Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Titkok és hazugságok 2x04 - A nyomozó

2016. szeptember 25. 13:00 - Hoppancs

A sorozat legfrissebb epizódját megnézheted ma este, az AXN-en!

Ericnek döntenie kell, hogy együtt nyomul Dannyvel, a verőlegénnyel, vagy kihívja az úgyis későn érkező, semmire sem jó rendőröket. Előbbit választja, remélve, hogy a lányka nem provokálja majd ki a kínzást és happy enddel zárhatják az estét. Ez még várat magára, a csaj ugyanis tagadja, hogy komoly kapcsolata lenne Liammel, akitől bizonyára csak a szimpátia miatt kapott 30 000 dolcsis tévét. A Doktor House-i filozófiát („mindenki hazudik”) követő Danny azonban addig ordibál vele, amíg bele nem egyezik, hogy elcsalja nagyvonalú udvarlóját (nem VV) Dina Falatozójába. És közben nem próbálja figyelmeztetni, mert akkor garantált, hogy „valami rossz” történik.
bscap0000_20.jpg

Cornell a gyümölcsöző együttműködés ellenére még nem feltétlen híve Ericnek, ezért diszkréten visszapakolja képét a lehetséges gyanúsítottak közé. A népszerű nyomozót egyszerre keresi volt férje, Ethan ismeretlen okból, és jelenlegi főnöke a törvényszéki jelentés miatt. Utóbbi David James Elliott a JAG-ből, és itt is biztos van neve, de egyelőre nem derül ki. Cornell beszalad hozzá, köszönés nélkül üdvözlik egymást, majd a főni elmondja, hogy a kerületi ügyész morcos, mert a nő beégette azzal, hogy bizonyította a megboldogult Ben Crawford ártatlanságát. Botrányos, hogy egyesek meddig el nem mennek az ügyészszívatásban. 

bscap0001_7.jpg

A vizsgálat kimutatta: a tetőn dulakodás történt, ami onnan tudható, hogy közben megtépáztak pár ártatlan növényt. Cornell – akit felelősnek tartanak egy társa haláláért – bevallja, hogy még keres két tanút, és nem tartja stabilnak Neal alibijét. A kolléga azt javasolja, hogy ennek megpiszkálása során Andrea legyen tök jó fej. Mert olyat is tud. Nagy az izgalom Dinánál, ahol Liamre várakoznak, ezért Eric lazításként felhívja Patricket, akinek másnap be kéne segítenie egy ügyféllel. (Hát vannak még olyanjai ennek a cégnek?) Az öcsi éppen egyáltalán nem uncsi házaséletét él(vez)i, de megígéri, hogy a meeting előtt telefonál.

bscap0002_6.jpg

Az érdekesebbik találkozó nem akar összejönni, amitől Danny lassan már tényleg elveszíti legendás türelmét, de mielőtt elfajulna a dolog, a lovagias Eric  futni hagyja a lányt. A begorombult fickónak már csak Eric marad szadizásra, amire talán mégsem lesz szükség, mert ő saját bevallása szerint tudja, hová készül Liam. Addig viszont nem dalol, amíg Danny be nem avatja, mit akart Kate-től. Meglepő módon ebből egész higgadt párbeszéd kerekedik, melynek során Danny elmeséli: azért ismerkedett meg a bababoltban válogató asszonnyal, mert lányát, Rachelt a cég páholyában látták utoljára a barátnőjével, Carlyval. Kate nem emlékezett  rájuk, de megígérte, hogy ha látja valamelyiküket, szól. Ezért küldte át később a partin készült fotót.

bscap0003_2.jpg

A képen Carly egy Carnage feliratú pólót viselt, és éppen e dj „zenéjét” bömböltette Liam is, amikor egy reggel Kate és Eric gyanúsan korán és aktívan találta az irodában. A fokozatosan sherlockosodó Eric arra következtet, hogy a fiú talán már akkor is rosszban sántikált, de  Carnage-ról nem kamuzott. A dj-nek aznap este esedékes a bulija, amin nagy eséllyel részt vesz Carly is, így Danny így tovább halasztja Eric elverését és inkább beugranak a show-ra. Láss csodát, a helyszínről éppen Liam készül szökni, de lekapcsolják a rendőrök. Köztük Cornell, aki boldog, hogy láthatja Ericet, de kivételesen nincs kedve molesztálni. Danny (aki hivatalosan még csak most mutatkozik be) máris kiszabadítaná a srácot, nehogy már a kopók jöjjenek rá a tutira. Eric nincs elragadtatva, de azért leteszi a óvadékot mert meg akarja nyerni a nyomozóversenyt.

bscap0004_3.jpg

Patrick persze nem hívta fel bátyját, bizonyára túl jól sikerült az estéje. Vagy mégsem, mert éppen nagyon aggodalmas arccal figyel valakit egy ház előtt. De nem csak ő hagyja ki a melót, John is elutazott, így Ericnek ezt is egyedül kell intéznie. Liam (elvileg Anthony, de már jobban hallgat az álnevére) tagadja, hogy megölte volna Mrs. Warnert, de még mindig róla beszél szívesebben, mint egyéb svindlijeiről (öreg nénik átverése, ilyesmik). Ráadásul elég elgondolkodtató, amit mond. A partin hallotta ugyanis, amint Kate és Patrick összezördült utóbbi súlyosbodó alkoholizmusán, és a férfi arra kérte sógornőjét, hogy törődjön a maga dolgával, különben „baja esik”.

bscap0005_3.jpg

Az információ ismeretében Andrea kellő undorral méri végig Particket, aki a megbeszélésre hivatkozva próbál elmenekülni. Nem jön össze, így kénytelen igazolni Liam alibijét, mivel az ominózus estén ő küldte el, hogy töltse tele az italos flaskáját. Cornell szóba hozza Kate megfenyegetését, aztán átmegy Csernusba és Eric árnyékáról meg a kistesóra nehezedő nyomásról elmélkedik hangosan. Végül bedobja, hogy Partick talán csak a tütüke miatt nem emlékszik, hogy lehajította Kate-et a tetőről, mire a bedühödött férfi közli, hogy annyi ital nincs. Kate egy igazi szent volt, aki még Melanie-t is tisztelte, pedig ehhez hasonló kihívás kevés akad.

bscap0006_3.jpg

Eric napja nem is lehetne mozgalmasabb. Amanda urát idegen nővel látja, majd megindító tanmesével rendezi le a vállalat iránt érdeklődő üzletembert. A sztori régi profitéhes, Wall Street-farkasos énjéről szól, aki csak addig hajszolta a pénzt, amíg meg nem érintette egy tönkrement befektető sorsa. Ő már nem is emlékezett a bácsira, aki az üzleti kockázattal nem törődve teljes vagyonát tőzsdézte el a közreműködésével, de monológja hallatán elszégyellte magát. Egyértelművé vált, hogy alkalmatlan a pályára, úgyhogy rohant apuhoz állásért meg az alázatról és a kemény munkáról szóló szívmelengető szónoklatokért. A többi már történelem, azóta is segít halódó cégeket venni és felfuttatni. A leendő partner elérzékenyülve várja, hogy ezek az önzetlen szuperhősök őt is megmentsék.

bscap0007_3.jpg

Mandy férje felvilágosítja Ericet, hogy már több hónapja elköltözött, és kínos, hogy erről a nagy, szerető Warner família nem is tud. Danny csomagtartójában Liammel tereli el új barátja figyelmét a családi gondokról. A gyereket trükkösen átviszi a határon, mert így tuti bekasztlizzák majd, hiszen "szökésben van". A kakiba került kölyök mindenféle kínzás nélkül elárulja, hogy éppen az adatbázist hekkelte, amikor annak idején a Warner házaspár meglepte. Van alibije, bírta Kate-et, de nem ő az elhagyott fia. Danny büszkén szemléli, ahogy jó tanítványa, Eric kiszedi Liamből az infókat. Megtudjuk, hogy Kate puszta jóindulatból vette fel, miután töredelmesen meggyónta neki, hogy olyan helyen akar dolgozni, ahol nincs készpénz meg a vele járó kísértés. Kate is megnyílt, közölve, hogy egykor elvett egy második esélyt valakitől, de ő maga megkapta azt, meg az új életet, amit Liamnek is felajánl. Alkalmazta, de rajta tartotta a szemét. Elvileg.

bscap0008_3.jpg

Liam állítja, hogy komolyan át akart térni a helyes útra, de a cég tálcán kínálta a bűn lehetőségét. A gyilkosság viszont nem szokása, Kate zuhanásakor az italboltban volt, hogy megmentse Patricket az elvonási tünetektől. Útközben látta Nealt és Carlyt. Tudott arról is, hogy postán  egy olyan ismeretlen céges számláról kaptak kivonatot, amitől Kate enyhén kiakadt. A papírnak Nealhez lehetett köze, és Kate éppen abban a fiókban tartotta, amit feltörtek. Amikor Liam feltárja, hogy Rachelt is látta Neallel, Danny azonnal gyanúsítottá lépteti elő az exbarátot. Eric erőtlenül tiltakozik, Danny elhúz. Eric kettesben marad Liammel, akit felnyom a "szökésért" és arra biztat, hogy fogadja majd el a korábbi csalásáért járó ötéves büntit, mert ha nem, akkor elárulja a hatóságnak, mit tett az ő cégükkel, és negyvenet fog ülni.

bscap0009_2.jpg

Eric elnézést kér Mandytől, amiért nem figyelt oda rá, de a nő biztosítja, hogy senkinek sem szólt a szakításáról, és egy darabig nem is szeretne. Tombol a testvéri szeretet. Neallel már nem ilyen kedves Eric, illetve de, pont addig, amíg elcsalja a lakésára, ahol Danny várja. Utóbbi egyszerre üt és kérdez, Neal pedig ennek és Eric noszogatásának hatására kitálal: azért titkolta, hogy Carlyval és Rachellel kavart, mert előbbivel szexelt a parti alatt és nem akarta, hogy kirúgják, vagy további bonyodalmak legyenek. Mert hogy Carly egy call girl. Ez bizonyára Rachelre sem vet jó fényt, mert Danny igen bepörög. Követeli, hogy Neal hívja fel Carlyt, de az szakmájától idegen módon nem veszi fel. Eric úgy érzi, a haver még mindig nem mondott el mindent, de a felelősségre vonást  kopogás szakítja meg. Danny nyit ajtót Cornellnek, aki kollégaként köszönti őt.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása