Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Az utolsó remény (The Last Ship) 2X02 – Fight the Ship

2016. október 05. 13:00 - Bruti

Kara nagy bajban van, hisz éppen most akarják kinyerni a magzatából a vírus ellenszerét, de az neki nem fog jót tenni, hogy hasba szúrják egy büdös nagy tűvel. De a szúrás pillanatában Green szétlövi az erőmű irányítópultját, így elmegy az áram. Granderson rádiózik nekik, de csak Green válaszol, hogy megcsókolhatja a seggét. A főnökasszony igen ideges lesz és minden járőrt, aki él és mozog, az erőműbe küld. Áram kell neki, de azonnal! Amíg intézkedik Alisha elszökik. Az alagsorból robbantásos módszerrel megérkeznek Chandlerék is, közben Karanának segít az egyik ápolónő, és eloldozza a kezét, így mikor Hamada visszatér a lámpával, Kara simán szíven szúrja az injekcióval. Ebben a pillanatban ront be Tex és a Doki, legyaknak mindenkit, a dráma megoldva.

vlcsnap-00001_3.jpg

A két helikopter is otthagyja a hajót, O’Connorék meg bejutnak a fegyverraktárba. Az ebédlőben is feszült a légkőr, a nagydarab szakácsunk viszont megszerzett egy kést, így titokban mindenki kiszabadíthatja magát. Míg Chandlerék megkezdték az épület megtisztítását, Mike besurran az egyik vezérlőbe, ahonnan monitoron figyelheti a hajó összes helyiségét. Grandersonnak szólnak, hogy Hamada halott, a Doki, Kara és a lánya eltűntek, majd lövéseket hallanak. Chandlerék már közel járnak, de a nő nincs tisztában a hőseik képességeivel. Az erőműhöz megérkeztek a katonák, akiket Green fogad és egyedül leszedi a felét. A hajón Mike, a villannyal jelez a katonáinak, akik éjjellátó és az XO segítségével kiszabadítják a legénységet. Mindenki fegyvert kap, majd megkezdik a hajó megtisztítását.

vlcsnap-00002_3.jpg

A hajómester meghozta a a gyógyszereket Sammynak, aki már jobban is van, de ekkor társaságot kapnak. A kiscsaj rájuk hívta a katonákat, néhány cuccért cserébe. De a bent lévők már várják őket és kinyírják a két fegyverest. Chandlerék összefutnak a Dokiékal, és így, hogy már nincsenek túszok szabadabban tisztogathatnak. Tex biztonságba helyezi a Dokit és Karát, majd visszamegy harcolni. Green miután kiirtotta a fél bandát, lelép az erőműből, a hajón meg mindenkit lefegyverez a legénység. Green bajba került, ezért a hajómester érte megy az egyik autóval. Az erőműben visszakapcsolják az áramot, így Granderson elkezd üvöltözni a rádióban, hogy jaj meg vannak támadva. A lányának emiatt menekülnie kell, és addig dulakodik az egyik őrrel, míg az hasba nem lövi.

vlcsnap-00003_3.jpg

A hajómester felszedi Greent és ők is a az épületbe mennek. Granderson ideges, mert mindenki menekül, Chandlerék pedig megtalálják a meglőtt Alishát. A hajón is tovább folytatódik a tisztogatás, a gépész és csapata felszabadítja a hidat. Ez mondjuk áldozattal jár, egy újabb kiskatonát lőnek le. A fedélzeten is folyik a harc, ráadásul az egyik helikopter visszatér és tüzet nyit rájuk, de O’Conor odapattan egy gépágyúhoz, és Rambo üvöltéssel felrobbantja a a koptert. Talált, süllyedt.

vlcsnap-00004_3.jpg

Thorward megtalálja Grandersont, de beleesik abba a hibába, amibe a nem fontos mellékszereplők szoktak, és sokat pofázik, így az egyik őr lelövi, Granderson meg elmenekül. Norris végre felfedezi, hogy az XO nincs ott, ahová zárták, ezért a keresésére indul. Meg is találja, és ádáz küzdelem alakul ki köztük, aminek az a vége, hogy Mike csúnyán a mellkasába állít egy baltát, mintegy jelezve ezzel, hogy mennyire haragszik rá.
Chabdler megkésve érkezik, így Thorwald már csak annyit tud kinyögni, hogy a nő a tetőre menekült. Mike rádión szólítja fel a fegyvereseket, hogy adják meg magukat, különben a hadsereg elpicsázza őket. Granderson két utolsó emberével menekülne, amikor érkezik Chandler. Bár egyedül van, de meggyőzi a két őrt, hogy már nincs értelme harcolni. Ordibál egy sort a nővel azért amiért vágóhídra küldött több ezer embert. Végül Granderson leállít minden műveletet, majd öngyilkos lesz egy méreginjekcióval.

Reggel megkezdődik a takarítás a visszafoglalt hajón, és megérkezik a kapitány is a családjával. Vannak veszteségek, de az eredeti vírustörzs megmaradt, amit Mike átad a Dokinak. A végére még kapunk egy zenés montázst a hajóról. Végigmegyünk azt ismerős arcokon, az áldozatokon, végül pedig az XO-t és a kapitányt látjuk, ahogy elszánt arccal néznek a jövőbe. vlcsnap-00011.jpg

    

A sorozatról bővebben itt lehet olvasni.

Címkék: The Last Ship
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása