Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Quantico 1x09 - Guilty

2016. október 06. 13:00 - Scott Pilgrim

A jelenben indítunk, ahol Alexet letartóztatják, de nem börtönbe viszik, hanem le a pincébe kihallgatni. Ugrunk a múltba, Miranda kórházban, a gyerekét körözik. Simon szervezkedik valamit telefonon, de azt mondja, nem tud részt venni az akcióban, vacillál. Ryan elmondja Alexnek, hogy Liam már egy hete nem jött be dolgozni, arról pletykálnak, hogy lecserélik. Alex elmegy Liamhez, akit a lakásában részegen fetrengve találnak, úgyhogy Alex berakja a tusoló alá józanodni. Ugrunk a jelenbe, Alex jogi képviselője egy régi ismerős, Elias, akiből ügyvéd lett. Viszont megérkezik egy szuper kihallgató csoport, akik bármire képesek, hogy vallomást szedjenek ki Alexből, és átveszik az ügyet elnöki utasításra. Ez senkinek nem jó, Elias-nek össze kell dolgoznia Liamékkel, hogy visszakerüljön az ügy hozzájuk. Visszaugrunk a múltba, új epizód, új teszt, egy sorozatgyilkosokra specializálódó szupersztár érkezik, csapatban kell dolgozni, kapnak sorozatgyilkosokat és gyilkosságokat, mindegyik sorozatgyilkosnál az egyik áldozat nem az övé, meg kell találni a kakukktojást. Ugrunk a jelenbe, ahol Diane Goodwin nevű ügynök hullájához hívják Calebet, gyanús lesz neki, hogy nincs meg a halott telefonja, holott minden mása előkerült a törmelékek alól. Liamék lemennek a pincébe és dühösen konstatálják, hogy elvitték Alexet. Alex egy ismeretlen sötét helyen találja magát, ahol egy ijesztő alak üdvözli és megkérdezi, hogy elkezdhetik-e, nagyon sejtelmesen fenyegetően.

vlcsnap-2016-10-04-19h47m45s090.png

Közben a Caleb-Elias-Shelby-Simon összetételű csapat valamiféle konspirációra kezd bukkanni, a robbantás előtti napon Diane Goodwin jelentette, hogy valaki Alex jelvényét használta, de nem foglalkoztak vele. Másnap holtan találták a törmelékek alatt, de valójában nem a merényletben halt meg és még a telefonja is hiányzik. Nyomozni kezdenek, Natalie gyanúsan szemléli a pus-must. Ugrunk a múltba, mindenki sikerrel teljesíti a tesztet, Simon kiemelkedő. A szupersztár Susan meghív mindenkit egy körre. Ryan látja, hogy Liam hívja Alexet, aki zavartan kinyomja, nem tetszik neki, hogy a lány titkolózik előtte, elmondja, hogy tudja, hogy reggel Liamnél járt, csak azt nem tudja, hogy miért. Ugrunk a jelenbe. Elias és Caleb felvételeket néz, aztán rábukkannak egyre, ahol a robbantás előtt Alex elhagyja a lakását, majd csak úgy eltűnik. A két kamera közt van egy vakfolt, pár méter, ott rabolhatták el, ráadásul az FBI-nál dolgozó emberek ismerik is ezeket a vakfoltokat. Elmennek az Amin ikrekhez, és azzal a feladattal látják el, hogy egyikőjüknek el kellene játszani mindkettőjüket, hogy azt gondolják, senki nem hagyta el az épületet, míg a másik megvizsgálja ezt a vakfoltot. Közben Alexet nem fizikai erőszakkal vallatják, mert rájöttek, hogy az nem lenne hatásos, hanem inkább Ryant kínozzák előtte. Megemlítenek még az anyja titkát, hogy napvilágra fogják hozni, amiről még nem tudjuk, hogy micsoda.

vlcsnap-2016-10-04-19h49m06s272.png

Natalie megzsarolja Shelby-éket, hogy beköpi őket, ha nem avatják be, mivel látta, ahogy az Amin ikrek egyike 15 percenként átöltözik. Végül ő is a segítő csapat tagja lesz. Közben kiderül, hogy a kihallgatók még azelőtt fogták el Ryant és Az Ismeretlen egyik tagját, mielőtt előbbinek elláthatták volna a lőtt sebét, ami azóta már vérmérgezést kapott. Ugrunk a múltba, a szupersztár Susan ivós játékot játszat sorozatgyilkosokkal, végül elmegy Simonnal kajálni, akit az egyik ügy nem hagy nyugodni. Megérkezik Alex, békülőben vannak Ryannel, de szól a telefonja, Liam egy kocsmában itta szarrá magát, a pultos telefonált Alexnek, mert ő hívta utoljára. Ryan ezen kissé kiakad, mert Alex elmegy összeszedni, hiába mondja el neki, hogy azért van ez mind, mert Liam éppen alkoholba menekül a problémái elől. Vissza a jelenbe, Nimah talál a vakfoltban egy furgont és rongyot, amit kloroformba áztattak, a felvételeken látnak egy taxit is, ami pont a vakfoltnál parkolt le, majd oda ment, ahol megtalálták Alexet. Összerakják az egészet és Liam elé viszik, mondván, hogy ennek már elégnek kell lennie, hogy visszaszerezzék Alexet. Ugrunk a múltba, Alex összeszedi a bárból a maga alatt levő Liamet. Közben Simon kaja közben leleplezi Susant, hogy az egyik gyilkosságnál bizonyítékokat hamisított, csak hogy az egyik általa elkapott gyilkosra terelje a gyanút. Susan finoman megfenyegeti, jelezve, hogy tudja, hol vannak a bár biztonsági kameráinak vakfoltja.

vlcsnap-2016-10-04-19h49m30s276.png

Ryan meglátja, ahogy Susan mintha tuszkolná ki az ajtón Simont, utána is megy és sikerül leépítenie róla a nőt, aki még búcsúzóul lesmárolja Simont, majd odasúgja, hogy úgysem tudná bizonyítani. Simon elmondja Ryannek, hogy jó eséllyel megmentette az életét. Ugrunk a jelenbe, Ryant egyre tovább kínozzák, Alex már megtörne és bevallana bármit, amikor megjelennek Liamék a megfelelő végzéssel, hogy innentől átveszik. Ugrunk, Ryan orvosi kezelés alatt, Alexet meg felmentik, meg mindenkit, aki segített neki, Liam már hisz neki. Viszont a robbantó terve az volt, hogy elfogják Alexet, arra nem számított, hogy menekülni fog, szóval Liam utalgatni kezd rá, hogy ahhoz, hogy elfogják a második bomba előtt a tettest, el kéne velük hitetni, hogy a tervük rendben halad. Visszaugrunk az időben, Natalie-ról kiderül, hogy van egy 4 éves gyereke, aki felett elvesztette a felügyeleti jogot, miután belépett. Caleb hívást kap az apjától, hogy Shelby féltestvére, akinek az összegeket utalja, valójában nem létezik. Ryan közli Alexszel, hogy már régóta elmehetett volna, de maradt, most viszont mégis úgy dönt, hogy megy. Susant elítélték Simon fülesére, amire a többiek ellene fordulnak, úgyhogy a fickó felhívja a kétes kapcsolatait, hogy mégis részt venne az akcióban és találkozik egy szakállas emberrel. Kap egy usb-t New York tömegközlekedésének tervrajzairól. A jelenben pedig Alex bűnösnek vallja magát, a médiának is ezt nyilatkozzák le, és elítélik.

Címkék: quantico
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása