Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Quantico 1x06 - God.

2016. szeptember 22. 13:00 - Scott Pilgrim

A jelenben indítunk, Alex Shelby-t próbálja rávenni, hogy beszéljen Calebbel, de kiderül, hogy Quantico óta nem beszéltek egymással. A hírekben közben egy felvételt mutatnak Alexről, amin egy dobozt cipel, az FBI szerint a detonátort, valójában nem. Továbbá egy térfigyelő kamera felvételét is mutatják róla, erről beugrik neki, hogy így akár bizonyítékot is találhatnak Caleb ellen, úgyhogy felhívja Ryant. A beszélgetés után elmegy Ryan tusolni, Natalie pedig megnézi a telefonját és látja, hogy Liammel beszélt. Bemegy mellé a tus alá szexelni. Innen váltunk a múltra, amikor még ugyanezt Alexszel csinálta. Shelby Calebbel kavar, Nimah és Simon pedig kezd egyre jobb kapcsolatot kialakítani egymással. Kiderül, hogy kiengedték Miranda fiát, amitől eléggé stresszes, akiről kiderül, hogy iskolai lövöldözést tervezett és azért tartóztatták le. Közben mint minden epizódban, újabb vizsga közeleg, ezúttal a megfigyeléssel kapcsolatos, szóval újfent párhuzamban van a jelennel, de a feladat még nem derül ki. Ugrunk ugyanis a jelenbe, ahol Ryan hívja, hogy csak bizonyos engedéllyel férhet hozzá bárki a felvételekhez, a rossz hír, hogy hozzáférése egyedül pont Calebnek van, akinek szárnyal a karrierje, és befolyásos kapcsolatai vannak. Például az apja, aki vezető ember az FBI-nál.

vlcsnap-2016-09-21-18h20m19s335.png


Főcím után kiderül, hogy Caleb nem igazán ápol jó kapcsolatot az apjával, és az apja sem igazán örül, hogy együtt kell dolgoznia a fiával. Simon közben kitalálta a megoldást: felrak egy programot Caleb gépére, onnantól pedig Alex mindent fog látni, ami Caleb gépén történik. Visszaugrunk a múltba, a diákoknak választaniuk kell egy megfigyelő vagy lehallgató eszközt és meg kell tudniuk valakiről egy infót. Közben Alex és Shelby kitárgyalja egymás közt a Ryannel és Calebbel való kavarást, amitől Nimah értetlenkedni kezd. Ryan Simonnak arról beszél, hogy vannak titkai, amit lehet meg kéne osztania Alexszel, Simon azt tanácsolja, hogy mindenképpen tegye meg. Liamn haverkodni próbál Miranda fiával, amíg Miranda dolgozik, de nem igazán fogadja jól a közeledését. Kiderül, hogy viszonya volt az anyjával, amíg az még házas volt, a srác apja meg meghalt, így nincs igazán jó véleménnyel Liamről. Közben kiderül, hogy randija lesz Shelby-nek valakivel, aki nem Caleb, amitől Caleb féltékeny, Natalie pedig azt tanácsolja neki, hogy tudja meg, hogy kivel és válassza szét őket. Simonról közben mindenki úgy tudja, hogy Elias-szel jár, de igazából nem, Raina pedig érzékeli, hogy tulajdonképpen randira hívta őt, gyorsan visszarohan a szobájába és közli Nimah-val, hogy ez szabályellenes, úgyhogy cseréljenek és utasítsa vissza helyette.

vlcsnap-2016-09-21-18h20m33s339.png
Liam közben rájön, hogy Miranda megfigyeli a fiát, és leteremti, hogy ha rájönnek erre, akkor megjárhatja. Ettől Miranda bepöccen, és változtat a diákok feladatán: nem egymásról kell kideríteniük dolgokat, hanem róla személyesen és őt kell megfigyelniük, meg mindenkit, akivel kapcsolatba kerül, ha nem derítenek ki róla semmit, buktak. Ugrunk a jelenbe, Simonnak pedig sikerül telepítenie a programot Caleb gépére, így most már Alex is látja azt, amit ő. Vissza a múltba, beindul a megfigyelés, Caleb pedig szurkálódni kezd Shelby-vel, hogy tudja, hogy kivel jár és féltékenykedni kezd. Nimah nem éppen rázza le Simont, sőt, közli, hogy lógjanak el az óráról és beszélgessenek valahol máshol, majd ír egy sms-t Raina-nak, hogy kopogni fog az ajtaján Simon. Közben Natalie közli Calebbel, hogy egy idióta, mert ő jár Brandonnal és nem Shelby, szóval leégette magát a szőke lány előtt. A csapat kezdi kapisgálni, hogy, Miranda nemrég szabadult fiával lesz kapcsolatban a dolog. Liam közben szembesíti a kölyköt, hogy az iskolába jár a lánya is, ami ellen lövöldözést tervezett, persze mindezt az osztály lehallgatja. Ugrunk a jelenbe, Alex nézi, amit Caleb, gyanússá válik, hogy túl gyorsan pörgeti, mintha nem is őt keresni a felvételeken, majd feltűnik, hogy valamit törölt a felvételek közül. Felhívja Simont, hogy csalja el a gépétől, Simon azt mondja, kap egy percet, addig kell a lombtárból a saját gépére helyeznie a felvételt, hívja Ryant. Hívja Ryant, Natalie látja a telefon kijelzőjén, de feltűnik neki, hogy bár felveszi Ryan a telefont, a másik szobában van Liam és éppen nem telefonál, szóval gyanút fog.

vlcsnap-2016-09-21-18h21m18s694.png
Ugrunk a múltba megint, Liam épp elhagyja a házat, feltűnik neki Ryan, és elkezdi számon kérni. Elkezd arról beszélni, hogy a feladata, hogy megfigyelje Alexet, véget ért már, és kérdőre vonja, hogy mit keres itt, csakhogy ugye ezt Alex hallja, Ryan le is cseszi Liamet, hogy lebuktatta a saját akcióját, és amúgy Miranda-tól kapták feladatként, hogy figyeljék meg és hallgassák le őt. Alex nem fogadja jól a hírt, de látja az ablakon kimászni Miranda fiát. Követni kezdi. Raina közben Simonnal beszélget a szobájában. Simon bevallja, hogy nem meleg, aztán smárolni kezdenek. Közben Caleb és Shelby megbeszélik a nézeteltéréseiket, hogy marad minden, ahogy volt, kavarnak, de semmi komoly, mert a feladataikra kell koncentrálniuk, viszont többé nem hazudnak egymásnak. Ugrunk a jelenbe, Shelby nagyon nem akarja, hogy kiderüljön, mit törölt Caleb és meg is van az oka. Alex megnézi a felvételt, kiderül, hogy egy családi dráma van a felvételen arról, hogy az apja megcsalja az anyját, majd Caleb elkezd rákeresni a gépén az apja arcára a felvételek közt, és megtörténik a nagy leleplezés számára, hogy kivel csalja meg az apja az anyját, aki nem más, mint – dobpergés – Shelby. Viszonya van az apjának Shelby-vel. Hoppá. Caleb pedig nem azért volt a közelben, mert robbantott, hanem azért, hogy leleplezze az apját, de akkor még nem sikerült.

vlcsnap-2016-09-21-18h21m37s997.png
Ugrunk a múltba, Miranda fia pont az iskola előtt áll, Miranda mögé kerül, számon kéri őt, hogy még mindig olyan, mintha börtönben lenne, hisz folyamatosan megfigyeli őt. Miranda megragadja, hozzányomja a kerítéshez, és közli vele, hogy ideje felnőnie, mivel ő az oka annak, hogy egyáltalán kijöhetett a javítóból, ugyanis megtalálta az egyik jegyzetet, ami miatt egész életében börtönbe kerülhetett volna, nem csak javítóba, de elégette és nem jelentette. A fia azzal vádolja, hogy most attól retteg, hogy akkor hibát követett el, míg Miranda mondja, hogy attól, hogy nem lesz az az ember, aki szerinte lehetne, könnyes ölelkezés és békülés. Közben Alex számon kéri Ryant, aki bevall mindent, végül abban maradnak, hogy Ryan soha többé ne szóljon Alexhez és örihari van. Ugrunk a jelenbe, Shelby és Caleb találkoznak, kiderül, hogy Caleb egész életében azt kapta, hogy sose lesz olyan jó, mint az apja, de Shelby elhitette vele, hogy talán mégis, erre összejön az apjával. Vissza a múltba, Alex szobát cserélt Natalie-val, hogy ezentúl ne vele fusson össze a fürdőszobában. Simon meg benyit random az Amin ikrekhez és látja mindkettőt, amitől összezavarodik, pici dulakodás alakul ki, beüti a fejét és elájul. Ugrunk a jelenbe, Natalie jelenti Liamnek, hogy szerinte Ryan segít Alexnek, közben Caleb a felvételeken megpillantja a pályaudvar közelében, ahol a robbanás volt, az egyik Amin ikret, napokkal a merénylet előtt. Szóval most ők a leggyanúsabbak. A múltban ér véget az epizód, Simon bezárva kiabál, Nimah meg az ajtó előtt áll.

Címkék: quantico
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása