Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8X49 – Cirkusz az egész világ. (18+)

2016. október 15. 15:00 - lulu1.0

Mindent megelőzően a cirkusszal történő egyeztetések szkeptikusainak egy nagy virtuális pacsi!  Ilyen VALÓban a VILÁGon nincs, hogy egyik napról a másikra rendelkezésre áll egy helyszín. Anikó összeszedetten, kínbájjal az arcán fogad minket, a kameraváltás is egészen jól megy, majd mondd egy olyat, hogy „Evelin elég keményen beleállt Ginába.” Én meg vizuális típusként látom, ahogy az egyik lány a másikon tapos, úgy gyomortájékon. A képzelgés cseppet sem áll távol a valóságtól, mert a következő percekben tanúbizonyságot kapunk arról, hogy  - merjük kimondani – Evelin egy paraszt, és itt most nem a szó főnévi jelentésére gondolunk.

Közbevetés: Gina Oszter Alexandra archetípus. 20 évesen is 35-nek néz ki, és 45 évesen is annyinak fog.

0_1.jpg

A cirkuszos hét végét az olvasóknál tán csak az írók várják jobban, no meg a fogvatartottak. Az elvégzendő balga feladatok mellett Somát például teljesen kicsinálja lelkileg, így az ikszedik nap után is, hogy nem Evelin a párja a feladat során, hiszen közel áll a szívéhez. Gina ezt egy bokából felszakadó röhintéssel nyugtázza, aminek jelentése teljesen egzakt:

Kis hülye! A rajongásod olyan egyoldalú, mint egy kötelezettségvállalás!

Soma is érzi, hogy valamit üzenni akart számára ez a reakció, de csak a mire gondolsz makogásig jutunk. Gina meg arra, hogy jó ezt most nem mondja ki, deeee ja. Szabadfordításban ez a fentiekhez igen hasonlatos, ne csak nézzél a két szemeddel, lássál is, az ég áldjon meg jelentéssel bír.

Soma nem játszik rá, kétségtelenül őrlődik a két lány között, mert azt hiszi, hogy a két lány között van. Nem, nem esett le neki, hogy sokkal inkább két szék között, és a pad alatt. A szaunás Ginás beszélgetést követően Evelinnek arról vall, immár a mosókonyhában, hogy Őt bizony Gina mondatai elgondolkodtatták. Jobb később, mint soha gyermekem. Evelin, felismerve a kisfiú agyi kapacitását, mindig csak annyit tesz a tűzre, amivel még pont elhihető egy egyagysejtűnek, hogy többet éreznek iránta a pincsisítésnél. Amikor erősebb eszköztárból kell dolgozni, nem rest betolni a félténységi vonalat sem, bár lehet, hogy ez sokkal inkább a vérmérséklete ennek a cuki, visszafogott lánynak, mint sem taktika. A kezét - lábát eltöröm típusú fenyegetésekből gondolom csupán. Most is ez kerül ki a porondra (ha már cirkuszhét). Szóval Soma a maga egyszerű módján igyekszik elmesélni, hogy feltört benne egy érzés, egy megmagyarázhatatlan, ami valahogy befészkelte magát és nem ereszti.

Soma: Beszéltem a Ginával és azt mondta, hogy jobban tenném, ha én itt a villában nyitott szemmel járnék.

Evelin: Ezt hogy érti?

A fiúnál beáll, ha nem is az agyhalál, de az üres doboz effektus biztos. Üveges tekintettel marad maga elé és jól láthatóan egy árva gondolat nélkül. Hosszú másodpercek után képes csak kinyögni ennyit:

Hát…jó kérdés.

3_7.jpg

Evelin így is úgy is rázendített volna, de ez a tesze-tosza üzemmód különösen felhergelte:

Soma! Jól nézd meg a qrva hátamat, mert nincs rajta toll! GECI! 

4_7.jpg

Erre a fiú úgy mosolyog, mint egy szűzlány, élete első bókja hallatán. Nem találok egyéb értelmezhető magyarázatot. Soma nyilvánvalóan nem tapasztalta még meg a ragaszkodás ilyen magas fokát. A szeretet ilyen magas fokon égő manifesztálódását. Evelin mindeközben a sarokban fent található kamerának tolja a magas cés káromkodást. Gina lesz szíves semmit sem mondani a pár napos itt tartózkodása okán, sőt ha van rá mód, még levegőt se vegyen!!! Értem?! NEM, de mindegy.

2_6.jpg

Hogy rohadjon ki a kis bele bazmeg. Bazmeg, elmész fél órára beszélni egy vadidegen gecivel és te beszopod. Te annyira egy kretén vagy! Egy befolyásolható kis geci vagy!

Soma jobbról és balról is próbálkozik rávilágítani, hogy nála amúgy megcsillant az értelem és van egy sejtése, de a folyamatos arcába fröcsögés miatt végül csak erőtlenül odaveti, hogy NÉZETT MINKET A TV-BEN. Evelin láthatóan meg sem hallotta a lényegi információt a saját hangjától. Atti jön végül feloldozásként és már az sem zavar, hogy egy előre jól kiszámítható mondattal töri meg a vita hevét:

Atti: „Nekem nagyon nagy szükségem lenne három percre a mosodára, de tényleg.

Soma: De miért?

Atti: Mert itt szoktam szarni gyerekek, ne haragudjatok!

Miciékre ugrunk, aki támogatásáról biztosítja Ginát, miközben az meg küzd a törölköző – melltartó kombóval. Amennyiben Mici helyében lennék, csak ennyit mondanék: engedd el! Ezután Tivyről és Zseraldinjóról kapunk bevágást, amint ismét szexualizálnak. Minden a szokásos, ha nem a csajt mutatná a kamera, igazából nem is gondolhatnánk a fentiekre, hiszen Tivy csukott szemmel és nyitott szájjal történő maszatolása mindennek mondható, csak intenzív érdeklődésnek nem. Ahogy azt felnőtt olvasóink valószínűsíthetően igen jól tudják, a női orgazmus és az erre való képesség nagy százalékban befolyásolható érzelmek meglétével, azonban csodákra, a fenti paraméterek alapján, még az a szerencsétlen Zseri se képes.

Közbevetés 2: Tivynek orrsövényferdülése lehet.

5_7.jpg

Ugorva az időben, Zseri már felöltözve , lufit markolászva fejtegeti Somának, hogy ha visszajön, Ő bizony úgy kizavarja Viviéket a sufniból, hogy csak na, és szól Tivynek, hogy eljött az Ő ideje, ám mindenek előtt nagyon be fog baszcsizni. Ja és hogy miért tesz majd ilyet? Hát, hogy neki is JÓ LEGYEN VÉGRE. Soma próbál egyetérteni, de inkább önös oldalról megközelítve a problémát. Erre Zseri leoltja, hogy persze, mert nektek férfiaknak csak megszületni volt nehéz.

Érkeznek a tanárok. Soma és Gina akrobatikus elemekkel tarkított táncának, vagyis az erre való törekvésük látványától beáll a nyakam. Mici és Krisztián csirketánca kapcsán csak reménykedni tudok, hogy ez valami cirkusz paródia és ez nem egy tényleges szórakoztató elem. Nem tudom, hogy a csirkék anatómiailag képesek e hányni, de hogy Dezső és Kázmér a határán volt az este, az tuti.

6_8.jpg

Közbevetés3: A vágók komolyan egy szabó-varró tanfolyamon szerezték a végzettségüket?

A légtornászok és tányérpörgetők tevékenységéről csak annyit tudok írni, hogy Zsolti és Vivien két taktus bejátszása után annyira tud örülni a zenének, mintha megnyerték volna a lottó ötöst. Zsoltinak nyilvánvalóan nem barátja a karika, főleg ha lógni kell rajta meg pózolni és fájlalja, hogy szó szerint a vérét adja a produkcióhoz, míg Vivi mindeközben könnyedén elbohóckodik a szalagon.

7_7.jpg

Ahogy kezdtük a napot, pont akként zárjuk. Gina túltolja abbéli felháborodását, hogy sokat kell várnia az Evelinnel enyelgő Somára és bizony mérhetetlenül elege van. A fiú csak annyit mond erre, hogy négy nap után azért még ne legyen. A rutinos néző tisztában van azzal, hogy ez a jelenet csupán a felszopása annak, ami minden pillanatban várható. Az Evelin névre hallgató hurrikán ugrásra készen várja, hogy végszavazzanak neki. Mivel ez nem történik meg, először csak a háttérben puffog Micinek, valahogy így:

Négy nap után ne pöffeszkedjen bazmeg, mert neki még mindig csak egy dolga van: NYALNI, NYALNI, NYALNI! Mert 44, illetve 48 napja vannak itt az emberek.

Valaki, aki jobb volt matekból csendesen, szinte bocsánatkérően benyögi, hogy 46, de Evelint már a Gergely naptár tényszerűségei sem tudják kizökkenteni a felhergelődésből.

Közbevetés: Szóljunk már rá a gyerekekre, hogy ne nézzenek állandóan a kamerába a vita hevében, mint a kiskutya, aki a gazdi megerősítő dicséretére vár, mert mire majdnem elhiszem (nem), hogy élesben tolják, ezzel mindig képesek kizökkenteni.

1_8.jpg

Amíg Evelin bent készül a vendettára, Soma ismét a szaunában (mondom, hogy keretbe van ez foglalva, kérem) beszélget Ginával, aki még mindig ott tart, hogy nem fog könyörögni a gyakorlás lehetőségért. Soma szerint Gina csak féltékeny. A lány egészen jól körbeírja, hogy nézzen már magára meg az Evelinre, majd értelmezze már újra a féltékenység fogalmát. Kár, hogy Somának ez ismét nem megy át, ahogy az is, hogy vérlázítóan hozza a konfliktuskerülő vonalat, miközben meggyőződése, hogy próbálja oldani a feszültséget. Végül majdnem szívrohamot kap a már élesben folyó cicaharcot hallgatva, de ezen is csak röhög. Amikor pedig férfiatlanul közli, hogy Ő csak annyit kért Evelintől, addig, amíg a feladat tart, vegyen vissza, majd tőle utána akár Gina torkát is átharaphatja, végképp úgy döntök, hogy elengedem Somát és teszem ezt mindaddig, amíg az tökei Evelin mancsában vannak.

Ps kérdés: Mici mióta ilyen nyuszi?

Ps2: Csipkodtam-csipkodtam XD

Címkék: való világ 18+ vv8
306 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cimili 2016.10.15. 22:40:40

@Plüsscukor: Ezt nem hallottam, de hatalmas. :D

Schlomo Goldberg 2016.10.15. 22:41:39

Soma az elasztik babakék egybepizsamában, mint egy balettbuzi

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 22:42:46

@Mók_Ica: Remélem nem váltanak kesztyűs bábra, a tyúkok érdekében!

Mók_Ica 2016.10.15. 22:42:51

somának a helikopterezés a legnehezebb :DDDDDDDDDDDDDD (au minden nap helikopterezett :)))))))))

tivy pöcsfej vagy.... és kész... pfffff

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 22:43:23

@Plüsscukor: "csirkétől kell félni?"

Ezt másnak olvastam...

Mók_Ica 2016.10.15. 22:44:48

@MacákékIcukája: meglepődtem rajta..... melyik bohóc mondta??? egyébként imádom tompikát.... aki pazarolja a fogpasztát :))))

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: röhögök :)))))

Mók_Ica 2016.10.15. 22:45:31

48,42 - 51,58 - szoros....

MacákékIcukája 2016.10.15. 22:45:57

@Mók_Ica: en is nagyon birom :D Sztem Tivy mondta, ez volt az elso poenja 48 nap alatt :D

Mók_Ica 2016.10.15. 22:47:35

@MacákékIcukája: ami nem is az ő poénja :))))
az állást fos9 mutatta fantomképekkel

MacákékIcukája 2016.10.15. 22:48:14

@Mók_Ica: ja igaz. Tenyleg???? Hova nezek en? Nem is lattam :-O

MacákékIcukája 2016.10.15. 22:50:23

Annyira epuletes ez a vita

MacákékIcukája 2016.10.15. 22:52:06

De most komolyan nem tudtak mas erveket felhozni mint a sminkeles meg a fozes????

Mók_Ica 2016.10.15. 22:52:21

@MacákékIcukája: milyen jól szórakoznak a többiek :)))) popcorn, gumicuki, üdítő :))))

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: hát azt mi nem tudhatjuk, max sejthetjük.....

Madam. 2016.10.15. 22:53:04

@MacákékIcukája: dehonnem. A csámcsogást meg a takarítást.

Plüsscukor 2016.10.15. 22:53:20

@Madam.: Ha van esze Ginának, akkor barátkozik Zsoltival , Vivi hisztije ellenére is.

Mók_Ica 2016.10.15. 22:53:56

Anikónak még mindig nem megy sem a műsorvezetés, sem a vicceskedés.....

Cimili 2016.10.15. 22:53:59

@MacákékIcukája: Csehszlovák barátunknak volt igaza, h elment lefeküdni.

MacákékIcukája 2016.10.15. 22:54:11

@Mók_Ica: jo nekik, en szarul szorakoztam, de lehet hogy azert mert nincs popcornom :(

Madam. 2016.10.15. 22:54:39

@Cimili: remélem nem papagájköntöst öltött

MacákékIcukája 2016.10.15. 22:55:22

@Madam.: olyan okosak leszunk a holnapi parbaj vegere hogy jaj!

@Cimili: asszem igen :)))))

Plüsscukor 2016.10.15. 22:56:11

@MacákékIcukája: hát egyikőjük sem egy érveléstechnikus, na :) Ordenáré kiabálás csak ez, nem vita.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 22:56:18

Hát... ez az óra is elment valahogy...

és most zene: youtu.be/0XlaiTKIXqs

#VV&ZF

Mók_Ica 2016.10.15. 22:56:51

off az ajánlóban volt, hogy holnap lesz a Kéjlak című film itt a retek kettőn..... aki nem látta és fenn tud maradni, annak ajánlom.... jó kis krimi :))))

Madam. 2016.10.15. 22:56:53

@Plüsscukor: igen. Időközben rájöttem, mekkora fasság lenne, ha összebarinálnák őket, melanyt és gynát: dögunalmas, értelmeshez (bocs a szóért e konszexusban) közeli beszélgetés... vagy?

Plüsscukor 2016.10.15. 22:57:00

@Madam.: haha, Tivinek papagájköntöst kellett volna adni, bohócjelmez gyanánt.

Mók_Ica 2016.10.15. 22:58:04

@MacákékIcukája: legközelebb mi is hozunk és iszunk hozzá egy pohár rose-t :))))

Plüsscukor 2016.10.15. 22:58:28

@Madam.: Tattika szempontjából lehetne ez egy gyümölcsöző együttműködés. Egyik sem hülye. Szórakoztatóbb lehetne a műsor.

Mók_Ica 2016.10.15. 22:58:52

@Plüsscukor: vagy kutyaköntöst :)))))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 22:59:25

Evelin mai "esély adása" olyan volt, mint amikor a fekete lovag ki akart egyezni a döntetlenben.

Madam. 2016.10.15. 23:00:01

@Plüsscukor: így csak csicskagecikutyának öltöztették

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 23:00:15

@Madam.: Az Irsait VV Olivér elvitte Ámerikába.

Plüsscukor 2016.10.15. 23:00:53

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nem rossz, nem rossz. De én most inkább ezzel hangolok, 12 nap múlva koncert: www.youtube.com/watch?v=kWQrwbluQK8

Madam. 2016.10.15. 23:01:19

@Plüsscukor: ilyesmi ötlött be. S végül ketten nyernek. Majd nyitott házasság.

WICKEDWITCH 2016.10.15. 23:01:39

@Mók_Ica: @MacákékIcukája: én borozgattam, de nem mondhatnám, hogy jól szórakoztam a "vitán". Lehet, a gumicukrot kellett volna elővegyem... :D

Mók_Ica 2016.10.15. 23:02:30

au mit liheg ennyire??????? nyugodjon már le......

Plüsscukor 2016.10.15. 23:04:48

Megy a BV a háttérben, a hang le van véve. Érdekes megfigyelni Au-t így. Első gondolat: lelkes, ám de tehetségtelen, kezdő videoblogger gyakorol otthon magának a kamera előtt, ami véletlenül bekapcsolva maradt.
Acitvity: próbálom kitalálni miről beszélhet. Az eddig formálódó gondolataim alapján ő lehet a HMCS, aki a közelgő falunapra gyakorol egy viccesnek szánt felkomfot a tojásdobáló verseny előtt.

MacákékIcukája 2016.10.15. 23:04:56

Fuuuuj menten hanyok!!! Hat miert nezek en BV-t??

Mók_Ica 2016.10.15. 23:05:57

@WICKEDWITCH: lehet, hogy több borocska kellett volna :)))))

Madam. 2016.10.15. 23:07:15

@Plüsscukor: az úristn tartsa meg szokásodat, hallgasd mute innentől, saját érdekedben

Almaka 2016.10.15. 23:07:50

Zsoltit az elején kedveltem, de jelenleg egyre unszimpatikusabb.
Ahhoz képest, hogy ő a meleg srác legkevésbé tudja tolerálni, hogy többiek sem tökéletesek. Kicsit több empátiát várnék tőle, minthogy minden héten kioktat valakit, hogy egy nőnek hogyan kellene viselkednie, meg miket kellene tudni sütni, főzni.
Soha nem gondoltam volna, de kezdek Krisztiánnak szurkolni.

Mók_Ica 2016.10.15. 23:08:52

@Madam.: ő mindent ivott :))))

@MacákékIcukája: holnap iszunk :)))

Mók_Ica 2016.10.15. 23:09:52

@MacákékIcukája: vmi perverz lehet a szerkesztő.....

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 23:09:58

@Commodore: Beletrafáltál, az egyik kedvenc zenekarom.

MacákékIcukája 2016.10.15. 23:10:53

@Mók_Ica: nincs latvanyos dugas es ezzel toltik ki a musort...

Plüsscukor 2016.10.15. 23:13:18

Vivien szánalmas, hogy ennyire nem tartja semmire a saját nőiességét. Komoly defektje lehet a csajnak, ha állandóan a csöcseit mutogatja.

Madam. 2016.10.15. 23:14:21

@Plüsscukor: csillámpóni talpig csöcsben

Mók_Ica 2016.10.15. 23:14:43

@MacákékIcukája: azért azt nem értem, hogy ekkora bugyit minek vesz fel evetke?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 23:15:09

@MacákékIcukája: Igen, hasonló sztoriról hallottam én is, de más nézőpontból.

Cimili 2016.10.15. 23:15:26

Na én lépek, holnap phárbajjjjjjjj! :)

MacákékIcukája 2016.10.15. 23:15:39

@Mók_Ica: valszeg mert kisebb volt a segge amikor bement :))))

MacákékIcukája 2016.10.15. 23:17:22

@Cimili: joeeejt gheccciiii

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: en vmi utcai verekedest hallottam, amit nem ok kezdemenyeznek, ez viszont kicsit sulyosabbnak tunik. Ki tudja...

