Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Star Academy 1x27 és 1x28 - Iván tartja a gyertyát Alexa és Lacika nászéjszakáján

2016. szeptember 28. 09:00 - BaZsa

1x27

A tv2 búcsúztatja a műsort, már meg sem próbálnak érdekesnek tűnni. A szombati élőshow backstage-ben készült felvételeivel indul az adás, de nyugi, lesz még pszeudoesküvő, meg ejaculatio preacox, és még Barbit is majdnem megdugja valaki. Ki ne hagyjam a jelölést, ahol megint Lacika húzza a rövidebbet. Konfliktus konfliktus hátán, Szophoklész elmegy a picsába a szar kis drámáival. Antigoné lófasz ehhez képest.

img_3190.PNG

Nézik a népek a backstage-ben az éppen fellépő akadémikusokat, azt mondjuk nem értem, miért kell hosszú perceket bevágni azokból a produkciókból meg értékelésekből, amiket egyszer már láttunk, de ezzel is telik a műsoridő. Adrián spanyolnáthás "poénjára" Alexa húzza a száját, undorítónak tartja, hogy mindenki ilyen álszent kis fasz. Alexa meg Lacika lassan hivatalos párnak tűnnek, annyit smárolnak két pofavágás közt. Adrián az Elfelejtett dal alatt átadja magát az érzelmeinek, dióméretű könnyei csak úgy kopognak a padlón. Most vagy az van, hogy egyszerre tolul fel benne a friss szakítás, meg az Alexával való maszatolás emléke, vagy meg akarja dugni Brigit.

img_3188.PNG

Lacika még mindig Adriánon lovagol, mert Adrián szerinte sokkal helyesebb, mint ő, úgyhogy gyorsan megkérdezi Alexát, hogy tízből hány pontot adna neki arcra. Alexa diplomatikusan csak annyit válaszol, hogy szereti, ahogy Lacika ránéz, ezzel a téma le is van zárva. 

Eszter produkciója alatt a lányok szörnyülködnek, hogy mennyire hamis. Eszter elkeseredetten jön le a színpadról, nyugi, nem kell izgulni, én megyek a veszélyzónába. 

Tököm tele van azzal, hogy nem tudok úgy teljesíteni, mint a kibaszott próbán.

A borzalmas Rolling is the deep Renit jobban megrázza, mint az érintettet magát, szabályos sírógörcsöt kap, amikor kiderül, hogy tényleg Eszter került a veszélyzónába. 

Az akadémikusok rohannak bebaszni, de előtte még megnézik a tévében a három veszélyzónást. Hannát ők is unják, mint a szart, Eszter előadásán Reni bőg, mint a szopós borjú, aztán egy kis plüssgörényt szorongatva leül a bejárat elé várni a gazdáját. Amikor Eszter visszajön, Iván összeomlik, Reni meg a pokol mély bugyrából hirtelen a mennyország egyik kis ezüst felhőjén találja magát, helyreállt a világrend.

Lacikáék már rég kint tolják a Zsindelyest a teraszon, amikor Hanna egy videóüzenetben megköszöni Ivánnak, hogy kihozta őt magából (sic!). Csaba is megiszik egy sört az ápoltakkal, Lacika pedig nem felejti el megemlíteni neki, hogy

Büszke voltam arra, hogy a Szandi lecsókolt, mert most úgy érezhettem, hogy én is lecsókoltalak téged.

Barbi meg Balázs közt elindul valami kínlódás, akkor most smároljunk vagy ne smároljunk, de Balázsnak túlságosan tetszik Barbi ahhoz, hogy ezt megtegye. Azért bemennek a hálóba, Barbi úgy vihorászik, ahogy egy átlagos tizenhárom éves az első izzadt tenyerű randin, már csak a fogszabályzóból kikandikáló popcorndarabok hiányoznak. Balázs mindenesetre befekszik Barbi ágyába, de nem történik semmi erkölcs egy kis nyaknyalogatáson kívül. Ezek tanulhattak valamit tantraórán, mert már két hete húzzák az előjátékot. Na majd ha megmondják nekik, hogy jövő héttől nincs összefoglaló, akkor fognak széttárt lábakkal egymás karjába omlani.

img_3193.PNG

A többiek közt eközben a teraszon alakul a hangulat, Lacika először nekiesik Adriánnak, hogy miért mondta rá, hogy színész, Brigi meg azonnal beáll Adrián megtépázott férfiassága mögé a réseket kitölteni. Végül Adrián mégis megöleli Alexát, Lacika meg ordítva drukkol, legyen csók, szeressétek egymást.

