Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kicsi Óriások 1x06 - Nincsenek vesztesek, csak akik nyertek, meg akik nem

2016. október 11. 11:00 - Dzsudibí

Ma végre minden eldől, mondja Balázs, én már nagyon várom, mert szerény véleményem szerint az elmúlt öt adásban kimaxolták, amit ebből a műfajból kimaxolni lehetett. Jön a három ember, akiken eddig is sok MÚLLOTT (így, két L-el, nagyon hosszú ú-val). Balázs embertelenül kreatív kérdésekkel bombázza a zsűrit, hogy teljen egy kicsit az idő, minden kérdésre ugyanaz a válasz, ma nem lesznek vesztesek, mert mindenki nyert, aki idáig jutott (kivéve az a csapat, aki ma nem nyer. Meg a többi, akik eddig kiestek). Az eddig gyűjtött pontok mentek a kukába, mindenki nulláról indul, és még sok minden más lesz, de erről majd Balázs időben tájékoztat minket.

6_4.png

A Lázadók kezdenek, ezúttal a tanítványok mellett a tanárok is színpadra lépnek. Kincső rappelni fog, aki ettől annyira izgatott lesz, hogy kitép egy fogat a szájából, majd véres szájjal rohangászik egy kört, ha másért nem, ezért megérte megnézni a mai részt. Petra és énektanára, Tomi énekelnek elsőként, vonósokkal, miegymás, a közönség állva tapsol, csak én nem értem, hogy mit? Geszti ismét remekel, szerinte Petra egy vitorlázórepülő, aki könnyedén szárnyal, de mégis uralja az eget. Szinte biztos vagyok abban, hogy ezeket a veretes nagy marhaságokat előre megírja-e otthon magának, felolvassa tükör előtt hangosan, majd  elégedett mosollyal biccent a saját tükörképének, hogy „na ez jó lesz Petikém”.

2_5.png

3_4.png

Eszti és Zsolt tánca következik tanáraikkal, biztos más úgy nézni, ha az ember ért hozzá, de laikusként nekem Eszti és Niki között nincs különbség, már ami a tánctudást illeti, elképesztően bájos és tehetséges ez a kicsi lány. Arra a kérdésre, hogy hogyan képzelik el magukat 10-15 év múlva Zsolti azt a választ adja, hogy még nem akar felnőtt lenni, mert szerinte ki kell élvezni a gyerekkort. Nagy igazság, én is visszasírom a délutáni alvást az oviban. Eszti eldurrantja az első cukiságbombát ma este, ő olyan akar lenni, mint Niki. Dávid ezzel egy időben kiérdemelte a Kicsi Óriások Keresztes Ildikója címet, annyit könnyezik.

„Ma is szárnyakat csatoltatok a szívünkre, nincs hova repülni innen már.” (Geszti)

4_4.png

Kincső jön szikrázó arany ködmönkében, és rappel, hogy miről, azt nem értem, a koreográfia is kimerül abban, hogy kétszer körbeszáguld a színpadon, ezek után nagyon kíváncsi vagyok az értékelésre. Mindenesetre megvillantja még egyszer hiányzó fogacskájának a helyét, ez mindenképp felfelé kerekíti majd a pontokat. Azt is megtudjuk, hogy a fogtündér egy ötszázast hozott a fogért cserébe, ezúton szeretnék gratulálni a kedves szülőknek, immáron második alkalommal (az első, hogy az óvodás kislányukat elráncigálták egy TV műsorba). Eszter szerint sokat fejlődött (MIBEN???), Dávid is ezen a véleményen van. 9 pont.

5_4.png

Érkeznek a Fenegyerekek, Larácska olyan arccal fogadja a dalt, amit majd énektanárával kell énekelnie, mintha egy napon jelentették volna be, hogy holnaptól nincs Minimax, betiltják a csoki fagyit, és eltörlik a Karácsonyt is. Kamilka, az énektanár egyébként úgy hordja a tüllszoknyát és emberfej nagyságú virágdíszeket a hajában, mint más a V-nyakú fehér pólót, de én kussolok, mert ugyanaz a babahányásos fekete trikó savanyodik rajtam második hete. Az előadáson is meglátszik, hogy egy Katona Klári dal nem feltétlenül fekszik egy mai tizenéves kiskamasznak, mert elképesztően erőltetett és színpadias az egész. Mindenesetre Kamilka szerint Larácska olyan, mint egy kis paci, aki mindenhova bekopog. Már ha értitek.

7_4.png

Dorina és Ricsi táncolnak, ha már gyerekműsor, akkor megmagyarázhatná nekem valaki, hogy miért olyan, zenének csúfolt zajra táncolnak, mintha rozsdás traktor alkatrészeket raktak volna a faaprítóba. A koreográfia egyébként nagyon látványos, és csak egészen minimális illetlenséget tartalmaz, bár az szerintem nem feltétlenül fair, hogy a tánctanárom kívül még két másik táncos csatlakozik a produkcióhoz félidőben.Viki elemeféjó party himnuszára csirketáncol, számomra értelmezhetetlen ismét csak.

12_4.png

Az első kör után egyetlen pont a különbség, a következő körben pedig az extra pontért megy a harc, amit a csapatok ezúttal egy csapatprodukcióval igyekeznek elnyerni. Rami is beszáll, ezúttal énekel, pedig biztos voltam benne, hogy legalább olyan jó hangja lehet, mint nekem, azaz a jóisten mentsen meg mindenkit tőle, de nem. A koreográfiát viszont itt sem bonyolították nagyon, azon kívül hogy Eszti bemutatja a már jól ismert elképesztő, ám mostanra kicsit unalmas ugrásait, semmi extra nincs benne. Gergő csapata a Roma Soul Fekete-fehér számára lépnek fel, hangulatában sokkal jobban tetszik nekem, mint Rami csapatának előadása, és itt valahogy az összhangot is nagyobbnak érzem csapaton belül. Az extra pontot az ovisoknál Viki, énekeseknél Petra, a táncosoknál pedig Eszti és Zsolti, így micsoda VÉLETLEN, az utolsó kör előtt holtverseny alakul ki a két csapat között.

8_4.png

9_4.png

Jön az utolsó kör, a párbaj, Lara és Petra kezd. Mondjuk én a párbajt úgy képzelném el, hogy egy számot énekelnek együtt/felváltva, de ők két külön produkciót adnak elő, csak épp nincs szünet a kettő között. Így viszont valaki mindig áll keresztbefont karokkal a színpad szélén, amíg a másik énekel, ennek így tényleg sok értelme van. Viki és Kincső énekelnek és táncolnak a Pussycat dolls Hush hush szuperslágerére (!!!), ami nagyjából kimerül abban, hogy a szöveghez valami nagyon hasonlót halandzsáznak és ugrálnak a színpadon. A végére maradnak a táncosok, így, hogy most már csak két pár van, az ilyen egyszerű halandók számára, mint én is, könnyebben értelmezhető a látvány, nagyon fasza a koreográfia, és ha én lennék a zsűri helyében, nem tudnám megmondani, ki a jobb.

10_5.png

Nincs más hátra, mint előre, még van idő egy kis időhúzó népszavazásra közvéleménykutatásra a már kiesett csapatok tagjainak körében, hogy vajon ki fog nyerni. Az ovisok extra pontját Dávid hirdeti ki, aki ugyan arra a saját magának feltett kérdésre nem válaszol, hogy saját gyerekeit elengedné-e egy ilyen műsorba, de ugye itt már mindenki nyert. Csak most Viki egy kicsit jobban. Geszti húzza az időt az énekesek extra pontja előtt, rettenetesen sokat beszél, sajnos nem is tudok figyelni arra, hogy miről. De mint tudjuk, itt mindenki nyer. Petra egy kicsit jobban. ÉS EZZEL MEGINT HOLTVERSENY, nahát. Az utolsó egy pont dönt, melyet Eszti hirdet ki a táncosok között. Ma mindenki nyer, és senki nem vesztes. Kivéve a Lázadók, merthogy Dorina a Ricsi kapja az utolsó extra pontot, így ők nyerik a versenyt. Nyereményük fejenként másfél millió forint, Vikire lennék leginkább kíváncsi, hogy mire fogja elkölteni. Jövő héten még lesz egy extra rész, amikor minden csapat visszatér, már nagyon várom, de főleg a végét.

Címkék: kicsi oriasok
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása