Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kicsi óriások 1x04 - Jönnek, jönnek, szemedből a könnyek

2016. szeptember 26. 17:00 - Dzsudibí

Az eheti rész mottója a megújulás, ami teljesen érthető annak tudatában, hogy még csak a negyedik adást látjuk ma, de már most igencsak befulladt a műsor. Ezt ellensúlyozandó már a zsűri is lejt egy alaposan megkoreografált táncot a bevonulásnál (tipp: ha már sikerült Eszterre egy 3 számmal nagyobb szoknyát ráadni, amit legalább tizenkétszer tapos el, mire eljut a székig, akkor érdemes lett volna egy műesést is becsempészni a "táncba", garantáltan megdobja a nézettséget).

1_3.png

Fruzsi Kisördögeivel indul a parádé, a megújulás jegyében Peti pörgős Jackson Fájvot kap, Viki és Olivér a jelenkor legnagyobb énekesnőjének (?) és legnagyobb rapperének (?????) a.k.a Beyonce-nak Krézi in láv című számára fogják ropni (a koreográfus bátyónak üzenem, hogy a dalban nem Beyonce, hanem Dzséjzí rappel, csakhogy tiszta legyen). Peti énekel, aranyos, de feledhető. Majd jön Olivér és Viki korunk legnagyobb rapperével, és bevallom őszintén, úgy görnyedek össze, mint akinek 3 helyen is perforált a vakbele. Merthogy - és sokáig kerestem a szót, amivel nem a gyerekeket bántom - az egész előadás ízléstelen és gyomorforgató. Sok mindent láttam én már a magyar televíziózás történetében - egy egész csirke feldarabolását tehetségkutatóban, VV Izát köpködni, vagy Stohl Bucit táncolni, és akkor még csak az RTL repertoárjából merítettem példákat - de amikor egy 11 éves kislány a seggét rázza egy 12 éves kisfiú arcába, majd fokozzák a fokozhatatlant és fél perccel később a fiú szkreccselést imitál a kislány segge fölött, az nálam minden biztosítékot kiver. Ezért ezúton kérek - mit kérek, könyörögve esedezek - minden, a műsorral kapcsolatba hozható RTL-es kollégának, hogy  azonnal takarodjanak el a legközelebbi templomba megbocsájtásért imádkozni, tetőtől talpig fürödjenek meg szentelt vízben, majd azonnali hatállyal szüntessék meg ezt a műsort. Köszönöm. 

2_3.png

Oláh Gergő Fenegyerekeivel folytatjuk az ámokfutást, bevallom, mostanra már csak hunyorogva, fél szemmel merem nézni a TV-t, mert rettegek. Lara énekel, esküszöm, már én unom saját magamat, de HAMIS, ennek ellenére mindenki szeme könnyben úszik. Kivéve természetesen Balázst, aki x-állásban egyensúlyozik a színpad közepén, mert majd behugyozik a röhögéstől. Eszter köszöni, hogy Lara megfogta a kis szívét, és lerakta nekik a színpadra. Mivel már eggyel kevesebb csapat van, van idő lelkizni is, Larának hiányzik az otthon és a kishúga, ezzel ki is érdemli a maximális 10 pontot. 

03.png

04.png

05.png

Dorina és Ricsi tánca szerencsére most nélkülözi a szexuális aktust imitáló elemeket, a koreográfia ötletes és helyenként még vicces is, arról nem is szólva, hogy őket nézve teljesen megfeledkezem arról egy pillanatra, hogy még csak gyerekek, olyan hihetetlen fegyelemmel és pontossággal táncolnak, ennek ellenére mégis úgy tűnik, mintha nem is betanult elemekről beszélnénk, csak mozognának a zene ritmusára szabadon, annyira könnyed és természetes, amit csinálnak. 

06.png

07.png

Rami Lázadóival megyünk tovább, Petrát ezen a héten is szívatják egy kicsit, ezúttal egy jazzes gyorsabb tempójú dallal, ráadásul most, a széria felénél jön rá, hogy ő bizony szégyenlős. Még épp időben. Olyan arccal is érkezik meg a színpadra, mint akit nyúznak, láthatóan szívesebben curlingezne jegesmedvékkel homokpályán e pillanatban, minthogy ezt a számot kelljen előadnia. A legrosszabb értékelés még így is csak 7,5 pont, emiatt kár volt egyébként elővenni az 1-10-ig terjedő skálát erre a műsorra, bőven elég lett volna az 1-3 is, a többi úgy sem kerül elő. Kedvenceim, Eszter és Zsolti tangóznak, TÖKÉLETES, még az én szigorúan erkölcsös ízlésvilágomnak is, Geszti kivételesen egészen jól eltalálja, hogy mit gondolok: 

"Elhiszitek, ahogy táncoltok."

08.png

Tóth Vera Vagányai maradnak a végére, Cilike, másik nagy kedvencem énekel, úgy tűnik, adhatnak neki bármilyen témájú, hangulatú, nehézségű számot, kívülálló számára úgy tűnhet, hogy neki mindegy (persze tudom, hogy emögött biztosan rengeteg munkája van, de mégis). A zsűri azért nincs annyira elájulva, mint én, de engem nem fizet senki, hogy pártatlan legyek. Kornél és Petra tánca szintén szexmentes, de hogy bizonyítsam, hogy ettől még azért nem feltétlenül lesz jó valami, kicsit le is húzom, mert az American idiot véleményem szerint nem arra való, hogy táncoljanak rá, másrészt (vagy éppen emiatt) a koreográfia helyenként mintha teljesen független életet élne a zenétől, és követhetetlen ugrabugrának tűnik az egész. 

09.png

10_3.png

11_2.png

És akkor, kéremszépen, dobpergés, harsonaszóló és rózsaszirom eső, mert mihelyst Molnár Tibi távozott, már elő is rángatják Tóth Gabit, ugyanis az ovisok ezúttal vele fognak beszélgetni. Azt már csak lemondó mosollyal a szám sarkában teszem hozzá, hogy mindezt úgy jelentik be a kis cukiknak, hogy Gabiról mutogatnak köldökig dekoltált képeket nekik, had okuljanak. 

12_2.png

13_2.png

Jönnek a közös produkciók, Lara és Petra Dér Henivel énekel, Cili és Peti pedig Takács Nikolast kapja harmadiknak. Az ovisok Fűszeres Lányokat énekelnek, a táncosoknak pedig megint 2 performansza is van, holott én már az egyet sem értem. Végre elérkeztünk a fináléhoz, ahol a zsűri kiosztja az extra pontokat, és a pontverseny végén álló csapat búcsút int a versenynek. Ovisok közül Kincső, táncosoknál Eszti és Zsolt, az énekesek közül pedig Peti kapja a pluszpontot, így Vera Vagányai esnek ki. Mindenki sír, aki kiesett azért, aki nem, az a kiesetteket siratja, a vidám vasárnap ezzel új értelmet nyert ma. 

Utóirat: anyáztam egyet a minap, ugyanis most fedeztem fel, hogy az RTL Most-on a videók alatt van egy HD gomb. Eddig ugyanis a hogyvoltírás legizzasztóbb része a képek összevakarása volt, mivel amilyen remek minőségben vannak feltéve az adások, akkor is röhejesen pixelesek a képek, ha éppen sikerül elkapni egy pillanatot, amikor minden és mindenki mozdulatlan. Ha pedig nem, akkor ez történik. 

17.png

Meg ez.

16.png

Meg ez.

15.png

Na de. Miután rányomtam a HD gombra és azt hittem, most majd kitárul előttem a mennyek országa, ezt a feliratot kaptam az orcámba:

18.png

Kedves RTL. Az anyátok vérvörös valagát. 

Címkék: kicsi oriasok
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nicu71 2016.09.27. 21:48:44

és már hónapok óta van a ez a "tesztelés" vajon hányan kattintottak a HD gombra? hogy lehet hogy a TV2-neek alapbol megy a HD ,és még tesztelni sem kellett,meg nyomkodni se?
más kérdés hogy ott alig van nézhető tartalom...
süti beállítások módosítása