Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x27 - Komornyik vagy csicska (papagáj, kurva, köcsög)?

2016. szeptember 23. 09:44 - Hoppancs

Visszatekintünk a kihívás előtti időkre, amikor éppen az a legfontosabb kérdés hogy Zsolti vajon megvalósítja-e végre a Vivi óta hiába várt csokoládédiktatúrát, vagy valami ennél is szörnyűbbet tervez. Ati egyelőre nem fél, pakolás közben lazán belekóstol a górék eledelébe, Mici pedig az ágyon fekve latolgatja Dinával, hogy békésen, vagy veszekedéssel végződik-e majd az emberarcú pszichopata királysága. Dina szerint még várható némi ordítva bazdmegelés, és sejthető, hogy az EZO.TV jósaival ellentétben neki igaza lesz.

bscap0000_1.jpg

A várva várt egymásba állást a Nagy Testvér (cöh) levele alapozza meg, amelyet Lóri olvas fel tizenhat  bakival. Kiderül, hogy a tiltott torkoskodás és heverészés kollektív szankciója zsíros kenyér és víz lesz. Vacsorára. A hírtől Dávid depressziója súlyosbodik, a háttérben Schobert Norbi keserves zokogása hallatszik. Mici reklamál, amiért a főgóré nem szólt neki, hogy keljen fel az ágyból, amivel megindul Zsolti szavahihetőségének súlyos leamortizálódása. Először arra hivatkozik, hogy direkt nem figyelmeztette Micit, akinek kijárt már a lecke, később viszont már azt állítja, hogy a nő ülve beszélgetett, amikor ő ránézett, utána pedig nem látta, hogy lefeküdt.  A szigorú óvó néni és a rutinos politikus fő tulajdonságait egyesítő Zsolti lekezelően próbálja elhallgattatni a panaszost, majd jóízűt hazudik a kamerába is. Már ott tartana, hogy napközben sem engedné p-csapatot a hálóba, amikor Zseri leállítja.

bscap0001_1.jpg

Úgy tűnik, van valami  a levegőben, mert Tivyt is annyira érdeklik a szabályok, mint forgalmas úton átkelő nénit a zebra. Miután a Teremtő hímtagjának sűrű emlegetése közepette konstatálja, hogy nincs megterítve a reggelihez, eldönti, hogy góré létére maga intézkedik. Sajnálatos módon ettől sem áll helyre a lelki nyugalma, a büntetését megállapító levél pedig a következő – itt szöveghűen közölt - monológot szabadítja el:

„Mi van, faszszopónak néztek, vagy mi a geci van? Mi a geci van, faszszopónak néztek? Hogy mi? Csicska kurvának jöttem be, vagy mi a geci? Papagáj kurvának jöttem be megint, hogy a csicskád legyek, vagy neked? Mi a fasz van? Akkor zárjatok ki, bazdmeg, nem csinálom meg! Na. Szarok rá, faszszopó…. nem egy rossz, köcsög, papagáj geci vagyok, hogy bejövök és csicska vagyok azért, mert letettem hat darab gecis, faszszopó tányért, bazdmeg! Szarok rá! Nem leszek senkinek a papagáj kurvája, megmondtam. Akkó’ zárjatok ki a játékbó’. Faszt érdekel!”

A retorzió egyébként pincérruha viselése és a többiek kiszolgálása, ha esetleg valakit érdekel. Vivi bevallása szerint az ilyen őrjöngések alatt pont úgy csinál, mint én régen fizikaórán: valami egész másról fantáziálgat magában.

bscap0006_1.jpg

oooooh.gif

bscap0005_1.jpg

goni.gif

Soma többek között azzal csitítgatja haverját, hogy a többiek biztos nem élnek majd vissza a helyzettel, és reméljük, hogy így lesz, mert csúnya lenne végignézni, ahogy Tivy „szétdurrantja a szájukat, hogy szétszakad a fejük”. Megértjük őt, hiszen nyilvánvaló, hogy intellektusa és eddigi életműve nem arra predesztinálja, hogy faszszopóköcsögkutyapapagájgecicsicska legyen, és ezt igazán felfoghatná a Nagy Testvér (vagy ki) is. A művész úr bár nehezen, de elfogadja sorsát,  "csibészkedés" esetére azonban bokszot helyez kilátásba. Mentális összeomlása gyökereit abban kell keresnünk, hogy őt már eleget ugráltatták, ezért megfogadta, hogy sok szívsebésszel, magyartanárral és építészmérnökkel szemben NEKI nem lesz többé főnöke. Soma azzal nyugtatja, hogy ő most igazából komornyik, ami a csicska legelőkelőbb változata. 

 horg.gif

A leendő Hyppolit már egy fokkal higgadtabban taglalja, hogy ha ez sokáig megy így, akkor ő kiszáll, mire Soma olyan keservesen kezd pityeregni, hogy nem is bírnék rajta poénkodni. Hát ki lehet nevetni valakit, akinek a könnyeitől még Dina kőszíve is majdnem megszakad? A józan ész győzedelmeskedik, Tivy belátja, hogy kicsit össze kéne szednie magát.

bscap0002_1.jpg

A beavatkozást azonban így sem kerülheti el. Ennek során Zsolti az ember és állat közötti különbségeket ismerteti, majd összegez:

Azt gondolom, hogy egy fasz vagy, és ezt vedd úgy, hogy lebasztam egy kurva nagyot.

Dávid empátiával viszonyul a kerge lakótárshoz, hiszen bent ő is paranoiás lett, pedig előtte csak antiszociális volt. Zseri egy kis párkapcsolati drámát is kever a dologba, hiszen ő Bruce Bannert szerette meg, nem Hulkot.

Te Tiv Tivy vagy, viselkedj is úgy!,

mondja Mici, bármit is jelentsen ez. Tivy pedig visszafordítja a tanácsot, mert Micinek is van min dolgoznia. Krisztián szolidan kifejti, hogy nem tudja nem magára venni Tivy „szétbaszlak titeket meg a villát” jellegű eszmefuttatásait, mire az érintett megígéri, hogy igyekszik majd nem sérteni cimborája etikettjét. Nehogy aztán a végén beleálljon. A kése.

bscap0003_1.jpg

Szokatlan egyetértés mutatkozik abban, hogy Tivynek magához kéne térnie, mert rombolódik az igényesen kidolgozott karaktere és ha kizáratja magát, akkor sokan szomcsik lesznek. Különösen Soma, aki most is sírdogál. Ez Tivy szerint nem szégyen, sőt, a tiszta érzéseket bizonyítja. Maga is felismerte, hogy itt veszélyes karakteröngyilkolás zajlik, de Lóri tanácsára megpróbálja mindezt távozás nélkül feldolgozni.

Bence nem értette Soma és Tivy közös "szlogenjét", amit én sem hallottam tisztán, de mintha valami ilyesmi lett volna:

Együtt halunk, együtt hajtunk, tesóság egy életen át!

A feszült jelenet cigiszünetben oldódik fel.

bscap0004_1.jpg

A jogarral játszadozó Zsolti cseppet álszent beütéssel értékeli a frissen véget ért „hierarchia hetet”, miközben komolyan is vehető vicceket süt el arról, hogy kinek hol a helye, és lájtosan flörtölget Dáviddal. Mici ünneprontóan a megaláztatásokat emlegeti, majd Zserivel és Evelinnel elemzik a főgóré hatalommániáját és színeváltozásait. Úgy tűnik, csodamellek ide vagy oda, már nem bírja Micit, ezért "rászállt, mint a szarra", de amióta kiderült, hogy a csaj Tivy barátja, mégis jópofizik vele. A rövid Zsolti-rezsim áldozata nem akarja kínzóját az első háromban látni. Még ki is vinné, ha úgy alakulna, hogy (villa)élete árán leplezze le a mindenkit hülyének néző zsarnokot. 

oh.gif

Ez a drámai pillanat egyelőre várat magára, most még csak a Dina-Dávid párbaj lebeg a villa felett, ugrunk is kihívás utáni percekre, melyek sok izgalmat nem tartogatnak. Dávid azért kap Atitól egy szerencsekarkötőt és egy gyönyörű beszédet arról, hogy vissza kell térnie, mert még dolga van itt. A reményteli kihívott vitatkozik egyet Vivivel, aki szerint a műsor célja, hogy a lakók természetesen szórakoztatóak legyenek, de Dávid kifordult magából, ezért már nem bízik benne. Ezzel a végére jól le is ül az epizód, amit visszatekergetve egy ideig még keresgélhetjük a Vivi által Dávid szemében felfedezett kétségbeesést, 

Címkék: 18+ vv8
392 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 23:21:55

@MacákékIcukája: Hol olvastad, hogy valaki is sunyinak nevezte volna?

2016.09.23. 23:22:14

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: önbíráskodás. nem ítélem el érte, magamban sem vagyok biztos, h lenne-e önkontrollom, ha tudom h megúszhatom szakmámból adódóan.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 23:23:53

@Biriksz_Krokiksz!: Azért Weston karaktere nem volt mentes a pszichopata jelektől.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 23:25:24

@MacákékIcukája: Ne nézz ilyet, lehet, hogy ez torzítja az értékítéleted. :-P

Krétagarbó 2016.09.23. 23:27:56

Nálam 11-kor gyerekzáras lesz a rtl II, így bv-t nem nézek. Nem emlékszem, mikor állítottam ezt így be, de olvasva titeket, jól is van ez így. Jó éjt everybody:)

MacákékIcukája 2016.09.23. 23:28:17

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: heh francokat! Ennyire konnyen azert nem vagyok befolyasolhato :P szoktak extra vv-s videokat mutatni neha erdekes infokkal bar a mai nap kimerult tivy fingasaiban es vivi cukorgyanta-kesziteseben

MacákékIcukája 2016.09.23. 23:29:02

@Krétagarbó: hidd el, nem vesztesz vele semmit. Ha vmi fontos info van, ugyis leirjuk :) Joejt!

2016.09.23. 23:30:52

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: a the following lényegét ez is adja, a jófiú ügynökök szintén erősen defektesek voltak / lettek menet közben mentálisan, és ahogy haladtunk előre úgy hoztak egyre jobban megkérdőjelezhetőbb döntéseket, és egyre mosódtak el a határok, ettől is működött az egész. tényleg, meg is kéne néznem, mizu a kövi évaddal, lassan már ki kellene jönnie, asszem.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 23:32:12

@MacákékIcukája: RTL Muston fent vannak a videók, egyedül az élő bekapcsolások voltak jók, de az abbamaradt.

2016.09.23. 23:32:40

@Krétagarbó: upc-s vagy? mert akkor automatikus.

2016.09.23. 23:35:14

@Biriksz_Krokiksz!: ja de. jééé. a szemetek.

2016.09.23. 23:36:05

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: hallgatok egy kis eminemet, őt még csak nem kaszálták el.

2016.09.23. 23:38:26

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: @Biriksz_Krokiksz!: mikor utoljára olvastam róla, akkor még csak arról volt szó, h gyűjtik az aláírást a folytkövre, valahogy biztosra vettem, h meg is csinálják. óóóó. csalódtamcsi.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 23:38:53

@Biriksz_Krokiksz!: A harmadik évad konkrétan szar volt, nem kár érte.

MacákékIcukája 2016.09.23. 23:39:36

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ja, valszeg atallok arra, elegem van h minden este elvesztegetek fel orat az eletembol arra a szarfa

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 23:39:47

Van egy rakás jó sorozat, ebben 2 évadnyi jóság volt, plusz egy tré.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 23:42:33

@MacákékIcukája: A VV3-at csíptem, mert az M+-on szinte bármikor belenézhettél, hogy mi van.

2016.09.23. 23:43:35

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: szerinted! tegyed szépen hozzá, mert kinyilatkoztatást nem olvasok, csak véleményt.
'a rakás jó sorozat'tal viszont ekg.

MacákékIcukája 2016.09.23. 23:44:44

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: regi szep idok, mi? Nem nagyon volt kedvencem a 3-asbol, Leo eleg gyorsan elvagta magat az Agica uggyel sajna. Vv5 <3 bar azt is csak a vv7 utan neztem meg :))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 23:49:29

@MacákékIcukája: Hát igen, a VV3 nem volt jól castingolva, plusz egy tuja nyerte.

2016.09.23. 23:49:49

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: gagyinak nem mondanám, inkább hatásvadász, de azt meg én nagggyon szeretemm *-*

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 23:52:27

Na elteszem magam holnapra, hosszú nap lesz. Birkózószőnyegen kéne aludnom, mert este derbi.

mobilos perpetuum 2016.09.24. 00:13:46

Dávidhoz két lány nem azért állt, mert annyira jó lenne a viszony köztük, de Dina a vetélytársuk. Igazán a nők tudják utálni egymást a legjobban.
Tehát ha így nézzük, összesen két ember az, aki Dávidot önmagáért támogatja, Krisztián és Ati.
Ezen elgondolkodhatunk, hátha ez nem véletlenül van így.
Dina benne volt minden hülyeségben, igaz egyszer túlzásba vitték, Soma meg is ütötte, a többit tudjuk. A nagy száját, alpári stílusát megszokták.
Ha Dávid megy vissza, őt gyűlölni fogják, és a védettsége leteltével mehet újra párbajra. A "jópasi" effektus működik még egy darabig a tinilányoknál, akár Robin 2 is lehet belőle. Gyengébb kiadásban.

kamilla123 2016.09.24. 00:16:32

most nézem az öfit, nem irigylem a holnapi posztírót. Ez dögunalom.

Megdobbent, most erEDEti izzel 2016.09.24. 04:03:55

nah, tobb, mint egy hete itthon baszom a rezet, megneztem 2 hetet ebbol, mint a huzat, es hat ez ele kis sotlan nyavalya :) A mukormok fogyasat en is kovetem, 1 het minuszban vagyok direkt, de mar most is nagyin durva a helyzet. El nem hiszitek, milyen kibaszott deja vu-s most ezt irni. Ugyanugy sok sör, ugyanaz a zene a fulembe, csak most nem a tengert latom... Huuu, basszameg, az RL meg szopjon mar le, hogy a HD-re kattintva meg mindig a kurva nagy megbecsuleset fejezi ki fel ev utan is, es nem HD tartalmat ad. Eleg szarul nez ki baszomnagy TV-n :)

2016.09.24. 07:31:12

@mobilos perpetuum: Dinàhoz sem azèrt àlltak, mert kedvelik, max Dàvidtòl tartanak, vissza ne jöjjön, esetleg Dinàt tippelik nyertesnek ès ha visszatèr ciki lett volna dàvid mögött àcsorogni.

pávör dragonfruit (törölt) 2016.09.24. 07:32:26

@pávör dragonfruit: Aki bent valóban kedvelheti dinàt az a kèt hülyegyerek soma ès tivy.
Mèg lòri ès mici "èrzelmei" sem valòsak.

etikette 2016.09.24. 08:09:23

Jól láttam, hogy Ati az esetenkénti indokolatlan üvöltéssel és a csenevész karjainak felemelésével Auréliót próbálja utánozni? :S annyira nem áll jól neki. miért csinálja? vajon ki javasolta ezt a tattikát neki?

Costanza 2016.09.24. 08:48:21

@Biriksz_Krokiksz!: oh es igen, ha kijott kulon munkat ajanlok neki lehetoleg valami testhezallot, pl kulturattase csak archoz merten, piros szonyeget, karikas ostort es kenyszerzubbonyt

ewita 2016.09.24. 10:55:03

Azt láttátok , amikor Zsóti mondta,hogy szeretne még Dávid mögé állni,és a többiek röhögtek, mire kontrázott jó jó nem úúgy, Dávid feje olyan vörös lett mint a stop tábla?!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.09.24. 12:10:52

@mobilos perpetuum: Dina húzókarakter és sokkal aktívabb játékos, mint Dávid, a show szempontjából Dinának kell visszajutnia.

kamilla123 2016.09.24. 12:15:51

@ewita: én meg pont azt néztem, h milyen lazán röhög rajta, már fel sem veszi. Amúgy nekem ez már nem vicces, hogy Zsolti állandóan beszólogat ilyeneket. Nem azt mondom,h zaklatás kategória, de csak azért mert meleg, nem engedhet meg magának mindent.

hereverő heverő 2016.09.24. 12:41:24

@kamilla123: Ne feledd, ők benn vannak, nekik ez az egyetlen interakció. Zsolti meg ezzel is kihangsúlyozza a másságát ami itt a kívülállással egyenlő.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.09.24. 12:49:38

@Megdobbent, most erEDEti izzel: Ezt akarod te nézni HD-ben? Oszt minek? Bőven elég ez netes minőségben is... :-)

Krétagarbó 2016.09.24. 12:57:40

@kamilla123: semmivel sem rosszabb, mint a ffiak 99%-a, akik az utcán megbámulják a kicsit jobb nőket, vagy akár fütyülnek és beszólogatnak. És hát a benti felhozatalban, legyünk őszinték, Dávid a legjobb pasi. Egyébként sztem Zsolti sem csúnya, női szemmel azt kell mondjam, kár érte, hogy buzi.

Krétagarbó 2016.09.24. 13:00:31

@Peter_Cs: aktívnak aktív, de nem játékos. Nagy és mocskos a szája, de buta bármiféle taktikához, az pedig nem hoz lázba, hogy az egy órás összefoglalóból fél órát üvöltve káromkodik. Dina ennyi volt, sztem.

Krétagarbó 2016.09.24. 13:01:55

@Biriksz_Krokiksz!: nem, ez nem automatikus. De hagyom is így:)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.09.24. 13:07:22

Ja, az mekkora szöveg volt Bencétől, mikor mutatja az állást, 64-36 és "ez még változhat, mert csak az applikációt használók fele szavazott" :-))
Remélem nem kérdés, hogy Dina lesz a nyerő, Dávid nem sokat tett hozzá eddig a villaléthez.

Berborosz 2016.09.24. 13:33:19

Nem úgy lesz az, sajnos. Dina már nem kell senkinek.
A szavazóknak azért, mert nő,
a reteknek meg azért, mert nem dug.

Rémület 2016.09.24. 13:37:48

@Majom1Parádé: Hát... Amit Dina tesz hozzá, arra maradnak bent bőven. Tivy cirkuszol helyette is, Mici rámászik részegen mindenkire helyette is, Evelin megdugatja magát Lórival helyette, Vivit meg talán rá tudják beszélni, hogy bedobâlhassák a medencébe. Dina nem pótolhatatlan. De a szépséges, tujának álcázott csendes őrült nem váltható ki senkivel.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.09.24. 13:57:14

Majd meglátjuk vak is aszonta, de csalódott leszek, ha nem Dina nyer holnap. Dávid semmit nem csinált - legalábbis nem láttam még értékelhetőt tőle az öfikben- mióta bent van.

mobilos perpetuum 2016.09.24. 14:27:40

@Krétagarbó: Eddig néhányan beszéltek ugyan taktikáról, de nem csinálták. Bent azt mondják, most elkezdődött a játék.
Kint azt mondják sokan, most elkezdődik a játék, ha Dávid visszamegy.
Taktika nincs, olyan értelemben, hogy egy napnál többet előre gondolkodnának.
Akkor pedig marad az, hogy mindenki önmagát adja.
Dina önmaga: gyűlölni azt lehet, aki VALAMILYEN. Egy tuját nem gyűlölünk, ha útban van, arrébb tesszük.
Dávid önmaga: egy szépfiú, aki Evelinnel egy ágyban alszik, lehet, hogy tévedek, de kémia nincs, mióta kiderült, hogy meg akar tőle szabadulni, (ügyetlenül) - köztük már veszekedésen kívül más nem várható.

Rémület 2016.09.24. 14:44:01

@Krétagarbó: Ááá, nem ennyi volt Dina. Lóri megkéri a kezét, lesz esküvő meg nászéjszaka, ellesznek a témával két hétig minimum. Aztán balhé, válóper... Közben a többiek potyognak kifelé. Játék nincs, akkor legalább legyen szappanopera. Szeretném. Ja! Nem.

nika222 2016.09.24. 14:48:56

@ratsliveonnoevilstars: az, hogy engedték a félprofi Olivért beköltözni nálam már beépített emberes dolog. Az összes többivel amit írtál egyetértek. Nekem is van ismerősöm akit már kétszer-háromszor is hívtak, hogy menjen be Éjjel-nappal Budapest castingra, pedeig csak egy focista, aki jóképű, nem bírják felfogni, hogy ő nem akar celeb lenni. :)
Daviddal kapcsolatban is egyetértek, szerintem őt bepalizták azzal, hogy bírja ki egy kicsit, ha kijön majd kap valami lehetőséget, ő eddig bírta, szerintem is ki fog esni. (lehetőség meg vagy lesz v nem)

Gia 2016.09.24. 14:58:26

Mikor lesz new hogyvolt??

Gia 2016.09.24. 14:59:51

Olvastátok?Alekosz fel akarja oszlatni a vv8-as bandát."Biztos" hallgatnak rá.....

BAZINGA2 2016.09.24. 15:01:13

@Rémület:
Ne fesd az ördögöt a falra! Viccnek is rossz, remélem Dina holnap kiesik! // Aztán megint kezdődik a játék! =D ...vagy nem! Ati, kezdhetne imádkozni, hátha meghallgatásra talál! Igaz, még ott van a "kinti tábora" is, akik mind Dávidra fognak szavazni. =D ...Lehet reménykedni! =D

BAZINGA2 2016.09.24. 15:04:26

@Gia:
Biztosan. Tivy a király...Alekosz meg az Isten. Sosem volt normális, mára végképp elitta a maradék eszét.

sassu 2016.09.24. 15:40:05

Sziasztok! A heten talan 2 adast lattam. Nemsokara kezdodik a heti adasok ismetlese kifutyulve, de posztokban kovettem az esemenyeket. Dina-David parbaj. Nekem David eddig csalodas volt, igaz a heti adasokbol nem sokat lattam... De szerintem 1 het alatt nem valtozik meg valaki. Eddig nem szavaztam, szerintem most sem fogok, annyira nem erdekel. Szerintem Dina ki fog esni, mert tul sok a tragarsag a villaban es muszaj ritkitani,ha az rtl akar meg valamennyi nezettseget. Nem mintha sokat hasznalna. Szamomra ez a szeria tenyleg beteg, tele mentalisan serult emberrel, pedig szivesen neznek egy valosag-show-t, ahol teljesen nomalis es kulturalt emberek kulzdenek egy fodijert.

Krétagarbó 2016.09.24. 15:41:03

@mobilos perpetuum: Dina milyen? Gondolkodni még nem láttam, csak üvölteni.

Bekkara 2016.09.24. 15:54:31

@BAZINGA2: ne becsüld le az ima és a hittantábor erejét :D

Dávid nagyon bele van nyugodva a dolgokba, Dina meg síkideg. Dinát nyomatják (társai riportszobás interjúinak bevágása, hogy milyen jó ember, meg őszinte jókislány), szóval ő megy vissza. Hajrá Dávid.
Zsoltika meg egy manipulatív szemétláda, és lassan Vivi is felcsatlakozik hozzá. Ők ketten a villa legnagyobb színészei.

sassu 2016.09.24. 16:07:28

Amugy nincs valami felmeres,hogy jelenleg kik a legnepszerubb jatekosok a nezok szerint? Szoktak ilyeneket csinalni.
Kivancsi lennek ra.

Cérnahuszár 2016.09.24. 16:13:30

@sassu: tegnap volt egy kis szösszenet, hogy ki kapjon bulit, dávid csapat, dina csapat, vagy mind a kettő
a szavazás eredménye: dávid 35% körül, dina 15% körül, mindkettő 50% körül ha jól emlékszem
talán valami kiindulópont lehet

Berborosz 2016.09.24. 16:13:56

@Krétagarbó: Öntörvényű, indulatos, természetes, őszinte, gyerekes.
Persze mocskosszájú is. Ezzel együtt - "szovák" létére - ő beszél legszebben magyarul.

Gondolkodni meg még én se láttam senkit. Hacsak nem a Rodin szoborra gondolsz...

sassu 2016.09.24. 16:21:24

@Cérnahuszár: koszonom a valaszt, nem lattam. Igazsag az,hogy Davidot sem kedvelem, mert nagyon passziv es elegge duhito,hogy olyan jatekosok nyernek legtobbszor, akik csak lapitanak,de ha mar valasztani kell, akkor kicsit emeljunk a szinvonalon es essen ki Dina,mondjuk szivesebben vettem volna egy Micit Dina helyett,mert o az alparisag mellett meg keveri is a kakit,raadasul eleg gusztustalanul. Neha mar tenyleg sajnalom oket, annyira bua a tarsasag nagy resze.

Cérnahuszár 2016.09.24. 16:33:26

@sassu: sztem mici kiesése nem rázna ott bent senkit, viszont ha dina kiesik, akkor döbbenet, és összekapom magam és villantok valamit talán összejönne

introverted22 2016.09.24. 16:53:06

Engem azért az érdekelne, hogy miért lenne olyan jó sokak szerint az, ha Dina visszamenne. Azért mert akkor mindenki be lenne xarva az álompártól és hozzájuk se mernének szagolni? Azért mert akkor egy Lóri-Dina ámokfutás lenne az egész VV8? Azért mert akkor Lóri továbbra sem csinálna semmit, csak néha pusmogna valamit? Szerintem hosszabb távon Dina távozása sokkal jobban felkavarná az állóvizet. Sokkal jobban összezavarodnának odabent. Mert Dina visszatérésével max azt hinné a sok IQ fighter, hogy a tahóság és az állandó balhék kellenek a nézőknek. Tehát abból nem lesz taktika. Viszont ha nem megy vissza, akkor minden felborul. A látszat klikk is szétesik. Új látszatszövetségeket kell kötniük, és elkezdenek kapálózni, hogy hogyan tovább. Már csak ezért is Dinának kell kiesnie :) Szerintem.

Cérnahuszár 2016.09.24. 16:58:01

ha igaz hogy lóri megkéri dina kezét, és az igaz, nem csak egy feladat, akkor über gagyi...
a bb1-re emlékeztet, amikor szabi kérte meg izéke kezét, a csaj ki volt akadva és mondta is, na most estem ki, mert épp párbajozni ment
ki is esett

Cérnahuszár 2016.09.24. 17:11:57

zsanett, ez az zsanett volt a neve a csajnak
mondjuk akkor lehet hogy ez a poweredizé amit a licenccel megvettek?
dobjunk be lánykérést?

sassu 2016.09.24. 17:16:40

@Cérnahuszár: @windsor: szerintem teljesen mindegy ennek a szerianak,hogy Dina kiesik-e vagy sem, semmi nem fog megvaltozni, nagyon buta emberek vannak bent 1-2 kivetellel, ami viszint nagyon meglep,hogy elmeletileg Davidnak kellene lennie a legertelmesebbnek, megis csak punnyad bent, gondolom Ronin peldajat probalja kovetni,hogy maradjon ki mindenbol, aztan majd johet a zsé. Nekem ez viszont mar unalmas, a nyeremeny pedig nem keves meg adozas utan sem, legalabb a gyoztes dolgozzon meg erte, Ez nem Dina mellett beszeles, hanem David elleni. Szivem szerint mind a 2-t kideobnam es bekuldenek helyettuk 2 eletrevalo ertelmisegit.Mert Davidnak hiaba van esze,ha unalmas. A fel tarsasagot lecserelnem.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.09.24. 17:17:18

Ha a rövid bejátszásból messzemenő következtetést próbálnék leszűrni, akkor feladat volt, de Lóri komolyan is gondolta. :-)
Ja, kéne már a friss posztcsi.

introverted22 2016.09.24. 17:17:36

Nem néztem a tegnapit, honnan jön ez a lánykérés meg házasság meg mittoménmi? Az qrva kétségbeesett lépés lenne minden oldalról. Ennyire ne legyenek már szánalmasak :o

hereverő heverő 2016.09.24. 17:18:47

@Cérnahuszár: De egy Playboy címlap csak összejött neki azért...És a szörpgyári fizetéshez képest (ott dolgozott) az nem aprópénz még ha nem is annyit kapott mint a Liptai színművésznő (blah..)

sassu 2016.09.24. 17:19:11

@Cérnahuszár: tv2 tervezte,hogy esetleg indit egy Big brothert, igy gyorsan rtl megvette a sugarzas jogat, ennyit jelent powered by big bb.

hereverő heverő 2016.09.24. 17:20:18

@sassu: Lecserélnéd, de kire ? Úgyis beküldenek majd egy malacot vagy kutyát

Cérnahuszár 2016.09.24. 17:22:26

@hereverő heverő: a playboyról nem tudtam., annyira azért nem követtem a sorsát
akkor legalább nyert rajta valamit

Cérnahuszár 2016.09.24. 17:22:55

medvét
medvét küldjenek be

Cérnahuszár 2016.09.24. 17:24:22

@Majom1Parádé: kéne, de a szombatok ezek szerint felejtősek
valaki más kellene hogy írja...pont vasárnap előtt ami párbaj és szavazósdi...

sassu 2016.09.24. 17:24:32

@hereverő heverő: ha mar off-olunk, szerintem Liptai musorvezetonek nagyon szorakoztato, maganelete meg nem erdekel,de mindenesetre sokkal szorakoztatobb,mint a valamiert annyira sztarolt Ordog Nora. Klaudiaban legalabb van elet es humor, de Noraban semmi. Korabban is csak a kulseje tartotta fent, de mara mar az is megkopott, csak gyerek tehetsegkutato show-kban lathatjuk, amiket kifejezetten nem szeretek. Sot , felhaborit, Hihetetlen ,hogy par eves gyerekek letezo enek tudasaval vagy nem tudasaval akarnak embereket lekotni hetrol hetre. off vége.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.09.24. 17:25:50

@Berber Oroszlán: @sassu: Ezzel egyetemben Dina az egyik húzókarakter.

@Cérnahuszár: Akitől még számíthatunk vicces dolgokra, az Vivien: www.borsonline.hu/celeb/foldon-kivuli-baratja-volt-vv-vivinek/119431

sassu 2016.09.24. 17:26:15

@hereverő heverő: na ez az, lehetne am nezheto es ertekelheto vv-t is csinalni,de valahogy a szerkesztok egyre lejjebb csusznak.

sassu 2016.09.24. 17:35:53

@Peter_Cs: egyetertek, Dina nelkul meg unalmasabb lesz az eddig is unalmas szeria. Csak szet kell robbantani Loritol. Ami konnyu, csak nemi szerkesztoi munkat igenyel, pl, mindenki irja le,h kit utal a legjobban, aztan ha megvan az eredmeny, akkor utana kozolni veluk,h 1 hetig csak azzal beszelgethet stb stb. Ide csak fantazia kell, fel lehetne meg ezt a selejt szeriat is dobni, ha lenne fantazia rtl-nel, de ugy tunik,h kb annyi agya a Big Brothernek is,mint a jatekosoknak. :P

pávör dragonfruit (törölt) 2016.09.24. 17:36:05

Nem lesz mai?

hereverő heverő 2016.09.24. 17:39:38

@sassu: Akkor OFF: Nem szeretem Liptait. Nagyon mesterkéltnek és túljátszottnak tartom. Aki természetesen szórakoztató, az a Tilla és Gundel-Takács, női műsorvezetők közül.. hát nem tudom. Hogy az off kicsit ON legyen, Lilu sem volt szórakoztató sosem. Most pedig... áh kérek inkább még egy kevertet.

sassu 2016.09.24. 17:49:02

@hereverő heverő: Tilla milliioszor elmondta,hogy csak a penzert vallalja a musorvezetest, nem az o vilaga, Gundelt pedig sosem kedveltem. De ez legyen az o bajuk, igyal meg egy kevertet hehe. En tequilat kerek.

hereverő heverő 2016.09.24. 17:50:18

@sassu: Az is elég lenne ha legalább 3 intelligens játékost beválogattak volna. Akiknek van verbális és fizikai humoruk (értsd hajlandóak bohóckodni és nem tagadnak le a befogkrémezett kilincs szintjén), akik tényleg felkészülnek és értik a játékot. Valószínűleg nem dugásban fogadnának de lenne izgalom a játékban. Illetve lenne JÁTÉK nem csak csicskagecizés.

Krétagarbó 2016.09.24. 17:51:11

@Berber Oroszlán: magyarul még gyerek, aki semmiben nem tud kontrollt gyakorolni. Ez erény? Vagy emiatt érdekesebb a játéka? Nekem nem. Buta, mint a tök, látszott a kihíváskor is, ha van egy cseppnyi esze, akkor nem hallgat a "jóakaróira" és Dávid helyett Atit viszi párbajozni. Ha már játék, akkor inkább nézem Lórit, mit tesz, hogyan alakul a csapatban a helye Dina nélkül. És hogy mit tesz Dáviddal egy sikeres párbaj, egy olyan személy ellen, akit vmiért (sztem a hangossága miatt) erősnek képzelnek - sztem indokolatlanul - a játékostársai.
Érdekes, de még a debilnek tartott Viviennek is több esze van Dinánál, pontosan ő figyelmeztette a csoki dobálása után Dinát, hogy vegyen vissza kicsit, mert nem lesz jó vége.

Cérnahuszár 2016.09.24. 17:52:40

@Pácsó Ármándó: akkor visszavontam a reklamációt

sassu 2016.09.24. 17:54:40

@hereverő heverő: en is azt mondom, de sajnos itt 1-2 embertol eltekintve mind kb 80-as IQ-val rendelkezik, ami eleg gaz. Nem is ertem a szerkesztoket,h azt gondoltak,hogy ez az alparisag majd tetszeni fog a nezoknek?

Krétagarbó 2016.09.24. 18:00:18

@Peter_Cs: nem érzem húzó karakternek. Bent talán ő kiabál a leghangosabban, ezért őt gondolják erősnek, de húzókarakternek gyenge. Ha már húzókarakter, akkor Zsolti. Az ő véleményét mindenki meghallgatja,

pávör dragonfruit (törölt) 2016.09.24. 18:04:03

hereverő heverő 2016.09.24. 18:06:59

@Krétagarbó: Meghallgatják és elintézik azzal, hogy Ah, de hiszen buzi! És ebben rejlik az ereje, mindenki outsidernek tekinti. A lányok azért mert úgyis a fiúkat szereti, a kanok meg azért mert ők nem melegek, úgysincs közös témájuk. Top 3 karakter lesz, hacsak valaki ki nrm hívja, mert akkor a homofóbok kiszavazzák.

Krétagarbó 2016.09.24. 18:09:42

@hereverő heverő: a nemi irányultságán kívül az esze miatt is kitűnik a félszemű a vakok között.

Berborosz 2016.09.24. 18:19:17

@Krétagarbó: Igen, ettől más, és érdekesebb a játéka - számomra.
Gyere a 28-asba!

mobilos perpetuum 2016.09.24. 19:30:10

@Berber Oroszlán: Ez már nekem is feltűnt, hogy Dina, a káromkodását most kihagyva, a legjobban artikulál, mondataiban a hangsúly a helyén van.
Ijesztgettem is a komment-társakat: fog még Belevalót vezetni.

Komeszka 2016.09.25. 04:03:08

Ki menjen vissza a Villába a VV második párbajáról? www.easypolls.net/poll.html?p=57e2fbd7e4b05c9a411b1bea
süti beállítások módosítása