Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x39 - Visszasírjuk a Hotel hetet

2016. október 05. 07:44 - Chat Géza

kepernyofoto_2016-10-05_7_18_52.png

Nem mosakszom előre, de azért szólok, a Hotel hét után várható volt egy kis megcsömörlés, a turbókontent beszakadása. Ez menetrend szerint meg is érkezett. Az sem segített a közepes adás minőségi feljavításán, hogy Nádai Anikó annyira távol állt a bejátszók szakszerű felszopásától, mint Makó Jeruzsálemtől. Oké, nem lehet mindig halál vicces dolgokat beadni műsorba, ha a lakók nem csináltak semmi olyat, de ha már műsorvezetői titulusban van, és fizu gyanánt feltehetőleg nem egy zacskó szotyival dobják meg adás után, talán illene VEZETNI azt a műsort, és nem csak enerváltan beásítani a kamerába pár erőtlenül megformált lepkefing véleményt. Na, mindegy. Elsőként Lóri hívja magához Tivyt egy taktikai megbeszélésre. Ehhez feltétlenül le kell feküdni a sufni kihúzhatós kanapéjára, hisz a sok tespedést nem árt fellazítani egy kis relaxáló, ágyon pusztulós punnyadással. Itt Idézném a beköltözés napjától akut tüdőbajtól köhögő Lórit:

"Evelinnel fogok kimenni."

kepernyofoto_2016-10-05_7_17_08.png

A villa szabályzat szeszélyesebben alakul, mint Tivy idegrohamai, mert eddig tilos volt a kihívás előtti percekig nyíltan kimondani, hogy ki kit fog kivinni. Ez egy kijelentő mondat. Minimum egy levelet megért volna, hogy Lóri, rábasztál, nem mondhatod ki annak a nevét, akivel megmérkőzöl vasárnap, te majom! Röpül a bünti. De ez nem történt meg. Kapcsoljunk is át a hálóba, ahol Sittes Krisz Alekosz pózban nézi végig a szomszéd ágyról, amint VV Csillámpóni összepinázza Soma fekhelyét. Az egykori Z+-os, ma már köztévés PetőPhilipre igencsak hajazó pinabubus, csókkirály Soma nem örül az új hálópajtinak.

"Attól féltem, hogy lesznek nyúlka-piszkák az éjszaka során."

De ennél sokkal durvább dolog történt. Döbbenet ült ki soma arcára, amikor meglátta, hogy nem egy 120 kilós pali horkol mellette, hanem egy finom kislány, egy tünemény, Vivi. Az ominózus horpasztás robschneideri értelemben vicces megvitatására is sor kerül reggel.

kepernyofoto_2016-10-05_7_17_42.png

- Egyébként egy hajszál választott el attól, hogy megerőszakoljam, csak elaludtam. - mondta Vivi

Erre Tivy velős, már-már öblös, recsegős véleményt riposztolt: befingott a szobába. A stúdióban Anikó megköszönte az érdemi hozzászólást, a szakkomentárt, majd teljesen leblokkolva jelentette be, hogy az új tematikus hét jegyében újságírók lesznek a lakók. Ez a parádé három napig fog tartani, így váltja majd egymást a három főszerkesztő, hogy Lóri, Mici, Evelin.

Amíg a kis Spotlight megírja az év sztoriját, ami már a címben is a legkattintékonyabb hívószavakkal TÁMAD!!!, mint MEGLEPŐ_FORDULAT, addig Vivien Soma megbúbolásán melózik veszettül, ami már simán átcsap szexuális zaklatásba. De nincs kefe, mert Soma úgy fél a lány méhszájától, mintha valami dimenziókapu bejárata lenne a pokolba, pedig Vivcsi egy 40%-os részvételi arányú, de 98%-ban faszt tartalmazó turbóbaszástól is fossá élvezné az agyát.

 kepernyofoto_2016-10-05_7_21_25.pngTivy (a VV8 Pongója) mi a faszt csinál?

Időközben Soma megkapja a "bárkire, bármikor rábaszhatod a lila kendőt" előjogot. Ez okoz némi fejtörést, mert a srác egyből rátenné Evelinre, hogy Lóri ne vigye ki. A  kussolás helyett ezt el is mondja valakinek, ami Lóri fülébe jut, aki máris zsarol, ha így lesz, akkor Tivyt viszi ki. Értelmét ne keresük, ez lesz. Tivy ismerteti a csibész becsület definícióját.

Vannak spanok, akiket nem dobunk egy pináért, tesóm.

És már stuffolja is a krút Soma ellen, aztán eljut az agyakig, hogy itt nem is a kisgyerek a vérgeci, hanem Lóri, aki itt fegyverként használja a "barátságot." A YouTube Isten aztán le is ül Lórival, hogy hallod, tesóm, ne engem vigyél már ki. Áh, Dinát meg kell bosszulni, ez erről szól. De hát én a Dina barátja vagyok, erre engem vinnél ki? Az most mindegy.

kepernyofoto_2016-10-05_7_23_02.png

A beharangozó alapján nagyon vártam a Villa Firka első számát, de mivel Zsóti írta az egészet, ezért mondhatni elfogadhat lett a szaklap. Nem is érdemelt az egész többet egy nettó négyperces bejátszónál. Persze Mici azon azért besérült, hogy az ősi bulvárkódexből kibányázott szuperjelzővel, a NEHÉZBOMBÁZÓ-val illették, Vivi meg a róla és Somáról készült fotón depizik.

Holnap Dávid húsfaszt növeszt magának, mert a beharangozóban azt látni, hogy leveszi magáról a védettséget jelentő lila kendőt, majd azt mondja Lórinak, hogy ha ez tényleg a vendettárú szól, akkor vigye ki őt, azt szevasz. Ez azt jelenti, hogy Som-Som máris élt az előjoggal és kikérte Evelinnek a kendőt, vagy és én ebben bízok, a szerkesztők is hallották a poszt elején leírtakat, hogy Lóri kimondta, kit fog kivinni, ami  púderrel meghintett száraz fasszal bassza szét a kihívásra dramaturgiailag felépített adásmenet izgalmait, így beküldtek egy levelet, hogy be lehet fáradni a raktárba és fel lehet venni a szopóálarcot, mert akkor Evelint nem lehet kihívni. Plusz holnap Miciék tolják az újságírói kontentet. Ott, Tivy, Soma, Vivien és Mici tollában lakik a zsurnalizmus, abban egész biztos vagyok.

 

Címkék: való világ vv8
708 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Commodore 2016.10.06. 00:11:13

@Commodore: Nem egy nyerő szerep. (qrva)

Akasa27 2016.10.06. 00:12:39

bárhogy csűri-csavarja a lóri gyerek, se szép, se okos nem lehet.

mobilos perpetuum 2016.10.06. 00:13:31

Hajrá Lóri, szakácsnak még ott marad Ati.!!!

pomac 2016.10.06. 00:29:26

@Rémület: voltak még csip-csup ügyek ,de azért nem mindennapos zúzós balhék mint ' dina' idejében

Avanivi 2016.10.06. 00:37:06

@pomac: "megláttam hogy ikertestvére van, összeállta kép hogy ide tényleg nem normálisak jelentkeznek :D"

No most akkor meséld el nekem, hogy akinek van ikertestvére az miért nem normális?Jól gondold meg mit akarsz leírni:((

Komeszka 2016.10.06. 02:09:56

@mobilos perpetuum: Csak azt mond meg nekem, hogy Lóri miért akar bosszút állni? Dina hívta ki Dávidot.

2016.10.06. 06:20:17

bealudtam mire kezdődött volna. ki lett a párbajti végül?

Costanza 2016.10.06. 07:11:41

@MacákékIcukája: igen mert furinak lenni publikusan gaz.. Na ez a gaz. (foleg hogy otthon a negy fal kozott mindenki furi, vagy meg furibb hmm)

Cérnahuszár 2016.10.06. 08:16:09

Hát Lóri ezt a pátbajt bebukta nálam. Neki drukkoltam volna ha tényleg így tervezte volna a dolgokat, csak hát egyszer azt mondta hogy volt egy terve, amit újra kellett gondolnia amikor Dávid levette a kendőt. Sajna szó sincs arról hogy ezt ő így alakította mert azt akarta hogy Dávid levegye a lilát.
Nem tudom hogy a nevelőanyák hol élnek.....de szépen elhiszik amit hinni akarnak.

Dávid jobb taktikus számomra, a malom játékban ezt hívják csiki-csukinak amit csinált.
Egy hiba csúszott a számításába, az hogy soma mindenképp rátette evelinre a védettséget, ha nem teszi, Lórinak kettejük közül kellett volna választani és akkor azonnal kiderül hogy meghazudtolja magát vagy sem. De azért így is sántikál Lóri érvelése.

Rémület 2016.10.06. 08:36:32

Ati nem is hülyegyerek. Leült dumálni Lórival, hátha nem viszi ki, de lesunyizta szépen szemtől szembe, így kifelé is szerzett egy plusz pontot.
Zsolt miért utálja ennyire Micit?

Rémület 2016.10.06. 08:40:00

Dávid azért jobban teszi, ha nem fejti ki a párbajon, milyen is a Lóri gyerek, mert nem lesz szimpatikus a bűnbánó, szerelmes Lóri mellett.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.06. 08:50:31

@Cérnahuszár: sántikál?! úgy pillog hogy egy légkondi kutyafasza hozzá képest.
figyeld meg, ha kiesik, remélem! azt fogja mondani , hogy direkt esett ki ő így bosszul. a fhaasz :)

MacákékIcukája 2016.10.06. 09:10:14

@Cérnahuszár: az emberek mindig bekajaljak amit hallanak, elfelejtenek szkeptikusnak lenni

@Rémület: igen, ez sztem is jo huzas volt reszerol

2016.10.06. 09:10:39

@Cseszlovák Gyurmafilm: Ez jó. :)) Szóval Dávid megcsinálta. Lóri meg kihívta. Azt gondolom, neki itt a vége a villa karrierjének. Dinát utálják kint, nincs szavazótábora aki segíteni tudna neki. Tivy gárdája, már ha valóban van, akkora és szavazói hajlandóságuk is van, szintén nem fog segíteni, mert a mesterüket fenyegette. Ha csak Tivy őket erre nem kéri. De neki sokat számít a csibész becsület, és most Dávid ezzel a húzásával talán pozitívan változott nála. Nem láttam este az öffit, most meg nincs áram itthon. Vakon vagyok teljesen. Milyen volt bent a villában Dávid eme lépésének megítélése?

WICKEDWITCH 2016.10.06. 09:17:43

Sziasztok!Hajra David!:)
A heten nagyjabol olvaso uzemmodban vagyok,mert nincs turelmem telon ennyit potyogni.Ket kerdesem lenne:Vajon letezik olyan ember,aki komolyan bevette,hogy Lori ezt igy tervezte?(a rokonain kivul) Es hogy Zsolti min rohogott akkorat,miutan David levette a kendot.(lehet,hogy tok lenyegtelen momentum volt,nemtom)
@Rémület: Paran beszeltek itt multkor,hogy mert hasonlit az anyukajara,aki meghalt(es talan alkoholista volt,de ebben nem vagyok biztos)

MacákékIcukája 2016.10.06. 09:20:23

@ALOKSAKTRHEE: mindenki padlot fogott, elkezdodott a "jaaaj neeeee tesooo ne csinald neee"-musor. Zsolti es Vivi kb hatterbehuzodtak. Ati sirt es teljesen ki volt akadva, David nyugtatgatta.

MacákékIcukája 2016.10.06. 09:21:44

@WICKEDWITCH: az jo kerdes, arrol en is lemaradtam (pedig felkaptam a fejem a rohogesre). Ma vissza kell neznem azt a jelenetet, mert Zsolti es Vivi ott maradtak Lori mellett es erdekel a reakciojuk.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.06. 09:21:48

@ALOKSAKTRHEE: megvan ennek a varázsa és úgy vagyok itt hogy egy öfit se láttam. nekem sokkal nagyobb élmény mikor este a kommenttársak rakjá helyre a mozaikokat a fejemben :)

2016.10.06. 09:31:06

@Cseszlovák Gyurmafilm: Értem. De olyan soká lesz még este. :))@MacákékIcukája: Köszi. Tivy?

2016.10.06. 09:37:08

@Komeszka: Lóri tanácsára. Hogy is mondta, hallgass a szívedre. Ergó Lóri tehet közvetve a szerelme, khmmm. ... Dina kiséséről. Szóval így már értem a bosszút. Lóri a kiesésével saját magán áll bosszút.

2016.10.06. 09:44:45

@pávör dragonfruit: Na nekem ez eddig a nap kommentje. Még a végén felutazok, megnézni. Popcornt is viszek. :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.06. 09:46:26

@Cseszlovák Gyurmafilm: anélkül élni nem lehet,Mici akkor egy zombi?:)

2016.10.06. 09:46:31

@PeniValdes: Eddig is nagy volt, nem? :)) De tökös volt, való igaz. Mit ér meg neked, hogy dobjak egy szavazatot Dávidra? ;) :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.06. 09:52:37

@PeniValdes: agy nélkül is elvannak jópáran ebben a szép országban :)

MacákékIcukája 2016.10.06. 09:54:34

@ALOKSAKTRHEE: Tivy nagyon hangosan nemartesozott, most szereti Davidot es nagyot csalodott Loriban.
Ketto szavazatot is dobhatsz ra :P

2016.10.06. 09:56:51

@MacákékIcukája: Hogyan? Egy telóm van. Meg egy tabletem. Rendben. De beszéljünk a piszkos "anyagiakról". Nálam természetben is lehet " fizetni". ;)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.06. 09:59:00

@ALOKSAKTRHEE: rendben,megoldható részemről.
mennyi burgonyát kérsz?

MacákékIcukája 2016.10.06. 10:01:17

@ALOKSAKTRHEE: nezd meg az appot, a bejelentkezes resznel megkapod a valaszt a kerdesedre ;)

2016.10.06. 10:02:50

@PeniValdes: Burgonyát? Aha. Na neeeee!!!! Nem pont erre gondoltam. Nagyon nem. :D

2016.10.06. 10:11:07

@PeniValdes: Peny. Idéző jel nem mond semmit? :))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.06. 10:20:14

@ALOKSAKTRHEE: amúgy rossz helyen volt az idézőjel. a "természetben fizetni" a helyes szvsz. ennyi erővel a "nálam" is lehetett volna. már "elnézést" :D

2016.10.06. 10:31:13

@Cseszlovák Gyurmafilm: Na köszi. :D Megjegyeztem. ;)

moletty 2016.10.06. 10:38:23

@Cseszlovák Gyurmafilm: Akarjátok, hogy részletezzem a "természetben fizetni" (finoman ahogy szoktam) ?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.06. 10:38:37

@Krétagarbó: Mégis Lórira szavazok. Dávid a pozitív tuja Lóri a negatív tuja, nekem most még inkább a negatív tuják kellene a műsorba, mint a pozitívak, bosszant egy kicsit az is, hogy Dávid túl biztosnak gondolja a győzelmét. Szerintem Tivy, vagy Evelin mentés miatt felesleges volt levennie, az egyetlen ok, amit megértek nála, ha Ati mentés miatt vette volna le a kendőt. Ezzel együtt most azt mondom, hogy Lóri nagyon izomagyú, nem kellett volna felvennie a kesztyűt Dáviddal...

pávör dragonfruit (törölt) 2016.10.06. 10:39:40

@ALOKSAKTRHEE: Nem ugrik oda az egerem, hogy melyik kommentre írtad, de köszi mindenképp :)

moletty 2016.10.06. 10:39:54

Vivi egy kis idióta, de legalább a kibaszott szája ne lenne állandóan nyitva!
Tivy pedig idegbeteg agresszív vadbarom, akit egy husánggal agyon kéne verni (nem is értem, miért nem tette még meg senki Angliában)

KapitányG 2016.10.06. 11:17:13

@pávör dragonfruit: Szerintem a Keletiben kutyázósra.
(Odaugrik, ha nem az utolsó 100, hanem az összes kommentet nézed)

2016.10.06. 11:42:23

@moletty: Igen. Érdekelne. ;)

pávör dragonfruit (törölt) 2016.10.06. 11:44:39

@KapitányG: @ALOKSAKTRHEE: Ah köszi, telefonról nem akart sehova ugrani :)

alsophila grahami 2016.10.06. 12:00:56

@VV Erőlegény: szia Erőlegény :) szerintem is elcseszte ezt most Lóri, de még mindig jobb alternatívának gondolom Dávidnál, szal egyetértek veled, csak abban nem, hogy Dávid pozitív karakter lenne... szerintem ő ritka alattomos, sunyi, manipulatv játékos, és mint ilyen, számomra ellenszenves is; rengetegszer adta jelét ennek, én nem kajázom meg a jámbor, intelligens kultúrstílt, amivel eteti a bentieket éppen úgy, mint a nézőket idekint, láttam, ahogy "vallatta" kaján, önelégült vigyorral a képén Lórit a dinás ügynél pl., vagy ahogyan az arcába adja a korrektcsávót, de a hátamögött minden egyes alkalmat megragad, hogí döntse rá a savat, satöbbi...
folyamatosan tolja a karaktergyikolászást ellene, a sameszának is csak ezért tette meg,hogy minden mocskos munkát vele végeztessen el, miközben ő meg a

alsophila grahami 2016.10.06. 12:03:37

@alsophila.grahami: ááá blogmociiiiii! szal... hogy közben ő meg a háttérben jófejkedhessen a többiekkel, ugyancsak azt erősítve ezzel bennük, hogy L. mekkora tróger - szemben vele, aki még hotelmenedzserként is jóarc tud maradni.

alsophila grahami 2016.10.06. 12:13:26

@alsophila.grahami: és azt láttátok, hogy mindahányszor L szót kap, aká feladatban, akár máskor, szituációfüggően vagy a szemét forgatja és elfordulva - a többieknek - röhög,vagy akár nyíltan is kiröhögi,betámadja, amikor má a többiek támogatását is maga mögött tudja... számomra ő a villa igazi aljas ge... genyója, nem Lóri, aki csak műmájerkedik ezzel (gyakorlatilag önmagát hülyíti ezzel).
nem szeretném, ha egy ilyen forma nyerne, de még csak a döntőbe se várom, bizonyára nem véletlen az sem, hogy a megannyi látszólagos (vagy akár valós) skillje ellenére egy igazi lúzer kint, párt találni képtelen, etc... egy vérgecc** frusztrált alak, aki képesmegvezetni az emberkéket maga körül, de hamar lelepleződik.

alsophila grahami 2016.10.06. 12:21:29

ez a mostani húzása is egy teátrális manipulatív húzás volt, aminek Lórántka sajnos bedőlt... sajnálatos, de mentségére legyen mondva, hogy a bentiek és a kintiek jórésze ugyanúgy benyalta Dévid kis színjátékát, és L nagy valszinséggelbukni fogja apárbajt, de azért én neki adom az appomat, lesz ami lez, ha kiesik, így járt - miért nem gondolkodott -, ha megnem, leyzmajdnagypofára esés odabent, jííhá, azt nagyon bírnám! :P

alsophila grahami 2016.10.06. 12:24:30

@alsophila.grahami: bocsi a sok értelmetlen szóláncolatért, a google billzet egy mesterséges intelligencia,és többet képzel magáról, mint amire képes, a szóközöket különösen rühelli, ez van. ;)

pomac 2016.10.06. 12:37:40

@Avanivi: mert miért kellene meggondolnom ,ha nem érted nem érted nagyon nem izgat

moletty 2016.10.06. 12:39:23

@alsophila.grahami: Egyetértek veled Tesó ! Én is rühellem Dávidot és hajrá LÓRI !
( Bár ő is egy ritka görény alak,de ez a jó benne!)
Hajrá LÓRi és Hajrá Dina (ez utóbbi már lehet hogy késő:)

moletty 2016.10.06. 12:41:01

@pomac: Szarjál bele Tesó ! (Én sem értettem egyébként az ikertestvéres faszságodat, de ki nem szarja le :)

pomac 2016.10.06. 13:20:21

@moletty: gondolom azért nem mert nem láttad azt a részt a bv-ben ,de mindegy amúgy:D

Berborosz 2016.10.06. 13:24:20

Csak nem kiderül, hogy nem is olyan nagy az egyetértés a Lórigyűlöletben?
Persze jobb együtt vonyítani a falkával.

A falkán kívüli kisebbség pedig inkább nem szól semmit? De most megszólalt.

Hajrá Lóri!

2016.10.06. 13:34:59

@moletty: Na komám, ezzel nem fogsz Penynél bevágódni. :)) De annak drukkolsz, akinek akarsz. Szíved joga. Hajrá Ati!! Annyian utálják itt is, meg gondolom kint is, legyen már egy szurkolója. :D

2016.10.06. 13:42:26

@alsophila.grahami: Szerintem te ezt már túlgondolod. Nem hiszem hogy ennyire ilyen lenne Dávid mint azt te leírtad. Annyira nem csíped őt, hogy olyasmit is belelátsz, ami nincs is. Persze ez a másik félre is igaz. Lóri sem olyan nagy valószínűséggel, mint a hogy itt gondoljuk azt. De Dávid szimpatikusabb mint Lóri. Talán mert én sem vagyok , nem is voltam sosem egy adonisz. Igen kövér voltam. Vagyok kicsit most is. Nem voltam sosem egy puncimágnes. Sőt az előbbi okból gátlásos is vagyok. De ezek miatt még nem vagyok vérgeci faszkalkap, ahogy Dávid sem. Szóval szerintem tévedsz.

2016.10.06. 13:44:20

@Berber Oroszlán: Nem vagyunk agy nélküli birkák sem. Ha több ember ugyanúgy lát vkit, akkor talán lehet benne némi igazság. Nem gondolod?

pávör dragonfruit (törölt) 2016.10.06. 13:46:40

@ALOKSAKTRHEE: Minden Dávid gyűlölőn ezt látom, belemagyaráznak mindenfélét, hát kinek mi okoz örömet szíve joga.

Berborosz 2016.10.06. 14:22:22

@ALOKSAKTRHEE: Ugyanabból a látványból (tényből) más-mást veszünk észre, nem ugyanazokat a következtetéseket vonjuk le. Mert a szimpátia (vagy antipátia) szűrőjén szükségszerűen átmegy mindaz, amit látunk. Ugyanilyen szűrőt jelentenek mindenki számára a saját múltbéli tapasztalatai.
Nem téved itt senki.
Csak vannak, akiknek túl nagy a szájuk, és rájuk túl sokan hallgatnak.

2016.10.06. 14:29:22

@Berber Oroszlán: Ok. Továbbra sem értünk egyet. De nem baj ez. Azt mondod van egy két olyan kommentelő, akik hangoztatják véleményüket, a többiek pedig beállnak mögéjük? Vagy nem jól értem? Ne haragudj, de én egyszerű vidéki paraszt gyerek vagyok. És nem azért nem szimpatikus Lóri, mert a többség Dáviddal szimpatizál. Amit láttam tőle, amit mondott, az alapján nekem unszimpatikus. Most. Aztán ha beszélgetnék vele szemtől szembe, lehet nem ez lenne a véleményem.

Avanivi 2016.10.06. 14:42:07

@pomac: Azért mert én is iker vagyok .... érted? vagy nem érted?

Betli Szofi 2016.10.06. 14:47:30

@Rémület: Szerintem egyszerűen csak viszket Micitől, irritálja, vannak ilyen emberek, akiket nem bírsz elviselni. nem lehet?

Betli Szofi 2016.10.06. 15:04:51

@Berber Oroszlán: én már napok óta Lórizok itten. :D persze csak halkan. Tök kíváncsi vagyok a párbajra amúgy... Rég vártam ennyire VV öfiket, mint most ebben az évadban. :) És ez tök jó, megmozgat idén, akármilyen fura alakok vannak megint (évről évre furábbak?!)

Berborosz 2016.10.06. 16:09:51

@ALOKSAKTRHEE: Inkább úgy mondanám, hogy van kb. 10 kommentelő, akik a pofánkba ordítják a véleményüket, akik a Diaellenes Koalíciót is alkották, akik egymásra licitálva akarják betonvassal ütlegelni azt a szereplőt, aki nem tetszik nekik.

És sokan beállnak a falkába. Aki meg ellentmond, az csak halkan, mint @Betli Szofi:

2016.10.06. 16:15:27

@Berber Oroszlán: Értem. Köszi hogy elmagyaráztad számomra érthetően is.
Elvileg itt mindenki elmondhatja a véleményét. Tegyetek így ti is. Arról nem tehet senki, hogy most konkrétan többen vannak akik Dáviddal szimpatizálnak. Valami oka csak van, hogy ti Lóri szimpatizánsok kevesebben vagytok. Nem? Vagy rosszul gondolkodok?

Berborosz 2016.10.06. 16:21:56

@Betli Szofi: Ne reménykedj, mindenhol az übermensch viselkedésű Dávid improvizál jobban, ő fog visszamenni. Már csak azért is, mert Lóri hülye volt. Csak annyit kellett volna mondania: nem te határozod meg, kit válasszak. És kivinni Atit.

De a vv8 nevű lélektani kísérlet tényleg tanulságos lett. Részben a játékosok viselkedése, részben pedig a kommentelők hozzáállása szempontjából. Talán éppen a néhai Dina miatt alakult így.

moletty 2016.10.06. 16:25:32

@Berber Oroszlán: ÉN nem halkan szoktam elmondani h. kinek szurkolok :)
És igen DINAnak szurkoltam és igen Lorinak is szurkolok.
NA DE ehhez mi köze , hogy szimpatikusak-e nekem ? Persze hogy nem! Attól még szurkolhatok neki,sőt ! ( a "ki nyerjen" már egész más kérdés nálam)

2016.10.06. 16:53:06

@moletty: Értem Tesó. Ki így, ki úgy. :) Mondhatnám azt is, kinek a pap, kinek a papné. ;)

alsophila grahami 2016.10.06. 17:58:22

@ALOKSAKTRHEE: ne akard megmagyarázni kérlek, hogy mit, hogyan, miért látok, mert nagyon félrevisz a szándék - már ott, hogy azt gondolod, "gyűlölöm" Dávidot, pedig nem.
de ez is milyen már, hogy nem nem bírom a fejét, vagy antipatikus, esetleg nem ellenszenves, csak pusztán nem tetszik, ahogy játszik; nem, egyből "gyűlölöm"; tesó, az nem lehet, hogy TE látsz "belém" olyan sajátosságokat, amik belőled jönnek?
bocs, de vissza kell utasítsam ezeket, mert úgy nézem - így random beleolvasgatva az elmúlt napok kommtermésébe - hogy pont nem én közelítem meg itt rendre érzelmi alapon a történéseket, hanem sokkal inkább te, de nem akarok személyeskedni, éppen ezért annyit kérnék csupán, hogy ne az én motivációimat elemezzük, hanem a villalakókéit, mert ez - és csakis ez - adekvát itt, köszönöm.

pomac 2016.10.06. 18:22:03

@Avanivi: tudsz olvasni, nem azt írtam , hogy az nem normális akinek van ikertestvére ,de mindegy látom megfogtad a lényeget

alsophila grahami 2016.10.06. 18:26:03

@Berber Oroszlán: éééééés, ennyi. - lett volna, ha Lóri valóban ésszel játszik, nem Dávid "kottájából", ill. valamiféle, ki tudja milyen okból megfelelő taktikának vélt, Dina iránti elkötelezettségből fakadó bosszúvágytól fűtve... ami eleve egy vicc, hiszen Dina nemrégiben orbitálisat bukott éppen Dáviddal szemben, ami után ki gondolhatja ép ésszel komolyan, hogy még mindig ezt a vonalat kell erőltetnie, ahelyett, hogy gyorsan felülvizsgálná az eddigi, hibásnak bizonyult stratégiáját, és váltana SOS?!
sajnos ezen megy el Lóri esélye a bentmaradásra, amit rossz nézni, de persze ettól még... meg is lepődhetünk vasárnap, nagyon vicces lenne az a pofára esés, amit a villalakók prezentálnának, amikor nem a biztos befutónak vélt emberke lépne be az ajtón, arcokra fagynának az önelégült gúnyos vigyorok - de a non plus ultra Dávidé lenne, tény, nagyon röhögnék - és nem azért mert gyűlölöm, hanem mert óriásira nőtt az arca mostanra, és iszonyat gusztustalanul tolja emiatt a játékot, ezért megérdemelne már egy arcraesést ő is, sőt, a játéknak is jót tenne egy ilyesmi fordulat... szerintem.

2016.10.06. 18:34:17

@alsophila.grahami: Rendben. Csak amiket írtál, azt nem írtam. Hogy gyűlölnéd. Annyit írtam, hogy túl gondolod ezt. De te is magadra vetted, és személyeskedsz, ahogy korábban én, szerinted. Ennyi.

alsophila grahami 2016.10.06. 18:37:57

@Berber Oroszlán: én sosem állok be az aktulis mainstreambe - nevezhetjük falkának is - , kikérem magamnak ;) előző szériában épp eleget fájtoltam itt az akkori falkával, ahaha, lehet, hogy éppen veled is? ;) :P most csak a permanens időhiány miatt nem tudok gyakrabban hangot adni az eltérő álláspontomnak, bocsi érte - bár hozzátenném, hogy az appom mmkk aktívan ad hangot az aktuális preferenciáimnak, ha éppen itt nem is jelenek meg. ;))

moletty 2016.10.06. 18:40:33

@ALOKSAKTRHEE: Én nagyon szeretném ha "csicskageciznétek" és "rohadtkutyaneugassáloznátok" egynást ! Van erre kicsike remény ? :)
Egyébként mindkettőtöknek kibaszott érthetetlen és olvashatatlan a nickje, csak mondom ! :D

2016.10.06. 18:41:58

@moletty: Nem. Nem tervezem. :D Szóval bocsika. ;)

moletty 2016.10.06. 18:43:42

@ALOKSAKTRHEE: Mer kutya vagy ! Azé nem tervezed... Nincs benned betyárbecsület Tesó!
Nem hagyunk el egy spant egy pináért ! Majd kiviszlek a gecibe párbajra azt meglátod! :D

2016.10.06. 18:45:37

@moletty: XDDDDDDDDDDDD Várj, leveszem a lila kendőt!!!!!

2016.10.06. 18:49:05

@moletty: @ALOKSAKTRHEE: nemárrrrrrr, azt' melyikőtökre appoljak, he??

giphy.com/gifs/gngO1gmBhS9na

moletty 2016.10.06. 18:50:50

@ALOKSAKTRHEE: Férfiak nem is hordanak lila kendők csak ha mások! Már nem úgy mások, hogy nem én meg te meg ő, hanem MÁS, érted, meg nem is mint migráns terrorista csicskageci mások, hanem hogy buzik na , érted....

alsophila grahami 2016.10.06. 18:52:41

@ALOKSAKTRHEE: oké, ne lovagoljunk a szavakon, koncentráljunk a lényegre: olyannak látom Dávidot, amilyen, szerintem. te másként látod, szíved joga. ahogyan az enyém is. hagyjuk meg egymásnak ezt, ennyit kértem volna szándékaim szerint.

és csak halkan kérdeném meg ezek után, hogy azt az önelégült, gúnyos félmosolyt te minek tudod be, ami mindig ott van az arcán, amikor az ellenfelével /-hez beszél, a csillogó intellektus megnyilvánulásának, vagy minek..? nekem pl ez a fajta űberkedés nagyon nembegyere, pedig előző párbaján ő volt a preferáltam.

moletty 2016.10.06. 18:54:15

@alsophila.grahami: Hajrá Dina, ha szabad megjegyeznem, pedig utálom mint a szart !

2016.10.06. 18:55:16

@moletty: Na ne!!!!! Most komolyan annak nézel? Mondjuk csini a Zsolkti gyerek. ;) :D

2016.10.06. 18:57:18

@alsophila.grahami: Ok. Hagyjuk. Nem tudom mi az amiről írtál. Nem vagyok pszihomókus. De tudod mit? Legyen neked igazad. Majd kiderül valóban így volt e vagy benézted.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.06. 21:20:39

Dávid olyan mint én,rokonléleknek tűnik.ezért támogatom,és nem a jópasisága miatt

mobilos perpetuum 2016.10.06. 23:15:33

@Berber Oroszlán: Van még más fórum VV8 index -éknél, másik nick alatt tolom a nézhetetlenül unalmas (de szép, okos) Dávidka ellen. Mármint napi egy-két bejegyzéssel, mert az egész annyit nem ér.

MacákékIcukája 2016.10.07. 09:14:51

@alsophila.grahami: bocsi h beleszolok, en is gunyosan szoktam mosolyogni amikor a tarsalgopartnerem hulyesegeket beszel :) Plane, hogy David bent van a villaban ilyen tivy-fele alakokkal :D

MacákékIcukája 2016.10.07. 09:26:01

@PeniValdes: ezaz, nem köll mindig "tisztaszivunek" lenni :)))
süti beállítások módosítása