Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kicsi Óriások 1x05 - Mi az az ádámcsutka?

2016. október 03. 15:28 - Dzsudibí

Ezen a héten már direkt utánaolvastam kicsit, hogy hogyan alakultak eddig a nézettségi adatok, mert én bírom, amikor sixx szokott ilyen jellegű háttérinfókkal szolgálni a C:C-n, és büszkén konstatáltam, hogy a megérzésem nem csalt, minden héten lassan, de biztosan csökken azoknak a száma, akik önként és dalolva ülik végig ezt a két órát a TV előtt. Nekem sajnos muszáj, de jó tudni, hogy azért vannak olyanok a statisztikai adatok szerint, akik szórakoztatónak találják ezt a gyerek tehetségkutatóba oltott erőlködést.

1_4.png

A Fenegyerekek kezdenek, Lara énekel, ezúttal egy vidámabb nótát kapott. A zsűri a múlt heti maximális pontszámhoz képest most csak 9,3 pontot ad a produkcióért, ami bár kivételesen nem hamis, de elképesztően unalmas. Kiemelném, hogy nem azért adtak kevesebb pontot, mert ez nem volt olyan jó, hanem motivációs célzattal - ami legalább olyan jó magyarázat, mint a Való Világban a nem azért rakom rád a jelemet, mert konfliktusunk volt, hanem mert szeretlek, jobban mint a testvéremet, és azt akarom, hogy neked jó legyen, és összeszedd magad féle jelrakás pontozás. Ricsi és Dorina tánca egész jópofa, a történet szerint Dorina egy robot, Ricsi pedig a tudós, aki szívet ad neki. 

2_4.png

3_3.png

4_3.png

Megyünk tovább a Kisördögökkel, akik a múlt héten már majdnem kiestek. Peti énekel, csodaszép hangja van, kár, hogy 1-2 év, és hála a hormonoknak ez sehol nem lesz. Olivér és Viki tánca swingre épül, tök cuki, csak szerintem marha uncsi, a zsűri nem ért velem egyet, de ők nem is értenek hozzá annyira, mint én. 

5_3.png

6_3.png

Utolsóként Rami csapata, a Lázadók lépnek fel. Erre a hétre már csapatpacsival is készültek, ami inkább hasonlít egy csapat hátfájós T-Rex vonaglásához. Petra Caramelt énekel, a múlt heti sikertelen színpadi kísérlete után ez egy határozottan jobban sikerült produkció. Most énekel először magyarul, amit Dávid illetve Petra maga is nehézségként értékel (???). Eszti és Zsolti tánca ismét szuper, ezúttal hip-hop műfajban utaznak, azért a produkció végét megtoldják még egy homlokpuszival, biztos ami biztos, 9,8 pontot kapnak végül. 

7_3.png

Az ovisok maradtak a végére, egy csodás zenei válogatást kapunk, az ihletet a Morrison's hajnali negyed három utáni felhozatala adta. A felkészülés során kaptak egy kis ízelítőt Geszti ájlávjú című szuperslágeréből is, aki kicsit sértetten veszi tudomásul, hogy Balázs viccelődik komoly zenei munkásságán, és megkéri az ovisokat, hogy akkor mondjanak már egy számot Balázstól is, akik egymást túlordítva sorolják, hogy Vadon Jani meg Rákóczi Feri. Ovisok-Geszti 1-0.

8_3.png

9_3.png

A csapatok fogyatkoznak a kitöltendő műsoridő viszont ugyanannyi, így variálják a varálhatatlant, és ezúttal már a mentorok is színpadra állnak egy-egy produkció erejéig. Peti énekel Fruzsival, minden szemétkedést mellőzve Peti ezerszer jobb mentoránál. Rami Esztivel táncol, itt is visszaköszön egy kicsit a Morri 2 szelleme, legalábbis Rami részéről, de én nem dumálok, mert nálam a szexi tánc az esküvői vonatozásban kimerül. Gergő értelemszerűen nem kockáztat, Larával énekel, erről ennyit tudok elmondani, nem többet. 

10_4.png

11_3.png

Végre valami jópofa is került a műsorba, az ovisok kapnak kvízkérdéseket. az első igazán szórakoztató elem eddig. Amiért megérte ma TV elé ülni:

Kincső (Balázsnak): - Én szeretlek!

Balázs: - Há mer nem ismersz igazán. 

 

Mit jelent az, amikor két barát fasírtban van?

Kincső: - Szerintem az azt jelenti, hogyha fasírtban vagyunk, hogy úgy érzi, mintha fasírtban lennénk.

 

Mit jelent az, hogy röhög a vakbelem? (vagy ahogy drága húgocskám mondta, amikor hasonló korú volt - röhög a végbelem.)

Olívia: - Hát hogy annyira nevet, hogy fáj a hasa. (A húgom verziója szerint mindenki döntse el maga.)

 

Mi az az ádámcsutka?

Olívia: - Hát az az ádámcsul... csutka, hogy van egy almaMÁRKA, aminek az a MÁRKÁJA, hogy almacsutka. 

 

Mi az, amikor valakinek ikertesója van?

Olívia: - Az, hogy mondjuk vagy együtt születnek, vagy később az egyik, de az ikertesó az az, hogy kettő ember. 

12_3.png

Bevallom őszintén, eddig az RTL Most-on néztem vissza utólag az adásokat a hogyvoltíráshoz, és a közös produkciókba én mindig beletekertem, mert számomra értelmezhetetlen, unalmas és bosszantó. Mivel ma azonban a TV előtt ülve pötyögök, ezért kénytelen vagyok végigülni ezt a részt is, és csak bizonyságot nyert az, hogy eddig okkal nem pazaroltam időt ezekre az előadásokra az életemből, ezért írni sem fogok róluk.

13_3.png

Elérkeztünk az extra pontok kiosztásához, és ezzel kiderül az is, hogy melyik két csapat lesz ott a döntőben. Az énekesek közül ismét Peti, az ovisok közül Viki, a táncosoknál pedig Eszti és Zsolti kapja az extra pontot. Ma este viszont kiosztásra kerül még egy plusz pont, mégpedig a mentorok és mentoráltjaik együttes produkciója alapján, azonban ez sem változtat a végleges sorrenden, mivel ezt Gergőék kapják, akik egyébként is első helyen álltak, így a Lázadók búcsúzik a műsortól, legnagyobb sajnálatomra, mert eddig sem csináltam nagy titkot abból, hogy Olivérék nagy kedvenceim (bár azt el kell ismernem, hogy Olivér kezdeti vagányságának fénye kissé eltompult az elmúlt részek során, és nem is ők voltak a legügyesebbek, sem egyéni produkció, sem csapatszinten.) Jövő héten döntő, aztán az utolsó adásra minden csapat visszatér, ha minden igaz, így senki ne búsuljon, a könnycsatornák még legalább két hétig el lesznek kényeztetve. 

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsudibí 2016.10.03. 15:55:06

@megcirógatlak csalánnal: nekem is vannak szarabb, meg még szarabb napjaim. Ez most az utóbbi kategória.

trillárom 2016.10.04. 07:56:33

Mondjuk szerintem a nézőszám azért is csökken, mert szombatról átkerült vasárnapra a Sztárban sztárral egy időbe...
süti beállítások módosítása