Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Quantico 1x10 - Quantico

2016. október 13. 13:00 - Scott Pilgrim

Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, Alex bűnösnek vallja magát, letartóztatják, az autóban viszont Lyam hozzádob egy bilincskulcsot. Az eddigi segítői meglepődnek rajta, hogy leveszik róluk a bilincseket, majd megjelenik Alex, hogy elmondják a többieknek, ez az egész csak színjáték volt, hogy elhitessék a terroristákkal, hogy minden a terv szerint halad. Tudják, hogy van még egy bomba és valószínűleg a Demokrata Párt elnökjelölt állító gyűlés közelében lesz, addig meg még 24 óra van. Szóval van egy napjuk megtalálni a bombát és kideríteni a merénylőt, aki a 61 volt osztálytársukból az egyik. Alex ítéletét 23 óra múlva mondják ki, szóval igyekezniük kell. Visszaugrunk az időben és Ryan mégsem lépett le úgy tűnik. Simon ki van közösítve, amiért beköpte a kattant szupersztár nyomozót. Tus alatt meg is szívatják. Shelby aggódni kezd a kapcsolatuk miatt Calebbel, mert furán viselkedik. A fiktív nővér miatt viselkedik furán, telefonon próbálja meggyőzni az apját, hogy ne kutakodjon tovább a lány után. Egy gyakorlat közben Alex felfedez egy heget Vasquez füle mögött. Meg is kérdezi, hogy az mi a gyakorlat után, de a lány nagyon agresszívan reagál a kérdésre. Kiderül, hogy azért fura neki, mert nem igazi, látta lejönni, megkéri Ryant, segítsen kideríteni neki. Ó, és Ryan távozni fog, csak nem azonnal teszi, de már le van foglalva a jegye és megkapta a következő megbízatását.

vlcsnap-2016-10-12-09h29m19s061.png

Az új vizsga az új osztály jelentkezőinek átvizsgálása, háttérinfók szerzése. Ugrunk a jelenbe, elindul az akció, Miranda pedig jelzi Alexnek, hogy a csapat tagjait se zárja ki, úgyhogy háttérellenőrzést tartanak mindnél. Vissza a múltba, Nimah megkeresi az egyik osztálytársát, hogy beszéljen néhány emberrel vele néhány szír jelentkezőről, aki szerinte a származásuk miatt akadhatnak fenn, de nem kéne, ő meg szót ejt Simonról, aki az izraeli múltja ellenére átment. Caleb meg nyomozni kezd Shelby után, feltörve a gépét. Ryan infót szállít Alexnek, Vasqueznek távoltartási végzése van egy fickó ellen, de Vasquez rajtakapja őket, és dühösen reagál, miután szólt Shelby-nek, hogy Caleb a gépét babrálja éppen. Szóval Shelby berohan a szobájába és kicsavarja Caleb kezéből a pendrive-ot, amit rejteget. Összehívják hirtelen az osztályt hirtelen, vészhelyzet jelleggel. Ugrunk a jelenbe, mindenkit megfigyelnek Alexék. Raina a terroristasejt egyik sebesültjét látogatja meg a kórházban, és csókot nyom a homlokára. Simon viszont közben egy izraeli bombaszakértővel találkozik, akivel együtt szolgáltak. Ugrunk a múltba, vizsgálóbizottság érkezik, Simon be van szarva, hogy Nimah ki akarja rakatni. Natalie-t hívják ki, és a kamusebéről kérdezik. Ugrunk a jelenbe, Simon észreveszi, hogy megfigyelik, megpróbálják elkapni, de lelép.

vlcsnap-2016-10-12-09h31m31s117.png

Vissza a múltba, Vasquez elmondja, hogy a volt pasija mentálisan abúzálta és rettegett tőle. Amikor pár epizóddal ezelőtt megfenyegette, hogy elveszi tőle a gyerekét, gyártott magának egy heget, hogy távol tartsa a gyerekétől, hisz a mentális abúzust nehéz bizonyítani. Elvonul a bizottság döntést hozni. Erre Nimah kiakad, és elkezdi az osztályban kiteregetni Simon múltját. Simon háborús bűnös. Vissza a jelenbe, Nimah számon kéri Raina-t, miért látogatta meg a terroristát, kiderül, hogy Raina hisz benne, hogy van remény számára, hogy megváltozzon. Nimah nem hisz benne, közli, hogy amúgy megfigyelik, be is megy a megfigyelő szobába a többiekkel együtt és szembesíti őket vele. Magyarázatot követelnek a többiek. Aztán egyszer csak bemegy Simon, közölve, hogy nincs szükség további megfigyelésre, ő tervelte ki a robbantást. Mármint nincs köze az akcióhoz, de ő tervezte meg mindkét robbantást még Quanticoban anno, amikor még úgy volt, hogy újra csatlakozik egy terrorcsoporthoz. Valaki viszont lenyúlta a terveit, valaki olyan, aki az osztálytársuk volt. Viszont Simon igazából nem akart robbantani, úgy tervezte meg, hogy megtalálják a bombát, egy mecset és egy zsinagóga felrobbantása volt a terv, illetve a megakadályozása, mielőtt robbanna a bomba. Közben a múltban Simon zokogva elmeséli a többieknek, hogy tolmácsként kellett elcsalnia embereket, akikkel aztán szörnyű dolgokat műveltek. Vissza a jelenbe, Alexet az összes barátja lecseszi, amiért nem bízik benne. Alex sír.

vlcsnap-2016-10-12-09h31m50s068.png

Visszaugrunk a múltba, Nimah alázza a zokogó Simont, Ryan beavatkozik, felfedi a saját titkát, hogy ő ide csak beépült, majd tart egy beszédet, hogy Vasquez és Simon kiváló ügynökök lesznek, pont azért a dühért, amit hoznak magukkal és amiért jelentkeztek. Miranda bemegy, közli, hogy a döntés alapján Vasquez folytathatja a kiképzést, 2 hét felfüggesztést kap csak. Később a nap folyamán kiderül, hogy Shelby úgy tudja, létezik a testvére, szóval most kétségek kezdték gyötörni, hogy mi van, ha átverték egész idő alatt? Alex megy elbúcsúzni Ryantől, és szerelmet vallanak egymásnak, majd romantikus búcsút vesznek egymástól. Simont kirúgja Miranda, amiért a kiképzés harmadik hetében rátámadt Ryanre a falhoz nyomva őt és nem jelentette. Az izraeli múltjáról tudtak. Caleb leleplezi Shelby vélt húgát Shelby jelenlétében, hogy egy profi csaló úgy, hogy megzsarolja, hogy leleplezi, ha nem fizet neki, a kamutestvér meg belemegy, Shelby pedig közben végighallgatja ezt a lány tudta nélkül. Közben Simon elhagyja az egyetemet, Alex próbálja bíztatni, az Amin lányok rá se néznek. Ugrunk a jelenbe, mindenki elhagyja a nyomozást, Alexet az összes barátja magára hagyja, kiderül, hogy Caleb elmondta már az anyjának, hogy Shelby-vel csalja az apja. Alex megkeresi Simont, hogy segítsen, de nem akar, amint elmegy tőle, Simont meg azonnal valaki megtámadja és kloroformmal elaltatja.

Címkék: quantico
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása