Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marseille 1x07 - Megszavazva

2016. október 11. 11:00 - robág

A műtőfolyosón folytatjuk, Széparcú rezignáltan üldögél, megjelenik Baba is, kócos hajjal bevallja, hogy ő küldte a másvilágra Csínót (ezek szerint megmurdelt). Babában még maradt valamennyi becsület/teljesen elment az esze, azon nyomban, ott helyben feladja magát a zsaruknak. Széparcú felkeresi a Csínóval közös helyeket egy kis nosztalgiázásra  - lényegében azok a helyek, ahol eddig dugtak. Közben anyu hazaér, akit Gerard a kanapén alva vár. A felesége annyira be van nyomva, mint a gerely, gyakorlatilag összezuhan a lépcsőn felfelé menet, de közben még froclizza kicsit a férjét, hogy az elvesztette a választásokat. A győzelem másnapján Szőke, Ali és Kósza mesterkednek egy jachton Gerard további lejáratásán. Alinak sikerült fényképet szereznie arról, amint a szerecsen sofőr kokót vásárol, egy kis jövőbeni segítség fejében Szőkétől hajlandó lesz odaadni a képeket.

kepernyofoto_2016-10-06_21_44_15.png

A másnapos Anyu egy kis konyakkal próbálja csillapítani a fejfájását, mint egy rutinos alkesz. Széparcúval üldögélnek egy bárban, ahol is a kiscsaj bevallja, hogy sajnos nem lesz családbemutatás, mert Csínót hamarosan temetik. Anyu ettől függetlenül kesereg egy keveset a betegségével kapcsolatban. Széparcú a gyász ellenére bemegy melózni, kis kutakodás után felfedezi a kapcsolatot a rosszarcú Kósza és Szőke között, néhány cikkben egyenesen maffiózónak nevezik Szőke cimboráját. A csajszi erre rögtön rámoccan. A városházán elhatározzák, hogy Gerardnak muszáj bevállalnia egy tévés vitát Szőkével, az ő rutinjával simán hülyét csinál majd belőle, gondolják. Azért ez nem biztos, hogy így lesz, Szőke sem kispályás… Közben azt látjuk, hogy a pénztárnok köpönyeget cserélt, Szőkével kezel le valahol, aki alig győzi megköszönni, hogy melléállt. Ez egy igazi kis patkány.

kepernyofoto_2016-10-06_21_46_49.png

Gerard egy titkos találkán vesz részt valami elegáns hotelben egy másik, békaarcú politikussal, ha jól értem szövetkezni fognak, ezzel is kihúzva a talajt Szőke alól. A színesbőrű politikusnő felkeresi a pénztárnokot, szegény kissé érzéketlenül elkezd lelkesedni azért, hogy ez a nő milyen bátor, felvállalta a karrierjét a család illetve a gyerekek ellenében. A nő erre faarccal közli, hogy sajna egy betegség miatt nem lehet gyereke. A pénztárnok ezután előáll azzal, hogy megpróbálja átállítani a nőt Szőke táborába, de neki van gerince, jobban szereti a tökös embereket, nem az olyan disznókat, mint a pénztárnok…ez öngól volt.  Anyu immár józanon kocsikázik a lányával, közben azzal ostromolja, hogy miért nem támogatja ő is inkább a jó Szőkét az apja helyett. Hiszen ő annyira rendes, igazi családi barát, meg hasonlók. Széparcú erre cseppet kiborul, szerintem lassan kezdi belátni, hogy az anyjának teljesen elvette az eszét az ital.

kepernyofoto_2016-10-06_21_48_28.png

Szőke is cseppet feszült a választási hajrában. Munkatársai előtt telefonon keresztül ordibál egy másik beosztottjával, kilátásba helyezi, hogy ha az nem végzi el rendesen a munkáját a jövőhéten análisan fogja abuzálni - ismerve a preferenciáit még az is lehet, hogy ezt tényleg komolyan gondolja. Gerard és csapata igazi kis összeesküvőként igyekszik hülyét csinálni a választókból, megszervezik, hogy a városháza mellett, mintegy véletlenül fusson össze a békaarcúval, a kamerák kereszttüzében. Sikerül a terv, élő egyenesben jelentik be, hogy összebandáznak, együtt verik majd el Szőkét a következő körben. Szőke és csapata mindezt rezignáltan követi a tévében. Másnap délelőtt Anyu az alkoholistákra jellemző semmibe révedő tekintettel szomorkodik otthon. Szőke Kósza jachtján bandázik, Gerard választási cetlijeit méregetik, az egyik néhány milliméterrel kisebb a megengedettnél, a másikon meg eggyel több szín van…hűha…ha ebbe belebukik Gerard akkor meg is érdemli.

kepernyofoto_2016-10-06_21_49_49.png

Gerard és csapata elmennek a gettóba Csínóra emlékezni, a hely tele van riporterekkel, ügyes húzás. Feltűnik Ali is (ebben a részben még nem gyújtott fel semmit…gondolom már nagyon szenved), egyfajta helyi királyként szóban nekiront Gerardnak, képmutatónak nevezi, miszerint csak a média miatt jött a gettóba - ebben azért van valami. Gerard persze nem hagyja magát, nem kispályás, közli Alival, ha nem fogja vissza magát elkeni a száját rendesen, bezavarja a hadsereget is akár a gettóba rendet tenni…akkor Ali gyújtogathat majd egyfolytában… Szőke szintén valami lepukkant területen kampányol, alig bírja levakarni magáról a pórnépet, ami szemmel láthatóan idegesíti. Ráadásul a nimfó titkárnője közli a kocsiban, hogy a legújabb felmérések szerint Gerard átvette a vezetést. Félrehúzódnak a kocsival egy csendesebb részen a kikötőben, és a kis nimfó, csak hogy boldoggá tegye fönökét, jó pártkatonához híven előkapja melleit, hátha ezzel meg tudja vígasztalni Szőkét…majd meglátjuk.

kepernyofoto_2016-10-06_21_50_57.png

Szőke épp a pénztárnokkal készült a tévés vitára, egyfajta próbaként, a pénztárnok játsza a riporter szerepét. Közben jön a hír, hogy az egyik jelöltjük nem indulhat valami adminisztrációs baki miatt a következő körben. Ezt elvben a kis nimfónak kellett volna ellenőriznie, Szőke annyira felmérgeli magát, hogy lehet következőre bünti is lesz szex közben. Illetve mégsem, a csaj közli, hogy jobb dolga is van, mint főnöke farkát cibálni naphosszat, inkább lelép. Próbálják folytatni a próbát, de Szőke összezavarodik, annyira belelovallja magát, hogy majdnem nekiesik a pénztárnoknak. Széparcú közben kap egy fülest arról, hogy Szőke az anyukáját látogatja rendszeresen a böriben, ez egy olyan infó ami földbedöngölheti szegényt. Szalad is rögtön Gerardhoz elújságolni az infót, aki szinte sokkot kap. Ha nagyon ragaszkodnak ehhez a szálhoz a végén még kiderül, hogy ő Szőke apja. Ez Széparcút sem érintené jól, elvégre megpróbált rámászni a tesójára. Gerard csuklóból lehülyézi a lányát és megtiltja a további kutakodást ezirányban, majd gyorsan az orvos cimbijéhez hajtat.

kepernyofoto_2016-10-06_21_52_16.png

Az orvos haverja látván Gerard idegességét valami nyugtatót ír neki, illetve azt javasolja, hogy mondja meg a lányának az igazat. De Gerard is csak politikus…látszik, hogy ez nehezére esne…úgy dönt inkább hazudozik még egy kicsit, majd a választások után elmondja. Szőke a képviselőnővel üldögél a tetőteraszán, azon tanakodnak, hogy mikor dobja be a médiába Gerard sofőrjének kokós képeit. Másnap focimeccs van, ott az egész város vezetősége. Gerard anyut is elcipelte, de látszik szerencsétlenen, hogy inkább inná valahol a konyakot a foci helyett. Szőke és Gerard jópofiznak kicsit a kamerába. A félidőben Szőke bemutatja a képviselőnőt Kószának, ők úgy tesznek mintha még nem is találkoztak volna. Miután a nő elmegy, Szőke olyan parasztosan elkezdi dícsérgetni a nő dudáit Kószának, aki csak sunyin lapít. Megjelenik Széparcú, lemaffiózózza Kószát, aki ezen kiborul.

kepernyofoto_2016-10-06_21_53_36.png

Kósza idegesen várja Szőkét a kis hajóján, ott tényleg közli vele, amennyiben nem áll le a kiscsaj, nem fogja visszafogni magát. Szőke igyekszik tenni valamit… Az éj leple alatt Ali és cimborái teliragasztják a várost Szőke plakátjaival (Ali beújított az eddigi kombó mellé egy kalapkát is, úgy áll rajta mint tökön a gyűszű…egyre röhejesebb szegénykém). Este hazaér Gerard is, szegény megint senkit nem talál otthon, csak bolyong egyedül abban a nagy házban. Szőke is hazaér, Gerard azért nem találta kedves nejét otthon, mert az Szőke ajtaja előtt várakozott, kedélyesen somolyogva mennek be a lakásba. Gerard mozgosítja a szerecsent, hogy ugyan találják már meg a feleségét, de egyelőre sehol semmi nyoma. Anyu közben Szőke teraszán héderel, a választásról illetve az idő múlásáról csevegnek. Aztán Anyu egy hirtelen ötlettől vezérelve szinte ráveti magát Szőkére, aki ezen igencsak meglepődik. A nő már dobná le a cuccait és szexelne, de Szőke visszafogja magát, “így” nem tudja ezt megtenni, Gerard illetve más dolgok miatt, amit nem tud elmagyarázni. Tulajdonképpen kidobja Anyut a lakásából. Szegény, ez nem az ő napja…gondolom megint leissza magát.

kepernyofoto_2016-10-06_21_54_44.png

Anyu hazaérve bevallja Gerardnak, hogy Szőkénél volt, mire ő nem lát más megoldást erre, csak a hernyót. Taxival Szőkéhez hajtat, szinte beveri az ajtót, de semmi válasz, Szőke nem nyit ajtót, frusztráltan üldögél az ágyán. Nehéz lehet feldolgozni, hogy az igazi apád veri az ajtódat, akitől próbálod elhódítani Európa egyik nagyvárosát, nemrég pedig tulajdonképpen rádmászott a mostohaanyád, illetve a féltesód is hajtott rád korábban. Anyu közben otthon pamtomimcsellózik. Záróképként azt látjuk, amint Anyu, fejében az elmúlt nap történéseit ismételgetve, olyan batman-esen leveti magát a mélybe az erkélyről!!! Szegény Gerard...

Címkék: Marseille
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása