Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x27 - Komornyik vagy csicska (papagáj, kurva, köcsög)?

2016. szeptember 23. 09:44 - Hoppancs

Visszatekintünk a kihívás előtti időkre, amikor éppen az a legfontosabb kérdés hogy Zsolti vajon megvalósítja-e végre a Vivi óta hiába várt csokoládédiktatúrát, vagy valami ennél is szörnyűbbet tervez. Ati egyelőre nem fél, pakolás közben lazán belekóstol a górék eledelébe, Mici pedig az ágyon fekve latolgatja Dinával, hogy békésen, vagy veszekedéssel végződik-e majd az emberarcú pszichopata királysága. Dina szerint még várható némi ordítva bazdmegelés, és sejthető, hogy az EZO.TV jósaival ellentétben neki igaza lesz.

bscap0000_1.jpg

A várva várt egymásba állást a Nagy Testvér (cöh) levele alapozza meg, amelyet Lóri olvas fel tizenhat  bakival. Kiderül, hogy a tiltott torkoskodás és heverészés kollektív szankciója zsíros kenyér és víz lesz. Vacsorára. A hírtől Dávid depressziója súlyosbodik, a háttérben Schobert Norbi keserves zokogása hallatszik. Mici reklamál, amiért a főgóré nem szólt neki, hogy keljen fel az ágyból, amivel megindul Zsolti szavahihetőségének súlyos leamortizálódása. Először arra hivatkozik, hogy direkt nem figyelmeztette Micit, akinek kijárt már a lecke, később viszont már azt állítja, hogy a nő ülve beszélgetett, amikor ő ránézett, utána pedig nem látta, hogy lefeküdt.  A szigorú óvó néni és a rutinos politikus fő tulajdonságait egyesítő Zsolti lekezelően próbálja elhallgattatni a panaszost, majd jóízűt hazudik a kamerába is. Már ott tartana, hogy napközben sem engedné p-csapatot a hálóba, amikor Zseri leállítja.

bscap0001_1.jpg

Úgy tűnik, van valami  a levegőben, mert Tivyt is annyira érdeklik a szabályok, mint forgalmas úton átkelő nénit a zebra. Miután a Teremtő hímtagjának sűrű emlegetése közepette konstatálja, hogy nincs megterítve a reggelihez, eldönti, hogy góré létére maga intézkedik. Sajnálatos módon ettől sem áll helyre a lelki nyugalma, a büntetését megállapító levél pedig a következő – itt szöveghűen közölt - monológot szabadítja el:

„Mi van, faszszopónak néztek, vagy mi a geci van? Mi a geci van, faszszopónak néztek? Hogy mi? Csicska kurvának jöttem be, vagy mi a geci? Papagáj kurvának jöttem be megint, hogy a csicskád legyek, vagy neked? Mi a fasz van? Akkor zárjatok ki, bazdmeg, nem csinálom meg! Na. Szarok rá, faszszopó…. nem egy rossz, köcsög, papagáj geci vagyok, hogy bejövök és csicska vagyok azért, mert letettem hat darab gecis, faszszopó tányért, bazdmeg! Szarok rá! Nem leszek senkinek a papagáj kurvája, megmondtam. Akkó’ zárjatok ki a játékbó’. Faszt érdekel!”

A retorzió egyébként pincérruha viselése és a többiek kiszolgálása, ha esetleg valakit érdekel. Vivi bevallása szerint az ilyen őrjöngések alatt pont úgy csinál, mint én régen fizikaórán: valami egész másról fantáziálgat magában.

bscap0006_1.jpg

oooooh.gif

bscap0005_1.jpg

goni.gif

Soma többek között azzal csitítgatja haverját, hogy a többiek biztos nem élnek majd vissza a helyzettel, és reméljük, hogy így lesz, mert csúnya lenne végignézni, ahogy Tivy „szétdurrantja a szájukat, hogy szétszakad a fejük”. Megértjük őt, hiszen nyilvánvaló, hogy intellektusa és eddigi életműve nem arra predesztinálja, hogy faszszopóköcsögkutyapapagájgecicsicska legyen, és ezt igazán felfoghatná a Nagy Testvér (vagy ki) is. A művész úr bár nehezen, de elfogadja sorsát,  "csibészkedés" esetére azonban bokszot helyez kilátásba. Mentális összeomlása gyökereit abban kell keresnünk, hogy őt már eleget ugráltatták, ezért megfogadta, hogy sok szívsebésszel, magyartanárral és építészmérnökkel szemben NEKI nem lesz többé főnöke. Soma azzal nyugtatja, hogy ő most igazából komornyik, ami a csicska legelőkelőbb változata. 

 horg.gif

A leendő Hyppolit már egy fokkal higgadtabban taglalja, hogy ha ez sokáig megy így, akkor ő kiszáll, mire Soma olyan keservesen kezd pityeregni, hogy nem is bírnék rajta poénkodni. Hát ki lehet nevetni valakit, akinek a könnyeitől még Dina kőszíve is majdnem megszakad? A józan ész győzedelmeskedik, Tivy belátja, hogy kicsit össze kéne szednie magát.

bscap0002_1.jpg

A beavatkozást azonban így sem kerülheti el. Ennek során Zsolti az ember és állat közötti különbségeket ismerteti, majd összegez:

Azt gondolom, hogy egy fasz vagy, és ezt vedd úgy, hogy lebasztam egy kurva nagyot.

Dávid empátiával viszonyul a kerge lakótárshoz, hiszen bent ő is paranoiás lett, pedig előtte csak antiszociális volt. Zseri egy kis párkapcsolati drámát is kever a dologba, hiszen ő Bruce Bannert szerette meg, nem Hulkot.

Te Tiv Tivy vagy, viselkedj is úgy!,

mondja Mici, bármit is jelentsen ez. Tivy pedig visszafordítja a tanácsot, mert Micinek is van min dolgoznia. Krisztián szolidan kifejti, hogy nem tudja nem magára venni Tivy „szétbaszlak titeket meg a villát” jellegű eszmefuttatásait, mire az érintett megígéri, hogy igyekszik majd nem sérteni cimborája etikettjét. Nehogy aztán a végén beleálljon. A kése.

bscap0003_1.jpg

Szokatlan egyetértés mutatkozik abban, hogy Tivynek magához kéne térnie, mert rombolódik az igényesen kidolgozott karaktere és ha kizáratja magát, akkor sokan szomcsik lesznek. Különösen Soma, aki most is sírdogál. Ez Tivy szerint nem szégyen, sőt, a tiszta érzéseket bizonyítja. Maga is felismerte, hogy itt veszélyes karakteröngyilkolás zajlik, de Lóri tanácsára megpróbálja mindezt távozás nélkül feldolgozni.

Bence nem értette Soma és Tivy közös "szlogenjét", amit én sem hallottam tisztán, de mintha valami ilyesmi lett volna:

Együtt halunk, együtt hajtunk, tesóság egy életen át!

A feszült jelenet cigiszünetben oldódik fel.

bscap0004_1.jpg

A jogarral játszadozó Zsolti cseppet álszent beütéssel értékeli a frissen véget ért „hierarchia hetet”, miközben komolyan is vehető vicceket süt el arról, hogy kinek hol a helye, és lájtosan flörtölget Dáviddal. Mici ünneprontóan a megaláztatásokat emlegeti, majd Zserivel és Evelinnel elemzik a főgóré hatalommániáját és színeváltozásait. Úgy tűnik, csodamellek ide vagy oda, már nem bírja Micit, ezért "rászállt, mint a szarra", de amióta kiderült, hogy a csaj Tivy barátja, mégis jópofizik vele. A rövid Zsolti-rezsim áldozata nem akarja kínzóját az első háromban látni. Még ki is vinné, ha úgy alakulna, hogy (villa)élete árán leplezze le a mindenkit hülyének néző zsarnokot. 

oh.gif

Ez a drámai pillanat egyelőre várat magára, most még csak a Dina-Dávid párbaj lebeg a villa felett, ugrunk is kihívás utáni percekre, melyek sok izgalmat nem tartogatnak. Dávid azért kap Atitól egy szerencsekarkötőt és egy gyönyörű beszédet arról, hogy vissza kell térnie, mert még dolga van itt. A reményteli kihívott vitatkozik egyet Vivivel, aki szerint a műsor célja, hogy a lakók természetesen szórakoztatóak legyenek, de Dávid kifordult magából, ezért már nem bízik benne. Ezzel a végére jól le is ül az epizód, amit visszatekergetve egy ideig még keresgélhetjük a Vivi által Dávid szemében felfedezett kétségbeesést, 

Címkék: 18+ vv8
392 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.23. 11:00:55

szegény Micinek megaláztatásokban volt része, hát mentem megszakad a szívem. :/

kamilla123 2016.09.23. 11:03:09

hű, ez nagyon jó volt, köszönjük :-)
asszem egyedül Zseri képes összefüggően, baki nélkül felolvasni egy levelet. Lórit ennél picit értelmesebbnek gondoltam.
"művész úr" :-DD

megcirógatlak csalánnal 2016.09.23. 11:03:32

Remélem dávid szétroncsolja dinát.
Tivy egyre unszimpibb, a csalánszájút még mindig szét kéne qvni a gecibe, aztán mehet vissza dubajba...

Túroscsusza 2016.09.23. 11:05:43

"Megértjük őt, hiszen nyilvánvaló, hogy intellektusa és eddigi életműve nem arra predesztinálja, hogy faszszopóköcsögkutyapapagájgecicsicska legyen"

Hehe.....

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.23. 11:28:07

@kamilla123: egyébként legtöbbször Tivy is meglepő folyamatossággal olvas fel levelet.

É2I 2016.09.23. 11:28:41

Nagy a valószínűsége, hogy tivy idekint is ilyen elborult -mondjuk csak rá kell pillantani az ábrázatára - és ez kimászik lassan belőle. Vagy csak most dobta be a rtl a köztudatba. Eddig csak a bugyuta megmozdulásai voltak láthatók, most már a napi dührohamai is. Arra tippelnék ez a félszerzet eddig is ilyen volt és ezért hunyászkodtak meg vele szemben, leadva ellenben nem volt.

Mondom én, hogy elvonáson van ez a málna és egyre kevesebb a rivotril....

mucci 2016.09.23. 11:29:17

köszi a gifet. is :)

introverted22 2016.09.23. 11:30:01

@henrik_: Amikor éppen nem dobja le a láncot a tartalomtól, akkor valóban. És vannak még páran, de ők annyira nem pattognak a levelek érkezésekor, hogy én! én! én!

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 11:33:12

Kíváncsi voltam, hogy mit lehet írni a tegnapi öfiről, amiben nem sok érdemleges volt, mégis kicsit fordított pár dolgon. Egész jó lett, grat.

Még a tegnapi poszthoz kapcsolódik pár rövid észrevételem, belököm ide, ha már úgyis ez pörög tovább.

Soma igenis ésszel (és szívvel) játszik, persze az adott keretek között. Pont úgy létezik bent, ahogy egy magafajtának kell, a leghűbb a róla kialakított/elképzelt énhez. Jelen állás szerint, számára sétagalopp lesz a 36 milláig.

Dinára lassan rá sem ismerek azok alapján, amiket összehordtatok róla páran. Még mindig a szánalmas kategória nálam ennyire gyűlölni egy trash karaktert. A legjobb, amikor a lenőtt műkörmöket rójátok fel neki. Mintha ez is a velejéig romlott kurvageci énjéből fakadni és nem a low-cost VV eredője lenne. Már csak miattatok is, menjen csak vissza! :-)

Dávidot is szívesebben töltitek sokan mindenfélével, ami nincsen benne, lassan már Zsolti sem férne hozzá, annyian töltik ezt az emberkét.

Ha már végre elárultam, hogy szerintem Soma nyeri a VV8-at, elárulom végre azt is, kinek drukkolok. Krisztiánnak. Nem a nagy szimpátia miatt, hanem azért, mert a róla felépített RTL imázst szépen színezi elég egyedi és amúgy teljesen korrekt vonásokkal. Amikor kell rakló, amikor kell tesó, de jelen van mindenhol és rohadtul higgadt, önuralma eddig lenyűgöző. Nem tudom azt mondani, hogy megérdemelné-e maga az ember, de mint karakter, a legjobb. Nem harsány, nem is mindig lehet vele egyetérteni a nézeteiben, de egyszerre csapatjátékos és mégis egotrip fazon. Egyedi. Nyerni nagyon minimális esélye van, szinte nulla.

Rémület 2016.09.23. 11:35:51

"Dávid empátiával viszonyul a kerge lakótárshoz, hiszen bent ő is paranoiás lett, pedig előtte csak antiszociális volt."

hehe.

cicamica222 2016.09.23. 11:36:57

Én szétröhögtem magamat a poszton, köszönöm!

Különben egyre erősödik bennem a gyanú, hogy a Zsolti (VV játékostól meglepő módon) egy nagyon intelligens ember, aki ügyesen mozgatja a szálakat. (Bár a többiek IQ szintjét nézve, ebben nincs nehéz dolga.) Azon szétröhögtem magamat, hogy milyen laza és kedves stílusban alázta Evelint a hiearchia hét értékelésénél. (Az emelt díjas telefonszámmal, meg ezekkel.)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.23. 11:39:54

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nem gyűlöljük a Dinát. csak hát ő rosszindulatú (értsd: ő szinte minden helyzetben akkor érzi magát jól, amikor másnak rossz), és ez kevés embernek szimpatikus.

kamilla123 2016.09.23. 11:42:07

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: örülök, h más is észrevette, h Somának nagy esélye van nyerni

Rémület 2016.09.23. 11:44:01

@cicamica222: Azért itt Evelint is dicséret illeti. Ha Micinek vagy Dinának mondana ilyet, lángokban állna a ház.

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Soma nekem totál semmilyen. Nem hiszem, hogy megnyeri.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 11:48:58

@henrik_: Attól még, hogy nem túl szép fákat mutogatnak neked, attól még ott van mögötte az erdő, ami nem csupán az addig látott fák összessége. Amúgy meg bőven vannak bent olyanok, akikkel szemben nem is rosszindulatú, ráadásul ők egymás ellenfelei.

hereverő heverő 2016.09.23. 11:52:06

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0:

Kezdek egyetérteni. A tavalyit is Robin nyerte meg a színtelenségével, amibe mindig tudott egy kis passzátszínt vinni. Ja nem, pasztell, mindegy, énilyenvagyok vigyélkihanemteccik. Krisztiánt meg egyből azzal indították, hogy börtönben ült. Ehhez képest egyedül Krisztián tudja kezelni ezt a faszkalap Tivyt, pedig gondolom sokszor szivesen betakarná egy szívlapáttal.

Rémület 2016.09.23. 11:54:18

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: a háromba bejuthat így, de döntőt nyerni... Nem hiszem.

Rémület 2016.09.23. 11:56:36

@hereverő heverő: Robinban volt valami megnevezhetetlen vonzerő. Somából szerintem hiányzik ez.

Túroscsusza 2016.09.23. 11:57:31

Az hogy ki melyik játékost juttatna győzelemhez, egyben minősíti a szavazót...
Amúgy a társadalmi megítélésünk finoman szólva sem Európai, inkább keleti, ahol sok a hülye diktátor, esetleg cár...
Anélkül hogy mélyen belemennék, igazi gyöngyszem ahogyan a győzike effektust megmagyarázzuk.... szeretem mert olyan hülye, de jóindulatú hülye...

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 11:59:23

@Rémület: Ha az általam tippelt trió jut még a négyig, akkor megnyeri. Zsolti és Krisztián ellen protest szavazatokkal, Vivivel szemben meg a női szavazók miatt.

hereverő heverő 2016.09.23. 12:01:05

@cicamica222: Vakok közt a félszemű. Én nem látok benne szálak mozgatását, de a verbális humora messze a (villa)átlag fölött van. Majd a vége felé amikor celebek költöznek a villába, nos akkor az egyik beköltöző remélem a Steiner Kristóf lesz :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 12:01:27

@Túroscsusza: Engem milyennek minősít az, hogy Krisztiánt, mint karaktert látnám győztesnek a legszívesebben? Erre kíváncsi vagyok nagyon.

Cérnahuszár 2016.09.23. 12:02:12

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0:
látom még mindig nem tudod megemészteni ha valaki mást gondol dináról mint te

hereverő heverő 2016.09.23. 12:06:18

@Rémület: vonzerő ? csak amennyi Derrick táskás szemeiben van. abban viszont egyetértek, hogy Somában SEMMIFÉLE vonzerő nincs. Mégis benne lesz a háromban, Vivi és Zsolti mellett, ahonnét aztán akár győztesen is kikerülhet.
@Túroscsusza: Akkor sem menti semmi az RTLt amiért ezt a hülyét tolják a nézők elé. Az nem erény, hogy valaki tízzel tovább tud elszámolni mint Fekete Pákó.

Androido 2016.09.23. 12:09:03

@hereverő heverő: lehet pont ezért tudja kezelni. ha tényleg ült, akkor előfordulhat, hogy ott kicsit keményebb arcokkal kellett konfrontálódnia vagy éppen elkerülnie a konfrontációt. Tivadar meg csak egy kis "papagájkurva"... :D

Túroscsusza 2016.09.23. 12:10:59

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0:

Krisztián jelleme.... telibe vágok mindenkit...
Mit kell ezen magyarázni, nála le van blokkolva az agyműködés, bár szorult bele némi humor, de inkább a veszélyes kategória, még az is lehet hogy nem véletlenűl került börtönbe, és nem véletlenűl csicskáztat közmunkásokat a wc-n

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 12:13:36

@Cérnahuszár: Nem a véleménnyel, hanem a mélységével van bajom. A gyűlöletet nem értem. De ezt már jó párszor elmondtam. Nem akarlak meggyőzni arról, hogy másként lásd. Egyszerűen nem értem, hogy miért kell olyan verbális agresszióval illetni és olyan stílusban (most nem csak rólad beszélek), amit pont nála kifogásoltok. A nézetetek alapján leegyszerűsítve azzal a stílussal fogadjátok őt, amit nem bírtok elviselni tőle.

Szerintem itt pont te nem érted, hogy nem akarlak meggyőzni róla, hogy gondolj mást róla. Capisi?

2016.09.23. 12:14:47

@Rémület: Szerintem sem. Ö csak egy fèkezett habzàsù Au klòn, kèt ilyen nem befutò.

Túroscsusza 2016.09.23. 12:14:55

@hereverő heverő:

Nem mindenki hülye, ebben a játékban sem, Attila például abszolút nem egy idióta, oké, vallásos és azok mondjuk nem százasok...
De mondjuk normálisan kommunikál...
Dávid sem hülye, inkább zavarja ez a környezet, és átment egyí kis nyafogásba, de nem Soma kategória, aki egy sima gyökér...

2016.09.23. 12:15:38

@henrik_: Nekem is ez jutott eszembe.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 12:18:01

@Túroscsusza: Krisztián nem ült börtönben, ezt csak az RTL sugallta, mert része volt a neki szánt imidzsnek. Tudtommal nem vágott még senkit telibe bent, pont inkább önuralomról és a másikkal szembeni tiszteletről tett tanúbizonyságot. Te egy elképzelt jellemet látsz bele és nem azt, amit a játékban mutat. Nem egyszerű környékről származik, fel van vértezve rendesen, de ezeket a dolgokat ne vitte be magával a villába. Semmi veszély nincs benne. Vesd össze Tivyvel pl.

hereverő heverő 2016.09.23. 12:20:02

@Túroscsusza: Szerintem a normális kommunikáció az alap. Ez pont ugyanannyira nem erény, mint amint fenn írtam Győzikéről. Az sem erény, hogy vannak nála hülyebbek is odabenn.
Dávidon én nem tudok eligazodni. Olyan mint a must, vagy bor lesz belőle vagy egy kurva nagy felhő muslinca.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 12:22:45

@Túroscsusza: Soma nem gyökér. A prototípusa annak a fiatalnak, aki a környezetének akar megfelelni, akiből pont azt az érzékenységet ölik ki a társadalmi minták, ami miatt pl. sírva is fakad olykor. Nincs előtte semmi követendő értékrendszer, csak a felszínes haveri kör által ezerrel tolt hülyeség, ami látszólag sikeres fiatalokat állít elé követendő példának. Egy értékes srác, akinek nagyon jót tenne, ha kirángatná valaki ebből a közegből. Emocionálisan és a meglátásait tekintve nem egy reménytelen eset.

Cérnahuszár 2016.09.23. 12:23:29

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0:
akkor megint idézek tőled:
"Dinára lassan rá sem ismerek azok alapján, amiket összehordtatok róla páran. Még mindig a szánalmas kategória nálam ennyire gyűlölni egy trash karaktert. A legjobb, amikor a lenőtt műkörmöket rójátok fel neki. "

a gyűlöletet te képzeled bele, aki azt írja agyonverné egy szívlapáttal, az az érzéseiről ír amit a karakter iránt érez, ott áll az utálat
de ha valaki azt írja gagyi a lenőtt köröm, az egy ténymegállapítás, mert igénytelen, de még nem akar ártani az illetőnek
ezzel az erővel nem lehetne bírálni dinát, akkor te se bíráld evelint vagy a többi karaktert.
csak bólints rá minden megnyilvánulásukra, hogy ok az így van jól

Túroscsusza 2016.09.23. 12:26:50

@hereverő heverő:
@VV Velőtrázó Vélemény v3.0:

A játékosok jellemek szerint lettek bevállogatva...
Két esetleg három játékos képes arra hogy átlássa miről van szó... őket nevezem tudatos játékosnak, és én ezek alapján szimpatizálok valakivel

Az hogy valaki egyszerre sír, és egyszerre nézi a hasizmátr.... vagy a sácok farokméretét elemzi, az nem érdemel 36 milliót, nálam....

Wednesday7 2016.09.23. 12:28:07

Soma egy tipikus agyonhájpolt anyucipicifia, akit nem engedtek felnőni. Krisztián pedig a bemutatkozó filmjében mondta, hogy ült.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 12:32:17

@Cérnahuszár: Erre az analógiára felhúzva a vulgárisan megnyilvánuló Dina is csak az érzéseit fejezi ki, nem a gyűlöletet. Utálkozni meg ugyebár van joga. A lenőtt műkörömmel kapcsolatban ugye nem kell mondanom, hogy a villa egy kicsit behatárolja a lehetőségeket? Lehet bírálni bárkit, de jobban szeretem, ha valaki ebben is hoz egy minimum szintet. Ez ritkább. A fröcsögve gyűlölködés gyakoribb. Nem szeretem és nem értem, valakit ennyire hogy tud egy karakter ennyire felbaszni. Például igazatok van abban, hogy Dina is ezt csinálja, mint oly sokan itt. Nekem sem tetszik. Pont ezért nem fog eljutni a döntőig. De ettől függetlenül, központi karakter, kár lenne érte még. Dávidot sem most ejteném ki, de érte kevésbé kár számomra.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 12:33:08

@hereverő heverő: Eufemizmus vagy sem, árnyalni kell olykor. A világ nem fekete-fehér.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 12:35:11

@Túroscsusza: Én sem adnám Somának, mert nem érdemli. Ettől még valszeg megnyeri, csak ennyit állítottam. Őt nem a pénznek,hanem valamilyen személynek kell kiemelnie a közegből.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 12:37:59

@Wednesday7: Segítek: www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/ket-hetig-ult-de-vegul-kiengedtek-a-zsaruk-a-vv8-nehezfiujat/q829715

Krisztiánt mellesleg én láttam nem sokkal a villa előtt, meccsen, az Újpest táborban, elég jellegzetes figura, ezért emlékszem rá.

rearwindow 2016.09.23. 12:39:22

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Somát senki se fogja kirángatni a környezetéből. Számára óriási teljesítménynek tűnik az, hogy leéretségizett, ami azt jelenti, hogy olyan emberekkel van körülvéve, akiknek még ezt az akadályt sem sikerült megugrani. Kár érte tényleg, mert jószívű fiú, és amúgy én rá tippelek, hogy megnyeri a VV-t

hereverő heverő 2016.09.23. 12:40:52

@Túroscsusza: Egyetértünk a tudatosságban, de nem értek veled egyet az idióta/nem idióta szétosztásban. Én Vivit is a tudatos játékosok közé sorolom, mert tisztában van vele, hogy show kell a népnek, kis idiotizmus, kis csöcs, kis konfliktus. Somát azért gondolom a 3-ba bejutni, mert ugyanúgy a kis show kis konfliktus mentén mozog, és emiatt senki nem fogja kivinni, amikorra rákerülne a sor, addigra meg a "tudatos" játékosok már régen kihullottak.
Soma egy senki, de legalább nem akkora tahó mint mondjuk a Tivy - és ez most nem dícséret.
Mégis ezzel a "nem annyira, mint... " attitűddel tud majd menetelni.

Szerintem.

mobilos perpetuum 2016.09.23. 12:44:06

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Soma számomra kiábrándító. Természeti népeknél a nemi érés befejeződésekor férfivá avatási szertartás zajlik.
Oké, hogy huszonegyedik század, de hogy valaki, (hormonhiányos?) még életében nem borotválkozott (?), Evelinnel 10 másodperces csókban fogad, az ilyen ne legyen győztes, Tivy főhülye az apa-pótlója, aki nélkül már a villaajtót rég átlépte volna. Még így is meg fog zuhanni szerintem. Petőfi idézve: ha férfi vagy, légy férfi. (Zsolt nem is tartja magát annak, rá az idézet nem vonatkozik.)

ascii 2016.09.23. 12:44:23

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: teljes tévedésben vagy somát illetően, egy kis csíra nyikhaj, aki a leghamarabb megtört a böriben, kinn rárepül mindenre, a nagyszámok törvénye alapján össze is jön, de itt a leegyszerűsített matek már nem játszik, képtelen feldolgozni a falakba ütközését, állandó önigazolás hajszolásban van, és egy 3 éves érzelmi szintjén áll, aki játssza a kedvenc polomon rángatózó pectoralis major karaktert, közben meg ha nem kap neszkvikkakót rögtön elbőgi magát.

dina ugyanolyan elb#szott karakter, mint az edina előző szériában, a trágyadombba több nőiesség szorult, nem tud felfogni semmit a külvilágból, meg van győződve az igazáról, ebből kibillenteni lehetetlen, ráadásul olyan alpári, h arra szavak nincsenek. ez a körömpara nem vágom, h a szerkesztők részéről már tudatos, h nem segítenek rajta, de ha önmagával szemben igényes lenne, akkor már rég leaplikálta volna, mert nem nagyon jól néz ki.

Wednesday7 2016.09.23. 12:46:32

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Na szép... :D akkor nagy habiszti az ember, ahogy előadta :D egyébként nekem ő az egyik legszimpatikusabb játékos Zsolti mellett

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 12:51:44

@Wednesday7: Amit az RTL sugall, abból vonj gyököt, deriváld, hagy korrelálni nullához, stb. és ez nem csak a VV-re igaz. Meg nem csak az RTL-re. De én is hülye vagyok, hogy a Blikket hoztam példának. :-) De hát csak ott volt az info morzsa.

Cérnahuszár 2016.09.23. 12:52:47

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0:
írom egyszerűbben
amig arról írsz hogy szerinted dina pozitív karakter, meg ezért vagy azért csinálja amit csinál, az ok, az a véleményed

de amikor arról írsz hogy aki a negatív dolgokat emeli ki az gyűlöli dinát, meg miért ír ilyet, meg vakon van és hasonló az nem ok, mert az illetőt támadod a véleménye miatt.
akkor meg nem lehet véleményt nyilvánítani itt, téged is hagynak hogy ekézz olyat aki nem szimpi neked itt a játékban

végezetül: ha azt írod hogy azért menjen vissza dina hogy itt bosszankodjon pár ember, az megint téged minősít, mert rosszat akarsz másoknak, az érzelmeket te viszed bele.

mobilos perpetuum 2016.09.23. 12:54:05

@Túroscsusza: Szerintem is, amikor Krisztián fenyegetőzni kezdett, hogy kint kit, hogyan csapna agyon, írták megérkezett a játékba. Szerintem a fizikai fenyegetőzés sem való egy játékba.
Valami ötlete is volt, egyszer, de attól még nem lesz műsor, ami nézhető.

Anini 2016.09.23. 12:55:07

Tivy és Soma közös "szlogenjüket" a Bad boys-ból vették, csak ott a tesó helyett az mondják, hogy rossz fiúk egy életre.

rezesbagoly 2016.09.23. 12:55:33

Mai nézetdömpingem az alábbiakban merül ki:

Micigyesznón át köllene menni (de csak lassacskán, komótosan) egy "Nyuszi" névre hallgató úthengerrel. (Ínyencek készíthetnének before/after fotókat, esetleg festményeket, az úgyis dívott mostanság.)

Tivitahót betenném néhány habituálisan morózusabb fajta megélhetési ketrecharcos fennkölt társaságába, hogy produktív módon legyenek a kis hisztijei becsatornázva.

A Buzigyerek kezd ellenszenvessé válni, és Ufólátta Vévévivi sem a szórakoztatóipar Habonyárpija.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 13:01:55

@Cérnahuszár: Nem írtam soha, hogy Dina pozitív karakter, ne legyél már ennyire vakegér! Már megint a számba adsz olyat, amit nem mondtam. De a kedvedért: Dina egy negatív karakter, ordenáré és alpári stílusa van. Ennek ellenére engedtessék meg, hogy másokat kevésbé kedveljek.

Egy kis ismétlés:

"Nem a véleménnyel, hanem a mélységével van bajom. A gyűlöletet nem értem. De ezt már jó párszor elmondtam. Nem akarlak meggyőzni arról, hogy másként lásd. Egyszerűen nem értem, hogy miért kell olyan verbális agresszióval illetni és olyan stílusban (most nem csak rólad beszélek), amit pont nála kifogásoltok. A nézetetek alapján leegyszerűsítve azzal a stílussal fogadjátok őt, amit nem bírtok elviselni tőle."

Ezen mit nem értesz?

Igen, azt vállalom, hogy engem minősít, hogy pont miattad is inkább Dinát várom vissza. Engem ez szórakoztatna. Neked meg személyes sértés. Ez így van jól.

Cérnahuszár 2016.09.23. 13:05:15

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0:
na jó, magamnak kerestem a bajt megint
léptem a személyeskedés elől, cső

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 13:06:53

Mellesleg még a benti egybitesek is rég túlléptek Dina alpári stílusán, még a hierarchián is elég reális helyre tették. Igaz, a többség stílusa sem túl különb, ez követendő példa lehetne itt kint is.

mobilos perpetuum 2016.09.23. 13:08:28

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: A gyűlölködéssel kapcsolatban abszolút egyetértek.
Hónapokig ByeAlex Kedvesem videójánál vitatkoztam a ByeAlex-gyűlölőkkel. Nem iszik, nem káromkodik, de szörnyű bűneként rótták fel neki, hogy írt egy dalt. Amit, akinek nem tetszik, nem hallgatja.
Hónapokig vitatkoztam a Hosszú Katinka-gyűlölőkkel. Nem iszik, nem káromkodik. NEM NŐTT LE A KÖRME!!!!!!!! Nem csámcsog !!!!!! Lehet, hogy - mivel őt támadni már ciki lenne - most közülük páran idejöttek Dinát gyűlölni.
Ja és megjósolták Katinkáról:)))
1. nem fog nyerni egy aranyat sem
2. nyer aranyat, de már mint USA állampolgár.
Tv-jósok már aligha lesznek belőlük, bár ki tudja.

MacákékIcukája 2016.09.23. 13:09:46

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: rovid es tomor valasz. Azert reagalunk igy, mert hetek ota ezt nezzuk minden aldott este es mar keptelenek vagyunk elviselni. Ennyi.

MacákékIcukája 2016.09.23. 13:13:18

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: masreszt kicsit ellentmondasosnak tartom, hogy szinte mindegyik hozzaszolasodban arrol panaszkodsz, hogy miert gyuloljuk es szidjuk stb ennyire dinat, utana pedig odabiggyeszted, hogy

"pont miattad is inkább Dinát várom vissza. Engem ez szórakoztatna."

mobilos perpetuum 2016.09.23. 13:13:23

@MacákékIcukája: Az eseménytelen VV-t sem fogjátok elviselni.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 13:13:26

@MacákékIcukája: Irigykedem, hogy ez ekkora probléma. Ajánlom helyette pl. a The Leftovers nézését.

OFF: Tényleg, ha egy angol cím kezdete The, akkor magyar nyelvtanilag helyes előtte a betűt használni, mint névelőt? Melyik a helyes?

a The Leftovers
a Leftovers
The Leftovers

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 13:14:13

@MacákékIcukája: Nincs ebben ellentmondás. Bunkó paraszt vagyok.

Cérnahuszár 2016.09.23. 13:21:20

@MacákékIcukája: én hagytam sztem hagyd te is, csak játszmázik

Raszputyina 2016.09.23. 13:25:39

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Szerintem a The Leftovers a jó, ha idéznek belőle, akkor pl. azt mondják, hogy a The Times írta ....

KapitányG 2016.09.23. 13:26:20

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: No, addig keresgéltem, hogy mikor meglett, nem vettem észre, hogy közben beraktad az "eredetit".

rezesbagoly 2016.09.23. 13:26:30

@Cérnahuszár:

Ez meglehetősen nyilvánvalónak tűnik, de távol álljon tőlem, hogy belepofázzak. Többet nem is teszem e tárgyban.

MacákékIcukája 2016.09.23. 13:28:30

@mobilos perpetuum: szamomra dina kiesese nem lenne egyenlo az esemenytelenseggel.

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ha elvezed akkor ne panaszkodj es ne rendezz musirasokat, nincs ertelme.

@Cérnahuszár: conchobar 2, tenyleg. Majd jon blogpapa a strandpapucsaval :)))

A Somas okfejtesekhez annyit, hogy szerintem nincs benne annyi, hogy eljusson a dontobe. Ettol fuggetlenul aranyos meg kedves kisfiu, de en inkabb egy olyant szeretnek ott latni, aki jatszik is.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.23. 13:29:13

igazából Dina már akkor elvágta magát nálam, amikor rászállt a félig beszédképtelenre ittasodott - viszont egy másodpercig sem alpári - Vikire, annak tudatában, h az úgysem tud neki válaszolni. arra a jelenetre emlékezetett, amikor Ádina ugyanezt csinálta Zsuval, mindkettejük jelenete kibaszott gyomorforgató volt. arról nem beszélve, h már akkor eldöntötte (és ezt hangoztatta is), h rászáll Zserire, amikor a csaj még csak a két ajtó között várt a zöld lámpára, és azt sem tudták, h ki jön be hozzájuk.

Zsoltira mondják most, h "bemutatkozott", csak azt sokan elfelejtik, h a hierarchia-napokban mindenkire világos szabályok vonatkoztak, aminek egyik pontját Mici tudatosan nem tartotta be. Atiban legalább volt annyi, h nem hőbörgött, miután beleevett a kajába.

Berborosz 2016.09.23. 13:33:32

Én is bunkó paraszt vagyok. Szerintem is "a trágyadombba több nőiesség szorult", mint Dinába.

mobilos perpetuum 2016.09.23. 13:56:00

@Berber Oroszlán: Bent a fiúk, Dávid is, csak neki már ez a hajó már elment, Dinában látják a nőiességet.
Evelin, amíg a fehér smink le nem kopott róla, jól nézett ki, nem látok benne semmit ami vonzana.
Zseri a lompos járásával, kifejezéstelen arcával arra jó, hogy odatartsa a fenekét Tivynek.
Miciből egy mázsa zsírleszívás után, vagy a nőiesség bukkanna elő, vagy még ijesztőbb lenne.
Vivi levetkőzve lankasztó látvány.
Mint már korábban említettem, Dina káromkodik sokat, (anno a 12-es karika miatt Aurélió beszédéből a kigyomlált trágárságokból alig lehetett érteni, mit mond) - jól artikulál, hangsúlyokat jól helyezi el a mondatokban, még Való Világot fog vezetni. :)

Berborosz 2016.09.23. 14:00:00

@mobilos perpetuum: Most komolyan vetted?
Ctrl F, aztán jobbra fent beírod, hogy trágya, és megtudod, ki a bunkó paraszt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.23. 14:14:45

@mobilos perpetuum: Re: "Evelin, amíg a fehér smink le nem kopott róla..." Brutális! :-DDDD

Berborosz 2016.09.23. 14:15:38

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Engem is szórakoztatna. Mert ezek - kb. tízen - mást se csinálnak kezdettől fogva, mint Dinát ócsárolják.

moletty 2016.09.23. 14:16:15

@Berber Oroszlán: Én utálom Dinát mint a szart, de rá fogok szavazni, hogy menjen vissza !
Ez ellentmondás ?

moletty 2016.09.23. 14:17:32

@moletty: A kisgyerekről az a véleményem, hogy betétes bakanccsal szívesen pofán rúgnám az ellenszenves pofáját, aztán sírhatna amennyit akar :)

mobilos perpetuum 2016.09.23. 14:20:31

Ahogy nézem, Dávid mögé Krisztián, Ati, Evelin , és Zseri áll be.
A két lány nem Dávid miatt, hanem Dina ellen.
Marad két olyan valaki, akikkel közös hangot aligha talál, illetve Ati egy két lébon járó tévedés, mint VV játékos. A kinti életben van annyira jóképű, hogy egy csaj felcsípje. Még az előző szériák tujái közül is a legtujább.

Kentacsdisz 2016.09.23. 14:22:01

Remelem Davidka megy vissza, Dina arcara fagyasztva azt a bugyuta mosolyt. Amugy totalisan egyugyu az egsesz tarsasag, egyedul Zsoltikaban (es ertelmesnek szant beszelgetesekkor Davidban) latom az ertelem szikrajat, ami persze (az intelligenciabeli foleny) arroganciakent csapodik le a suttyo, proszto tobbiek szemeben. Tokeletes csoportdinamikai kiserlet az egesz musor:)

Bekkara 2016.09.23. 14:24:26

"Az én táborom ott lesz melletted." Ati Dávidnak. Milyen tábor? Hittantábor, vagy mi?
Amúgy Mici most meglepett, hogy egy kicsit átlátott Zsoltin, kellemesen csalódtam.

Kentacsdisz 2016.09.23. 14:24:45

@Kentacsdisz: mar csak azert is Davidnak kell visszamennie, hogy ez a kurva romantikus szal kotakarodjon a villabol (felek is, hogy amiatt elcsalja az rtl a szavazast:/). Erre ki a loszar kivancsi, de tenyleg?

MacákékIcukája 2016.09.23. 14:25:51

@mobilos perpetuum: @Bekkara: en nem is ertem miert valogattak be, nem voltak erdekesebb emberek a castingon?

nika222 2016.09.23. 14:25:56

Nekem igenis kell a szépséges tujafiú Dávid, hogy a szépérzékem ki legyen elégítve! :)
Nektek fiúk az a bajotok, hogy nincs a villában egy szépséges tujalány, ezért kénytelenek vagytok az ordenáré Dinát nézegetni. :)

Egyébként szerintem Dávid nem is akar visszamenni (tegnapi rész még nem láttam, ezt úgy mondom).
Felmérte a terepet és rájött, hogy neki egyik lány (fiú) sem pálya, senkivel nem tud szövetséget kötni, így irány kifelé, ahol szerintem már várja valamilyen lehetőség. Szerintem.

ewita 2016.09.23. 14:33:01

@Cérnahuszár: szerintem hagyd :D (ha itt is lenne tiltó gomb már rányomtam volna :) )

Kentacsdisz 2016.09.23. 14:34:00

@mobilos perpetuum: azert az a zart harapassal eloadott beszed minden, csak nem kepernyokepes

Rémület 2016.09.23. 14:36:13

Én azon röhögtem, mikor Anikó a kihívás után kérte Dávidot, hogy sommázza a dolgokat. Ő szépen, kerek mondatokban megfogalmazta a gondolatait, aztán jött Dina, nézett tanácstalanul és csak annyit tudott kinyögni, hogy abszolút egyetért Dáviddal. Ha a párbajon is ilyen beszédképtelen lesz, nem sok jót jósolok neki.

hereverő heverő 2016.09.23. 14:38:41

@nika222: @Kentacsdisz: Az értelmesnek szánt Dávid bemutatkozása az RTl honlapon:

Ha állat lehetnél melyik állat lennél és miért?
Elefánt, mert ez a kedvenc állatom: természetes ragadozó, boldog élet.

aham.. Vérelefántok falkája kergetett meg egy húsevő orchideát.

Mennyire vagy intelligens egy 1-től 10-es skálán?
9

Nagyjából pont ennyi, igen.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.23. 14:40:14

Hoppancs,egyelőre nem tudok dönteni közted és Dzsudibí között, hogy ebben a szériában melyikőtök posztjai tetszenek jobban. De ezen a héten el lettünk kényeztetve eddig. Már Sixx is odatett egy jó posztot, aztán Gézu is motivált volt, a korábbi kedvencem, Bruti picit visszafogottabb mostanában, úgyhogy összetettben most ti vagytok nálam ketten a Hogyvolt vlog Rossbergje és Hamiltonja. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.23. 14:41:26

Szerintetek mit ért Tivy a papagáj kifejezés alatt ? :-)

Kentacsdisz 2016.09.23. 14:44:56

@VV Erőlegény: madár (pedig az)@hereverő heverő: a TÖBBIEKHEZ KÉPEST. A többiek borzalmasan tanulatlan suttyók

Rémület 2016.09.23. 14:45:20

Dina egy gyereklányba oltott kamaszfiú. Leragadt, mint Soma a felnőtté válás rögös útján. Előbb-utóbb nővé cseperedik, csak ezzel nincsenek kisegítve bent a fiúk.

Túroscsusza 2016.09.23. 14:47:00

Krisztián anyja szerint a fiát kenyérre lehet kenni
Még jó...

Megtámadták őket a testvérével és ők csak védekeztek... ebből következően volt egy kis garázdaság az ügyben, én meg pont ezt állítottam, hogy Krisztián sikagy...

Feltételezem hogy a kerítést mászták meg éppen, hogy a család gyümölcshöz jusson...
Oké, a villában még nem lopott semmit...

Bebizonyította hogy igazi férfi, mert egyszer kezébe vette a seprűt, hát ezért vagyok én rasszista, mert valahogy a szerszámokkal nem szoktak bíbelődni a romáknál.....

De tegyük félre az előitéletemet, és lássuk mire megyünk vele...

nika222 2016.09.23. 14:53:16

@hereverő heverő: én azt nem állítottam, hogy értelmes.

rives 2016.09.23. 14:55:32

csak nekem van hiányérzetem ezzel a hierarchia-héttel kapcsolatban? Én úgy érzem, hogy ennek hirtelen vetettek véget, amiben vastagon benne volt Tivy kontrollálhatatlansága is. Korábban ez mindig úgy zajlott, hogy egy idő után fordult a helyzet és utolsókból lettek az elsők. Na most elképzelni nem tudom mi lett volna Tivy hivatalosan is csicska lett volna... lehet a csatorna sem akarta kipróbálni :)
Engem amúgy nagyon elszomorít/megdöbbent/felfordítja a gyomrom, hogy a többiek odabent mind-mind azt hangoztatják, hogy egyébként mennyire szeretik őt, csak hát kicsit idegbeteg... nem kicsit, NAGYON. Én már rég kiprovokáltam volna belőle egy pofánb@szást, hogy eltakarodjon a villából. Nem lenne olyan nehéz. Máshogy viszont nagyon nehéz lesz kitenni, mert iszonyatosan fosnak tőle, meg a nagy népszerűségétől...

hereverő heverő 2016.09.23. 14:55:45

@nika222: Igaz, te a szépségét dícsérted. :) Mea Culpa.

Berborosz 2016.09.23. 14:57:57

@Rémület: Na látod, ez jó meglátás.

Úgy is játszik, mint egy gyerek. Szabadszájú, őszinte, hülyéskedik, élvezi. Lehet, hogy eszébe se jut közben, hogy valami nyeremény is lehetne a végén.

Néha az önirónia is megjelenik nála. Például - még az első napokban - megjegyezte valaki mellette, hogy Evelin jó nő. Én is jó nő vagyok, mondta - majd felnézett, és kijelentette: nem szakadt le a plafon.

Túroscsusza 2016.09.23. 15:02:37

Egyébként... az egész játék manipuláció, mert az RTL nem ad élő közvetítést, és így nem tudunk normális képet kapni a játékosokról...
Engem például érdekelne hogy Dávid milyen megfontolásból hergelte Dinát, mert azt nem szopom be hogy azért mert nem szereti
Az ember csak úgy nem megy párbajra, még ki is eshet..

Dina meg ugye négy jelölést kapott, tehát több ember nem kedveli, viszont még sem a csicskák között klötött ki..

hereverő heverő 2016.09.23. 15:05:19

@rives: nem hiszek én abban az óriási népszerűségben. Nézzétek meg a youtube statisztikákat: kb 1000-1500 előfizetője van. Volt ugyan 899ezer megtekintése, (nyári flash 3) de 1693 előfizetővel. Mindezt úgy hogy más weboldalak pont ezt a videot linkelték a tahóság mércéjének.

nika222 2016.09.23. 15:06:01

@hereverő heverő: egyébként ezek között tényleg értelmes (na jó az elefántos dolog tényleg gáz), ráadásul képes összetett mondatokra.
Nem is való a villába. Vezesse a belevalót ha már kiesett.

MacákékIcukája 2016.09.23. 15:07:59

Egyebkent Robin miert nem ment Belevalot vezetni a hulye Gyozike helyett?

introverted22 2016.09.23. 15:08:52

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: No, mivel többekkel együtt én is megkaptam tőled a szánalmas jelzőt, elárulok egy titkot. Én pattanok a műköröm kérdésre. Ez a helyzet nem a VV-n múlik, ez igénytelenség kérdése. Amikor egy leesik, akkor utána lassan potyog a többi, és ha az ember nem akar gusztustalan és nőietlen kezet, akkor segít a többinek hamar leesni, vagy fog egy reszelőt, és nekiáll dolgozni, esetleg kér szerszámot hozzá és lecsípi. Nekem is volt, és amikor nem volt lehetőség újat felrakni, akkor bizony ezen módszerek egyikéhez fordultam, mert egy nő ne nézzen már ki ilyen igénytelenül. Bocsika én erre ugrok, és ha neked ez szánalmas, hát inkább leszek az, mint igénytelen :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.23. 15:13:52

@MacákékIcukája: Hát igen, ez tényleg beférne a bests of Hogyvolt 5-ös listába sztem is. :-D

rives 2016.09.23. 15:18:25

@hereverő heverő: na ja, de a többiek csak annyit tudnak bent, hogy itt van bent egy "jútyúb-sztár", akit a fél ország követ... jó darabig senkiben nem lesz annyi bátorság, hogy kivigye.

nika222 2016.09.23. 15:20:03

@Túroscsusza: szerintem is nagyon manipulált az egész, gyengék a játékosok muszáj őket terelgetni. Az előző két szériát nem néztem, de régebben nem voltak ilyen érzéseim. (na jó talán Olivérnél, ő beépített ember volt)

hereverő heverő 2016.09.23. 15:28:48

@rives: Nem is kell kivinni. Ki kell választani, majd ő kivisz valakit. Erre remek indokot szolgáltatott ez a hét, bárki rárakhatja a jelét azzal, hogy "ilyen viselkedéssel nem szeretném a villában látni", "nem győzőtt meg arról, hogy magát adta eddig, csalódtam benne", "többszür megsértett, konfliktusunk volt" stb..
De ha valakiben lenne humor, azzal indokolná a jelet, hogy "málnát szöktetek"

rives 2016.09.23. 15:32:17

@hereverő heverő: a jelet sem merik rátenni.... meg vannak róla győződve, hogy nagyon erős kint, mindenki fosik tőle

Phantörpikus 2016.09.23. 15:34:20

@mobilos perpetuum: Azért valljuk be, te pont azért jársz az ilyen oldalakra,hogy a többséggel szembehelyezkedve okoskodhass. Ezt a típust egyikünknek sem kell már bemutatni.

hereverő heverő 2016.09.23. 15:38:14

@rives: Épp ezért kellene a jelet rátenni, legfeljebb visszajön, na bumm. De egy erős játékost csakis így lehet eltávolítani a villából. De sajnos ezek annyira csököttek, hogy ezt nem tudják kikombinálni. Mindenki inkább a szívére hallgat.

rives 2016.09.23. 15:41:16

@hereverő heverő: két beszólással meg egy tenyérbemászó vigyorral egy perc alatt ki lehetne belőle provokálni egy maflást... aztán lehetne nézni, ahogy pakol

Phantörpikus 2016.09.23. 15:52:04

@rives: Az a baj,hogy a legtöbb nézőnek ez szúrja a szemét,pedig ez is egy vállalható megoldás a 36 millára és épp azért mentek be,hogy bármit megtegyenek érte...Nem értem én ezt.Legyen mindenki őszinte, meg ne taktikázzon...Vivien is azt mondja, hogy legyél természetesen szórakoztató.Nekem kicsit az is volt,amíg ezt ki nem mondta.Személy szerint nekem nem lenne ellenemre ,ha valaki verekedést provokálna intelligensen. Az problémásabb,hogy úgy tűnik a nézőknek és a villalakóknak is tenyérbemászó meg beképzelt dolognak tűnik,ha valaki nem rejti el az intellektusát csak azért ,hogy asszimilálódjon azzal az értelmi képességet felvonultató csoporttal (amit már mérni sem lehet), ami odabent leledzik...

rives 2016.09.23. 15:54:22

@Phantörpikus: Viki is elég sokáig jutott annak idején, miután megtépette magát Simonnal, pedig Simon viszonylag közkedvelt karakter volt idekint. Olivér is a narancsdobálás után. Ha egy ilyen gyökér lenne kiejtve ezzel a módszerrel, mint Tivy, szerintem az még növelne is kint az adott ember népszerűségén

2016.09.23. 15:56:26

@Túroscsusza: basszus, valakinek muszaj manipulalnia, ha mar a bevalogatott jatekosok keptelenek erre, ami pedig alapja ennek a mufajnak.

2016.09.23. 15:59:47

@rives: en pont ezert szeretnem, ha parbajban verezne el a malnaja.

2016.09.23. 16:03:59

...es bar mit se szamit, de en tok birom a velotrazot meg a perpetoát is!
maradjanak csak!
XD

Bekkara 2016.09.23. 16:18:09

@MacákékIcukája: Nekem az a gyanúm, hogy igen kevés a minőségi jelentkező hozzájuk. Így is a legalja, de gondolom, a többség a foghíjas, fél-analfabéta csoportokból származik. Közülük pedig ki kell mazsolázni az érdekesebbeket, akik néznek is ki valahogy, megvan az összes foguk, meg hasonló. Meg valószínűleg az is szempont, hogy kezelhetőek legyenek egy bizonyos fokig.

Berborosz 2016.09.23. 16:22:39

@Biriksz_Krokiksz!: Elkéstél, mind a kettő már ciánt vett be...

2016.09.23. 16:27:28

@nika222: nincs beépített ember :) olivér viva tv-n vezetett egy zenei műsort . jobban képben volt, már amennyire lehet. a képernyő rutint érezhetted. :) utána viszont nem kapott felkérést belevaló vezetésére, a könyvét is szépen elkaszálták valamiért... vele egy hatalmas élmény volt találkozni. nagyon jó srác, sokkal inkább helye lett volna/lenne a képernyőn, mint sok más félanalfabétának. lásd helyette nyomatták young g-t anno a 6-os széria háttérműsorában. most győzikét rtlesítik kicsit. ott van még benne az X (=pénz) amúgy játékosok zömét casting adatbázisokból kutatják föl, vagy ismerősi körből, de ez a két halmaz eléggé fedi/metszi egymást :) beköltözés előtt telebeszélik a fejed, hogy "csináld a showt és nyersz". ezért produkálja sok ember magát bent és nagyrészt a kameráknak játszik. persze, lehet ösztönösen és tudatosan is csinálni. kinek mi jutott. a mostani dávid szimplán csak kezd rácsavarodni a történetre. pihenés és kaja kilőve. plusz műveltebb, mint a többiek. nekem anno azt mondták és az nagyon tetszett, hogy "tudod mi a különbség közted és a többiek között?" " hogy több könyvet olvastál". és tényleg. aki bekerül az mind labilis emberke, ha úgy tetszik deviáns. a vadnarancsok könyv 21. századi szereplői. :) a tegnapiba belenéztem és fület "szórt" h dávid a kanapén beszélt pont arról, hogy kezd paranoiássá válni. kb. itt már érzékelhető, hogy a karakter kifulladt, és egy "nagyon szoros" párbajban alul is marad és jobban is jár minden szempontból ha itt befejezi. majd rájön :) álommeló utáni citromos sörözésben vagyok, fogalmazást is gyakorolnom kell. de már így marad. simon mondta.

mobilos perpetuum 2016.09.23. 16:30:19

@Phantörpikus: Másokkal szemben okoskodom szerinted. Mindenki valamit összeokoskodik, vagy vicces próbál lenni, kinek, hogy sikerül.
VV5-ben Anikó párt voltam, szembehelyezkedve az Alekosz és Éva-hívőkkel.
Alekosz azóta is az a szerencsétlen alak, aki volt, Éva, ha már nem iszik, elviselhető.
Anikó bizonyított, nem sokat, de annyit mindenesetre, hogy többre vitte, mint az előző kettő.
A többséggel szemben Aurélió-ellenes voltam, és ezen sincs mit szégyellnem.
A tuja Robin ellen voltam, szégyellje az magát, aki egy tuját juttatott győzelemhez. Hiába nyert, egy senki maradt, azt a pénzt, amit megnyert, vannak munkakörök, ahol simán meg lehet keresni.

2016.09.23. 16:31:28

@ratsliveonnoevilstars: fület "szúrt" akart lenni, nem pedig szórt :D többi nyelvi helytelenségért is bocsesz. utólag már nem tudom javítani. előre pedig lusta vagyok. :)

mobilos perpetuum 2016.09.23. 16:33:36

@Berber Oroszlán: Elkéstem, a Cián Áruházban azt mondták Berber Oroszlán most vitte el, ami még volt. Jó, ez is csak egy gyenge poén, mint a tied.

2016.09.23. 16:35:57

@MacákékIcukája: Mèg jò, jogy mindenkinek joga van sajàt vèlemènyt formàlni, nemigaz? ;-)

ewita 2016.09.23. 16:38:55

@rives: nekem is van! hiányérzet, ráadásul hierarchia hétnek mondják,holott tegnap még csak csütörtök volt és amit láttunk az csak a szerda! :P

2016.09.23. 16:39:42

@VV Erőlegény: Ne nèzzèk madàrnak netàn? Merthogy ö màr "valaki".

2016.09.23. 16:40:25

@ewita: Nem bírtàk a szerepeiket, lehet jobbnak làttàk leàllítani a dolgot.

introverted22 2016.09.23. 16:41:07

@ratsliveonnoevilstars: Őszinte leszek, én rólad is azt gondoltam első nekifutásra, hogy beépített karakter vagy. Aztán x idővel a VV után láttalak Szegeden és tudtam, hogy tévedtem :)

2016.09.23. 16:56:27

@pávör dragonfruit: +1

@Bekkara: ...meg az is hiánycikk, aki mentálisan rendben van...

terjőke kígyószisz 2016.09.23. 17:06:12

A műsor számomra nézhetetlen. Ha holnap kihirdetnék, hogy mostantól számolják a bentlakók káromkodásait, és minden szóért tízezret levonnának a nyertestől, akkor egyrészt azonnal feladnák azok, aki e téren elviselhetetlenek (Tivy, Evelin és Dina), a többiek pedig talán visszafognák magukat. Ez szerintem jó hatással lenne a nézettségre is.

A nézőktől ötleteket kérhetnének, hogy milyen feladatokat kelljen elvégezni a lakóknak, szerintem messze jobb, nézhetőbb, érdekesebb feladatok, ötletek lennének, mint ami a szerkesztőknek - akik valamilyen megmagyarázhatatlan okból azt hiszik, hogy egy műsort csak káromkodással, rémisztő butasággal és szex-szel lehet eladni - eszébe jut. Nincs egyetlen érdekes feladat sem, a játékosokat nem lehet megismerni, a szerkesztés láthatóan egyoldalú és részrehajló. Az élő közvetítések hiánya miatt a nézőnek semmilyen esélye nincs arra, hogy bármilyen képet kapjon a bent lévőkről, valós képről már ne is beszéljünk.

A műsorvezetők üres fejűek, alkalmatlanok. Egyértelmű, hogy a játék egyre kevésbé valódi játék, ehhez épelméjű műsorvezető már nem adja a nevét.

Számomra érthetetlen, hogy a csatorna vezetése miért nem veszi észre a valós igényt egy jó, nézőt lekötő, érdekes, valóban interaktív valóságshowra, és miért gondolják, hogy bármilyen szemetet hajlandók a nézők megnézni.

Nekem marad a hogyvolt elolvasása, esetleg egy-egy részlet megnézése, ha valami nem tiszta az írás alapján, és persze a vágy, hogy egyszer majd lesz olyan valóságshow is, amit lehet nézni.

2016.09.23. 17:15:15

@terjőke kígyószisz: mert ez trash reality. bármennyire szép is az, amit leírtál ;)

introverted22 2016.09.23. 17:25:14

@terjőke kígyószisz: Azért, mert a mai huszonévesek vagy olyanok, mint a most bent lévők, vagy nem akarnak nézők milliói előtt szerepelni. Az idősebb korosztály már kevésbé ösztönből működik, tehát nem esnének egymásnak az emberek és nagy eséllyel nem kefélnének a kamerák előtt. A többséget pedig az érdekli. Én is szívesen látnék egy nyíltan emberkísérletekről szóló realityt olyan háttérműsorral, ahol pszichológiai elemzést is adnának a viselkedésekkel kapcsolatban. Angliában régen a BB-nek volt ilyen része is. Heti egyszer elemezték a lakók reakcióit. Nagy rajongója lennék egy ilyesminek, de esélyt sem látok erre sajnos.

terjőke kígyószisz 2016.09.23. 17:33:39

@windsor:

Amilyen adón (nekünk nincs is ilyen) és idősávban (sokan alszanak már olyanok) megy, simán lenne ugyanilyen nézettséget egy általad leírt változatnak is. Bár én ennél a változatnál sem lennék hajlandó fizetős szavazásra.

2016.09.23. 17:36:14

Ja, HAJRÁ DÁVID! (akit ezek után nem érdekel, ne olvassa tovább :-).

Most néztem meg a TV-ben az ismétlést, mert tegnap nem láttam, és jobb szeretem nagy képernyőn nézni. A műsor teljességgel élvezhetetlen és jó részében érthetetlen volt, mert 10 másodpercenként kiblőrözött szájú néma embereket mutattak. A csendet, csak néha szakította meg egy-két hangfoszlány :-DDD Gondolom a délutáni időpont miatt, a kutyafáját, a fűzfánfütyülő részangyalát, a kánya csípje meget, a macska rugja meget, a hogy a viharba net és az ej a csúnya mindenit kinémították a szerkik, illetve csicskáik.

Szóval Dávid szerintem eddig taktikázott magában, és most áll elő az igazi játékkal, ami annyit fog tenni, hogy normális lesz, de beleáll mindenbe. Látszik, hogy tényleg örül a kihívásnak, ez nem megjátszás vagy nagyképűsködés. Én még azt sem tartom a valóságtól elrugaszkodott dolognak, hogy ő látja egyedül, hogy Dinka gyenge mint Quasimodo hátúszásban, és ezért hót nyugalommal meg ki és jön vissza vasárnap.

A zsírkockáról: én is kövér gyerek votam, aztán lefogytam, néha visszahízom, visszafogyok, de semmilyen önképzavarom nincs és nem is volt. Aki csúfolt az isiben megvertem, (aki nem, azt is :-DDD), de a lányoknál egyedül azt a hátrányt éreztem, hogy vannak nagyobb puncimágnesek is mint én. Amikor már normál testalkattal csajoztam, semmilyen visszamaradt őrültségem nem volt, csak a dumám jobb volt mint az átlagnak, mert a kövér időkben is kellet valahogy imponálni, és azt ugye dumával (is) lehet. Úgyhogy ez a kövérkisgyereklelkisérültDávid vonal szerintem nem pálya, főleg, ha megnézed, hogy hogy néz ki most. Nincs neki semmi ilyenfajta frusztrációja, az tuti.

Azok közül, akik nem nyíltan buzik, ő az egyedüli értelmes ottbent. Én ilyen szemszögből nézem a műsort, és erre eddig nem cáfol rá Dávid.

introverted22 2016.09.23. 17:43:17

@ratsliveonnoevilstars: Ha a saját köreimet veszem alapul, akkor te abszolút favorit voltál. Persze nyilván a

introverted22 2016.09.23. 17:44:44

uppsz véletlen enter. Szóval nyilván a hasonló hasonlót vonz alapon a baráti köröm is azonos értékrendet képvisel, így ez nem meglepő. Hogy másoknak mi jött be azt nem tudom, de szerintem üdítő változatosságot hoztál a villába... Sajnáltuk, hogy rövid életű volt a bent léted :)

Avanivi 2016.09.23. 17:48:21

@windsor: Dina nem körmöket hanem karmokat rakatott magára.

federti 2016.09.23. 17:57:54

@hereverő heverő: krisztián jól kezeli tivy dühkitöréseit? Ő is lapít mint xar a fűben, esetleg utána megy tesózni. Ennyi. Pedig Krisztián a kemény fiú a villában, emelje fel a hangját, csapjon az asztalra és állítsa le azt az őrültet. ha véletlenül kap egy ostor lábat, -amit nem hiszek, mert tivy egy gyáva féreg, face to face csak a csajokat állt bele,- ne üssön vissza és nagy eséllyel megnyerte a játékot. Egyébként csak egy lusta tuja

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.23. 17:58:02

@Spitzbauer: Akkor most Dáviddal megtaláltad az önazonosságot! :-)

2016.09.23. 17:59:02

@VV Erőlegény: Nem, ő szebb, de butább :-DDDDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.23. 18:07:00

@Spitzbauer: Én is Dávidnak drukkolok jwlwnlwd Dinával szemben, egyébként viszont Lórinak. Zsolti túl nagy favorit, és abszolút favoritnak nem szeretek drukkolni. Ezzel együtt, bár összességében tényleg jól ismeri a játékszabályokat, és készült a múltbeli szériákból az a bajom vele, hogy szinte mindig szerepet játszik, viszont sokszor kiesik a szerepéből. Ezzel a villafőnökséggel sem tudott mit kezdeni, az egyik pillanatban rinyált a felelősség miatt, majd a következő pillanatban elég autoriter módon dirigált. Lóri is készült, és ami nekem nagyon imponál Lóriban az a nyugodtság, és higgadtság, amivel játszik. De eléggé gyege az eresztés. Szerintem a VV7 jobb volt, ott volt a két páron és Robinon kívül még két-három érdekes karakter, Dani, Zsu, és az első hetekben Maci is.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.23. 18:08:11

@VV Erőlegény: Hú bakker ez a "jwlwnlwd" hogy került be a szövegembe....? :-)

introverted22 2016.09.23. 18:16:16

@VV Erőlegény: az volt Dinára a jelző :D Autocorrect, hogy megmaradjon a 12-es karika számára :D

LondonCalled 2016.09.23. 18:20:24

Azért olvasom ezt a blogot, hogy jókat röhögjek az összefoglalókon, nem pedig azért, hogy belefulladjak az unalom, meg az erőltetett hasonlatok posványába. Sixxnek, meg még 1-2 írónak ez megy, a többieknek, mint a mostaninak, nem kellene erőltetni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.23. 18:25:44

@ratsliveonnoevilstars: Érdekesen írsz (ezt komolyan mondom), amúgy mit szívtál ? :-) Tartod valakivel a kapcsolatot a szériából, pl. Gyúróssal?

2016.09.23. 18:37:19

@VV Erőlegény: Egyet értek a fentiekkel. Viszont Lórinak nem drukkolok, mert sokkal butábbnak tartom, mint te. Meg sunyi is. Szólhatott volna Dinkának, hogy ne a Dávidot vigye, de Buzkóval együtt jól rászabadították Dávidra. Mint többen írták már itt: nekik jó, mert valamelyik erősnek hitt játékos kiesik, és nem ők lesznek azok.

introverted22 2016.09.23. 18:43:48

@Spitzbauer: Nem kedvelem Lórit, de feltételezzük azt, hogy okos. Ha így van, akkor lehet, hogy tisztában van azzal, hogy Dina lehúzza őt, így lehetőséget láthat arra, hogy megszabaduljon tőle. Ha Dina kint marad, akkor nyert, mert bent maradt, amikor nehéz volt, feljött a párbaj előtti dolgokhoz képest, és most félnek tőle, tehát békén hagyják. Szóval kivette a Dina dologból amit szükséges volt és kezdheti szövögetni a szálait egyedül. Ha viszont Dina visszatér, akkor ismét nyert, mert baromi erősnek fogják őket tartani, tehát egy ideig nem vegzálják őket holmi jelrakással. Egyébként nem hiszem, hogy ennyire okos, de ne legyen igazam. Egyébként én is egy sunyi féregnek tartom és jobban örültem volna, ha kint marad, de sajnos Viki túl unalmas volt ahhoz, hogy visszatérhessen.

2016.09.23. 18:44:10

@VV Erőlegény: Jelenleg. Tipikus telefonos elgèpelès. Èn csak tudom :D

2016.09.23. 18:51:37

@windsor: Szerintem, ha Dinka kintmarad, akkor csak azt nyeri, hogy leszakad ról az a luvnya. És meg is kapja a jeleket jövő héten. Hulladék-mici még akkor is ott lesz mentőövnek (párbajellenfélnek), úgyhogy a következő párbajról is visszajön. Oszt annyi.

Cérnahuszár 2016.09.23. 18:52:47

@ratsliveonnoevilstars:
"szituáció szül rossz kommenteket :) "

XDDDDD

introverted22 2016.09.23. 19:01:50

@Spitzbauer: én csak azt a szituációt írtam le, hogy mit nyerne, ha okos lenne... de szerintem egy beképzelt, sunyi alak, szóval igazad van :)

2016.09.23. 19:13:48

@pávör dragonfruit: de miért, vakon gépeltek, vagy mi? (tényleg kiviből kérdezem, semmi rosszindulat, nem nézitek, h mit írtok le, oszt' szend?)

Costanza 2016.09.23. 19:19:25

alig varom hogy ezt a tivtivit kibasszak, vissza az elmegyogyba vagy honnan szabadult ott karakoszorcsokon

2016.09.23. 19:26:02

@Costanza: de kiszavazáson, lehetőleg egy általa gyengének ítélt ellenféllel szemben! akarok muhahaházni!
XD

2016.09.23. 19:58:01

@Biriksz_Krokiksz!: Nálam az van, hogy megszoktam a nagyobb kijelzőt, és ha valami miatt a kisebb kijelzős telóról írok, akkor mellényúlok, persze ha nem olvasok vissza néha elküldöm hibásan, de próbálok figyelni. Mindenesetre tipikus hiba az e helyett w-t ütni, ezért szóltam hozzá a kommenthez, mintha csak magamat olvastam volna :D

Túroscsusza 2016.09.23. 19:58:15

Nem szavazok, nem töltök le semmiféle alkalmazást, még nem járok ott hogy értelme lenne...
Majd a legjobb háromban
Mint az előző szériában Attinak..

2016.09.23. 20:19:43

@pávör dragonfruit: amúgy marhára tetszett ez a "jwlwnlwd" csak rohadtul nem tudtam dekódolni, h ezmiez. amíg le nem írtad a megfejtést, addig azt hittem h vmi vv tyvységi célzás lehet. köszi! ;)

2016.09.23. 20:25:14

@Biriksz_Krokiksz!: Nincs mit :D

csendbe mondom hajlá dévid

2016.09.23. 20:32:21

@pávör dragonfruit: csendbeN
elvitte a cica az n betűt...

2016.09.23. 20:40:32

@pávör dragonfruit: dávid szép, bejön nekem is. valaki írta korábban a ragadozó elefánt dolgot, az szerintem csak vmi poén lehetett: vagy vmi belsős, vagy egyszerűen csak elbénázott, de száz, h nem komoly volt részéről.
viszont továbbra is tartom, h dianát fogják visszaküldeni.
(és nem, nem szavazok, sose szoktam)

2016.09.23. 20:45:48

@Biriksz_Krokiksz!: Én sem szavazok, és sajnálnám, ha dina menne vissza, ezzel is erősítenék a felettébb alaptalan de annál nagyobb önbizalmát...

2016.09.23. 20:51:43

@pávör dragonfruit: ...meg azt h tök felesleges szavazni, mert úgysem mi döntünk. kivi illetve kyvy leszek az eredményre.

2016.09.23. 21:00:42

@Biriksz_Krokiksz!: 51-49, hogy mindkét pártnak legyen miért nyünnyögni :D
:D
és most Bödőcs Londonban

2016.09.23. 21:05:03

@pávör dragonfruit: pont veszem fel, nagyon kedvenc.

2016.09.23. 21:07:53

@pávör dragonfruit: @Biriksz_Krokiksz!: (holnap jön baritársaság, ki kell majd elemezni) amúgy ne offoljál, jó??!
XD

perszepolisz 2016.09.23. 21:09:17

Ez a 8. VV. Miért nincs egyetlenegy játékos sem, aki szeretné, ha Tivy feladná a játékot a picsába és így közelebb kerülne a győzelemhez? Miért van mindig ez a PC duma? Vajon félnek attól, hogy aki egy másik játékos párbaj nélküli kiesését kivánni a nézőknél szavazatokat csökkent?
Konkrétan miért nem hergeli fel valaki Tivyt, úgy hogy olyat tegyen amiért kizárják?

Amúgy szerintem Zsolti megrajzolja ezt a társaságot. De ő igazából egy Alekosz az erőltetett modorossággal (Alekosz mondjuk valóban modoros), mint Attila. Szerintem a játék első harmadában abszolút uralja a játékot és szerintem egy párbaja sem lesz. Bármit is mond a Mici.

2016.09.23. 21:12:25

@Biriksz_Krokiksz!: Erős indítás volt :D
Páran úgy néznek rám, mintha a swinger klubban a saját feleségüket kapták volna :DDD

2016.09.23. 21:19:29

@pávör dragonfruit: XD ssssshh, el ne hogyvoltozd már!!!!!!!!!!! holnap akarjuk megnézni egyben a bandával :)

2016.09.23. 21:20:33

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: áááá megvagy, tök aggódtam, h megint kib@sztak a 'csába!

2016.09.23. 21:21:56

@Biriksz_Krokiksz!: Nem szabad? :D
Tematikázzak?
Én spec nem értettem a nappali kollégák agymenését, méghogy Krisztián jó karakter, egy nagy nulla a pali. Dina egy bunkó tyúk. Soma egy gátlásos kis fosos, a kis pucér fotóit azért ne feledjük, amivel anyunak akart anyagilag segíteni (mekiben biztos nem volt épp üresedés), neki sem sok agysejtje van, de hogy tematikázna azt kétlem. Tivy egy igazi barom, jól írta valaki, hogy elvonási tüneteket produkál.
A társaság egy része légüres tért képez.
Akik felkészülve érkeztek szerintem: Vivi, Lóri, Zsolti.
Akit nem említettem, ők a légüres tér. Sajnos Dévid is. Kár érte, de persze még meglephet.
Továbbá nem értem a nulla illetve gigagáz karakterek ajnározását és nem létező pozitív tulajdonságokkal felruházását sem. Valószínűleg ezért érzek egyre kevesebb késztetést a nap bizonyos időszakában a hozzászóláshoz.
Tematikáztam a kedvedért :)

2016.09.23. 21:22:00

@pávör dragonfruit: ezen nagyon röhögök :)))) annyira hüje vagy :))))))))))))
:*

2016.09.23. 21:23:56

@Biriksz_Krokiksz!: Mondd meg nekik ne olvassák :D

BAZINGA2 2016.09.23. 21:28:09

SAJÁT VÉLEMÉNY!!! - Örülnék, ha Dávid menne vissza. Dina annyira közönséges, hogy amikor meglátom undor fog el. (nem gyűlölöm!!!) Vivit bírtam a maga együgyűségével, ami úgy néz ki, hogy nem is az! Néha kiesik a szerepéből, és sunyin jár-kel a két rivális csoport között hallgatózni. Zsoltit is kedveltem az elején, de már nem annyira, kezd kiütközni az igazi énje...beléje is szorult némi gonoszság. Tivy, közveszélyes elmebeteg, mielőbb ki kell rakni a villából, amíg nem üt meg valakit. Mici, egyszerűen közönséges és gusztustalan részegen. Nem írok mindenkiről, mert a többiek elviselhetők...de ez az egész V V 8 egy megrendezett szar!!! Megjegyezték, hogy Dinát állandóan bedobták a medencébe. Mint láttuk, ketten cipelték ki bentről, és nem volt rajta soha mikroport, tehát fel voltak rá készülve. Emlékezzünk csak, hogy az előző részekben milyen komoly büntetést kaptak azok, akik nem vették fel, vagy suttogtak! Állandóan ordították, hogy XY! mikroport!!! Most egyszer sem hallottuk. Ez az UFO-zás is megrendezett volt, szerintem nem kellett féljenek, és nem kellett volna az alufólia sem hisz nincs is agyuk, amit kiszívhatnának! Ez egy megrendezett baromság volt a szerkesztők részéről. Viki félt Tőlük, fel is tette az alufólia sapkát (meg mindenki) Aztán kijelentette, hogy Ő nem hisz bennük. Az is érdekes volt, hogy egyszerre leültek (utasításra!) és mindenki letolta Tivyt. Elmondták a véleményüket, és az csak bólogatott. Igaz, hogy közben olyan hangos volt a zenei aláfestés, hogy amelyik motyogott azt alig lehetett érteni, de fő, hogy a hangosító élvezte a zenét. Nem tudom a szerkesztők nem figyelnek a munkatársakra? Hallgassa a saját örömére fülhallgatóval, dugja fel magának! Anélkül is rossz a hang mindig. Nem igaz, hogy annyi pénzért nem találnak egy hangmérnököt, aki ért is a szakmájához! Szánalmas, páros lábbal kéne kirúgni.- A BELEVALÓT nem is minősítem most. A Károly király meg a Hose Armando, aki nemrég még George Clooney volt, egy agyrém.

2016.09.23. 21:31:06

@pávör dragonfruit: figyi. én bírom a nappali műszakosokat, de tényleg. ami számomra érdekes, csak részemről értelmezhetetlen: hogy a pélóba lehet kilométer hosszú kommenteket írni erről a fosimosi műsorról egész komoly pszichológiai mélyanalízissel (respekt amúgy). most szórakozunk, vagy ebből írjuk a doktori disszertációnkat. és itt.

2016.09.23. 21:32:44

Luxusallergia :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 21:32:47

@Biriksz_Krokiksz!: Mintha az megállítana...

Lusta vagyok visszalapozni, hogy ki fejtegette, meg milyen szövegkörnyezetben (többen is voltak talán), hogy mennyire rövid volt a hierarchia hét, meg milyen újrahasznosított elemek vannak. Hát kérem ez egy totálisan low-cost műsor. Annyira low-cost, hogy már szinte csak zab. Ez meg itt a zabhegyező. Budapest Shore előteszt, meg hát a TV2 elől elhappolt BB licensz ellövése, semmi más nincs benne. Minden ennek megfelelő színvonalú. Ezen kár csodálkozni.

BAZINGA2 2016.09.23. 21:37:49

@BAZINGA2: ...Bocs nem VIKI....hanem VIVI!!! Elírtam...

2016.09.23. 21:37:54

@Biriksz_Krokiksz!: Változó van-e kedvem a hossz hsz-eket olvasni (amennyire nem kedveltem Simont a műsorban, annyira kíváncsian olvasom most az ő hsz-eit). Ami nem tetszik, ha valaki más véleményen van, vagyis nem a megkérdőjelezhető karaktereket élteti, máris megy a leugatás. Nincs erre szükség, ha én a lilát pirosnak látom, akkor annak, ha meg kéknek, akkor meg annak. De biztos érted mire gondolok :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 21:41:42

@Biriksz_Krokiksz!: Én a részemről multitask üzemmódban élek, és sokak sajnálatára napszak függetlenül. :-)

Amúgy remekül szórakozok és nem csak a műsort mélyelemzem, hanem a zabhegyezőt is a hogyvolt alatt. Így kerek a történet. Egyik sincs a másik nélkül. Mellesleg megjegyzem, hiába rühellnek itt nyíltan, ez egyirányú dolog. A mélyen tisztelt slepp jóval magasabb színvonalú itt, mint egy blikk hsz cunami hullámrodeózó planktonjai. Na persze, minden viszonyítás kérdése.

MacákékIcukája 2016.09.23. 21:46:24

@VV Erőlegény: rohogok a jwlwnwnwd-en :DD Maci nem volt erdekes szerintem (vmi este 6 utani hsz-edre reagalok)

2016.09.23. 21:52:07

@pávör dragonfruit: ahogy néha bekukkolok itt nappal, inkább a személyeskedés a gond, azt pl nem szerizem én sem. simon hsz-ei nem igazán érdekelnek, túl sok érdemi infót nem tartalmaznak, amiket ír bennfentesként, azt már tudtuk korábban is, már aki.

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: azért ne told túl, mert 4.0 leszel
XD

2016.09.23. 21:52:25

@pávör dragonfruit: ahogy néha bekukkolok itt nappal, inkább a személyeskedés a gond, azt pl nem szerizem én sem. simon hsz-ei nem igazán érdekelnek, túl sok érdemi infót nem tartalmaznak, amiket ír bennfentesként, azt már tudtuk korábban is, már aki.

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: azért ne told túl, mert 4.0 leszel
XD

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 21:53:54

@Biriksz_Krokiksz!: Legfeljebb szervezek rá valami eventet, mint az Apple.

MacákékIcukája 2016.09.23. 21:56:00

@pávör dragonfruit: azon en is sokat filozok, hogy van-e ertelme a jatekosok elemzesenek... sokszor annyira taktikazunk gondolatban, tul sokat hiszunk ezekrol a szerencsetlen egybitesekrol akik kb csak leteznek bent es annyibol all a jatektervuk, hogy majd jol lecsicskagecizik a masikat napi otszor, hogy megtorjon. Gyanitom, hogy a vv5 ota kombinalunk tul mindent, Attila es Peti miatt es a gondolatmeneteink total elrugaszkodtak mar a valosagtol :))))

2016.09.23. 21:58:51

@MacákékIcukája: na! ha vettem volna a fáradságot, kb ezt írtam volna le, köszi!!!!!

MacákékIcukája 2016.09.23. 22:01:07

@Biriksz_Krokiksz!: te is nezd meg a pavor dragonfruitnak cimzett hsz-em, most latom h neked is voltak idevago gondolataid es nem csak rohogtel. :)) Egyebkent nolifer overthinker-kent szivesen elemzem a hulyegyerekeket a sajat magam szorakoztatasara, de lehet hogy inkabb vennem kellene egy kutyat :D

2016.09.23. 22:03:38

@MacákékIcukája: Miért ne elemezhetnénk? Kinek mi telik ki az idejéből és mire van energiája. Részemből Basil és Blanche :D

Krétagarbó 2016.09.23. 22:06:33

Hajrá Dávid! Ennyikeh:)

MacákékIcukája 2016.09.23. 22:08:16

@pávör dragonfruit: persze siman, csak ertelme nem sok van amikor a tulajdonsagok felet kb belejuk latjuk :)))
@Biriksz_Krokiksz!: ja latom lattad. Annyira belefeledkeztem a kommentelesbe, hogy elfelejtettem h elkezdodott az ofi

2016.09.23. 22:12:26

@MacákékIcukája: Vagy egyes dolgokat a saját szemüvegünkön át látunk :)

Krétagarbó 2016.09.23. 22:13:48

Kivi vok a dinátlanított Lórira, és a párbajjal megerősödött Dávidra. Dinából sajnos a mocskos száján kívül nem láttunk semmit. Vivien kicsit csalódás, beszopta a Dina cunamit:(((

MacákékIcukája 2016.09.23. 22:14:07

@pávör dragonfruit: jaja, projekcio az egesz vilag! :D Bar khm tivy gyokersegen ez mit sem valtoztat

MacákékIcukája 2016.09.23. 22:16:16

Tivy mindent 100%-osan es a leheto leggyorsabban csinal elete soran. Nem csoda h gyorstuzelo

naezjó... 2016.09.23. 22:18:17

Vivi lassan már idegesítő. Ennyire nem volt vicces.

Schlomo Goldberg 2016.09.23. 22:18:34

Sittes tudja hogy kortes, nem pedig kortárs beszéd. Kellemes meglepetés.

MacákékIcukája 2016.09.23. 22:19:42

Nem akarom h Ati mondja David kortesbeszedet es most nem szimpi Vivi es Zsolti :(

Schlomo Goldberg 2016.09.23. 22:19:50

a hierc .. hierhia hét véget ért - Málnás levelet olvas

tjunior 2016.09.23. 22:19:57

hierc...hierhia hét

2016.09.23. 22:21:29

@Schlomo Goldberg: sittes nálam perpill kedvenc.

Rémület 2016.09.23. 22:22:19

Atit faszán kitalálta, hogy Dáviddal legjobb barátok. Szegény Dávid. :)))

szmoti 2016.09.23. 22:24:45

Tivivel vajon mitcetettek vagy itattak? A tegnapi megbeszélés óta egész normális, persze magához képest

Rémület 2016.09.23. 22:24:56

Nagyon vicces sorverseny. Eh!

Krétagarbó 2016.09.23. 22:25:51

@MacákékIcukája: hihi és a reklámban a hét mesterlövész mozit promozzák:))

naezjó... 2016.09.23. 22:27:12

@szmoti: mondták neki, hogy a következő bünti hangos olvasás lesz, és le fogják adni.

Wednesday7 2016.09.23. 22:27:29

Nem sok jó tartogat már az öfi

MacákékIcukája 2016.09.23. 22:28:20

@Rémület: igen, olyan kinos mosollyal fogadja a kozeledeset :D a sorversenyt mar tavaly is lattuk, szupcsi lesz

@Krétagarbó: csaktivynekcsakmost!

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 22:29:42

Ezek a reklámok a maslow-i piramis tetejéről... broáf...

Rémület 2016.09.23. 22:32:52

Azért kiderült,mi Vivi igazi problémája. Dávid már nem nevet a hülyeségein.

2016.09.23. 22:33:19

ez a feladatismertetés, nagyon röhögök :)))))))))) visszatekerem :)))
asszem mára engem elveszítettetek XDXDXD

naezjó... 2016.09.23. 22:34:35

Zsolti nekem már kezd nagyon unalmassá válni. Tényleg nincs 1 mondata, amibe nem lenne beleszőve a buzidívapóni.

Krétagarbó 2016.09.23. 22:37:38

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: köszi, én spec kitöltöttem egy jó badacsonyi szürkebarátot. Ezt már csak így birom.

MacákékIcukája 2016.09.23. 22:38:51

Atti annyira isteniti Davidot, hogy menten azt hiszem h szerelmes lett bele

naezjó... 2016.09.23. 22:39:35

Dávidnak ez sima fehérjeforrás, csirkemegvonás után konkrét jutalomfalat.

MacákékIcukája 2016.09.23. 22:41:53

@naezjó?: pont ezt akartam irni :DD proteinsnack!

Nekem improvizal, hogy szemtelenkedik!

2016.09.23. 22:43:23

kicsit nem voltam, mit ettek?

2016.09.23. 22:45:22

@Commodore: ilyen undorral, ne szivass. na mit ettek. vagy megint tekernem kell?!

Schlomo Goldberg 2016.09.23. 22:46:25

@Biriksz_Krokiksz!: Én is ezt mondtam 10 napja, miattam viheti is a 36 millát.

2016.09.23. 22:46:44

@MacákékIcukája: uhhh, akkor én kiestem volna. (köszi, nem kell visszatekerni) #hányik

MacákékIcukája 2016.09.23. 22:46:51

@Biriksz_Krokiksz!: mondom, bogarakat dikk!

@naezjó?: sikeresen

Ha dina atit hivta volna akkor megkapta volna a szavazatom, jol elbaszcsizta

Schlomo Goldberg 2016.09.23. 22:48:51

Jobban örülnék ha kapnának piát, mert nagyon lapos így.

genevieve 2016.09.23. 22:49:48

ha vivi továbbra is így halad, átgondolom a tagságomat...

krisztián milyen kifejezéseket tud már:-)

naezjó... 2016.09.23. 22:50:09

@MacákékIcukája: Egyedül a Dina-Evelin duónál fagyna le a rendszer, nálam a tuja is előbb van.

2016.09.23. 22:50:44

@Schlomo Goldberg: fiúk közül ja. de én most lány győztest szeretnék idénre (csak kit?!) sztem középutas megoldás lesz, a melegsrác fog nyerni.

2016.09.23. 22:52:12

@MacákékIcukája: nem frissítettem, össze ne kócold már a hajam XD ni!

2016.09.23. 22:53:01

team krisztián vagyok!

genevieve 2016.09.23. 22:54:21

aha, lóri 2000 dina árnyékában csak elvan mint egy szobanövény...

MacákékIcukája 2016.09.23. 22:54:27

Koszonom Bence h kedvesnek nevezel, en is szavaztam es igen, a hogyvoltosok szinte mind a kormein rohognek

Krétagarbó 2016.09.23. 22:54:48

nem Bence, nem vettük észre eddig, hogy Dina elhagyja szépen lassan a műkarmait...

2016.09.23. 22:55:43

@naezjó?: ne idegelj, azkiaz? (nagy genyóság visszaélni azzal, h most próbálom összekötni az arcokat a nevekkel!) melanie=zsolti=melegsrác?

MacákékIcukája 2016.09.23. 22:56:27

@Biriksz_Krokiksz!: hehehe >:-) lemaradtal szemtelenDavidrol, jo volt!

xukxuk 2016.09.23. 22:56:54

Ez egy siralmas , nyögvenyelős , nagy semmi. Ezt is kár volt megnézni.

2016.09.23. 22:59:11

@MacákékIcukája: még adásban vagyok, visszatekerhetem. HA érdemes. genyó volt, de legalább szép? mert akkor mmkk visszanézem!

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 23:00:04

Szép, jól felépített felszopás volt ez a mai öfi, de tényleg...

MacákékIcukája 2016.09.23. 23:00:52

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: siman!

@Biriksz_Krokiksz!: szep volt, hat. Az oltoztetos feladatot lattad? Ott meg meztelen

MacákékIcukája 2016.09.23. 23:01:30

@Biriksz_Krokiksz!: nem volt genyo, csak cukkolta dinat picit

Commodore 2016.09.23. 23:02:18

@Krétagarbó: Üvölt a barom, mostantól, HARD!

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 23:02:50

A bogarakról jutott eszembe, mekkora lett volna már, ha Tivynek egy napig Gregor Samsaként kellett volna léteznie... a féreg...

Ja és vasárnap hulljon a villa férgese!

2016.09.23. 23:03:57

na tudom már kire hasonlít dávid!!! (majdnem kipusztultam, annyit gondolkodtam ezen) shawn ashmore.
(ha volt már, akkor az csak azt bizonyítja, h felületesen olvasok)
XD

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 23:04:21

@MacákékIcukája: Genyó valóban nem volt, csak amióta felvette pár napja ezt az idült mosolyt, olyan mint egy pszichopata. Ha Ati a közelébe kerül, az meg valami félelmetes összhatás.

naezjó... 2016.09.23. 23:05:16

@Biriksz_Krokiksz!: :D azért levágtad, igen, a művészneve saját bevallása szerint.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 23:06:17

@Biriksz_Krokiksz!: Tessék, emlegetem, hogy pszichopatának néz ki, erre a The Following egyik szereplőjéhez hasonlítod.

MacákékIcukája 2016.09.23. 23:06:38

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ja szoval dina karomkodhat, de david ne is merjen mosolyogni :D egyebkent Ati koveti ot mint vmi kutya, Davidon latszik h kicsit kenyelmetlen neki

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 23:09:11

@MacákékIcukája: Ne kóstolgass! Mosolyogjon csak, még van rá 2 napja. Jól áll neki, Atinak meg is tetszett.

Commodore 2016.09.23. 23:09:19

Kezdek rákattani tücsökre! Agymosás. Minden sztárleszek műsorban elsütik.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 23:10:59

Engem Szász Marcira emlékeztet, de nem értem miért...

MacákékIcukája 2016.09.23. 23:11:26

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nem szimpatikus a hozzaallasod, kerlekszepen! Dina hazamegy!

MacákékIcukája 2016.09.23. 23:14:24

Ahhh fuj, Ati massziroz, oda se nezek

2016.09.23. 23:16:54

@Krétagarbó: (nem merem megnézni, de még sixx kritikáját sem mertem elolvasni.)

MacákékIcukája 2016.09.23. 23:17:23

David azert sunyi mert nem ordit le senkit, hogy te csicskageci? Lol

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 23:21:55

@MacákékIcukája: Hol olvastad, hogy valaki is sunyinak nevezte volna?

2016.09.23. 23:22:14

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: önbíráskodás. nem ítélem el érte, magamban sem vagyok biztos, h lenne-e önkontrollom, ha tudom h megúszhatom szakmámból adódóan.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 23:23:53

@Biriksz_Krokiksz!: Azért Weston karaktere nem volt mentes a pszichopata jelektől.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 23:25:24

@MacákékIcukája: Ne nézz ilyet, lehet, hogy ez torzítja az értékítéleted. :-P

Krétagarbó 2016.09.23. 23:27:56

Nálam 11-kor gyerekzáras lesz a rtl II, így bv-t nem nézek. Nem emlékszem, mikor állítottam ezt így be, de olvasva titeket, jól is van ez így. Jó éjt everybody:)

MacákékIcukája 2016.09.23. 23:28:17

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: heh francokat! Ennyire konnyen azert nem vagyok befolyasolhato :P szoktak extra vv-s videokat mutatni neha erdekes infokkal bar a mai nap kimerult tivy fingasaiban es vivi cukorgyanta-kesziteseben

MacákékIcukája 2016.09.23. 23:29:02

@Krétagarbó: hidd el, nem vesztesz vele semmit. Ha vmi fontos info van, ugyis leirjuk :) Joejt!

2016.09.23. 23:30:52

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: a the following lényegét ez is adja, a jófiú ügynökök szintén erősen defektesek voltak / lettek menet közben mentálisan, és ahogy haladtunk előre úgy hoztak egyre jobban megkérdőjelezhetőbb döntéseket, és egyre mosódtak el a határok, ettől is működött az egész. tényleg, meg is kéne néznem, mizu a kövi évaddal, lassan már ki kellene jönnie, asszem.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 23:32:12

@MacákékIcukája: RTL Muston fent vannak a videók, egyedül az élő bekapcsolások voltak jók, de az abbamaradt.

2016.09.23. 23:32:40

@Krétagarbó: upc-s vagy? mert akkor automatikus.

2016.09.23. 23:35:14

@Biriksz_Krokiksz!: ja de. jééé. a szemetek.

2016.09.23. 23:36:05

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: hallgatok egy kis eminemet, őt még csak nem kaszálták el.

2016.09.23. 23:38:26

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: @Biriksz_Krokiksz!: mikor utoljára olvastam róla, akkor még csak arról volt szó, h gyűjtik az aláírást a folytkövre, valahogy biztosra vettem, h meg is csinálják. óóóó. csalódtamcsi.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 23:38:53

@Biriksz_Krokiksz!: A harmadik évad konkrétan szar volt, nem kár érte.

MacákékIcukája 2016.09.23. 23:39:36

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ja, valszeg atallok arra, elegem van h minden este elvesztegetek fel orat az eletembol arra a szarfa

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 23:39:47

Van egy rakás jó sorozat, ebben 2 évadnyi jóság volt, plusz egy tré.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 23:42:33

@MacákékIcukája: A VV3-at csíptem, mert az M+-on szinte bármikor belenézhettél, hogy mi van.

2016.09.23. 23:43:35

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: szerinted! tegyed szépen hozzá, mert kinyilatkoztatást nem olvasok, csak véleményt.
'a rakás jó sorozat'tal viszont ekg.

MacákékIcukája 2016.09.23. 23:44:44

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: regi szep idok, mi? Nem nagyon volt kedvencem a 3-asbol, Leo eleg gyorsan elvagta magat az Agica uggyel sajna. Vv5 <3 bar azt is csak a vv7 utan neztem meg :))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 23:49:29

@MacákékIcukája: Hát igen, a VV3 nem volt jól castingolva, plusz egy tuja nyerte.

2016.09.23. 23:49:49

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: gagyinak nem mondanám, inkább hatásvadász, de azt meg én nagggyon szeretemm *-*

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 23:52:27

Na elteszem magam holnapra, hosszú nap lesz. Birkózószőnyegen kéne aludnom, mert este derbi.

mobilos perpetuum 2016.09.24. 00:13:46

Dávidhoz két lány nem azért állt, mert annyira jó lenne a viszony köztük, de Dina a vetélytársuk. Igazán a nők tudják utálni egymást a legjobban.
Tehát ha így nézzük, összesen két ember az, aki Dávidot önmagáért támogatja, Krisztián és Ati.
Ezen elgondolkodhatunk, hátha ez nem véletlenül van így.
Dina benne volt minden hülyeségben, igaz egyszer túlzásba vitték, Soma meg is ütötte, a többit tudjuk. A nagy száját, alpári stílusát megszokták.
Ha Dávid megy vissza, őt gyűlölni fogják, és a védettsége leteltével mehet újra párbajra. A "jópasi" effektus működik még egy darabig a tinilányoknál, akár Robin 2 is lehet belőle. Gyengébb kiadásban.

kamilla123 2016.09.24. 00:16:32

most nézem az öfit, nem irigylem a holnapi posztírót. Ez dögunalom.

Megdobbent, most erEDEti izzel 2016.09.24. 04:03:55

nah, tobb, mint egy hete itthon baszom a rezet, megneztem 2 hetet ebbol, mint a huzat, es hat ez ele kis sotlan nyavalya :) A mukormok fogyasat en is kovetem, 1 het minuszban vagyok direkt, de mar most is nagyin durva a helyzet. El nem hiszitek, milyen kibaszott deja vu-s most ezt irni. Ugyanugy sok sör, ugyanaz a zene a fulembe, csak most nem a tengert latom... Huuu, basszameg, az RL meg szopjon mar le, hogy a HD-re kattintva meg mindig a kurva nagy megbecsuleset fejezi ki fel ev utan is, es nem HD tartalmat ad. Eleg szarul nez ki baszomnagy TV-n :)

2016.09.24. 07:31:12

@mobilos perpetuum: Dinàhoz sem azèrt àlltak, mert kedvelik, max Dàvidtòl tartanak, vissza ne jöjjön, esetleg Dinàt tippelik nyertesnek ès ha visszatèr ciki lett volna dàvid mögött àcsorogni.

pávör dragonfruit (törölt) 2016.09.24. 07:32:26

@pávör dragonfruit: Aki bent valóban kedvelheti dinàt az a kèt hülyegyerek soma ès tivy.
Mèg lòri ès mici "èrzelmei" sem valòsak.

etikette 2016.09.24. 08:09:23

Jól láttam, hogy Ati az esetenkénti indokolatlan üvöltéssel és a csenevész karjainak felemelésével Auréliót próbálja utánozni? :S annyira nem áll jól neki. miért csinálja? vajon ki javasolta ezt a tattikát neki?

Costanza 2016.09.24. 08:48:21

@Biriksz_Krokiksz!: oh es igen, ha kijott kulon munkat ajanlok neki lehetoleg valami testhezallot, pl kulturattase csak archoz merten, piros szonyeget, karikas ostort es kenyszerzubbonyt

ewita 2016.09.24. 10:55:03

Azt láttátok , amikor Zsóti mondta,hogy szeretne még Dávid mögé állni,és a többiek röhögtek, mire kontrázott jó jó nem úúgy, Dávid feje olyan vörös lett mint a stop tábla?!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.09.24. 12:10:52

@mobilos perpetuum: Dina húzókarakter és sokkal aktívabb játékos, mint Dávid, a show szempontjából Dinának kell visszajutnia.

kamilla123 2016.09.24. 12:15:51

@ewita: én meg pont azt néztem, h milyen lazán röhög rajta, már fel sem veszi. Amúgy nekem ez már nem vicces, hogy Zsolti állandóan beszólogat ilyeneket. Nem azt mondom,h zaklatás kategória, de csak azért mert meleg, nem engedhet meg magának mindent.

hereverő heverő 2016.09.24. 12:41:24

@kamilla123: Ne feledd, ők benn vannak, nekik ez az egyetlen interakció. Zsolti meg ezzel is kihangsúlyozza a másságát ami itt a kívülállással egyenlő.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.09.24. 12:49:38

@Megdobbent, most erEDEti izzel: Ezt akarod te nézni HD-ben? Oszt minek? Bőven elég ez netes minőségben is... :-)

Krétagarbó 2016.09.24. 12:57:40

@kamilla123: semmivel sem rosszabb, mint a ffiak 99%-a, akik az utcán megbámulják a kicsit jobb nőket, vagy akár fütyülnek és beszólogatnak. És hát a benti felhozatalban, legyünk őszinték, Dávid a legjobb pasi. Egyébként sztem Zsolti sem csúnya, női szemmel azt kell mondjam, kár érte, hogy buzi.

Krétagarbó 2016.09.24. 13:00:31

@Peter_Cs: aktívnak aktív, de nem játékos. Nagy és mocskos a szája, de buta bármiféle taktikához, az pedig nem hoz lázba, hogy az egy órás összefoglalóból fél órát üvöltve káromkodik. Dina ennyi volt, sztem.

Krétagarbó 2016.09.24. 13:01:55

@Biriksz_Krokiksz!: nem, ez nem automatikus. De hagyom is így:)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.09.24. 13:07:22

Ja, az mekkora szöveg volt Bencétől, mikor mutatja az állást, 64-36 és "ez még változhat, mert csak az applikációt használók fele szavazott" :-))
Remélem nem kérdés, hogy Dina lesz a nyerő, Dávid nem sokat tett hozzá eddig a villaléthez.

Berborosz 2016.09.24. 13:33:19

Nem úgy lesz az, sajnos. Dina már nem kell senkinek.
A szavazóknak azért, mert nő,
a reteknek meg azért, mert nem dug.

Rémület 2016.09.24. 13:37:48

@Majom1Parádé: Hát... Amit Dina tesz hozzá, arra maradnak bent bőven. Tivy cirkuszol helyette is, Mici rámászik részegen mindenkire helyette is, Evelin megdugatja magát Lórival helyette, Vivit meg talán rá tudják beszélni, hogy bedobâlhassák a medencébe. Dina nem pótolhatatlan. De a szépséges, tujának álcázott csendes őrült nem váltható ki senkivel.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.09.24. 13:57:14

Majd meglátjuk vak is aszonta, de csalódott leszek, ha nem Dina nyer holnap. Dávid semmit nem csinált - legalábbis nem láttam még értékelhetőt tőle az öfikben- mióta bent van.

mobilos perpetuum 2016.09.24. 14:27:40

@Krétagarbó: Eddig néhányan beszéltek ugyan taktikáról, de nem csinálták. Bent azt mondják, most elkezdődött a játék.
Kint azt mondják sokan, most elkezdődik a játék, ha Dávid visszamegy.
Taktika nincs, olyan értelemben, hogy egy napnál többet előre gondolkodnának.
Akkor pedig marad az, hogy mindenki önmagát adja.
Dina önmaga: gyűlölni azt lehet, aki VALAMILYEN. Egy tuját nem gyűlölünk, ha útban van, arrébb tesszük.
Dávid önmaga: egy szépfiú, aki Evelinnel egy ágyban alszik, lehet, hogy tévedek, de kémia nincs, mióta kiderült, hogy meg akar tőle szabadulni, (ügyetlenül) - köztük már veszekedésen kívül más nem várható.

Rémület 2016.09.24. 14:44:01

@Krétagarbó: Ááá, nem ennyi volt Dina. Lóri megkéri a kezét, lesz esküvő meg nászéjszaka, ellesznek a témával két hétig minimum. Aztán balhé, válóper... Közben a többiek potyognak kifelé. Játék nincs, akkor legalább legyen szappanopera. Szeretném. Ja! Nem.

nika222 2016.09.24. 14:48:56

@ratsliveonnoevilstars: az, hogy engedték a félprofi Olivért beköltözni nálam már beépített emberes dolog. Az összes többivel amit írtál egyetértek. Nekem is van ismerősöm akit már kétszer-háromszor is hívtak, hogy menjen be Éjjel-nappal Budapest castingra, pedeig csak egy focista, aki jóképű, nem bírják felfogni, hogy ő nem akar celeb lenni. :)
Daviddal kapcsolatban is egyetértek, szerintem őt bepalizták azzal, hogy bírja ki egy kicsit, ha kijön majd kap valami lehetőséget, ő eddig bírta, szerintem is ki fog esni. (lehetőség meg vagy lesz v nem)

Gia 2016.09.24. 14:58:26

Mikor lesz new hogyvolt??

Gia 2016.09.24. 14:59:51

Olvastátok?Alekosz fel akarja oszlatni a vv8-as bandát."Biztos" hallgatnak rá.....

BAZINGA2 2016.09.24. 15:01:13

@Rémület:
Ne fesd az ördögöt a falra! Viccnek is rossz, remélem Dina holnap kiesik! // Aztán megint kezdődik a játék! =D ...vagy nem! Ati, kezdhetne imádkozni, hátha meghallgatásra talál! Igaz, még ott van a "kinti tábora" is, akik mind Dávidra fognak szavazni. =D ...Lehet reménykedni! =D

BAZINGA2 2016.09.24. 15:04:26

@Gia:
Biztosan. Tivy a király...Alekosz meg az Isten. Sosem volt normális, mára végképp elitta a maradék eszét.

sassu 2016.09.24. 15:40:05

Sziasztok! A heten talan 2 adast lattam. Nemsokara kezdodik a heti adasok ismetlese kifutyulve, de posztokban kovettem az esemenyeket. Dina-David parbaj. Nekem David eddig csalodas volt, igaz a heti adasokbol nem sokat lattam... De szerintem 1 het alatt nem valtozik meg valaki. Eddig nem szavaztam, szerintem most sem fogok, annyira nem erdekel. Szerintem Dina ki fog esni, mert tul sok a tragarsag a villaban es muszaj ritkitani,ha az rtl akar meg valamennyi nezettseget. Nem mintha sokat hasznalna. Szamomra ez a szeria tenyleg beteg, tele mentalisan serult emberrel, pedig szivesen neznek egy valosag-show-t, ahol teljesen nomalis es kulturalt emberek kulzdenek egy fodijert.

Krétagarbó 2016.09.24. 15:41:03

@mobilos perpetuum: Dina milyen? Gondolkodni még nem láttam, csak üvölteni.

Bekkara 2016.09.24. 15:54:31

@BAZINGA2: ne becsüld le az ima és a hittantábor erejét :D

Dávid nagyon bele van nyugodva a dolgokba, Dina meg síkideg. Dinát nyomatják (társai riportszobás interjúinak bevágása, hogy milyen jó ember, meg őszinte jókislány), szóval ő megy vissza. Hajrá Dávid.
Zsoltika meg egy manipulatív szemétláda, és lassan Vivi is felcsatlakozik hozzá. Ők ketten a villa legnagyobb színészei.

sassu 2016.09.24. 16:07:28

Amugy nincs valami felmeres,hogy jelenleg kik a legnepszerubb jatekosok a nezok szerint? Szoktak ilyeneket csinalni.
Kivancsi lennek ra.

Cérnahuszár 2016.09.24. 16:13:30

@sassu: tegnap volt egy kis szösszenet, hogy ki kapjon bulit, dávid csapat, dina csapat, vagy mind a kettő
a szavazás eredménye: dávid 35% körül, dina 15% körül, mindkettő 50% körül ha jól emlékszem
talán valami kiindulópont lehet

Berborosz 2016.09.24. 16:13:56

@Krétagarbó: Öntörvényű, indulatos, természetes, őszinte, gyerekes.
Persze mocskosszájú is. Ezzel együtt - "szovák" létére - ő beszél legszebben magyarul.

Gondolkodni meg még én se láttam senkit. Hacsak nem a Rodin szoborra gondolsz...

sassu 2016.09.24. 16:21:24

@Cérnahuszár: koszonom a valaszt, nem lattam. Igazsag az,hogy Davidot sem kedvelem, mert nagyon passziv es elegge duhito,hogy olyan jatekosok nyernek legtobbszor, akik csak lapitanak,de ha mar valasztani kell, akkor kicsit emeljunk a szinvonalon es essen ki Dina,mondjuk szivesebben vettem volna egy Micit Dina helyett,mert o az alparisag mellett meg keveri is a kakit,raadasul eleg gusztustalanul. Neha mar tenyleg sajnalom oket, annyira bua a tarsasag nagy resze.

Cérnahuszár 2016.09.24. 16:33:26

@sassu: sztem mici kiesése nem rázna ott bent senkit, viszont ha dina kiesik, akkor döbbenet, és összekapom magam és villantok valamit talán összejönne

introverted22 2016.09.24. 16:53:06

Engem azért az érdekelne, hogy miért lenne olyan jó sokak szerint az, ha Dina visszamenne. Azért mert akkor mindenki be lenne xarva az álompártól és hozzájuk se mernének szagolni? Azért mert akkor egy Lóri-Dina ámokfutás lenne az egész VV8? Azért mert akkor Lóri továbbra sem csinálna semmit, csak néha pusmogna valamit? Szerintem hosszabb távon Dina távozása sokkal jobban felkavarná az állóvizet. Sokkal jobban összezavarodnának odabent. Mert Dina visszatérésével max azt hinné a sok IQ fighter, hogy a tahóság és az állandó balhék kellenek a nézőknek. Tehát abból nem lesz taktika. Viszont ha nem megy vissza, akkor minden felborul. A látszat klikk is szétesik. Új látszatszövetségeket kell kötniük, és elkezdenek kapálózni, hogy hogyan tovább. Már csak ezért is Dinának kell kiesnie :) Szerintem.

Cérnahuszár 2016.09.24. 16:58:01

ha igaz hogy lóri megkéri dina kezét, és az igaz, nem csak egy feladat, akkor über gagyi...
a bb1-re emlékeztet, amikor szabi kérte meg izéke kezét, a csaj ki volt akadva és mondta is, na most estem ki, mert épp párbajozni ment
ki is esett

Cérnahuszár 2016.09.24. 17:11:57

zsanett, ez az zsanett volt a neve a csajnak
mondjuk akkor lehet hogy ez a poweredizé amit a licenccel megvettek?
dobjunk be lánykérést?

sassu 2016.09.24. 17:16:40

@Cérnahuszár: @windsor: szerintem teljesen mindegy ennek a szerianak,hogy Dina kiesik-e vagy sem, semmi nem fog megvaltozni, nagyon buta emberek vannak bent 1-2 kivetellel, ami viszint nagyon meglep,hogy elmeletileg Davidnak kellene lennie a legertelmesebbnek, megis csak punnyad bent, gondolom Ronin peldajat probalja kovetni,hogy maradjon ki mindenbol, aztan majd johet a zsé. Nekem ez viszont mar unalmas, a nyeremeny pedig nem keves meg adozas utan sem, legalabb a gyoztes dolgozzon meg erte, Ez nem Dina mellett beszeles, hanem David elleni. Szivem szerint mind a 2-t kideobnam es bekuldenek helyettuk 2 eletrevalo ertelmisegit.Mert Davidnak hiaba van esze,ha unalmas. A fel tarsasagot lecserelnem.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.09.24. 17:17:18

Ha a rövid bejátszásból messzemenő következtetést próbálnék leszűrni, akkor feladat volt, de Lóri komolyan is gondolta. :-)
Ja, kéne már a friss posztcsi.

introverted22 2016.09.24. 17:17:36

Nem néztem a tegnapit, honnan jön ez a lánykérés meg házasság meg mittoménmi? Az qrva kétségbeesett lépés lenne minden oldalról. Ennyire ne legyenek már szánalmasak :o

hereverő heverő 2016.09.24. 17:18:47

@Cérnahuszár: De egy Playboy címlap csak összejött neki azért...És a szörpgyári fizetéshez képest (ott dolgozott) az nem aprópénz még ha nem is annyit kapott mint a Liptai színművésznő (blah..)

sassu 2016.09.24. 17:19:11

@Cérnahuszár: tv2 tervezte,hogy esetleg indit egy Big brothert, igy gyorsan rtl megvette a sugarzas jogat, ennyit jelent powered by big bb.

hereverő heverő 2016.09.24. 17:20:18

@sassu: Lecserélnéd, de kire ? Úgyis beküldenek majd egy malacot vagy kutyát

Cérnahuszár 2016.09.24. 17:22:26

@hereverő heverő: a playboyról nem tudtam., annyira azért nem követtem a sorsát
akkor legalább nyert rajta valamit

Cérnahuszár 2016.09.24. 17:22:55

medvét
medvét küldjenek be

Cérnahuszár 2016.09.24. 17:24:22

@Majom1Parádé: kéne, de a szombatok ezek szerint felejtősek
valaki más kellene hogy írja...pont vasárnap előtt ami párbaj és szavazósdi...

sassu 2016.09.24. 17:24:32

@hereverő heverő: ha mar off-olunk, szerintem Liptai musorvezetonek nagyon szorakoztato, maganelete meg nem erdekel,de mindenesetre sokkal szorakoztatobb,mint a valamiert annyira sztarolt Ordog Nora. Klaudiaban legalabb van elet es humor, de Noraban semmi. Korabban is csak a kulseje tartotta fent, de mara mar az is megkopott, csak gyerek tehetsegkutato show-kban lathatjuk, amiket kifejezetten nem szeretek. Sot , felhaborit, Hihetetlen ,hogy par eves gyerekek letezo enek tudasaval vagy nem tudasaval akarnak embereket lekotni hetrol hetre. off vége.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.09.24. 17:25:50

@Berber Oroszlán: @sassu: Ezzel egyetemben Dina az egyik húzókarakter.

@Cérnahuszár: Akitől még számíthatunk vicces dolgokra, az Vivien: www.borsonline.hu/celeb/foldon-kivuli-baratja-volt-vv-vivinek/119431

sassu 2016.09.24. 17:26:15

@hereverő heverő: na ez az, lehetne am nezheto es ertekelheto vv-t is csinalni,de valahogy a szerkesztok egyre lejjebb csusznak.

sassu 2016.09.24. 17:35:53

@Peter_Cs: egyetertek, Dina nelkul meg unalmasabb lesz az eddig is unalmas szeria. Csak szet kell robbantani Loritol. Ami konnyu, csak nemi szerkesztoi munkat igenyel, pl, mindenki irja le,h kit utal a legjobban, aztan ha megvan az eredmeny, akkor utana kozolni veluk,h 1 hetig csak azzal beszelgethet stb stb. Ide csak fantazia kell, fel lehetne meg ezt a selejt szeriat is dobni, ha lenne fantazia rtl-nel, de ugy tunik,h kb annyi agya a Big Brothernek is,mint a jatekosoknak. :P

pávör dragonfruit (törölt) 2016.09.24. 17:36:05

Nem lesz mai?

hereverő heverő 2016.09.24. 17:39:38

@sassu: Akkor OFF: Nem szeretem Liptait. Nagyon mesterkéltnek és túljátszottnak tartom. Aki természetesen szórakoztató, az a Tilla és Gundel-Takács, női műsorvezetők közül.. hát nem tudom. Hogy az off kicsit ON legyen, Lilu sem volt szórakoztató sosem. Most pedig... áh kérek inkább még egy kevertet.

sassu 2016.09.24. 17:49:02

@hereverő heverő: Tilla milliioszor elmondta,hogy csak a penzert vallalja a musorvezetest, nem az o vilaga, Gundelt pedig sosem kedveltem. De ez legyen az o bajuk, igyal meg egy kevertet hehe. En tequilat kerek.

hereverő heverő 2016.09.24. 17:50:18

@sassu: Az is elég lenne ha legalább 3 intelligens játékost beválogattak volna. Akiknek van verbális és fizikai humoruk (értsd hajlandóak bohóckodni és nem tagadnak le a befogkrémezett kilincs szintjén), akik tényleg felkészülnek és értik a játékot. Valószínűleg nem dugásban fogadnának de lenne izgalom a játékban. Illetve lenne JÁTÉK nem csak csicskagecizés.

Krétagarbó 2016.09.24. 17:51:11

@Berber Oroszlán: magyarul még gyerek, aki semmiben nem tud kontrollt gyakorolni. Ez erény? Vagy emiatt érdekesebb a játéka? Nekem nem. Buta, mint a tök, látszott a kihíváskor is, ha van egy cseppnyi esze, akkor nem hallgat a "jóakaróira" és Dávid helyett Atit viszi párbajozni. Ha már játék, akkor inkább nézem Lórit, mit tesz, hogyan alakul a csapatban a helye Dina nélkül. És hogy mit tesz Dáviddal egy sikeres párbaj, egy olyan személy ellen, akit vmiért (sztem a hangossága miatt) erősnek képzelnek - sztem indokolatlanul - a játékostársai.
Érdekes, de még a debilnek tartott Viviennek is több esze van Dinánál, pontosan ő figyelmeztette a csoki dobálása után Dinát, hogy vegyen vissza kicsit, mert nem lesz jó vége.

Cérnahuszár 2016.09.24. 17:52:40

@Pácsó Ármándó: akkor visszavontam a reklamációt

sassu 2016.09.24. 17:54:40

@hereverő heverő: en is azt mondom, de sajnos itt 1-2 embertol eltekintve mind kb 80-as IQ-val rendelkezik, ami eleg gaz. Nem is ertem a szerkesztoket,h azt gondoltak,hogy ez az alparisag majd tetszeni fog a nezoknek?

Krétagarbó 2016.09.24. 18:00:18

@Peter_Cs: nem érzem húzó karakternek. Bent talán ő kiabál a leghangosabban, ezért őt gondolják erősnek, de húzókarakternek gyenge. Ha már húzókarakter, akkor Zsolti. Az ő véleményét mindenki meghallgatja,

pávör dragonfruit (törölt) 2016.09.24. 18:04:03

hereverő heverő 2016.09.24. 18:06:59

@Krétagarbó: Meghallgatják és elintézik azzal, hogy Ah, de hiszen buzi! És ebben rejlik az ereje, mindenki outsidernek tekinti. A lányok azért mert úgyis a fiúkat szereti, a kanok meg azért mert ők nem melegek, úgysincs közös témájuk. Top 3 karakter lesz, hacsak valaki ki nrm hívja, mert akkor a homofóbok kiszavazzák.

Krétagarbó 2016.09.24. 18:09:42

@hereverő heverő: a nemi irányultságán kívül az esze miatt is kitűnik a félszemű a vakok között.

Berborosz 2016.09.24. 18:19:17

@Krétagarbó: Igen, ettől más, és érdekesebb a játéka - számomra.
Gyere a 28-asba!

mobilos perpetuum 2016.09.24. 19:30:10

@Berber Oroszlán: Ez már nekem is feltűnt, hogy Dina, a káromkodását most kihagyva, a legjobban artikulál, mondataiban a hangsúly a helyén van.
Ijesztgettem is a komment-társakat: fog még Belevalót vezetni.

Komeszka 2016.09.25. 04:03:08

Ki menjen vissza a Villába a VV második párbajáról? www.easypolls.net/poll.html?p=57e2fbd7e4b05c9a411b1bea
süti beállítások módosítása