Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Star Academy 1x24 - Megint szex! Megint szex! Megint szex!

2016. szeptember 23. 09:44 - BaZsa

Tehénszemű Héra a múltkor úgy nézett ki, mint a negyvenes évekbeli nagyanyám, most meg úgy, mint a mostani. Különbet túrok a jászkarajenői Hádában, mint amit ma ráaggattak Nórira, de hangsúlyozom: nem tehet róla! Szerintem Stylist Linda a hibás. Ez persze senkit nem érdekel, úgyhogy a lényegre térek: a mai WTF-etap Hevesi Tamás, aztán lesz még szembesítés, meg még több szex, amiből persze semmit sem látunk. Előre, ország népe, próbáljuk értelmezni a mai adást!

img_3123.PNG

Kedd éjjel Alexa meg Lacika megint együtt alszik, de a bugyi mindenkin fent marad, mert ez "mindkettőjük lelkének szólt, nem a piának" (idézet Lacikától). Nem igazán értem, hogy ez a ló helyett szamár duma milyen búvópatakokon keresztül csatlakozik ahhoz, hogy egy szál gatyában bemászik Alexa mellé, de biztosan nem vagyok eléggé kikulturálva férfilogikából. Meg kéne kérdezni Lacikát, hogy akkor most hogy is áll a szentimentalista-szecessziós kettős nőeszménnyel, mert az nem túl következetes, hogy ha áll a dákó, akkor széna, ha meg nem, akkor szalma. 

Adrián Advillal indítja a reggelt, nem tudom eldönteni, hogy termékelhelyezés, vagy ezek tényleg nagyon bebasztak előző este. Lacika sapkaügyileg benne marad a falunapos karakterben (Kuka a Hófehérkéből), viszont lelkileg nagyon rezonál, amíg kifejti Arnoldnak, hogy sajnálja a szegény, magányos Alexát. Alexa eközben a lehető legmegfelelőbb embernek, Barbinak magyarázza, hogy kajak olyan dolgokat csinál, hogy nem érti magát. Alexa egy édes csaj, de nem az emberismeret az erőssége. 

img_3125.PNG

És ekkor belép Hevesi Tamás. Először azt hiszem, hogy fog valami történni. Egy duettet akar énekelni valakivel, mondja, aztán szét se néz, és Renire mutat. Reni örül, el fogják énekelni együtt a Jeremy (jól írom?) című számot, amit Tamás 14 évesen írt, és ez meg is látszik rajta. Hogy ez az egész miért van, az sem dramaturgiailag, sem máshogy nem derül ki. Reni nem ismeri a dalt, de valahogy eléneklik, mindenki sír, biztos bennem van a hiba, mert csak pislogok, hogy erre most miért volt szükség. Mindegy, Hevesi elmegy, foglalkozzunk fontosabb kérdésekkel.

Csaba a heti góré, és van benne némi szadisztikus hajlam, szóval megnézeti a szombati élőshow-t a társasággal. Eszter saját magát úgy jellemzi, hogy botrány, Csaba egyetért. Erika arcán látszik, hogy tetszik magának, de azért hozza az ilyenkor szokásos, álszerény fostalicska-dumát (kusti szörnyeteg! - gondolom magamban csöndesen). Lacika meghatódik saját magán, Csaba szól egy jót

Milyen jó, hogy a közönség visszaszavazott, különben úgy emlékeztünk volna a Kelemen-gyerekre, hogy egy igazi faszfej.

img_3126.PNG

Megint jön egy kis Sztárban sztár-promó, a zsűrit kell megszemélyesíteni. Dávid Viktort kapja, szerintem kicsit túltolja. Erika Annává lényegül, és a széltében-hosszában érzékelhető jelentős küllembeli eltérések ellenére nagyon jól hozza a figurát. Csabát Adrián kapja, aki a falunapon nagyon jó volt, most meg elég halovány, de hát ott igazán önmagát adhatta, Csaba meg mégiscsak kihívás. Keresztest Brigi parodizálja, aki úgy gondolja, Keresztessel vannak hasonló stílusjegyeik, pedig nem. A múltkor Barbi milliószor jobb volt ebben a szerepben.

A lányok próbálják Hannát valahogy nővé faragni, ez nagy feladat lesz, de mindenki tanít valami apróságot: Erika néhány tánclépést, Eszter meg a manökenriszát, de Hannából csupán egy Ikea-rénszarvast sikerül kihozni. Hanna még Ivántól is kér egy kis segítséget, hát lassan egy elmegyógyintézetben érzem magam.

img_3128.PNG

Gyünnek a zsűrik a vizsgára. Lacika még mindig a falunapos sapkában, Keresztes be is hunyja a szemét. Látvány nélkül még tetszett is neki a produkció, nem csodálom, mert Lacika úgy totyog a szám közben, mint egy tápos kacsa. Brigi viszonylag bejön a zsűrinek, bár Viktor nem érzi, amit éreznie kéne, mindenesetre azt tanácsolják neki, hogy szombatig pihentesse a hangját. Dávidot én unom, pedig nem sokat láttam belőle, amit láttam, az meg olyan volt, mintha Bóni gróf megpróbálkozna a popzenével. Hanna használ valamiféle gesztusokat, vagyis valamiket, amiket gesztusnak lehet csúfolni, de még mindig óvónéni autotune-nal, Ivánt meg lassan kezdi unni a zsűri. (Amúgy ezt megértem. Könyörgöm, a jövő héten adjanak neki valami vicceset!)

img_3133.PNG

A szembesítést most nem élőben oldják meg, hanem már tegnap felvették (naná, a kutya se nézné ma éjfélkor élőben). A zsűri beül a tanáriba dönteni, és most már nem azt figyelik, hogy magához képest ki mekkorát fejlődött, hanem azt, hogy a többiekhez képest ki milyen színvonal. Így aztán annak rendje és módja szerint Hanna kerül a veszélyzónába.

Lacika ennek örömére azonnal Alexa hóna alatt keresi a kikapcsolódást. 

Lacika: Egyszerűen tök jó, hogy itt vagy. Bírlak.

Alexa: Én is téged.

Lacika: Szép vagy nagyon. Felzaklatsz.

Alexa: Ezt bóknak veszem.

Lacika: Vegyed.

img_3135.PNG

Még a végén megnyeri a saját fogadását, mindenesetre bimbódzó románcot látok. Lacika interjúszobás allegóriája a nap csúcspontja. Ő ugyanis eddig úgy érezte magát, mint aki felül egy lóra, de fél, hogy leesik. Aztán okos eszével rájött, hogy ha már úgyis a lovon ül, akkor vágtáznia kell. Ennek a szép gondolatnak a mentén be is bújik Alexa mellé, leküzdve a szamár-szindrómát. Hanna átmászik Barbihoz (Barbihoz?), kezével mutatva, hogy akkor most ezek dugnak? Hát, Hannám, ezek most bizony dugnak. Megint. Kívánj nekik kellemes időtöltést, és fordulj a másik oldaladra.

img_3136.PNG

P.s.: Eredetileg kommentnek szántam az előzőhöz, de felduzzadt, úgyhogy inkább ide írom a víziómat, mit hallgatnék örömmel a legközelebb az akadémikusoktól: Ivántól szívesen vennék a jövő héten valami pajzán kuplét, Alexának Diana Krall-t képzelek el (Look of love? végre lehetne elegáns és visszafogott, mégis erotikus),  Reninek Tina Turnert (mondjuk RIver deep, mountain high), Adrián kaphatna Stinget (Bring on the night pl), Arnoldtól meghallgatnám az It don't mean a thing if it ain't got that swing-et bármilyen feldolgozásban, Brigi énekelhetne Caro Emeraldot, hogy végre kiessen, Barbi meg egy Imelda May-dalban otthon érezhetné magát (bár hangilag nem tudná megoldani). Balázst megnézném egy Frank Sinatra-slágerrel, Zita pedig igazán átlényegülhetne egy 24000 baci-feldolgozásban (ha francia dal már volt, akkor lehet olasz is, nem?). Dávidnak Metallicát képzelek (One, esetleg Unforgiven), Erikának Karády Katalint (megoldaná!), Eszternek pedig jól állna valami kevéssé letargikus Celine Dion (Natural woman?). Lacika egy fasza Balázs Pali-nótában élhetné ki magát, és asszem, mindenki kapott tőlem dalt. 

 

 

62 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

,, 2016.09.23. 10:03:55

Hanna nem kapott, ezt úgy veszem h már szerinted is kiesett:(

aruhamiatt 2016.09.23. 10:21:09

Szuper volt! Köszi! Túl szeretnék már lépni Ördög Nóra ruhatárán, de tényleg annyira borzasztó, h muszáj minduntalan visszatérni rá. Pedig a saját stílusa / mikor látom saját ruhában - tök jó. Nem értem mi a koncepció, Linda mit szeretne? Nóri, állj már a sarkadra! Hosszúruha, csillagos ötös ( lsd.: amiben Fridinél aludtál, tudom játszós, de ez áll jól ) farmerben nagyon kijön a széles csípő, de a hosszú comb kompenzál, ennél előnyösebb a nem túl szűk miniszoknya. Szerintem felesleges ilyenkor is szaloncukornak öltözni.. Bocsánat, de a tegnap esti kombo rém gáz volt. Linda! Ezt a műsort fiatalok nézik ( ???? ), nem nyanyák.

Egyébként, engem lekötöttek a tanárokkal való munkák, szerintem érdekesebb mint a Alexa kínlódása. Küldjetek be vmi bika pasit, aki ottmarad estére azt jól megdugja, ez hiányzik neki, nem holmi maszatolás..

A daltippek tök jók, kedves BaZsa ha a szerkesztőknek egy picit is fontos a ézettség, talán merítenek belőle. :)

BaZsa 2016.09.23. 10:31:49

@szörnycsi: nem volt szandékos! Bár Hanna kiesésének itt lenne az ideje...

fáncsi28 2016.09.23. 10:48:20

@aruhamiatt: A nyanyák is nézik (én pl. 61 éves vagyok), de nekik se tetszenek a H. Linda által kiválasztott ruhák. :-) Nekem legalábbis nem.

fáncsi28 2016.09.23. 10:53:57

Tehénszemű Héra... sírva röhögök. :-)
Hogy miért volt szükség Hevesire? Hát azért, mert benne van abban a kb. 30 emberből álló csapatban, akik a tv2 minden létező műsorában, legyen az gatyaletolós, énekelős, vagy főzős, benne vannak.
A burám tele van már vele, hogy Ivánt folyton azzal basztatja a zsűri, hogy ez a stílus már unalmas tőle, énekeljen mást. Könyörgöm, hát kiválasztja ki a dalokat??? A zsűri! Akkor miért nem olyat adnak neki, amilyet hallani akarnak tőle?

SocialWorker 2016.09.23. 10:59:13

@BaZsa: nekem Hanna iszonyú szimpi és a hangja is jó! aranyos, jó fej és semmivel sem rosszabb vagy kevésbé érdekes, mint Brigi, Barbi (neki egyébként sose jut eszembe a neve..), Balázs, Adrián vagy Lacika. szerintem ők tök középszerűek, halálra unom az összes produkciójukat. jó nem, mert Lacika legalább érdekes, de a többi...katasztrófa. és ha mindent egybevetek (személyiség, érdekesség, előadói véna, hang), akkor messze nem Hanna a legrosszabb.. szerintem. ja, Dávidot például annyira unom, hogy eszembe se jutott, hogy van.

megcirógatlak csalánnal 2016.09.23. 11:00:53

De jó alexának. A show után lesz munkája dubaiban.
Egy gecixopó ribanc, a kelemen meg egy abortuszszökevény. Szép Volt tv2 illik a szinvonalhoz.

aruhamiatt 2016.09.23. 11:29:44

@megcirógatlak csalánnal: szerettem eddig itt kommentelni, mert nem ez volt a szinvonal. Alexa bent a legtehetségesebb énekes, fiatal nő, akinek vannak vágyai, ebben a korban ( is ) ez tök normális. Lacika szórakoztató, értelmes gondolatokat megfogalmazó, olykor szimpatikus fiatal fiú, akinek vannak vágyai, ami ebben a kirban ( is ) tök normális. Én is azt gondolom - ha nem is énekesi - médiaszereplő marad, ha okosan fogja meg a lehetőséget. Emlékeztetni szeretnék, h annak idején Majka is megdugott vmi pornós csajt a VV-ben. Szerintem egy karrier nem a szexuális vágyak megélésén múlik.. Szentfazék.

fáncsi: nem azt állítottam, h nincsenek jóízléssel bíró, jófej " nyanya "nézők:)

Ditti82 2016.09.23. 11:52:06

Briginek Caro Emeraldot? Ne gyalázza már meg Carot. Is.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.23. 12:11:38

@aruhamiatt:

magát a műsort nem nézem, csak a HV-t olvasom. de most megnéztem youtubeon pár produkciót. és ja, Alexa jó. a többi dolog is áll szerintem, bár korábban írtam hogy több tartás kéne neki vágyak ide vagy oda. a dugással sincs bajom,(bár a műsorban meglennék nélküle)de azért több sráchoz is közeledett elég direkt módon. aztán tényleg, mintha jobb híján lett volna csak Lacika. És bár szexet mond, és biztos szereti is, attól még arra vágyik/na h szeressék. A vagány, nyitott, okos, önkritikával is bíró csaj belül egy bizonytalan kislány aki a kezét nyújtja. Lacikának meg megvan a véleménye róla, de azért csak él a lehetőséggel.Egyébiránt lehet ott önértékelési baj is. Ahogy a többi srácnál is.
________________________
Az biztos hogy feljebb ment az ingerküszöb a valóságsókat illetően. szóval a vágyak normálisak, de. Caramel és Bartók Eszti nem dugtak.(mármint a műsorban) pedig összejöttek és együtt is voltak a műsor után egy darabig.
Aztán lehet h én vagyok a maradi, de ezt tudom vállalni.
________________________
@BaZsa: Diana Krall-ra nagy +1. esetleg Benoit Charest. Csak nem tudom hogy Pászor Annán kívül értékelné e a zsűriből valaki.(Belőle kinézem) www.youtube.com/watch?v=pr6ipPMfP6I

Ditti82 2016.09.23. 13:03:31

@BaZsa: Essen ki mással. Ha a Kacsamesék főcímzenéje, akkor azzal. Már a Tépj szét is magasan volt neki.

BaZsa 2016.09.23. 13:45:28

@fáncsi28: A dalokat nem a zsűri választja, hanem a zenei producerek&szerkesztők

Némber Ván 2016.09.23. 14:10:24

@BaZsa: jó lenne tudni, milyen elvek mentén válogatnak
És ha már kívánságműsor, Alexa esetében én még maradnék egy kicsit a 27-esek klubjánál, szívesen meghallgatnék tőle egy Doors számot, vagy egy Janis Joplint.
Ivánnak akár egy Breht szong is jöhetne.

Natura Qua 2016.09.23. 14:55:29

A zenei aláfestés mikor Hevesi bement, és megtorpant, hogy megigazítsa a séróját :D mindent vitt :)

diómió 2016.09.23. 15:22:39

Szerintem a TV2 e műsorra fordított pénzének felét Alexának kellene adnia, mert ha ő nem lenne, már lehúzhatták volna a rolót. Az egyetlen tehetséges énekes, aki meg is tudna ebből élni. Tragédiája, hogy körberakták éretlen kisgyerekekkel, akik megpróbálják eljátszani, hogy közük van a férfiakhoz. (Nincs). Nyilván látszik Alexán, hogy korán kellett felnőnie, szeretethiánya van, de amit ezért a műsorért tesz, az több, mint a többi -Nórit és Majkát is beleértve-együtt. Ő pont úgy viselkedik, ahogy az ő korában mások is teszik,felesleges az erkölcsi felsőbbrendűség, csak a környezete éretlen,tapasztalatlan, sokkal egyszerűbb emberekből áll, akiknek még nincs, vagy nem kiforrott az egyéniségük, és ezért nem azt csinálják ami jó nekik, hanem amit elvárnak tőlük. Alexandra tudja ötvözni a kettőt. Nagyon nőies,szexis nő, aki nem is akar másmilyen lenni. Őszintén vállalja fel magát.Nem mellesleg iszonyú jó énekes. Ő a legőszintébb és legszerethetőbb karakter. Hajrá!

BaZsa 2016.09.23. 15:25:41

@Ditti82: most mi a gond, Csobot Adél egy karriert húzott fel a That Man-re

BaZsa 2016.09.23. 15:27:04

@Cseszlovák Gyurmafilm: hű, ez fasza! imádom egy djangós alapot (Zazznak is vannak hasonló zenéi)

BaZsa 2016.09.23. 15:27:30

@BaZsa: * ezt a djangós alapot, nem "egy", természetesen

Phantörpikus 2016.09.23. 16:19:15

@Cseszlovák Gyurmafilm: De az nem volt reality műfaj, így nem láthattuk,hogy Caramel dugta -e a Bartók Esztit a műsor alatt ,avagy nem...Bár attól a csajtól már akkoriban is rázott a hideg.

2016.09.23. 16:40:24

@Cseszlovák Gyurmafilm: ez de faszazene, el is mentettem a konyvtaramba, mar megerte itt olvasgatni - ezert IS. koszontem!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.23. 16:51:18

@BaZsa: olyannyira igazad van, hogy a rajzfilmben fel is tűnik az elején abban az archív Disneykarikatúra-szerű felvételben az elején:)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.23. 18:31:07

@Biriksz_Krokiksz!: ekg:) a dead set trailerért ez a minimum.(ami amúgy nagyon beszaratós, nem az én lelkemnek való, nem fogom megnézni)^_^

2016.09.23. 19:17:11

@Cseszlovák Gyurmafilm: nahát!!! (amúgy nem lepődtem meg) ;) a témát meg te dobtad fel, én csak jeleztem, h már megcsinálták ;)
(nem offolok, #ittsevótam)

2016.09.23. 19:18:33

@Cseszlovák Gyurmafilm: (for info: a zenét már ötödjére hallgatom, annyira nagyon bejön)

2016.09.23. 20:01:58

@diómió: na nehogy mar ez a csaj legyen a peldakep, jo? Semmi tartas nincs benne, lealazta magat mindenki elott, egy orszagnak mutatta meg, hogy micsoda. Remelem legalabb az anyja szegyelli magat a kepernyo elott. Innen kezdve tokmindegy, hogy milyen a hangja, sikerult bekategorizalnia magat, o maga mutatta meg immar masodszor, hogy micsoda es hova valo. Ennyit az "enekesnoi" karrierjerol.

Ditti82 2016.09.23. 21:21:24

@BaZsa: Neki jól áll, jól csinálja. Egyébként a hideg ráz attól az affektakirálylánytól. Ha Brigi énekelne Carot, eléggé illúzióromboló lenne számomra.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.23. 21:45:56

@Kishableany: ahogy fentebb irtam, én is meglennék a dugás mint műsorelem nélkül. De most őszintén. Mivel lesz rosszabb énekes ettől? Ha nézed a produkciót csak arra gondolsz hogy fúj, dugott? Mondjuk az édesapjaként biztos kibirnám röhögés nélkül, a srácot meg elásnám vmi kietlen helyen, de nem igy van. inkabb kicsit sajnalom hogy a fiatalságát, nőiségét, komolytalanul elosztogatja.Megvan hozzá a joga, felnőtt ember, csak kimarad jó és értékes dolgokból.

Pácsó Ármándó 2016.09.23. 21:53:43

Na, Balázs-Barbi fight lesz! :-))

Pácsó Ármándó 2016.09.23. 21:57:16

Viktor szerint Arnold állandóan megfogja a zacskóját. Már a sajátját :-)

Pácsó Ármándó 2016.09.23. 22:06:09

Kezdetben Briginek is tetszett Balázs :-)

Pácsó Ármándó 2016.09.23. 22:07:48

Nóri szerint a "beutaltak" már nagyon várták SzörnyLindaDeFrász sztájlisztot :-)

Pácsó Ármándó 2016.09.23. 22:09:42

Lacika szerint Barbinak olyan rossz az aurája, hogy elesik benne az ember :-)

Natura Qua 2016.09.23. 22:17:38

A stylist ödönkének fogja öltöztetni Ivánt...

Pácsó Ármándó 2016.09.23. 22:34:59

Ez az Arnold nekem nem szimpi

Pácsó Ármándó 2016.09.23. 23:02:33

Szimpi viszont a koreográfus (vagyki) csajszi :-)

Pácsó Ármándó 2016.09.23. 23:04:45

Adrián gyakorlatilag minden nőtől megkérdi, hogy van-e barátja :-)

Ditti82 2016.09.23. 23:14:52

@Pácsó Ármándó: Próbálom elképzelni, de nem megy. :(

Ditti82 2016.09.23. 23:28:52

@Pácsó Ármándó: Hát szingli, na. Legalább nem kerül 169$-ba, mind Brad. :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.24. 07:06:18

@Pácsó Ármándó: mennyire az összestől? Keresztestól is?:):)

Pácsó Ármándó 2016.09.24. 07:53:40

@Ditti82: Aztán nem is volt semmi, csak Barbi puffogott másoknak, hogy Balázs túl őszintén őt nevezte meg legrosszabbnak a tegnapi próbán.
Az, szingli :-)

Ditti82 2016.09.24. 09:08:47

@Pácsó Ármándó: Jaj... Ezt a Barbit nem lehetne kiejteni valahogy? Mindig van valami baja szegény Balázzsal...

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.24. 09:26:00

@Pácsó Ármándó: Gáz. szarkazmis ON: A helyében, egy sokszorosított excel táblát vinnék magammal, kiosztanám, első oszlopban a hölgyek neve, felső sorban kategóriák: vanebarátja, kutya vagy macska, star wars vagy gyűrűk ura, hány gyereket akar, seggből szájba igen vagy nem, kávé vqgy tea, lakossági tucc-tucc vagy triphop,stb
az eredményeket osszesíteném, makd személyre lebomtva csinálnék egy swot analízist. Ezek után azt a lányt választanám amelyiknek a legmagyobb a melle. szarkazmus OFF. "legyünk egymás lelki támaszai" hülyegyerek. elnézést, el is határolódom magamtól.

diómió 2016.09.24. 09:39:48

@Kishableany: Egy percig nem mondtam, hogy legyen példakép.De legalább őszinte, nem mutatja magát másnak, mint ami. Ő ilyen. Nehogy már a "művészvilágban" ez kirívó legyen. A viselkedésének semmi köze a hangjához és a színpadi megjelenéséhez,az pedig vitathatatlanul magasan a legjobb.

évisokk 2016.09.24. 12:20:10

@Kishableany: Remélem, te sem akarsz példakép lenni a maximális prűdségeddel.
Alexandra cselekedeteivel (és következményeivel) csak saját magának kell megbírkózni, nekünk nincs közünk hozzá. Viszont magasan (szó szerint is :D) ő a legjobb énekes az egész mezőnyben!! Mondjuk, Iván sem rossz, de tényleg jó lenne már mást is hallani/látni tőle.
Lindát eltiltanám, rettenetes ruhákat ad szegényekre a legtöbbször, beleértve Nórit is.

@BaZsa: bírom az összefoglalóidat nagyon. Én többnyire csak az élő adásokat látom.

Pácsó Ármándó 2016.09.24. 17:27:37

Jöhetne már az 1x25! :-)
Föszerepben a TakarításGatetel :-) Meg hogy ki mit mond a másik háta mögött róla és viszont. Ha kevesebb foguk lenne és barnábbak lennének, lehetne valami kibeszélőshow a StarAcademy :-))
(Há keziccsókolom Naurika! Én idegállapotba vótam! A saunkát is zaccskóbú öszöm, a kóbászt meg egyenest a gyesznóbú! És én vaok a mocsokembör? Én?!!!)
És egy kis OssoMacho-BarbiGirl konfrontációval. Plussz Adrián az AlbánCsikó újabb kalandjaival :-)

BaZsa 2016.09.24. 17:32:33

@Pácsó Ármándó: kicsit megcsúsztam vele, bocs, most lett kész. Nem tudom, mikor kerül ki. Az esti showval gyorsabb leszek, ígérem :)

BaZsa 2016.09.24. 17:33:11

@Pácsó Ármándó: amúgy MINDIG lelövöd a poénjaimat!!!! nem leszünk jóban! :))

Pácsó Ármándó 2016.09.24. 17:38:45

@BaZsa: Lécci ne írd át! Nekem csak poénsziporkáim vannak, neked viszont folyamatos történeteid :-) Mint egy standupposnak :-)
(Ugyanitt ötletek lizingelhetőek vagy csere is játszik sárga betonkeverőre!)

BaZsa 2016.09.24. 17:39:48

@Pácsó Ármándó: épp váltótársat keresek, csak mondom :D

Pácsó Ármándó 2016.09.24. 17:47:12

@BaZsa: CseszkóGyurma jókat ír, kérdezd meg!
Sajna én a zene szakmai részéhez nem értek és inkább toleráns vagyok, mint lazán és TrashTalkosan kritikus :-) Nem lennék jó :-)
Vagy ott van az a trollod régebbről, a zenebubus! :-))))

Almaka 2016.09.24. 22:03:04

@évisokk: Alexa tettei szerintem a többségnek nem azért nem tetszik mert prűd, hanem azért mert kicsit olyan mintha ezzel akarna címlapokra kerülni és szerepelni és persze tovább jutni.
süti beállítások módosítása