Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x48 - Cirkusz a szó minden értelmében, avagy Gina nem veszi fel a lufit

2016. október 14. 07:16 - Hoppancs

Kicsit féltem ettől a résztől, mert már gyerekként sem bírtam a cirkuszt, ráadásul ismét egy kiválasztás utáni csütörtökhöz értünk, ami általában ritkán tartogat többet az ismert tények (kit hívtak ki, melyik kendő merre jár éppen, satöbbi…) bágyadt ismételgetésénél. Végül aztán csak túléltem, mint Krisztián a madártámadást. És milyen szerencse, mert így most beszámolhatok az identitásukban fiúnevekkel összezavart tyúkok fejlődéséről és arról, hogyan változott Evelin hirtelen Dina Kettővé, amint az „újdonsült Gina” (by Anikó) megkezdte a villa hímjeire irányuló expedícióját.

tyukk.gif

Anikó annyira transzba esett Bob Dylan irodalmi Nobel-díjának hírétől, hogy kifelejti a műsor címéből a pávördbájt, majd kapcsol is a játékosok izomláz okozta nyafogására. Zsoltinak például nincs olyan végtagja, amire rá bírna állni, és nem tudom nem észrevenni, hogy valamin mégis JÁRKÁL, miközben ezt fejtegeti. Egészen borzongató. Dávid összeomlik, amiért az általa rendbe tett konyhában reggelre újratermelődött a káosz, de csak a párna érti meg, amelybe elgyötört arcát temeti. Tivy olyan enerváltan döbben rá, hogy sminkelni kéne, mint a kokainmámorból felocsúdó Marilyn Manson koncert előtt három perccel, Vivi pedig egy számára eddig ismeretlen, ámde fájdogáló izmot próbál azonosítani lapockája körül. Krisztián azonnal felállítja a diagnózist, miszerint ki fog nőni a szárnya, ami iszonyatos lehet, ha arra gondolunk, hogy már a bölcsességfog is mekkora szívás.

bscap0000_2.jpg

Soma ráérez, hogy most kell jó emberesen beleállni a kapcsolatokhoz Donald Trump-osan viszonyuló leányzóba, hadd tudja meg ő is, mi az a zaklatás! Van itt minden, taps, ének, erkölcscsőszködés (miért meztelenkedsz?), kaján vigyor. És erre láss csodát, olyasmi történik, amire a legdörzsöltebb szerencsejátékosok sem mertek volna tenni: Vivi menekül Soma elől. De úgy, mintha soha nem is létezett volna az a legendás három/négy/ötszög. Közli, hogy el fogja őt verni, és még csak nem is Christian Grey-i értelemben. A szerelem halott és mi nem tehetünk semmit.

bscap0001_3.jpg

Ati arcát pont olyan szögből mutatják, hogy úgy tűnik, mintha egy brét festene a szája köré, pedig nem is. Tivy még el sem kezdte, de már kibillen országos hírű lelki egyensúlyából, hogy egy egészen érdekes kóddal ajándékozzon meg.

„A rák a gyomrát, azt… a gyomrát…” ,

mondja, és ez az ő (egyszemélyes) kultúrájában minden bizonnyal jelent is valamit. (Csak engem emlékeztet a csávó egy fiatalabb kiadású Schobert Norbira? ) Miközben a tanár úr megszakérti az elkészült műveket, összebelezett machetét képzelek a mentoráltak kezébe, mert képtelen vagyok a bohócokat horrorkontextuson kívül elképzelni, ezt a kettőt meg pláne. Tivy önkritikusan megállapítja, hogy:

„A kezeim az olyan, mint két fadarab.”

pnsz.gif

bscap0002_3.jpg

Tanár bá' Evelint is bevonja a produkcióba, mert átérzi, milyen hervasztó lehet cirkuszvezetés címén egész nap csak állni és bámulni, ahogy a többiek testrészei összegabalyodnak. Kapnak egy sztorit két profi bohócról, akik eleinte jó kollégák, de összevesznek egy nőn (hihi, nevetgél Evelin, az én vagyok), majd felváltva esnek egymásnak és hasra. (Ennek hallatán zavaró képek tolulnak a fejembe az Egy őrült szerelem balladája című filmből, és aki látta, érti miért, aki meg nem, az örüljön.) Ati izgatott, mint egy kiskutya, akit kocsikázni visznek. Az elemek közül azt szereti a legjobban, amikor Tivy a nyakában ül a „csontos picsájával”.

masz.gif

Többek között az is rémes a cirkuszban, hogy emberek előttem csinálnak veszélyes mutatványokat, és lehet, hogy itt az egész kicsiben megy, és minimális a kockázata annak, hogy a tériszonyos Tivy létra általi halált hal, de akkor is… hagyják már abba. Elég lesz nekem az a kis kardozás a fallikus lufikkal, azon pont ugyanennyire nem fogok röhögni. Atiék látszólag tényleg jól mulatnak, el is nevezik magukat Atinyónak és Tivinyónak, a pusztító párosnak. „Ezt bele kell építeni”, üvöltik az oktató után, aki rájuk hagyja, mert a VV-stáb nyilván felkészítette, hogy mindenre bólogasson szelíden, és ne tegyen hirtelen mozdulatokat. Megérkezik a többi artista is, Zsoltiék örömködnek, Dávid viszont cseppet feszült, amit mélyen átérzek, mert engem már rég kényszerzubbonyban vittek volna ki a villából, ha csak öt percig is gyakorolnom kellett volna ezeket az idegtépő feladatokat. 

bscap0003_3.jpg

Zsolti sajnálja, hogy úgy kell szalagot pörgetnie maga körül, hogy se nem vékony kislány, se nem szálkás kisfiú, de azért megyeget neki, ahogy a gyakorlatot John Cleese-i lábmunkával feldobó Vivinek is. Ő egyébként állatira akar, heroikusan liheg, ordít, himbálódzik, de úgy érzi, még sokat kell dolgoznia, hogy utolérje az evolúcióban póniszintre lépett partnerét. Valami azért határozottan alakulgat, a páros elindul az összehangolódás útján, és még Zsoltit sem húzza le a segge, amire igen büszke. Dávid és Zseri is eljut valameddig a tányérral, de látszik, hogy előbbinél rohamosan kezd kimenni a Xanax hatása, amikor meglátja a diabolót, amivel másnap kell majd megküzdeni. A látszat kedvéért kinyög egy erőtlen wow-t, olyan „ja, hogy ez vegán rántotta” hangsúllyal. Zsolti stréberkedik, Vivi meg ovis játszóteres modorban produkálja magát a tanár néninek. „Nééézd, néézd!” hajtogatja, mint a kisgyerek a reklámban, csak nehogy itt is szükség legyen a sebkenőcsre.

szalag.gif

bscap0004_3.jpg

poni.gif

porgi.gif

Krisztián nehezen szedi össze magát, mert éjjel horkolt az egyik tyúk, nevezetesen Mici. Nézeteltérés keletkezik abban, hogy ki milyen hangokat adott ki, amit a tréner szolidan lesajnáló tekintete kísér.

Nem tudom, a tyúkot mi a faszra lehet tanítani…

adja elő a szkeptikust Mici, akit Kázmér és Dezső egyelőre nem győzött meg arról, hogy a rendszeres és bőséges székletürítés, a produktumba való belesétálás, valamint mások ujjainak csipkOdása szórakoztatóipari értéket képvisel. Van egy olyan elkeserítő sejtése, hogy az állatkák még fel sem ismerik keményen dolgozó idomárjaikat, akiknek hátán oly’ sok maradandó percet töltöttek. Gina és Soma erőembertréningje inkább táncórára hajaz, Evelin nem is mondott hülyeséget a dörtidenszinggel. Gina visong Soma erős karjaiban, Evelin pedig sikertelenül erőltet magára közönyt, mintha Rubint Rékát filmeznék egy Péntek Enikő DVD nézése közben. Meg is állapítja, hogy Gina ügyetlen (=ribanc). Szép lassan előkerülnek az „egyik lánynak sem vagyok szimpi” , a „még csak két napja van itt, hát mit képzel” és a „rámegy Tivyre/Somára, én megölöm” panelek, melyek nélkül bizonyára összedőlne a VV építménye.

bscap0005_3.jpg

tanci.gif

bscap0006_3.jpg

bscap0007_2.jpg

Evelin úgy ugrik Somára, hogy csak úgy nyekken (aminek biztos semmi köze ahhoz, hogy Gina mindezt látja), majd kiadja a parancsot, hogy az újonc szedje össze a szemetet. Kiderül, hogy a lufit nem lehet felsepregetni, de talán nem is minősül hulladéknak. Evelint felháborítja Gina flegmasága, Tivy pedig remekül elszórakozik a pattogásán. Ginát kezdik idegesíteni a villalakók (=Evelin), a nagyon zen Ati viszont a „hát ez van” fordulattal veszi elejét a mélyelemzésnek. Elárulja, hogy Mici aranyos, csak „hírhordozó” , ami menőn hangzik, amíg a hírszerzésre asszociálunk róla, de itt valójában csak a pletykás szinonimája. Itt érezhette a történésekbe soha bele nem nyúló háttérhatalom, hogy támad az unalom, úgyhogy gyorsan leszóltak Atinak, hogy minden átmenet nélkül kezdje emlegetni a csókot. Kis évődés, fogalomdefiníció („minden, amit két ember a testével csinál, az szexuális dolog”)  és hopp, máris útjára indul a vonzalom. Őrület, mire képes a Villa levegője.

bscap0008_1.jpg

bscap0009_1.jpg

Evelinnél most telt be a pohár (figyelem, Gina még mindig csak két napja van bent), há’ igazán nem akar faszszopónak tűnni, de ami sok, az sok. Aki ilyen durván és folytatólagosan vét a villaszabályzat meg a társadalmi normák ellen, hogy csak azért sem szedi fel a lufit, NEM SZEDI FEL A LUFIT, a rohadt életbe már, az bűnhődjön, de keményen. Evelin meg fogja mutatni, hogy ez nem lehet. Hát még a gyakorlását is végig kellett néznie, amikor még Tivy kezénél is nyomibb, dilettáns fadeszka az egész nő???? Zserivel eldöntik, hogy csak akkor kerülhető el az apokalipszis, ha mindketten nagyon durván rámennek Tivyre, ha úgy adódik, akár csoportosan meg is erőszakolják egy ősi boszorkányrítus részeként, hogy Gina nagyon, de nagyon féljen. Van mitől. Tulajdonképpen csak akkor lenne biztonságban a csaj, ha ő lenne Meg Griffin, és rögtön az első este kiválasztott volna magának egy eldugott sarkot, ahol majd halkan sírdogál, amíg ki nem viszi valaki. Zseri meg van róla győződve, hogy nagy „dzsihádok” lesznek Ginával. Ha visszajön, „sanyargatni” fogja, talán agyon is veri egy Koránnal. Tivy már legalább száz éjszakát átbeszélgetett a most érkezett lakótárssal, így tudja, hogy jobb ember, mint a többi benti bige. Evelin tovább őrjöng a háló nem létező takarítási direktívái miatt, Gina meg magában motyogva szidalmazza.

csocs.gif

bscap0010_1.jpg

Visszatekintünk a kihívásra, amikor Zseri elmondta, hogy Mici nála három dolgot játszott el: a bizalmat, a tiszteletet és… a harmadikat valószínűleg elfelejtette, de abban biztos, hogy hátba lett szúrva. Ráadásul ez még mindig benne van (te jó ég, orvos nem kéne?), úgyhogy a kendő Micire kerül, nem vitás. Az ellenfél a maga módján dolgozza fel a traumát, azaz kiáll a szoba közepére és hadonászik. Meg többoldalas indokolást is szeretne arról, hogy Zseri miért őt viszi ki, miért nem Tivyt, aki már a fél Fővárosi Állatkertet elhasználta rá jelzőként. Zseri az ő a száz százalékos izéjét, Evelint, Mici pedig Krisztiánt választja kampányfőnökének. Utóbbi ünnepélyesen köszöni meg a bizalmat, hiába az önkormányzati múlt köztelez. Aztán újfent felajánlja a bránerét.

Címkék: való világ 18+ vv8
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.14. 08:23:51

Hoppancs! Korrekt kis poszt lett! Olyan arany közép!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.14. 08:26:27

A kérdőívnél a "Dezső rámegy Krisztiánra+ és az "Elmarad, mert Mici részegen rájuk ül" verzió között hezitáltam percekig, végül az utóbbi mellett döntöttem. :-)

MacákékIcukája 2016.10.14. 08:26:28

HOPPANCS! Van egy screenshotunk szamodra a tegnap esti bv-bol i67.tinypic.com/2dhtca9.jpg

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.14. 08:28:04

@MacákékIcukája: Ez már csak egy 30 éves karikás videó kép lehet már a poszt mögé csatolva. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.14. 08:33:37

A csajoktól kérdezném, hogy Gina ennél a kétkezes színes melltartó, vagy fördőruha simitásos és és pántmeghuzogatós akciónál tulajdonképpen mit igazított ? Volt-e ezeknek a mozdulatoknak valamilyen funkcionális haszna, vagy csak a kamerának szólt ?

2016.10.14. 08:36:16

@VV Erőlegény: Kicsavarta a vizet a szivacsból, nem?

hannamontanna 2016.10.14. 08:38:50

:-D Szuper lett :-) A fadeszka az fából van, a fémdeszka meg fémből? Gondolom.
Amitől kikészülök, ez a "én már 43 napja bent vagyok..." na és?? Ez valami kiváltság? Lehet hogy velem van a baj.

hereverő heverő 2016.10.14. 08:40:16

@hannamontanna: és akkor a betontalpfa miből van ? illetve a műanyag üveg ?

..ehh még túlkorai vagyok. Jóreggelt, megyek a kávémért és olvasnivalóért, köszi Hoppancs.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.14. 08:45:56

az elején mindenkinek az a hol v agyok feje...és akko felnézett Dávid:)
egyébként a srácnak gyakorolni kéne a finom kézimunkát
Tivy olyan gyerekes

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.14. 08:47:39

@VV Erőlegény: ez fürdőruci, a mozdulatoik olyanok mintha lógna a bentlévő

hereverő heverő 2016.10.14. 09:07:05

@PeniValdes: Az első 40 másodperc kivételével érdektelen, az eleje viszont mindent megmagyaráz a szerelem természetéről.

2016.10.14. 09:09:44

Szóval a tegnapi, a párbajhoz kapcsolódó megjegyzésem az volt, hogy alszom rá egyet, hogy tényleg hulladékmicinek drukkoljak-e. Hát az alvás megtörtént, és arra ébredtem, hogy tényleg hulladékmicinek drukkolok. Sőt abba is hagyom a hulladékozást, amíg nem lesz megint hulladék.

Egész egyszerűen Micinénje számomra vonzóbb vagy inkább érdekesebb személyiség, mint Zsernyák. Kellett Krisztián erősen, hogy kihozza belőle, de kihozta. Jobban érdekel, jobban kedvelem. Ennyike.
Zsernyák az a fajta lány, aki teljesen rendben van, szép is, okos is (nem biztos), de full átlagos, és egyátalán nem érdekes. Ha társaságban ilyen hölggyel találkozom, mindig úgy érzem, hogy még két három udvariassági kört le kell futnom, még beszélnem kell vele egy-két mondatot, mert rendes, de olyan alacsony az érdeklődésem iránta, mint Surdában a vérnyomás, és az első adandó alkalommal elhúzok a sörömért/fröccsömért/WC-re stb. Ez Zseri baja, ezért inogtunk meg most sokan. Szerintem.
Mások is így állhatnak Zserihez, magyarán udvariasan elmennek mellette, és ezért van úgy rápusztulva Tyvre, aki legalább belerúg. Mondom, szerintem rendes lány. De...

A poszt nem rossz, de a tegnap esti belevaló most igazán említést érdemelt volna, ugyanis pl. a következő mondat is elhangzott az egyik bejátszÓban:
"És szétQrnád a p*námat, a forró g*cid belemenne a számba, a fejemre a seggembe..." - mondta Lakatos Evelin Somának maszturblás közben.
Somából egyébként nem nézem ki, hogy ennyi g*cije legyen, hogy minden említett tesztrészt beterítsen... :-DDD

hannamontanna 2016.10.14. 09:11:06

@hereverő heverő: Na ez az, tényleg. Mondjuk régen a vasúti talpfa fából volt, csak újabban van betonból. Mint a betonpillangó :-) A műanyag üveg az meg igaziból létezik :-D

KapitányG 2016.10.14. 09:11:28

@Hoppancs: "csipkodás"-ügyben ajánlom a magyar tájszavak gyűjteményét:
www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tinta/TAMOP-4_2_5-09_Magyar_tajszavak_es_nepies_lexikai_elemek_adatbazisa/adatok.html
(és Istenes Bencének sem ártana elmagyarázni, hogy teljesen fölöslegesen ismételgette hahotázva Krisztiánnak azt, hogy "megcsípott" - hiszen aki ezt a formát használja, valószínűleg egyáltalán nem érti, mi ebben a nevetnivaló)

hereverő heverő 2016.10.14. 09:14:12

@Spitzbauer: Van neki, kamatyos kamatyra van betétszámlája a spermabankban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.14. 09:21:17

@PeniValdes: Nem vagyok szakértő, nem tudom, hogy lóg-e, viszont én is úgy érzem, hogy a természetes méretekhez képest túlságosan push up a fürdőruha felső.

Krétagarbó 2016.10.14. 09:36:54

@VV Erőlegény: Én a tojásrántottát választottam, mert olyan kis vicces. De kevesen gondolták így.

Cimili 2016.10.14. 09:36:55

Hoppancs, köszi a jó posztot! Tényleg megemlíthetted volna a BV-ben látottakat. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.14. 09:39:04

@Krétagarbó: én is oda tettem magam,mert az egészséges. edzés után tojás

kamilla123 2016.10.14. 09:40:31

Hoppancs, ez zseniális poszt volt. Hasonlóan érzünk a cirkusszal kapcsolatban

hereverő heverő 2016.10.14. 09:40:37

@PeniValdes: És a tyúkok minden edzés után tojnak is. Én mondjuk nem szoktam. Nálam edzés után evés van, meg ivás. És edzés után zuhanyozás, de ezt meg a tyúkok nem tudják.

Krétagarbó 2016.10.14. 09:42:51

@Spitzbauer: Zseri nagyon befolyásolható, ráadásul, nem tett jót a megítélésében, hogy Evetke a legjobb barinője és ezek ketten igazán undorítóan fröcsögnek együtt.
Nálam is Mici most a nyerőbb.

hereverő heverő 2016.10.14. 09:44:02

@PeniValdes: Általában én is. Mondjuk a zuhanyozás néha elmaradt, lévén az én versenyeimen néha több víz is volt mint kellett volna és az októberben vagy áprilisban nem mindig mókakacagás.

Krétagarbó 2016.10.14. 09:44:47

@PeniValdes: @hereverő heverő: akkor feltehetően mi hárman adjuk ki a 7%-ot:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.14. 09:45:29

@hereverő heverő: én sem, elvégre gyalog megyek haza,és kitudnak kerülni:)

Edie Britt 2016.10.14. 09:53:09

@hereverő heverő: Megkérdezhetem, hogy milyen verseny?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.14. 10:01:12

Hát, elkövettem a hibát megen, megnéztem az öfit. A kávé mellé most erősen gondolkodtam egy feles aszútörkölyön is. Rájöttem, hogy baromira nem érdekel a párbaj, mert már azt várom, hogy a következő körben a minden jó és rossz érzésű embert egyaránt kiakasztó stílusú Evelint a Gina irányába mutatott viselkedés kapcsán kiküldjék a rákba párbajozni, amit aztán jól el is veszít a legnagyobb döbbenetére és mehet Zseri barátnője után. Mert ugye Krisztián egymaga megnyeri Micinek ezt a párbajt, az hóttziher.

ascii 2016.10.14. 10:02:01

jo lett a a hávé, külön köszi a rokoni szálak befűzését, értékelem! :)

etikette 2016.10.14. 10:03:54

Hajrá Mitzi. Talán ő az egyetlen aki a villa történelmében fogyott bent? :D Zseri ott cseszte el hogy hallgat az aljas cigánylányra :S

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.14. 10:04:18

Mivel a törküly maradt a palackban, még gondolkodtam is: Kedves Dina utálók! Most így utólag, látva ezt a minősíthetelen izét (kösz Zseri, ez találó), nem mennétek bele egy rapid Dina-Evelin cserébe? Még Dina alkoholmámoros őslakosi felfortyanása, hogy ő mióta bent van, ezért másnak kuss, eltörpül a színjózan Evelin mai öfis szájtépése mellett.

hereverő heverő 2016.10.14. 10:04:46

@Edie Britt: versenyszerűen vitorláztam egy olimpiai hajóosztályban.

etikette 2016.10.14. 10:06:26

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ach pontosan erre gondoltam én is. Hogy vajon Dina volt ennyire görény és mocsok mint amilyen Evelin kezd lenni? Vagy már volt csak eddig visszafogta magát... :S

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.14. 10:08:17

Addig emlegettem, míg csak lement az a törkölypálinka, ezért most bátran ejtem az atomot. Dávidka annyira lefagyott, hogy üres, bágyat tekintettel ténfereg, ha éppen nem gyakoroltatják a csirkementes tányérral. Néha úgy érzem, egy dolog merülhet fel benne most már a gondolatok híján, egy sárga tengeralattjáró. Bármit is jelentsen ez, ez jutott eszembe róla.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.14. 10:08:55

@etikette: Evelin ilyen volt első pillanattól kezdve, sőt már a villalét előtt is.

hereverő heverő 2016.10.14. 10:12:43

@PeniValdes: Sőt, így igazán ! Ha nem szól semmit, nem csinál semmit, nem látszik... Az az igazi felüdülés !

2016.10.14. 10:14:36

@Krétagarbó: Hát igen. ÉN már láttam ilyet... :-DDDD

ascii 2016.10.14. 10:14:48

@KapitányG: vannak ilyen megmosolyogtató szavak egy egy tájegységen, a vasi népség, a szögediek, a záhony térségűek, ezeken az ízes magyar beszédeken mindig jót derülök, amin a legjobban röhögtem gyerekkoromban a játszótéren, amikor az egyik kölök azt mondta a libikókára, h libikákó, azt hittem vmi beszédhibás figura, de 'stentuggya talán somogyban így mondják.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.14. 10:16:28

@hereverő heverő: de tényleg, az ébredésnél ő nézett ki a legjobban,meg az a zavart kis mosoly amikor a tányérokkal bénázott. megzabáéltam volna

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.14. 10:18:08

@PeniValdes: Ha már bent van, tegye magát hasznossá, mivel úgyis a konyhában van: Rakja el Evelin elől az összes szúrásképes eszközt, mielőtt egyiket belevágja Ginába.

2016.10.14. 10:18:31

@Krétagarbó: Ja azt hittem hitelen, hogy arra írod a de-t, hogy Somának van annyi g*cije. :-DDDHAHHHAHA
Na mindegy, a másikra is ugyanazt válaszoltam.

hereverő heverő 2016.10.14. 10:19:18

@Edie Britt: Ugyan, nagyon szívesen. Nem titok :)

@PeniValdes: Jaj Peni, ne legyél már ennyire szerelmes ! Vagyis DE, legyél és ne csalódj !

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.14. 10:19:22

@PeniValdes: Azért azt nehezen tolerálnám, hogy képes lenne valaki erre az izére voksolni Dina ellenében.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.14. 10:20:51

@ascii: Zalában ha valaki leég és hámlik a háta, az köped. 23 éve nem értem...

hereverő heverő 2016.10.14. 10:27:30

@PeniValdes: Hajaj, azt sajnálom. Tudom, szellemtesód, bár azt remélem, hogy neked nem jut eszedbe 36 milkáért bemenni bohóckodni :)

,, 2016.10.14. 10:29:15

az új csajjal kapcsolatban a következő opciókat tudom elképzelni:
1. buta mint a tök, mert figyelhette a műsort és nem látta meg h a lányoknál igenis villámgyorsan be kellett volna vágódnia, ha szimpi neki Evelin, ha nem, és nem a pasikkal foglalkozni rögtön (ráértek volna később is) hanem barizni a csajokkal
2. szándékosan akar ellenséget szerezni Evelin személyében, hogy érdekes legyen a nézők szemében, ill. tudja h Evelin nem népszerű és már a saját jövő heti párbajában gondolkodik h őt biztosan ki tudja ejteni utána meg nyugiban lesz
3. nincs döntése ezekben, mert a szerkik instruálják.
(saját véleményem az 1-es)

MacákékIcukája 2016.10.14. 10:31:28

@szörnycsi: jol levezetted, sztem is az 1-es

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.14. 10:34:00

@PeniValdes: nincs ilyen megúszós opció, vallj színt

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.14. 10:36:50

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nézd ez nekem olyan mint amikor a gyilkos galóca,és a csörgőkigyó harapás között kéne választanom.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.14. 10:38:38

@szörnycsi: Engedjétek már el ezt a friss husi vagyok, be kéne vágódom a csajoknál dolgot. Ha tudatos, ha nem, a legjobb döntés az, ha távol tartja magát a lányoktól. A párbaj miatt Micivel ő jobb kapcsolatba fog kerülni, de Evelinnel és Zserivel sosem volt opció barátkoznia. Tuti azt hitte, majd Micivel lesz gondja, aztán mégis vele van a legkevesebb. Vivivel meg nem lehet barátkozni, zárt világ.

Amúgy Vivi és Zsolti teljesen kivonja magát a sufniban lakással, ezt felrótták itt sokan Lóriéknak, de Viviék részéről el van nézve?

Berborosz 2016.10.14. 10:39:07

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Csakhogy a Dina-utálókat semmiféle tény nem győz meg.
@PeniValdes: Ahogy a Dávid-imádókat se.

Edie Britt 2016.10.14. 10:40:08

Evelin álszent vonala elhalt? Az első fürge ujjak kurzus után még übergáz volt, amit tett, nem győzte elszégyellni magát. Most mez masztizás közben az a téma, hogy az ondónak hol a helye? WTF?!

ficekence 2016.10.14. 10:42:59

Nem láttam az eseményeket tegnap este, de a poszt remek volt, köszönöm!

ascii 2016.10.14. 10:43:29

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: vagy gondoljunk csak a ribes uva-crispara, ami ugye brüszke, piszke, pöszméte, köszméte, egres :)

hereverő heverő 2016.10.14. 10:44:41

@szörnycsi: @MacákékIcukája: Szerintem inkább a 2 és a 3. Úgy gondolom, hogy a szerkik valamennyire instruálták, elmondták neki, hogy mik érdekesek mik nem, mire figyeljen hogy legyen műsor. Szerintem tisztában van azzal, hogy a következő párbajra ő fog kimenni, már csak azért is mert ő jött utoljára egy összeszokott (Evelin és Soma számára összeszopott) társaságba, ő az új hús akit mindenki hülyének néz (pedig hülyének nézni az ellenfelet biztos út a vesztéshez). Szóval tudván hogy párbajpozitív, keres magának egy olyan ellenfelet akit mindenki utál, aki ellen egészen biztosan van esélye. A Vivi-Soma-Evelin háromszöget látva prímán bele is tudott tenyerelni a közepébe, addig Evelin csak Vivit akarta bosszantani, de most hogy két ellenfele is van, egyből maga alá temette Somát. A hőn vágyott Somát, broáf...
Mellesleg Gina smink nélkül sokkal csinosabb mint sminkben.

hereverő heverő 2016.10.14. 10:46:22

@PeniValdes: Én inkább akkor a csörgőkígyóba harapnék.

ascii 2016.10.14. 10:51:14

@hereverő heverő: meg még azért tegyük hozzá azt is, h buta, mint a tök :)

hereverő heverő 2016.10.14. 10:52:56

@PeniValdes: De te itt írogatsz velünk, ami társaság már bizonyítottan értelmesebb zenéket hallgat mint azok ott benn valaha is ésszel fel képesek érni. Ebből levezetve a társaság is értelmesebb mint azok ott benn (szóljon aki szerint ő inkább mégis tivi szintű).

hereverő heverő 2016.10.14. 10:53:47

@PeniValdes: Mert nem mos kezet ebéd előtt

É2I 2016.10.14. 10:56:53

Ha zsé esik ki, vajon tripptivi ki a fenét fog b.szogatni? És most itt nem a 30 secundumos maszatolására gondolok.
Micitehen ugyanúgy érdektelen. Már láthattuk a valódi énjét és ezen nem változtat, hogy most nem issza nyuszira magát és nem változik görénnyé. (Bár szerintem is megmentődick a sittes keze - aka fúrója - által.)
Áválinke meg csak hozza a típusát - nem is néztem ki többet belőle korábban se.

hereverő heverő 2016.10.14. 11:01:15

@PeniValdes: Ha te Tivit bírnád, én nem állnék szóba veled. Választhatsz: melyikünk ? :)))

ascii 2016.10.14. 11:01:32

@PeniValdes: én már csak használom az ő megállapítását:
"Mennyire vagy intelligens egy 1-től 10-es skálán?
6"

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.14. 11:03:22

@hereverő heverő: de komolyan,ha tivy nem lenne pokrócbunkó,akkor vicces lenne. olyan gyerekes,tegnap tökre tetszett ahogy élvezte..

MacákékIcukája 2016.10.14. 11:04:42

@hereverő heverő: ohhh kotve hiszem h ennyire tudatos lenne, nem Attila o... vagy Alekosz (beleneztem tegnap par vv4 videoba, ok is tattikaztak ezerrel, erre nem is emlekeztem).

É2I 2016.10.14. 11:08:08

Gin/na helyében én az unikornispillangót idegelném. Kíváncsi lennék hogy pukkan szét a maga köré fújt buborék és jön még kijjebb tíz centit a fogsora és rendez sikítófrászos ajtócsapkodást...

2016.10.14. 11:10:35

@É2I: Milyen 30 sec? Jó lesz az 15-nek is :-DD
Ávcsiből én tényleg többet néztem ki, de buta, mint egy tyúk. Épp, hogy nem szarja körbe az udvart. Meg tényleg közönséges és alattomos is. De szerintem ez nem fajtaspecifikus. Soma anyukája viszont mit szólhar?... Pfff. :-DDD

É2I 2016.10.14. 11:19:30

@Spitzbauer: Pedig eléggé tipizált a viselkedése. Én lettem volna legjobban meglepve, ha ez nem jön ki nála. De ugye a konkurencia harc általában lemossa a sminket ;)
Pöcsike anyuka - ha van egy csöpp esze - már akkor kizárta az örökségből utódját, amikor az bemutatta neki az elmeorvosi zárót, hogy megkapta a zéreccségit.

2016.10.14. 11:22:04

@É2I: Jó-jó, titokban bazira egyetértek ám, csak futottam egy udvariassági kört a romulánokkal kapcsolatban.

hereverő heverő 2016.10.14. 11:25:52

@PeniValdes: Peni, de ez nem erény ! Ráadásul DE, pokrócbunkó. És hozzá műveletlen és ami a legrosszabb: rosszindulatú. Vivi is gyerekes.

2016.10.14. 11:31:52

@ascii: @hereverő heverő: @szörnycsi: Szerintem meg Gina egyelőre bazi érdektelen. Még az sem érdekel egyelőre, hogy buta-e vagy nem. Lehet, hogy elvonja a figyelmemet ez a káprázatos cirkuszhét?

Még az jutott eszembe, hogy azért ezeket a cirkusztanárbácsikat/tanárnéniket nem 1 nap alatt szervezték be, meg a törpöt sem, ugye? Már hetekkel ezelőtt tudniuk kellett, hogy mi a meló, nem? Szóval a kedves appos szavazók megint át lettek Qrva. Szerencsére olyan márkájú telefonom van, amelyre nem készült app...

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.14. 11:34:31

spitzbauer BB vagy Win10m? #halottplatformrulez :D

és hajráf Mici #kisebbikrossz

malevil2050 2016.10.14. 11:35:21

Kócos kis cigány lány merre jársz?

ascii 2016.10.14. 11:37:54

@Cseszlovák Gyurmafilm @Spitzbauer: jaja, pénz a fejlesztésekre almáéknál és gugliéknál van, előbbi értelemszerű, másodiknál csak és kizárólag referencia készüléket szabad vásárolni, a többi csak parasztvakítás és önkibaszás.

malevil2050 2016.10.14. 11:39:50

Hát nénnye nem is tudom , most akko mi a jó franc lecc?? Győzni kell , mert ha nem hmmm , soha a bűdös életbe nem lecc "micizsötem" féle csengőhangom. Pedig egy ilyet piszokul szeretnék. hihi

ascii 2016.10.14. 11:40:51

@Spitzbauer: Gina marad az örök közöny birodalmába, semmit nem tud kiváltani, mondottam ezt az elején is, meg két hét múlva is mikor az első adandó alkalommal kiráncigálják, akkorra már a rémegyügyü ati is kinnhagyná, és ezekután a zsófi szintjére esik, ahol nemhogy műsorvezető, de még konyhásnéni sem lesz a televíziónál

Hoppancs · http://www.cseppetsembolcs.blog.hu 2016.10.14. 11:49:34

@KapitányG: Én sem itt hallottam először. Aranyos a hangzása.

Olyan viszont biztos nincs, hogy megcsípás, vagy de? :)

hereverő heverő 2016.10.14. 11:51:45

@Hoppancs: MegAcsipás. Olyan van. A villában látható minden reggel.

2016.10.14. 12:00:44

@Edie Britt: Az a baj hogy nagyon vizuális típus vagyok. Lelki szemeim előtt lejátszódott az Ávelin – Soma ágyjelenet az érintettek szájából elhangzó paraméterek alapján… Hát…
Persze mi is szoktunk „malackodni” az asszonnyal, de semmiképp sem kamerák előtt, valamint ennek a verbális megtárgyalása is szofisztikáltabban történik.

Manapság már a csajoknak mindegy hogy pin@ba vagy seggbe ?!?

Bazi öreg vagyok már…

kamilla123 2016.10.14. 12:05:49

@Spitzbauer: igen, Mici feljött, mint a talajvíz. Nem mintha nagy lenne bent a választék, de jelenleg még ő a legszimpibb csaj. Persze bármikor visszaronthatja. Érdekes h egy ilyen tartósan szar mélyrepülés után hogy tudott feljönni. Valszeg a többiek süllyedtek le. Ez lehet a megoldás. Az utolsó három - négy öfit nem láttam, csak a hogyvoltokat olvasom., úgyh nemtom az új csaj milyen.

Krétagarbó 2016.10.14. 12:07:15

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ezt nem hallottam még, pedig odavalósi vagyok.

KapitányG 2016.10.14. 12:07:45

@Hoppancs: eddig csak az igei alakkal találkoztam: megcsíptam, megcsípott stb.
Megcsípás szerintem nincs (soha nem hallottam), csípás van, de az nem a csípés tájnyelvi változata, hanem a csipás szónál mutatkozó magánhangzó-nyújtás, olyan, mint a mindíg meg a síma :)

É2I 2016.10.14. 12:10:48

@mentolos lecsó: Tudod a segg a huszonegyedik század p.nája. :S

2016.10.14. 12:11:28

@kamilla123: Az új csajnak egyelőre se íze, se bűze. Egyébként normálisnak tűnik, de full érdektelen.

Krétagarbó 2016.10.14. 12:12:43

@PeniValdes: nem tudom, melyik a rosszabb. (de: mindkettő egyformán)

2016.10.14. 12:14:45

@É2I: lehet benne vmi...
én egy ház falára láttam felfújva, idézem: "A jövő pinája a segg..."

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.14. 12:14:57

Kár, hogy Somában nem volt annyi rutin, hogy betegye, aztán elmondja, hogy előző éjjel pont ezt álmodta, Ginával.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.14. 12:16:40

@Spitzbauer: Szerintem meg viszonylag jól oltogatja a népet, meg helyezkedik. De kezd már a villalét torzítani azon, amit bemenve gondolt, majd ezután dől el, merre tovább.

Krétagarbó 2016.10.14. 12:18:20

@kamilla123: valóban az lehet, hogy a többiek csúsznak egyre lejjebb, Mici meg stagnál. Ha láttad volna az öfiket, sem lennél előbbre Újgina megfejtésénél. Egyelőre totál érdektelen.

Annyi derült ki számomra (és nem a műsorból:) hogy van egy közös ismerősöm vele, egy helyről származnak. Állítólag tényleg csak 22 éves, én ezen meglepődtem. Valahogy sokkal öregebb az arca.

2016.10.14. 12:19:04

@Edie Britt: Szerintem, Evcsi agyában végtelen ciklusba kezdett a Soma=csicskag*ci progi. Tehát innentől csicskáztatja és g*cizteti :-DDD

MacákékIcukája 2016.10.14. 12:24:55

@hereverő heverő: ezt a symbian szot folyamat felreolvasom es kezd mar idegesito lenni :D

hereverő heverő 2016.10.14. 12:25:13

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Ez a szex-rodeó. Hátulról tolod az asszonyt, majd a fülébe súgod: Tudod a szeretőm is pont így szereti.
Na és akkor legalább 6 másodpercig rajta kell maradni.

Hoppancs · http://www.cseppetsembolcs.blog.hu 2016.10.14. 12:26:54

@Cimili: Hát igen... Nem tudok semmit felhozni a védelmemre.

Hoppancs · http://www.cseppetsembolcs.blog.hu 2016.10.14. 12:27:04

@Cimili: Hát igen... Nem tudok semmit felhozni a védelmemre.

Plüsscukor 2016.10.14. 12:30:33

Jó a poszt, tetszett, köszike!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.14. 12:30:43

nem prüdériából mert kimondottan preferálom a mocskos beszédet az ágyban, de eez. semmilyen. hiába volt minden kimondva. zéró spontaneitás. "kamera tudod mit fogok most csinálni?" az csak tovább rontotta az egészet hogy ez evettkénél egyébként nem korlátozódik az intim pillanatokra, hanem ugye default így nyomja. micsoda lelkisegélyvonalas lenne belőle :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.14. 12:31:19

persze tudom mégis mit vártam?

Edie Britt 2016.10.14. 12:36:04

@É2I: @mentolos lecsó: engem nem zavar, ha valaki analizál, és még nem is láttam a jelenetet, csak azt nem tudom elképzelni, hogy Evelin ennyire megfeletkezett a kamerákról és arról, hogy ezt mennyien fogják látni... Ő is az esetleges szex-szel akar bent maradni? Nem jó, mert most Mici is sokak számára emiatt érdekes...

@Spitzbauer: ott a pont :D

,, 2016.10.14. 12:36:17

evelin mocskos beszédén röhögök, mert eszembe jutott milyen jó kis fanfictionokat olvastam úgy 10-15 éve...hja:)

2016.10.14. 12:56:08

@Edie Britt: Engem sem az analizálás zavar, jóóó is az…
Hanem hogy is mondjam, a szexuális kultúra teljes hiánya. Persze szexben, háborúban mindent szabad ugye…
Csak tegyünk már bele némi igényességet is könyörgöm

ascii 2016.10.14. 13:00:47

@mentolos lecsó: van egy ilyen mozgalom is vmi fehér gyűrű v mi a héccenccség, h vki megmarad "tisztának" az esküvőig és megőrzi az urának a szüzességét... viszont azért szexelni csak kéne, hát marad a másik bejárat..

2016.10.14. 13:05:44

@ascii: Erről olvastam is vmi statisztikát nemrég. Brit felmérés 15-30 éves lányok között. A pontos számokra már nem emlékszem, de vmi elképesztően magas százalék használja a popolót, a pinus helyett, hogy nem veszítse el a szüzességét a nagy Ő megérkezéséig.

Ez csak nekem képzavar ?!?

É2I 2016.10.14. 13:10:06

Ez valami szállóige egy '90-s filmből, ha jól tudom. De nem tudom melyikben volt aranyköpés.
Amúgy a mai trendeket elnézve nagyon is bejött a jóslat. Én ezen a téren maradi vagyok ;), korpásból még a kenyeret sem szeretem...

É2I 2016.10.14. 13:16:31

@mentolos lecsó: Ámerikában a megkérdezett fiatalok nagytöbbsége a szopást nem tartotta sexnek.
Tudod ez olyan, mint a nyúl, amit halnak nyilvánítottak, ami természetesen nem hús, így lehet enni böjt idején. Szóval a segg nem....

kamilla123 2016.10.14. 13:18:22

@Krétagarbó: igen, ez vhogy mindegyikre jellemző, h idősebbnek néznek ki.

Nem tudom, ki marad kint a párbajon, de ha Zseraldin kiesne, Evetke megint visszafogja magát ijedtében szerintem, és egy ideig tündér lesz. Érdekes, h milyen gyorsan felejt a nép (én is, lsd Mici), így még sokáig elevickélhet bent. Úgyh sztem Evelinnek jobb lenne hosszútávon, ha Zseri esne ki.

hereverő heverő 2016.10.14. 13:27:28

@ascii: Őőőő.... barna gyűrű ?

2016.10.14. 13:28:49

@kamilla123: Ebben a szériában majdnem minden nő szénné égette magát már. Egyébként ez nem volt jellemző régebben, Baukó Éva egy úrikisasszony volt ezekhez képest. Utána is csak Iza és Fannika járatódott le igazán. VV6 Zsófika, de akár VV6 Viki is, Vagy VV7 Dóri nyugdotan megmutathatják majd a gyerekeiknek, hogy benne voltak a TV-ben (bár a gyerekeik lehet, hogy megkérdezik majd, mi volt az a TV? Válasz olyan YouTube féleség :-). Szóval ebben a szériában csak azok a lányok nem járatták le magukat, akik keveset voltak bent. Ha csak a neveket sorolm, nagggyon ütős széri: Dinka, Mici, Evcsi, Zserbó, Vivi... Pfhejjjj

É2I 2016.10.14. 13:32:38

@Spitzbauer: Tény, hogy száradt virág mind, még zsóti is. :P

kamilla123 2016.10.14. 13:38:16

@Spitzbauer: igen. És érdekes, hogy kifejezetten a nők amortizálódtak az évek alatt, a ffiak nem. Legalábbis ha a VV-ket nézzük. Nagyon furcsa számomra, hogy mi a fene játszódhat le ezeknek a szerencsétlen "nőknek" a fejében, hogy ők most mi a búbánattól vonzóak? Valahogy az ő fejükben élő kép, és az, hogy a pasik valójában mit várnak/remélnek tőlük, egyre jobban távolodik. És ez a villában is látszik.
Nem vagyok álszent, de esküszöm elszomorít, ahogy a pasik bent lézengenek a zombik között.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.14. 13:38:42

@hereverő heverő: mikor a csajok egymás közt: -Te szoktad engedni a pasidnak a másik lyukba? -Hülye vagy?! Nem akarok teherbe esni!

hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi 2016.10.14. 13:44:51

Jó kis poszt lett...még jó hogy nem nézem már az öfiket, csak a másnapi posztot olvasom, meg titeket...ezt a VV-t nem bírom már idegekkel, meg hangerővel, meg nyugtatókkal...

Krétagarbó 2016.10.14. 14:00:47

@É2I: Clinton óta nem is az.:)

2016.10.14. 14:01:07

@hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi: A BV-t nézni kell, nincs mese. A tegnapiban tényleg minden volt: egy czigánybuzival kezdtek, Dinka is volt ifj. Jasszer Arafattal, és a slusszpoén Evcsi szavai, amelyeket Somához nitézett. Még azt is "elfeledtette" a műsor, hogy DJ Őzike vezette. Ajánlom, na :-DD
rtl.hu/most/rtl2/belevalovilag/belevalovilag-powered-by-big-brother-2016-10-13

hereverő heverő 2016.10.14. 14:01:20

@kamilla123: Én most védem őket kicsit. Ez egy rémesen ingerszegény környezet, és már egy hónapja be vannak zárva oda. És mivel buták mint egy vajaszsömle, még beszélgetni sem nagyon tudnak. Kapnak feladatokat, ami a 24 órából mondjuk 3-at elvisz, a maradék pedig nettó szellemi leépülés (akinek még van hova). Persze vannak értelmesebbek és sötétebbek, de hiába okos az egyik, ha a partner mélysötét. Úgy olyan lehet velük beszélgetni, mint Zuzu Petásszal (Ford Fairlane kalandjai, gyk.). Szóval egyiknek nem inger, hogy beszélgessen, a másiknak meg nem lehetőség. És más nincsen, semmi, üresség. Nem társaság van odabenn, hanem sok magányos szerencsétlen.

Ezek után a nők hogyan lehetnének vonzóak ? Kifestik magukat, szexi cuccokat vesznek fel, meg sexy kilométereket is - de már mindent tudnak egymásról. Nincs kinek és nincs minek tetszeni. És nincs mit mutatni.
A pasik meg fogalmatlan majmok. Talán Dávid az egyetlen, aki nem akart alányalni valamelyiknek, majd ti megcáfoltok, nem figyelek ennyire. A többi meg kerülgette a nőket, de reakció híján elmaradt az erekció. Soma azt hiszi, hogy Evi belebolondult a mérhetetlen férfiúi vonzerejébe, ami nekünk szórakoztató de valójában szörnyen szánalmas.

xukxuk 2016.10.14. 14:11:00

Lement már x mennyiségű baromság ebből a semmiből és egyesek még mindig azon rugóznak h ilyenek meg olyanok , igy meg úgy. Ez egy szerepjáték mely elég komoly tétre megy. Ez nem azt jelenti h az itteni mintázat kivetithető mindenre és mindenkire a "civil" életben is.Ez egy hülyeség amit hülyén is kell kezelni. De hát mindhiába .

hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi 2016.10.14. 14:16:23

@Spitzbauer: Én esküszöm 2x megpróbáltam megnézni a BV-t. Az elsőnél Au szájából csak úgy repkedtek a bazdmegok meg a faszomok... nekem meg legalább akkora karikára nyílt a szemem mint a 18-as karika a képernyőn. Ráadásul a poénjai számomra értelmezhetetlenek voltak...Másodjára elszívtam előtte a dzsangát, hátha akkor egy színvonalra kerülök a kedves műsorvezetővel....hát mit mondjak...akkor se értettem egy árva poént se...lehet velem van a baj...

É2I 2016.10.14. 14:26:08

@hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi: Mer' krokogyílt kellett volna lőnöd, hogy megértsd :P

hereverő heverő 2016.10.14. 14:29:43

@xukxuk: Próbálom értelmezni amit írtál. De vagy sikerül vagy nem, egyszer így egyszer úgy. Ez azt jelenti, hogy vagy hülye vagyok vagy nem. És este.... mindhiába.

BAZINGA2 2016.10.14. 14:32:48

Miért nem a hálóban lakik Zsolti és Vivi? Zavarják ki Őket a sufniból! Zsolti még ki sem törölte a csipáját, máris sprézte a hónalját. Tussolóval haragban van? - Gina, olyan mintha bent sem lenne. Csak a cirkuszos hétnek köszönheti, hogy észrevesszük. - Soma és Evelin, azt inkább no comment! Mindkét anyuka büszke lehet a "csemetéjére!" Az esti BV -ben Győzi kritikán aluli volt. Ennyit még nem makogott összesen. Lehet meghatódott a szerelmespártól. Már csak azok hiányoztak, főleg a vihogás, meg a szájtakarás. Látszott rajtuk, hogy dúl a "love!" - A Vivi pónizása már unalmas, meghogy Ő egy gyönyörű pillangó. Taszító szegény, meg azért is, hogy játssza a hülyét. Nyomtam egyet Micire...inkább Ő jöjjön vissza! ( és a MACÁKÉKICUKÁJA miatt is! =D )

Hoppancs · http://www.cseppetsembolcs.blog.hu 2016.10.14. 14:40:49

@KapitányG: Akkor a körkérdésben megvalósított nyelvújításomat tudjuk be az álmosságnak.:D

Persze, ha a villalakóknak szabad új szavakat kitalálni, akkor nekem is.:)

Patria 2016.10.14. 14:55:39

Csak annyit akarok gyorsan ide böffenteni, hogy hajrá Mici!
Tegnap óta ennyit javult nálam. Zseri is kezdi átvenni Evelin vállalhatatlan stílusát, így elkezdtem komolyan drukkolni Micinek. Evelintől hányingert kapok lassan. Komolyan csak a dzsuva szó jut eszembe róla.
Ginának szerintem adjatok időt, 2 nap alatt nyilván nem fog világot váltani. Szerintem egyelőre csak felméri a benti erőviszonyokat, nem hülye, csak nem is olyan ordenáré, mint a többi lány bent. Emberi volt az is, ahogy elkámpicsorodott Evelin gonoszságán.

Peni válaszát meg osztom Dina-Evelin viszonylatban. Meg Dávidéban is. :)

2016.10.14. 14:59:46

@É2I:

OFF

A nyulat nagyon szeretem, többféleképpen is el tudom készíteni. Ez mindig feszültséget szül az asszonnyal. Neki volt egy kedvenc, házi nyula (13 évet élt, ami ritkaság !). Persze hogy van érzelmi kötődése hozzájuk és ezért nem képes megenni a nyuszit. Ha magamnak csinálok vmit, vmi tabu állatból, az mindig „pulykahús” :)

Már nem aktív sportolóként is egyszerűen ragadozó alkat vagyok. Ami mozog, azt agyon kell ütni, és tűzre rakni, és bezabálni. Nekem ne jöjjön senki, vega, vegán attitűdökkel a Homo sapiens-t illetően. Csak meg kell nézni a főemlősöket (mint, mi emberek). Táplálékuk 85-15% arányban növényi és állati összetevőkből áll. Ha anyagcsere oldalról nézzük, vannak olyan aminosavak, amiket nem tudunk a saját szervezetünkben szintetizálni, tehát külső forrás kell. Én is fogyasztok nem kevés zöldséget, gyümölcsöt. De kell az „állati” fehérje, zsír. Nem vagyok táplálkozás náci… Ott vannak a medvék… Életük 90%-ban növényféléket fogyasztanak. Ha egyszer-egyszer elfogyasztanak jó kedvel el szarvast vagy pár tucat lazacot, opcionálisan egy lelkesebb turistát akkor mindjárt szörnyetegek lesznek ?!?

ON

Micit csak a kisütni való hájáért tartanám az ólban. Krisztiánnal való évődése számomra érdektelen. Nem lesz ebből semmi dugás, vagy hasonló… (értsd: képernyőre való)
Zserbót sajnálom a PrimiTivy-vel való kapcsolata miatt. Ha egy tényleg tökös, belevaló pasival hozná össze a sors végre akkor nagyon szerethető lányka lenne. Bejövős a csaj, neki drukkolok a párbajon !

hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi 2016.10.14. 15:17:23

Kérdés: Szerintetek ezek az emberek nem fognak szégyenkezni amikor kijönnek a villából és az egész világ rajtuk röhög hogy mennyire primitívek, és milyen ostobák? Én úgy szégyellném, mondjuk a Dina meg a Vóri helyébe magam, hogy képernyőre még véletlenül se akarnék kerülni. Ezeket meg mutogatják mint a bazári majmokat (persze tudom szerződés meg minden). Hogy a felnövő generációnak ők lesznek a példaképei...hát én kérek elnézést :(((

Avanivi 2016.10.14. 15:18:17

@Spitzbauer: Megpróbáltam, nem lehet megnézni a BV-t.
Az RTL nagyon lenézi az összes VV nézőt azzal, hogy ezt a két kretént( főleg Gy-t) akarja eladni nekünk. Szörnyű, borzalmas ..... nézhetetlen.

hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi 2016.10.14. 15:23:20

@Avanivi: Úgy örülök hogy más is ezt irta...szerintem is így van. Bár nekem nem csak Gy-vel hanem a másik kreténnel is bajom. Vállalhatatlan mindkettő.

,, 2016.10.14. 15:24:09

közben eszembe jutott az Abigél, amiben Gina Gina, Mici meg (Horn) Mici. és most éppen ott tartunk, hogy bánCSák a többiek a kis pestit mert nem tud beilleszkedni. csak sok gecivel meg faszommal modernizált Abigél. Torma Piroska szerepében Vivien.
(a múltkor próbáltam úgy nézni a VV-t mintha az Orange is the New Black lenne, amiben a lányok+zsolti a rabok, a fiúk a börtönőrök), de így is szar volt.)

xukxuk 2016.10.14. 15:25:10

@Berber Oroszlán: Legyintés. Nézd lentebb.....

2016.10.14. 15:42:16

OFF

Beletúrtam a régebbi kedvenc zenéimbe: Jean Michel Jarre Chronologie part. 6

www.youtube.com/watch?v=j479YNMRAjw

ÁÁÁÁÁÁÁ…. Libabőr, miegymás… Pedig rocker lelkem van, Deep Purple, Pink Floyd, Mike Oldfield, Queen forever…

ON

Hajrá Zserbó !

Avanivi 2016.10.14. 15:48:14

@hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi: én is ezt írtam, van egy kretén és egy nagyobb kretén.

Ay Mama, Que paso valamikor azt írta : Lehet hogy Gy. fizet a csatornának. ... én is csak így tudom elképzelni.

Jól arcon csapták a nézőket.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.14. 15:49:06

@Krétagarbó: Könnyű stagnálni, ha lenn vagy a fenéken Kréta. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.14. 15:51:29

@hereverő heverő: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :-DDDDDDDDDDD

Avanivi 2016.10.14. 15:51:43

@szörnycsi: Vivi eltünt. Szerintem megtiltották neki Soma zaklatását és most nincs más ötlete.

hereverő heverő 2016.10.14. 15:56:23

@Berber Oroszlán: @xukxuk: Nem, nagyon nincs igaza. Ez minden, csak nem szerepjáték. Ráadásul ez a kinyilatkoztatás meglehetősen értelmetlen. Vagy szerepjáték, vagy hülyeség, a kettő között elég nagy a különbség. A szerepjáték leginkább színművészet, a hülyeség meg.. mondjuk hülyeség. Presze színészek is tudnak hülyéskedni, és hülyék is tudnak úgy tenni mintha szerepet játszanának, mégis az eredmény szignifikánsan különbözni fog. És ez akkor sem változik, ha már X évadot végignéztünk. Amúgy meg adassék meg nekünk, hogy ezen csámcsogjunk. Engem legalábbis szórakoztat. Nyugodtan lehet engem is savazni amúgy.

Mert magamat kigúnyolom ha kell,
de hogy más tegye, azt nem tűröm el !

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.14. 15:58:23

@Spitzbauer: Re: "Szerintem meg Gina egyelőre bazi érdektelen." Érdekes, szerintem meg pusztán a jelenlétével, Dávid (és valamennyire Krisztián és Mici) kivételével, alaposan mozgásba hozta a villa érzelmi viszonyokat. Ugye: 1,2,3, Lakatos E., Zserbó és Vivi halálosan féltékenyek, 4,5,6, Soma, Ati és Tivy egyértelműen felizgult, vagy rányomulni készül, Zsóti számára sem érdektelen a csaj...

hereverő heverő 2016.10.14. 16:00:07

@VV Erőlegény: Heheheh :) Mi már láttuk, hogy mi van Gina lába között, Zsolti még reménykedik :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.14. 16:00:25

@kamilla123: Re: "Érdekes, h milyen gyorsan felejt a nép (én is, lsd Mici)" EKG.

,, 2016.10.14. 16:01:40

@Avanivi: nem bánom, nagyon taszít továbbra is, megkönnyebbülés ha nem látom.
Zsoltival viszont behúzott egy lottóötöst, mert tudna vele játszani egy férfi/nő viccesen civódós, se vele se nélküle kettőst (mint Alek-Éva v Ati-Kinga) és bónusz, hogy Zsolti irányultsága miatt se a másik fél, se a retek v a nézők nem várják el tőle h széttegye a lábát (bár ő szívesen széttenné, de azért csak könnyebb úgy h nem kell kurvulni...gondolom én) Ezt már felismerte ő is, kérdés h később mit tud kihozni belőle.

,, 2016.10.14. 16:04:59

@VV Erőlegény: a többieknek nincs vezetéknevük, csak Evelinnek? vagy ő hangoztatta h őt így hívják, azért említed mindig így? annyira nem nézem, lehet h erről lemaradtam.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.14. 16:09:43

@szörnycsi: Biztos előítélet...:-) A többinél valszeg nem fontos a vezetéknév, a Lakatos esetében viszont a név, ha bizonyos bőrszínnél sötétebb tónussal párosul, néha kötelez... Amúgy itt használják többen is, ezért neveztem így én is őt, de van amikor Evelinezem Lakatos nélkül. :-)

hereverő heverő 2016.10.14. 16:13:04

@szörnycsi: Szerintem nem ismerte ezt fel, csak Zsolti az egyetlen aki még hajlandó vele több időt tölteni, plusz egy csapatban vannak a cirkuszban is. Nem hiszem, hogy cívódnának, inkább össze fognak fogni, Vivi príma unterman lesz Zsoltinak hogy feljussanak a csúcsra. Vivi szerintem butább vagy infantilisebb annál hogy ezt felismerje, Zsolti viszont már látja, hogy Vivi az egyetlen aki nem kap agyfaszt a manírjaitól.

,, 2016.10.14. 16:16:17

@VV Erőlegény: hátt, reméltem h nem ezt fogod válaszolni mert eddig szimpi voltál... azt hittem Evelin is az a típus aki szeret saját magáról vezetéknév+keresztnév megszólítással beszélni és őt idézted. na mind1, megyek inkább

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.14. 16:28:45

@szörnycsi: Igazad van, de jelezni akartam neked, hogy fogtam az adást... Viszont ez a Hogyvolt egy ilyen kukacos noname fórum, egy csomó nagyot mondó,és nagyot szóló, troller kommentelővel, akinek egyik-másik hozzászólása nem 100%-san sikerül.. Evelinnel kapcsolatban azért vannak jelek arra vonatkozóan, hogy hordoz bizonyos szubkulturális jegyeket magán, de valóban kerülni kell a félreérthető és áthallásos kifejezéseket.

,, 2016.10.14. 16:37:28

@VV Erőlegény: rendben, felejCsük el!:)

Avanivi 2016.10.14. 16:37:34

@szörnycsi: Semmit nem tud kihozni belőle, csak lefelé fog menni, még lejjebb ha van még hely arra.
Vagy mártírt fog játszani.

,, 2016.10.14. 16:40:09

@szörnycsi: mármint h megkérdeztem, természetesen mindenki azt ír, amit akar

2016.10.14. 16:48:53

@VV Erőlegény: Tökre igazad van, de a csaj egyelőre nem keltette fel az érdeklődésemet.

2016.10.14. 16:50:33

@szörnycsi: Evcsi mondta magárók, hogy ő, Lakatos Evelin, ezt meg ezt így meg így. Ott az jutott eszembe, hogy
"Az én nevem, az én nevem, Kukorica Jáááá-nos." :-))

,, 2016.10.14. 16:56:33

@Spitzbauer: lehetne fokozni, ha még E/3-ban is beszélne magáról+vezetéknév keresztnév:)

kaqxar007 2016.10.14. 17:09:20

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: anno miskolcrol pecsre kerultem tanulni, mikor a piacon "makuka"-t akartam venni akkor nezet ram az elado, h mmi a f@sz (makuka=szotyola)

hereverő heverő 2016.10.14. 17:12:12

@VV Erőlegény: Sajnos igaz, mármint a csomó nagyot mondó és nagyot szóló, troller kommentelő. Ezért önkritikát gyakorolok, és bekussolok a mai napra sőt talán egész hétvégére. Remélem nem túlságosan undorodtatok meg tőlem, ennek ellenére elhagyom a tisztelt társaságot.

Szép estét mindenkinek, üdvözlöm az esti műszakot.

2016.10.14. 17:17:47

@Spitzbauer: Csak óvatosan miket írsz itt. :D Még baj lesz belőle. ;) Mikről maradok én le? Eszem megáll. :))

Madam. 2016.10.14. 17:18:53

@kaqxar007: de levonót csak kaptál?

kaqxar007 2016.10.14. 17:22:52

@ascii: igen konkretan, szeritnem tok jo dolog, mert igy a gyokerek analizalnak, ugye nem lehet teherbe esni, ebbol kifolyolag gumi sem kell, nem veletlen, h a rothado kapitalista vilagban a tizenevesek koreben terjed a legjobban az aids , es egyeb kellemes nemi betegsegek :o))

had hulljon a fergese.

2016.10.14. 17:22:52

@hereverő heverő: A kint való világban Somára Evelin rá sem nézne. És talán jobban is járna így. De itt most megteszi neki a kissrác is. Ha már mind Dávidnak mind Lórinak nem kellett. Attit most ne is említsük, Zsolti alapból kiesik. Krisztián jöhetne még szóba, de ő meg inkább Micit rendezné le. Szóval Evelin osztott szorzott, és rájött egy Soma is jobb, mint a semmi.

kaqxar007 2016.10.14. 17:23:24

@Madam.: ah a dogok matricat akartak eladni nekem , helyette :o))

2016.10.14. 17:24:58

@hereverő heverő: Köszi. Kávézás közben olvastam ezt, majd nem megfulladtam annyira röhögtem. XD

Mirocska 2016.10.14. 17:27:40

Részemről most már inkább hajrá Mici! Inkább nézem az évődését Krisztiánnal, mint a Zseri-tivy véget nem érő kutyázását.
És szerintem Mici egyre jobban is néz ki, hogy fogyott. Csak a vénkurvás sminkeket felejthetné már el.

Krétagarbó 2016.10.14. 17:49:57

@VV Erőlegény: nálam evelinnek pl. már lentebb van a feneke... és Zserinek nagyon nem tesz jót ez a hirtelen jött nagy barátság vele.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.14. 17:53:07

@mentolos lecsó: szánalmasak,vagy csinálod rendesen vagy sehogy

Krétagarbó 2016.10.14. 17:55:56

@szörnycsi: @VV Erőlegény: egyébként fura, mert egy "igazi" cigánylányt már a feléért annak, amit Evelin alakít, agyonütött volna a család. Igaz, korán elvesztették a szüzességüket, de előtte a kiszemelt el is vette feleségül.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.14. 17:57:40

@Krétagarbó: ezek a szüzesség elvesztős népi dolgo9k full érdekesek

Krétagarbó 2016.10.14. 17:59:11

@VV Erőlegény: ez nem bőrszínfüggő attitűd. Még azt sem mondanám, hogy "ezek a mai fiatalok..." Jó pár példát tudnék mondani, aki a barbie baba helyett ken farkát fogdosta ideje korán.

kaqxar007 2016.10.14. 18:00:57

@Madam.: a fiu lehet ,h elhagyja a 10-s hovedet, de a 10-s honved sose hagyja el a fiut :o))

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.14. 18:07:54

@mentolos lecsó: Nem, nem csak neked.

malevil2050 2016.10.14. 18:33:00

Ne töréggyé semmivel ecsém (la lyány vagy akko bocs)i.Én értem miről van szó. Igazat is adok. tudományos cocializmus téziseit nem itt kell kifejteni. Annyira tökélyre van fejlesztve itt már a mondandó h csak nahh. Meg lehetne alakítani a vv todományok karát h legyen sok-sok(k) doktorándusz , ez olyan mint a kirándusz csak ippen itten nem kő menni sehova.hihi

12zahra12 2016.10.14. 19:01:27

Hát én azt hittem, hogy a múltkori Soma Evelin smárnál már nem lesz taszítóbb dolog. Tévedtem. Ez a tegnapi maszturbálós produkció mindent alulmúlt. Ennyire közönséges hogy lehet valaki mint ez a Lakatos lány?

BAZINGA2 2016.10.14. 19:07:25

Gina, mostanáig nézte otthon a VV-t. Tudja, hogy ki kihez húz, ismeri mindegyiket. Ma este fognak Evelinnel veszekedni....és vasárnap lekerül róla a lila kendő, mert azt a győztes kapja meg, aki megnyeri a párbajt. ( Mici!?) Fogadni mernék, hogy Gina lesz a következő kiválasztott, kíváncsi leszek, hogy Ő kit hív majd ki??? ...kicsit előreszaladtam :) A mostani párbaj nem izgat.

Madam. 2016.10.14. 19:15:39

@BAZINGA2: eccerűen nem tudni, mi a szerepe, rendeltetése. Gynának. Vagy átoperált faszi v megy a levesbe asap

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.14. 19:36:38

@BAZINGA2: Sírdogálni is fog az előzetes szerint. Pár nap alatt kikészítik?

SzemFülEs 2016.10.14. 20:36:24

A tegnapi adás után ünnepélyes keretek között áttettem a szavazatomat Zseriről Micire :)

Avanivi 2016.10.14. 20:48:57

@ALOKSAKTRHEE: Ginának nem jött ki jól ez a cirkuszos hét, mert mindenki gyakorol csak az Evikének van ideje vele foglalkozni , Somára pedig ráült

kamilla123 2016.10.14. 21:19:47

@hereverő heverő: persze, értem. amit mondasz. De most nem arra gondoltam, h valaki a büdös nappaliban, otthonkában nem tud szexi lenni három hónapig, hanem nekem olyan, mintha ezt a csúnya beszédet is azért erőltetnék a csajok, hogy azzal a fiúknál vágódjanak be. Meg ezek a nagyon közönséges nyomulások.. Sztem ez nem a bezártság miatt van.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.14. 21:41:00

@mentolos lecsó: Nekem a Chronologie 4 a kedvencem arról. A koncert zseniális volt 1993-ban, szemben ültem a színpaddal a Népstadionban. Hatalmas, felejthetetlen élmény! A kivetítőkön az ment a koncert előtt, hogy "Mi volt előbb, a tyúk avgy a tojaf?"

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.14. 21:49:09

@Krétagarbó: Gogolák elvtársnő... istenem mekkora film ez!

Rémület 2016.10.14. 21:57:47

Kövezzetek meg, de nekem hiányozna bentről Evelin. Szörnyű ahogy viselkedik, de olykor előbújik belőle valami báj, igazi nőiesség. Szeretem figyelni. Néha bosszankodom, hogy miért úgy fejlődött a jelleme,hogy a suttyóság a fővonal.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.14. 22:01:53

@Rémület: Na, nekem ez a hsz a rémület... vagy inkább rettenet.

2016.10.14. 22:03:58

Na melyik Anikó kedvenc betűje?

Őőőőőőőőőőőőőőőőő

Cimili 2016.10.14. 22:04:38

Üdv esti műszakosok! :)
@Rémület: Neveltetés, v annak hiánya,

Cimili 2016.10.14. 22:05:14

@Spitzbauer: Minden nem lehet, ma legalább valahogy kinéz. :)

Cimili 2016.10.14. 22:06:22

Na Soma, ha lelépsz Evetke mellől, kinyír a családja.

2016.10.14. 22:06:47

Soma meg miért őrlődik a két lány között? Evcsi a g*cijét akarja, meg sunázik vele. Az smafu? Ez szerkesztői műbalhé. Abból is a szarabb fajta.

Cimili 2016.10.14. 22:07:12

Kinézem belőle, h agyon is verné.

12zahra12 2016.10.14. 22:07:16

@Rémület: A legutolsó két szó ami eszembe jutna Evelinről az a báj és a nőiesség. Nincs mit szépíteni, Evelin egy igazi közönséges trampli.

MacákékIcukája 2016.10.14. 22:07:52

Nincs toll a hatamon te fasszopo geci :DD

Mirocska 2016.10.14. 22:08:05

Sziasztok!
Ez a Soma mekkora hülye....

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.14. 22:08:20

Kis geci? Kezét lábát töröm? Ettől a stílustól okádni tudnék, én kibasznám. Hát hogy beszél és mire fel egy villatársáról? Aki semmit nem csinált vele szemben?

Madam. 2016.10.14. 22:08:29

Istnm, Somy nyitott szem helyett nyitott szájjal jár inkább

2016.10.14. 22:08:32

Igggazi cigányasszony. Most komlyan.

Schlomo Goldberg 2016.10.14. 22:09:08

evettke a villakirálynő

pomac 2016.10.14. 22:09:29

@Spitzbauer: ha velem igy beszélne ..

MacákékIcukája 2016.10.14. 22:09:30

Sztem akik azon tanakodtak h a tobbiek probaltak-e vmi informaciot kiszedni Ginabol a kinti megitelesukrol, most megkapjak ra a valaszt :)))))

Madam. 2016.10.14. 22:09:34

@MacákékIcukája: bocsánat: a "kurva hátamon". Merhogy.

Cimili 2016.10.14. 22:09:48

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Kulturálatlan és primitív a végtelenségig. Piacon lehet ilyen veszekedéseket hallani.

MacákékIcukája 2016.10.14. 22:10:22

@Madam.: jaj koszi a helyesbitest, nem tudok ennyi karomkodast megjegyezni :))))))

Rémület 2016.10.14. 22:10:29

@12zahra12: majd szólok, ha előjön belőle. Volt már ilyen. :)))

Cimili 2016.10.14. 22:10:57

Somának végre leesett, h Gina a tv-n keresztül már bőven kiismerhette őket.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.14. 22:11:00

Asszem, ha van egy kis sütnivalójuk a szerkiknek, ezt a görényt egy olyan párbajon ejtik ki, ahol 90% feletti ellenszavazatot kap.

Madam. 2016.10.14. 22:11:49

Há eposz magasságok, de télleg. Atty deus ex masinaként..."én itt szoktam szarni"...ez homérodotoszi, a csúcspont

2016.10.14. 22:11:50

Dinka II.
Részemről elengedtem.

Sőt majdnem, hogy Dinka volt Evettke II.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.14. 22:12:20

Remélem Krisztián helyreteszi ezt a... ááá...

Cimili 2016.10.14. 22:12:44

@Mirocska: Szia Mirocska! :)@Rémület: Tartod a véleményed? :)

2016.10.14. 22:12:49

És most az a mindent elsöprő, mámoros 12 másodperc by Tyv.

MacákékIcukája 2016.10.14. 22:13:33

@Spitzbauer: igen, Dina igy utolag egy nagy nulla Evetkehez kepest

2016.10.14. 22:14:20

Szavazzunk egy valódi cirQszra, az több pénzbe van a reteknek. Nem úr, aki nem herdál...:-)))

Mirocska 2016.10.14. 22:15:18

Király ez a lufitekergetés! Egy szót sem érteni! :))
@Cimili: Hello Cicus! :))

Schlomo Goldberg 2016.10.14. 22:15:20

Zseri elégedetlen Málnás teljesítményével, pikk pakk elélvez.

MacákékIcukája 2016.10.14. 22:16:25

@Spitzbauer: en arra szavaztam

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: megnyugodtal a dinas kijelentesemtol? :))))) Vagy a micisre irtad?

Mirocska 2016.10.14. 22:17:00

@Schlomo Goldberg: Zserivel viszont lassú! :)))) Ha jól értettem, a gyorsabban nem megy kérdést...

Cimili 2016.10.14. 22:17:03

@Spitzbauer: Én sztrájkolok és jusse szavazok! Határozott akaratom ellenére van ez a cirkuszi parádé.

Schlomo Goldberg 2016.10.14. 22:17:09

giroszkópos tyúktánc house zenére, baszod

Madam. 2016.10.14. 22:17:14

Bzmg. Hogy lesz vki tyúkidomár...?!

Schlomo Goldberg 2016.10.14. 22:18:28

@Mirocska: először én is arra gondoltam hogy sürgeti, de most már inkább szerintem szarkazmus volt. Azért mondta a Somának hogy pikk-pakk elélveztek, többes számban.

Rémület 2016.10.14. 22:19:04

@Cimili: jajmá! Ez a fővonal. Előbb utóbb kibújik belőle az angyali énje is. :)))

Amúgy miért pont tyúkokat kell idomítaniuk?

Utálom a cirkuszt.

Madam. 2016.10.14. 22:19:04

@Commodore: és nem is öööööztél bele, mint Anykó!

2016.10.14. 22:19:56

Dzsina máris cigányozik!!!! Az mondta cigánykerék. (Helyesen romakerék, kérem szépen)

Mirocska 2016.10.14. 22:20:32

Kázmér visszahúzódó! :))

Madam. 2016.10.14. 22:21:01

@Spitzbauer: így van, ebben a konszexusban én vigyáznÁk a cigánykerekezéssel

Rémület 2016.10.14. 22:21:11

Kázmér visszahúzódó. Jól látszott már az elején is. Hehe

2016.10.14. 22:21:38

@Schlomo Goldberg: Már a multkor írtam (valami hasonlót)
Zsé: Már bentvan
Tyv: Persze
Zsé: Hű de naaaagy!

2016.10.14. 22:23:09

@Madam.: Ma este romapecsenye volt a vacsi egyébként. Majdnem romaútra ment, mert a rádióban olyan szépen játtszott egy romaprímás.

Madam. 2016.10.14. 22:24:07

@Spitzbauer: ez olyan dzsukhel volt, ahogy leírtad...

MacákékIcukája 2016.10.14. 22:24:13

@Mirocska: nem all bele a konfliktusba, Krisz rateszi a jelet! :)))))))

Cimili 2016.10.14. 22:24:29

Soma a csajok kajabálása közben: Á, ez értem megy. :))))))))))))

2016.10.14. 22:25:25

@MacákékIcukája: Tényleg: Dávidunk még bent van a vellában?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.14. 22:26:27

@Spitzbauer: Ha valaki rendszeresen locsolja, nem lesz baja.

MacákékIcukája 2016.10.14. 22:26:43

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ohh nem fajt, dina mar kint van ugyhogy a lelkemnek annak a resze mar nyugodt, az ido pedig megszepiti az emlekeket :D Plane amikor egy evetket nezhetek minden nap.
Tok jo h Mici es Gina kezdenek egymasratalalni

MacákékIcukája 2016.10.14. 22:28:54

@Spitzbauer: @VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ne basztassatok mar szegeny Davidunkat! :DD

@Mirocska: ooo Krisz nem olyan :D csak elmagyarazza neki, hogy nem korrekt a viselkedese es ettol Kazmer majd beserul mint Tivy multkor :D

,, 2016.10.14. 22:31:04

Ez a házasság első látásra érdekesnek tűnik

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.14. 22:31:45

Meg kellett néznem ezt, hogy lenyugodjak, annyira idegesít Evelin: youtu.be/0E00Zuayv9Q

Cimili 2016.10.14. 22:33:05

@szörnycsi: Főleg ha kifog az ember lánya egy ilyen Tivy félét. :D

2016.10.14. 22:33:44

@MacákékIcukája: Én nem bánon ha betujul a döntőben. Valakinek nyerni is kell, míg a többiek mélyszántást végeznek magukon és egymáson!

Mirocska 2016.10.14. 22:34:30

Zsolti balettcipőben.

Cimili 2016.10.14. 22:35:05

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Ez a pasi legalább annyira idegesítő. :)

,, 2016.10.14. 22:35:52

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: hogy tud így felidegesíteni egy vv szereplő, akinek semmi hatása nincs az életedre? Mert amúgy szerintem tök értelmes vagy, nem értem az indulatokat
Persze, szar fej de belőlem semmi érzelmet nem vált ki
Pár hét, nap múlva sose kell látnom, emlékezni sem fogunk rá

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.14. 22:36:10

@Cimili: De olyan megnyugtató... "I have a pen..., I have an apple..."

MacákékIcukája 2016.10.14. 22:36:17

@Spitzbauer: sztem akkor fogunk belole tobbet latni amikor a csicskagecizos fasszoposok mar felszantottak egymas boret es behintettek soval borssal :))))

Cimili 2016.10.14. 22:36:21

Jé, látom a Dávidot. :)

,, 2016.10.14. 22:37:03

@Cimili: erre nem gondoltam, az mekkora kibaszás lenne már!:)

Madam. 2016.10.14. 22:38:14

Lesz legalább egy rendes szakmája mindegyiknek.

Cimili 2016.10.14. 22:39:02

Zsótikám, azé nem bírja a kezed, mert nagyon meghíztál. :)

Cimili 2016.10.14. 22:42:16

Kezdődik a szájkarate.

,, 2016.10.14. 22:43:00

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: leszek gyerekzár, most figyelmeztetlek, h a következő percekben ne nézz oda, vedd le a hangot!

MacákékIcukája 2016.10.14. 22:44:43

Szuperul elinteztek ezt a GinaSoma parositast a szerkik, Evetkenek meglathatjuk az igazi arcat. Szep munka volt!

Cimili 2016.10.14. 22:46:32

Evetke Gináról: 4 nap után, csak egy dolga van: nyalni, nyalni és nyalni.

pomac 2016.10.14. 22:46:40

ekkora tirpák stílust :DD

Schlomo Goldberg 2016.10.14. 22:46:41

Evettek Gináról: 4 nap után ne pöffeszkedjen, neki egy dolga van: NYALNI, NYALNI, NYALNI

2016.10.14. 22:47:19

Ez az! Mici nénje - Evettke : 1-0

pomac 2016.10.14. 22:47:26

@Cimili: evelin már 4 napja nyal nyal ,,,ginán kivül mindenkinek :D

Madam. 2016.10.14. 22:47:46

@MacákékIcukája: és Gynáról is kimutatódik a fogának a fehérje.

2016.10.14. 22:47:49

@MacákékIcukája: Dávidunk nem lesz benne, szerencsére :-)))

,, 2016.10.14. 22:48:08

Evelinnek leesett h kint nem csipolják

MacákékIcukája 2016.10.14. 22:49:29

@Madam.: gina az adatlapjan is irta h forrofeju es turelmetlen en kb erre szamitottam. Jo ellenfel evetkenek

@Spitzbauer: majd Velotrazo kollegat elkuldjuk h locsolja meg

,, 2016.10.14. 22:51:09

Na, ezért buzi Zsolti!

pomac 2016.10.14. 22:51:16

soma sincs eltévedve ...ez értem megy :DD

Mirocska 2016.10.14. 22:51:23

Krisztián szétcsaphatna köztük.

2016.10.14. 22:51:33

@MacákékIcukája: Az nem a Dajcstomi? Tegnap stadionavatáson volt...

2016.10.14. 22:52:51

Na ez is f@szozik (Dzsé). Micinénje for prezident!

Cimili 2016.10.14. 22:52:51

Úgy tudtam, h a Krisz és a Mici be fog menni hozzá, h megvigasztalják.

Plüsscukor 2016.10.14. 22:52:59

Jééé. Mici szimpatikus lett ezzel, hogy bementek Gina után.

,, 2016.10.14. 22:53:56

@MacákékIcukája: de ezt csak én mondom, nem hangzott el, de nyilvánvaló

Plüsscukor 2016.10.14. 22:54:23

Jó estét mindenkinek.

2016.10.14. 22:54:27

És a retek most kezd tárgyalásokat egy valódi cirkusszal egy tv-s előadásra? Ezt elhisszük? (Nem :-)

Mirocska 2016.10.14. 22:54:30

Szerintem Mici tök normális, amióta Krisztiánnal bratyizik.
Tivy meg sem szólat ebben az öfiben. Bent volt egyáltalán?

MacákékIcukája 2016.10.14. 22:54:56

@Spitzbauer: nem ertem az osszefuggest

@szörnycsi: es gondolod hogy latja az osszefuggest? Ha latna, akkor azonnal visszavett volna

Mirocska 2016.10.14. 22:55:23

@Spitzbauer: Tuti, hogy ugyanazokkal a nyugdíjas statisztákkal lesz tele a cirkusz, akik az ajtó előtt szoktak csápolni párbajkor.

MacákékIcukája 2016.10.14. 22:56:26

@MacákékIcukája: jolvan faszan szoismetlek, aludnom kellene, bocsi

,, 2016.10.14. 22:56:27

@MacákékIcukája: nemtom, de szerintem levágta és ettől idegállapotba került

MacákékIcukája 2016.10.14. 22:57:17

@szörnycsi: nem ilyen okos, mar korabban is idegallapotban volt, csak visszafogta.

2016.10.14. 22:57:46

@Spitzbauer: Hát a tudodki (VVVVV3). Arra gyanaxom, hogy ő a Dajcstomi :-)))

MacákékIcukája 2016.10.14. 22:57:59

@Mirocska: elmennek egy ezresert tapsikolni oda is

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.14. 22:58:06

PPAP, szigorúan terápiás céllal, 3x lejátszottam az Evelin-Gina szópárbaj után, most jobb.

2016.10.14. 22:58:20

@MacákékIcukája: Hát a tudodki (VVVVV3). Arra gyanaxom, hogy ő a Dajcstomi :-)))

Cimili 2016.10.14. 23:05:00

@MacákékIcukája: Láttad Zseri szemeit? Télleg az vót.

MacákékIcukája 2016.10.14. 23:06:56

@Cimili: igen, mint a kiscsaj a Korbol vagy barmelyik mas random horrorfilmbol :D

Commodore 2016.10.14. 23:08:17

Faszonpörgetés az menő lenne!!!

MacákékIcukája 2016.10.14. 23:09:09

Fujjj na most pont odaneztem es baromira nem akartam

,, 2016.10.14. 23:10:26

Most már örökre rosszul leszek a bohócoktól:( köszi Ati, köszi belevaló! Ez Stephen Kingnek nem sikerült!

MacákékIcukája 2016.10.14. 23:10:41

@Mirocska: es megint, ez felelmetesebb volt mint Zseri horrorszemei

Cimili 2016.10.14. 23:12:31

Mókica hun van? Lement a házuk mögötti cirkuszi előadásra? :)

Mirocska 2016.10.14. 23:13:14

Tivyt leszedálták? Most is alszik.

Cimili 2016.10.14. 23:13:42

Egy szót se érteni.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.14. 23:14:51

A BV-vel már PIKOTARO sem bír, oda nem kapcsolnám, meséljetek mi van?

MacákékIcukája 2016.10.14. 23:15:04

Micsoda epuletes beszelgetes. Krisz nem nyal mert fogszuvasodasa lesz tole :D

,, 2016.10.14. 23:17:26

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nem lehet szavakba önteni. Ati villantott.

Cimili 2016.10.14. 23:17:29

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Evetke aszondta, ha sokat szopik, szerinte ki fog tágulni a szája. Hasonló élületes dumák mentek.

Mirocska 2016.10.14. 23:18:10

@MacákékIcukája: Evelinnek meg kitágul a szája a szopástól, Micinek meg napokig fáj utána a torka... :D

Cimili 2016.10.14. 23:19:55

Milyen zene megy most?

MacákékIcukája 2016.10.14. 23:20:19

@Cimili: @Mirocska: de az szarkazmus volt :)))) a torokfajast viszont nem kommentalnam :D

Commodore 2016.10.14. 23:22:39

Eldurvult vitákban szóbakerült, a szájbaszarás , szarokrád . Milyen következményekkel?

2016.10.14. 23:23:10

Au ma egy csíkkal többet szippantott. Itt a hétvége. Csillog a szeme. Lehet az is, hogy Dzsinázott.

2016.10.14. 23:24:21

@MacákékIcukája: Azért lássuk be, Krisz debil.

Cimili 2016.10.14. 23:25:59

Elköszönök mára, további jó hétvégét nektek! :) Cupilupi

MacákékIcukája 2016.10.14. 23:28:20

@Spitzbauer: nem olyan okos mint Davidunk

@Cimili: joejt! Nem leszel hetvegen?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.14. 23:31:21

@Neytiri1: Ez a Get Lucky nagyon jól sikerült a Daft Punknak.

A mai zenei farvízen egy kis relaxációs zene, levezetésnek: youtu.be/8cg4l4cAvTQ

Nyugee 2016.10.14. 23:38:00

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0:
Pedig nem bonyolult.
Kopasztás (pl csirkét forró vízzel)=köpesztés
A napégett bőrt is le lehet húzni, tehát köpeszteni.
Akit köpesztenek, az köped.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.14. 23:45:23

@Nyugee: Kiváló! A köpesztés nyomán eljutottam most Gugli barátommal, hogy az Őrségben a tökmag héjazása is ez. Okosabb lettem. :-)

Ennek örömére búcsúzom mára, az alábbi nótával: youtu.be/vjQQ0-GvOP0

Jóéjt!

2016.10.14. 23:47:53

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: igen, nagyon :)
és milyen feldolgozások születtek tőlük is meg másoktól is.

jó éjt!

Plüsscukor 2016.10.15. 00:03:24

Jesszus. Most nézem vissza a ma estit. Még csak fél percet láttam evettből, de ez valami kritikán aluli viselkedés.

Megdobbent, most erEDEti izzel 2016.10.15. 04:41:02

" (Csak engem emlékeztet a csávó egy fiatalabb kiadású Schobert Norbira? )" arca az, beszdre meg a kasza gyerek, az inas :) Evelin meg, pfff. a kerazo romalany, kb. olyan takitikus, mint egy damilizott penztarca :)

ördi ke 2016.10.15. 06:35:03

sàfàrkodtam a szavazatommal,àttraktam Micire tökre normàlis lett Evetkéhez képest.Jobban idegesit mint primitiv-tivi,nem hiszem,hogy eljutott agyàig de kifog esni első pàrbalyàn.Érdekes lenne következöleg Evetke-primtivi,talàn ott nem 80%kal esne ki egyiksem a màsik ellen.

ördi ke 2016.10.15. 06:52:46

Ugyebàr appon azt kel megjelöljem akit bent szeretnék tartani?
Ginànak biztos mondtàk beköltözéskor nemnagyon beszélhet nekik arrol mit làtott a tvben róluk,mert soma nem vette a lapot.
Helyében mikor evetke pakoltatja,takarittasa kidobàlnàm amik szétvannak ruhàk,pipere cucok a szemétbe.Dàvid valameik este konyhàt rendbe tette reggelre ugynézett ki mintha 3hónapja nem takaritanànak.
Sàmson ténleg vak azt hitte tegnap is miatta veszekednek.Atinyó akart volna valamikor ténlegesen smàrolni Ginàval akkor eküldhette volna halàl faszàra evetkét,de összes lakó csak nézte mint a cirkuszi elöadàst.
Apropopo meik cirkuszba lépnek fel?Vagy 20éve nem voltam de ha közelbe lenne megnézném mit szerencsétlenkednek össze,bàr gondolom csak fizetett tapsolok mehetnek be.

ördi ke 2016.10.15. 06:59:49

Evetke mit zagyvàlt a bv-be?Sok szopàstol,geci nyeléstől kitàgulta szàja,ömlik vissza szó fomàjàban az örökitö anyag amit lenyelt?A zenei alàfestések miatt alig lehet érteni mit dumàltak az àgyon.Sàmson mit keresett a pincébe,vagy csoportvezetö nem sittest sem értettem a zenétöl.

Krétagarbó 2016.10.15. 07:53:26

@Mirocska: nem hiányzott. Mondjuk Evelin sem hiányzott volna.

2016.10.15. 08:12:31

csúnyán bealudtam, mire kezdődött volna, pedig evy gina elleni ámokfutására kivi lettem volna.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.15. 08:19:20

@Biriksz_Krokiksz!: ja nekem annyira futotta, hogy beköszöntem. :)

Avanivi 2016.10.15. 08:19:48

@Biriksz_Krokiksz!: én most néztem meg, jól csinálja Evelin, már a béka segge alatt van.
Közel került ahhoz, hogy megtépi Ginát. Nézd meg.

Nem gondoltam volna, hogy Mici szimpi lesz nekem valaha.

Avanivi 2016.10.15. 08:22:19

Szegény hülye Soma meg van győződve, hogy ő miatta veszekednek:(

2016.10.15. 08:26:22

@Avanivi: sztem az lesz, visszanezem majd, mert tovabbra is izgat.
@Cseszlovák Gyurmafilm: nekem meg annyira se, alvassal tiltakozott a szervezetem ;)

Avanivi 2016.10.15. 08:35:19

@Biriksz_Krokiksz!: de ne a tv ismétlésben nézd délután, mert ott csak a kötőszavakat fogod hallani.......

2016.10.15. 08:36:11

addig is, az appon megápvótoltam micicicit. hö!

2016.10.15. 08:37:31

@Avanivi: nem, sose! vágott műsorral engem nem vezetnek meg ;)

Shoyu 2016.10.15. 08:38:13

@Biriksz_Krokiksz!: egyperces veszekedés volt, voltak már ennél sokkal nagyobb csörték a villában, csak annyira nem történik semmi bent, hogy ez lett tegnapra a nagy szám. Evelin egyre taszítóbb az alpári káromkodásával. Egyáltalán hogy gondolja, hogy bárkinek tetszik ez a viselkedés? Semmit nem tesz hozzá a műsorhoz, de rém fárasztó hallgatni, ocsmány.

2016.10.15. 08:39:27

@Avanivi: nekiesek majd azonnal, miután feldobom az ebédet ;)

2016.10.15. 08:42:26

@Shoyu: ne csigázzatok már, az lesz a vége, h félretolok mindent, és előresorolom a nézést.
(szönyen izék vagytok!!!)
XD

hereverő heverő 2016.10.15. 08:56:45

Jóóóóóreggelt Vietnááááá...Hogyvóóóóóóót

hereverő heverő 2016.10.15. 09:02:27

És egyben részvétem minden szerencsétlen halandónak, aki ezen a remek szombaton dolgozni kényszerül.

2016.10.15. 09:06:44

@hereverő heverő: ugy latom, ebbe belepirult a heverod, nem akartalak zavarba hozni pedig... ikszdé!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.15. 09:07:53

@Biriksz_Krokiksz!: jaja az alvás az mindenekfelett. mióta gyerekeim vannak nagyon felértékelődött.

más (ez nem pont neked írom, csak nem akarok floodolni):
"-tudod mit fogok csinálni?"
-Mit?
-Kommentelni"

-Szétkommentelném a topikodat!
A kommented belemenne a billentyűzetembe meg a monitoromra, meg a vincseszteremre.
imádok kommentelni.
bizsereg a beszédközpontom, kommentre bizsereg.
imádom ha válaszolnak, imádom az offolást stbstb.
:):):)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.15. 09:08:49

@hereverő heverő: küldd el nekünk a porcupine treetől a way out of here c muzsikát. azzal egyenesben vagyunk.

2016.10.15. 09:12:36

@hereverő heverő: dettó. pár éve rendszerfejleszés kapcsán voltam egy konferencián a magyar site részéről, és minden külföldi képviselet ki volt akadva a mi munkaszombatjaink miatt, h ez mekkora #kibaszási már.

hereverő heverő 2016.10.15. 09:14:34

@Biriksz_Krokiksz!: De én szeretem a vörösöket, főleg ha alattam nyúlnak el :)))

hereverő heverő 2016.10.15. 09:15:38

@Cseszlovák Gyurmafilm: Most inkább ezt:
www.youtube.com/watch?v=PA5PdAknwe0

Felhívom figyelmed a lemezborítóra: a lemez címe ugyanis Jack the Riffer :)

2016.10.15. 09:16:05

@Cseszlovák Gyurmafilm: ez olyan szájber-szexes vót! (röhögök!)

hereverő heverő 2016.10.15. 09:18:09

@Biriksz_Krokiksz!: Én most mindenféle olyan munkát szerveztem be magamnak, amit egyébként out of office hours kellene csinálnom. Úgyhogy annyira nem kibaszási, mégis szarul esett hogy ébreszt az a nyomorult telefon.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 09:20:15

Ez a zenei igényesség, ami itt megy napok óta, baromi fura nekem. Respect!

Én fejfájással és elaludva ébredtem, mert elfelejtettem, hogy az okoskarperec nem ismeri a magyar munkanapátcsoportosítást, így hétvége révén nem ébresztett. Kénytelen voltam ezt betenni, hogy helyrerázódjak: youtu.be/aXzIeI0mkFI

2016.10.15. 09:24:24

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: de sikerült?
(helyrerázódni mmint)
XD

2016.10.15. 09:28:58

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: barinom pusztul az ilyen zenekert, nekem hangulat kell hozza.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 09:30:19

Bár az elaludva ébredtem szép kis paradoxon...

Posztra várva jöhet egy kis GOT Charlie Parratól? youtu.be/TWhCVLs5Gzg

2016.10.15. 09:30:19

@Cimili: nagyon szívesen :)

2016.10.15. 09:34:30

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: got zeneje minden hangszerelessel es stilusban imadasos...

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.15. 09:36:20

@hereverő heverő: ez de beteg borító :)
a zene remek.

ezt csak neked: (egy nagyon kedves imerősöm, és egyben volt főnököm zenéje
www.youtube.com/watch?v=3wRdjyhlcYs

@Biriksz_Krokiksz!: evettke így nyomja :))))

hereverő heverő 2016.10.15. 09:45:23

@Cseszlovák Gyurmafilm: Ez tényleg jó. A vau pedálról eszembe jutott régi kedvencem, ez:
www.youtube.com/watch?v=QkvcM0JadEY
Van-e ki nem ismeri ?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 09:46:07

@Cseszlovák Gyurmafilm: Nem rossz!

Riffelgessünk tovább: youtu.be/xiC__IjCa2s

Közben, hogy ON legyek: Most először lesz érdekes, ki ki mögé áll, ebből lehet majd érezni, hogy merre tovább.

hereverő heverő 2016.10.15. 09:48:02

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Jaja, ez megvan. 21 millió megtekintés. Tiv Tivornya bekaphassa :)

2016.10.15. 09:52:12

na jó, én is dobok egy nagyon kedvenc zenémet nektek:
www.youtube.com/watch?v=SFvCx6w_ptE

meg egy másikat, kicsit trollkodásiból:
www.youtube.com/watch?v=fXgROTjVw6c

aki lekutyavacakolja, az NE vegyen több tartóstejet! én szóltam!
XD

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 09:54:55

@Biriksz_Krokiksz!: A Guanoval csak Sandra a baj, ő volt a guano a zenekarban. :-)

Ha már átkötsz popra, akkor maradok a finneknél: youtu.be/EO0p_U1w89A

Krétagarbó 2016.10.15. 09:58:17

@Cseszlovák Gyurmafilm: "a forró kommented" ... tudod, klasszikusokat:)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.15. 09:58:29

@hereverő heverő: hozzám az ilyesfajta gitározós zenék nagyon közel állnak :)
@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: bátyám követi ezt a csatornát onnan ismerős. :)
____________________
habár: www.youtube.com/watch?v=t4Z0mCBZUb4
nyilvánvalóan nem lehet azonos helyiértéken kezelni az instrumentális muzsikával, de nekem ezek nagyon. :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.15. 10:00:53

@Krétagarbó: és tényleg. :)))) én kérek elnézést ;) forró kommented ::D

2016.10.15. 10:05:12

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nem bírod sandrát? kiábrándultam belőled, élj tovább ezzel a tudattal!
XD

Krétagarbó 2016.10.15. 10:05:47

@hereverő heverő: ciki, de én. Napok óta csak nézem, miket hallgattok amúgy, távol áll HOZZÁM:)
Valszeg nem volt igazán kifinomult a zenei szocializációm.

2016.10.15. 10:09:31

@Krétagarbó: a kicsit "elvetemült" északi zenékkel kapcsiban engem is barinőm szok képbe rakni, akadnak köztük egész jók.

hereverő heverő 2016.10.15. 10:10:04

@Krétagarbó: Ez hülyeség, már megbocsáss. Ha csak Bachot és Telemannt hallgatsz, akkor sem fogod ismerni a Wihbone Asht. De hidd el, itt senki sem fog megkövezni ha a Röyskopp vagy a Sven Vath a kedvenced. Ez nem olyasmi amin vitatkozni kellene.

hereverő heverő 2016.10.15. 10:11:32

@Biriksz_Krokiksz!: És egészen elképesztően szarok is :) Bár a vikingek valahogy nagyon érzik a metált, azt meg kell hagyni nekik.

Krétagarbó 2016.10.15. 10:12:01

@Biriksz_Krokiksz!: bocsi, sandrat most láttam először, de nekem sem bejövős:(

Mirocska 2016.10.15. 10:12:16

@hereverő heverő: Hiába nem dolgozom ma, ha a gyerekeket ugyanúgy iskolába kell vinni reggel... :( Kibaszás ez mindenkinek...

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 10:13:01

@Biriksz_Krokiksz!: Az északi, főleg a finn, hát az nagyon ott van a szeren!

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 10:14:26

@hereverő heverő: Röyskopp nagyon jó, én mindenevő vagyok, de ez szerintem már kiderült.

2016.10.15. 10:15:04

@Krétagarbó: á, nem baj, neked elnézem ;)
@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: megbocsátok (most az egyszer)
@hereverő heverő: na jahh.

Krétagarbó 2016.10.15. 10:15:37

@hereverő heverő: ööö, nem tudom kik ők.
Én csak depeche mode-ot hallgattam, meg depeche mode-ot, meg depeche mode-ot. Magyarok közül meg az akkor alter vonalon mozgókat.
Rock zene, metál kilőve. A gitár is csak ritkán tetszett.

2016.10.15. 10:16:28

@Krétagarbó: @Biriksz_Krokiksz!: ...mert veled van közös két kedvenc bandánk is ;)

Patria 2016.10.15. 10:16:41

Beszállok a szombati munkásosztály ébredezésébe egy muzsikával, bár lehet, hogy kiutáltok :)

youtu.be/WA_xjBaXor0

2016.10.15. 10:18:30

@Patria: jujj ezt én is bírom. most már tuttti, h le kell forgatnunk azt a közös filmet
XD

Krétagarbó 2016.10.15. 10:18:51

@Mirocska: hidd el, nagyobb kibaszás, amikor a gyerek iskolájában járványszerű hasmars van (antsz már vizsgálja) és szegény egész éjszaka a lavrot szorongatva próbál túlélni veled együtt.
:(((

hereverő heverő 2016.10.15. 10:19:35

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Detto. Magamban mindig röhögök azokon az adatlapokon (mint itt a VVben is) amikor megkérdezik: mi a kedvenc zenéd ? Bammeg, melyik korból, melyik stílusból ? Bach 4. zenekari szvitje, illetve Dvorak 2. szerenádja, avagy a Kraftwerktől a Robot, no meg a Shadowstól a Ring item, és a kedvencem még a Korpiklaani összes ? WTF ?

2016.10.15. 10:20:02

@Krétagarbó: két tesóméknál is ugyanez van! akkor ez vmi országos méretű kezd lenni.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 10:21:20

Amúgy a stíluskeverések nekem nagyon bejönnek általában, még "pattogósban" is:

youtu.be/Bznxx12Ptl0
youtu.be/LkjljBNTLs4

2016.10.15. 10:23:24

@hereverő heverő: pedig tök egyszerű: megvizsgálod, ki kérdezi, és aszerint írod be ;) vv adatlapra mmkk kisgrófót írjál!
XD

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 10:23:35

@Krétagarbó: Erre jó a hörgős death metal aláfestésnek! Jobbulást!

hereverő heverő 2016.10.15. 10:24:45

@Krétagarbó: Mennyire alter ? Balaton, Rés, Korai öröm ? Vagy Másfél, Colorstar ?

Hagy dobjak fel akkor most mindenkinek egy kevésbé ismert norvég bandát. Sajnos rögtön az első lemez után feloszlottak.

www.youtube.com/watch?v=zpQ7oiiEBXY

hereverő heverő 2016.10.15. 10:25:45

@Biriksz_Krokiksz!: És milyen igaz :)))))) Már az is: Stallone vagy Schwarzenegger ?
- az anyád pics...

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 10:26:58

@hereverő heverő: A norvégoknak veszélyes, Oslóban. Ez egész kellemes, de a juhúnál elég volt.

Dánia? youtu.be/tyzs_wwgs-M

2016.10.15. 10:27:18

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ezzel most nem értek egyet, ilyenkor nyugis relax zene kell (ha már), olyan hátikó-simogatásos (tudom, viccöltél) ;)

Krétagarbó 2016.10.15. 10:27:28

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ennek a számnak tök jó a szövege, meg a klipje:DD

Jó klipről jut eszembe:
youtu.be/BPNTC7uZYrI

2016.10.15. 10:28:49

@Patria: nem, de elmentem a könyvtáramba :)))))))) köszimösz!

2016.10.15. 10:31:19

@hereverő heverő: ahhoz a kérdéshez akkor linkeljed be a (méltán) híres johntravoltás-tanácstalankodós gifet ;)

2016.10.15. 10:32:40

@Krétagarbó: ezt de szeretem! ennyire <3

Krétagarbó 2016.10.15. 10:34:56

@hereverő heverő: 90-es évek, PUF, Kispál, Quimby. De a 'nagyoktól' hallottunk Európa kiadóról, URH-ról, Kontroll Csoportról is.

hereverő heverő 2016.10.15. 10:39:23

@Krétagarbó: Ez elég tiszteletreméltó válogatás. Én mindegyiküknek voltam koncertjén, bár lehet hogy URH-n nem. a Rés és a Balaton is ezekből az időkből származnak.

2016.10.15. 10:41:27

@Krétagarbó: tiédnek is. essen rajta túl mindegyik mihamarabb, csak rossz nézni addig, ahogy szenvednek :(

Krétagarbó 2016.10.15. 10:41:30

@hereverő heverő: nekem ők vhogy kimaradtak, majd utána nézek.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.15. 10:43:59

@Krétagarbó: +1 a quimby még el nem kurvult akkoriban. halleluja :):):)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 10:45:40

@Krétagarbó: Mennyit csajoztam én PUF-on... Az első album mai napig itt figyel kazin. Későbbről meg ez nagyon jó: youtu.be/mIwI3-kzaQ8

hereverő heverő 2016.10.15. 10:46:06

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Te is Golgota tér ? Akkor lehet hogy egymásra hánytunk ! :))))

2016.10.15. 10:48:35

@Cseszlovák Gyurmafilm: sztem a quimby nincs elkurvulva - már ha arra célzol, amire én gondolok.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 10:50:52

@hereverő heverő: Honnan ismersz meg egy Fekete Lyuk törzsvendéget? Sehonnan! Ha emlékszel rá, akkor nem jártál a Golgotán!

youtu.be/_2bElB--ojc

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.15. 10:50:57

féreértés ne essék szeretem hallgatom de az ékszerelmére hangzásvilága nekem jobban.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 10:52:30

@hereverő heverő: Az Üllőiről nyílt anno egy lebontásra ítélt ház, amiben fel volt lógatva egy Robur (ha jól emlékszem kék), na ott voltak még emlékezetes koncertek! Nem emlékszem már, hogy hol volt. :-(

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 10:52:56

Mármint az Üllőiről nyíló mellékutcában volt a Klinikák magasságában.

hereverő heverő 2016.10.15. 10:54:55

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: huh, ez nekem nincs meg. De még sejtésem sincsen...

2016.10.15. 10:57:28

@Cseszlovák Gyurmafilm: líviusz <3 múltkor veiszer alinda riportolta meg a műsorában (két hete kb), még azt is vissza kéne néznem vmikor...

hereverő heverő 2016.10.15. 10:58:47

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Nem a Tilos az Á -ra gondolsz ? Az a Kálvin térnél volt

2016.10.15. 10:59:29

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: előbb a kisgrófóéknak küldd el át- meg feldolgozásra, úgy talán eljut a somsomékhoz is
XD

rearwindow 2016.10.15. 10:59:37

hol a friss poszt? itt aszalódok az irodában és nincs friss poszt :-(

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 11:01:07

@hereverő heverő: A Tilos az Á a Mikszáthon volt, a Szentkirályi sarkán, most Zappa névre hallgat, az egy kicsit más, de voltak átfedések. Oda is jártam. :-)

2016.10.15. 11:01:20

@rearwindow: mi is azt várjuk, addig meg zenékkel ütjük el az időt (#sznobkodunk)
XD

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 11:02:36

@Biriksz_Krokiksz!: Ez már a világ vége, ahol ezek a zenekarok sznobbá tesznek. :-)

Krétagarbó 2016.10.15. 11:14:36

@Biriksz_Krokiksz!: fura egy dolog ez, nagyon off lenne, ha kifejteném, de vhogy az éhenhalt művészek mindig a legnagyobbak:) nem igazságos, de így van.

Krétagarbó 2016.10.15. 11:18:45

@Biriksz_Krokiksz!: 96-97 körül voltak Pécsen egyetemi buliban, akkor láttam először őket, kis zenekar voltak, hatalmas lelkesedéssel, a PUF-ot lezenélték, (előzenekar volt a quimby talán).Liviusnak lobogó, göndör haja volt:))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.15. 11:21:03

Evettkének hátha belemegy a fülébe a forró zene.
www.youtube.com/watch?v=5xE1xWGTm9U

R. Tízet találtam, tíz hibát,
Az életemben eddig
Nem hibáztak én előttem,
Még sohasem ennyit.

1. Ha meghalok, az angyalok
A dossziém láttán
Fejüket csóválják,
Hogy bizony ez csúnya látvány.

2. Egyszer még kiskoromban megmutattam,
Másodszor a ABC-ben csokit loptam,
Öltem bogarakat, három disznót,
Megcsaltam a nőmet, ez a negyedik volt.

R.

3. Senki sem okos, mindenki szép,
Azt szeretném, ha én lehetnék
A legszebb, aki megmenekül innen.

3. Öt: vasárnap segítettem az apámnak
Felásni a kertet 'jaj bocsánat',
Hatodiknak Istent emlegettem,
Sajnos negatív értelemben.
És legalább hétszer megkívántam
Más kocsiját, házát, nőjét és még itt van
A nyolcadik bűnöm, ami hármat ér,
Bocsásson meg valaki mindezér'!

4. A nyolcadik hibámat csak nehezen mondom el.
Kaptam a központtól egy tojást,
És várni kellett, hogy kikel.
Kikelt és rögtön megvert,
Aztán bedobott egy kútba,
Azóta ő helyettesít, ő visz titeket tévútra.

2., 3.

2016.10.15. 11:21:04

@Krétagarbó: abszolút ekg. meg annyira visszás, h kétszer is nézd meg, hol lépsz fel, mert az arra hajlamosak képesek politikát belelátni, ahogy mindenbe.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 11:24:00

@Cseszlovák Gyurmafilm: Elképzeltem, ahogyan Ati elénekli ezt Evelinnek.

2016.10.15. 11:27:01

@Krétagarbó: ehhhh, de megnéztem volna :) pécsre barinők miatt '92-94 közt jártam, de akkor még zeppelin és deep purple tribute koncikra. ('95-ben meg összejöttem a későbbi férjemmel pesten, és kikerültem a körforgalomból)

addig nosztalgiázunk, h mingyá' megjelenik peni, és lenyuggerez minket)
XDXDXDXD

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 11:28:58

@Biriksz_Krokiksz!: Jöjjön csak, de hozza a nyugdíjszelvényeinket is. Már 15-e van!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.15. 11:29:43

@hereverő heverő: :D::D :D
erről eszembe jut:
www.youtube.com/watch?v=IxNOMJT5MJk

v.ö. még a tom és jerry idevágó részével mikor Jerry zenész rokona megérkezik és gitárhúr hiány lép fel...:)

2016.10.15. 11:31:03

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: gyóóóó már kezdtem unni a csirkefarhát
XD

2016.10.15. 11:32:50

@Cseszlovák Gyurmafilm: fúúúú, jut eszembe, múltkor te linkeltél egy fasza számot a SA egyik része alatt, azt tovább is küldtem azóta, mindenki csókoltat!!!

hereverő heverő 2016.10.15. 11:33:42

@Cseszlovák Gyurmafilm: Oh, ezen ott voltam Szombathelyen :) a Lamantin Jazz feszt, egy kedves barátom is fellépett.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 11:34:35

@Cseszlovák Gyurmafilm: Nem tudtam nem észrevenni, hogy LAMANTIN fesztivál. Üdv Mici!

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 11:36:44

Elfáradtam, ilyenek jutnak eszembe, hogy Zseri hal ível.

2016.10.15. 11:38:32

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: :))))))))))))))) (ő most gyereket is fog szülni, a szpájszos csaj, zserbó meg aggódik, h ő meg nehogy)

hereverő heverő 2016.10.15. 11:41:14

@Biriksz_Krokiksz!: Bakker pedig de be kellene adni Tivinek, hogy: rábaszás forog fenn, apának tetszik lenni :)))

2016.10.15. 11:43:30

@hereverő heverő: uhhhhh...és még én vagyok a gonikroki...XD
(azért ez veszélyes-viharos víz, elég sok ilyet lehet hallani/olvasni)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.15. 11:44:40

@Biriksz_Krokiksz!: jór velkám (ájem hobbi) :)
@hereverő heverő: én az m1-en láttam. nem volt olyan tömeg és feküdni is lehetett
@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: és tényleg :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 11:46:02

A barátnőknek bikini:

Evelin: youtu.be/4eyE3KQK3ig "Mert nyalni csak úgy lehet, Ha élvezzük az ízeket."
Zseri: youtu.be/hEEiwuFRm8I "A rossz perceim vissza-vissza térnek, Ha véletlenül megtalállak téged"

2016.10.15. 11:47:42

sok többiek meg hun vannak? a munkaszombat nem opció felmentésre, hétköznap is mindig aktívkodnak...

hereverő heverő 2016.10.15. 11:52:10

@Biriksz_Krokiksz!: hajaj.. Onnantól tivi mellett mindig kellene legyen két marcona harcos, hogy lapátnyéllel verjék ha mégis Zserbó hasán akarna ugrálni. Márpedig akarna, afelől nincsen kétségem.

2016.10.15. 11:52:18

@Madam.: ahhh, szervusz! :)

2016.10.15. 11:54:12

@hereverő heverő: ja, nem így értem, hanem bekamuzni gyereket, ilyesmi.

hereverő heverő 2016.10.15. 11:54:17

@Biriksz_Krokiksz!: Peni még fiatal, valószínűleg most ébred fel a tegnapi csapatásból. Icuka ebédet főz gondolom...

hereverő heverő 2016.10.15. 11:58:57

@Biriksz_Krokiksz!: Értelek, én azért egy ilyen feladatot adnék Zserinek. Vagy behívnám Tivit a riportba, és ott egy orvos elmondaná neki hogy bizony nem mindegyik 24 órás tabletta használ és nem mindegyik paciensnek, és hát az az igazság, hogy...
sokat köntörfalazni, és sokat mutatni ennek a címeres baromnak az arcát. Aztán kibökni az "igazságot" ami hazugság. Előtte persze jól bezárni a riport ajtaját, amíg a lapátos legények bejönnek felkészülni...Oh de szép dolog ordogien gonosznak lenni... [sóhajt]

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 12:00:00

Na én búcsúzom, lehet, hogy csak holnap leszek, késő este, a párbaj után.

MacákékIcukája 2016.10.15. 12:00:18

Jo reggelt mindenki :)))

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: az szemetseg, ha azt mondom h szerintem a zseritivy romancra jobban passzol a "megussem vagy ne ussem"? :D

@hereverő heverő: en Icuka? Vagy Mokica? Nem fozok ebedet, koran van meg ahhoz... Most reggeliztem hihi

2016.10.15. 12:02:03

@hereverő heverő: na azt pl én még el sem kezdtem, pedig reggel még úgy indult, h intézem... (csak közben szalma lettem, így tök ráérek estig az ebéddel)

hereverő heverő 2016.10.15. 12:02:40

@MacákékIcukája: Jóreggelt :))) Te Icuka. Mókica amúgy is csak estefele szokott jönni. Jó étvágyat a reggelebédhez :)

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Sok sikert, szép napot, estét. És sok korsó sört neked.

2016.10.15. 12:03:00

@MacákékIcukája: móki nem szok lenni napközben, sztem rád gondolt, meg én is ;)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 12:03:29

@MacákékIcukája: Csak realitás.

Mi ilyen gyüttmentek vagyunk? Te gyüttél, én mentem.

Na tényleg mentem.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 12:04:10

@hereverő heverő: thx, de nem sok sör kell, akár egy is elég, ha minőségi

2016.10.15. 12:12:47

lulu mindig kora délután rakja fel a posztot, már #kifigyelési

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.15. 12:16:03

betolok a pofámba egy jó kávét aztán #távozási.

hereverő heverő 2016.10.15. 12:17:41

@Biriksz_Krokiksz!: Ideje lenne már. Lassan végzek a napi penzummal, akkor pedig senki és semmi nem állhat az utamba: kikapcsollak és kinnhagylak laptop!

hereverő heverő 2016.10.15. 12:18:21

@Cseszlovák Gyurmafilm: Nálad van jó kávé ? Nálunk híg sár folyik az automatából. Ingyen van de annyit is ér.

MacákékIcukája 2016.10.15. 12:19:20

@hereverő heverő: koszonom szep', megvolt :) #punnyadasi
Jovo het csutortoktol nem nagyon leszek btw, kb egy hetet fogok kihagyni :(

@Biriksz_Krokiksz!: oly kedvesek vagytok! :)))

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: szep hetveget! :)

@Cseszlovák Gyurmafilm: kosziii :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.15. 12:20:57

nálunk van egyx szarvasi (#szarvasi) kávéfőző, olyat főzünk amilyet akarunk. meg van egy másfél literes acéltermosz, csak hogy legyen mihez nyúlni. itt vidéken a sömmi közepin nem hiszünk az automatákban. (gyk még nem szól senki hogy olyat használjunk, mi meg nem szaggatjuk az istrángot hogy de)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.15. 12:25:04

@Commodore: tesóság van.
ezt meg neked:
www.mixcloud.com/suhov/suhov-nemzeti-kenderbolt-1/
(szegedi hazánkfia, ugyanezen korszakból samplingel)

hereverő heverő 2016.10.15. 12:26:49

@Cseszlovák Gyurmafilm: Mindig tudtam irigyelni az egyszerű megoldásokat (komolyan). A logikus lényem néha annyira lázadozik a sok #fasság láttán.

@MacákékIcukája: Ne félj, nem vesztesz semmit. Max. minket, de magamra gondolva ez nem nagy veszteség.

2016.10.15. 12:35:20

@Commodore: elvártam volna egy kovács kati krokkendrollert!!!

2016.10.15. 12:38:24

@hereverő heverő: de várjál, reggel megyek be a gépembe, és a melóhelyi user-pswdt-t adtam meg (#megszokásiból), szerencsére rám dörrentett, (a gép), h otthon vagy, baszod.
XD

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.15. 12:40:58

oké. #hazaindulási. estére kelve majd Re.

üdv mindenki!

2016.10.15. 12:43:49

@hereverő heverő: jaj egy erre hajazó kommentedet láttam este is, csak már tényleg ragadozott le a szemem, h érdemben reagáljak rá: nem kell foglalkozni a beszólókkal. vagyunk egy páran, akik bírják a fejed (majdnem a heverődet írtam), úgyhogy vagy és leszel, és kalap.

2016.10.15. 12:46:15

@hereverő heverő: ez neménzeném, de jópofa :)))

hereverő heverő 2016.10.15. 12:48:57

@Biriksz_Krokiksz!: mélyen meghajlok. De ez nem álszerénység, tényleg nem hiszem hogy nagy szám lenne amiket írok. És azért eléggé új itt ahoz, hogy ismert vagy közkedvelt legyek. Ha igen annak örülök, ha nem, az meg mindegy. Szerintem itt mindenkinek az számít, hogy azokkal beszélgessünk akiket kedvelünk. Akiket meg nem, azokat skip.

2016.10.15. 12:49:00

(kovácskati nagy kedvenc, nem feltétlenül a zenéje miatt, de nagyon durván világi jó hangja van)

2016.10.15. 12:50:51

@hereverő heverő: meg szerintem nem is neked szólt, hanem minden offolónak, szóval pláne nem kell magadra venni.

xukxuk 2016.10.15. 12:51:24

Tudtam én , hogy minden csoda 3 napig (sem) tart. Ezek a félnapos csodák. Hát ilyen is van.

MacákékIcukája 2016.10.15. 12:52:39

@hereverő heverő: fura lesz h nem fogok kommentelgetni es de, te is hianyozni fogsz :))) szulinapi egyhetes #csapatasi lesz, remelem az ofiket meg tudom nezni...

hereverő heverő 2016.10.15. 12:54:17

@MacákékIcukája: Jaj inkább szülinapozz. Ha akarod, én letöltögetem neked az összes öfit aztán ha onlány leszel elküldöm egyben az egészet, egészségedre váljék :)

Cimili 2016.10.15. 13:00:32

@Biriksz_Krokiksz!: Picit jelen. Főzök, majd este jövök. Addig is linkelgessétek a zenéket! :)

2016.10.15. 13:00:37

van még egy zeném, aki átkonvertálja politikára, azt megölöm, tök kedvesen.
szóval napi indulóm, pusztulok érte - és mindig csak a zenéről beszélek!!!!!!!!!!!!

www.youtube.com/watch?v=-KLDt56tskk

Cimili 2016.10.15. 13:02:27

@hereverő heverő: Zseniális ötlet!!! :)))))))))))))))

hereverő heverő 2016.10.15. 13:22:39

Ezt pedig csak azért, hogy meg ne feledkezzünk róluk is. Persze nagyon sokan kimaradtak még a gyűjtésből, de hagyok teret nektek is.

www.youtube.com/watch?v=EJ9oHLqO0Vc

2016.10.15. 13:24:08

@hereverő heverő: ez olyan hastáncos zene, én hullahoppoztam nagyon sokat ;)

2016.10.15. 13:25:06

@hereverő heverő: na ezt viszont szörnyen imádom.

2016.10.15. 13:29:39

@hereverő heverő: bakker figyi, mi ismerjük egymást??? túl sokat tudsz rólam :)

hereverő heverő 2016.10.15. 13:36:34

@Biriksz_Krokiksz!: amúgy simán lehet hogy ismerjük egymást, csak egyikünk sem tud róla :) Nemrégiben egy új kolléga érkezett a céghez, gyanúsan ismerős volt. Aztán hosszas anekdotázások után derült ki hogy még a múlt évezredben egy utcában laktunk és sokat fociztunk egymással. De elköltöztek valahova agglomerációba és azóta nem láttam.

2016.10.15. 13:36:39

@hereverő heverő: dettó tesó! ezt a változatot mmkk megint csak grófóéknak kell majd elküldeni
XD
am' ha már itt tartunk, kiskrokk koromban rühelltem, mikor állandóan cűgöltek a nagykrokkok mindenféle komolyzenei előadásokra, meg otthon is csak a bartók, aztán egyszercsak az egész átkattan benned, h basszus ezek mennyire fasza zenék ám.

2016.10.15. 13:39:44

@hereverő heverő: nekem ultraszar arcmemóriám van, de tényleg. (egyetlen hibám) muhahahahaaa
XD

hereverő heverő 2016.10.15. 13:42:58

@Biriksz_Krokiksz!: Hajaj de mennyire... Én asszem középsulis voltam, mikor elkezdtem komolyzenét is hallgatni. És akkor egyszerre valahogy kitágul a világ, amikor meghallasz valami olyan mélységeket a zenében, hogy beleborsódzik a hátad. Utána, talán pont ennek az élménynek a hatására az akkori kedvenc zenéimet is elkezdtem fülelni, és azok is katartikus élmények lettek. Talán erre meg kell szellemileg vagy lelkileg érni, talán van aki sosem jut el ide (no offense, mindenkinek más az izlése, van aki szobrász lesz vagy festő, vagy szobafestő és tábornok).

hereverő heverő 2016.10.15. 13:44:56

@Commodore: Kapitány úr, ez nagyon üt. Volt ebből egy sorozat (macskajancsik pl majkával illusztrálva), azok nincsenek meg valahol ?

2016.10.15. 13:45:39

@Commodore: jó, akkor dobom én a rokkendrollert, ajánlom figyelmedbe a kifinomult tánckultúrát, aminek tanúi lehetünk.

www.youtube.com/watch?v=5EMBKO4ceyo

2016.10.15. 13:49:39

Ez a tegnap esti VV és BV epizód komolyabban pusztította a neuronjaimat, mint 5 dl abszint.
Ici - pici kékre festett, diófából esztergált búgcsiga legyek, ha értem, hogy miért nézem ezt a rettenetet. De vmiért nem bírom abbahagyni…

Hozzájárulásom a VVnZF-hez:
(Való Világ nézők igényes zenei Fóruma)

A kis család nem tartózkodik itthon, megküldöm az öreg Pioneer-t, had rezegjenek az ablakok:

www.youtube.com/watch?v=wTP2RUD_cL0
www.youtube.com/watch?v=EExahMsBoWM

Továbbra is hajrá Zserbó !

hereverő heverő 2016.10.15. 13:53:53

@mentolos lecsó: @Biriksz_Krokiksz!: Sultans of swing, Six blade knife, Follow me home, Water of Love, Fade to black.... MMKK.

2016.10.15. 13:59:38

@hereverő heverő: gyak' mindent fel lehet sorolni knopflertől, annyira hibátlan.

hereverő heverő 2016.10.15. 14:00:42

@Biriksz_Krokiksz!: Kössük össze a művészeteket:
www.youtube.com/watch?v=ZlICjvs0KIs
De hallgasd végig.

@mentolos lecsó: Ezt te is hallgathatod, ha remegtetni akarod az ablakokat. Nálunk a mosogatóban szoktak zörögni a kanalak, ha ezt megküldöm. Márpedig ez nekem örök életre kedvencem lesz.

2016.10.15. 14:06:10

@hereverő heverő: oks (kb ilyen áramköröket pöttyöztem össze teknika órán, soros vs nem soros, jó pocsék is lett, de működtek) :))))
(de a zene nagyon szép, mentem is bele a zenetárcsimba)

hereverő heverő 2016.10.15. 14:07:03

@Fu Szekh Li: nem rossz feldolgozás. Nigel Kennedyt mindig csíptem.

Krétagarbó 2016.10.15. 14:08:48

@Commodore: hihi, esküszöm, még megérjük, hogy ki is adják őket!

Fu Szekh Li 2016.10.15. 14:10:08

@hereverő heverő: Ha arra jársz (én sajnos csak később) hétfőn lesz Kolozsváron koncertje.

hereverő heverő 2016.10.15. 14:12:19

@Biriksz_Krokiksz!: Szerintem tényleg ismerjük egymást :) Én is elektronikáztam, jaj de sok ilyet marattunk...

hereverő heverő 2016.10.15. 14:14:13

@Fu Szekh Li: Sajnos nekem esélytelen. Örülök, ha maradhatok a seggemen és nem dobnak át Bécsbe dolgozni egy hétre.

2016.10.15. 14:15:11

Ki az a szedte-vette-teremtette világlustája, aki nem írta még meg a mai hogyvótot???? :-DDD

2016.10.15. 14:17:05

@hereverő heverő:
nagyon jóóóó zene...
szeretem az ilyesmit is...
igazi zene - skizofrén vagyok: 70-80-as évek elektronikus és rock zenéi, 80-as évek elektronikus minimal zenéi éééésss csecsemő csökkentő, kutyadaráló zenék akármikortól (SOAD, Sepultura, Pantera, Toy Dolls, doom és goth metal minden mennyiségben) + ehhez add hozzá hogy pl. a Scooter induló techo-rave zenéi is nagyon bejönnek

2016.10.15. 14:18:14

@hereverő heverő: nem szakmám, egész más lett végül belőlem, de ja, TÚL sok a közös érdeklődési pontunk, h gyanakodjunk egymásra
XD
(nagyon tudok sandán nézni, most épp pont)

2016.10.15. 14:19:10

@Spitzbauer: a lulu vót nem az, de nem akarok árulkodni!

Commodore 2016.10.15. 14:21:09

@Krétagarbó: Jön a legújabb, BULIBÁRÓK címmel...

Fu Szekh Li 2016.10.15. 14:21:42

@hereverő heverő: A film se volt rossz. De Glasstól a Kampókéz filmzenéj is nagyon jó.
De ha már a művészetek összekötése, akkor egy kis Baroque and Roll :D
www.youtube.com/watch?v=3uk84icbn78

hereverő heverő 2016.10.15. 14:22:08

@Commodore: WHÁÁÁÁÁ :))))))))))))))))))))))))))))))))

hereverő heverő 2016.10.15. 14:23:28

@Fu Szekh Li: Glasstól kb. minden nagyon jó. Én legalábbis nem találkoztam még olyannal, ami ne ragadott volna magával. Mély, nagyon mély zene.

2016.10.15. 14:23:31

@Biriksz_Krokiksz!: Há' csipkoggya magát akko'!

Commodore 2016.10.15. 14:26:08

Későn ebédelőknek! Egy kis olaszkonyha! :-) www.youtube.com/watch?v=poPmNJy4jB4

2016.10.15. 14:26:51

@Spitzbauer: ő elég késő du szokta feltolni, addig is mindig kivárási-marhulási megy.

Fu Szekh Li 2016.10.15. 14:27:08

@hereverő heverő: De a csúcs még mindig Cage 4'33"-ja :D

hereverő heverő 2016.10.15. 14:31:01

@Fu Szekh Li: :D :D Na azt hallgassák az ütődöttek egész nap :)))

hereverő heverő 2016.10.15. 14:33:05

@Fu Szekh Li: Alternatív válasz, most jutott eszembe : minden magnószalagom ezzel kezdődik, és mindnek ez a vége. Nagyon sokat hallgattam :)))

2016.10.15. 14:40:38

@Biriksz_Krokiksz!: Ja szombaton jobb dolgom is szokott lenni, de most dolgozom. Dolgozni próbálok. Próbálok. Állok... Lok... Hoooook Pityipű... Hoooook Pityipű...

2016.10.15. 14:53:31

@hereverő heverő: ilyeneket ne csinálj, mert kiviszlek a gecibe és kint hagylak !!!!! :)
Folyamatos libabőr !!!!

Nesze neked:
www.youtube.com/watch?v=fRkP5QX9CFw

Labda ott...

Hogy ne offoljam szét a topikot:
Hajrá Zserbó !!! :)

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.15. 15:01:26

Nos benéztem már, de látom el van a társaság új poszt hiányában. :))
Opppppsszzz!!!!! Új poszt!!!!!! :D

2016.10.15. 15:03:05

@Spitzbauer: hétvégén én sem nagyon szok lenni, múlt héten voltam szombaton, meg most, de ebből nem szeretnék rendszert csinálni ;)

@mentolos lecsó: micicicit ápvótoltam még reggel, azért szeretsz még?
XD

2016.10.15. 15:19:33

@hereverő heverő: új poszt van, bogárgőzöm :*

2016.10.15. 15:20:42

@Biriksz_Krokiksz!:
Mindig tisztelem azt, aki a nekem éppen tetsző játékos ELLEN szavaz.
Ennyi... humor, barátság, hülyeség... VV... :)

Brandy9 2016.10.15. 15:38:03

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ha nem mutatnák éppen Dávidot a tányérokkal, labdákkal szerencsétlenkedve, akkor fel sem tűnne h ott van a villában. Most, hogy nincs pozícióban a kiválasztások/kihívások miatt, megint gyönyörűen visszasüllyedt a tujai mélységekbe. Nála csak retardTivi, és parasztEvi idegesít jobban.
süti beállítások módosítása