Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x33 - Soma in dö háusz (18+)

2016. szeptember 29. 10:19 - Dzsudibí

11_4.png

Preambulum

Gyerekek, őrült nagy a nyomás. Bruti és Chat Gézu olyan kurva magasra tette azt a bizonyos lécet ezen a héten, hogy a Hubble-teleszkópon keresztül nézve is csak távoli csillagnak tűnik innen, az irigység gyászos posványából, ahonnan a szerdai öfit írom. Haljak meg, volt bennem bizonyítási vágy, nem kevés, merthogy milyen jó lenne megmutatni a világnak, hogy törékeny, visszafogott nőként tudok én még olyanabbat is írni, de aztán rájöttem, hogy nem kell. Egyrészt nem akarnám előlük elcsenni a megérdemelten bezsebelt dicsőséget (pedig tudnám, nem kérdés), másrészt három fergeteg poszt szoros egymásutánban indokolatlan kényeztetés még a leghűségesebb, legkitartóbb hogyvolt olvasóknak is, így mára maradt az átlagon aluli szar minőség gyerekek, ez van, be köll nyelni.

Bulika

Papinak szülinapja van, szám szerint a huszonhatodik, ami vagy a világ legnagyobb kamuja, vagy igaza volt a márciusi kozmónak, és a börtönkoszt tényleg öregíti a bőrt. A jeles nap alkalmából mindenki borotválkozik, bőrkeményedést csiszol és pattanást nyomogat, hogy legjobb formáját hozza este. A bulika stílszerűen az alkoholtilalom időszakát eleveníti fel, vagy ahogy Vivi fogalmaz:

"Mindenki ilyen kis Gatsby stílussá vált."

 

12_4.png

13_4.png

14_3.png

Zsolti egy kis Melánival kedveskedik Papinak, aki Papi exére hasonlít. Minden hím arcán ugyanazt a zavart, mégis izgatottságot palástoló arcizomrángást vélem felfedezni, ugyanis nem tudják eldönteni, hogy most akkor normális vagy sem az, hogy tetszik nekik amit látnak. Egyébként Zsolt, akarom mondani Meláni, vagyis a tököm tudja már basszameg, tökéletes nő, a smink, a tánc, a mozgás, hát le a kalappal, komolyan. Ajándékokat is kap természetesen, de csak egyet emelnék ki, aki nem látta a tegnapi adást, találgathat, hogy mi ez:

15_4.png

Ha bulika, akkor természetesen bebaszás, ujjazás, káromkodás és erőszak, na de haladjunk sorrendben. Az egész úgy kezdődik, hogy Meláni rámozdul Somára a nyugiban, aki láthatóan képtelen kezelni azt a félmafla merevedést és szűnni nem akaró bizsergést, amit Meláni öltánca váltott ki a kis Szófia hercegnőjéből, ezért igyekszik Melánit lepattintani, aki viszont nem tágít. Az egész helyzet elképesztően megfogalmazhatatlan még nézőként is, egyszerre ráz a hideg meg a vinnyogva röhögés, lúdbőrözik a hátam, és görcsben a seggem, Zsolti annyira jól adja a pszichopata kurvát, de közben meg marha vicces Soma kínlódva tekergését nézni. Meg azért egy kicsit sajnálom is, mert jelen helyzetben én is BASZOTTUL be lennék szarva Zsoltitól. 

16_4.png

17_3.png

Meláni távozásával Vivi indítja a Soma elcsábítását célzó hadműveletet (bocsánat, azt hiszem kurvára lemaradtam, mikor is lett Soma a villa legkelendőbb hímje??):

"Soma, te láttad már a puncimat közelről?"

18_3.png

Soma nem látta, nem is akarja, de olyat azért nem mond, hogy soma soha, mert mégiscsak be vannak ide zárva a villába, és Evelinnél még mindig nem jutott át a zöldhatáron. Újabb rettenetesen kínos percek következnek, Vivien próbálja Soma száját megerőszakolni az ágyon hemperegve, aki nem hagyja magát. Ha nagymamám nézné a műsort, csak borús arccal csóválná most a fejét, hogy mifolyikittgyöngyösön. Somát végül Zseri menti meg a szégyentől, így Vivi kielégületlen szájjal távozik, miközben Dina szellemét megidézve üvölti, hogy "szarok mindenkire, meg szarok a faszomra". Mindeközben a hálóban Zseri is szerelmet vall a maga módján Somának:

"Megbasználak. Ha nem itt bent lennénk. "

19_2.png

Egyébként személyes - tehát hanyagolható - véleményem az, hogyha valamelyik fiú viselkedett volna így valamelyik lánnyal, azt jó eséllyel kibaszták volna, mint macskát szarni. Értem én, hogy a kanoknak elvileg ott a fizikai fölény, meg egyebek, de jelen helyzetben ezzel ugye még az illendőség és jóízlés határain belül sem élhetnek, mert a végén őket zárják ki. 

20_2.png

Már majdnem megsajnáltam Somát, amikor elérkezünk a bulika záróepizódjához, mikor is olyan sebességgel ujjazza Evelint a paplan alatt (bárhogy is számolom, a negyedik villalakó egy este alatt), hogy kis híján bejelez a füstjelző. A záróepizód záróepizódja pedig Mici, aki részegen jó ötletnek tartotta, hogy a kanapét azon az oldalon hagyja el, ahol a gravitáció és a fránya pluszkilók miatt a legnagyobb kihívást jelenti. Lelövöm a poént, nem sikerül neki. 

 A Másnap

Festői csendélet a bulika utáni másnapon, a villa úgy néz ki, mintha T-Rexek jártak volna násztáncot bebaszva. Evelin Zsirbónak panaszkodik, hogy hagyta, hogy Soma ujjai megpocsíkolják az éjjel, és ez azért rém kellemetlen, mert mégiscsak Somáról beszélünk. Vigasztalásul Zsirbó elárulja Evinek, hogy őt meg Tivy pocsíkolta meg, csak nem az ujjaival, hanem legnemesebb málnájával. Evi azzal bíztatja magát, hogy legalább ő Somának SEMMIJÉT nem fogta meg. Kicsit még Somának is panaszkodik azért, hogy benne lesz a Belevalóban, meg az újságban is, és ez tök ciki. Ennél sokkal cikibb lesz szerintem, amikor majd a játék végeztével a kiscálád barátságosan körbefogja Somát, és gyengéd, baráti jelleggel, bökővel az oldalában elcipelik a templomba, hogy akkor most ezek után vegye el Evit. Lezárásként Evi azért gyorsan megosztja Somával a Tivy-Zsirbó közötti ejaculatio praecox részleteit, prezentálván, hogy a villa negra nem apáca zárda. 

1_4.png

2_4.png

3_4.png

4_4.png

Hotelvendégek

Beindul a hoteles játék, mindenki megkapja a munkaköréhez szükséges felszerelést. Soma elegáns ajtónyitása után befáradnak az első vendégek, egy sebhelyes favágó és a hajléktalan a Nyugati telefonfülkéből. Evi azonnal rágerjed a favágóra, miközben Soma az udvarias kámón gájz szófordulattal invitálja beljebb a vendégeket. A szobában aztán máris rátér a lényegre, és Mici szolgáltatásait ajánlgatja Brian-nek és Mike-nak. Őszintén remélem, hogy az illető úriemberek színészek, s ugyanúgy kishazánk szülöttei, mint Gáspár Győző, Kozsó, vagy Sarka Kata . Ha pedig mégsem, úgy csak abban reménykedhetek, hogy a szerkesztők azt hazudták nekik, hogy a villa egy zárt egészségügyi intézet, ahol értelmileg súlyosan visszamaradott ám mégis ártalmatlan páciensek életét kellene feldobniuk egy kis jótékonykodással, és játszani velük hoteleset.

5_4.png

6_4.png

nevtelen.png

Ahogy az bármely másik elegáns hotelben lenni szokott, Soma rádurrant egy dobozos sörre a recepción. Mici úgy gondolja, hogy az belefér, hogy a kanapén fetreng, amíg nincs munkája. Vivi egy kis kanálnyalogatással próbálja elcsábítani a külföldieket.  Ez mondjuk Tivy szerint nem gáz, de az egy kicsit igen, hogy utána hangosan röhög, mert azért mégiscsak megvan mindennek a határa. A végére még marad egy kis kutyázás Dávid és Zseri között, de ezt nem részletezném, mert álmból felverve is szó szerint mindenki fel tudja sorolni azt a top 10 gyöngyszemet, ami ilyenkor előkerül.

7_4.png

9_4.png

Zsolti tánca:

 

Vivi udvarlása:

 

És amit a legjobban vártatok kis huncutok, az ominózus turbóujjazás. Nesztek.

Címkék: való világ 18+ vv8
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.29. 21:44:24

@Mók_Ica: én szeretem az oroszlánt. fogjatok nekem

BAZINGA2 2016.09.29. 21:44:44

Hol van a tegnap esti szavazás...a hastánc? Nem láttuk. Ma megint szavaztattak. Minek?

Mók_Ica 2016.09.29. 21:45:25

@PeniValdes: itt van Berber, csak eldugta a cuki képét.... :(((

2016.09.29. 21:46:58

@Avanivi: ezt köszi :)
(mikor micicici átvonult a színen, kicsit betojszliztam, h megmerényeli a fiúkat a testével)

ascii 2016.09.29. 21:49:41

@MacákékIcukája: én untam ezt a makogást...inkább elmentem puázni :D

Phantörpikus 2016.09.29. 21:51:27

@Biriksz_Krokiksz!: Először jött a: "a lágytojást nem kell főzni"
aztán,hogy a zöldségágy nála azt jelenti,hogy felszeletel gy kiló paradicsomot és paprikát
aztán, ő még nem hallott olyat,hogy a bundás kenyeret valaki édesen, netán juharsziruppal egye...
aztán, Tivy kérdezgette az indiaiakat, hogy akarnak-e Chicken tikka masala-t és mondta Tivynek,hogy jajj,ne találgasson, majd ők azt tudják,hogy mit főzzenek nekik és,hogy hogyan. Ebből lett egy KOLBÁSZOS RÁNTOTTA.
Ma minden szakács felsírt...
Több is volt már a 4 hét alatt,de már nem emlékszem.

Berborosz 2016.09.29. 21:51:29

@Mók_Ica: Lecseréltem. Szeretnék fenyegetőbbnek látszani!

Phantörpikus 2016.09.29. 21:53:26

@BAZINGA2: Miért a minap mutatták a másnapi bejátszóban,hogy Krisztián mondja valakinek kint az udvaron,hogy már nagyon elege van Tivy kirohanásaiból (ez a párbaj utáni napon volt) és ezt a részt sem láttuk. Legalábbis én nem.

2016.09.29. 21:54:12

@Avanivi: De melyik a favágó? Van mindkettő az? :)

Avanivi 2016.09.29. 21:56:06

@ALOKSAKTRHEE: szerintem a kockás inges a " favágó"

2016.09.29. 21:59:04

@Phantörpikus: a lágytojás sztorira emlékeztem, a többi új volt, a rántottán mint végterméken felnevettem
XD
(tök igaza van, nehogy már a vendég mondja meg, h mit óhajtana enni!)
(am' vagy nem szakács, vagy játssza a hülyét.)

Berborosz 2016.09.29. 22:01:24

@PeniValdes: Azt érdemled, nem oroszlánt.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.29. 22:02:24

@ascii: a baj,hogy jópáran ezt komolyan gondolják.....

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.29. 22:03:48

@Berber Oroszlán: jaj olyan kis morci vagy
azt hitte síkitok, de nem szoktam

Berborosz 2016.09.29. 22:03:58

@Biriksz_Krokiksz!: Ati? Semmit nem tudna eljátszani. Még egy hülyét se.

2016.09.29. 22:07:17

@Berber Oroszlán: passz, alig láttam, nincs róla véleményem, csak tippelgetek.

Nbl 2016.09.29. 22:07:54

Jól látom, h vmi gyík focimeccs miatt nincs VV csak belevaló majd vmikor? Mi a franc?

2016.09.29. 22:08:08

@ALOKSAKTRHEE: a kockás inges fiú. esetem nagyon.

Gia 2016.09.29. 22:08:27

A két angol radiátor volt,nem?Az egyik átölelte a másikat alvás közben...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.29. 22:09:55

@Biriksz_Krokiksz!: szerencsére nekem nem,én mástz látok vonzónak,nem a favágót

Gia 2016.09.29. 22:10:29

Mintha az egyik előzetesben Krisztián az anyukájától is kapott volna ajit és jókívánságot a szülinapjára.Na,azt sem adták le....

2016.09.29. 22:11:08

@Gia: XD Basszus!! Zsoltinak jó volt a megérzése?

2016.09.29. 22:12:07

@Biriksz_Krokiksz!: Gondoltam. ;) Veszek fel kockás inget, jó? XD

Gia 2016.09.29. 22:13:43

@ALOKSAKTRHEE: Igen!Ha jól rémlik a favágó karolta át a csövest..Soma meg ajánlgatta nekik a dögös csajokat... :-)

Berborosz 2016.09.29. 22:14:23

@Nbl: Már vártuk a tízórai látogatókat, te vagy az első.
Volt, de nyolckor.
Fantasztikus volt, sajnálhatod, hogy kihagytad.

Mók_Ica 2016.09.29. 22:15:08

@Berber Oroszlán: miért nem fogtok Ödönkének békát?? :)))

Gia 2016.09.29. 22:16:20

Atit vegyék már le a térképről...Nem képernyő"kompadilis"....

Nbl 2016.09.29. 22:19:00

@Berber Oroszlán: Szerencsére Ncore is van a világon és így még reklámot sem kell nézni :)

Mók_Ica 2016.09.29. 22:20:38

@Berber Oroszlán: :)))))))))))))))))) (régen hallottam.... most eszembe jutott)

pávör dragonfruit (törölt) 2016.09.29. 22:21:56

@Cimili: :))))))))) :*

2016.09.29. 22:26:30

@PeniValdes: nincs ezzel gond. ízlések, ugye.

Berborosz 2016.09.29. 22:27:02

@Mók_Ica: Mit röhögtünk rajta!
És arra emlékszel, hogy "a szomszéd Macsákék bögyös kis Icukája"?
@MacákékIcukája: -nak már mondtam, hogy rosszul írja a nevét, de nem hisz nekem.

Berborosz 2016.09.29. 22:30:23

Ezek fenn vannak az nCore-on?
Beírtam, hogy Való Világ, de semmi.
(Egyébként a retek-honlapon is megnézheted.)

2016.09.29. 22:35:42

engem nem zavar, ha a favágó meleg, a szépérzékemnek tetszik a látványa.

(kinder bueno reklámzenéjét hallgatom, hagyjatok)
XD

mobilos perpetuum 2016.09.29. 22:40:25

@Berber Oroszlán: Ha nem a sorozatoknál keresed, hanem az általánosban, akkor található. eStone oldalon is található.Nem tudom oda kell-e meghívó, amikor indult (beload utóda) akkor nem kellett.

BAZINGA2 2016.09.29. 22:48:11

@Phantörpikus:
Nem is láthattad...másnap híre hamva sem volt. Lehet, hogy Tivyt bent akarják tartani, és figyelmeztették, hogy viselkedjen! Nagyon le van nyugodva.

Mók_Ica 2016.09.29. 22:49:32

@Berber Oroszlán: Gugyerák Alalyos (elipszilonnal, ugyi) ??? :))))

BAZINGA2 2016.09.29. 22:53:09

@Gia:
Azt leadták. Még fel is olvasta a többieknek, hogy mit írt az anyukája. Krisztián el sírta magát.

2016.09.29. 22:54:06

@Commodore: áhhhh focit is kommentelünk?! klassz! XD

BAZINGA2 2016.09.29. 22:55:48

@Nbl:
Lekésted a VV -t! Tegnap este Bence szólt, hogy ma 20 órakor lesz, a foci miatt! Volt is!!!

Gia 2016.09.29. 22:57:31

@BAZINGA2: Ó,köszi!Akkor nem figyelődztem jól.

MacákékIcukája 2016.09.29. 22:58:45

@ascii: latom, ez a pua dolog nagyon megfogott :))))

@genevieve: szivi :)

@Berber Oroszlán: jaaa, te mondtad tavaly? Amikor kicsi voltam, apukam mindig "macakek"-at mondott, igy maradt meg es ezert is hagytam igy. Elhiszem neked (es mar anno is elhittem), csak apu miatt nem akarom megvaltoztatni :)

MacákékIcukája 2016.09.29. 23:02:20

@BAZINGA2: a hastanc a holnapi adasban lesz. Tegnap volt a szavazas tehat ma kaptak meg a feladatot :)

@Phantörpikus: ja a Krisz Vivivel beszelgetett Tivyrol, es tenyleg nem ment le az ofiben. A weboldalon is csak annyi van, hogy elmondja azt az egy mondatot, hogy "nem tetszik neki, ahogy a nokkel viselkedik".

ascii 2016.09.29. 23:02:55

@MacákékIcukája: nem fűzök kommentárt a postodhoz, teljesen elrontanám vele.

legalábbis ezt tanítják (:

BAZINGA2 2016.09.29. 23:05:26

@MacákékIcukája:
Kösz az infót! Csak kíváncsi vagyok, hogy fognak táncolni a lányok + Zsolti is! =D

ewita 2016.09.29. 23:06:23

Lóri milyen kis aktív mióta nincs bent a nője! :D:D:D
Tiviből meg nyilván megy kifelé a ketamin, megint kezd balhézni, de tetszik,hogy Zselatin végre szembe megy vele! előzetesben volt, remélem nem marad ki holnap

BAZINGA2 2016.09.29. 23:07:24

@Commodore:
Holnap délután 4 óra körül megismétlik! ...meg szombaton is!

MacákékIcukája 2016.09.29. 23:09:32

@ascii: jesszus, mire gondolsz? :D ÁFCS vagy?

@BAZINGA2: szivi :)

Commodore 2016.09.29. 23:12:03

Jön a táncoló mazsom!

Commodore 2016.09.29. 23:14:15

@BAZINGA2: ÁÁÁ szombaton félmaraton, vagy Balatonkör, vagy Tiszató átúszás.

2016.09.29. 23:15:09

@Commodore: az piros akkor, nem sárga. nem vesztettél semmit, mindenki normi volt, önmagához képest.

Cimili 2016.09.29. 23:16:13

@Commodore: Ha ezt így sorban, ki fogsz purcanni.

Commodore 2016.09.29. 23:17:02

Élő betelefonálás?! NA! Ki lesz az első?!

Cimili 2016.09.29. 23:17:15

Ki akar beszélgetni Hose Armandóval?

MacákékIcukája 2016.09.29. 23:17:25

@Commodore: ezentul mar fel is hivhatod! De csunyan nem beszelhetsz es nem is "fikazodhatsz" :DD

MacákékIcukája 2016.09.29. 23:18:53

Na mar megint megy a lelki nyigas, pfejj

Commodore 2016.09.29. 23:20:13

@MacákékIcukája: Holnap megyek 'tarjánba, majd ránézek.

Cimili 2016.09.29. 23:20:31

@MacákékIcukája: Hose minyá elbőgi magát.:DDDDDDD

kamilla123 2016.09.29. 23:21:20

@Mók_Ica: igen, Krisztián nagyon kreatív, tegnap is jól megoldotta, amikor zene kellett a vacsihoz :-) nekem mostanában nagyon szimpi

MacákékIcukája 2016.09.29. 23:21:38

@Commodore: puszilom a kis buksijat

@Cimili: en is, olyan szar a hang :D

Cimili 2016.09.29. 23:23:49

Én ezt má nem bírom nézni, jók legyetek!

naezjó... 2016.09.29. 23:24:39

ezt a beszélgetést a festményről és versről majd letöltöm, hogy bármikor megnézhessem. nem.

Commodore 2016.09.29. 23:25:41

@Cimili: Céges telóról is lehet hívni? :-)

naezjó... 2016.09.29. 23:27:49

@Commodore: Mi kérdeznél, ha csak 1et lehetne? :D

Mirocska 2016.09.29. 23:35:04

Győzike meg a betelefonáló.... Süketek párbeszéde! :D

naezjó... 2016.09.29. 23:36:17

@Commodore: én bevallom, 1 Budapest TV backflasht várok, ha már ilyen szépen kiírják, hogy ne.

naezjó... 2016.09.29. 23:41:50

ezért kár volt bemenni a stúdióba.

Commodore 2016.09.29. 23:44:23

@naezjó?: Dobna a nézettségen ez a vonal is, lehetne pörgetni a műsort 24 órában is, neten is, letrottyosodott Győzikével visszalépés 15 év..

Nbl 2016.09.30. 00:02:04

Győző: Mici nem molett, ezt kikérem Bejja asszony nevében! Ő túlsúlyos és nagydarab! :-D

Nbl 2016.09.30. 00:31:26

@Berber Oroszlán: jaja tudom, h az rtl oldalán is fent van, de tv-n nézni jobb :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.09.30. 07:35:15

@SzemFülEs: EKG.
Az ilyenre mondják, hogy több faszt fogott, mint én kilincset, pedig a kilincsgyárban dolgoztam. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.30. 07:45:33

Sajnos a tegnapi öfi ismét nem volt annyira eseménydús. A hotel hét két sztárja egyértelűen Soma és Krisztián voltak eddig, de értékelem Tivy igyekezetét is. A hotel menedzser és helyettes posztból Dávid és Lóri nem tudta kihozni a lehetőségeket, pedig ezzel is lehetett volna villantani, Dávid pl simán leülhetett volna a két angol mellé csevegni, de helyette hagyta, hogy Soma arassa le a babérokat. Ati újra bizonyította, hogy semmi keresnivalója egy VV szériában, ráadásul főzni sem tud jobban, mint egy átlagos magyar tinédzser, a rántottámat, ham and eggsemet, meg lágy tojásomat 11-12 évesen már magam is meg tudtam csinálni, mindenféle szakács suli nélkül is. Remélem, h ő lesz a következő kieső, mert nagyon irritál a személyisége.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.30. 07:50:16

@VV Erőlegény: ja és furcsa még, hogy a héten Zsolti is mennyire szenved a bárpult mögött. Ezt két dologra vetítem vissza, az egyik a megfelelő angol nyelvismeret hiánya, a másik pedig, hogy sztem ő pont azért jött be a játékba, mert szabadulni akart a pultos szakmától.

2016.09.30. 08:42:03

@VV Erőlegény: Kb. EKG.
De azért az előzetesben negaTívy már megint zsiráfcolosg*cikutyázta Zsernyákot.
Atus valóban menthetetlen...

Némber Ván 2016.09.30. 08:50:42

@MacákékIcukája: Szerintem itt két név keveredik. Gyerekkoromban volt egy országszerte elterjedt, rettenet tábortűzi jelenet, nem létezhetett úttörőtábori szalonnasütés nélküle, ahol a főszereplőt, egy buggyant szobalányt, úgy hívtak, hogy Hacuka Pacuha Icuka Micuka Ludmilla Kamilla.

MacákékIcukája 2016.09.30. 09:12:17

@Némber Ván: de jo, ez tetszik :)))) lehet, hogy apu osszekombinalta a kettot.

Van uj posztcsi

,, 2016.09.30. 09:39:27

@Némber Ván: úhh erről tudsz többet mondani? Volt egy jelenet gyerekkoromban amit agyonjátszottunk, ez lehet az vajon amiről te írsz?

Némber Ván 2016.09.30. 16:11:06

@szörnycsi: annyira zs kategóriás jelenet, hogy bizisten nem emlékszem a tartalmára, csak villanások maradtak bennem. A lényeg az, hogy módosékhoz új szobalány kerűl, aki mindent félreért, van benne kiskutyapisi felszolgálása tea helyett, ájulás, szereplők összetévesztésén alapuló poén, meg ilyesmik. Gondolom, a burzsoá osztály kigúnyolása lehetett az eredeti cél, de ez idővel lehámlott róla és maradt egy nagy adag vicctelen helyzetkomikum. Tuti ua. jelenet valamelyik variánsa lehet, amire te emlékszel.

,, 2016.09.30. 20:04:19

@Némber Ván: nekem is ez a sejtésem h uaz lehet az alap.
süti beállítások módosítása