Mók_Ica 2016.10.15. 23:18:04

@MacákékIcukája: elől meg a luk..... a bugyin....

@Cimili: jó pihit cicuska :))))

Commodore 2016.10.15. 23:18:13

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: www.youtube.com/watch?v=HoC1mK-7bps Erós cigit szivtam mikor Budapesten voltak! jó volt! Amúgy megint mozognak, és talánurnéznak is!! remélem!

WICKEDWITCH 2016.10.15. 23:18:30

@Plüsscukor: ezt most kipróbáltam, erre Vivi cicijei jöttek szembe... most meg egy műanyag kacsát inzultál... asszem, nekem mára ennyi bőven elég volt. Nincs annyi a gumibogyószörp, amennyi segítene. :D
@Mók_Ica: nem akarom én nyuszira inni magam. :))))

Na, jó éjt mindenkinek! :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 23:19:06

@Plüsscukor: Ne idegelj, körülnéztem, hogy hol a kamera! Ezt hallgattam éppen: youtu.be/j-5yn3v3N8A

Ki vagy te, hogy tüzet tudsz gyújtani kova és öngyújtó nélkül?

Plüsscukor 2016.10.15. 23:19:26

@WICKEDWITCH: Hihihihihi, szakadok :)))
Jóccakát neked is!

Madam. 2016.10.15. 23:19:31

Mára becsicskulok jómagam is. Jó 8

MacákékIcukája 2016.10.15. 23:20:01

@Mók_Ica: barcsak azt lattam volna inkabb, szerencsetlensegemre pont a puncimosasnal pillantottam oda. A tegnapi tivyati tusolas utan ez mar tul sok(k) volt.

Mók_Ica 2016.10.15. 23:20:17

@WICKEDWITCH: óóóó.... nekem 1 pohárka bor elég.... :))))

Mók_Ica 2016.10.15. 23:22:05

@MacákékIcukája: na, azt a puncimosást sem értettem......

MacákékIcukája 2016.10.15. 23:22:15

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: lehet hogy ezert nem iszik, talan meg akar valtozni

Plüsscukor 2016.10.15. 23:23:12

Gina hogy érdeklődik a nagy mellek iránt :) Egyébként a műsor alatt írni is akartam, hogy biztosan azért hord egy számmal nagyobb melltartót (ami miatt folyton igazgatja az ikreit), mert valamit így akar kompenzálni.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 23:23:53

@Commodore: Az a SYMA csarnokos koncert sajnos nem sikerült jól. :-(

Nekem azt súgták jól értesültek, hogy jövőre jönnek.

ygan_rev 2016.10.15. 23:26:24

Ki megy vissza mit gondoltok?

Plüsscukor 2016.10.15. 23:30:00

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: a kémeim már visszavonultak, nem nyilatkozhatok :)

Plüsscukor 2016.10.15. 23:31:03

@eatpray: szerintem Zselé, de a játék szempontjából jobb lenne ha Mici

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 23:32:51

Ha már visszajövetel és Zseri:

A zsiráf találkozik a nyuszikával és dicsekedni kezd:
- Te nyuszi, tudod milyen jó, ha ilyen hosszú nyakad van? Amikor a jéghideg üdítő végig csúszik a hosszú nyakadon és hosszabban érzed a hűsítő érzést vagy amikor a finom rakott krumpli lecsúszik a torkodon, az a finom meleg érzés és..
Nyuszika hirtelen közbe vág:
- Te mondd zsiráf, hánytál már?

Commodore 2016.10.15. 23:33:04

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Jó volt az! Remélem jönnek, és jó lesz! :-)

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.16. 08:28:53

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Nem gondoltam volna, hogy ilyet írok neked vha is, de ezt jó hogy belinkelted. A nő hangjától konkrétan libabőrös lettem. :))

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.16. 09:56:55

Van új poszt.
süti beállítások módosítása