A legszebb rész mégiscsak az, amikor Zita összeadja a fiatal párt a teraszon, ami után azonnal rohannak is elhálni a frigyet. Iván egyszer már rájuk nyitott a wc-ben, most emeli a tétet, egyenesen a nászéjszakába gyalogol bele, hogy közelebbről obszerválja Alexa és Lacika párzását. A fedősztori az, hogy ott hagyott valamit, de hát ezt ki hiszi el. Dugás után a friss házasok mennek vissza inni, mindenki csodálkozik, hogy milyen hamar végeztek, ebből nekem az jött le, hogy Lacika viszont nem híve a tantrának. 

img_3195.PNG

Mindenki mattrészeg, Balázs bedobja Barbinak az ultimate csajozós dumát:

Sok szexi lányt láttam már bulikban, de te a topszexik közé tartozol. De te csinálsz, amit akarsz, én most megyek és eszem egy sajtos csipszet, mert az tesz boldoggá. De te ettől még szexi vagy.

Briginek is szeretethiánya van, amit Adrián igyekszik megszüntetni, így hátulról mintha smárolnának is, de ebben nem vagyok biztos. Barbinak nem kell a szomszédba mennie egy kis vitriolért:

Adrián mindenhonnan kapufát kapott, egyedül a Briginél nem volt még próbálkozása.

A zuhanykabin rejtekében mintha megtörténne az első csók Barbi és Balázs közt, de ebben sem vagyok biztos.

Majka jön a szembesítésre, rögtön egy irtó paraszt beszólással indít, mert úgy fordul Lacikához, hogy nem akarja-e kölcsönadni valakinek az Alexát. Itt jegyezném meg, hogy Alexa egy autonóm emberi lény, nem egy kibaszott tárgy, hogy kivel mit csinál, az az ő döntése, azon kívül kurva unalmas ömlesztve hallgatni a sok szar szexista poént, el is kapcsolok. Lacika és Zita egyenlő szavazatot kaptak, úgyhogy Iván dönt: Lacika megy a veszélyzónába - megint. 

img_3197.PNG

1x28

 A jelöléssel kezdődik az adás, Lacika halálosan kiakad azon, hogy Balázs rátette a jelét, mert szerinte Balázs valójában Barbi marionettbábuja. Ő persze sokkal parasztabbul fogalmaz. Balázs védekezik, ez nem is igaz, óvodai színvonalú veszekedés indul tehát a Lacika.Barbi-Balázs Bermuda-háromszögben. 

Nevetséges vagy, Balázs, nem is akarok veled beszélni se!

Zita Brigin van kibukva, hogy állítólag egész héten nyalta a seggét, aztán mégis rátette a jelet. Jól ki is bukik Barbinak a hálóban, hogy Brigi milyen undorítóan viselkedett, Barbi meg szépen elmesél mindent, amit Brigi Zitáról mondott neki. Maunika-show szintű konkfliktus bontakozik ki az akadémikusok közt, mind intellektuálisan, mind bonyolultságát tekintve. Zita legjobb mondata (díjnyertes, tényleg, óvodában kéne tanítani)

Kölcsönkérte a körömlakkomat! Nem kérjük kölcsön a másik körömlakkját, úgy, hogy közbe izé, érted!

Szóval Barbi Lacikát ekézi, Lacikáék meg Zitát és Barbit. Brigi, Adrián, Arnold, Lacika meg Alexa megbeszélik, hogy átköltöznek egymáshoz, ekkora parasztokkal, mint Barbi és Zita, nem lehet együtt aludni. Alexa most jött rá, hogy játszani is kéne, úgyhogy megbeszélik: a következő, akit kigolyóznak, Barbi lesz.

img_3201.PNG

A show utáni reggelen mindenki próbálja kihúzni Adriánból, hogy mi történt Brigivel, de ő körömszakadtáig tagadja, hogy bármi is történt volna. Két eset lehetséges: vagy annyira be volt baszva, hogy nem emlékszik, vagy annyira be volt baszva, hogy nem tudott kezdeni a csajjal semmit. 

Miután Iván a reggeli takarításnál kiporszívózta az udvaron a füvet (ok, tudom, hogy műfű, de akkor is), jön Keresztes kiosztani a dalokat, meg hoz egy lovaglópálcát, amit Alexának ad, mert ő lesz a heti főnök. Arnold már most be van szarva, mert szerinte Alexa egy feminista élharcos, pedig Alexa egyáltalán nem az, csak él, ahogy tud. A heti tematika: szex, buli, rock&roll, a szerkik megint kreatívak voltak. Arnold újra roma lehet, mert a Pálinka-dalt kapta, Iván a Bohemian Rhapsody-t (na végre egy rendes zene!), Lacika Anna & the Barbies-t fog énekelni, Alexa Imanit, Barbi Péterfy Bori Hajolj bele a hajamba kezdetűjét. 

Amíg Keresztes kiosztja a dalokat, Hanna jön be pakolni, és kis szívecskéket hagy minden ágyon, személyre szóló üzenetekkel, meg egy nagy csokor virágot az asztalon. Hiába, tényleg cuki, de nem ettől lesz popsztár. Ettől sem.

Alexa villafőnökként kitalál egy feladatot: a fiúk készítsenek magunknak jelmezt újrahasznosított hulladékból, és táncoljanak benne. Végre a hímneműeknek is hülyét kell csinálniuk magukból. Mondjuk faszul néznek ki a szétcincált szemeteszacskókban, Dávidról nem tudom eldönteni, hogy chippandale- vagy travishow-n vagyok-e, de Iván is nagyon keményen tolja két sárga gumikesztyűvel a lábán. 

img_3198.PNG

Barbi kettesben marad Adriánnal, és megkérdezi tőle, hogy volt-e valami Brigivel. Adrián tagad:

Én itt bent már az összes lányt megbasztam volna, hidd el.

Kicsit visszakapcsolunk a szombati bulihoz, Barbi meg akarja beszélni Lacikával, hogy mi merre hány méter, de Lacika csak azt hajtogatja, hogy Barbi szerinte gonosz. Ez Barbinak nagyon rosszul esik, mert ő igazából nagyon sokat szenvedett már életében. Mintha ez a kettő kizárná egymást.

Alexáék már a spájzban vannak, ott smárolnak, közben Adrián bebiztosítja magát, és Zitát is simogatja kicsit, hátha Brigi nem jön össze. Alexa pedig Renit használja lelki szemetesládának, és elmeséli az egész Adrián-sztorit, meg azt, hogy Barbi meg Zita furik neki.

Halál vicces, hogy akkor kezd a műsor érdekes lenni, amikor elkaszálják.

Címkék: star academy
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ditti82 2016.09.28. 10:12:41

Juhú! Végrevégrevégre! Támogatom Alexa azon törekvését, hogy rakják ki Barbit. Kétszínű tehetségtelen liba.
Egyébként Lacika 5 jelölést kapott, Zita 4-et, nem Iván döntött.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.28. 11:48:26

www.youtube.com/watch?v=H56PjKVd8m4
ebéd utáni kávéhoN kimondottan BaZsának a posztér.

Nekem is az jutott eszembe, hogy mire történik valami abbahagyják az egészet. úgy látszik nem volt elég freak show. még a nekem legkevésbé szimpatikus adrián is tud egész mondatokkal válaszolni. kivetné magából a villa a konkurrens csatornán.

Némber Ván 2016.09.28. 12:55:46

Félek, hogy Dávid ki fogja herélni a purple rain-t. :(

Pácsó Ármándó 2016.09.28. 15:08:08

Tudtam, hogy Adrián és Zita közt megvan a kémia :-)
Köszi a hogyvoltokat :-)

fáncsi28 2016.09.28. 15:59:49

Amikor Lacika száján az jött ki, hogy ő egy magasan szofisztikált egyén, leestem a röhögéstől a fotelból. De úgy látszik, Arnoldnak is megtetszett ez a szó, mert tegnap már ő is használta, pedig le merném fogadni, most hallotta először. Egyébként Arnoldtól a pofám leszakad. Telesírja a világot, hogy mások milyen szemét módon kibeszélik a háta mögött, miközben ő semmi mást nem csinál egész nap, mint hogy ordenárénál orenárébb kifejezésekkel ekézi a többieket a hátuk mögött, kicsit sem szofisztikáltan... (Na jó, csinál mást is, iszik és cigizik 0-24-ben).
Sajnálom, hogy nem lesz összefoglaló, mert így nem lesz hogyvót se, és azt nagyon fogom hiányolni.
Ráadásul innentől az egész műsor nem más, mint egy átlagos énekverseny, mert a szombati rövidke összefoglaló a hétről nemigen lesz érdekes; gondolom 20 perc, félóránál nem lesz több. Az meg minek?

Pácsó Ármándó 2016.09.28. 16:42:00

Szerintem BaZsa intézte el az egész rövidítést, hogy csak a szombatról kelljen írnia! :-)

diómió 2016.09.28. 17:42:15

@Pácsó Ármándó: Adrián és ki között nincs meg a kémia? :-)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.28. 21:32:59

@Pácsó Ármándó: :D adom!
@diómió: pl Adrián es köztem nincs. csak fizika lenne, ha nyakonvágnám, hogy viselkedjen férfiként, ne pedig egy hímringyó trubadúrként.

Nores 2016.09.29. 11:36:39

Abbahagyhatják? A licenc nem köti őket?
Még egy olyan húzást is elképzelek, hogy a rossz hír is hír, vagyis álhír valójában, és folytatódik mondjuk a SuperTV2-n.

diómió 2016.09.29. 17:33:29

@Cseszlovák Gyurmafilm: :-D A villán belüli lányokra gondoltam:-)

Pácsó Ármándó 2016.09.29. 19:16:35

@diómió: Ez jó kérdés :-)
Az Akadémia mellett van egy Villa is? :-)

Ditti82 2016.09.29. 23:01:15

Mindegy, hogy Barbi vagy Brigi, mehet a levesbe.

Ditti82 2016.09.29. 23:11:16

Barbi a legjobb 5-ben akart benne lenni? Önkritika zéró.
Adrián megpocsíkolta Brigit? :-o :-D
süti beállítások módosítása