Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Az utolsó remény (The Last Ship) 2X01 – Unreal City

2016. október 05. 11:00 - Bruti

Az első évad egy komoly cliffhangerrel ért véget, és hál’ istennek pont innen folytatjuk. A hajót megszállták Granderson katonái, Quincy életveszélyes állapotban. A legénység próbálja menteni a menthetőt, a vakcinát, a hajóorvos dugja el, így mire dr. Hamada odaér, már nem találják a lényeget. A legénység viszont nem akarja csak úgy feladni, O’Connor átveti magát a hajókorláton.

vlcsnap-00001_2.jpg

Kapcsolunk Chandlerékre, akik akcióba lépnek. Leütnek pár katonát, megszereznek egy teherautót, mert mindenképpen fel szeretnék venni a kapcsolatot a hajóval. Megtalálják Greent és a Hajómestert, akik visszafoglalnák a hajót, de az most lehetetlen. Chandler úgy dönt, szétválnak. A családjával marad a hajómester, ők pedig megpróbálnak bejutni a főhadiszállásra. Grandelson közben a Dokit fűzi, hogy dolgozzon vele, de rossz lóra tett. Hiába nagy papolás a világvégéről, Rachel átlát rajta. Ő kiakar menni az utcára, hogy megmentse az embereket, így Grandelson inkább megengedi neki. Míg a hajómester elbújtatja a családot, O’Connor visszajut a hajóra és felkapcsolja maxra a légkondit. Dr. Hamada egyre idegesebb, mert nem találja az alaptörzset, így felforgatják az egész hajót.

vlcsnap-00003_2.jpg

Tex Baltimore-ban bóklászik, mikor összefut egy fekete sráccal, aki képbe helyezi Grandelsonról, meg az itteni viszonyokról. A hajón már Norris is tudja, hogy nincs meg a törzs, így nekiáll Quincy-nek, de az meg olyan ramaty állapotban van, hogy egy rossz mozdulat és elvérzik.
Egy gyors körbekapcsolás: míg Chandlerék bejutnak az erőműbe, ahol legyakják az őröket, a Doki az utcán osztogatja az igazi ellenszert. Az öreg Chandlerék is meghúzták magukat egy házban, így viszonylag biztonságban vannak, de a kiskölyök rosszul lesz. A hajón meg a szervezkedés, kisebb balhét robbantanak ki a katonák a hőség miatt, így Garnett meggyőzi az őröket, hogy helyezzék át őket az étkezdébe, mert ott van víz és WC.

vlcsnap-00007_1.jpg

Sammy fiú egyre rosszabbul van, így a Hajómester elindul valami gyógyszerért. A Doki közben szétosztogatta az összes vakcinát, de sajna nem is jutott mindenkinek. Tex is visszajut a körzetbe, mivel biztonsági embernek hazudja magát, és fel is veszik az őrségbe. Chandlerék az erőműben találnak valakit, aki elvezeti őket Thorwaldhoz. A beszélgetés nem indul túl kecsegtetően, de meggyőzik egymást, hogy az ellenségük ellensége a barátjuk. Thorwald terve az, hogy lerohanják Grandelsont, de Chandler más ötlettel áll elő. Vágják el őket az áramtól, így mindenkit az erőműbe irányítanak. Akkor már lehet támadni a hajót és a körzetet is.
A hajón válságos a helyzet, Quiny alig él, Norris meg kiszúrta a hajóorvos táskáját, de hiába keresgél benne, már nincs benne a vakcina. Lent O’Connor kiszabadítja két társát és elindulnak a fegyverraktár felé. Az őrök közben kiszúrják egy fotón Quiny feleségét, így felviszik Norrishoz, aki vele fenyegeti a férfit. Végül Quiny magára vállalja a lopást, és mielőtt bármit is tehetnének, kirántja az őt életben tartó csipeszt a hasából egy "Sose találjátok meg" felkiáltással. Nagy a dráma, mindenki próbálja megmenteni, reméljük önfeláldozása nem volt hiábavaló.

vlcsnap-00008.jpg

Chandlert körbevezeti Thorwald a földalatti emberek között, így elég jó képet kap a kapitány arról, hogy mi folyik itt. Grandelson közben a lányát győzködi arról, hogy valójában ők a jófiúk, de a katonán nem látszik az elfogadás, sőt felkéri az anyját, hogy adja meg neki magát. A hajómester visszafelé igyekszik a gyógyszerekkel, de nem veszi észre, hogy egy csaj követi. A hajón Hamada kiszúrja, a papírok közt, hogy Kara terhes, így az XO-t bezárják a térképszobába, a csajt pedig elhurcolják. Viszont azt nem tudják, hogy a térképszobának van egy rejtett kijárata is, így az XO lelép.

vlcsnap-00002_2.jpg

A Dokit is őrizetbe veszik, és akkor tudja meg, hogy Quiny halott. Vinnék Grandelsonhoz, de a liftbe beszáll hozzájuk még egy rendész, aki nem más, mint Tex. Gyorsan lerendezi az őrt és magával viszi Rachelt.
Sammy rosszabbul van, a nővére meg egyre türelmetlenebb és ki akar menni gyógyszerért, de még várják Rosst, hogy visszatérjen. A Doki és Tex észreveszi, hogy Karát behozták, így a menekülés helyett inkább a kiszabadításán gondolkoznak, mert ezek a magzatból akarják kinyerni az eredeti törzset, ami viszont mindkettőjük életébe kerülhet…

A sorozatról bővebben itt lehet olvasni.

Címkék: The Last Ship
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása