Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x46 - "Ja, csináljak szart a számból?" (18+)

2016. október 12. 07:39 - Chat Géza

kepernyofoto_2016-10-12_5_29_50.pngGina, aki Zsolti

Esküszöm, elmegyek a templomba és gyújtok egy IKEA-s teamécsest azért, hogy többé egy betűt nem kell írni a bábjátékos Lóriról. Cserébe van itt egy elég combos 20 perces adásanyag, ami 2 in 1 a VV8 filléres Jokerének halotti tora és az új játékos, Gina Welcome bulijáról szól. Itt két dolog történik: Soma és Evelin bemutatták a világ leggusztustalanabb smárolását, valamint Tivy is Zserbó összevesztek. Minden ott kezdődött, hogy Soma behívta Ginát a szaunába. Íme, a shakespearei magasságokban faszpörgető egyfelvonásos dráma.

kepernyofoto_2016-10-12_5_35_14.png

A foslavina megindul

Soma: Gyere, Tivyvel beszélni akarunk veled.

Tivy: Én erről nem tudtam, hogy beszélni akarok Ginával, de jó'van, menjünk.

Gina: Hova megyünk?

Többiek: Hova mentek?

Soma: Faszotok alá csaposnak, nem mindegy!? - vághatott volna vissza így is, de helyette annyit mondott - Megmutatjuk Ginának a szaunát. - mintha a lengyeltóti lány még nem látott volna olyat.

A sok mutogatást kívánó szauna prezentálása után Soma odateszi magát, mint vallató tiszt. Ki a legszimpibb? Milyen itt bent? Jó alakod van? Csak mer' én nem tudom megmondani, amíg ez a zsák van rajtad. Mint egy automata, sortüzelő gépfegyver, Soma csak úgy böfögi föl bokából a kérdéseket, de Tivy beleszarik a villa Pély Barnájának homokozójába.

Tivy: Na, menjünk már ki a faszomba. - egy lord se mondhatta volna szebben.

Pár bevert jégermájszter után a videós fiú úgy dönt, hogy lehántja magáról a farmert, mármint A FASZSZOPÓ FARMERT, hogy rövidgatyát húzzon és abba topogjon az est további részében. Az öltözködés Gina jelenlétében történik, aki épp felhuzatolja az ágyneműt. Erre érkezik a már kapatos Zsebi baba.

Zseraldin: Rögtön gondoltam. - jegyezte meg gúnnyal a hangjában.

Tivy ezzel föld körüli idegpályára állt, és hiába tartott doktori értekezést másodpercekkel a "rögtön gondoltam"-ozás előtt Ginának, hogy mindenki veszekszik mindenkivel, csak ő nem, már megy is a pinát segglyuknak néző, háromperces toszógép a Zsúrkocsi után, hogy a már jól ismert kurvaanyázást levezényelje.

Tivy: Lóri esett ki, bazmeg! Ma meghalt egy barátunk megint! Rosszabb ez, mint Vietnámban! Nem akartam egész este faszszopó farmerban lenni! Erre jössz itt ezzel a hülyeséggel? - a vitázás ajtócsapkodásig fajul, aminek köszönhetően Tivy be is durrantja az érvelés magasiskolájának scud rakétáit - Kutyád vagyok, hogy rám csapod az ajtót, bazmeg?

Végül talán Zseraldinnyó is szóhoz jut, de beleszalad az istentelen bazmegolás kétélű pengéjébe.

Zserladin: Ja, csináljak szart a számból?

Végül a bölcs férfi summázza a riportban a leírtakat.

Tivy: Van egy rohadt nagy büszkeségem, ami sérti az egómat.

 

Vad csókulózás a hűtőszekrény rejtekében

Soma, a szegény, 21. századi ember Petőfijének és Pély Barnának a szerelemgyereke átlát Evelin sűrű szövésű szitáján, hogy az neki csak jó, ha a VV Turbóujjazásné a volt fasziját látja benne, mert így már borítékolható is a dugattyúzás. A petting a hatodik jégernél tetőzik, amikor Evelin elkezd szárazbaszást mímelni VV Konyhafőnökkel Dáviddal, miközben Soma tőlük 3 méterre tolja a búrájába a sajtos pufit. A szűzkurvás, csípőtekerős kerázás elérte célját: trubadúr szerelmesünk megdelejeződött és kimondta: szeretlek. Ezzel Evelin fejét két kézzel megragadva húzta közelebb a magához a lányt, majd  résnyire nyitotta száját és tolta kicsit előre felső ajkát, hogy mint az Alien, leegye szerelme arcát a villa legromantikusabb zugában, a hűtőszekrény és a felmosóvödör köztt. 

A csőrözés után, mikor a buli is kifulladt, Zserbó találja meg őket a cigizős kanapén. Elregéli bánatát, majd megjelenik Zsolti, és már villantja is a fingszagú hálóban instant megelakult Sas kabarés poéngyár legújabb viccét, hogy Gina befeküdt Tivy és Soma közé az éjjelre. Ettől Evelin agyfaszt kap, Soma pedig menten eret vág, hogy minden munkája, amit a bebaszott lány sikeres lesmárolásába fektetett, az most röpül a gecibe. Persze Gina külön alszik, ez a vicc lényege.

Pill, kimentem meghalni a röhögéstol. Ok, már itt vagyok. Tivy és Zseraldinnyó a fincsi reggeli energiaital+cigi kombó mellett megbeszélt esti balhéról nem fogok beszámolni. Az viszont már megér egy misét, hogy Soma "meglátogatta" a fürdőben zuhanyzó Ginát, majd lemeózta a lány testét és levonta a konzekvenciát:

"Nem rossz az alakja, egész jó bullja van a Ginának."

És aztán jött az adás legpusztítóbb része, A FASZÁLLÍTÁS DELUXE, amikor a karibi hangulat jegyében egy pálma átment a képen. 

És akkor berongyolt a villába az Apród.hu-s, aki egyben a Soerii és Poolekes törpe is, hogy felvázolja a tematikus cirkusz hetet. Tivy és Ati lesz a két bohóc. Utóbbi, az adásonként 30 másodpercnyi képernyőidőt kapó fiú nagyon örül, mert szerinte ezt a feladatot rá szabták. Majd figyeljük csak meg, annyi arcot tud villantani, hogy beszarunk. Zsolti légtornász lesz, amivel kapcsolatban megoszt a riportban egy kedves kis sztorit, hogy olyan lesz mint egy pillangó, egy betonpillangó, aki ott lesz a magasban. Mondjuk szar az egyik térde, mert még régen, egy próbán megsérült. Erre szokták azt mondani

"ha 186 cm magas buzi vagy, akkor ne mászkálj magassarkúban, mert kitöröd a lábad."

Soma Ginával került párba. Előbbi jelzi is, hogy ne nyomuljon annyira, mert még a végén bebukja a turbóujjazással szerzett előnyét Evelinnél. Mondjuk a mai anyag felszopóját nézve valami kis piszmogás azért beficcen a kanossza bajszú fiúcskának.

És akkor Gina hangyász sülje:

Címkék: való világ 18+ vv8
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.10.12. 07:52:36

dikkedikk betonpillangó.

etikette 2016.10.12. 07:55:43

Jó reggelt! Érdekesnek ígérkezik ez a cirkusz hét...bár szvsz lipót reloaded jobban passzolna a lakókhoz de mindegy :P @Géza mi volt tegnap a szőkített 3 agysejtessel?

ascii 2016.10.12. 08:13:10

@Géza egy leheletnyit meg voltál szeppenve, máskor csapj be pár felest előtte :)

Cérnahuszár 2016.10.12. 08:35:24

á most látom van új
akkor ide pöttyentem újra

"Nekem bejött Gézu
- helyre tette aut hogy nem soma tetszik az új csajnak azzal hogy lekisfiamozta, hanem nem csinál hülyét magából, a nem az tényleg nem hiába is szeretné pár pasi igennek venni
- egy fricskát adott aunak a tivy párhuzammal :))
. a végén nem kertelt, mondta hogy ati nem fontos a villába, ezzel kihúzta a szőnyeget az alól hogy hű de fontos párbaj következhet ha

és ezt úgy csinálta hogy simán meghívhatják ismét :) "

na hozom a kv és olvasom, kézdörzsi

Cérnahuszár 2016.10.12. 08:58:28

hangyász sül :)

na ok, a post ezerszer jobb villantás mint a bv, megnéztem volna au fejét ha ilyen töményen kapja az arcába

RETROPETI 2016.10.12. 09:05:42

Tényleg jó volt tegnap Gézu, sőt talán túl jó is, túl értelmes volt, ezek után nem hiszem, hogy többet hívják. :-)

Amúgy eddig meg voltam róla győződve, hogy az öfit író nickek mind sixx másodnickjei (minusz Bruti, mert az vágtam ám!), ezért is volt jó tegnap látni, hogy Chat Géza élő, hús-vér ember.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.10.12. 09:05:51

@ascii: nem, nyugodt voltam, csak nem akartam faszságokat mondani.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.10.12. 09:06:30

@ミラ: jó, ezt elbasztam. A 4 óra alvás az oka.

hannamontanna 2016.10.12. 09:06:55

Jó lett, na, köszi! Meg a szereplés is, bár tényleg kicsit visszafogott volt a témázás. Meg Au is folyton beledumált :-) Istenem, nekem is az jutott eszembe amikor az elején bepillogott Lóri, hogy de király hogy soha többé nem hallom/látom a köhögését. Már csak egy kérdés maradt: mi volt a kis papíron amin ilyen jót nevettél?

Cérnahuszár 2016.10.12. 09:10:54

@hannamontanna: télleg, a papír :)
biztos piktogram ábrákkal volt rámaxolva mit kell olvasni

eztüske · http://prime.blog.hu/ 2016.10.12. 09:11:54

Soma inkább Schobert Norbi+Dzsudzsák+egy harcsa szerelemgyerekére hajaz

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.12. 09:12:19

Na, végre egy korrekt hogyvolt!

Soma gyerek rendesen viszi a "sót" ezzel az ártatlan kisfiú skillel, mondom én ismét, hogy megnyeri, nem is lenne érdemtelen!

slara 2016.10.12. 09:24:07

Chat Géza pörfict voltál este és a poszt is adja! ;)

MacákékIcukája 2016.10.12. 09:33:54

@Chat Géza: szupcsi posztcsi, jot rohogtem rajt' a buszmegalloban reggel :))) Au tegnap egy fasz volt, legkozelebb legyel vele asszertiv es dominans, mintha egy kutyaval beszelnel :D vagy mondd meg nekik h kapjak be, te csak ertelmisegi modszerrel elemzel vv-t es adjanak egy normalis musorvezetot.

Jo reggelt mindenki :)

introverted22 2016.10.12. 09:42:32

@ascii: Nekem is úgy tűnt :)
@Chat Géza: Nagyon kis visszafogott voltál. Legalábbis a posztokhoz képest. Érdekes volt összerakni a látottakat az olvasottakkal. És igen! Hannamontanna megragadta a lényeget! Mi volt a cetlin amit kivettél a csengős serpenyőben tárolt felespohárból???

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.12. 09:43:12

Köszi Géza!

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: az ártatlan kisfiú, azt képzeli hogy a nők úgy általában nem érző gondolkodó lények, akik önálló akarattal bírnak, hanem csak diszek a pina körül. és ráadásul, az összes ovulálni kezd ha 2 méteres körzetén belül kerülnek, akkora a külső besugárzása.
úgyhogy a sót nem vitatom de annyival helyesbíteném, hogy nem ártatlan kisfiú skill, hanem egy himsoviniszta, pornón felnőtt, önző-köcsög-kisfiú-skill lesz az. továbbá menjen a faszomba.
egyébiránt igen lehet hogy megnyeri. én azt kivánom hogy sok olyan nővel találkozzon, aki helyreteszi őt és más alapokon kezdi majd az udvarlást azok után. még fiatal, nem reménytelen.

hannamontanna 2016.10.12. 09:49:36

@eztüske: :-D leginkább harcsa. A riportszobában teljesen bebambul Soma, úgy tartja a száját mintha valami nem odaillőt kéne bekapnia.

slara 2016.10.12. 09:52:40

@eztüske: potyognak és csapkodom az asztalt!;)

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.10.12. 09:55:00

@windsor: @hannamontanna: a cetlin semmi különös nem volt csak egy adásból kiragadott részlet leírása. De nem emlékszem pontosan mert azon röhögtem, hogy au elbaszta a leköszönő szöveget.
Még nem néztem vissza a belevalót, állítólag volt valami vicces név inzert is. Lehet, hogy visszafogott voltam, de az eredeti koncepció az volt, hogy mindenről lehet majd részletesen beszélni, idő van, bőven, kb alig lesz bejátszó. Erre készültem, hogy hosszabban kell beszélni egy témáról. Így igen kb. a közepénél, amikor a már a második olyan elképesztő témaátvezetés volt az adott kisfilmre, amit nem hittem el, rájöttem, a kérdésre 3 egyértelmű mondat, azt csá.
"mikor lesz a nagy durrantás?" Erre azt mondtam voltna, hogy ki a faszt érdekel. Helyette meg...

É2I 2016.10.12. 09:57:43

"Tivy: Van egy rohadt nagy büszkeségem, ami sérti az egómat."

Ez tényleg elhangzott? Ezt bekereztetem. Olyan fogalmi képzavar, amit ritkán hallani, még ezektől is.

@Chat Géza: Jó lett Géza! Estére meg megnézlek. ;)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.12. 09:59:32

a soma-tivy-gina hármas volt a legjobb

hannamontanna 2016.10.12. 10:04:48

@Chat Géza: Na igen, Au nincs a helyzet magaslatán. Olyan feszülten figyeli mit mondanak a fülére, hogy összevissza hadovál és csapong. Mondjuk vicces, de hosszabban tényleg nem lehet beszélni mellette. Mehetnél többször is hozzájuk :-)
Eddig csak egyszer láttam Auréliót, hogy szájtátva hallgat, amikor Dávid hugával beszélt. Az betett neki :-) Felét sem értette. Nyugodtan mondhattad volna neki amúgy, hogy ki a f*szt érdekel :-D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.12. 10:11:09

@Cseszlovák Gyurmafilm: Hát azt nem mondtam, hogy egy pillanatig is szimpatikus amit csinál, de ide ilyesmi kell. Alacsonyan van a léc, hála a castingnak. Amúgy meg a lányok többsége nem cáfolja Soma alaptéziseit, sőt...

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.12. 10:12:34

@Chat Géza: Az inzerten a neved alatt azt találták írni 2x is, hogy újságnívó - valamiért ezt viccesnek gondolták.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.10.12. 10:13:36

ez a tivy gyerek egy iszonyatosan rossz ember, akivel együtt kell élni(ük). vitakultúra nulla. a beszélgetőtárs alapvető tisztelete nulla. önkritika nulla.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.12. 10:13:40

@É2I: Azért a fogalmi képzavar szóösszetétel se semmi. :-)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.12. 10:16:11

@ミラ: Ideális partner ahhoz, hogy széjjel alázd, de eddig mindenki kihagyta a ziccert. A "nem vicces" féle minősítésekkel ki lehet ütni a lockot belőle. Kár, hogy az az egy sem volt tudatos oltás.

hereverő heverő 2016.10.12. 10:16:59

Sziasztok hogyvoltok... hogyvagytok ?

Mermancs 2016.10.12. 10:18:29

@MacákékIcukája: Lóri igen, kiesett, feladta... Viszont az, hogy élőben nézhetem az adást a linken amit tegnap küldtél, még mindig annyira örülök...hogy naponta kétszer fogom neked megköszönni!
Köszönöm! Annyira köszönöm ;) :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.12. 10:22:15

Ezzel a Tivy gyerekkel le kéne ülni és ilyeneket kell kérdezni tőle, hogy "mi bajod van a kutyákkal, miért pont a kutyázás bánt, nem lehetne ezt jobban körülírni, esetleg szinonimákat keresgélni közösen? Meg, hogy ha a málna szökik, utána ki körözi, meg mi lesz a málnaszörppel? Ki lehet készíteni pillanatok alatt, Vivi például a bamba fejével simán alákérdezhetne.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.12. 10:24:17

Az előzetest látva, bennem felmerült az a kérdés, hogy vajon ha nem küldenének be csirkét napokig, akkor Dávid megenné Dezsőt? Meg mi lenne, ha a csirkét még élő állapotban adnák be neki, ha kér?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.12. 10:24:53

@Chat Géza: Gézu kiegészíthetted volna a BV-s impresszióiddal. Tényleg nem te voltál a mozgó pálma Bencus mögött ? :-)

hereverő heverő 2016.10.12. 10:25:05

@Cseszlovák Gyurmafilm:
himsoviniszta, pornón felnőtt, önző-köcsög-kisfiú-skill lesz az. továbbá menjen a faszomba.

erre EKG, hozzátenném hogy ahhoz is hülye, hogy hímsoviniszta legyen.

én azt kivánom hogy sok olyan nővel találkozzon, aki helyreteszi őt és más alapokon kezdi majd az udvarlást azok után. még fiatal, nem reménytelen.

Azt piszokul megnézném, hogy a végén Soma, Zsolti, Mici és Vivi marad benn. És akkor egyszerre három kívánatos ..khm, keresem a Soma fogalmai szerint megfelelő kifejezést...nőstény ? nyomulna rá szegény harcsapetőfire. Amúgy nekem elsőre az jutott eszembe róla, hogy beledugta a száját a szaros vödörbe, és körben rászáradt

hereverő heverő 2016.10.12. 10:26:17

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Szóvicc akart lenni. Hogy Volt, hogy Van. Majd máskor jobban sikerül, ígérem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.12. 10:27:51

@RETROPETI: sixx másodnickjei, ez király! :-DDD

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.12. 10:27:54

Agymenésem van... Ez a tegnapi jager-ár elgondolkodtatott, hogy milyen klassz lenne, ha a sok jager okán pár napig a delikvenseknek egy trófeával kéne mászkálniuk a fejükön, Atinak meg folyamatosan lógatni kéne a trófea fölé a keresztet, csak úgy, mert akkor legalább ő is csinálna valamit.

hereverő heverő 2016.10.12. 10:29:46

@PeniValdes: Ugyan már Soma... kapja be a faSoma t.

MacákékIcukája 2016.10.12. 10:31:25

@hereverő heverő: @Cseszlovák Gyurmafilm: en is ekg-zok a Somas-skillre. Sztem nem egy nagy eresztes a gyerek, nem vagyok elajulva tole. Szorakoztato nezni de ennyi, fonyeremenyt nem adnek neki.

@Mermancs: aaaaa ne legyel Lori!!! :)))) De szivesen egyebkent :)

Mermancs 2016.10.12. 10:31:39

@VV Erőlegény: a mozgó pálma mögött nem az a cuki télipulcsi volt, úgyhogy nem hiszem :DD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.12. 10:37:46

@Mermancs: a csinos pulcsi a szakértői imidzs alátámasztásának kelléke (a tudós fiatal zsurnaliszta, akit hidegen hagy a divat), na de egy szürke póló azért lehetett alatta. :-)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.12. 10:38:51

@PeniValdes: Király... ja. Egy KFC konyhás karrier már kinéz neki.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.12. 10:42:56

@PeniValdes: Tényleg Gézu, nem volt meleg a stúdióban ? :-)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.12. 10:47:18

@PeniValdes: Én is, csak lenne több nem csípős fűszerezésű cuccuk.

hereverő heverő 2016.10.12. 10:47:53

@PeniValdes: Peni ne kóstolgass, mert rád uszítom Auréliót !
Nem érzem semminek, leginkább egy olyan kisfiúnak, aki alig nőtt ki az iskolapadból, és még mindig azok a klisék zsonganak az agyában amiket ott hallott, látott. Erre utal szerintem az is, hogy másnap kérdezgette Evelint, hogy de ugye milyen jó volt neked is (a turbóujj party után) ?
Fogalma sincs még nem csak a nőkről, de úgy egyébként az életről sem. Filmeken nőtt fel, simán elhiszi, hogy a gólyát kell megb.szni ha gyereket akarsz.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.12. 10:49:30

@PeniValdes: Mert te adtad az ötletet a kérdéshez? Csak megkérdeztem, amit te nem mertél merő tapintatból. Amúgy Gézu olvasgatja a kommenteket.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.12. 10:50:57

Zsolti vajon hogyan viselné, ha Ati egyszer vele lenne ilyen öribari tesó, mint először Dáviddal, most meg Tivyvel a bohócpáros miatt? Menne be az aurájába, Zsolti meg taszítaná el. :-)

Zseri akkor a héten a bohócot fogja polírozni? Tivy meg azt fogja most sérelmezni, hogy bohócnak nézi, miközben ő bohóckodik Zserivel?

(Ma meg túltoltam a koffeint, úgy érzem...)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.12. 10:54:26

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Ati nem szedett fel magára vagy 5-7 kilót a játék kezdete óta főzés közben? Ez az egyetlen gondolat ami vele kapcsolatban foglalkoztat.

hereverő heverő 2016.10.12. 10:56:33

@PeniValdes: nagyon, NAGYON sokat kellene még tanulnia ehez. De így, hogy azt hiszi hogy ő kész ember, amúgy is a lányok kedvence és a világ kincse, szóval így csak az marad majd neki, hogy fizethet egy fogatlan szájért. Nálam már az 'ez a legjobb pólóm' beszólással elkapálta magát, ekkora archoz nem elég a szívlapát. Aztán jött Tivi, és én a kenyérvágó késsel szeleteltem le a pöcsömet, nehogy ilyen gyerekem szülessen.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.12. 10:57:13

@PeniValdes: Hidd el, nem a gömbiségével van a legnagyobb bajom.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.12. 10:57:57

@hereverő heverő: nem értem miért születne olyan gyereked mint Tivy

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.12. 10:58:45

@VV Erőlegény: akkor,főzni tud a srác,igaz barát. tök jó

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.10.12. 10:59:18

@VV Erőlegény: nem én voltam. Lehet, hogy lesz majd egy külön poszt. Meglátom. Kicsit hulla vagyok, mert fél 12-ig tartott a felvétel, olyan éjfélre értem be a Móriczra, még megittam egy sört a VV-s szerkesztő barátommal, fél 1-re hazaértem, leszedtem a betonkeverőnyi sminket a pofámról, 1-kor kb el is aludtam, 5-kor meg keltem, hogy hogyvolt is legyen.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.12. 11:00:09

@VV Erőlegény: Látod, így lehet humanizálni egy szobanövényt.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.12. 11:01:35

@Chat Géza: Csirkebelet lapátolni meg csontból enyvet főzni rosszabb, ez vigasztaljon.

hereverő heverő 2016.10.12. 11:02:52

@Chat Géza: Hozsanna néked ! De most komolyan, KÖSZI. A poszt is jó lett

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.12. 11:04:33

@Chat Géza: Jó lett a poszt egyébként, köszi, én ignorálom a typing mistakekeket is. :-)

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.10.12. 11:09:35

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: jaja, nem is panaszkodni akartam, csak azt a belevalós posztot későbbre tartogattam, mert más dolgom is akadt reggel.

Mermancs 2016.10.12. 11:09:55

@Chat Géza: igen, tényleg jó lett az iromány! Nagyokat mosolyogtam a buszon :))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.12. 11:12:31

@Chat Géza: Fel is kell dolgozni azt az élményt, mielőtt megírod. :-)

hereverő heverő 2016.10.12. 11:14:10

@PeniValdes: Nem lesz olyan. Én ismerek olyan cigány családot is, akik eléggé mélyről indultak, nem volt lehetőségük Dr. Spockot olvasni vagy internetezni, de a gyerekeik már most több empátiával és értelemmel járnak iskolába, mint sok fajmagyar kortársuk. Nyilván ebben benne van az a küzdelem és az a tudatosság amivel felemelkedtek. És benne van a túloldalon az a pökhendi nemtörődömség is amivel a gazdag gyerekeknek a szájába repült a sültgalamb.

ascii 2016.10.12. 11:18:50

@Chat Géza: mondjuk mindenféleképpen riszpekt, h hajnalban képesek vagytok klaviaturára vetni a humorbonbonokat, én olyan korán makogni sem vagyok képes :)

hereverő heverő 2016.10.12. 11:28:05

@PeniValdes: vagy nagy szél. néha a görccsel együtt jár.

MacákékIcukája 2016.10.12. 11:29:04

@ascii: detto! orulok, ha fel 8kor kivakarom magam az agyikombol

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.12. 11:30:22

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: így van sajnos a lányok meg azt hiszik hogy így megy a párkapcsolat.
@MacákékIcukája: ^_^
@hereverő heverő: igaz, ez a bajsz olyan, hogy Thomas Magnum a szívéhez kap.
bár az lenne a legnagyobb baj :)

BAZINGA2 2016.10.12. 11:30:23

Láttam a BV-t... Chat Géza jó volt benne, de jobb is lehetett volna, ha Aurelio hagyná a vendégeket szóhoz jutni!!! Ám az Istennek sem engednek beszélni senkit, csak a saját "szépségükkel" vannak elfoglalva mindketten, Hose Armando és Károly király is!...Anyám borogass! Ők meg a szépség, na meg a sukárság...2 hibbant! /// Az előző 45 -HV-ben szó volt arról, hogy SIXX vendég volt Évánál a BeleValóVilág 7-ben.... Itt a videó linkje!!!!!!!!!!!!!!!

rtl.hu/rtl2/valovilag7/sixx-es-benko-elemez-2-kor

BAZINGA2 2016.10.12. 11:37:38

Szóval, aki Évára emlékezett annak igaza volt, mert nem csak Lilunál ( Aurelionál) volt, hanem Évánál is!!! Akkor már Ők vezették a műsort, csak Lilut beküldték, gondolom nem bíztak meg Au-ban!

hereverő heverő 2016.10.12. 11:43:36

@Cseszlovák Gyurmafilm: Ha így megy tovább, Thomas Magnum a sliccéhez fog kapni, ha meglátja

12zahra12 2016.10.12. 11:44:17

Köszönjük a posztot Géza!
Megnyugodva konstatáltam, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek felfordult a gyomra a Soma Evelin smártól. Hihetetlenül taszító volt. Broaf

MacákékIcukája 2016.10.12. 11:53:15

@BAZINGA2: kosziii! Hehe akkor jol emlekeztem megiscsak

@12zahra12: hanyinger volt hallgatni a csamcsogast meg nezni az alien-nyelveket, fuuuj

Magentax 2016.10.12. 12:06:57

@MacákékIcukája: miközben Somácska szája fölött ott a szarkarika, mint az Hereverő Heverő kartárs írta. :DD

Magentax 2016.10.12. 12:07:35

@Magentax: szája fölött helyett - szája körül :)

ascii 2016.10.12. 12:08:36

@BAZINGA2: jaja, ezaz, tegnap nem találtam, azt hittem delete volt.

ascii 2016.10.12. 12:15:48

@Magentax: azt hittem az a dirty sancheztől lett olyan... :D

WICKEDWITCH 2016.10.12. 12:16:15

Sziasztok!
@Chat Géza: tök jó a poszt, és az előbb a BV-t is megnéztem. Külön pacsi az "Artúrónak" való beszólásért. :)
@hereverő heverő: nem ilyennek születnek, ne hamarkodd el a leszeletelős dolgot. :) Sománál egyébként én inkább az idióta korosztályabeli társaságra gyanakszom (bár semmit sem tudok a körülményeiről). Az ilyen legjobb pólóm-féle baromságok legalábbis nagyon erre utalnak.

A párbajról: tudom, hogy Ati lenne a legkönnyebb préda, de én még mindig remélem, hogy kihíváskor pont olyan stádiumban lesznek, hogy Zseri Tivyt hívja ki. Akkor akik izgalmasnak találják őket, azok még utoljára elgyönyörködhetnének egy jó kis papagájkutyázásban, utána pedig így, vagy úgy, de végre vége lenne ennek a kínszenvedésnek. Nem tudom, ki hogy van vele, de én már bőven többet láttam ebből a diszfunkcionális kapcsolatból, mint amennyit akartam. Tegnap konkrétan elkapcsoltam máshová, annyira fárasztó volt a "vitájuk".

Az utóbbi napokban főként csak videókat láttam, de aki még nagyon idegesít, az Vivi. Egy darabig vicces volt, de most már nagyon gáz, és részemről én a műhisztit legalább olyan ócska dolognak tartom, mint az igazit.

2016.10.12. 12:19:12

@12zahra12: 1etértek. Egyébként nekem az elejétől tetszet Evcsike, mert nagyon jó (volt) a hardver, annak ellenére, vagy éppen azért mert czigánylány. De a szoftver? Naggyon selejtes. És a hardverben is vannak aránytalanságok: kibeb@szottul megnőtt a p*csája, illetve a RAM túl kicsi, a wincseszter meg csapágyas. :-))

ascii 2016.10.12. 12:22:05

dereng még tegnap gézu & debil kvaterkázásából a részek számának helyes megállapítására tett mostoha kísérlet, a 40, 41, 42 vs. 51. ... majdnem sikerült :)

rearwindow 2016.10.12. 12:26:26

@WICKEDWITCH: Zseri soha az életben nem hívja ki Tivit. Ha Tivi élő adásban megfojtja Zserbó anyját, akkor se

hereverő heverő 2016.10.12. 12:27:59

@WICKEDWITCH: Igen, ezt írtam fentebb is valahol, hogy olyasvalaki lehet aki még az iskolapadban ül, az ottani társaságban. Szóval EKG, avagy mostani VVül: Jatesó.

WICKEDWITCH 2016.10.12. 12:28:36

@rearwindow: ettől tartok én is, de hát a remény hal meg utoljára. :)

rearwindow 2016.10.12. 12:35:07

@WICKEDWITCH: egyébként tegnap több műsoridőt adtak zserbónak, és azt kellett megállapítanom, hogy cseppet sem kevésbé idegesítő Tivadarnál. Folyton kerepel, az istennek nem tud elhallgatni, önti az olajat a tűzre, azt mondanám, még egy birkatürelmű embert is képes lenne kihozni a sodrából. Szóval ők Tivadarral ketten abszolút "zsák meg a foltja" eset

mobilos perpetuum 2016.10.12. 12:37:27

Kis pszichológia:
A sündisznó-magatartásról. " gyakran tüskések kifelé, de a lelkük sérülékeny. Azt gondolják, az emberekkel keményen kell bánni, minden támadásnak tűnő dologra erősen és visszakézből kell válaszolni. Később aztán szenvednek magukban, hogy ártatlan embereket bántottak meg. Árulásra egyáltalán nem képesek, annyira egyenesek és nyíltak. (A nőket) ... az élet gyakran kényszeríti...hogy kifelé kemények és élesek legyenek...
Az ilyen embernek - mindegy, hogy férfi, nő, vagy gyerek -, védelmezőre van szüksége."
Már korábban írtam, hogy Dinát a villában akik kedvelték - a többség - kiismerte, hogy nem támad olyanokra, akik nem bántják.
Az általam is utált Tivy sem gonosz, felturbózott egója mögött is egy sérülékeny személyiséget találunk. Szándékkal nem ártana senkinek, kutyázni akkor kezd, ha úgy érzi, hogy megbántották, pl. puszta gonoszságból nem nevetnek azon, hogy szökik a málna.:))

Soma sem gonosz, ő is akkor sért meg valakit, szúr vissza tüskéivel, ha támadják.
Vivien, az ártatlannak tűnő külső mögött inkább látok egy ragadozót, de nem merném elemezni, mert a színészkedés elfedi, milyen is valójában.

WICKEDWITCH 2016.10.12. 12:42:46

@rearwindow: igen, egy kicsit sem éreztem úgy, hogy van egy probléma, amelyet meg akar(nak) oldani, hanem tényleg mintha élvezné a veszekedést. Tivyvel szerintem több gond van, de Zserinek is van problémája bőven. Egy pszichológus vígan eléldegélne belőlük.

MacákékIcukája 2016.10.12. 12:56:35

@WICKEDWITCH: ebbol is latszik, hogy milyen osztonleny Zseri, bevallja a nezoknek, hogy o a veszekedest Tivyvel kimondottan elvezi. Ha lenne kis erzeke a tattikahoz, meglovagolna a szitut, martirt csinalna magabol es kihivna Tivyt.
De nem, kb ugy leteznek ezek ott bent, mint az amobak, mintha nem is 36 milla lenne a tet.

Berborosz 2016.10.12. 12:56:55

@mobilos perpetuum: Tivyről:
1 - A pszichológia általános törvényei nem alkalmazhatók elmebetegekre.
2 - Nem minden elmebeteg ön- és közveszélyes. Vannak enyhe esetek is.

Madam. 2016.10.12. 13:09:38

@WICKEDWITCH: @MacákékIcukája: @Berber Oroszlán: így van, perlekedési mániás. Nem véletlenül választották ki. Pont ez a bajom, hogy - amennyiben van - szakértőjük, tök unetikusan jár el.

WICKEDWITCH 2016.10.12. 13:13:11

@MacákékIcukája: na ja. Egyébként még arra a következtetésre jutottam először Tivy, de mostanában Zseri kapcsán is, hogy csak jár a szájuk folyamatosan, jön ki belőle mindenféle, de az égvilágon semmi súlya, vagy jelentősége nincs annak, amit mondanak. Még önmaguk számára se.
@hereverő heverő: és ott sem a normálisabbik társaságról van szó. Amúgy igen, Jatesó. :)
@mobilos perpetuum: Dinával nekem nem ez volt a fő problémám anno, de ezt le is írtam akkoriban. Tivy és Soma szerintem sem gonoszok. Tivynek egyszerűen baj van odafönt. Soma egyébként "támadott már meg" valakit, azon kívül, amikor teljesen jogosan kiakadt, hogy turkáltak a cuccai között? (Mondjuk, hülyén intézte, mert mindenkinek mindent elsőre elhitt, és sorban kiabált mindenkivel.)

É2I 2016.10.12. 13:14:45

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Na egyvalaki azért csak észrevette :D (De mondd meg; nem találó arra brénstormra, ami kigyütt a fejibűl?)

2016.10.12. 13:17:22

@MacákékIcukája: Nagyon csodálkoznék, ha Tivt hívná ki. Hát szerelmes belé szegény. De Tivke is be fog rendesen csicskulni, mert nem akar egyátalán párbajozni a kihívásig már mondani se meri majd, hogy vigyé'ki!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.12. 13:22:43

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ezen magam is gondolkodtam. ha ostor ez a láb, hogy nem esel hasra benne? ha gyere nap akkor sound garden megvan? ha feldobod málna, ha leesik szar a pofádra miaz? stb.

MacákékIcukája 2016.10.12. 13:30:28

@Cseszlovák Gyurmafilm: black hole sun, tesosag van :D gyermekkorom horrorja az a videoklip

hereverő heverő 2016.10.12. 13:33:14

@Spitzbauer: Ne hülyéskedj, SZERELEM ? Ennyire én is szerelmes vagyok a felmosórongyba.

fogalmuk sincs mi az a szerelem.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.12. 13:35:23

@MacákékIcukája: engem nagyon felzaklatott. 12-13 éves voltam.:(
itt van ez: www.youtube.com/watch?v=s0-cMdewJpQ
símogató :)

hereverő heverő 2016.10.12. 13:37:20

@MacákékIcukája: Én Deep Purple-ön és Led Zeppelinen nőttem fel, de a Soundgardent nem bírtam. Ellenben Offspring jöhetett bármilyen mennyiségben :) Ha tudnád most mit hallgatok... :)))

MacákékIcukája 2016.10.12. 13:43:57

@Cseszlovák Gyurmafilm: en 10 es engem is. Meg ma is borsodzik a hatam tole. Mondjuk a 90-es evek elejei MTV-n sem volt semmi felnoni, a videoklipek es az atkoto rajzfilmek reklamok stb nagyon durvak voltak...
Kellemes a remix :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.12. 13:46:02

@WICKEDWITCH: Konfliktusfüggő, a fő probléma ennyi.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.12. 13:50:51

@Cseszlovák Gyurmafilm: Na igen, ekkor fatal error, system halteddel tivy leállna és nem értené a szitut.

A karikás ostorláb meg "vajonmi"?

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.12. 13:52:29

@MacákékIcukája: nagyon szerettem az alternative nationt. ott aztán eléggé vegyes felhozatal volt massive attack, portishead, radiohead, placebo, RHCP, QOTSA még fresh fabriq is. faltam.

MacákékIcukája 2016.10.12. 13:53:07

@hereverő heverő: Mit? Justin Biebert? :))) En Pink Floydot, LGT-t es Kraftwerk-et hallgattam leggyakrabban (anyunak nagy bakelit-gyujtemenye van).
Ja es ha mar MTV, imadtam a Beavis&Butthead-et - a szuleim viszont nem, haha

nika222 2016.10.12. 13:54:03

@rearwindow: Zseri szerintem fog még 8 napon túl gyógyulni, ha összehozza a sors egy olyan palival. Engem már jobban idegesít, mint bárki ebben a szériában.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.12. 13:54:27

@hereverő heverő: Fénykoromban egy buliban nemszomjasan végigugráltam a Smash albumra.

rearwindow 2016.10.12. 14:02:57

@nika222: ez tuti, és nem a "sors" fogja összehozni egy ilyen emberrel, hanem kitartó keresés árán zseri fogja megtalálni magának.

Funk You 2016.10.12. 14:03:32

@mobilos perpetuum: szerintem senki sem állította egyikükről sem, hogy eredendően gonosz lenne. kb mind sérült emberek, akik a saját sérüléseikből reagálnak mindenre.
mondjuk az, hogy Dina nem támadott olyat, aki nem bántotta, az konkrétan nem igaz, emllékezzünk csak Viki bejövetelére, aki úgy konkrétan semmivel sem bántotta (vagy ha igen, azt nem láttuk), mégis akkora kirohanást intézett ellene, hogy majdnem kiesett a szalámis zsömle a szájából.

hereverő heverő 2016.10.12. 14:04:13

@MacákékIcukája: Nekem is elég nagy gyűjteményem van, nem tudom mennyi bakelit, kazetta 400 körül, és manapság MP3 úgy 1TB. Amik régen kedvenceim voltak azokat szinte mind megszereztem MP3-ban is.
Hogy most mi megy, el sem merem mondani :)
www.youtube.com/watch?v=wM0SK2NxK4Y

Kicsit előbb még Moonsorrow volt:
www.youtube.com/watch?v=D5-_4VbzF_A

É2I 2016.10.12. 14:07:19

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Szerintem most sem érti. Ilyenkor jönnek ki a csicskagecikutya, papagájkutya és egyéb nyalánkságok a száján. Aka már system overload és csak ezt tudja kiköpni a bi(f)os.

hereverő heverő 2016.10.12. 14:13:01

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: arra lehetett is :)
Emlékszem, egyszer többedmagammal pogoztam a Sisters of Mercy Temple of Love-ra.
www.youtube.com/watch?v=ROnXv7Z7v28
Félmeztelenül. Hajnali 3-kor. Egy kicsit részegen. És egy hotel első emeleti folyosóján...

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.12. 14:13:39

@hereverő heverő: Hedvig elég korrekt, egy ismerősöm ajánlotta tavasszal, akkor hallgattam.

Nálam most ez megy: youtu.be/3Y-J7sBT_no

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.12. 14:16:15

@hereverő heverő: Arra én egy görög hajókázás közben a hullámzó tengeren. Olyat hánytam utána...

A mostani Westend helyén lévő Bahnhof volt a törzshelyem (a régi, nem a későbbi túloldali), ott lehetett ilyenekre ropni. Killing In The Name, stb...

É2I 2016.10.12. 14:18:25

@Funk You: Dinkácska zsére is ugrott rögtön, amikor nem jól számolt és kimaradt az üdvözlése. Holott dinkanőnek kellett volna odamennie és üdvözölnie. Persze kisvártatva oda is ment, mikor rájött, hogy nem fognak a lábai elé főhajtásban elébejárulni, de akkorra már 200-on volt a vér(eres)nyomása és öriharit fogadott. Végig csodálkoztam az egysejtűségén, mert folyton azt hajtogatta, hogy Ő hamarabb jött és aki később, annak kuss. Pár nap alatt kinevezte magát őslakos királynőnek, de kettétört mihelyst rákerült a kendő. De fátylat rá. Most együtt heverészhetnek a vórival Bora-Borán - bárhol is van az.(Gondolom valami csűr a szlovák kocsma árnyékában.)

hereverő heverő 2016.10.12. 14:20:33

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Arch enemy nem bejövős, egy lány nekem ne hörögjön, az a pasik dolga.
Ígérem utolsó OFF: Igy tessék a nőknek énekelni, még heavy dolgokat is:
www.youtube.com/watch?v=6E-D_8dq3sg

ascii 2016.10.12. 14:20:57

látom itt senki sem hallgat jó zenét :D

MacákékIcukája 2016.10.12. 14:23:08

@hereverő heverő: ezzel mi a baj? Teljesen jo. Egyebkent voltam itt ket eve kb. vmi jazznapok kereteben. Akkor egy masik banda jatszott, de az olyan volt, hogy elkezdtek a koncertet es fel oraba telt mire rajottunk, hogy ez tenyleg maga a koncert es nem hangolas (mert kb csak randomra basztattak a hangszereket). Zaj volt az egesz :D

@Cseszlovák Gyurmafilm: ooo ezek jok! Lajkolom

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.12. 14:24:22

@hereverő heverő: Ezt a hörgést, ami Alyssának van, megirigyelhetik a srácok. A Haggard nekem egy a sok goth közül, tucat. Inkább a Nightwish, Delain, Epica, stb. vonal megy nálam.

Na, ennyit az OFF-ról.

MacákékIcukája 2016.10.12. 14:29:26

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Arch Enemy meno, volt baratom is szerette (csak azert emlekszem, mert anno meglepodtem amikor mondta, hogy egy lany enekel benne)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.12. 14:29:48

@MacákékIcukája: Ugye? A címe Lórinak, a végén az ostorláb Tivynek, sok szeretettel. A lány szakasznak meg ez: youtu.be/e7kJRGPgvRQ

ascii 2016.10.12. 14:31:56

@MacákékIcukája: rijannát, mi mást :D ... amúgy meg Kraftwerk-el épp kiegyezek ;)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.12. 14:32:48

@hereverő heverő: teljesen jók.
a moonsoorow nekem nehezebben emészthető de jó cucc amúgy.
nálam ez megy:
www.youtube.com/watch?v=Uuj9XjwArAk

előtte:
www.youtube.com/watch?v=nylWGZISOSE
kávé, eső, chill

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.12. 14:33:34

@MacákékIcukája: Az elején ott is srác énekelt, aztán jött Angela 14 évig,majd pedig még jobb Alissa. Na, tényleg utolsó OFF-nak egy új szám, az ex-Nightwisos Tarjával, a doboknál meg az RHCP-ből Chad. youtu.be/q7HkDiJ4yFs

hereverő heverő 2016.10.12. 14:36:55

@MacákékIcukája: Voltam én Einstürzende Neubauten koncerten is, és élveztem :)
Amúgy az összes Kraftwerk, LGT, Pink Floyd, Mike Oldfield, Dire Straits... megvan, én is ezeken nőttem fel. I am Cornholio ! :)

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Nekem Nightwish inkább tucat. A Tarjás lemezek még hallgathatóak voltak, de már azokban is túl sok volt a szinti (nekem). Ellenben a Haggard legalább igazi hangszereken tolja. De ez persze személyes véleményem, és tiszteletben tartom a tiédet.
Részemről ennyit az offról.

hereverő heverő 2016.10.12. 14:39:02

@hereverő heverő: Ja @VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Az összes Korpiklaani is. Kedvencem a Happy Little Boozer és a Vaikaruta (vagymiafene, fejből nem tudok finnül)

Funk You 2016.10.12. 14:41:47

@É2I: ennyi. érezzék jól magukat, akárhol van is Bora Bora :)

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.10.12. 14:49:32

@ascii: pont ezt nem néztem meg indulás előtt. 5 napot tévedtünk mind a ketten, az még nem a világ.
@VV Erőlegény: nem volt meleg. Sőt! A kellemesnél egy kicsit hűvösebb szobahőmérséklet uralkodott a stúdióban.

Magentax 2016.10.12. 14:50:30

@hereverő heverő: nálunk most Porcupine Tree, valamint Joe Bonamassa és Beth Hart dalai mennek folyton folyvást (már amikor nem Pink Floyd, Deep Purple vagy Mike Oldfield zenéi szólnak) :)

Bekkara 2016.10.12. 14:52:35

Engem ez a Gina sminkben VV6 Charlotte-ra, smink nélkül a saját öreganyjára emlékeztet.

hereverő heverő 2016.10.12. 14:54:58

@Magentax: Oh Bonamassa.. Nagyon csípem. A Changes egészen kiváló.

Hogy a sok offolást kicsit oldjam (ticcsáki, kinnhagylak baze), kíváncsi lennék, hogy a benn levő szereplők közül ki hányat ismerne fel az itt felsorolt zenekarokból, vagy zenészekből. Csak mint név... Jó, se Hedvig Mollestad vagy a Korpiklaani nem igazán mainstream, de mondjuk ha azt mondod Tivinek: Pink floyd ez a láb tesó ! Vajon mekkora hülye arcot vágna ?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.12. 14:55:29

@Magentax: Na jó, még egy Deep Purple talán belefér... youtu.be/_4QBhC1uCP4

A kedvenc számom tőlük.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.12. 14:56:44

@hereverő heverő: Szerintem Evelin tudná, úgy felismerte korábban is a zenekarokat (nem) és olyan szépen, szó szerint is énekel (sem)...

hereverő heverő 2016.10.12. 14:57:40

@Bekkara: Szerintem Charlotte szép nő volt (vagy van), Gina meg egy kicsit.. baltával faragott.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.12. 14:57:58

Amúgy már korábban is feltűnt, hogy zeneileg elég nagy az összhang itt, pláne távol a mainstreamtől. A múltkor filmzenék, most ez a mai OFF... Fura.

Magentax 2016.10.12. 14:59:42

@hereverő heverő: nahiszen. :DDD
A bentiek max. Csóró Lali műalkotásait ismernék fel.

hereverő heverő 2016.10.12. 15:05:20

@ascii: Ajánlhatom neked a Tangerine Dream-et ?

ascii 2016.10.12. 15:05:43

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: az nem d**a volt?
"D**ina, akiről a macskafüles tiara vagy miafaszom le nem szakadna, a bemutató közben nagyon megküzd a zenei betétekkel, a Livin' on a Prayert Madonnának hallja, az It's My Life-ot meg Linkin Parknak."

ascii 2016.10.12. 15:07:00

@hereverő heverő: annyit válaszolok csak rá, h choronzon! ;)

MacákékIcukája 2016.10.12. 15:18:29

@hereverő heverő: @ascii: legjobb! Most felsorolhatnam az osszes ilyen elektro zenet a gyerekkorunkbol, de inkabb nem :) Ugyhogy inkabb hallgassatok meg Todd Terje-tol a Delorean Dynamite-ot, eche 80-as feeling. Vagy pl a Stranger Things soundtrack-jet (80-as fetisisztaknak kotelezo, a sorozat is)

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: barmi, csak ne mainstream. Attol sirok!

hereverő heverő 2016.10.12. 15:28:47

@MacákékIcukája: Ezek még elektro zenék voltak, a kisérletezés és az új hangzások korában. Ez megvan ? www.youtube.com/watch?v=bVl2_MSwmSA
Így készült: www.youtube.com/watch?v=1RjMuB8Qkd8
Évtizedekkel a moduláris szintetizátorok előtt, 1957-ben. Már akkor is kísérleteztek.

ascii 2016.10.12. 15:41:03

@MacákékIcukája: Stranger Things lesz a kövi, talán a héten, ha letudom az OJ crime stroryt

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.12. 15:43:31

@MacákékIcukája: már megint nőttél egy picit a szememben. :-)

ascii 2016.10.12. 15:46:49

@hereverő heverő: jepp, The Electrosonics, még a szinti megjelenése előtti elektronikus zene, ami ügye a Delta signálját is adta.
csokorban a szoci műsorok signálja:
Ablak - (Space: Final Signal)
Delta - (Tom Dissevelt-Kid Baltan: Song of the Second Moon)
Regionális híradó - (Presser Gábor: La Balletta no. 2.)
A hét - ( Vangelis: L'Enfant)
Panoráma - (Tangerine Dream: Choronzon)
(demostmár vki a fejünkre koppint az offtopic miatt :) )

hereverő heverő 2016.10.12. 15:49:02

@VV Erőlegény: miért csak picit? szvsz elég király hogy ilyen zeneileg művelt társaság jött itt össze (magamat nem számítom annak). És elég károly zenéket dobtunk fel röpke 2 óra alatt, olyanokat amik azért a sekélyesebb közönség számára emészthetetlenek. Képzeld el, ahogy Au beront a villába (egy szál helikopterben), és nem azt üvölti, hogy Fartúróóóóó, hanem hogy Choronzon!

MacákékIcukája 2016.10.12. 15:53:33

@hereverő heverő: wow persze, a Delta focimzeneje! Azt spec nem tudtam, hogy ilyen regi...
Ablak: Panorama - Final Signal
A Het: Vangelis - L'Enfant
Mind a negyet kipipaltuk, volt meg?

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: a sorozat is szuper volt :) elvonasi tuneteim vannak, ket napja fejeztem be

@ascii: olvastad a comment:com spoilermentes kritikajat?

@VV Erőlegény: oooo, tenyleg? hamarosan elerem a ket metert :))))

hereverő heverő 2016.10.12. 15:54:06

@ascii: Becsületére legyen mondva az akkori zenei szerkesztőknek, hogy a Bartókon (eleinte 3.műsor) éjszakánként azért el lehetett csípni zenei csemegéket, mind a jazz, mind az elektronikai palettából.

sixx, ne baccá ki minket, te milyen zenéket szeretsz ? :)))

MacákékIcukája 2016.10.12. 15:54:55

@ascii: jaj latom megeloztel a felsorolasban, a La Balettat el is felejtettem :D

@hereverő heverő: sirok :'DDDD

hereverő heverő 2016.10.12. 16:00:04

@ascii: @MacákékIcukája: Szerintem az nem a Final Signal, hanem a Magic Fly, a Space stimmt.

hereverő heverő 2016.10.12. 16:01:24

@hereverő heverő: Mindkettő ! egyik az elején, másik a végén. Mea Culpa, mea maxima culpa. De igazatok van, a Final Signal a főcím.

MacákékIcukája 2016.10.12. 16:02:12

@hereverő heverő: elbasztam amugy, space-et akartam irni es panorama lett belole :D

Perah 2016.10.12. 16:02:52

@WICKEDWITCH: Teljesen egyetértek veled Vivit illetően! Meg más dolgokban is, már többször észrevettem, hogy hasonló a véleményünk :).
Vivi most már olyan szinten irritál, hogy szívem szerint - és Soma helyében - már simán ott hagytam volna a retekbe, többet hozzá sem szólva, amikor nyafog, mint valami óvodás. A másik meg az, hogy ha a nemek fordítva lennének, már ennek a feléért is megbüntetnék Vivit, merthogy amit művel, az már szexuális zaklatásnak minősül. Ha velem ezt csinálná valaki, már régen lerúgtam volna magamról, Vivinek óriási szerencséje, hogy Soma ilyen szelíd...
Dávidnak tök igaza volt, amikor helyretette az asztalnál, erre Vivi mit csinál? Nem elgondolkodik, hogy talán igaza van, hanem bent a szobában azt mondja valakinek, hogy a Dávidot gyűlöli. Undormány egy nőszemély, pedig először még kedveltem. Ugyanúgy voltam vele, mint Lórival. Ez utóbbitól meg már rázott a hideg a végén.
Most egyelőre Krisztián még szimpatikus, még akkor is, ha néha -suk-süköl. Jól látja a dolgokat, az is tetszett, ahogy Tivy-t helyretette, hogy rohadtul nem vicces naponta 100x ugyanaz a poén (ami ráadásul nem is poén) :D.

Perah 2016.10.12. 16:07:28

Ja, a poszt nagyon vicces, bírom Gézát (mint ahogy a többi hogyvolt írót is), de sajnos a BV-t nem láttam. Majd felvételről megnézem, ha valahol megtalálható... Mondjuk, Győzit nem bírom elviselni, Au-ban pedig idegesít, hogy senkit sem hagy szóhoz jutni.
Valaki említette, hogy kapott egy linket, amin be lehet kukkantani a villába 0-24-ben. Valakinek megvan ez a link esetleg? Kíváncsi lennék én is, hogy nem szerkesztői szemmel milyenek a villa lakók.

hereverő heverő 2016.10.12. 16:08:34

@MacákékIcukája: És akkor kicsit legyen a zene ON: Már nem tudom melyik video alá vágtak be a szerkik Mikis Theodorakist (A mosolygó fiú, To yelasto pedi), de nagy gratula nekik. Telitalálat volt.
Valamelyik komikus töcskölési kísérlet volt.

MacákékIcukája 2016.10.12. 16:08:51

@Perah: nincs online kozvetites... Az adasokat pedig visszanezheted az rtl most-on, a BV-t is

ascii 2016.10.12. 16:09:25

@hereverő heverő:
tudok még 2 Space-t:

Ablak - (Space: Final Signal)
Évgyűrűk - (Space: Save Your Love For Me)
Lehet egy kérdéssel több? - (Space: Magic Fly)

hereverő heverő 2016.10.12. 16:09:48

@hereverő heverő: szóismétlés VOLT, nézzétek el gyarló lelkemnek. Voltam már jobb formában is.

hereverő heverő 2016.10.12. 16:11:52

@ascii: Évgyűrűk :))) Meghajlok nagyságod előtt, erre én csak azért emlékszem, mert ha előjött a TVben én sírva menekültem Legozni (vagy mittudoménhova)

patburnsred 2016.10.12. 16:15:02

erre vártam mióta: KÚTÍÍNNYÓÓ!!

Perah 2016.10.12. 16:15:32

@MacákékIcukája: Köszi, akkor félreértettem valamit.
Igen tudom, régen az RTL most-on néztem, de mostanában felvettem az adásokat. Viszont az utóbbi időben inkább nem pazarlom rá az időt este (hanem lefekszem aludni). A délutáni adások nézhetetlenek a folyamatos kisípolás miatt, rendesen nem érteni teljes mondatokat. Még azt is kisípolták, amikor Krisztián ecsetelte Tivy-nek, hogy ő az önfényezésért kint le szokta ütni a delikvenseket. A kedvencem, amikor például a szaunában fürdőruhában izzadnak, és kitakarják az egész altestüket (pl. Zseri és Mici), mintha tök meztelenek lennének...

MacákékIcukája 2016.10.12. 16:21:17

@hereverő heverő: @ascii: Evgyurukre nem emlekszem, de megertem a traumadat :))))

hereverő heverő 2016.10.12. 16:22:07

@Perah: Bármelyiket ki lehetne takarni egész alakosan is :) Valószínűleg ez azért van, hogy az ismeretlen TVnéző azt higgye, hogy amúgy meztelenül heverésznek a priccsen. És akkor majd jól kíváncsi lesz Mici lassú reagálású habtestére, és akkor jól megnézi a következő adásokat is mert meztelen rozmárt nem látni másutt.

hereverő heverő 2016.10.12. 16:27:53

Hölgyek, urak, rendkívül élvezetes volt önökkel beszélgetni. Fájdalom, ezennel el kell határolódjak önöktől a GDP építésének sürgető kérdéseinek kapcsán.
Üdvözlöm az éjszakás műszakot, szép estét mindenkinek

dekoninckxx 2016.10.12. 17:01:47

@JTom: azért az fura, hogy ezek az agyhalottak mint kiváló helyesírással bírnak, ráadásul még fogalmazni is tudnak.

Magentax 2016.10.12. 17:43:20

@dekoninckxx: Akad egy-két hozzászólás, ami olyan érdektelen, hogy nem éri el az emberek ingerküszöbét.

hereverő heverő 2016.10.12. 17:46:25

@JTom: Szép öcsém, be nagy kár, hogy apád paraszt volt, s te is az maradtál.

2016.10.12. 17:48:01

@hereverő heverő: :D XD Ezt jól megmondtad.

Cérnahuszár 2016.10.12. 17:54:17

@JTom: üdv a klubban XD csak idetaláltál

moletty 2016.10.12. 17:55:55

@JTom: Csicskageci buzicsíra vagy, majomgeci kutya ! Szívjál faszt szívószállal Tesó !
Kiviszünk a gecibe oszt otthagyunk !

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.12. 18:01:14

@moletty: Ejj de hiányzott vmi még ma. Csak nem tudtam mi. Most már tudom. XD

moletty 2016.10.12. 18:03:27

@ALOKSAKTRHEE: Csak ízelítőt adtam, hogy miket lehet tanulni egy ilyen kis műsorban!
ÉS ÉN alkalmazom is ! :D
Egyénként szeva Tesó ! :)

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.12. 18:11:47

@moletty: Szeva Tesó. Az asszonyt hol hagytad? :D

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.12. 18:28:55

@Puncylla: Én nem írtam semmit. Tudom, a trollokkal nem foglalkozunk. Én Molettyal komiztam.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.10.12. 18:35:50

@hereverő heverő: A nőknek is ugyanúgy dolguk, mint a férfiaknak a hörgés. Angela és Alysa jól nyomják!

@ascii: Kultúrbarbár!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.10.12. 18:42:51

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: A progresszív rocktól az avangárd dzsesszig jöhet szinte bármi.

@hereverő heverő: Vagy King Crimson, Primus vagy valamelyik hozzájuk hasonló zenekart.

,, 2016.10.12. 19:31:59

a zenei témához: ez egy klassz duett www.youtube.com/watch?v=akdzSFNa4XE

nem kéne... 2016.10.12. 20:05:58

@JTom:

no offense, de azért az is egy szint, hogy ezek után fontosnak tartod itt baszni a rezet.

JTom · http://ritkanlathatotortenelem.blog.hu 2016.10.12. 20:26:41

@nem kéne...: igazad van, kösz. léptem. ti meg csak nézzétek ezt remek műsort. remélem ezzel nem sértettem meg senkit. minden jót.

,, 2016.10.12. 20:31:37

@JTom: nem akarsz másról beszélgetni? Nem kell a műsorról

ascii 2016.10.12. 20:52:08

@JTom: né rteardátl vayok , még ezst sme étrem ojkor mivan ,,mist milért piszkálzs? :oOo

Mermancs 2016.10.12. 20:53:29

Megyek az uton...mindjart a hazhoz erek es otthon leszek....gyorsan fozok valamit es kb mar kezdodik is a VV

Betli Szofi 2016.10.12. 20:57:18

Ma lesz a kiválasztás, éljen, éljen! :)

Ginának sminktelenül nagyon gombolyag az orra :O De azért amúgy helyes lány. Azt néztem a konyhában, ahogy Zseri elment mellette, hogy milyen kis alacsony. :)

hereverő heverő 2016.10.12. 21:04:57

@JTom: Sajnálom, és részvétem.
Nem azzal sértetted meg az itt kommentelőket,hogy remek műsornak hívod a VVt, itt mindenki tudja milyen nagy kalap szar. Azzal sértettél meg itt MINDENKIT, köztük engem is, hogy agyhalottaknak nevezted őket. És amilyen az adjonisten, részemről olyan a fogadjisten. No offense.

hereverő heverő 2016.10.12. 21:08:53

@Peter_Cs: Alap. Emerson, Lake and Palmer, Focus, Velvet Underground... csak ami most hirtelen.

Berborosz 2016.10.12. 21:18:21

@hereverő heverő: Csak senkinek a felmenőit nem kéne belekeverni...

dekoninckxx 2016.10.12. 21:23:29

@Magentax: nyilván rengeteg ilyen van, de azért az érdekes, hogy a kommentelők milyen jól elbeszélgettek pl. a zenékről. Nem egy Tiv Tivy szint, bár lehet, hogy túlértékelem a hozzászólókat.
Részemről annyi, hogy elég megterhelő szellemi munkát végzek. Utána előfordul, hogy agyhalottnak érzem magam, azért követem néha a vv-t, szigorúan csak itt, és nem a tv-ben

BAZINGA2 2016.10.12. 21:29:14

@MacákékIcukája: @ascii:
Nagyon szívesen! :) Nekem is keresgélni kellett, csak emlékeztem, hogy 100 % -ig biztos, hogy voltak Évánál. Mivel én akkor láttam Sixxet először, azért is megmaradt az emlékezetemben....

hereverő heverő 2016.10.12. 21:29:50

@Berber Oroszlán: Sajnálom. Reklamálj Arany Jánosnál.

Magentax 2016.10.12. 21:34:59

@dekoninckxx: igen, de én nem általában az itteni közösségre, hanem arra a beszólogatós jövevényre gondoltam.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.10.12. 21:47:19

@Betli Szofi: Zseraldin is jó nő lenne, ha nem csicskulna, hanem kiállna önmagáért és nem a balhé éltetné. Lehetne laza, vagány csaj.

@hereverő heverő: Genesis Peter Gabriellel, Renaissance, stb...

Plüsscukor 2016.10.12. 21:47:21

Sziasztok, ma kicsit elő jöttem, műszak előtt még belefér bedobni egy kávét.

Plüsscukor 2016.10.12. 21:52:29

@Chat Géza: Lol, a maiban nem csak ezt, de azért még szeretünk ám

Betli Szofi 2016.10.12. 21:53:06

@Peter_Cs: Így van. :) Meg ha kiköpné a cukorkát :D - ezt loptam. De tényleg galuskás a beszéde...

hereverő heverő 2016.10.12. 22:00:32

@Plüsscukor: Én csak magamat dobom be a pihepuha ágyikómba, elég volt a mából. Apropo: Feküdj a róla elnevezett Szundi heverőre ! :)))
Jóéjt mindenkinek.

Schlomo Goldberg 2016.10.12. 22:06:20

Stream szaggat, jaj de jó.
Csicskagecisoma tovább alázza magát a nőknél.

Mermancs 2016.10.12. 22:07:28

@Schlomo Goldberg: igen nagyon...a Stream meg a Soma is!

MacákékIcukája 2016.10.12. 22:08:17

@hereverő heverő: jaj most mesz alukazni? Joejt!

Esti muszaknak udvozlet :)
Akadozik a stream-em :(

MacákékIcukája 2016.10.12. 22:09:12

@Schlomo Goldberg: @Mermancs: ohhh megnyugtato h nem csak nalam, azt hittem h szar a netem

plüssnyuszi 2016.10.12. 22:15:06

Pacsi az uraknak, puszi a csajoknak :-)

Dzsina mennyire más, ha nincs rajta az optikai tuning.

Ma lesz a kihívás vagy mi a tök?

ascii 2016.10.12. 22:15:14

nagyon izgalmas ...

Commodore 2016.10.12. 22:24:14

VÉGRE ÁLLATOK! YESSS!!

Mermancs 2016.10.12. 22:24:48

@MacákékIcukája: papagajkutyageci...a reklam bezzeg megy :D

MacákékIcukája 2016.10.12. 22:32:37

@Mermancs: jah basszus :(

Ma mindenki olyan inaktiv :(

Schlomo Goldberg 2016.10.12. 22:37:11

@MacákékIcukája: én már csak háttérzajként hallgatom, ha van valami kurvaanyázás vagy csicskagecizés, akkor figyelek csak.

Nagyon leadták a színvonalat a szerkesztők.

malevil2050 2016.10.12. 22:39:12

Harmat gyönge. De a szőke démon kimondottan légtornász alkat. Gondolom a tornádó emeli a magasba.hihi

Schlomo Goldberg 2016.10.12. 22:41:12

@malevil2050: ő csinálja szerintem a kötélzet teherpróbait

Ay Mama, Que paso 2016.10.12. 22:41:57

hogyhogy nem Sáfrány Emese a légtornász tanár? :O
pedig volt világbajnokságon is

mondjuk annyira való a világ, hogy melyikünk nem volt még cirkuszi előadó művész?

2016.10.12. 22:43:52

Gyerekek! Ez a cirkusz hét még annál is unalmasabb lesz, mint gondoltam... Ha csak nem adnak nekik piját...

Magentax 2016.10.12. 22:45:34

Atyaég, ez a Mici hány hete nem mosta meg vajon a haját?

MacákékIcukája 2016.10.12. 22:46:49

Jaj de bena kutyaidomar ez a Mici, nyavalygassal nem jut semmire

Es igen, sztem is gyengus

Schlomo Goldberg 2016.10.12. 22:46:59

cayennemiciből pedig csirkeidomár lesz, éles váltás az uszkárhoz képest

Mermancs 2016.10.12. 22:47:42

@Magentax: nincs ideje....fáradt....

Schlomo Goldberg 2016.10.12. 22:48:42

Ktyát, lófaszt neked Micike.
Fehés sasok.

Magentax 2016.10.12. 22:49:33

A macsó Krisztián hogy megijedt a tiktól. :DD

Plüsscukor 2016.10.12. 22:49:40

Dezső és Kázmér, ffi nevek a tyúkoknak? Ha kakast kapnának, az Lívia lenne?

Magentax 2016.10.12. 22:50:19

@Mermancs: hát, fárasztó is lehet egész nap az ágyon dögleni. :)

Mermancs 2016.10.12. 22:50:37

Majdnem a földhöz baszta a tyúkot :D

Schlomo Goldberg 2016.10.12. 22:50:50

@Plüsscukor: a sitten fordítva működtek a dolgok

MacákékIcukája 2016.10.12. 22:50:57

Szegeny tyukocska. Alatta meg visit a malac

Commodore 2016.10.12. 22:51:27

Tyúkok maradnak estére, lehet velük foglalkozni, kecskét is idomíthatnának! :-)

Magentax 2016.10.12. 22:51:59

Szerencsés ez a kutyus. Már megrémültem, hogy otthagyják ezeknek az agyhalottaknak, azt tuti nem élné túl szegény.

Plüsscukor 2016.10.12. 22:52:02

Tényleg ez lesz Krisztiánék produkciója, hogy tyúkokat pakolnak egymás hátára?

Magentax 2016.10.12. 22:52:55

@Plüsscukor: és ráadásként még harap is a tyúk...

Mermancs 2016.10.12. 22:53:21

@Plüsscukor: Ez leirva nagyon vicces :D

MacákékIcukája 2016.10.12. 22:53:31

@Mermancs: dikk mán! Fosik szarik ossze-vissza!

Schlomo Goldberg 2016.10.12. 22:53:34

Soma büntetlenül taperolhatja az új csajt

Magentax 2016.10.12. 22:54:35

@Schlomo Goldberg: Evelin meg jó képet vág hozzá. :)

Mermancs 2016.10.12. 22:54:50

@MacákékIcukája: Ez már a belevalóra vonatkozik? Xddd

Magentax 2016.10.12. 22:55:31

@Plüsscukor: feltételezem, Miciből nem néztek ki ennél többet, Krisztián meg így járt.

Ay Mama, Que paso 2016.10.12. 22:55:32

sokkal jobb lett volna egy politikai hét
Tyvy ragyoghatna, csillogtathatná a szókincsét

MacákékIcukája 2016.10.12. 22:57:04

@Magentax: szegenyke kinlodik

@Mermancs: nem, a bv-ben ma azt fogjak mutatni, ahogy a tikok meztelenul zuhanyoznak (?!4@$#!??)

Mermancs 2016.10.12. 22:57:59

Ez a macskás reklám...mennyit fizethettek ennek a szerencsetlen pasasnak, akit telibe mutatnak wanabífekvõtámaszban, mikozben az elhízott, kiherért kandúrokról beszélnek...omg :)

MacákékIcukája 2016.10.12. 22:58:04

@Ay Mama, Que paso: gyokerek megszavaztak a cirkuszt, pedig volt radiokabare opcio is

Commodore 2016.10.12. 22:58:40

@Plüsscukor: Felturbózzák szexuális utalásokkal.

2016.10.12. 23:00:28

@Ay Mama, Que paso: Minden jobb let volna. Nagyon úncsi. Most hogy már Vóri sincs... Akkor legalább szörnyű lenne :-))

2016.10.12. 23:02:04

Zsóttinak olyan hangja van, mint Máté Péternek. Komolyan.

MacákékIcukája 2016.10.12. 23:02:17

Bencus miert tud enekelni? Vagy az a Zsolti volt?

2016.10.12. 23:03:04

@MacákékIcukája: Tetézik: ma nem lesz BV se.

Magentax 2016.10.12. 23:03:29

Gina milyen kis dalospacsirta.
Tényleg, régen volt olyan is, hogy énekelniük kellett és a két "legjobb" előadó az élőadásban is fellépett.

Commodore 2016.10.12. 23:03:52

Micinéni arca? dikk!

malevil2050 2016.10.12. 23:05:37

Most gyün majd csak az abrakatdabra , ati művész úrnak.

Ay Mama, Que paso 2016.10.12. 23:06:14

Azért ne csüggedjünk a dunapataji Fodor Zsóka nyugdíjasklub remekül fog szórakozni, amikor szombaton élőben megnézik az előadást

ascii 2016.10.12. 23:07:08

most meg nézzük vissza az elmult 2 hetet

MacákékIcukája 2016.10.12. 23:07:09

@ascii: @Mermancs: na most akkor Bencus vagy Zsolti? Mert en Bencus testbeszedebol kovetkeztettem

ascii 2016.10.12. 23:07:56

@MacákékIcukája: én erre ébredtem fel, aztán mondta zsolti h ő énekelt

Mermancs 2016.10.12. 23:10:03

@ascii: zsolti azt a gina eneklesere mondta, nem?

Schlomo Goldberg 2016.10.12. 23:10:37

Várom a pillanatot amikor Málnás kisomfordál az utcaajtón, majd szépen felül a wizzair londoni mosogatójáratára.

Commodore 2016.10.12. 23:11:42

Köszi mici, ápold a tyúkokat!

Magentax 2016.10.12. 23:12:56

@MacákékIcukája: Bence énekelt, Zsóti csak beszólt - én így láttam

Mermancs 2016.10.12. 23:14:18

@Schlomo Goldberg: de végül leszállítják es a szekuritisekkel kiabálva basszák ki a ferihegyrôl. # áj em tivtyvi áj em sztár....!

MacákékIcukája 2016.10.12. 23:14:52

@Magentax: sztem is, tok meglepo

Nem vezettek fel a kihivast, ez itt a baj. Altalaban mindig mutatnak tattikazos beszelgeteseket es ez most elmaradt

malevil2050 2016.10.12. 23:17:39

Ez a banális kérdés: Hogy vagy?

,, 2016.10.12. 23:18:49

Zseri nagyon szép.

Magentax 2016.10.12. 23:20:11

@MacákékIcukája: ebben az évadban nem nagyon mutogattak a többieknek tattikázós beszélgetéseket, pont ezt hiányoltuk itt többen is.
Csak a konfliktusokat mutigálják...

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.12. 23:20:49

Jóestét! betegek a gyerekek, igy csak beköszöntök
@Spitzbauer: ha uncsi a cirkusz olyat kell mint az egyszeri csodafakír:
Belép a cirkuszigazgatóhoz, hogy van egy világszáma.
- Nos, mutassa be!
Erre előkap egy ötkilós kalapácst. Legyenszives fejbevrni! Bitos ebben? Igen kérem. Igazgató fejbecsapja. Hősünknek beszakad a feje összeesik, elönti a vér az irodát. Cirkuszigazgató kihívja a mentőket, elviszik.
Eltelik három hónap, a férfi ismét beszél, járni tanul, fél év fizikoterápia. A következő évben kopognak a cirkuszigazgató ajtaján.
Belép, a férfi és elkiáltja magát: Tádáám!

Na ki legyen a fakír? :D

Magentax 2016.10.12. 23:21:24

Hoppá! Micit hívta.
Kire szavaztok?

Plüsscukor 2016.10.12. 23:22:22

Na végre, Mici kikerül a villából. Krisztiánnak sajna nem fog összejönni a légyott :)

malevil2050 2016.10.12. 23:22:40

Hát ez is jó , de lett volna jobb is.

Plüsscukor 2016.10.12. 23:23:04

Haha, Zsóti beszólt Bencének

malevil2050 2016.10.12. 23:23:13

Báj báj micinénnye.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.12. 23:23:18

Hihetetlen, most értem haza, erre azt látom, hogy Ati továbbra is az Ember Akit Senki Sem Visz Ki... Hát, szia Zseri, ennyi volt.

MacákékIcukája 2016.10.12. 23:23:25

@szörnycsi: sztem is, nagyon jo alakja van

@Mermancs: azt kellene :)))

Na, Mici. Bakker en birom Micit.
Ennek a szerianak az a baja, hogy folyamatosan rossz embereket hivnak ki

Magentax 2016.10.12. 23:24:08

Milyen vicces lenne, ha Mici is elmenne haza a párbaj előtt. :DD

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.12. 23:24:47

Eddig mindenki kiesett, aki nem Atit vitte.

Commodore 2016.10.12. 23:25:19

Micinéniben ennyi volt! Lesz búcsúsex?

ascii 2016.10.12. 23:25:25

@MacákékIcukája: mondom, rám ne hallgass, én aludtam :)

MacákékIcukája 2016.10.12. 23:26:14

@Magentax: en Micire

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: en is csak lesek, mint hal a szatyorban. Sztem Mici ki fog esni, de en azert ra szavazok

Mermancs 2016.10.12. 23:26:25

Rosszul valasztott....Mici mostanaban sokkal jobban szorakoztat mint zseri, bezzeg tivy meg ati...

Commodore 2016.10.12. 23:26:52

@Magentax: Simán! Már feladta! Hallgasd vissza, elszólta magát.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.12. 23:27:53

@Commodore: Igen, nekem is feltűnt. De majd Krisztián felturbózza.

Plüsscukor 2016.10.12. 23:27:58

@MacákékIcukája: Erre a maira aktívan leginkább csak szentségelni lehetett volna, olyan gyengus volt az anyag.
Igaz, azon felröhögtem, ahogyan Evettke elkezdte forgatni a szemeit a próba során, amint Soma hozzáért Ginához.
Ez a lány annyira sötét, azt hiszi mindent elérhet és kontroll alatt tarthat a muffjával.

Shoyu 2016.10.12. 23:29:04

Zseri most nagyon jól nézett ki, eddig nem gondoltam jó nőnek, de az. Hihetetlen, hogy a tök unalmas Atit senki nem vitte eddig ki. Mici jöjjön vissza, mert még mindig érdekesebb egyéniség, mint Zseri, és Tivy-Zseri balhét se akarok többet hallgatni. Mici szerintem normálisabb, mint a műsor elején volt, kicsit összeszedte magát.

MacákékIcukája 2016.10.12. 23:29:12

@Plüsscukor: ahhh ezert nem erte meg ebren maradni...

ascii 2016.10.12. 23:29:16

én micit várom vissza, mert ő simogatta tegnap a maine coon-t, krisz spanja, amúgy a focistákat meg nemtől függetlenül sosem bírtam

szmoti 2016.10.12. 23:29:17

Ajj miért nem Atti...az a baj, hogy Mici mostanában mókásabb :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.12. 23:30:10

@MacákékIcukája: Mici még jó kis szarkavaró lehet bent, de Zseritől mit vár még bárki is? Baromi unalmas és semmivel sem beszél szebben, mint Dina. Amúgy meg egyikért se kár, tök érdektelen párbaj. Tivy rajongóinak itt a lehetőség, hogy levegyék a ballasztot a tbányai rugóláb seriffről.

pomac 2016.10.12. 23:30:25

@MacákékIcukája: az utóbbi 2 hét alapján inkább mici maradjon mint zseri vergődését nézzem :)

Mermancs 2016.10.12. 23:31:00

Mondjátok el, hogy ki viszi majd ki ezt a nyomorek tivyt?...krisztian..? Most ôt úgy se választanák ki.

2016.10.12. 23:31:46

@szmoti: Most nézem, te évek óta ehhez a héthez igazítod a profilképedet :-DDD

MacákékIcukája 2016.10.12. 23:32:09

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: @pomac: ekg nektek. Zserit eluntam, nem mutat semmi fejlodest. Micike szarcsit kavar es szorakoztat!

mobilos perpetuum 2016.10.12. 23:33:37

Már egyszer írtam, de aki nem volt itt.
Az esemény utáni pirulák között is lehet termékhibás.
És akkor:
Lesz egy MINITIVY kilenc hónap múlva.

MacákékIcukája 2016.10.12. 23:33:38

@Mermancs: kb tivy es ati ezert lesznek dontosok, mert a tobbi nyomorek nem viszi ki oket/pakolja meg jellel. Bar el tudom kepzelni h ha jobban elfogynak, David es Krisz osszebeszel es megpakoljak oket

2016.10.12. 23:33:55

@Mermancs: @pomac: @szmoti: A Mici-Krisztián vonal jobban érdekelne, mint a Zsernyák-Tyv. Nem gondoltam volna soha, hogy hulladékmicinek fogok drukkolni. Még most sem gondolom, alszom rá egyet. Jójcakát!

ascii 2016.10.12. 23:35:29

@MacákékIcukája: megyek is folytatom,
jóccakát!

Mermancs 2016.10.12. 23:37:52

Puszi mindenkinek, jó volt veletek nezni ezt a ... Bohóckodást ;)
Jó ejt!

szmoti 2016.10.12. 23:38:28

@Spitzbauer: basszus és tényleg :D pedig félek a bohócoktól :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.12. 23:39:07

Amúgy Mici tényleg odafigyel jobban magára, meglepően összeszedettnek látom. De eléggé kedvetlen is. Jó lenne már egy érdekes párbaj... ez nem az lesz.

Plüsscukor 2016.10.12. 23:39:34

@MacákékIcukája: Hörömpő cirkusz, világszám! :-D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.12. 23:40:08

Érdemes visszanézni az öfit? Nem most, reggel.

Plüsscukor 2016.10.12. 23:41:17

@Mermancs: leírva igen, de az ápoltak által előadva, leginkább siralmas :)

MacákékIcukája 2016.10.12. 23:42:38

@ascii: joejt es a tobbieknek is, en is megyek :)

@Plüsscukor: megvan dvd-n! :))))

Menjen csak vissza Micike, viccesen flortolnek Krisszel

Plüsscukor 2016.10.12. 23:43:00

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Hmm, attól függ, hogy mi a célod vele :)
Feléredni nem fogsz tőle. Konkrétan engem leszedált és apátiába taszított ma estére.

pomac 2016.10.12. 23:45:56

@MacákékIcukája: @Spitzbauer: most úgy vagyok vele (pedig én sem gondoltam hogy ezt leírom),hogy inkább halgatom mici nyuszizását ,mit zseri sírását részegen ,annyira égő hogy lassan már nézni sem tudom, meg már unalmas is mert mostanában tényleg zseri provokálja ki(direkt?!?) a vitát tivivel (őt sem kell félteni de inkább mos tivy hátrál ki jobban ). Na meg a másnapi nyalizás szánom bánom az még rosszabb ,az oviban nincs ilyen.

VR6 2016.10.12. 23:47:12

Szégyenlem, de kettejük közül Micit küldeném vissza a párbajról :D

Plüsscukor 2016.10.12. 23:50:29

@Cseszlovák Gyurmafilm: Nekem erről a Lájoskáról inkább vmi bolhacirkusz jut az eszembe :))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.12. 23:52:20

@MacákékIcukája: Akkor majd csak áttekerem. Most kb. csak Gina érdekel, a többi nem tud már meglepni semmivel.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.10.13. 00:03:51

nem gondoltam, hogy zseri ilyen hülyén választ. atit és tivyt bármikor kint hagyná, én is úgy szavaznék. de bakker, inkább mici nyuszizása meg részeg botladozásai, mint még egy hét zseri-tivy balhé. egyszerűen kedve támad az embernek belekúrni valami nehéz tárgyat a TVbe, akkor meg ember baromi morcos lenne. hát jó az valakinek? nem jó. a picsába.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.13. 00:03:54

Na jóéjt, a zenei kommentek napját zárnám ezzel: youtu.be/u9Dg-g7t2l4

Gyengédebb lelkületűeknek meg ezzel: youtu.be/wGc4kIjwkn0

Cimili 2016.10.13. 00:12:05

@MacákékIcukája: Ezt én is köszcsi, mert akkor bele se kezdek! :) Még jó, h ti minden lényeges dolgot megírtatok. Zseri mekkora marha volt, h nem az Atit hívta ki. Egyszerűen nem értem, h miért. Ennyire nem látják bent, h Ati ellen bárki visszamenne? Amit régebben nem gondoltam volna, most Micinek fogok drukkolni, talán még dobok is rá egy szavazatot. Ezerszer inkább őt nézném, mint Zserit.

Costanza 2016.10.13. 01:40:51

Mai uj szavunk: rafinacio

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.13. 04:14:13

@Plüsscukor: Olyanyira igazad van hogy az tenyle bolha volt. Alfonzó (Bagamérí) instruálta. :))

Costanza 2016.10.13. 04:22:22

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: rage against the machine bahnhof wow. total car is ott volt, nyugati pu epulet anno

ördi ke 2016.10.13. 04:28:04

@plüssnyuszi: ja ja sokkal dögösebb igy.Inkàbb ö mint Mici feltuningolva.És valyon lesz pàrbaaaly,vagy valaki megint kisétàl és bejön Gàbor?

ördi ke 2016.10.13. 04:29:11

tegnap mért nem volt bv?

Costanza 2016.10.13. 05:22:26

nem ertem miert ilyen sotetek ezek a nok, hogy egymast pusztitjak ki onnan, egyre csak fogynak

,, 2016.10.13. 06:56:52

@Cimili: ennyire. Szerintem nem látják mi a különbség Ati, dávid és pl krisztián között, kb 1 kategória. Nem volt logikátlan micit választani bízva abban h a magdianyussága visszatetsző a nézőknek (ez ellen jobban is tudná pozícionálni magát, mint ati ellen, akivel szemben negatívum nem igazán hozható fel benti fejjel) csak ott van a hiba h a nézők már immunisak lettek a szarkavarásra. Másrészt azt sem tudhatja, h az utóbbi időben micinyuszi sokkal kedvezőbb színben szerepel, mint korábban. Úgyhogy nem buta választás volt szerintem, inkább szerencsétlen.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.13. 07:56:54

@szörnycsi: Abból a szempontból buta a választás, hogy hiába pozicionálja magát esetleg jobban Mici ellen, mire a párbajra kerülne a sor, addigra már eldőlt minden egy szimpátia szavazás keretében. Ezért nem jó az, hogy már most szavazni lehet, mert nincs értelme a párbajnak, ha nem csak minimális a különbség. Ahhoz meg két erős játékos kellene. Nem ők.

Zseri már csak azért is érdemelné meg a bukást a párbajon, mert csak emocionálisan képes létezni a VV-ben, míg Mici a maga módján próbál játszani, csak hát eszköztelen. Maga a játék miatt, érdemesebb egyelőre Micit bent tartani.

Krétagarbó 2016.10.13. 08:25:13

@szörnycsi: sztem is, a többi benti lányhoz képest minimális sminkkel is szép az arca, az alakja is jó. Ha kicsit nőcisben nyomja, mint tegnap is, nagyon csinos.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.13. 08:30:01

Hát, beletekergetve visszanéztem ezt a tegnapi öfit, uncsi volt tényleg. Evelin szánalmas, alig várom, hogy valaki kivigye. Gina okosan játszik, én csípem. Az meg egyre inkább a meggyőződésem, hogy Mici jön vissza. Most már nem csak a sminkje Ellen Pompeós, hanem a viselkedése is Meredithre hajaz.

ascii 2016.10.13. 08:30:27

@Krétagarbó: slampos a mozgása, mint egy stegosaurusé, arca meg leginkább egy csehszlovák tehenészlányra hasonlít... sztem semmi nőiességet nem képvisel, pláne ha megszólal

Krétagarbó 2016.10.13. 08:33:20

@Spitzbauer: dettó. Mondjuk én a kihívás alatt bealudtam, Mici riadt arcára felébredtem, és láttam, hogy kötözi magára a kék kendőt, nyugtáztam és aludtam tovább:)
Most első blikkre lehet, hogy Mici továbbjutásának jobban örülnék, de ez még változhat vasárnapig.

Krétagarbó 2016.10.13. 08:34:37

@ascii: tegnap sztem nőies volt, de ízlés dolga, ugye.

introverted22 2016.10.13. 08:36:06

Hát a kihívást átaludtam, de Zserbó hülyén döntött, ez tény. Most majd arra leszek kíváncsi, hogy ki ki mögé áll... Mármint a nyilvánvalón kívül... Mert pl Tivadar Zserivel vereti ki, de közben meg Micivel nagy barátok...

WICKEDWITCH 2016.10.13. 08:51:21

@Perah: :) Ja, EKG. Krisztián én is bírom, tegnap meg azon hangosan nevettem, amikor megijedt a pipitől. Dáviddal ők ketten azok, akikkel elmennék sörözni. Meg talán Zsolti, csak ne nyávogjon.

Amúgy sosem gondoltam, hogy valaha ilyet fogok mondani, de inkább Mici maradjon, mint Zseri. Tivyt akartam volna inkább kiszavazni, Zserinek meg adni egy esélyt egyedül, de annyira elegem van ebből az értelmetlen csicskapapagájkutyázásból, hogy inkább maradjon Mici, aki nálam az utóbbi időben a lányok közül eléggé feljött.

ficekence 2016.10.13. 09:02:15

Én Zserire szavazok. Ha Mici megy vissza, akkora arca lesz, hogy mást sem fodunk látni, csak bukdácsol részegen. Az, hogy csúnyán beszél Zseri az semmit sem számít, mert mind rondán beszél.Az, hogy Mici összeszedte magát, csak színjáték nem más ő mint egy szarkavaró repedtsarkú gusztustalan nő. Krisztiánnal biztos, hogy semmi nem lesz, nem hülye a hatvani fickó, csak egyszerű, de ez nem hátrány, a társadalom nagy része az, még az is, aki többnek hiszi magát néha.

plüssnyuszi 2016.10.13. 09:10:38

@ördi ke: Gondolod, hogy ezt még egyszer eljátsszák? Ha fel akarják keverni az állóvizet, akkor Dinát kéne visszaküldeni új játékos helyett. (mondjuk, inkább ne. Hallgathatnánk a mocskot napestig :-( )

Amúgy nem tudom eldönteni, hogy Micit vagy Zserit várnám vissza. Mici ritkán szól, akkor is minek. Zseri Tivivel való nyűglődésétől konkrétan lábrázós sikítófrászt kapok

rearwindow 2016.10.13. 09:14:26

Én először Zserbóra szavaztam, mert Mici a villában az utóbbi időben csak mint Krisztián szexuális fantáziálgatásainak tárgyaként fungál, azt meg annyira nem izgalmas nézni. De most jobban átgondolva a dolgot, pusztán humánus megfontolásból meg szeretném szabadítani Zserbót ettől az abúziv viszonytól (mármint Tivivel), úgyhogy átraktam Micimacira a szavazatomat. Szóval sáfárkodom...

WICKEDWITCH 2016.10.13. 09:15:58

@ficekence: Nálam az, hogy Mici feljött, csak kis részben köszönhető annak, hogy összeszedte magát (nagyrészt azért van, mert a többi lány még jobban elásta magát), és nem jelenti azt, hogy neki szurkolok. Zserit bírtam, és sajnálom őt, amiért csak ezt a veszekedős szeretetet tudja elképzelni, viszont ez nem szórakoztat, sőt.

Krétagarbó 2016.10.13. 09:19:00

@ficekence: csalódás lenne Krisztián, ha micivel összeszűrné a levet, nekem az évődésük azonban tetszik. Ellentétben a zseri tivi csicskagecikityazassal. ha zseri most kiesik, azt nagyreszt a málnásnak sztorinak köszönheti.

MacákékIcukája 2016.10.13. 09:36:55

Jo reggelt emberkek :)
Egyertelmuen Mici! Unom a Zseri-tivy vitakat, se eleje se vege...

@Cimili: szivi :) folyamatosan rosszul valasztanak a kihivok, nem ertem en sem. Nulla taktika
@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: bizony, verszegenyre sikerult a tegnapi. Az egyetlen erdekes momentum az volt, amikor Bencus elkezdett enekelni :)))
@pomac: ekg :)
@Plüsscukor: megneztem, koszi :) nem bannam ha Bencus enekelgetve mondana az osszekotoket :D
@PeniValdes: remelem csak trollkodsz :D

Cérnahuszár 2016.10.13. 09:45:24

Nekem zseri. Látni akarok egy zseri-tivy párbajt később.

ficekence 2016.10.13. 09:56:40

@WICKEDWITCH: Először is teljesen egyet értek Veled. Az a bajom ezzel a szériával, hogy egyik játékos sem szimpatikus. Elég ritkán nézem emiatt, de az öfiket mindig elolvasom és persze a hsz-ba is beleolvasok. Zseri sem a kedvencem, de Micit végkép nem bírom. Lassú, hanyag, hétköznapokon elhagyja magát, amikor szerepelnek akkor kiló smink van rajta, minden olyan eltúlzott ennél a nőnél. Én így érzem, Kifejezetten irritál. Evelinre nem is pazarolnék szót, Vivit kedveltem az új lányt még nem ismerem. Engem sem szórakoztat az üvöltözésük, ráadásul a felét nem is értem. :))) Sajnálom, hogy ilyen pasival jött össze , de ő választotta. Szóval én rá szavazok.

ficekence 2016.10.13. 09:59:24

@Krétagarbó: Igen, az előbb írtam, hogy én is sajnálom, hogy Tivy-vel jött össze. Ez a fickó lehúzza a sárba, kihozza belőle a rosszabbik énjét. Mindkettő súlyosan sérült ember, nem egy jó páros. Azért remélem ő jön vissza, kénytelen leszek letölteni azt az akármit, hogy szavazhassak. :))

MacákékIcukája 2016.10.13. 10:11:08

Gyerekek van uj posztcsi

@PeniValdes: helyes!

BAZINGA2 2016.10.13. 10:21:48

Nekem mindegy, hogy ki nyer. Nem szavazok. Azért jobb lenne, ha Mici jönne vissza, mert unom a két hibbant állandó kutyázását. Ha Zseri kihívta volna Tivyt, akkor más lenne a helyzet. Sosem hittem volna, hogy inkább Micit akarom nézni! =D

Megdobbent, most erEDEti izzel 2016.10.15. 03:57:55

Lengyeltót - ez bebaszott, visszajottem a sorozesbol a tengertol, most itt baszom ugyanugy, de erre nem szamitottam, oedig egy het eltolodassal nezem az osszes fost. Ati bazdmeg, kedvencunk volt, amig nem pofazott meg morikalt, de most mar csak nezzuk elhulbe, hogy ez mi az retkes kurvak elee akar lenni? A topbbi meg... nincs isten, most mar biztos ;)
Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz! - de miert, a ribanc eletbe? :)
süti beállítások módosítása