Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8079-8080. rész

2016. szeptember 24. 12:00 - Gillotte

Juli elsírja Áginak, hogy Mikitől terhes, és ez bizony nagy gáz. Ági látszólag együtt érez, s a hangsúly a látszólagon van, ugyanis habár ígéretéhez híven Attilának tényleg nem szól egy szót se, Mikit azért meglátogatja, és örömmel elvállalja az örömhír terjesztését, hacsak Miki be nem vonja őt az új, vizes cégbe. Ravasz. Eközben Juli Attilával ebédel, aki a kínos hallgatást a munkájáról való hadoválással próbálja betölteni, majd arról beszél, hogy hiányzik Máté (aki épp a nagypapánál van) hisz olyan jó a gyerek a háznál. Juli nem bírja sokáig e szavakat, úgyhogy inkább kikéredzkedik a mosdóba sírni.

bk_szeptember15_1.png

Alíz és Krisztián kigabalyodnak a csókból, Alíz inkább megy segíteni Bözsi mamának összepakolni a kórházi cuccot. Persze Bözsi nincs olyan hangulatban, hogy tűrje a társaságot, úgyhogy inkább egyedül pakol, mint kétbalkezes unokájával. Keresztrejtvény is kéne a kórházba, de nincsen. Jókor toppan be Rudi, hogy sok szerencsét kívánjon a műtéthez, és a jókívánságokat pár rejtvényújsággal toldja meg. Bözsi el van ájulva Rudi kedvességétől, Alíz kevésbé. Bözsi minden eshetőségre felkészülve elköszön a számára fontos emberektől, s Irmát külön megkéri, hogy ha nem térne vissza a műtétből, Irma vigyázzon az ő Vilijére.

bk_szeptember15_2.png

Rudi együtt temeti párkapcsolatát Krisztiánnal, aki közben rendesen feszeng, hisz Rudi nem tudhatja, hogy legjobb barátja rájár Alízra. Ági jön haza lelkesen, kaját hoz a kapcsolatukat gyászoló férfiaknak, s végigsimít Rudi hátán, amiből Krisztián egyből levágja, hogy Rudi Ágiban talált pillanatnyi vigaszra. Ezt azért Alíz ne tudja meg – mondja Rudi szégyenkezve.

bk_szeptember15_3.png

Novákék rászánják magukat, és elmondják Stellának, hogy az anyja börtönben van. Stella nem fogadja túl jól a hírt, eléggé elszomorodik, de Laci megoldja. Telefonál, és elrohan otthonról, hogy aztán egy trambulint helyezzen az udvar kellős közepére. Stella el van ájulva, de mielőtt kiélvezhetné ajándékát, Gizi ágyba küldi. Alíz és Krisztián azonban a műszak végén nekiállnak, s kézen fogva ugrálnak, mert Alíz fél. Ó persze, jellegzetes pasifogó trükk…

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása