Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x48 - Cirkusz a szó minden értelmében, avagy Gina nem veszi fel a lufit

2016. október 14. 07:16 - Hoppancs

Kicsit féltem ettől a résztől, mert már gyerekként sem bírtam a cirkuszt, ráadásul ismét egy kiválasztás utáni csütörtökhöz értünk, ami általában ritkán tartogat többet az ismert tények (kit hívtak ki, melyik kendő merre jár éppen, satöbbi…) bágyadt ismételgetésénél. Végül aztán csak túléltem, mint Krisztián a madártámadást. És milyen szerencse, mert így most beszámolhatok az identitásukban fiúnevekkel összezavart tyúkok fejlődéséről és arról, hogyan változott Evelin hirtelen Dina Kettővé, amint az „újdonsült Gina” (by Anikó) megkezdte a villa hímjeire irányuló expedícióját.

tyukk.gif

Anikó annyira transzba esett Bob Dylan irodalmi Nobel-díjának hírétől, hogy kifelejti a műsor címéből a pávördbájt, majd kapcsol is a játékosok izomláz okozta nyafogására. Zsoltinak például nincs olyan végtagja, amire rá bírna állni, és nem tudom nem észrevenni, hogy valamin mégis JÁRKÁL, miközben ezt fejtegeti. Egészen borzongató. Dávid összeomlik, amiért az általa rendbe tett konyhában reggelre újratermelődött a káosz, de csak a párna érti meg, amelybe elgyötört arcát temeti. Tivy olyan enerváltan döbben rá, hogy sminkelni kéne, mint a kokainmámorból felocsúdó Marilyn Manson koncert előtt három perccel, Vivi pedig egy számára eddig ismeretlen, ámde fájdogáló izmot próbál azonosítani lapockája körül. Krisztián azonnal felállítja a diagnózist, miszerint ki fog nőni a szárnya, ami iszonyatos lehet, ha arra gondolunk, hogy már a bölcsességfog is mekkora szívás.

bscap0000_2.jpg

Soma ráérez, hogy most kell jó emberesen beleállni a kapcsolatokhoz Donald Trump-osan viszonyuló leányzóba, hadd tudja meg ő is, mi az a zaklatás! Van itt minden, taps, ének, erkölcscsőszködés (miért meztelenkedsz?), kaján vigyor. És erre láss csodát, olyasmi történik, amire a legdörzsöltebb szerencsejátékosok sem mertek volna tenni: Vivi menekül Soma elől. De úgy, mintha soha nem is létezett volna az a legendás három/négy/ötszög. Közli, hogy el fogja őt verni, és még csak nem is Christian Grey-i értelemben. A szerelem halott és mi nem tehetünk semmit.

bscap0001_3.jpg

Ati arcát pont olyan szögből mutatják, hogy úgy tűnik, mintha egy brét festene a szája köré, pedig nem is. Tivy még el sem kezdte, de már kibillen országos hírű lelki egyensúlyából, hogy egy egészen érdekes kóddal ajándékozzon meg.

„A rák a gyomrát, azt… a gyomrát…” ,

mondja, és ez az ő (egyszemélyes) kultúrájában minden bizonnyal jelent is valamit. (Csak engem emlékeztet a csávó egy fiatalabb kiadású Schobert Norbira? ) Miközben a tanár úr megszakérti az elkészült műveket, összebelezett machetét képzelek a mentoráltak kezébe, mert képtelen vagyok a bohócokat horrorkontextuson kívül elképzelni, ezt a kettőt meg pláne. Tivy önkritikusan megállapítja, hogy:

„A kezeim az olyan, mint két fadarab.”

pnsz.gif

bscap0002_3.jpg

Tanár bá' Evelint is bevonja a produkcióba, mert átérzi, milyen hervasztó lehet cirkuszvezetés címén egész nap csak állni és bámulni, ahogy a többiek testrészei összegabalyodnak. Kapnak egy sztorit két profi bohócról, akik eleinte jó kollégák, de összevesznek egy nőn (hihi, nevetgél Evelin, az én vagyok), majd felváltva esnek egymásnak és hasra. (Ennek hallatán zavaró képek tolulnak a fejembe az Egy őrült szerelem balladája című filmből, és aki látta, érti miért, aki meg nem, az örüljön.) Ati izgatott, mint egy kiskutya, akit kocsikázni visznek. Az elemek közül azt szereti a legjobban, amikor Tivy a nyakában ül a „csontos picsájával”.

masz.gif

Többek között az is rémes a cirkuszban, hogy emberek előttem csinálnak veszélyes mutatványokat, és lehet, hogy itt az egész kicsiben megy, és minimális a kockázata annak, hogy a tériszonyos Tivy létra általi halált hal, de akkor is… hagyják már abba. Elég lesz nekem az a kis kardozás a fallikus lufikkal, azon pont ugyanennyire nem fogok röhögni. Atiék látszólag tényleg jól mulatnak, el is nevezik magukat Atinyónak és Tivinyónak, a pusztító párosnak. „Ezt bele kell építeni”, üvöltik az oktató után, aki rájuk hagyja, mert a VV-stáb nyilván felkészítette, hogy mindenre bólogasson szelíden, és ne tegyen hirtelen mozdulatokat. Megérkezik a többi artista is, Zsoltiék örömködnek, Dávid viszont cseppet feszült, amit mélyen átérzek, mert engem már rég kényszerzubbonyban vittek volna ki a villából, ha csak öt percig is gyakorolnom kellett volna ezeket az idegtépő feladatokat. 

bscap0003_3.jpg

Zsolti sajnálja, hogy úgy kell szalagot pörgetnie maga körül, hogy se nem vékony kislány, se nem szálkás kisfiú, de azért megyeget neki, ahogy a gyakorlatot John Cleese-i lábmunkával feldobó Vivinek is. Ő egyébként állatira akar, heroikusan liheg, ordít, himbálódzik, de úgy érzi, még sokat kell dolgoznia, hogy utolérje az evolúcióban póniszintre lépett partnerét. Valami azért határozottan alakulgat, a páros elindul az összehangolódás útján, és még Zsoltit sem húzza le a segge, amire igen büszke. Dávid és Zseri is eljut valameddig a tányérral, de látszik, hogy előbbinél rohamosan kezd kimenni a Xanax hatása, amikor meglátja a diabolót, amivel másnap kell majd megküzdeni. A látszat kedvéért kinyög egy erőtlen wow-t, olyan „ja, hogy ez vegán rántotta” hangsúllyal. Zsolti stréberkedik, Vivi meg ovis játszóteres modorban produkálja magát a tanár néninek. „Nééézd, néézd!” hajtogatja, mint a kisgyerek a reklámban, csak nehogy itt is szükség legyen a sebkenőcsre.

szalag.gif

bscap0004_3.jpg

poni.gif

porgi.gif

Krisztián nehezen szedi össze magát, mert éjjel horkolt az egyik tyúk, nevezetesen Mici. Nézeteltérés keletkezik abban, hogy ki milyen hangokat adott ki, amit a tréner szolidan lesajnáló tekintete kísér.

Nem tudom, a tyúkot mi a faszra lehet tanítani…

adja elő a szkeptikust Mici, akit Kázmér és Dezső egyelőre nem győzött meg arról, hogy a rendszeres és bőséges székletürítés, a produktumba való belesétálás, valamint mások ujjainak csipkOdása szórakoztatóipari értéket képvisel. Van egy olyan elkeserítő sejtése, hogy az állatkák még fel sem ismerik keményen dolgozó idomárjaikat, akiknek hátán oly’ sok maradandó percet töltöttek. Gina és Soma erőembertréningje inkább táncórára hajaz, Evelin nem is mondott hülyeséget a dörtidenszinggel. Gina visong Soma erős karjaiban, Evelin pedig sikertelenül erőltet magára közönyt, mintha Rubint Rékát filmeznék egy Péntek Enikő DVD nézése közben. Meg is állapítja, hogy Gina ügyetlen (=ribanc). Szép lassan előkerülnek az „egyik lánynak sem vagyok szimpi” , a „még csak két napja van itt, hát mit képzel” és a „rámegy Tivyre/Somára, én megölöm” panelek, melyek nélkül bizonyára összedőlne a VV építménye.

bscap0005_3.jpg

tanci.gif

bscap0006_3.jpg

bscap0007_2.jpg

Evelin úgy ugrik Somára, hogy csak úgy nyekken (aminek biztos semmi köze ahhoz, hogy Gina mindezt látja), majd kiadja a parancsot, hogy az újonc szedje össze a szemetet. Kiderül, hogy a lufit nem lehet felsepregetni, de talán nem is minősül hulladéknak. Evelint felháborítja Gina flegmasága, Tivy pedig remekül elszórakozik a pattogásán. Ginát kezdik idegesíteni a villalakók (=Evelin), a nagyon zen Ati viszont a „hát ez van” fordulattal veszi elejét a mélyelemzésnek. Elárulja, hogy Mici aranyos, csak „hírhordozó” , ami menőn hangzik, amíg a hírszerzésre asszociálunk róla, de itt valójában csak a pletykás szinonimája. Itt érezhette a történésekbe soha bele nem nyúló háttérhatalom, hogy támad az unalom, úgyhogy gyorsan leszóltak Atinak, hogy minden átmenet nélkül kezdje emlegetni a csókot. Kis évődés, fogalomdefiníció („minden, amit két ember a testével csinál, az szexuális dolog”)  és hopp, máris útjára indul a vonzalom. Őrület, mire képes a Villa levegője.

bscap0008_1.jpg

bscap0009_1.jpg

Evelinnél most telt be a pohár (figyelem, Gina még mindig csak két napja van bent), há’ igazán nem akar faszszopónak tűnni, de ami sok, az sok. Aki ilyen durván és folytatólagosan vét a villaszabályzat meg a társadalmi normák ellen, hogy csak azért sem szedi fel a lufit, NEM SZEDI FEL A LUFIT, a rohadt életbe már, az bűnhődjön, de keményen. Evelin meg fogja mutatni, hogy ez nem lehet. Hát még a gyakorlását is végig kellett néznie, amikor még Tivy kezénél is nyomibb, dilettáns fadeszka az egész nő???? Zserivel eldöntik, hogy csak akkor kerülhető el az apokalipszis, ha mindketten nagyon durván rámennek Tivyre, ha úgy adódik, akár csoportosan meg is erőszakolják egy ősi boszorkányrítus részeként, hogy Gina nagyon, de nagyon féljen. Van mitől. Tulajdonképpen csak akkor lenne biztonságban a csaj, ha ő lenne Meg Griffin, és rögtön az első este kiválasztott volna magának egy eldugott sarkot, ahol majd halkan sírdogál, amíg ki nem viszi valaki. Zseri meg van róla győződve, hogy nagy „dzsihádok” lesznek Ginával. Ha visszajön, „sanyargatni” fogja, talán agyon is veri egy Koránnal. Tivy már legalább száz éjszakát átbeszélgetett a most érkezett lakótárssal, így tudja, hogy jobb ember, mint a többi benti bige. Evelin tovább őrjöng a háló nem létező takarítási direktívái miatt, Gina meg magában motyogva szidalmazza.

csocs.gif

bscap0010_1.jpg

Visszatekintünk a kihívásra, amikor Zseri elmondta, hogy Mici nála három dolgot játszott el: a bizalmat, a tiszteletet és… a harmadikat valószínűleg elfelejtette, de abban biztos, hogy hátba lett szúrva. Ráadásul ez még mindig benne van (te jó ég, orvos nem kéne?), úgyhogy a kendő Micire kerül, nem vitás. Az ellenfél a maga módján dolgozza fel a traumát, azaz kiáll a szoba közepére és hadonászik. Meg többoldalas indokolást is szeretne arról, hogy Zseri miért őt viszi ki, miért nem Tivyt, aki már a fél Fővárosi Állatkertet elhasználta rá jelzőként. Zseri az ő a száz százalékos izéjét, Evelint, Mici pedig Krisztiánt választja kampányfőnökének. Utóbbi ünnepélyesen köszöni meg a bizalmat, hiába az önkormányzati múlt köztelez. Aztán újfent felajánlja a bránerét.

Címkék: való világ 18+ vv8
635 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.10.15. 11:47:42

sok többiek meg hun vannak? a munkaszombat nem opció felmentésre, hétköznap is mindig aktívkodnak...

hereverő heverő 2016.10.15. 11:52:10

@Biriksz_Krokiksz!: hajaj.. Onnantól tivi mellett mindig kellene legyen két marcona harcos, hogy lapátnyéllel verjék ha mégis Zserbó hasán akarna ugrálni. Márpedig akarna, afelől nincsen kétségem.

2016.10.15. 11:52:18

@Madam.: ahhh, szervusz! :)

2016.10.15. 11:54:12

@hereverő heverő: ja, nem így értem, hanem bekamuzni gyereket, ilyesmi.

hereverő heverő 2016.10.15. 11:54:17

@Biriksz_Krokiksz!: Peni még fiatal, valószínűleg most ébred fel a tegnapi csapatásból. Icuka ebédet főz gondolom...

hereverő heverő 2016.10.15. 11:58:57

@Biriksz_Krokiksz!: Értelek, én azért egy ilyen feladatot adnék Zserinek. Vagy behívnám Tivit a riportba, és ott egy orvos elmondaná neki hogy bizony nem mindegyik 24 órás tabletta használ és nem mindegyik paciensnek, és hát az az igazság, hogy...
sokat köntörfalazni, és sokat mutatni ennek a címeres baromnak az arcát. Aztán kibökni az "igazságot" ami hazugság. Előtte persze jól bezárni a riport ajtaját, amíg a lapátos legények bejönnek felkészülni...Oh de szép dolog ordogien gonosznak lenni... [sóhajt]

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 12:00:00

Na én búcsúzom, lehet, hogy csak holnap leszek, késő este, a párbaj után.

MacákékIcukája 2016.10.15. 12:00:18

Jo reggelt mindenki :)))

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: az szemetseg, ha azt mondom h szerintem a zseritivy romancra jobban passzol a "megussem vagy ne ussem"? :D

@hereverő heverő: en Icuka? Vagy Mokica? Nem fozok ebedet, koran van meg ahhoz... Most reggeliztem hihi

2016.10.15. 12:02:03

@hereverő heverő: na azt pl én még el sem kezdtem, pedig reggel még úgy indult, h intézem... (csak közben szalma lettem, így tök ráérek estig az ebéddel)

hereverő heverő 2016.10.15. 12:02:40

@MacákékIcukája: Jóreggelt :))) Te Icuka. Mókica amúgy is csak estefele szokott jönni. Jó étvágyat a reggelebédhez :)

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Sok sikert, szép napot, estét. És sok korsó sört neked.

2016.10.15. 12:03:00

@MacákékIcukája: móki nem szok lenni napközben, sztem rád gondolt, meg én is ;)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 12:03:29

@MacákékIcukája: Csak realitás.

Mi ilyen gyüttmentek vagyunk? Te gyüttél, én mentem.

Na tényleg mentem.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 12:04:10

@hereverő heverő: thx, de nem sok sör kell, akár egy is elég, ha minőségi

2016.10.15. 12:12:47

lulu mindig kora délután rakja fel a posztot, már #kifigyelési

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.15. 12:16:03

betolok a pofámba egy jó kávét aztán #távozási.

hereverő heverő 2016.10.15. 12:17:41

@Biriksz_Krokiksz!: Ideje lenne már. Lassan végzek a napi penzummal, akkor pedig senki és semmi nem állhat az utamba: kikapcsollak és kinnhagylak laptop!

hereverő heverő 2016.10.15. 12:18:21

@Cseszlovák Gyurmafilm: Nálad van jó kávé ? Nálunk híg sár folyik az automatából. Ingyen van de annyit is ér.

MacákékIcukája 2016.10.15. 12:19:20

@hereverő heverő: koszonom szep', megvolt :) #punnyadasi
Jovo het csutortoktol nem nagyon leszek btw, kb egy hetet fogok kihagyni :(

@Biriksz_Krokiksz!: oly kedvesek vagytok! :)))

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: szep hetveget! :)

@Cseszlovák Gyurmafilm: kosziii :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.15. 12:20:57

nálunk van egyx szarvasi (#szarvasi) kávéfőző, olyat főzünk amilyet akarunk. meg van egy másfél literes acéltermosz, csak hogy legyen mihez nyúlni. itt vidéken a sömmi közepin nem hiszünk az automatákban. (gyk még nem szól senki hogy olyat használjunk, mi meg nem szaggatjuk az istrángot hogy de)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.15. 12:25:04

@Commodore: tesóság van.
ezt meg neked:
www.mixcloud.com/suhov/suhov-nemzeti-kenderbolt-1/
(szegedi hazánkfia, ugyanezen korszakból samplingel)

hereverő heverő 2016.10.15. 12:26:49

@Cseszlovák Gyurmafilm: Mindig tudtam irigyelni az egyszerű megoldásokat (komolyan). A logikus lényem néha annyira lázadozik a sok #fasság láttán.

@MacákékIcukája: Ne félj, nem vesztesz semmit. Max. minket, de magamra gondolva ez nem nagy veszteség.

2016.10.15. 12:35:20

@Commodore: elvártam volna egy kovács kati krokkendrollert!!!

2016.10.15. 12:38:24

@hereverő heverő: de várjál, reggel megyek be a gépembe, és a melóhelyi user-pswdt-t adtam meg (#megszokásiból), szerencsére rám dörrentett, (a gép), h otthon vagy, baszod.
XD

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.15. 12:40:58

oké. #hazaindulási. estére kelve majd Re.

üdv mindenki!

2016.10.15. 12:43:49

@hereverő heverő: jaj egy erre hajazó kommentedet láttam este is, csak már tényleg ragadozott le a szemem, h érdemben reagáljak rá: nem kell foglalkozni a beszólókkal. vagyunk egy páran, akik bírják a fejed (majdnem a heverődet írtam), úgyhogy vagy és leszel, és kalap.

2016.10.15. 12:46:15

@hereverő heverő: ez neménzeném, de jópofa :)))

hereverő heverő 2016.10.15. 12:48:57

@Biriksz_Krokiksz!: mélyen meghajlok. De ez nem álszerénység, tényleg nem hiszem hogy nagy szám lenne amiket írok. És azért eléggé új itt ahoz, hogy ismert vagy közkedvelt legyek. Ha igen annak örülök, ha nem, az meg mindegy. Szerintem itt mindenkinek az számít, hogy azokkal beszélgessünk akiket kedvelünk. Akiket meg nem, azokat skip.

2016.10.15. 12:49:00

(kovácskati nagy kedvenc, nem feltétlenül a zenéje miatt, de nagyon durván világi jó hangja van)

2016.10.15. 12:50:51

@hereverő heverő: meg szerintem nem is neked szólt, hanem minden offolónak, szóval pláne nem kell magadra venni.

xukxuk 2016.10.15. 12:51:24

Tudtam én , hogy minden csoda 3 napig (sem) tart. Ezek a félnapos csodák. Hát ilyen is van.

MacákékIcukája 2016.10.15. 12:52:39

@hereverő heverő: fura lesz h nem fogok kommentelgetni es de, te is hianyozni fogsz :))) szulinapi egyhetes #csapatasi lesz, remelem az ofiket meg tudom nezni...

hereverő heverő 2016.10.15. 12:54:17

@MacákékIcukája: Jaj inkább szülinapozz. Ha akarod, én letöltögetem neked az összes öfit aztán ha onlány leszel elküldöm egyben az egészet, egészségedre váljék :)

Cimili 2016.10.15. 13:00:32

@Biriksz_Krokiksz!: Picit jelen. Főzök, majd este jövök. Addig is linkelgessétek a zenéket! :)

2016.10.15. 13:00:37

van még egy zeném, aki átkonvertálja politikára, azt megölöm, tök kedvesen.
szóval napi indulóm, pusztulok érte - és mindig csak a zenéről beszélek!!!!!!!!!!!!

www.youtube.com/watch?v=-KLDt56tskk

Cimili 2016.10.15. 13:02:27

@hereverő heverő: Zseniális ötlet!!! :)))))))))))))))

hereverő heverő 2016.10.15. 13:22:39

Ezt pedig csak azért, hogy meg ne feledkezzünk róluk is. Persze nagyon sokan kimaradtak még a gyűjtésből, de hagyok teret nektek is.

www.youtube.com/watch?v=EJ9oHLqO0Vc

2016.10.15. 13:24:08

@hereverő heverő: ez olyan hastáncos zene, én hullahoppoztam nagyon sokat ;)

2016.10.15. 13:25:06

@hereverő heverő: na ezt viszont szörnyen imádom.

2016.10.15. 13:29:39

@hereverő heverő: bakker figyi, mi ismerjük egymást??? túl sokat tudsz rólam :)

hereverő heverő 2016.10.15. 13:36:34

@Biriksz_Krokiksz!: amúgy simán lehet hogy ismerjük egymást, csak egyikünk sem tud róla :) Nemrégiben egy új kolléga érkezett a céghez, gyanúsan ismerős volt. Aztán hosszas anekdotázások után derült ki hogy még a múlt évezredben egy utcában laktunk és sokat fociztunk egymással. De elköltöztek valahova agglomerációba és azóta nem láttam.

2016.10.15. 13:36:39

@hereverő heverő: dettó tesó! ezt a változatot mmkk megint csak grófóéknak kell majd elküldeni
XD
am' ha már itt tartunk, kiskrokk koromban rühelltem, mikor állandóan cűgöltek a nagykrokkok mindenféle komolyzenei előadásokra, meg otthon is csak a bartók, aztán egyszercsak az egész átkattan benned, h basszus ezek mennyire fasza zenék ám.

2016.10.15. 13:39:44

@hereverő heverő: nekem ultraszar arcmemóriám van, de tényleg. (egyetlen hibám) muhahahahaaa
XD

hereverő heverő 2016.10.15. 13:42:58

@Biriksz_Krokiksz!: Hajaj de mennyire... Én asszem középsulis voltam, mikor elkezdtem komolyzenét is hallgatni. És akkor egyszerre valahogy kitágul a világ, amikor meghallasz valami olyan mélységeket a zenében, hogy beleborsódzik a hátad. Utána, talán pont ennek az élménynek a hatására az akkori kedvenc zenéimet is elkezdtem fülelni, és azok is katartikus élmények lettek. Talán erre meg kell szellemileg vagy lelkileg érni, talán van aki sosem jut el ide (no offense, mindenkinek más az izlése, van aki szobrász lesz vagy festő, vagy szobafestő és tábornok).

hereverő heverő 2016.10.15. 13:44:56

@Commodore: Kapitány úr, ez nagyon üt. Volt ebből egy sorozat (macskajancsik pl majkával illusztrálva), azok nincsenek meg valahol ?

2016.10.15. 13:45:39

@Commodore: jó, akkor dobom én a rokkendrollert, ajánlom figyelmedbe a kifinomult tánckultúrát, aminek tanúi lehetünk.

www.youtube.com/watch?v=5EMBKO4ceyo

2016.10.15. 13:49:39

Ez a tegnap esti VV és BV epizód komolyabban pusztította a neuronjaimat, mint 5 dl abszint.
Ici - pici kékre festett, diófából esztergált búgcsiga legyek, ha értem, hogy miért nézem ezt a rettenetet. De vmiért nem bírom abbahagyni…

Hozzájárulásom a VVnZF-hez:
(Való Világ nézők igényes zenei Fóruma)

A kis család nem tartózkodik itthon, megküldöm az öreg Pioneer-t, had rezegjenek az ablakok:

www.youtube.com/watch?v=wTP2RUD_cL0
www.youtube.com/watch?v=EExahMsBoWM

Továbbra is hajrá Zserbó !

hereverő heverő 2016.10.15. 13:53:53

@mentolos lecsó: @Biriksz_Krokiksz!: Sultans of swing, Six blade knife, Follow me home, Water of Love, Fade to black.... MMKK.

2016.10.15. 13:59:38

@hereverő heverő: gyak' mindent fel lehet sorolni knopflertől, annyira hibátlan.

hereverő heverő 2016.10.15. 14:00:42

@Biriksz_Krokiksz!: Kössük össze a művészeteket:
www.youtube.com/watch?v=ZlICjvs0KIs
De hallgasd végig.

@mentolos lecsó: Ezt te is hallgathatod, ha remegtetni akarod az ablakokat. Nálunk a mosogatóban szoktak zörögni a kanalak, ha ezt megküldöm. Márpedig ez nekem örök életre kedvencem lesz.

2016.10.15. 14:06:10

@hereverő heverő: oks (kb ilyen áramköröket pöttyöztem össze teknika órán, soros vs nem soros, jó pocsék is lett, de működtek) :))))
(de a zene nagyon szép, mentem is bele a zenetárcsimba)

hereverő heverő 2016.10.15. 14:07:03

@Fu Szekh Li: nem rossz feldolgozás. Nigel Kennedyt mindig csíptem.

Krétagarbó 2016.10.15. 14:08:48

@Commodore: hihi, esküszöm, még megérjük, hogy ki is adják őket!

Fu Szekh Li 2016.10.15. 14:10:08

@hereverő heverő: Ha arra jársz (én sajnos csak később) hétfőn lesz Kolozsváron koncertje.

hereverő heverő 2016.10.15. 14:12:19

@Biriksz_Krokiksz!: Szerintem tényleg ismerjük egymást :) Én is elektronikáztam, jaj de sok ilyet marattunk...

hereverő heverő 2016.10.15. 14:14:13

@Fu Szekh Li: Sajnos nekem esélytelen. Örülök, ha maradhatok a seggemen és nem dobnak át Bécsbe dolgozni egy hétre.

2016.10.15. 14:15:11

Ki az a szedte-vette-teremtette világlustája, aki nem írta még meg a mai hogyvótot???? :-DDD

2016.10.15. 14:17:05

@hereverő heverő:
nagyon jóóóó zene...
szeretem az ilyesmit is...
igazi zene - skizofrén vagyok: 70-80-as évek elektronikus és rock zenéi, 80-as évek elektronikus minimal zenéi éééésss csecsemő csökkentő, kutyadaráló zenék akármikortól (SOAD, Sepultura, Pantera, Toy Dolls, doom és goth metal minden mennyiségben) + ehhez add hozzá hogy pl. a Scooter induló techo-rave zenéi is nagyon bejönnek

2016.10.15. 14:18:14

@hereverő heverő: nem szakmám, egész más lett végül belőlem, de ja, TÚL sok a közös érdeklődési pontunk, h gyanakodjunk egymásra
XD
(nagyon tudok sandán nézni, most épp pont)

2016.10.15. 14:19:10

@Spitzbauer: a lulu vót nem az, de nem akarok árulkodni!

Commodore 2016.10.15. 14:21:09

@Krétagarbó: Jön a legújabb, BULIBÁRÓK címmel...

Fu Szekh Li 2016.10.15. 14:21:42

@hereverő heverő: A film se volt rossz. De Glasstól a Kampókéz filmzenéj is nagyon jó.
De ha már a művészetek összekötése, akkor egy kis Baroque and Roll :D
www.youtube.com/watch?v=3uk84icbn78

hereverő heverő 2016.10.15. 14:22:08

@Commodore: WHÁÁÁÁÁ :))))))))))))))))))))))))))))))))

hereverő heverő 2016.10.15. 14:23:28

@Fu Szekh Li: Glasstól kb. minden nagyon jó. Én legalábbis nem találkoztam még olyannal, ami ne ragadott volna magával. Mély, nagyon mély zene.

2016.10.15. 14:23:31

@Biriksz_Krokiksz!: Há' csipkoggya magát akko'!

Commodore 2016.10.15. 14:26:08

Későn ebédelőknek! Egy kis olaszkonyha! :-) www.youtube.com/watch?v=poPmNJy4jB4

2016.10.15. 14:26:51

@Spitzbauer: ő elég késő du szokta feltolni, addig is mindig kivárási-marhulási megy.

Fu Szekh Li 2016.10.15. 14:27:08

@hereverő heverő: De a csúcs még mindig Cage 4'33"-ja :D

hereverő heverő 2016.10.15. 14:31:01

@Fu Szekh Li: :D :D Na azt hallgassák az ütődöttek egész nap :)))

hereverő heverő 2016.10.15. 14:33:05

@Fu Szekh Li: Alternatív válasz, most jutott eszembe : minden magnószalagom ezzel kezdődik, és mindnek ez a vége. Nagyon sokat hallgattam :)))

2016.10.15. 14:40:38

@Biriksz_Krokiksz!: Ja szombaton jobb dolgom is szokott lenni, de most dolgozom. Dolgozni próbálok. Próbálok. Állok... Lok... Hoooook Pityipű... Hoooook Pityipű...

2016.10.15. 14:53:31

@hereverő heverő: ilyeneket ne csinálj, mert kiviszlek a gecibe és kint hagylak !!!!! :)
Folyamatos libabőr !!!!

Nesze neked:
www.youtube.com/watch?v=fRkP5QX9CFw

Labda ott...

Hogy ne offoljam szét a topikot:
Hajrá Zserbó !!! :)

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.15. 15:01:26

Nos benéztem már, de látom el van a társaság új poszt hiányában. :))
Opppppsszzz!!!!! Új poszt!!!!!! :D

2016.10.15. 15:03:05

@Spitzbauer: hétvégén én sem nagyon szok lenni, múlt héten voltam szombaton, meg most, de ebből nem szeretnék rendszert csinálni ;)

@mentolos lecsó: micicicit ápvótoltam még reggel, azért szeretsz még?
XD

2016.10.15. 15:19:33

@hereverő heverő: új poszt van, bogárgőzöm :*

2016.10.15. 15:20:42

@Biriksz_Krokiksz!:
Mindig tisztelem azt, aki a nekem éppen tetsző játékos ELLEN szavaz.
Ennyi... humor, barátság, hülyeség... VV... :)

Brandy9 2016.10.15. 15:38:03

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ha nem mutatnák éppen Dávidot a tányérokkal, labdákkal szerencsétlenkedve, akkor fel sem tűnne h ott van a villában. Most, hogy nincs pozícióban a kiválasztások/kihívások miatt, megint gyönyörűen visszasüllyedt a tujai mélységekbe. Nála csak retardTivi, és parasztEvi idegesít jobban.
süti beállítások módosítása