Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Scream queens (Gyilkos történet) 1X03 - Láncfűrész

2016. szeptember 22. 09:08 - zoltankiricsi

Én nem tudom, mit van úgy oda Grace, hogy a pasija sorozatgyilkos. Ő még egészen jól járt, hiszen a pasija öltözhetne akár Bőrarcúnak is, vagy a Gyilkos Bohócnak. Ez az ördög jelmez még egész vállalható.

De igazándiból Grace se gondolja komolyan, hogy a srác lenne a gyilkos, és ezt épp egy szupermarketben fejtegeti, miközben Zayday-jel vásárolgatnak. Be kell tárazniuk sok kaját, ugyanis, amióta kinyírták a takkernénit, nem főz az elkényeztetett luvnyákra senki. És azt is elhatározzák beszélgetés közben, hogy használni fogják a sokkolókat, amiket Denise-től kaptak. Az elhatározást hamarosan tettek követik, ugyanis nem veszik észre, hogy a chipses zacskók közül leselkedik rájuk maga az Ördög.

vagolap-1_2.jpg

Aztán előbújva a chips-fedezék mögül fenyegetően elindul a csajok felé. Grace nem habozik, előrántja rózsaszín, vagy lila, vagy magenta vagy mályva, vagy orgona, vagy levendula, vagy Pettyegetett tüdőfű, vagy akármilyen színű sokkolóját és nyom egy kis feszültséget az ördögbe, Zayday pedig a biztonság kedvéért ráborít egy kajás polcot. Természetesen, amikor leszedik róla az álarcot, kiderül, hogy csak egy hülyegyerek az egyetemről, nem a valódi Gyilkos. De hogy mennyi embernek van ezen a kampuszon ördög jelmeze…!

Csak nem? Csak de! Kettes holtteste is eltűnt a hűtőházból, mint ahogy számítani s lehetett rá. Igazából egyedül Egyes nem számított rá, úgyhogy most ki is van akadva. Persze az is vicces, hogy úgy fedezték fel az eltűnést, hogy Ötös kijött unalmában fagyotthullát nézegetni tévézés helyett. Ötös annyira ki is akad ezen a hullatermelésen, ami mindig hullavándorlásba csap át, hogy szemébe vágja Egyesnek, hogy miközben egyszerre dugott tegnap egy idióta ikerpárral, rájött, hogy sokkal jobban érdekli a dugás, mint ez az egész sorozatgyilkolászás és az állandó keresgélése az eltűnt halottaknak, úgyhogy ágyő Egyes, köszlát, és visz a hullákat!

vagolap-2_2.jpg

Egyes persze utána ordítja, hogy ki fogja csinálni, meg ilyenek. De hát az kit érdekel, egyelőre elég szarul áll a szénája.

Grace és Zayday csak most találják meg Kettes-gyilkosság nyomait. A buli kedvéért felbukkan a szobában Denise is, a biztonsági őr, és kezdik kapisgálni, hogy Kettest is a sorozatgyilkos intézte el. Ehhez képest a chanelek azt kamuzták mindenkinek, hogy azért szívódott fel hirtelen a lány, mert idegösszeomlást kapott, és elutazott Kaliforniába. A vicc az, hogy azért nem gyanakodtak eddig, és azért kételkednek most is a gyilkosságban, mert Kettes közben folyamatosan tolja fel magáról a képeket az Instára. Na,oké, csajok, mostmár nyomás nyomozni, azért tartunk titeket!

Közben ugye az egyetemisták körében is elterjedt, hogy a gyilkos a KKT tagokra vadászik, ezért azon nagyszerű módját találják ki saját maguk tisztázásának, hogy egy iskolai gyűlésen nagy táblákkal vonulnak fel, amikre az van írva, hogy ők nem KKT-tagok. Mert majd biztos a gyilkos ezt figyeli, és egyenként felírja, hogy kit nem kell megölnie. Természetesen a síkhülye golfosok is felvonulnak. Igaz, hogy a Kappa-tagok is nagyon hülyék, de azért jöhetne már egy sorozatgyilkos a golfklubosok megritkítására is.

vagolap-3_2.jpg

Chad és a haverja beszélgetéséből megtudhatjuk, hogy a halottkém öngyilkosságnak nyilvánította Boone halálát. Ergo hivatalosan a dolgot nem csapták az Ördög számlájához. De nem tudnak ezen túl sokat filózni, mert felbukkan a színen Egyes, aki egyenesen Chadhez jött. Igazából a múltkori műsort jött folytatni: újból össze akar jönni Chaddel. Mostmár tökre megbánta, hogy furának találta, hogy Chad a hullájával szeretett volna dugni, és tárgyalási taktikát is változtatott, engedett követeléseiből, és mindössze annyit kér, hogy srác egy picit kevesebb csajjal feküdjön le rajta kívül. Teljes hűséget természetesen nem kíván, hiszen amellett, hogy ez szinte teljesíthetetlen kérés, nincs is már olyan helyzetben, hogy feltételeket szabjon. Arról nem is beszélve, hogy Chad érvei valóban megingathatatlanok, hiszen teljes joggal kifogásolja, hogy mivel a leggázabb újoncok járnak a KKT-be, ezért simán előfordulhat, hogy szex közben Egyes tarkója helyett valamelyik újonc tarkója jelenik meg a lelki szemei előtt. Hát kapcsolat lenne az ilyen?! Amúgy a srác véletlenül elszólja magát, hogy szereti Chanelt, haha. De ez az egész mind hiába, mert újra csak szakít az Egyessel. Chad olyan, mint a kőszikla! És mi ezért szeretjük.

A leszbi KKT-s összefut a felvonuláson a Hármas Chanellel. Igazából rövid kis közjáték ez, ami arra jó, hogy közeledjenek egymáshoz, de egyelőre még nem gabalyodnak egymásba. De ami késik, nem múlik.

vagolap-4_2.jpg

A dékán beszédet mond ezen a gyűlésen, igyekszik megnyugtatni a diákokat, hogy a nyomozás folyik továbbra is a fűnyírós áldozat ügyében, Boone miatt meg nem kell parázni, mert saját torkát vágta el, szóval nyugi. Továbbá nem létezik a Kampusz Krampusza sem, nincs sorozatgyilkos, és az egyetem soha nem volt még ilyen biztonságos, mint most, amikor naponta két diákot kinyírnak. Itt derül ki amúgy, hogy miért mászkál mindenki vörös ördög ruhában az egyetemen: mert tényleg ez az egyetem kabalafigurája már 80 éve, nem Pete kamuzott. De mivel mostanság elég veszélyes lett ilyen jelmezben mászkálni, hiszen könnyen tökön lőhetik az embert sokkolóval egy szupermarketben, ezért az egyetemnek új kabalafigurája születik: Tölcsi. Ez egy tölcsér fagylalt, és valami olyasmi miatt lett kabalafigura, mert egy helyi gazda alkotta meg a lágy fagylaltot hínár felhasználásával.

Grace, Zayday és Denise annyira belelendültek a nyomozásba, hogy elmentek Kettes szüleihez, akik egy bazi nagy kastélyban laknak. Az utazás nem volt haszontalan, ugyanis kiderül, hogy 1. Kettesnek alkoholproblémái voltak, 2. visszatérő vendég volt a rehabon, és 3. kavart Chaddel.

vagolap-5_2.jpg

Az egyetemnek viszont új tanára van: Grace faterja, aki filmelemzést tanít. Ugye, emlékszünk: úgy próbál meg vigyázni a lányára, hogy kérte, vegyék fel az egyetem állományába. Grace persze hülye és az egész diáksereg előtt balhét csap, hogy az apja, aki irodalomtörténész, csak azért tanít itt filmtudományt, mert megnézte a lánya órarendjét, és óra közben vigyázni akar rá. Az első órán a helyzethez illően a Texasi láncfűrészes gyilkost vetíti le a diákoknak.

A vetítésen megjelenik Gigi is a 90-es évekbeli ruháiban, aki azzal hívja randira Grace faterját, hogy polgárőrséget szervez, és hogy „járőrözhetnének együtt”. Romantikusabbat el se lehetne képzelni. Mondjuk a fater megmenti azzal a dolgot, hogy meghívja salátázni a csajszit, úgyhogy így már kezd emberi formát ölteni a randi. A nagy romantikának a dékán berobbanása vet véget, aki megkérdezi, milyen volt a fickó első napja az egyetemen, de hogy miért jött valójában, nem tudni. Lehet, ő is a fickót akarta felszedni, csak beelőzte őt Gigi.

A Tölcsi-jelmezbe bújt 150 centis srác marha jól érzi magát ebben a szerepben, állítólag annyira népszerű a kabalafigura, hogy egész nap kefél. Az egyetemista lányok az óriásfagylaltokra buknak. A nagy vigalomnak az vet véget, hogy az Ördög kicsit morcos lett, amiért már nem ő a kabalafigura, úgyhogy egy láncfűrész igénybevételével lenyakazza a srácot.

vagolap-6_3.jpg

Nyakmerevítős barátnénk belopózik Egyes gardróbjába és felpróbálgatja a bandavezér ruháit, meg szagolgatja őket. De hát persze pont látja ezt az egészet Egyes is, akinek  - saját bevallása szerint - olyan ez a gardrób, mintha a második vaginája lenne, így hát tökéletesen érthető, ha nem örül neki, hogy valaki nyakmerevítővel motoszkál benne. A Nyakmerevítős igazából ért a Chanel nyelvén, mert először Carl Lagerfeldről kérdezgeti, aztán előhozakodik azzal, hogy ő mindig is divathölgy szeretett volna lenni, csak gerincferdülése lett, amitől megállt a fejlődése, és hát ezért a nyakmerevítő. Chanel egyből rájön, hogy ki tudná használni ezt a ziccert, ugyanis, ha valamennyire is vállalható csajt tud faragni a Nyakmerevítősből, akkor máris eggyel kevesebb ciki lány van a KKT-ben, ergo egy tyúklépéssel közelebb kerül Chadhez.

A dékán és Gigi együtt teniszeznek, mondjuk a dolog szépséghibája, hogy Gigi nem tud teniszezni, de nem is ez a lényeg. A dékán ugyanis még mindig nem veszi komolyan ezt a sorozatgyilkos-dolgot, ezért úgy gondolja, hogy ha nincs is gyilkos, arra azért jó ez az egész pánik, hogy eggyé kovácsolja a csajcsapatot. Úgyhogy ennek az egységnek a fokozására azt a tervet eszelte ki, hogy ő és Gigi beköltöznek a villába mindenki legnagyobb örömére. Ja, és mellesleg jelzi, hogy Gigi kopjon le „a pasijáról”, akivel „szinte már egyek”.

vagolap-7_2.jpg

Ahogy lehetett előre tudni, Hármas mégis meglátogatja a leszbi KKT-t a szobájában. Hármas lelki társa szeretne lenni a Leszbinek (na persze), úgyhogy rögtön el is mesél neki egy titkot. Az anyja ugyanis egy igazi elmebeteg, ufókkal társalog, meg minden, és levelezgetni kezdett a börtönben ülő Charles Mansonnal, aztán bejárogatott hozzá házastársi papírral, és íme, itt a bejárogatás gyümölcse: Hármas. Szóval Hármas részben a pszichopata Charles Manson lánya, ami nem egy jó pont ezekben a vészterhes időkben. A Leszbitől meg azt szeretné, ha az alibit nyújtana neki a következő gyilkosság idejére, legyen az bármikor és bárhol.

Közben kiderül, hogy Chaddel igazából nemcsak a Kettes kavart az Egyes háta mögött, hanem az Ötös és a Hármas is. A témát nem tudják igazán kivesézni, mert épp megjelenik az Egyes a kipofozott Nyakmerevítőssel, aki kicsit bizonytalanul jár a keret nélkül, viszont tényleg dögösen néz ki. Innentől ő a Hatos Chanel, amivel jól ki is borítja Ötöst, merthogy újoncból nem is lehet Chanel, meg majd beöntés közben foghatja az Egyes haját, ami olyan kitüntetés, amit mi el sem tudunk képzelni. Így hát minden adott hozzá, hogy belekezdjenek a Kokain vagy dildó nevű remek játékba, amikor betoppan a dékán és Gigi, akik ugye innentől beköltöznek a házba. Oké, kokain és dildó megúszva.

vagolap-8_1.jpg

Chad gyűlést tart a debil golfklub tagoknak. Igazándiból kapisgálják, hogy valami nagyon nem stimmel Boone halálával, de teljesen rossz helyen tapogatóznak, hiszen azt hiszik gyilkosság volt. Mi meg ugye tudjuk, hogy nemhogy nem öngyilkosság volt, de meg se halt. És ha már megölték, akkor nyilván a Vörös Ördög volt, úgyhogy Chad ellencsapást javasol. A briliáns terv a következő: 1. belövik magukat, 2. baseballütőket ragadnak, 3. kimennek az utcára és üvöltözik a Vörös Ördög nevét. Igazi, Chadhez méltó terv!

És hoppá, itt a kibékülés. Grace beállít Pete-hez és előadja új elméletét, miszerint Chad a gyilkos, mert az összes csajjal dugott, ergo tárgyként tekint a nőkre, ergo szociopata, ergo simán lehet sorozatgyilkos is. Amúgy a gondolatmenet tök oké, csak Chad még ahhoz is túl hülye, hogy embereket gyilkoljon. De hát minden nyomozás nehéz. Grace szerint a következő lépés, hogy kinyomozzák, hogy ki volt a baba, aki 20 évvel ezelőtt a kádban született, és ha fiú volt, akkor biztos Chad a gyilkos.

Pete is nyomozott egy keveset. Ő konkrétan megtalálta az egyik volt kappás lányt, aki jelen volt anno a szülésnél. Nem is lakik messze, mindössze 6 órányira, ami barátok között is 300 kilométer. El is indulnak az éjszaka közepén.

vagolap-11.jpg

Chadék tényleg veszélyes erőt képviselnek, ugyanis a portyázásuk során máris megtámadtak egy tűzcsapot és egy piros autót, ugyanis mindenre lecsapnak, ami vörös. De bármennyire is agyatlan a terv, végül a Vörös Ördög valóban megjelenik, méghozzá az ebben a részben használt láncfűrésszel. A probléma csak az, hogy egyből két Vörös Ördög is előkerül. Ez persze teljesen összezavarja az eddig se IQ-ban erős csapatot. Hát igen, egy láncfűrészesre baseball ütővel támadni elég reménytelen vállalkozás, a srácok kezében csak csonkok maradnak az ütőkből. Az egyik Ördög földre küldi Chadet, és már éppen fűrészelné le a végtagjait, vagy a fejét, amikor a csetepaté közepette az egyik srác észreveszi, hogy Chad bajban van. Meg akarja menteni a górét, de ehelyett az Ördög megszabadítja először az egyik, aztán a másik karjától.

Zayday épp hazafelé baktat, amikor megáll mellette Denise, beinvitálja a kocsijába, majd megbilincseli, mert az a fixa ideája, hogy Zayday a gyilkos. Denise különböző, teljesen agyament bizonyítékokat mutogat, de a végére hagyta a legütősebbet: láncfűrész Zayday ágya alatt. Persze, ha tudná, hogy ha tényleg ez lenne a bűnös eszköz, akkor most csurom vér lenne, hiszen pont az előbb vágtak le vele két kart. Denise végül elengedi a csajszit, mert jól is néznénk ki, ha a sorozat következő epizódjaiban nem szerepelne.

vagolap-12.jpg

Wes és Gigi salátarandija egész jól sikerült, azt leszámítva, hogy a dékán is velük vacsorázott. Csakhogy vacsi közben a fater rájön, hogy Grace meglógott, úgyhogy felpattan és a keresésére indul. Gigi meg az elmebeteg dékán pedig nyugovóra térnek. Munsch dékánnal persze nemigazán lehet egy szobában aludni, mert csak úgy tud elaludni, ha mindenféle zörejeket hallgat közben. Így hát Gigi le is menekül az alsó szintre, a kanapéra aludni. Az alvásból nem sok lesz, mert már megint felbukkan a Vörös Ördög, és most épp Gigit akarja kinyírni. Szerencsére Wes, aki kint dekkol autójában, meghallja a sikoltozást és gyorsan a segítségére siet. De rövid csetapaté után az Ördög szőrén-szálán eltűnik, csak a láncfűrészt hagyva maga után, tele DNS nyomokkal, amiket persze nem fog megvizsgálni senki, mert akkor rögtön kiderülne a gyilkos, és hát kinek jó az? Ezzel még nem ér véget ez az epizód, ugyanis Wes meggyanúsítja a dékánt, hogy ő a gyilkos!

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása