Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x26 - Két dudás nem fér meg egy csárdásban (18+)

2016. szeptember 22. 09:41 - Dzsudibí

A szerkesztők úgy variálják a napi kérdést, mint kutya a baszást, ezúttal arról szavazhatnak a kedves nézők, hogy kit választanának Dina helyében. A mai adás vezényszava egyébként a fifti-fifti, érdemes minden alkalommal ledönteni egy kevertet kőmíves actimel formátumban, amikor csak elhangzik, a végére garantált a sugárban hányás.

13_3.png

Onnan indítunk, hogy bigbráner levélben tájékoztatja a villa csicskáit és még csicskábbjait, hogy ki hol alszik az új rend szerint. Krisztián borús tekintettel hallgatja a levél tartalmát, miközben egyre vadabb és vadabb rémképek cikáznak át agyában arról, hogy mi a nyomorúságos megcseszett rakló lehet az a hálózsák nevű szerkezet, amiben az éjszakát el kell töltenie. Az esti lakoma előtt közjátékként egy kis üvöltözés lábakról meg orrokról, majd a még csicskábbak behordják a kétféle vacsorát, a csicskák nyilván kicsit jobb ellátást kapnak, mint a még csicskábbak (egyébként kurvára nem, nincs az a kaviárba bújtatott lazacos csirkeszárny flambírozott bélszínbundában, amit elcserélnék egy jó füstölt kolbásszal meg lilahagymával).

1_3.png

Étkezés közben kisebb ám mégis magasröptű kulturális közelharc alakul ki a két tábor között, melynek eredményeként Dávid a meztelen seggét mutogatja az üvegen keresztül a bent étkező csicskáknak, Zsolti válaszképpen kihívó tekintettel kiönt a földre egy kis bort a poharából, Zsenília a középső ujját meresztgeti, Dávid elereszt egy négymásodperces öblös böfögést a csicskák nyakába, miközben azok még jóízűen falatoznak. Az eldurvult háborús állapotok még Viviből is kihozza a kultúrlényt, és Dávidot csirkecsonttal kínálja cserébe, merthogy maradt még rajta egy kis hús. Az est záróakkordjaként mindenki üvölt egy kicsit mindenkivel, ha az ember igazán figyel, néha el-elkaphat egy megtépett szófoszlányt, melyek nyomokban tartalmaznak kötőszavakat és névelőket is az egybefüggő káromkodáshömpölyegben. 

17_2.png

Természetesen a még csicskábbak végzik a takarítást, így Dinának végre van ideje egész nap az ágyban szétfolyva csipszet fánkkal zabálni. Nagy meglepetésre Papi is beáll a sorba és felmosónyelet ragad, majd megállapítja, hogy neki még a takarítás is jól áll. A hialuronsav, közönségkedvenc visszatérő motívumként bukkan fel a semmiből Papító szájából az alábbi formákban: fluorilrul, huerorin, hularoin. Szerencsére Mici pontosan tudja, hogy miről van szó, ki is javítja Papit, hogy az hiaRuron. De hogy mi a megbaszott köze lehet a hialuronsavnak a hűtőtakarításhoz, az sajnos - számomra legalábbis - nem derül ki. 

18_2.png

 A még csicskábbak feladatot kapnak: le kell festeniük a csicskákat. Vivi a feladat ismertetésének utolsó szavai után reflexszerűen azonnal ledobja minden rongyát, de azért aktot nem akar. Soma még nem realizálta, hogy a legszebb pólójáról nem mozgókép készül, ezért folyamatosan túráztatja a mell izmait fel-alá, miközben modellt áll. Azt el kell ismernem, hogy néha a szerkesztőknek is vannak jó pillanatai, Zsolti alábbi pózerkedését a Titanic nagy sikerű slágerének instrumentális változata kíséri:

3_3.png

 Vivi instruálja Attit: - "De ne legyen sárga!" Atti: - "Nem sárga." Mutatnám.

4_3.png

A kész művek beszéljenek helyettem, végzős pszichológusoknak és pszichiátereknek remek alapanyag egy igen terjedelmes szakdolgozat témájaként, csak mondom. 

2_3.png

Tivy, aki mindenképp mutat hasonlóságot a festményen ábrázolt alakkal, hiszen mindkettejüknek van szeme.

5_3.png

Soma, akinek egy Eiffel torony állt a seggébe.

6_3.png

Zsolt, akinek portréja meleg színekkel készült. (Dávid egyébként saját bevallása szerint igen sötét alkotói korszakát éli most a csirkemegvonás miatt, egy hangyafasz választja el attól, hogy vajazókéssel nekiessen a saját fülének.)

7_3.png

Lóri, akinek ábrázolása helyett Krisztián véletlenül egy volt rabtársát örökítette meg az örökkévalóságnak.

8_3.png

Dina, aki tévedésből Cher lett hódprém sapkában.

9_3.png

A végére pedig a legjobb, Vivi és ikertornya.

16_3.png

Jön a kötelező táblára jelbaszkodás, ezúttal nyilván az a kérdés, hogy a lakók szerint Dinának kit kéne kivinnie párbajozni. A legtöbb jelet Dávid kapja, bár hozzátenném, hogy egyes lakóknak csak a szavazás végére tisztázódik, hogy a szíve szerint kit vinne az azt jelenti, hogy kit utál, hogyha pedig az eszére hallgat és taktikai megfontolások alapján választ, akkor olyat visz, aki szerinte gyengébb nála, és megverné a párbajon. 

11_3.png

Már-már azt hihetné az ember lánya, hogy az adás végefelé közeledve túl vagyunk a legjobb pillanatokon, de nem. Vivinek ugyanis szent meggyőződése, hogy őt minden év szeptember huszadikán elrabolják az ufók, ezért - ennek tudatában teljesen érthető módon - ez ellen elme-gátló (sic!) sisakkal és celofán mikrofonnal védekezik. Az elme-gátló sisak  Vivi esetében egyébként jól láthatóan tökéletesen működik, hanyagolható mellékhatásként megemlíteném az apróbetűs részél, hogy az év további 364 napján is kifejti áldásos hatását. Aki esetleg annyira gyökér, hogy nem tudná mi az az elme-gátló sisak, annak segítségképp van kép is. Evelin szerint BIZONYÍTOTT, hogy vannak rossz indulatú ufók is, Vivi tudja, hogy az amerikai kormánynak is dolgoznak földönkívüliek, illetve az is teljességgel elképzelhetőnek tartja, hogy mi jelenleg is egy csészaljban élünk. Mielőtt valaki rácsulózná a reggeli kávéját a monitorra a röhögéstől, szeretném mindenkinek felhívni a figyelmét arra, hogy az emberiség sokáig élt abban a hitben, hogyha elég messze hajózgat, akkor egyszer csak leesik a térkép széléről bele a nagy semmibe, én hiszek Viviennek, mert ő SZAKÉRTŐ.

12_3.png

Nos, megannyi megpróbáltatás után végre elérkeztünk a kiválasztáshoz, mindenki hivatalosan is nemzeti hős, aki nem baszta bele idegből a távirányítót a televízió készülék közepébe ezidáig. Bejátsszák ezredszerre a kiválasztást, ezúttal gondosan kivágva Anikó pánikszerű ugatását, hogy mindenki kurva gyorsan fejezze be az indoklást, mert vége az adásnak. Dinának fingja nincs arról, hogy miért ő lett a kiválasztott. Anikóval van riport négyszemközt is, Dina jobban remeg, mint a jó öreg Hajdú centrifuga közben, amit telepakoltak kövekkel. Dina indokol, GEGV, Evelin kapta volna, ha a szívére hallgat, de az esze győzött, és Dávid a kék kendő boldog tulajdonosa. Felszabadult ahhgecci sóhajok röppennek fel a nappali minden részéből, nem akarok nagy volumenű jóslatokba bocsátkozni, de Dávid ellen akkor jöhet vissza Putridomb mocskosszájú pultosnője, amikor műkörmös jön a villába. Ennyike.

Címkék: való világ 18+ vv8
450 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mók_Ica 2016.09.22. 23:12:29

@pomac: megnéztem, nem volt ilyen..... a jobb szeme van beszűkülve....

genevieve 2016.09.22. 23:13:02

ezt a gábort elnézve, kicsit örülök, hogy nem követtem a farm eseményeit:-)

pomac 2016.09.22. 23:16:24

@genevieve: áá pedig ő volt a legjobb benne .@Mók_Ica: lehet akkor sokat edzett és bedurrant neki :D

agimano 2016.09.22. 23:16:40

szerintem ez pár jó poén volt tőle

WICKEDWITCH 2016.09.22. 23:17:43

@MacákékIcukája: Ja, vannak vicces momentumok, de még azért bőven van hová fejlődni. :)
@windsor: Igen, ha még egy kicsivel több önuralma lenne, sokra vihetné.

Mók_Ica 2016.09.22. 23:18:12

hehehe.... most tivy járását figurázzák ki a bv-ben :)))) aláfestő zene: The lion sleeps tonight - vizipók hangon :)))))

@pomac: vagy rossz helyre nézett :)))))

MacákékIcukája 2016.09.22. 23:20:46

Valszeg be van gyulladva a srac szemheja

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.22. 23:21:34

érdekes rész volt. a sertés most is tanúbizonyságot tett arról, h mennyire beteg a lelke, még egy zéró csicskáztatással járó góréskodásból is az jött le neki, h Zsolti milyen gonosz. hát Mici, pedig ez úgy működik, h a világ pontosan olyan, amilyen te magad vagy.

Tivynek pedig adhatnának rivotrilos teát, mindenkinek jobb lenne.

Gia 2016.09.22. 23:22:10

Sztem csak be van gyulladva az egyik szeme és ennyi..

pomac 2016.09.22. 23:22:40

@Mók_Ica: elsőnek én is arra gondoltam de foltot nem látok, vagy csak jó a sminkes :D

MacákékIcukája 2016.09.22. 23:23:57

@pomac: jaja, tuti smink. Szemhej alatti arpa pl nem latszik altalaban

MacákékIcukája 2016.09.22. 23:25:24

@pomac: @Mók_Ica: osszekeverem a nevunket, utolag vettem csak eszre h pomac hsz-e neked szolt :D

Mók_Ica 2016.09.22. 23:26:28

@MacákékIcukája: :)))) mindenesetre furán nézett ki, bármi is történt vele....

pomac 2016.09.22. 23:27:02

@MacákékIcukája: az nem tudom milyen szerencsére olyanom még nem volt :)

Mók_Ica 2016.09.22. 23:27:45

@henrik_: sztem ma kapott vmit.... a hangja lenyugodott, de a keze-lába azért rángatózott....

Commodore 2016.09.22. 23:29:11

Vírus! A szemet támadja. Borogatni kell! WD40!

Mók_Ica 2016.09.22. 23:32:05

@Commodore: wintex.... az hatásosabb :)))))

Mók_Ica 2016.09.22. 23:32:25

@pomac: jajjjjjjjj :)))))))))))))))

WICKEDWITCH 2016.09.22. 23:33:06

A sorozat+-on most van a New York-i helyszínelők, és a zsidók bőréből készített lámpaernyőkről van szó. (Egyik nap szóba került itt a dolog.) Két napja hallottam először erről, és most megint. Durva.

Rémület 2016.09.22. 23:36:24

Dávid védelmében: azért nehéz lehet ott létezni, ahol egy Tivyt tartanak félistennek.

Cérnahuszár 2016.09.22. 23:42:45

@henrik_:
"hát Mici, pedig ez úgy működik, h a világ pontosan olyan, amilyen te magad vagy."

+1

mobilos perpetuum 2016.09.23. 00:33:05

@henrik_: Igaz, hogy nem Micinek kellene arcoskodni, de azt jó, hogy észrevették: Zsolti elviszi a főnyereményt, ha valamit ők nem lépnek.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.23. 01:09:53

@mobilos perpetuum: lépjenek csak, legalább nem lesz unalmas a játék. :) az a baj, h a dagadt egyszerűen buta ahhoz, h Zsolti ellenfele legyen, és még csak nem is szórakoztató.

az előző szériában Dennisnek legalább voltak humoros pillanatai, na meg ő úgy hagyta kint a villa agyának titulált Danit, h az kurvaanyázott neki részegen, hátha Dennis lecsapja, és akkor repülhet a villából. itt meg ugye pont Cayenne az, aki undorító szintre részegedik, szóval erre csak azt tudom mondani, h innen szép nyerni. :)

Komeszka 2016.09.23. 01:13:34

@Androido: Hát ja, én is ki lennék ettől a bandától.

Komeszka 2016.09.23. 01:18:05

@mobilos perpetuum: Zsolt nekem egyre hiteltelenebb. Lehet, hogy Vivi és Zsolt a nagy éceszgében taktikus, de vakon vannak most nagyon. "Tattikából" Dinának nyalnak be a meleg sz@rig, miközben Dáviddal mindkettő jóban volt eddig, ellenben most ugyebár azt hiszik Dinkának áll a zászló.

Komeszka 2016.09.23. 01:29:27

@windsor: Szerintem a "bolondságait" egyre kevésbé veszik meg a nézők, nekem már az ufós is erőltetett volt. Ez a Dávidnak lenyomott duma semmi másról nem szólt, mint annak megindoklásáról, hogy miért áll majd Dina mellé. Mert szerinte Dina szórakoztató a nézőknél, Dávid nem. De b@szod, kedves Vivi, te játékos vagy, nem néző, tehát ezzel az indokkal nem szúrod hátba az egyedüli játékostársad, aki normálisan állt hozzád és állsz amellé, aki rendszeresen "ostobának", "bolondnak", "hülyének" nevezett. Szóval nekem itt lelepleződött Vivi és már a bolondságait sem tudom úgy venni, hogy egy jószándékú, szerethető, hitelesen furcsa lány. Egyébként meg f@szság volt Dávid előtt lelepleznie magát.

Komeszka 2016.09.23. 01:46:11

@windsor: Még annyit hozzátennék, hogy szerintem Zsolt és Vivi Dávidban komoly riválist lát a főnyeremény szempontjából. Nyilván látták a VV7-et és vágják, hogy ahhoz hasonlóan, ebben a tré bandában mindenki előbb-utóbb lejáratja magát, vagyis Robin 2.0 (aki még kicsit színesebb karakter is mint az 1.0 verzió), a végjátékban könnyen elszaladhat a pénzzel. Ráadásul mind a kettőnek tetszik pasiként is Robin 2.0. Zsolti ezt nem is rejti véka alá. Vivi pedig mondta, hogy ilyen kaliberű pasija neki odakint soha nem volt, de azt tudjuk az "esti meséjéből", hogy azért álmodozik mindenféle kalandokról, amiben ő Dávid dominája. Amikor Dávid sztriptízelt neki, akkor tényleg zavarba is jött Vivi, saját szájába nyomta a tejszínhabot. Szóval ez is benne van, hogy mindketten lovagolnák Dávidot, de ennek realitása alacsony szintű, amit kicsit nehezményeznek.

mobilos perpetuum 2016.09.23. 01:49:47

@Komeszka: Nincs rossz viszony Dina és Vivi között. Ha részegen mondott olyanokat, amit említesz, légyszi, mikor történt, nekem nem rémlik ilyen.
Ha Vivi nyalna Dávidnak, akkor dicsérnéd.
Dávidnak azt mondta: az várná, hogy olyan lenne, mint beköltözéskor.
És mennyire igaza van.
Dávid most hová tartozik? Evelinhez? Nem. Kihez?
Dinát miért piszkálja? Mert nem közömbös neki. Felemlegeti Dina kinti kapcsolatát. Az neki fáj? Lóriék a sufniban/nyugiszobában, tehát az ő kibontakozását nem gátolják.
Tizedik a rangsorban, ez a villalakók megítélése Dávidról. Tuja Ati vonzódik a tuja Dávidhoz. Érthető.

mobilos perpetuum 2016.09.23. 01:56:03

@Komeszka: Az, hogy Robin nyert, valószínűleg hozzájárult, hogy egy évet ki is hagytak, míg új VV indult. Tujulással (akkor) lehetett nyerni, de nézhető műsort szerkeszteni nem. Sokadjára is: Dallas nincs Jockey Ewing nélkül.

pávör dragonfruit (törölt) 2016.09.23. 02:38:24

@plüssnyuszi: Szerintem pàva.

Komeszka 2016.09.23. 02:48:44

@mobilos perpetuum: Miért kellene valakihez tartoznia? Ha visszamegy, majd őhozzá akarnak tartozni. Dinás részét adom, de szerintem ez kölcsönös részükről. Dávid és Dina között volt valami erőteljes vonzalom, amiben Lóri inkább potyautas volt, de aztán jött Evelin, aki elhintette Dávidnál, hogy Dina Lórihoz húz. Ezzel maga mellé állította Dávidot, Lóri meg felszedte a lepattanót, ennek ellenére szerintem érzi ő is, hogy Dina inkább Dáviddal alakított volna párost odabent. Még Lóri egy hete kb. mondta is Dinának valami civódásnál, hogy akkor menjen át Dávidhoz. Dina a kihívás előtt említette, hogy amikor Dávid szemébe néz, akkor nem tud rá ellenfélként tekinteni. Ati tuja, Dávid szerintem nem tuja, aktívabb sokkal, mint Robin volt.

Komeszka 2016.09.23. 03:04:45

@mobilos perpetuum: Dávidot szerintem alábecsülöd, nem hülye gyerek.Rakjuk csak össze a képet. Szerintem jól azonosította azt a helyzetet, hogy Lóri visszajövetelével Dina vonal elment, sőt egyben a Viki vonal is elment. Evelinben a Lóris esete óta nem bízik, tehát az a vonal sem pálya már. Pár napig betujult, de szerintem inkább figyelt, egy elég jó tervet rakott össze, aminek az volt a lényege, hogy párbajozni mehessen, mivel ezzel lendülhet újra játékba. Először magára akart pakoltatni, de szerintem akkor sem Evelint vitte volna ki végül, hanem Dinát. Ez nem jött össze, mert azzal, hogy Dináéktól visszament az infó Evelinhez, levágta, hogy nem biztos, hogy megkapná tényleg tőlük a jeleket. Ezért igyekezett úgy alakítani a dolgokat, hogy Dina gyengének higgye és kivigye (szerintem ez a "megrogyás" időszak ennek a tervnek része volt), valamint a hierarchia játék is a kezére játszott a tervében. És bejött neki, hiszen Dina bekapta a csalit. Ráadásul most levághatta azt is, hogy Zsoltra nem számíthat szövetségesként. Lehet, hogy tényleg tizediknek rangsorolták Dávidot a többiek, de Zsolt és Lóri biztos, hogy komoly riválisként tartja számon, sőt szerintem Vivi is. Én úgy érzem, ha visszamegy, komoly dolgokat fog még összehozni, nyilván nem az agyament poénkodós vonalon, hanem sokkal inkább a taktikain.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.23. 06:55:04

@Komeszka: Én is Dávidnak szurkolok ezen a párbajon, de szerintem ez egy igazil elfogult szurkolói komment volt. :-)

mobilos perpetuum 2016.09.23. 07:40:32

@Komeszka: Pontosan nem tudom, kik állnak most Dávid mögé, viszont a barátai biztosan.
Embert barátjáról, ez nem buta mondás.
Ha csak Evelin, Zseri, Ati, Krisztián, azok nem sokat tudnak neki segíteni.

Berborosz 2016.09.23. 07:48:25

@Komeszka: Én Dinának szurkolok, de tudom, hogy hiába. Pont azért, amiket itt leírtál.

Berborosz 2016.09.23. 07:52:02

@mobilos perpetuum: Senki nem tud segíteni senkinek, ez a "ki áll mögé" tökéletesen jelentéktelen mozzanat.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.23. 07:57:28

@Berber Oroszlán: De bennt (még mindig) azt hiszek, hogy van jelentősége.

Rémület 2016.09.23. 07:59:01

@mobilos perpetuum: mondjuk, Dina barátai is inkább ellenségnek jók. Hogy rádumálták, hogy Dávidot vigye ki.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.23. 08:00:24

Ami érdekes, hogy ebben a szériában egyelőre nincsenek stabil klikkesedések, mint a VV4-től kezdve végig. (a VV6-ot nem követtem figyelemmel). Alkalmi szövetségek vannak amik ad-hoc alakulnak meg, aztán felbomlanak.

mobilos perpetuum 2016.09.23. 08:05:31

Egyébként a VV nézők nagy része, de remélem nem elegen, erre készülnek:
Beülsz egy mozifilmre.
Jön az Alien, vagy akármi főgonosz, és megöl öt-tíz embert.
A sármos főszereplő, vagy az FBI lelövi a gonoszt a huszadik percben, örömködés, és megjelenik a felirat: The End.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.23. 08:05:40

@Rémület: Különben tényleg, mik is voltak az úgymond észérvek Dávid kihívása mellett? Nem követem mostanában figyelmesen az eseményeket, és sok minden kimarad az összefoglalókból, de eddig mindig csak azt hallottam Dinától, hogy az eszére hallgatott, amikor kihívta, de egy konkrét észérvet nem hallottam még. Dávid kihívása egyértelműen virtusból történt, az pedig szerintem inkább szív, mint ész tényező.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 08:09:45

Dávidot továbbra sem kellene ennyire túlgondolni. Sorra fordult el tőle mindenki bent, ahogy szép lassan kiüresedett. Ők ott bent már rájöttek, hogy amit feltételeztek róla, az egy túlkompenzálós máz és külcsín, nincs mögötte tartalom, de tudják, hogy az ilyen kaliberű tuják sokáig jutnak.

Vivi elég jól sommázta a tegnapi véleményét, jó meglátás volt. Dávid fel is szívta magát rendesen, tök agresszív lett. Előtte az a pszichedelikus mosoly az Ati felszopással erősen szavazatvesztő volt.

Zsolti meg a túltolás mellett egyre kevésbé figyel arra, hogy olykor kificcen a maszk mögül az, ami ő valójában.

Tivyt jól leszedálták tegnap a stáb részéről. De azt nem értem, miért adnak Bence szájába ilyet, hogy a lakók úgy döntöttek bla-bla. Lófaszt! A lakók azt a feladatot kapták, hogy... mit kell ezen köntörfalazni?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 08:13:36

@VV Erőlegény: Szív alapján a két csajt vitte volna, az ész alapján Atit, de egyszer elszólta magát, hogy eszköztelen lenne vele szemben, annyira nem kontaktálnak. Itt követett el hibát, mert nem csupán konfliktus alapján lehet párbajozni. Ettől függetlenül a karakteréhez hű maradt Dávid kiválasztásával, tehát ész döntés. Dáviddal szemben bőven van muníció.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 08:16:50

Vivi egyébként pont úgy ment rá Dávidra ezzel az osztással, ahogyan kell. Kellően kifelé beszélt a nézőknek és el is érte a célt a kizökkentéssel, plusz a többiek fejébe is betett motoszkáló dolgokat.

Rémület 2016.09.23. 08:17:10

@VV Erőlegény: Az volt az észérv, hogy ezt tolta neki az okos főgóré még a szerelme. Ők meg csak nem akarnak neki rosszat. Logikus, hogy hallgat rájuk.

Rémület 2016.09.23. 08:25:43

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Látva a sok idiótát, az én cukimuki kedvességem is elmúlna egy pillanat alatt. Nem csodálom, hogy Dávid csak néz ki a fejéből. Alkalmatlan erre a műsorra. Az talán segíthet rajta, ha megnyeri a párbajt, de szerintem azzal a helyzettel se fog tudni mit kezdeni.

Berborosz 2016.09.23. 08:29:29

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Az a "muníció" akkor számítana, ha CSAK a párbaj alatt lehetne szavazni. Eddig nem így volt. Az eredmény már a párbaj elejére kialakult, és abban a fél órában már csak alig változott.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 08:39:38

@Rémület: Igen, Dávid arra utazik, hogy ha párbajt nyer, akkor megsimizik a buksiját és bent is helyreáll a renoméja. Buksisimifüggő.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.23. 08:42:21

@Berber Oroszlán: Igen, ezt a párbajt itt kell megnyerni, ezekben a napokban, nem pedig kint. Ezt a gárda "játszó" része nagyon jól tudja. Zsolti, Lóri, Vivi, Soma és Dina is tudja. Utóbbi azonban az előbbiekre van utalva ebben a "harcban".

Cérnahuszár 2016.09.23. 09:04:41

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0:
dávidnak még mindig több az érzelmi és az észbeli érve dina ellen, és ezt dina nem látja mert nem figyeli magát kívülről, hogy egy hótt idegesítő ember ezzel a játékkal
az meg tök mindegy hogy valóban ilyen a személyisége, vagy a játékba vette fel, a nézők ezt utálják, így nem jó játékos

DrMengele 2016.09.23. 09:15:20

LOL nem térek magamhoz hogy mennyien Dinát várják vissza! mert hogy önazonos maradt Dávid meg lecsúszott?? Ha így is van még akkoris fényévekkel 'szerethetőbb' meg azonosulhatóbb karakter, talán csak Mici nagyobb féreg nála..
Dallas sincs Jockey nélkül??? DINA A VV8 JOCKEY-JA?? komolyan?? oké ez egy trash műsor, ahol mindig vannak ilyen karakterek, de ez elég erős kijelentés
másik meg Vivi+Zsolti, elején még azt beszélték milyen rosszindulatú a Dina, most meg nyalják a seggét? miért?? Vivivel kb még Dávid volt a legnormálisabb az elején, Dina meg full lenézte, mikor Tivy kutyázta a Ladás poénnal akkor is ő nevetett a legjobban
szvsz egyébként jótt tett Dávidnak a változás, legalábbis az hogy Dinával volt egy 'csapatban' nekem már elég volt ahhoz hogy őt se kedveljem semennyire sem

Cérnahuszár 2016.09.23. 09:21:27

@DrMengele: akkor gondold végig vivinek meg zsoltinak mi érdeke fűződik ahhoz hogy dinát megerősítsék önmagában

introverted22 2016.09.23. 09:21:55

@DrMengele: Maximálisan egyet kell értenem! Ha meg már a Dallassal és Jockeyval vonunk párhuzamot, akkor Jockey qrva okos volt. Dina meg qrvára nem az. Szóval Jockey inkább Lóri, és nyugodtan lepattanhat Dina, mert Jockey is simán szemétkedett Samantha nélkül is. Dina arra volt jó, hogy bent tartsa az első párbajon, de most már túl unalmassá váltak ketten együtt. Dávid most is normális, és miért baj, ha ő is begurul?

Cérnahuszár 2016.09.23. 09:25:58

az előzőnél fannit és dennist tartották bent a legerősebbnek, látszott is a villán, 2 csapatra bomlott az egész

most zsoltit, ő meg folyton simítja az ellentéteket, a világbéke nevében, + nem bírja a nyílt konfrontációt
le is ültek tivit győzködni hogy térjen észhez - amit mi itt kint hüledezve nézünk, mit jótékonykodnak vele hisz ez egy harc - ( lehet h szerki nyomásra, de megtették) az előzőben ez sztem elképzelhetetlen lett volna, az lett volna, gyúrós józsit is elengedték, ha menni akar menjen

introverted22 2016.09.23. 09:26:09

@Cérnahuszár: Ez az elején még hihető is volt, hogy ki akarják rakni Dinát, viszont az utóbbi időben gyengíteni kezdték Dávidot, így már az a verzió, hogy Dávidnak akarnak jót, nem áll meg. Sajnos ők így akarnak szabadulni Dávidtól, hogy más faxával verik a csalánt. Sajnálom, mert egészen idáig szerettem mindkét karaktert, de az elmúlt napok nagyon sokat rontottak rajtuk. Mindkettőnek kivillant a valódi énje, és az nem volt szép. Pontosan erre volt jó ez a góré/pancser történet, mert ahogy nyeregbe kerültek, már mindkettő pont olyan aljas és gonosz volt mit a többi. Tegnap Tivy nem véletlen szólt oda Vivinek külön, hogy ne szemétkedjen. Innentől már számomra nem ugyanaz a kedves, szerethető taktikus, aki addig volt :(

introverted22 2016.09.23. 09:29:49

@Komeszka: Egyetértek. Dávid jöjjön vissza, Dina hulljon ki és aztán kezdődjön el végre tényleg a játék. Szeretném látni ahogy Dávid Zsolti és Lóri elkezd a háttérben egymás ellen meccselni, hadrendbe állítva a katonákat. Jót tenne az évadnak, ha végre kevesebb lenne a kisípolandó szó és több a humor.

SocialWorker 2016.09.23. 09:34:23

@ascii: tán nem tetszik? :P (régóta ilyen amúgy, igaz ritkán szólok hozzá, inkább csak olvasok :) )

Cérnahuszár 2016.09.23. 09:37:20

@windsor: a góré-pancser történetben kijött hogy mindegyikben van szemét oldal is, dávid visszarakta a csontokat a kajához, krisztián tervet kovácsolt hogyan fingjanak be a hálóba, a többiek meg dőltek a röhögéstől az ötleteken
vivi kínálgatta a lerágott csontot, zsolti igaz hogy mondta hogy legyenek rendesek, de aztán ha jól emlékszem felemelte a poharát a kintieknek hogy mit iszik
egyik csapat sem volt különb a másiknál, valóban

vivi+zsolti nem szívjóságból támogatja dinát, és nem is azért hogy dávidnak jót tegyen :)
én erre gondoltam

MacákékIcukája 2016.09.23. 09:39:39

@windsor: nem tudom h miert baj h Davidnak elpattan az agya a sok hulyetol, valszeg azert berzenkednek itt ellene egyesek, mert ez nem fer bele az o altaluk kialakitott "tuja" kepbe. Ne alljon bele konfliktusokba, ne vitazzon, ne legyen ellenvelemenye, ne legyen merges senkire, csak kedvesen mosolyogjon es nyelje a sz*rt? Rohogok, komolyan mondom...

A Dallasos Jockey hasonlat pedig a vilag legrohejesebb erve... Van ott bent a villaban meg par "Jockey" akit lehet utalni, masreszt Jockey tenyleg okos volt, Dina nem az.

SocialWorker 2016.09.23. 09:42:13

@windsor: Dávid minden faszsága ellenére még a normálisabbak közé tartozik. Ettől a dinától a hideg futkos a hátamon, már meg sem kell szólalnia hozzá. egyszerűen nem tudom azt a szót rá használni, hogy NŐ. elképesztően rosszindulatú, mindig mindenen röhög, ami másnak éppen rossz, undorítóan beszél, hánynom kell tőle, egy csomó részt konkrétan miatta nem néztem végig. mindezek mellé még ostoba is mint a segg. semmit nem látok benne, amitől egy férfi számára vonzó lehetne, de hogy ide sem való az tuti, igazából ha épp nem üvölt valakivel kocsis módra, akkor csak tesped meg zabál. (utóbbiért egyébként kapja be, folyamatosan tele a szája, mégis így néz ki.. hm.)

Androido 2016.09.23. 09:44:32

@MacákékIcukája: ekg.
Dina inkább Szamanta, mind az agykapacitását, mind az iváskultúráját tekintve :D (Bár a végére Szamanta már nem volt olyan buta.)

Azt azért nem hiszem, hogy Dávidnak olyan nagyon hatalmas, összetett tattikai terve van, mint azt valaki fentebb körvonalazta, de belőle inkább kinézem, hogy "tujulás" közben kicsit figyelt és gondolkodott. Nem vagyok habzóvéresszájú rajongó, még mielőtt.

Az meg szerintem nem baj, hogy nem tartozik senkihez – ilyen bandában nehéz – csak kérdés, hogy így meddig viszi.

kamilla123 2016.09.23. 09:45:50

@naezjó?: haha, ez jó volt :-D nem tűnik fel Vivinek, hogy ha elkezdni magyarázni a saját szerepét, azzal hiteltelenné válik, hogy ő nem is hisz az ufókban meg a pónikban, csak úgy csinál. Kár, hogy a nézők nagy része valószínűleg teljesen hülye :-(

introverted22 2016.09.23. 09:47:35

@MacákékIcukája: Na igen, a jelek szerint sokaknak bejön, hogy Dina mindenre ugrik és paraszt módon viselkedik, de ha ugyanezt más teszi, akkor az már komoly gond. Ennyi erővel ok, hogy Tivy idegbeteg, de semmivel nem rosszabb, mint Dina, csak más szavakkal fenyegetőzik. Ő nem teliszájjal üvölt, hanem fel-alá járkálva élesen gesztikulálva. Dina meg tárgyakat/kaját dobál, tör, zúz. Az akkor mennyivel előrébb való? Mindkettőnek komoly problémát jelent a kritika elfogadása, és egyik sem látja meg a saját hibáit, bezzeg a másét akkor is, ha az nincs is. Legalább Dávid beismerte, hogy vannak bizalmi problémái és többet néz a háta mögé. És arról nem beszélve, hogy ő egyszer csapott az asztalra, meg néhány alkalommal felemelte a hangját. Dina minden bevágásban legalább egyszer üvölt, Tivi meg kb kétnaponta ámokfut egyet.... Amiatt a pár dühöngés miatt nem kellene pálcát törni Dávid felett.

MacákékIcukája 2016.09.23. 09:50:18

@Cérnahuszár: jaja, felemelte a poharat es kiontotte a bort a foldre. Egyiket sem kell pedesztalra emelni, szivatjak egymast rendesen... Az egyetlen tuja a jatekban Ati (David egyertelmuen nem az), gyanitom, hogy a kovetkezo parbajon megy is haza.

Túroscsusza 2016.09.23. 09:52:22

Tegnap megtudtam hogy a buznyák jó vezető, aztán meg a végén a lányoktól hogy még sem...

Azt el kell fogadnom ( bármennyire is viszolygok a buziktól ) hogy ez a korcs az egyik legjobb taktikus...
A taktikus kifejezés nem feltétlen jó vagy rossz, mondjuk úgy hogy a cél szentesíti az eszközt, pontosan ennek az embernek nem fordítanék hátat...

Én mindíg is azt tartottam a játékban érdekesnek hogy mi előzi meg a kihívást, vagy a párbajt..
Dávid nekem szimpatikus, Dina meg nem, mert bármilyen társaságot szét ver 5 perc alatt..
De ugye ez egy 36 milliós játék, úgy hogy szét kell baszni mindenkit, fröcsköljön a málna...
Vasárnap kiderűl hogy a nézők mit szeretnének látni

Viviennek üzenem, hogy a vicces és az idióta között van különbség, mint győzike óta tudjuk ezzel is lehet 10 milliókat keresni...

introverted22 2016.09.23. 09:52:44

@SocialWorker: Nyugi, a 3 hét zabálás már bőven nyomott hagyott rajta :) Én tényleg ott tartok, hogy ha ő megy vissza, akkor nézem inkább a SA-t. Mert a teli pofával, lepattant műkörömmel hadonászva történő káromkodásnál már az is élvezetesebb. Dugni ott is szoktak, csak kevesebb az alpáriság.

Cérnahuszár 2016.09.23. 09:53:42

@windsor: erről eszembe jutott amit zsolti mondott épp dinának: a disznó is akkor visít a legjobban ha húzzák ki az ólból levágni
csak épp dina nem alkalmazza magára

Cérnahuszár 2016.09.23. 09:56:53

@windsor: mármint akkor szabadul el dina amikor betalál nála a kritika

kamilla123 2016.09.23. 09:59:14

@windsor: az összes Dina-Dávid észrevételeddel teljesen egyetértek :-) de jó, nem kell gépelnem :-)

Túroscsusza 2016.09.23. 10:00:34

Ami ezt a kancsal faszt illeti.....

Most kellett megtudnia hogy egy idegroncs barom...
Az volt a szerencséje hogy ezt minden lakótárs sztaniol papirba csomagolta...
De szerintem agyilag nem értette meg hogy nem az ő kénye kedvére találták ki ezt a játékot...

introverted22 2016.09.23. 10:01:42

@Cérnahuszár: de nála minden kritika betalál... Ezért is böki a csőrét Evelin, aki meg a tőle jövő kritikát simán elengedi a füle mellett... Ebből is látszik hogy Evelin nagyobb játékos, és több sütnivalója van, még akkor is, ha belőle is gyakran kitör a vére...

kamilla123 2016.09.23. 10:04:28

@windsor: nekem nagyon tetszett, ahogy Dávid hozzászólt a Tivy-s kritikai körnél. Megfigyeltétek, hogy abszolút az erőszakmentes kommunikációt használta, ráadásul sztem nem is tudatosan. Végig arról beszélt, hogy ő is sajnos elköveti ezeket a hibákat és kint is voltak a beilleszkedéssel problémái. Nekem ezzel nagyot nőtt a szememben, pedig a mostani játékos héten már kicsit kezdtem csalódni benne, hogy mennyit nyavalyog.

SocialWorker 2016.09.23. 10:05:00

@windsor: jaja, meg legalább szól valamiről az egész. én nézem azt is (elmebeteg vagyok, tudom, de nekem valahogy ez a napi agykikapcs), jó pár fokkal normálisabb a társaság és legalább énekelgetnek is meg van valami, nem csak a lerágott csont, idióta 5 éve ugyanaz feladatok jönnek mennek. jó, hát nem mondom, az is lehetne jobb, de egyébként egyáltalán nem rosszabb, mint a vv. sőt.
Dina.. áhh. Nem találok rá szavakat.

MacákékIcukája 2016.09.23. 10:07:26

@Androido: szerintem sincs nagyon terve Davidnak, max annyi, hogy figyelgeti az embereket. Robin vegig tudta vinni a Svajcoskodast tavaly, de abban a szeriaban az egyedibb emberek kozul egyik sem volt kimondottan pozitiv. Davidnak viszont ott van Zsolti + Vivi es Lori ellenfelnek (elkepzelhetonek tartom, hogy Lorival osszeallnak egy ido utan - feltetelezve h Dina kiesik). Soma is veszelyes lehet, mert o az erzekeny es aranyos, naiv kisfiu karaktere. Viszont o nem taktikazik, mint ahogy @VV Velőtrázó Vélemény v3.0: allitja.

@windsor: bizony, viszont tivy naponta amokfut es nem ketnaponta :D remelem hasznal neki a nyugitea vagy xanax vagy tudomisen mit kapott.

@Túroscsusza: korcsnak nevezni valakit csak azert mert meleg... nekem ez sok.

mobilos perpetuum 2016.09.23. 10:09:20

@MacákékIcukája: A Jockew Ewing hasonlatot most én vettem elő, de más szériáknál is be-bedobta valaki.
És az Aliennek mennyi esze van? Tulajdonképpen a filmből nem derül ki.
Valaki most a kommentelők közül is írja, majd elkezdődik a játék. VAGY NEM.
Tivy és Soma vízbe dobálta Dinát, egyéb szívatások.
Pubi Dávidkával is lehet majd poénkodni?

kamilla123 2016.09.23. 10:10:50

@MacákékIcukája: igen, sztem Somának is jó esélyei vannak, mert jóindulatú, érzékeny stb.. nekem az szimpatikus benne, hogy mindig mosolyog a szeme. Akkor is, amikor az ő bőrére megy a hülyéskedés és akkor is, amikor ő szívat másokat. Innen látszik, hogy tényleg poénból csinálja, nem rosszindulatból. Azt is bírtam, amikor éjjel már századszorra ment ki babát etetni és még mindig tudott mosolyogni.

Cérnahuszár 2016.09.23. 10:14:49

@windsor: egyetértek, nekem ezért szimpibb evelin játéka
nem olyan kiszámítható

Androido 2016.09.23. 10:17:20

@MacákékIcukája: Szerintem Dávid már nem lehet Svájc, azon a ponton már túl vannak. Ja, a Lórissal egyet értek, és Zsoltit se zárnám ki teljesen (imádnám, ha rányomulna, tök vicces lenne, de szerintem nem fog [nyilván nem ilyen hardcore b*zulást vizionálok, csak annyit, hogy Zsóti bioritmusa kicsit megbillenjen]. Báááár, az elején valamikor volt, hogy Dávid karjával Zsolti válla körül ültek, úgyhogy sose lehet tudni. :D )

@mobilos perpetuum: Az Alien elég intelligens fajta volt, nekem ez jött le. Meg asszem mondták is.

Soma, nem tudom. Én nem szimpatizálok vele különösebben. De tény, hogy nem gonosz. Legalábbis eddig nem mutatta.

Cérnahuszár 2016.09.23. 10:19:15

@mobilos perpetuum: persze, miért ne lehetne dáviddal is poénkodni?
aztán vagy eldurran az ő feje is mint dináé, vagy veszi a lapot, meglátjuk
csak akkor meg az lesz a baj, hogy miért kap ő több képernyőidőt mint a többi játékos...
van sapka, nincs sapka esete

SocialWorker 2016.09.23. 10:19:50

@kamilla123: van egy olyan érzésem, ha nem Dávid megy vissza, akkor az megint kurva nagy kamu lesz a retek részéről...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.23. 10:22:54

@kamilla123: nagyon szomorú lennék, ha Soma, a végtelenségig leegyszerűsített csajozási szokásaival, a mélyen ülő tacskó szemeivel a riportszobában érzékenykedve, Tivyvel, mint legjobb baráttal a háta mögött, akivel ráadásul még kint is akarja tartani a kapcsolatot (itt ugye idézném a madarat tolláról kezdetű közmondást), illetve átlag két naponta egy szerencsétlen kisgyerek módjára elbőgve magát vagy a sufniban, vagy a mosókonyhában, vagy a hálószoba egyik sarkában, és totál kiakadva attól, ha egy játékban, és játszásiból neki kell eljátszania a női szerepet, szóval, ha pusztán ezekkel a "kvalitásokkal" el tudná vinni a 36 millás fődíjat.

SocialWorker 2016.09.23. 10:24:54

@MacákékIcukája: ja, hát ez nem gyengén sok. főleg, hogy messze ő a legértelmesebb odabent és szerintem ő az, aki emellett még játszik is. így aztán... bár nekem ezt megértenem mindenképp nehéz, mert abszolút nem érdekel a másik nemi identitása, kiváltképp, ha még bírom is. ha egy seggfej akkor se a heterót , se a romát nem bírom (nyilván), ellenkező esetben viszont leszarom az ilyen dolgokat... pl. Evelinnek eleinte kifejezetten örültem, na mondom hátha, egy belevaló roma csaj, megmutatja, hogy nem kell mindig az előítéletek mentén hozzáállni az emberhez és kapásból elítélni faji hovatartozás vagy egyéb miatt. tök jó lett volna, ha van is benne annyi, mint amit vártam. de sajnos kiderült, hogy egy egy fokkal okosabb és eggyel kevésbé tahó dinát kaptunk, de majdnem ugyanaz a dolog.

kamilla123 2016.09.23. 10:41:52

@VV Erőlegény: hát, pedig erre is megvan az esély

MacákékIcukája 2016.09.23. 10:46:33

@kamilla123: @VV Erőlegény: szerintem Soma az esetben nyerhet, ha a taktikusabb jatekosok nagyon kifordulnak onmagukbol es a rosszabbik/gonoszabb oldaluk kerul eloterbe.

@mobilos perpetuum: Alien kezdi megmutatni, hogy van neki... Sztem tivyek hulyulesei nem viccesek, en jobban szeretem a szobeli poenkodast, szurkalodast. Nem nagyon emlekszem, hogy ebben a szeriaban lett volna valami szitu, ami kimondottan megnevettetett. Tavaly Robinon iszonyu sokat rohogtem.

@Androido: valamilyen szinten kivulallonak erzem, Zsoltiek es Loriek is elfordultak tole mivel komolyabb ellenfelet latnak benne. Nem is ertem miert fantazialtok egy hetero-homo flortrol, betegek vagytok :D nekem ez furi. Nem te vagy az elso aki ezt megemliti!

@SocialWorker: erre csak annyit, hogy ekg. Evelin lehet, hogy osszekapja magat valamennyire. Ugy vettem eszre, hogy az elmult napokban elkezdte hasznalni az agyat, gondolok itt a Dinaval valo kapcsolatara. Dina ki is borult rajta, hogy fel sem veszi, amikor "nekimegy".

Bocs h lassan jonnek a valaszaim, probalok dolgozni is :))))

kamilla123 2016.09.23. 10:52:59

@MacákékIcukája: persze. én is így gondolom. Somának annyiban van esélye, hogy ő nem aljasodott le még semmilyen szinten. Szerintem itt páran már nem tudnak olyat csinálni, hogy ők nyerjék meg a játékot, mert eljátszották ordenáré viselkedéssel.

Androido 2016.09.23. 10:56:44

@MacákékIcukája: A fantáziálás kifejezés az erős. Azért elképzelni nem szoktam. :D Beteg? Hát tattikábul. :D A cél szentesíti az eszközt. Már abból a szempontból, hogy hátha Zsóti, mint erős ellenfél, kicsit megborul. Mert azért most elég kényelmesen van, ő próbál Svájckodni, kívülállóként viselkedni. Hangsúlyoznám: SZERINTEM. Nyilván enélkül is lehet(ne) izgalmas a játék. Csak egy ötlet. :D De az is biztos, hogy megkavarná az állóvizet, mind a villában, mind az országban (mert az egyik fele tuti, hogy őrjöngene, "szodomaésgomorradögvészsúlytsonlerájuk").

Az nekem kicsit fura, hogy Vivivel Dinát promózzák. Kicsit el vannak tájolva, ha tényleg azt hiszik, hogy ő a szórakoztató. Eddig feltétel nélkül szerettem őket, de ez kicsit most nem improvizál nekem.

mucci 2016.09.23. 11:24:25

@SocialWorker: és mindennap van valami buzizós megnyilvánulása neki, míg mások soha nem beszélnek erről negatívumként. Szomorú :(

Go Hard Like Vladimir Putin 2016.09.23. 12:12:36

A deviáns buzi Kolosi bélféreg még önmagát is alulmúlta-nehéz lehetett! minden mocsok atyja... remélem történik valami balhé, legalább "ember"ölés, vagy hasonló, ezekért a génhulladékokért egyikért sem kár, ebbe a szarban és akkor ez deviáns türhő mehet börtönbe ahol majd jól megkukizzák.
Vitray patkány örök felelőssége, szégyene hogy ennek a bomlasztó antimagyar deviáns állatnak diplomát adott.
Mondjuk ezt az idegbeteg Tivit agyonbaszhatná valaki....

Na jól van, proletárok, csak nézzétek a napi kultúrhát, ahelyett hogy a gyerekkel törődnétek, netán értelmes programokat, túrázás, színház-mozi-múzeum rendeznétek, ez kell a prolinak...

Egyetlen pozitívum, hogy a hogyvoltban nem a végletekig elfogult, kioktató hülye p. Hódos Hajnalka böfög és ossza az észt amiből neki nem sok jutott...

Kentacsdisz 2016.09.23. 12:22:42

@Go Hard Like Vladimir Putin: jól van öcsém, most megmutattad, hogy mi az alternatíva, és mekkora suttyó lehetsz azt gyakorolva is:D

moletty 2016.09.23. 12:39:04

@Go Hard Like Vladimir Putin: Mondanék Neked valami te faszparaszt rohadt putyin imádó oroszbarát féreg, de nem teszem mert kitiltanak :)

moletty 2016.09.23. 12:41:59

@VV Erőlegény: rettenet soxor értek egyet Veled, Tesó és ez már-már idegesít :)
De most is igazat adok !

moletty 2016.09.23. 12:45:30

@mobilos perpetuum: Dávid nekem hatalmas csalódás. Én Dinára fogok szavazni, ámbár utálom mint a szart, de mit lehet tenni.
Azt mondjuk nem értem , miért akarják elmebeteg-Tivyt lebeszélni, hogy feladja a játékot.
Ha én benn lennék, minden módon igyekeznék felidegesíteni, hátha megüt és kizárják a francba !
(Így már nem kellene tartaniuk a talán-létező Tivy-fun tömegtől sem )

Kentacsdisz 2016.09.23. 13:01:12

@moletty: ez a Tivy imádat és tisztelés/félés a legnagyobb talány nekem odabenn. Az én társaságomban undorral vegyített rácsodálkozással adtuk tovább a videóit, nem a tisztelet miatt. Létezik ennek ténylegesen rajongótábora?!

moletty 2016.09.23. 13:07:26

@Kentacsdisz: Nem tudom, de állítólag fellépésékre is jár. Én biztosan nem tartozom a rajongói közé :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.23. 14:11:52

@Kentacsdisz: Azért most már szerintem benn is kezdik egyre többen kapisgálni, hogy Tivy nem egy olyan nagy Isten, mint ahogy azt hetekig gondolták.
süti beállítások módosítása