Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Star Academy 1x32 - Jövő szombatra mindenki tanuljon meg énekelni

2016. október 03. 11:00 - BaZsa


Ha egymásra vetítünk egy japán gésát, meg Bangó Margitot egy átlagos szerdai napon, akkor megkapjuk Ördögh Nórit, és nem tudom, ez kire nézve lehet hízelgő. Az akadémikusoknak végre elárulták, hogy megszűnnek a napi összefoglalók, erre ők nem mindennapi színészi megoldásokkal reagáltak. Az énekesek sorsa állítólag ezen kívül nem változik, és lesz majd még egy nagy bejelentés. Vastag Csaba imád idejönni, már szinte függő, Majka pedig megérti ezt a függőséget:

Na jó, de egy csomó pénzt kapsz érte, ezt ne felejtsük el!

img_3269.PNG

Nekem különben kifejezetten szimpatikus, hogy Majka ironikusan kezeli a totális bukást, az adás folyamán több kétértelmű megjegyzése is van ezzel kapcsolatban. 

Arnold az első a Pálinka-dallal.A csűrdöngöő táncos fiúk cukik, viszont a produkció engem untat. Arnoldnak mintha még mindig nem lenne teljesen oké a hangja, Pély Barnát idézve nekem ez most nem jött át, viszont a zsűri megkajálta, 97 pont.

Eszter megint elképesztően szép, nem kell ide XS-es csillámoveráll. Pici hamisságok vannak, de az előadás elviszi, fényévekkel jobb, mint a múlt héten. A lépcsős jeleneteknél kicsit félek, hogy seggre fog esni, amúgy eléggé rendben volt, 96 pont.

img_3271.PNG

Adrián. Petíciót fogok beadni, hogy ne erőltessük a kamuzenekart a színpadon, mert gáz. Szép tisztán énekel, de kicsit áriázik, ami nem illik a számhoz, ráadásul Adrián végig úgy ad elő, mint aki gyilkolni készül. Szerencsésebb lett volna átélés szempontjából kezdeni valamit a dallal, nem pedig túlénekelni. Anna szerint is előjött belőle a hőstenor, a zsűri ma nagyon engedékeny, 96 pont.

Reni ügyes, csinos, tisztán énekel, de nem teszem le a hajamat, már csak azért sem, mert az én ízlésemnek túl affekta az előadásmódja. Nem is igen tudok a dalra figyelni, mert azt nézem, mikor fog a szoknya alól kikandikálni a fanszőrzete. Ő is érzi, hogy a derékig csúszó szoknya nem úgy menő, ahogy ő szeretne menő lenni, úgyhogy végig húzgálja, és ezek a nagyon civil mozdulatok szétcseszik a produkciót. Viktornak fingja nincs, milyen előadást látott, mert ő is csak a combokra bírt koncentrálni az egészből, 98 pont.

img_3274.PNG

Iván jön, rettegek, de ez a rettegés hamar elmúlik. Úgy tűnik, Iván realizálta, hogy ezt a dalt soha nem fogja tudni úgy előadni, ahogy szeretné és ahogy kell, úgyhogy elővette a humorát (mondtam én, hogy van neki!). Ha a zenei átkötéseknél nem ülne le annyira, egészen kiváló és nagyon vicces produkció is lehetne, így nekem nem tetszik annyira, de a zsűri habzsolja, mint a tavaszi lecsót, mindenki odáig van, 100 pont.

Alexa hozza a papírformát, nagyon érzéki az előadása, de patikamérlegen kimérve az, egyáltalán nem tolja túl. Fantasztikusat énekel megint, csak azt a pornósruhát tudnám feledni. A zsűri állva tapsol, Csabának csak az nem tetszett, hogy kevés volt a bőrfelület, 100 pont, Viktor meg felsorakozik egy csókért, amit meg is kap.

img_3276.PNG

Balázs teljesen kifejezéstelen tekintettel és ide-oda intonálással hozza a Wellhello-slágert, a rap rész egész jó, de amúgy unalmas és felejthető az egész, a falzett pedig csúnyán hamis. A tánc miatt Balázsnak állandó levegőhiánya van, nekem ez most nagyon nem élvezhető. Anna végre bevallja, hogy négy éve a földvári diszkóban ő tépte le az álmennyezetet, ez az első dolog az elmúlt öt percben, amire felkapom a fejem. 89 pont.

Brigi bizonytalanul kezd, nem igazán tud finoman énekelni. Sok a pontatlanság, eléggé erőtlen az egész, elveszik a zenei alapban, a tekintete meg üveges. A zsűri ugyanezt mondja, 89 pont.

Zita jön Bartók Eszter Elefántos dalával, ami sem a szex, sem a buli, sem a rock&roll kategóriába nem passzol, na lássuk. Kapott valami döglött patkányt a nyakába, amit nem értek, de amúgy a produkció rendben van, hangban passzol hozzá, és külön boldogság számomra, hogy végre élő gitár kíséri. El volt énekelve, de ennyi. A zsűri - és Majka is - a színpadi koncepciót kifogásolja, valaki egy kupac szarhoz, valaki a Kis Herceg bolygójához hasonlítja a színpadon elhelyezett... hát, valamit. Anna szerint komposzt, pöcetetővel, ez 97 pontot ért Zitának.

Erika. Karácsonyfának öltözve. Az éneklése tiszta, az én ízlésemnek kicsit túl sokat rekeszt, de amúgy rendben van. Külön örülök, hogy úgy is tud jelen lenni, hogy nem pattog. mint egy gumilabda. (Hogy is pattoghatna, amikor egy ötvencentis emelvényt ölel körül a szoknyája.) A zsűri hiányolja a táncot, de egyébként imádják, 99 pont.

img_3296.PNG

Dávid lila zakóban, ami még mindig jobb, mint a lila nyakkendő, de az különben is Orbán Viktor copyright-ja. Most először látok a szemében igazi érzelmet, és bárcsak ne lenne rajta ennyi visszhang, mert akarnám hallani az ő saját, tiszta hangját. Eddigi legjobbja, engem kifejezetten meghat. Hogy énekelni tud, az eddig is világos volt, de most végre mutat valami újat, igazán megindító produkció volt. A zsűri is odáig van, mert állva tapsolnak. Keresztes szerint kitépte a saját szívét, de mindenki más is szerette, 100 pont.

Most elmondják az elején beharangozott fontos bejelentést, a heti összefoglalók megszűnése miatt a szabályok is változnak kicsit. Ezentúl a veszélyzónásokat titkos szavazás által választják ki egymás közül az akadémikusok, és a zsűri döntéséről is csak az élőshow-ban értesülnek majd. 

img_3297.PNG

Aki a héten védett lesz: Gór-Nagy Erika, aki pedig Barbi és Lacika mellé megy a veszélyzónába: Balázs. Barbi kezdi a veszélyzónás etapot Péterfy Bori dalával. A kisfilmben Barbi azon problémázik, hogy ebben a számban vajon hogy fog nagyot énekelni. Ennek a lánynak van humora! Ha meg komolyan gondolja, akkor azért vicces. Barbikám, a válasz: sehogy! És ez nem a dal hibája. Na de nézzük elfogulatlanul, mit alkot Mágika ma este. A szám közepénél elmegy a hang, először azt hittem, a délután ásványvízzel leöntött iPadem a hibás, de nem, a végén kiderül, hogy általános hanghiba volt, úgyhogy Barbi újra lenyomja a dalt. Az újrázás meglepő módon hangilag oké, de én már annyira nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy Barbi egy gonosz picsa, hogy egyszerűen nem tud tetszeni. Na, ezért szar formátum a Star Academy. (Plusz, mert a hangmérnök rákeverte a produkcióra a zsűri megjegyzéseit, hehe.) 

Lacika veszélyzónázik már másodszor. Tisztén énekli az Anna and The Barbies-dalt, és elég vagány is. A rap rész szerintem levegőhiányos és kicsit modoros, de a többi tetszik. A zsűri is szerette. 

img_3277.PNG

Balázs jön a mentődallal. Nagyjából az életéért énekel, pontos is, de még mindig nem érzem, hogy elmennék egy koncertjére. Ebben a produkcióban csak az erőlködést és az elszánást látom, nincs benne semmi lazaság, semmi szórakoztató. Ahogy Dávidból kijött ma valami érzelem, Balázsban a hangoktól eltekintve minden benne marad. 

img_3308.PNG

Az Akadémiára a közönség szavazatai alapján Lacika megy vissza. Barbi és Balázs közül a zsűri Barbit küldi vissza, úgyhogy Balázs számára véget ért a műsor, hogy ezzel a közkeletű klisével éljek. Én szerettem volna, ha fordítva történik, de hát ki vagyok én. A héten már nem lesznek napi összefoglalók, ami sok más mellett azt is eredményezi, hogy az énekesek kénytelenek lesznek az élőshow-beli teljesítményükre hagyatkozni, mert holnaptól már nem fognak senkit visszaszavazni azért, mert jó fej, vagy mert előveszi a farkát. Innentől kezdve éneklésnek kell lenni, kíváncsian várjuk, hogy ez hogyan realizálódik. 

Barbi arca, amikor Balázs kiesett:

img_3309.PNG

 

 

 

 

 

14 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2016.10.03. 12:18:56

" Úgy tűnik, Iván realizálta, hogy ezt a dalt soha nem fogja tudni úgy előadni, ahogy szeretné és ahogy kell, úgyhogy elővette a humorát (mondtam én, hogy van neki!) "

Annyira kamu volt répafejet bedobni a rock műfajába, pont az a rész lett kivágva a számból ahol éppen hardra vált a nóta, ennyi erővel valami foscunami Scorpions nótát is kaphatott volna.
Az meg hogy 100 pontot kapott az vicc, kinek a fia ez a kölök hogy ennyire tolják ???
Afro magyar bagós Arnold meg már húzhatna haza dohányozni.

KapitányG 2016.10.03. 12:53:28

Érdekes, nálam a szám elején nem volt hang, és a közepénél jött vissza.

Ditti82 2016.10.03. 13:20:59

Lacika visszajutásakor nincs Barbi-arc? :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.03. 14:58:19

Barbi arca, amikor Balázs kiesett: Cesare Lombroso kedveli ezt

A_Rézi 2016.10.03. 18:09:28

@Ditti82: Pont ugyanez jutott eszembe! :D :D :D

Van egy olyan sanda gyanúm, hogy Barbinak kábé leesett az arca, h hármójuk közül épp Lacit szavazták vissza... Priceless moment lehetett! Megérdemli, hogy itt a hogyvolton is megörökítsük... nem gondolod @BaZsa ? Amúgy köszönet a hv-ért, nagyon szeretem olvasni a szösszeneteidet! :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2016.10.03. 20:09:57

@A_Rézi:

Mi lesz ott velük kamerák nélkül ?
Végre bevállalhatja az albán csávó a láncdohányost, hogy várhatta ezt a pillanatot, nincsenek kamerák, most tömheti ezerrel :)

Töröltfelhasználó (törölt) 2016.10.03. 20:33:58

A reakciókat vissza lehet valahol nézni?

Perah 2016.10.04. 14:27:18

Nekem Brigi tök unalmas, hiába van hangja. Olyan, mintha egy könyvtároskisasszony énekelne... Aki a legjobb, csak lehet, hogy hamar ki fog égni, vagy tönkreteszi magát, az Alexa. Nagyon jó és különleges hangja van, feltűnő a külseje, agya is van, érzékeny, amolyan művész alkat. Csak nem tudom, hogy pár év múlva nem lesz-e belőle egy kiégett, drogos énekesnő, viszont remélem, hogy megerősödik és tud élni majd a lehetőségekkel.
A fiúk közül Dávid a legjobb, gyönyörű orgánuma van, fantasztikus külsővel, viszont valami miatt nagyon kishitű, merev és depire hajlamos. Ő kb. ugyanaz a kategória, mint Alexandra, csak jóval józanabb gondolkodású, és ráadásul még jóindulatú is. Ők ketten érdemelnék meg a végén a nyereményt, ha az igazi énekesi tehetséget nézzük.

isabel417 2016.10.05. 23:47:52

Hiányozni fognak az összefoglalók, én jobban szerettem, mint a Való világot. :(

Ditti82 2016.10.08. 21:45:55

Óóóó, ez a nagyképű liba soha nem esik ki... Csabi persze megint a farkával szavazott... :-(

Ditti82 2016.10.09. 18:48:36

@Cseszlovák Gyurmafilm: Bent. Zokogva ment vissza, egyem a szívét. :-D
süti beállítások módosítása