Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Titkok és hazugságok 2x06 - A szülő

2016. október 09. 11:38 - Hoppancs

A sorozat legfrissebb epizódját megnézheted ma este, az AXN-en!

Mandy nagyban puffog, amiért Eric ennyire sokat ad a gyanús Danny szavára, amikor a bátyó genyó módon témát vált. „Miért nem mentetted inkább a házasságodat, mint hogy mások hülye kis jogi ügyeit rendezgesd?” kérdi empatikusan, mire Mandy kénytelen bevallani, hogy Greg már hetekkel azelőtt – válási papírnak álcázott - útilaput kötött a talpára. Hogy miért, azt továbbra sem szívesen közölné, de a halott feleség kártya bevetése után mégis rákényszerül: az ura nem akart gyereket. Amanda bőg egy sort, majd Eric vigasztaló szavaira azon ismert igazsággal reagál, miszerint egy férfi könnyen beszél, hiszen bármikor nyomhat egy Anthony Quinnt vagy Charlie Chaplint, a nőnek viszont kölökügyben vannak bizonyos korbéli korlátai. Ezt a tesó sem tudja cáfolni. Mandy közli, hogy nem kell a pátyolgatás, tud ő sírni egyedül is.

bscap0000_22.jpg

Másnap az irodában egy bizonyos Mark Peterson várakozik, méghozzá Kate-re. Ez a tévés médiumok korában annyira nem is fura, de azért Eric él a gyanúperrel, hogy a fickó nem tud a pottyanós incidensről. Mielőtt felvilágosítaná, kellemetlenül kivallatja, de Mark nem túl közlékeny, csak valami üzletet emleget. Sajnálja, hogy Kate kimúlt, a gyilkosság szó emlegetésére viszont látszólag nagyon megugrik a vérnyomása és/vagy cukra. Biztos azért pattan be a liftbe oly’ pánikszerűen. Nem, nem hajlandó elárulni, mit akart a holt asszonytól, aki egyébként nem foglalkozott üzletkötéssel.

Cornell ezalatt egy pincért faggat, aki a zuhanós parti napján tanúja volt, ahogy Kate és a felfelé nézegető nő (továbbiakban FNN) együtt ebédel. A bájos nyomozó keményen kritizálja a pasas hallgatózásának minőségét, de csak annyit tud belőle kihúzni, hogy FNN egy férfi miatt fenyegette meg Kate-et. Andrea elengedi az áldozatot, majd lerázná a Danny tartózkodási helyét közlő Ralstont is, aki egy számára fájdalmas eseményt emleget. A dolog éppen két éve történt, és sanszos, hogy összefüggésben van a társa halálával. Vagy inkább azonos vele. Az évforduló pszichés hatását hangsúlyozandó, Danny meglátogatásához Cornell csini golyóálló mellényt erőltet Ralstonra. Ó, hát csak nem ennek hiányából lett baj a múltkor?

bscap0001_9.jpg

A motelszobában Dannynek csak hűlt helyét találják. Ralston arra következtet, hogy Andrea figyelmeztette a bukott kollégát, akinek pont maradt ideje meglépni, amíg a mellénykét igazgatták és Facebook fotókat lőttek róla. Bizonyítékot nem talál, mire Cornell lekémezi és oda a jó hangulat. Ralston durcásan lelép, Andrea meg már elő is kapja a speciális Danny-telóját, amin a következő randiról szóló üzi várja. JAG őrnagy szintén nem boldog, mert már ki tudja, hány napja nem tudja, ki az az FNN, ráadásul a szökevény zsaru is kicsúszott a kezéből. Cornell felesel, majd kikéri magának, hogy Ralston feladatokat kap az Ő ügyében. JAG is céloz arra a bizonyos DOLOGRA, ami két éve történt, és ami miatt aggódik, hogy Andrea bekattan és Mici Mackó maszkban lövöldözni kezd egy gyorsétteremben. Javasolja, hogy vegyen ki szabadnapot, de a nő köszöni, tök jól van, mint Ross Geller, amikor elfelejtett fogókesztyűt venni. Ha esetleg mégis szeretne rosszabbul lenni, akkor beszélhetne az exférjével, aki most már személyesen kereste a melóhelyen.

bscap0002_8.jpg

Patrick csicskának érzi magát, mint Tiv Tivy a villában, mert milyen már, hogy vele küldték fel Ericnek a Mark Petersonról szóló anyagot. Fivérének esze ágában sincs beavatni, mert hajlamos infókat továbbítani egy bizonyos Melanie-nak, mindenki kedvenc bokszzsákjának. Aki persze nem léphet ki ebből a szerepből, mert ha igen - mint amikor beszólt Mandynek - akkor egy darabig még belerúgni sem lesz hajlandó a nemes Warner család. Patrick meg is unja, és biztosítja Ericet, hogy John és Neal után  most már az ő társaságát sem kell elviselnie. Lassan már csak May marad hűséges, de a családterapeuta szerepével hiába próbálkozik. Eric nem akarja visszahívni ismeretlen helyre távozott apját, viszont arra kíváncsi, hogy nyitott-e valaki engedély nélküli bankszámlát. Kiderül, hogy Petersonnal Kate egyeztette a randit, és rajta kívül a tőzsdefelügyelettel és az adóhivatallal volt talija aznap. Kelleni fog egy új törvényességi ellenőr.

bscap0003_4.jpg

Danny a nagyon hatékony baseballsatyó-napszemcsi kombóban várakozik Cornellre, aki a tisztára törölt mobil átadása után azt javasolja, hogy tűnjön el, és csak akkor jöjjön vissza, ha már nem körözik. A férfi tiltakozik, de Andrea letartóztatással fenyeget, úgyhogy egy időre le kell mondania a segítségéről. Ericet a dühös Melanie várja, aki nem örül, hogy nem bíznak benne és hogy a csodás Kate-tel ellentétben mindig lenézték. Ez nem verseny, mondja Eric megvetően, aztán csendes, hazugasszonyozással és aranyásózással fűszerezett verbális agresszió bontakozik ki a felek között. Melanie és Eric egyaránt megvédené Patricket a másiktól, és most éppen a nő áll nyerésre. Győztes mosollyal vonul el a fejcsóváló Patrick oldalán. May bájos fotót mutat Ericnek az építész Mark Petersonról, és nejéről, aki nem más, mint FNN személyesen. Eric sem felejtette még el a felvételt, úgyhogy már megint mindenféle gondolatai támadnak.

bscap0004_5.jpg

Cornell beugrik 18 hónapja tiszta, kellőképpen hűvös leányához, és meglepődik, hogy az egyedül van otthon. "Hát, apám éppen a fiatal, vicces csajával hetyeg valahol, és bízik benne, hogy nem a híd alatt találnak tűvel a karomban, ha egy órára kivon a felügyelet alól." Cornell bármit mond, nem tud jól kijönni belőle, úgyhogy a vitát megelőzendő elhúz. Ralston bocsánatot kér, pedig igaza volt. FNN-nel, vagyis Belinda Petersonnal nem jutott semmire, hiszen ő nem Cornell, de még csak nem is Eric. Andrea azt javasolja, nézzen utána a hotelek recepcióin, mert a hölgy valószínűleg nem helyi lakos. Ő lehet Kate fiának örökbefogadója.

bscap0005_5.jpg

Ethan végre szemtől szembe kerül az ő Andreájával, hogy harmadikként emlékeztesse a DOLOGRA, amire Cornell a szükségesnél egy fokkal hangosabban reagál. Vagy kettővel. El is vonulnak egy meghitt kihallgató helyiségbe, hogy megbeszéljék utódjuk gyógyulását, amire Ethannek már terve is van. A szó azonban hamar visszaterelődik az évfordulóra, és végre megdobnak minket egy flashbackkel. Cornellt – minden bizonnyal nyugdíj előtt álló – társával, Ivan Dale-lel ül egy kocsiban, magánéleti csevejbe feledkezve. Elpanaszolja, hogy Ethan válni akar, amit Dale szerint rosszul tenne, hiszen szereti, és a házasság fontosabb, mint az, hogy ki kinek a lányát csukatja le. Felosztják egymás közt, hogy melyik házba csengetnek be, és sajna Dale-nek pont bunkóék jutnak, akik a kopogásra lövéssel reagálnak. Cornell hiába hadonászik pisztollyal, a zokogás pedig még kevésbé segít. A jó öreg Ivan jobblétre szenderül. Ethan jó pszichiáterként elégedetten szemléli a síró exet, akit zavar, hogy máig nincs meg a gyilkos. Ráadásul nem nyomozhat az ügyben, mert szabályellenes. Ethan szerint ez őt nem szokta zavarni. Andrea nyekereg, mert állandóan akadályozzák a munkában.

bscap0006_5.jpg

Eric felkeresi Markot, aki ugyan nem lövi keresztül az ajtót, de beengedni sem akarja. Most a feleség az engedékenyebb, igazán sajnálja, hogy ilyen szarul alakultak a dolgok, és megbánta, hogy szemét volt Kate-tel. Ugrunk az ominózus párbeszédre, amit a pincér nem tudott megfelelően kihallgatni. Belinda nem akarta, hogy Kate megismerkedjen Charlie-val, és jól összezavarja az élmény. Kate mélyen benyalt neki, és arra kérte, gondolja át a dolgot. Eric a friss infók alapján a maga tapintatos módján meg is gyanúsítja a nőt, hogy akkor már tuti ő ölte meg Kate-et. Az a legszebb, hogy ezt még Mark is el tudná hinni róla, biztos gyönyörű a házasságuk. Azt javasolja Belindának, ne árulja el, miért ment az épületbe a buli estéjén. Az érintett mindezt eléggé rosszul viseli, meg azt is, hogy ura támogatta volna az újraegyesülést. A pár veszekszik, Belinda pityereg, és kéri, hogy nézzék meg a teljes felvételt, amin rajta van, mikor távozott. Hát, azt törölték, mondja Eric. Belinda sejti ki lehetett, ugyanis pont látta, ahogy egy csini, csöcsös, feltűnően öltözött bige, ismertebb nevén Melanie jön ki a biztonsági helyiségből. Eric már éppen alkalmazná a jól begyakorolt feldúlt távozást, amikor előkerül Charlie is, aki felismeri, mert már látta. Az anyjával.

bscap0007_5.jpg

Kiderül, hogy mivel nagykorú, a szülei tök fölöslegesen próbáltak beleszólni, hogy mit tegyen, és amikor levelet kapott az ügynökségtől, ő maga eredt Kate nyomába. Félt, hogy mi lesz, ha rosszul sül el, ezért előbb csak távolról leste meg, de megnyugodott az Erickel nevetgélő asszony láttán. Belinda – aki követte odáig – viszont már nem annyira, mert rettegett hogy elveszíti. A kis család meghatottan borul egymás vállára, Eric letesz a további zaklatásról, és a vér szerinti apát sem fedi fel. Ezután kaját visz Gregnek a kórházba, mert legalább egy emberrel szeretne kibékülni. Mesél Charlie-ról, mire Greg elkottyantja, hogy igenis akart gyereket, nem is egyet, de hiába, nem ment. Miután Amanda foltosra szurkálta és teletömte magát hormonokkal, ő szóba hozta az örökbefogadást, de neje nem állt le, és már annyira szar lett az életük, hogy Greg inkább kiszállt.

bscap0008_5.jpg

A rövid szünet után Cornell ismét Ericet boldogítja. Megbeszélik, hogy mindketten hazudnak egymásnak, de inkább nem kéne. Meg a rendőrség háta mögött nyomozgatni és a profikat akadályozni sem. Eric előhozza a megunhatatlan Ben Crawford-ügyet, meg az ártatlanok bezáratását, mintha nyomorult Cornell tehetett volna róla, hogy Ben a pszichopata kislányát védte. Eric nem hajlandó abbahagyni az akciózást, úgy tűnik, ezek a Warnerek már csak ilyen makacsok. Cornell erre lazán belengeti az újabb börtön lehetőségét, ha esetleg valami félremenne. May megtalálta a bankos levelet, de nem tudta kideríteni, ki nyitotta a számlát, majd vett fel 12 milliót, megkárosítva a befektetőket. A titkárnő bevallja, hogy köpött Cornellnek egy Kate és Neal közti veszekedésről, aminek tárgya a munkahelyi szex volt. May szinte biztos benne, hogy Neal és Melanie között. JAG behívatja Andreát, hogy megígérje, nem fogják feladni Dale megoldatlan ügyét. Kéri, hogy ne hibáztassa magát, mert ha Ivannel nem válnak szét a drogtanyánál, most ő is halott lenne. És milyen szar volna most nekünk. Eric betér az ominózus bankba, ahol szerződésmásolatokat meg számlaforgalom-kimutatásokat kér. Már rögtön az első papírnál agyvérzés-közelbe kerül, e szerint ugyanis Patrick Warner nyitotta a bűnös számlát. Ha nem névrokon, akkor ez több, mint kínos...

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása