Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-Faktor 6x02 - A hülyék anyja mindig terhes

2016. október 03. 09:00 - Csecse Becse

Az X-Faktor második válogatója inkább szólt a röhögésről és a South Park-ról (kellett nekem emlegetni a múlt héten :P ), semmint a jó hangokról. Szerencsére a zenekaros részleg megmentette. Nézzük is meg a heti – jó mélyről való – merítést!

01_cover.jpg

Kis visszatekintő a múlt heti továbbjutókról, valamint ízelítő a várható produkciókból. Az utóbbiból felsejlik, hogy nem lesz hiány bénázásokból, akárcsak válogatott idiótákból. Tényleg lesz miről beszélni, ahogy a főcím is mondja.

Ismét Istenes Bence vezeti fel az adást, utána sorjában csekkolnak be a versenyzők, köztük egy béna batman-nel, zenész duóval, öreggel, fiatallal. A sminkben Bence ijesztgeti Puskás Petit, a technikusok rendezgetik a stúdiót, apránként helyére kerül minden és mindenki.

02_fogvajo.jpg

A szépen nyávogó szépfiú

Varga László (20) fogtechnikus tanuló és modell. Úgy érzi, ő a színpadra született, az éneklés mindig ott volt az életében, ám csak most jött el az ideje a kibontakozásnak. Az isteni szikra és a felvilágosodás egy Caramel koncerten érte, onnan egyenes út vezetett ide. Justin Bieber-től a „Beauty and The Beast” hozta el a meghallgatásra. Bár ne tette volna! Kornyikálás. De valami rettenetes. Még a refrenéig sem jut, de a mentorok már elkezdik kiröhögni. Gáspár Laci arcára kiül a döbbenet. Gabi leinti gyorsan azzal a megjegyzéssel, hogy olyan volt, mintha túszként, a fejéhez fegyvert fogva kényszerítették volna az éneklésre. Gáspár úr a dal címéhez hasonlítja: szép szál a legény (beauty), de a hangja szörnyű (beast). ByeAlex sem kíméli: tényleg a színpadra teremtette a jóisten, csak nem énekesnek, hanem mondjuk modellnek. 4 nemmel elhajtják, aztán amíg László a backstage-ben sopánkodik, addig még jól ki is figurázzák. Alex nem igazán bízik a továbbiakban, Gáspár Lacival South Park ihletettségű kategóriákat találnak ki: lesz Kula bá, Séf bácsi, Kenny, melléjük rakosgatják majd az X-eket, attól függően, mennyire volt kicsinálós, mély, vagy egyszerűen csak szar az előadás.

Missing Melody hölgy duó

Nomen est omen: a páros a Hooligans „Legyen valami”-jét tolja lelkesen, de hamisan, teljesen erőtlenül. A nevükre rászolgálnak, mert tényleg hiányzik a melódia, ellenben vokál gyanánt az egyikük tök viccesen huhog. Fogfaragó László eközben a backstage-ben tovább fejtegeti, lesz ő még jobb is. ByeAlex aztán megunja a duó parodisztikus előadását és lestoppolja őket. Megköszönik a négy darab nemet, aztán tipli. A mentorok szokás szerint élcelődnek a bénázáson.

03_nyomorultak.jpg

Futottak még, de elestek

Bóna György (52) húsipari alkalmazott, az ő célja az élő show-ba való bejutás. A DNCE „Cake by The Ocean”-jával próbálkozik, ám se hangja, se énektudása nincs. A szöveg érthetetlen halandzsa, ennek ellenére Gáspár Laci a székében táncolva élvezi az előadást. A hangulatot megcsinálja az öreg, a nemek mellé pár mosolyt is kap.
Papp Róbert és Ráncz Franciska Kolozsvárról érkezett. Róbert Michael Bublé „Sway”-jét dalolja ilyen operett szerű stílusban, a Howard Stern Hasonmás-verseny győztes hölgypartnere zongorán kíséri. Gáspár Lacinak lesz elege belőlük, amíg távoznak a színpadról, a kula kategóriába sorolják őket.
Lazók Mátyás Zoltán (32) színész szerintem legszívesebben a plafont is leordítaná. Amikor a Vad Fruttik dalában eljut a „Fáj a fejem” szövegrészig, nekem is megfájdul a fejem. Gabi rémülten mered a színpadra, Laci és Alex rajzolgatják az X-eket. Mindeközben valami készül a backstage-ben…
Mátyás farkasüvöltését Gabi szakítja meg, konszenzusos nemmel küldik haza. Újabb X a "kicsinálta Kenny-t" kategóriában.

Na, és mi készül a színfalak mögött? Varga László fogtechnikus kikönyörög egy második esélyt Istenes Bencétől, hátha ezúttal nem fogja zavarni a stressz. Fába szorult féreg után libben is a világot jelentő deszkákra, a mentorok legnagyobb megdöbbenésére. Bence a kulisszák mögött röhögi ki a magyarázkodó visszatérőt. A mentorok Van Damme-hoz hasonlítják, akit miután Tong Po kiütött, újra feláll és legyőzi. Ellentétben Lászlóval. Az újra próbálkozást ByeAlex úgy értékeli, hogy ezúttal bizony kicsinálták Van Damme-ot (Kenny helyett). Gabi állítja le a nyávogást, aztán pár kedves szóval hazaküldik. Ezúttal és szerencsére végleg. Laci mérgében összegyűri a jegyzetelős papírját, mert túl sok volt a Kenny-kből meg Kula bákból. Innentől tiszta lappal indít.

Zenész, nem énekes

Szépreményű gitáros emberke érkezik lassított felvételen, név szerint Víg Dániel (21) Dunakesziről. 12 éves kora óta zenél profi szinten, több zenekarral is fellépett már. Gabi felettébb örül az embernek, különösen bejön neki a pasi, csillogó szemekkel üdvözli. Dániel jól bemutatkozik, majd pedig Mester Tamástól az „Altass el!” c. dalba kezd. Ettől az eddig lelkendező Gabinak arcára fagy a mosoly, majd kiül rá a csalódottság. Amilyen jó volt a gitáros pali fellépése, olyan béna az előadása. A döbbenetet füttyögés és röhögés váltja fel, ahogy növekszik az ének(?) borzalom faktora. Gabi állítja meg a mókát és tolmácsolja a mentorok általános véleményét: profi gitárosként, zenészként hogy nem veszi észre a rettenetesen hamis hangokat, az elrontott ritmust!? Csalódottan, négy nemmel bocsájtják útjára.

04_ukran.jpg

Keleti nyitás

Szerencsére ezúttal nem Oroszország felé, „csak” Ukrajnáig. Gorbunov Dmitrij (24) Odesszából érkezett, akcentusos magyarral mutatkozik be, ByeAlex segíti ki őt azzal, hogy inkább váltsanak angolra, mert az mégis csak egyszerűbb a magyarnál. Azért jött, mert hazájában ugye problémák vannak, konkrétan háború, szóval nincs helye a zenének, szeretetnek. Sorkatonaként kéne szolgálnia, de a szülei oroszok, ő ukrán, és mivel a két ország között konfliktus van, ezért nem vonulhat be. Tom Odell „Can’t Pretend” c. dalát azért választotta, mert úgy  érzi, több igazság kell az embereknek, mindenféle sumák nélkül. Az eddigi szerencsétlenek után igazi felüdülés a srác, teljesen korrekt az éneke, szerintem kicsit túltolja az érzelgősséget, meg teátrális, de különösebb hiba nincs benne. Taps, öröm, bódottá… „Do you feel the love, man?” – teszi fel neki a kérdést ByeAlex a közönségre mutatva. Persze, érzi ám, és köszöni szépen, magyarul. Aztán Alex folytatja tovább a dícséretet szépséges angolssággal, ellenben a 3 társával. Ők is leborulnak előtte, csak azt anyanyelvükön teszik. Természetesen 4 igennel továbbmegy. Reklámszünet.

Mentorok bánata

Szemjanyinov Sándor (20) zenész családból származik, emiatt úgy érzi, csak úgy buzog benne a bizonyítási vágy, hogy megmutassa a családnak: ő is tud énekelni. A színpadon ByeAlex fogadja, aztán egyszer csak beugrik neki, hogy a minap megosztott az oldalán egy feldolgozást az „Az én rózsám” c. daláról. No, hát a színpadon álló ürge volt az elkövetője. Zongora mögé pattanva ismételné meg a sikert, de Alex nem hagyja érvényesülni, kb. a felénél leállítja. A magyarázat: nem szeretné, ha az ipse elvérezne a közönség előtt, hiányolta belőle azt a tisztaságot, ami az ominózus videóban még megvolt. Gabi megvédi, ő nem hallotta rossznak, neki nagyon tetszett, Puskás Peti egyetért. Gáspár Laci viszont nem komálta. Gabi igen, Puskás Peti igen, Gáspár Laci „bizalmas” igen, és mivel így már nincs tétje, Alex nemmel szavaz, de várja, hogy ennél sokkal-sokkal jobb legyen. Gabi még panaszkodik egyet, amiért bezzeg az ő dalait nem is éneklik. Pedig de. Kicsit később.

05_sajatok.jpg

  • Hoboli Alexandra (25) pincérnő alig várta, hogy megérkezzen és Puskás Petire a frászt hozza a „Csillagok” c. dalával, mármint Petiével. Béna, rövid tömören, meg érdekes a mozgása is. Peti szerint földbe döngölte őt. Viszlát.
  • Tóth Gabi: Jöjj még! – próbálja előadni: Kékesi Árpádné Genovéva (25) kismama, Almási Krisztina (29) adminisztrátor, Bariné Tóth Emese (35) masszőr. Az előadásokat Gabi néma döbbenetben hallgatja végig. Nagy nehezen szólal meg, hangot ad szörnyülködésének.
  • Horváth „Meglássuk” Norbert (30) közmunkás Nyíradonyból jött, tulajdonképpen ő nem is énekes, hanem hangutánzó, legnagyobb példaképe Zámbó Jimmy. Vehemensen reppeli el a bemutatkozóját, majd belecsap Gáspár Laci „Szeretet él”-jébe. Sokat elmond a dologról, hogy a backstage-ben a vele érkezett lánya is röhög. Gáspár Laci leállítja, mert a háttérzenében felfedezni véli a saját hangját. Acapellába folytatja, de azt se sokáig. ByeAlex húzza le a sárga földig, majd küldi szépen haza.
  • Vegyesen bénázók: A derék aspiránsok próbálkoznak The Biebers(Puskás Peti)-féle „Sorry”-val, ByeAlex „Még mindig”-jével, Gáspár Laci „Szeret él”-jével ismét, Tóth Gabi sem marad ki, neki az „Elég volt” c. dalából lesz elege. Nehogy sértődés legyen belőle, jár nekik is a 15 perc hírnév, szóval álljék itt a névsor is: Raffael Edina (23) álláskereső, Horváth Judit (44) adminisztrátor, Magyar Cintia (23) óvodai pedagógus, Káló Zoltán (30) hőszigetelő. Utóbbi a legvidámabb, mozgásával visszahozza a 80-90-es évek diszkó fílingjét. Én betegre röhögtem magam, Lacinak hányingere lett. Kipaterolják az összeset, nyilván.

Mentorok öröme

Fehér Lili (20) Vácról érkezett, egyébként a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen tanul klasszikus zongorázást, de most énekelni fog. Na, lehet tippelni, mit! Igen, Gáspár Lacitól a „Szeret él”-t. Nekem alul picit bizonytalan a hangja, de aztán bemelegszik és szépen, erővel és erénnyel végigtolja. Laci végtelenül örül, hogy végre-valahára hallotta a saját dalát jól elénekelni. Gabi is elismerően nyilatkozik a hangjáról. A szavazás előtt ByeAlex még odapörsenti Laci orra alá, hogy jobb volt mint az eredeti. 4 igen.

06_hamkoham.jpg

A négytagú Ham Ko Ham nevezetű zenekar Biriből érkezett és ByeAlex „Még mindig”-jét fogják előadni saját feldolgozásban. Hangszerként mindössze két akusztikus gitár, és egy doboz szolgál. Nos, az átdolgozás meglehetősen parádés lett: csípős, pörgős, tele latin temperamentummal, tűzzel, persze teljes összhangban. Eztet már szeressük. A hatás természetesen nem marad el, osztatlan siker. ByeAlex mindenki derültségére ugyanazt mondja, mint Gáspár Lacinak: „Jobb, mint az eredeti. Zseniálisak vagytok.” Puskás Peti szerint így kell feldolgozást kanyarítani. Gabi irígykedik, amiért az ő valamelyik dalát még nem adták elő hasonlóan jól. Laci gratulál, persze. 4 igen. Teljesen megérdemelten, qrva jó volt. Reklámszünet.

„A hülyék anyja mindig terhes”

Szokta mondani Atesz haverom, utalván arra, hogy idiótákból sosincs hiány kerek e világon. Íme:
Kéri Péter(23) Seregélyesről érkezett, tejtermékgyártó, azon belül is szendvicskrémekkel és vajkrémekkel foglalkozik. Kábé úgy néz ki, mint aki megragadt a 80-as évek glam-rockjánál, bár a kisfilmjében bevallja, szokott ő azért Ámokfutókat is hallgatni még ma is. Most azonban semmi romantika nem lesz, zúzni fog, a Lord „Vándor” c. dalát fogja előadni. Rettenet a pali, ráadásul erőteljesen parasztikus tájszólással. Gabi az elején még próbál segítően együtt énekelni vele, de felhagy vele, később meg is szakítja a színpadi mókát. ByeAlex ilyen erőtlen hangú rockert még életében nem hallott. Gáspár Laci ahhoz hasonlítja, mintha egy nagyon kemény véreb kutya jönne oda hozzá csivava hangon ugatva. Kap négy darab nemet, amit egy hörgéssel honorál, oszt’ mehet Isten hírével. A felháborodásában dúlva-fúlva tépi le a kis sorszám matricáját a backstage-ben, az örege nyugtatja le egy sör ígéretével.

07_idiotak.jpg

A kvázi-rockert a szegény ember batman-je váltja, meglehetősen röhejes, összetákolt jelmezben. „I’m the mad man, the creature of the night” – mutatkozik be a színpadon. Mindeközben a színfalak mögött sorjáznak a különféle jelmezes kukagyerekek: ¾-es farmeres pókember fejjel lefelé lógva buzerálja a mobilját, valami zöld ruhába csomagolt kalapos fazon piros gázpalackot húz. Utóbbi elvileg az Androméda kódből jött, Gáspár Laci jobban örülne, ha maradt volna ott. Ám az audiovizuális terrort egy egész testes, neonzöld tangába bújt, búvárszemüveges pali és piros úszódresszben feszítő, bányarém barátnője járatják a maximumra.
Kvázi-pókember – valódi nevén Csanaky Bence „Beny Skin” (34) DJ – rappel az ítészi asztalon, a szedett-vedett batman – alias Fröhlich Péter (39) ötvös – Adele „Hello”-jával küzd, az Androméda ködből beszabadult elmebajos valami éktelen, ordenáré kiabálást rendez a zenei kísérőjével. Nade! Piros-zöld párocska bizonyítja, van ennél lejjebb is. Kretének és Franciska művésznéven mutatják be a performanszukat, ami abból áll, hogy a csaj a Papaya éneklése közben dominálja a négykézláb palit. Lehet ám ezt még tetézni, pl. úgy, hogy egy csillagszórót dug a pali seggébe, miközben az ordít a mikrofonba. A műsort megkoronázzák azzal, hogy a már két lábon álló emberke ledobja a zöld tangát. Nyilván elhajtják az összeset, mint szülész a magzatvizet.

A nővér árnyéka

Horányi Eszter (24), azaz az előző X-Faktor egészen a második helyéig daloló Horányi Juli húga váltja az extramitásokat. 3 éves korában kezdte az éneklést, azóta rendszeresen képezteti magát zenetanárral, van saját bandája is, azért jött, mert fejlődni szeretne. Avicii „Addicted to You” slágerét adja elő, kissé bizonytalanul, a hangosabb részeknél nyávogósan. Puskás Peti nem érezte benne, hogy ki akarna robbanni, hiába jó a hangja, nem látja benne a  fejlődési lehetőséget. ByeAlex a magasabb hangokra panaszkodik. Gáspár Laci szerint inkább azt mutatta meg, hogy mit nem tud még, sok a bántó hang és hiányosság. Szavazás: Peti bizalmat szavaz neki, hátha lesz még belőle cserebogár, úh. igen. Laci borúlátóbb, ő nemmel szavaz. Alex beáll Peti mögé, igen. Gabi sem látja benne a lehetőséget, nemmel szavaz. Köszi és viszlát! Reklámszünet.

08_fules.jpg

A megélhetés faktora

Berki József (22) tempózik a színpadon lévő X-jelhez, Nógrád megyéből, Jobbágyiból érkezett. Az X-Faktorral az egyik legfőbb célja, hogy a jelenleg tőle külön élő családját visszaszerezze. Ha zenész lehetne, akkor nem lenne szüksége arra, hogy a gyárakat járja, hanem minden bizonnyal biztos hátteret tudna adni a családjának – lányának és feleségének –, ez minden vágya. Éliás Jr.-tól az „Úgy lennék” című dalt adja elő, pár bizonytalanságot leszámítva, viszonylag korrektül. Gabinak a könnye csordul ki meghatódottságában, ByeAlex még a sárga gülüjét is ledobja. Gáspár Laci értékelne jóval és rosszal is, de Gabi belefojtja a szót. Ő úgy gondolja, tökmindegy az a pár hamis hang, mégis itt van a helye, mert átadott valamit. A hibákat meg majd kijavítgatják. Gáspár Laci visszakapja a szót: örül, hogy ő is ugyanonnan jött. Nagyjából egyetért Gabival, lehet ezt még gyúrogatni, javítani. ByeAlex ritkán érzi át az efféle előadásokat, de ezúttal dicsérettel illeti, amiért nagyon odatette magát. Ha csaj lenne, bugyiig sírta volna magát. Puskás Peti a dal kezdetén úgy érezte, összeszorult a mellkasa, de a folytatás egy óriási levegővétellel ért fel számára, jó érzés volt, mintha kinyílt volna a világ. 4 igen.

Záróbuli

Két vidám fazon érkezik a színpadra, szétmatricázott nagybőgővel, gitárral, herflivel. Ítészeink már sejtik, hogy itt bizony rockabilly buli lesz. Gabi nagyon menőnek tartja a bőgőt, tulajdonosa köszöni szépen, a hangszer nevében is, amit (akit?) Francis-nek hívnak. Dynamite Dudes-nak hívják a formációt, a bőgős emberke találta ki az egészet, miután játszott egy nagyobb formációban ütősként és szólógitárosként, de kirúgták az állatsága miatt. Egy fantasztikus Buddy Holly nótát hoztak, egészen konkrétan az „Oh Boy!”-t. Nem haboznak és a húrok közé csapnak. A zenével nincs baj, az ének nekem pöttyet hamiskás, de működik a produkció, szól a szájharmonika, brummog a bőgő, rendesen megcsinálják bulit. Gabi a székéből kipattanva bugizik. Így kell ezt, kérem szépen. Mentorék nem elégednek meg egy számmal, a közönséget bevonva, „vissza-vissza” kiáltásokkal kérik a ráadást, amit meg is kapnak. Tapsvihar, miegymás.

09_buli.jpg

Gáspár Laci nem nézte volna ki ezt a duó visszafogottab feléből, oszt’ mégis milyet tolt. Gabi köszöni nekik az élményt, a játékosságot és humort, ami benne volt a zenéjükben. ByeAlex a produkció után úgy gondolja, nem is érdekli a többi, mert ez volt a legjobb. Majd tessék-lássék összevesznek Puskás Petivel rajtuk, mert mindkettőjük szeretné magával vinni a csapatot az élő show-ba. Alex meglebegteti, hogy bizony ezzel a csapattal fog nyerni. Megérdemelt 4 igen, szóval lesz még buli az X-Faktorban.

Címkék: rtl klub x faktor
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.03. 09:37:21

a szegényembert nem engedtem volna tovább.

mézescsók 2016.10.03. 12:04:22

@PeniValdes: Én sem. Akadt még nem kevés hamisan éneklő szociálisan rászorult a versenyzők között.

Az ukrán srác kicsit teátrális volt ugyan, de jó.
A Dynamite Dudes is. Annyira nem, amennyire fényezték őket, de a bemutatottak közül legalább szórakoztatóak voltak.
A múlt heti széria erősebb volt, vagy csak most kevesebbet láttunk.

Baresz83 2016.10.03. 14:10:02

Na, ezért nézem én csak a válogatókat a X-faktorból... Itt is az lesz, mint az összes többi évadban: mindenki nagyot villant a válogatókon, aztán utána szépen elhomályosul a villanás az élő showkra. A dinamit-fiúk is megcsinálták a bulit, na de erre a stílusra is rá lehet unni, mindig nem jöhetnek ugyanilyen dalokkal, sokkal több pedig szerintem nincs bennük. Az ukrán srác is jól énekelt, de szerintem sokat hozzátett a drámai háttérsztori a produkcióhoz, ezzel azért nem lehet kihúzni a végéig. És még sorolhatnám...

mimozza 2016.10.03. 14:30:16

hát ez a poszt így kicsit uncsi, már nézni is unalmas volt egy-két énekest, hát még szóról-szóra leírva visszaolvasni, hogy mi történt...
amúgy Gáspár Laci is rosszul mondta, Beauty and A BEAT a szám címe

megcirógatlak csalánnal 2016.10.03. 15:36:29

Nem láttam a "showt" de vhogy a poszt is uncsi...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.03. 17:35:23

@mézescsók: én pont aí szoci rászorultsága miatt nem engedtem volna tovább.

mézescsók 2016.10.03. 20:37:36

@PeniValdes: Nem nagyon tudjuk, hogy énekelt a többi.
Én csak annyit kérdeznék a produkció előtt, hogy mit énekel (hogy réismerjek vagy tudjam, mit kéne hallanom.
Önéletrajzot majd állásinterjún kérek.

Csecse Becse 2016.10.04. 02:22:46

@mimozza: Már bocsi, de ugye "Hogyvolt" a blog neve. Ami a képernyőn vala, az van itt is, viszonylag tömörítve. Ha azt úntad, ezt meg elolvastad, akkor már megérte kiköhögni a posztot. Azaz: itt el tudtad olvasni a több mint másfélórás adás zanzáját 5-10 perec alatt, kihagyván a posztban is emlegetett audiovizuális borzalmak kivárását. Szóval:
- Ha úntatott, akkor mi a pöcsért olvastad végig?
- Szar( forrásanyag)ból és unalmasból nehéz "várat" építeni, még nekem is.

Pácsó Ármándó 2016.10.04. 06:12:07

@mézescsók: A "dráma" a műsor része és a tévénézők érzelmi megmozgatására szolgál. Asszem :-)

2016.10.04. 06:17:25

@Csecse Becse: én bírom a posztjaidat, byealekszba meg csupára belezúgtam!
XD

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.04. 08:59:25

@mézescsók: a lényegtelen hogy a többi mit énekel, ez a pasi uncsi volt.

Csecse Becse 2016.10.04. 20:03:11

@Biriksz_Krokiksz!: ByeAlex számomra is kellemes csalódás. Előítéletesen úgy gondoltam, hogy akkor majd lesz egy hipszter pojácánk, oszt' ezzel szemben Gáspár Lacival karöltve üde színfoltjai az egész kócerájnak.

2016.10.04. 20:08:16

@Csecse Becse: nagyon mulatságosak ketten együtt, így a válogatókban.
XD

mézescsók 2016.10.05. 11:39:23

@Pácsó Ármándó: Jól hiszed. Más okot elképzelni sem tudok, ami menthetné a zsűri döntését.Ha nem ez lett volna a szempont, Horányi Eszter is továbbjuthatott volna. Ő sem énekelt jól.

@PeniValdes: Az hát!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.10.05. 22:35:05

Mindenesetre a legszürreálisabb produkciót Fábián Franciskáék nyújtották!

@PeniValdes: @mézescsók: Én sem engedtem volna tovább. Horányi Eszternél rosszabb volt, de őt meg kiejtették. A Gynamite Dudes produkciója az előadásmód miatt a legjobb ebben a körben.
süti beállítások módosítása