagál erre az egészre, mint Ross az ablakban szexelő Monicára és Chandlerre. A dolog a Greg előtti időkre nyúlik vissza, és tartalmazott egy rövid együtt járást is. Neal úgy érzi, akkor hülye volt, hogy elengedte Amandát, mert ő az igazi, hozzá képest minden nő gusztustalan svábbogár. Amikor megtudta, hogy válik, újra reménykedni kezdett, és ez csak fokozódott, amikor Mandy nemrégiben rámászott. Kate álláspontja viszont az volt, hogy ez a szerelem egyoldalú, nem kell túl sokat beleképzelni egy kis munkahelyi etyepetyébe. Eric alig ocsúdott fel a sokkból, hogy barátjának érzései vannak, amikor megcsörren az apja eddig nem ismert, Warnerék számára egyébként is vállalhatatlan – kihajtható!!!!! –mobilja. Egy rákklinikától van rajta nem fogadott hívás, ami sajnálkozó nézésre készteti a két férfit. Biztos ők sem értik, minek kellett ehhez feltűnően gyanús külön telefon, miért nem írta be inkább a rendesbe, mondjuk Kovács Bélaként, ha már annyira titkolta?

bscap0004_6.jpg

Cornell megköszöni Ralstonnak, hogy nem köpte be Jennifert, és egyelőre még nem is kért érte semmit, aztán szalad a laborba, ahol közepesen érdekes hírekkel várják. A kolléga felfedezett némi - valószínűleg a gyilkostól származó – vért, és megállapította, hogy dulakodás történt. "Mondjon olyat, amit még nem tudok!", szól mindannyiunk nevében Cornell, aki újabb Jennifer-riasztást kap Ethantől. A gyerek felszívódott, és esélyes, hogy az utcán révül valahol. Erik ezalatt Amandát ijesztgeti, először azzal, hogy tud Nealről, majd John lehetséges rákjával. Az ügyvédnő annyira összezavarodik, hogy elfelejti az orvosi titoktartást, és azt tudakolja, mit mondott a klinika. Hát semmit. A nagy baj gyanúja tovább erősödik, amikor John életvezetési tanácsokat osztogató, apaságról elmélkedő, erőszakos feleség miatt bocsánatot kérő Buddhába megy át riadt kölykei előtt, akik már a puszta nézésükkel temetik. Amanda nem is bírja sokáig a kételyt. Ó, dehogy vagyok én rákos, mosolyog John, az csak egy elhagyott teló a mosdóból. Mandy megkönnyebbül, Eric nem szól semmit, csak sűrűn néz. Aztán még annál is sűrűbben, amikor May közli, hogy ő nem tud semmilyen telefonról.

bscap0005_6.jpg

E drámai pillanatban kerül elő Patrick, akit Eric kicsit keresztapás stílusban von kérdőre. A kiskutya tekintetű öcsi tagadja Kate meggyilkolását, a sikkasztást viszont meg sem próbálja, hiszen a bank informálta bátyja látogatásáról. De meg tudja ám magyarázni, csak előtte még Eric fejéhez vágja, hogy vele ellentétben neki minden jó megadatott, például nyaralás a javítóban, meg szétloccsant feleség... Apu is mindig jobban bírta, és ha ő ajánl befektetési lehetőséget, tuti belement volna. Bezzeg Patricknek csak gyengeelméjű gyereknek járó vállveregetés, meg „majd ha felnősz és lesz saját céged, azzal játszhatsz” szöveg jutott, amikor ígéretes ingatlanokról és hamarosan felminősítendő golfpályáról hadovált. És mekkorát tévedett a papa, hiszen a trükkösen beújított házak hatalmas hasznot termeltek. Csak azért nem látszik, mert… mínuszban kell érteni. Döbbenetes módon ugyanis csak az építtető terjesztette el a felminősítést, hogy eladja a telkeket. Nahát, hogy mik vannak! Kate fedezte Patricket, miután rájött, de csak azért, nehogy a jó Eric szíve megcakadjon. Amúgy morci volt és mélységesen csalódott. A jó hír viszont, hogy Patrick már ki tudta adni az egyik épületet valami gazdag isminek, így elkezdhette a törlesztést. Szólt volna, de közben megtudta, micsoda szörnyűségek mennek ott. Emberáldozatok, kannibalizmus, ilyesmi. Na jó, nem is, igazából egy tök szimpla bordély.

bscap0006_6.jpg

Eric azonnal a helyszínre csődíti Dannyt, hátha ott tanyázik Carly, akit az öcsi egyszer látott is arrafelé. Danny a tőle megszokott visszafogottsággal csapja le az őrt, hogy az ő fegyverével rontson be a fényes nappal, munkaidőben zajló privát partyra. Kár a hulkos zúzásért, Carly sehol, csak sikítozó örömlányok és tárcájukat pánikszerűen hátrahagyó, menekülő ügyfelek. Jennifer sincs meg, és Ethan nem győzi bánni, hogy bízott benne, mert azt hitte az segít. De nem, a csaj így is rábukott a gyógyszereire meg a recepttömbjére. Az ideális elvált szülők azért veszekednek egy sort, amikor Andrea már a hatósághoz fordulna, de a lány végül maga telefonál, immár az elvonóról. Ölelkezés következik, majd hármas egymásra találás, aminek során Jennifer rádöbben, hogy az anyja szereti.

bscap0007_6.jpg

Danny nem veszi be, hogy Patrick tök ártatlan prostiügyben, szerinte tudnia kellett, mit terveznek a házban. Eric kénytelen elmesélni egy ügyvédnek, hogy mi a nagy helyzet, mire az jól megszórja biztató szavakkal: a sok-sok vádra rá fog menni a cég, és az egész vezetőséget becsukják, mint a vett malacot. Danny egy tárcáját pajzán környezetben felejtő rendőrt zsarol, így talán megtudhat pár dolgot Carlyról, meg arról, ki a főnök a kupiban. Eric azonban hamarabb jut ehhez az infóhoz is. Miután ugyanis bocsánatot kér és elsírja, mennyire szar az élete, Neal biztosítja, hogy füllentéseivel csak meg akarta óvni. Méghozzá attól, hogy rájöjjön, Patrick neje egy sikeres madam. Hogy mi?, csodálkozik Eric. Függöny.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása