Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x23 - VV Dina budin csókos, barátian verekedős, kőkeményen kiválasztós pokoljárása (18+)

2016. szeptember 19. 08:51 - sixx

screenshot_1.png

Anikót a gonosz stájliszt egy, a legutóbb szegény Lemmyn látott német harckocsizó-egyenruhára kísértetiesen hajazó mentébe és bőrnadrágba öltöztette, szemüveg ezúttal nincs, oda az intellektus, sóhajthatnánk, ha nagyon gecik volnánk. Anikó komor, balhé volt, meg annak következménye.

I. felvonás

A kibaszott gyerekhétnek ugyan részben vége, de a gyerekek felnőttek, és visszadobták őket, ami mostanra nem igazán vicces már, bár az, ahogy Attila és Soma hugyoztatja a műfiát, azon lehet röhögni kicsit, ha más nem, azon, hogy Attila szerint a gyereknek kukaca van. Elnézve ahogy fogják ezeket a műanyag babákat, hamarabb bíznék rájuk egy önkormányzatot, mint egy iskolás korú gyereket. Micit az öltöztetésben a saját csöcsei zavarják, Dinát a zuhanyzásban a műfia, meg a budiból a saját lányát kihurcigáló Zsanér. Este mesét kell mondani, Evelin svábbogárnak hívja a gyereket, Vivi meg kurvára nem bírja, hogy nincs babaágy, és kénytelen a gyerekkel együtt hálni. Ez az egész a tévében még unalmasabb, mint leírva egyébként.

A gyerekek kapnak szexuális felvilágosítást is. Ilyet:

  • Megtanuljuk, mi van a lábad között. Egy nagy fasz. (Soma)
  • Már te is észrevetted, hogy amikor tetszik egy lánya, akkor a gatyádban történik valami. (Lóri)
  • ...ehhez az kell, hogy az anyu lába közötti babakijáróba belemenjen apa babakulcsa. (Zsolti)
  • Apád nagy gengszter, mehetsz hozzá minden kéréssel. (Mici)
  • Átadom neked a nyelvkatrinát, amitől elájulnak a lányok. Visszajáró vendégeid lesznek.(Attila)
  • Ha nem védekezel, elkaphatsz mindenféle baktériumot, mint például a gomba, és lerohad a kis pöcsöd. (Soma)
  • Meg fog foganni benned, ha minden jól megy, egy kisbaba. (Zseni)
  • A babakaput csak annak szabad kinyitni, akit igazén szeretsz. Nem mint anyád, aki elmegy egy szórakozóhelyre, és...na mindegy. (Zsolti)

És ha nem megy jól, Zsenikém, akkor mi a faszom fogan meg benned? Alien? Zsolti beszólása viszont nagyon jó volt, szépen lassan felzárkózott Soma és Dina mellé, mint kedvenc játékosom.

II. felvonás

Soma és Tivy, akiknek összesen csak azért van 3,5 agysejtjük, hogy ne szarják körbe az udvart, azt hiszi, hogy az ő vicceskedésük mindenkinek bejön, és ha valakit szívatnak, az mindé, minden körülmények között benne van a mókában. És amikor Dina hason fekve, frissen mosott hajjal eszik a kanapén, úgy gondolják, hogy kibaszott viccesek, ha a babzsákokat a csajra pakolják, majd ráülnek, és fentről a gedvás lábukat a műkörömveszteség és dugáshiány miatt eleve sík idegbeteg Dina fejére rakják. Nem volt jó ötlet, Dinában egy ponton elpattan valami, feláll, és ráver Tivyre.

Namármost.

Az álmoskönyv és a vellaszabályzat szerint a másikat ütni nem kóser, és kizárással jár. Ezt megtapasztalta az Olivért grapefruittal és vizespalackkal hajigáló VV Zsuzsi és a VV Vikiről a pólóját leszaggató VV Simon is. Dina ráadásul nem is állt meg Tivynél, hanem Somának lekevert egy nyakast, mert a haja és a büdös láb érintkezése skandalumként érte. Ha az elsőért nem is, de a másodikért simán ki kellene vágni a picsába, mert szabál, de a szerkesztőknek úgy kell a elmebeteg pultoscsaj, mint egy falat kenyér, eleve ugye az egyik kúrófaktor (ha már Mici saját bevallása szerint bevarrta a pináját) másrészt meg két lábon járó konfliktusforrás, olyan, mintha VV Évát és VV Izát kereszteznék egy nagyon kialvatlan rozsomákkal. És az ilyen karaktereket nem lehet csak úgy kibaszni a villából.

Miután azonban a Somának lekevert nyakleves után mindenki (leginkább a szenvedő fél) szörnyülködik, hogy baszki, ez azért komoly volt, a póverdbáj egyetlen, kézzelfogható jeleként leveleket aláíró Big Brother papíron tudatja velük, hogy két lehetőség van: vagy megszavazzák, hogy Dina maradjon, vagy azt, hogy a nézők döntsenek a sorsáról. Dina összeomlik és kimegy cigizni a rémesen szarul megépített, és az esőzés alatt beázó tető alatt álló kanapén, de úgy remeg a keze, hogy alig bírja szívni a cigit. A műkörmei viszont tényleg elképesztő állapotban vannak, nem lehet ezeket letépni valahogy? A szavazáshoz Tivy hoz egy táblát és végig azt hajtogatja, hogy ez egy faszság, mer' jáccásibúl vót, meg negatív. Mindenki amellett van, hogy Dina maradjon, van aki szívből szeretné (Lóri, Tivy), mások (Evelin, Zsanér, Mici, Dávid) meg azért, mert ne így essen ki, hanem párbajban, ami menten elő is vezeti a műsor második felét, a kiválasztást, de ne szaladjunk ennyire előre. Dinát behívják, fellélegezhet, de csak idegesebb lesz, és hüppög.

Ez egyébként kurva nagy hiba volt a szerkesztők részéről, Dinát ki kellett volna baszni a picsába.

III. felvonás

Bulika. Mi más. Kell az ilyen, a feszkó oldására. Anikó szegény nem tud konferálni, és nem úgy néz ki, mint aki fejlődik. Jó, Soma sem idén lesz MTA-tag:

A lábaim úgy táncoltak, mint egy puskaágyú... puskagolyó. Tüzelt alattam a talaj.

Dina alatt is tüzelt valami, az alkohollal hajtott pina, már elnézést, de hát ha valaki már a meleg lakótársra is rágrindol, és a budin ülve fogdossa Soma farkát, majd smárol vele, és Lórin szimulált szopást hajt végre, az baszos állapotban van, ez van. És mint minden ilyen dzsembori alkalmával, megint a nők esnek szét ordenáré- ribanc-darabokra, amit Soma, Krisztián és Tivy is megjegyez, nekem meg eszembe jut Zsóti két nappal ezelőtti üvöltözése, hogy ő azért buzi, mert ilyen nők vannak a földön, mint a vellalakók. Lórit kurvára zavarja, hogy a csaja bevette a kurvatablettát, és ha kint lennének, már otthagyta volna a gecibe. Zsanér is nedves bugyira issza magát és évődik Tivyvel, aki tán egy órája sem volt, hogy lekutyázta vagy hatvanadjára, hiába, a szerelem süket is. És ebből lesz valami hiríg, amit tegnap este amikor néztem a műsort, nem nagyon értettem, de nem mondhatnám, hogy most jobban képben vagyok. Zsani aszongya, ő dugni akar Tivyvel, és ha kell, akkor inkább kimegy a vellából, de dugjanak. Hogy ez mennyire segíti elő az aktust nem tudom. Ééééés megjön Mici, aki megint őszinte luvnyára itta magát, és galuskásan magyaráz Tivynek és Zsanérnak:

Tivy, mondja, te egy csupaszív ember vagy és szerelmes vagy Zsanérba, leszarom, nem érdekel, és Zsanér nem Brigike, és nem kell neked plasztikcica, vagy nem tudom, nyuszi.

Tivy nem érti mi a fasz van, én sem. Zsanér kimegy, Tivy meg aszongya, ő nem szerelmes Zsanérba. Mici meg aszongya, hogy Zsanérral volt valami, ő tudja, mert Zsanér aszonta. És közben a nyuszi szót a törvényesen engedélyezettnél hatvanszor többször használja. Mici az a fajta részeg ember, akitől menekülök, mert iszonyatosan idegesítően gyökér, és nem fogja be a száját egy pillanatra sem. Tovább osztja Tivyt, majd, ahogy a részegek szokták, kiszáll a beszélgetésből egyszer csak, és Vivinek mondja tovább, hogy Tivy szerelmes Zsanérba. Dina közben bugyi nélkül twerköl Zsótin, de legalábbis úgy, hogy a bugyiból kilógnak az alkatrészek, mert ki kell blőrözni.

Tivy, Krisztián és Soma igyekeznek a botrány zavaros szálai között rendet vágni a nyugiban, Tivy végső következtetése, hogy Zsanér le akarja járatni, és nem is jön be neki, nem az ő kategóriája, de itten bezártság van, és végül is csak egy pina, na. Ééééééés a végén kiderül, mi a lényeg: Zsanér aszonta Evelinnek, hogy Tivy szétujjazta, és ez nem felnőttes viselkedés. És Tivy mostan halálosan ellenséges lesz Zsanérral, és Vivit beszervezve igyekszik többszörös jelrakást abszolválni Zsanér kárára. Később a mosókonyhában szembesítés van, Tivy szerint az ujjazás magánügy, meg eleve, Zsanér pont nem olyan, mint a kinti csaja, és Vivit viszi ki (TAKTIKAI FÉLREVEZETŐ BESZÓLÁSGRÁNÁT), és nem értem én ezt már, de nem is érdekel, pont úgy, mint Zsanért sem, aki csak ül, és leszarja már ezt az egészet. Tivy megy az infó után, Evelin, te mit pofáztál? Kinek? Én? Senkinek! Micinek? Nem! Zsanér mondta el! Tessék, lehet megfejteni, szerintem Mici a ludas.

Epilógus

Vasárnap van, kiválasztás történik a vellában. Ez ugye nagyjából 12 perc, de 60 van rá, úgy meg pláne, hogy Anikó nem tudja kézben tartani az eseményeket, és folyamatos csúszás és keresztbepofázás van, meg a kismillió kisfilm, ami ilyenkor szokásos, és amitől Zsóti a falnak megy kis híján, mert úgy néz ki a szélesvásznú tévében, mint a telefosott búvárruha, és ez a legnagyobb baja természetesen, nem az, amit mondott és ahogy. Félórán át tart a kínlódás, én érzem magam szarul közben, pedig Soma szerint hasonlított rá a műanyag gyerek.

screenshot_45.png

Végre kiválasztás. Dávid Dinára rak, mert tartozott neki ennyivel. Dina a magánéletére tett megjegyzések miatt visszaadja a kölcsönt, 1-1. Krisztián azért jelel, mert az illető a barátját megbántotta, az illető Mici. 1-1-1. Vivi arra rak, aki csontig sértette, Tivy. 1-1-1-1, taktika sehun, csak az érzelmek, megbántottál, kurvaanyád. Mici azért rak, mert az illető megroppant, és ez lesz neki a figyelmeztetés, Dávid. Na, 2-1-1-1. Anikó belepofázik a dologba, az idő megy, lesz még ennek böjtje. Tivy háromszor is változtatott véleményt, de nem tud megbocsátani, és Micire tesz. 2-2-1-1. Anikó megint pofáztatja Micit, eszem megáll.

screenshot_49.png

Soma azért tesz, mert konfliktusa van, Zsanér. 2-2-1-1-1. Zsóti jön, ő egy anyázós konfliktus miatt majdnem Micire tesz, de azért pakol Zsanérra, mert az azt mondta, hogy feladja. 2-2-2-1-1. Zsanér Dinára rak, mert rühellik egymást és vetélytársak. 2-2-2-2-1. Attila szereti a családját, mondja, és arra tesz, akivel annak idején volt egy vitája, és azóta sem beszélnek. Dina. 3-2-2-2-1. Lóri értelemszerűen Dinára nem tesz, de a Dinát bántókra igen, Mici. 3-3-2-2-1. Evelin gyön, Anikó hajtja, ne pofázz, ne indokolj, jelölj már, Evelin Dinára tesz, mert nem jönnek ki egymással. 4-3-2-2-1.

screenshot_51.png

Na, a párbajt csúsztatva kell majd adni, ha nem akarnak 50 milliót fizetni a csicskagecizésért.

És a végére Zsóti önfaszszopása, csak korhatárral. Spoiler: Zsótinak akkora fasza van (21 centi), hogy a tetejit be tudja kapni.

Címkék: 18+ vv8
685 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pomac 2016.09.19. 23:17:18

@pávör dragonfruit: nem kétséges hogy ki az értelmes szerintem :D ,fogadok hogy ez a tivy rájátszik bent ,mert tudja hogy kinn neki szökne a málna :D

ascii 2016.09.19. 23:17:47

3 hétig jártak, és feleségként meg családanyaként vizionálja magát... ez miben van ez a nő?

genevieve 2016.09.19. 23:17:58

babaprojekt??? akkor mikor tivy azt sem tudja, hogy hova teszi be a farkát?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.19. 23:18:02

Mit kell ezt ragozni? Kamera előtt szexelésben is van közös pontjuk. Pont. Lyuk. Zene. Zene.

naezjó... 2016.09.19. 23:18:22

Brigiről hang nélkül simán elhinném, hogy Zsótit váltja a színpadon.

pomac 2016.09.19. 23:18:44

@Schlomo Goldberg: majd előkotorja valaki úgy is :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.19. 23:19:13

@Mók_Ica: Gondolj bele, hányszor tüzeltek már rá, hogy ne lenne leharcolva?

2016.09.19. 23:19:25

Pornoskancanak Tivy a masik fele. Hat van akivel nem szeretnek masik fel lenni...

Schlomo Goldberg 2016.09.19. 23:19:29

@Mók_Ica: persze, keresnék tóla egy minden lyukban egy fekete fasz képet, tivike facebook oldalára

genevieve 2016.09.19. 23:19:45

és most a csaj megnézheti tivyt akcióban:-)))

agimano 2016.09.19. 23:20:03

én tudom a művésznevét

Mók_Ica 2016.09.19. 23:20:33

hmmmm.... Tivy és Brigi ugyanolyanok???? csicskagecikutyakuss??? Au be is könnyezik ezen a romantikás kapcsin.... és hirtelen az arcába nyomja Tivy és Zseri paplan alatti szökik a málnáját.... pfffff..... zene: such a shame..... sírok :))))))))))))))))

2016.09.19. 23:20:46

@pomac: Hehehe hat de nezd meg h onkent ugranak alà a kancak lasd most is zseri matat hogy megdugja.

genevieve 2016.09.19. 23:21:15

egyébként bent a hálóban mindenki süket, hogy nem hallanak semmit tivy akciójából?
soma meg ráadásul mellettük is alszik...

naezjó... 2016.09.19. 23:21:39

ujj-értelem, hogy Zseriben 1 hibát látok, Tyvit.

ascii 2016.09.19. 23:23:42

nagytotálban brigi feje, degecik :D

2016.09.19. 23:23:46

@ascii: @Commodore: Nnna az ogresèrò hùzza a kèpèt a vègèn mèg sírni is fog itt nekünk.

genevieve 2016.09.19. 23:23:52

aunak most mondjk a fülére, hogy sóhajts, sóhajts, még , nagyobbat:-))

pomac 2016.09.19. 23:24:06

@pávör dragonfruit: de ide nem is a normálisak jelentkeztek :D

Commodore 2016.09.19. 23:24:16

Kiafaszom hegedül a háttérben?

2016.09.19. 23:24:32

@genevieve: Ezt sosem èrtettem...

genevieve 2016.09.19. 23:24:49

@Commodore: arra nem kell 24/48-as tabletta:-)

Schlomo Goldberg 2016.09.19. 23:24:51

Művésznő bekönnyezett.

Mók_Ica 2016.09.19. 23:25:02

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: valóban :)))

@Schlomo Goldberg: csak mert kedves vagy... :))))

@genevieve: és most együtt sírnak Auval..... én is sírok..... de én ezen röhögök....

2016.09.19. 23:25:13

@pomac: mondasz valamit :D

Schlomo Goldberg 2016.09.19. 23:25:23

@Commodore: győzikének valamelyik rokona lehet

genevieve 2016.09.19. 23:25:33

@Commodore: arra nem kell 24/48-as tabletta:-)
jajj szegény tivadar meg lett erőszakolva zseri által.....by brigi:-)

MacákékIcukája 2016.09.19. 23:25:48

Fuj ez csaj egyebkent tok csufi a Zserihez kepest

ewita 2016.09.19. 23:25:50

na zselé a hibás! a szingli csaj,nem a faszija akinek csaja van!

2016.09.19. 23:26:16

Na eridj haza ogrehajù ezert kar volt befaradni a studijóba

pomac 2016.09.19. 23:26:39

@Schlomo Goldberg: lehet örömkönnyek voltak mert megszabadulhat tőle :D

pávör dragonfruit (törölt) 2016.09.19. 23:26:44

@ascii: patakokban folyik

genevieve 2016.09.19. 23:26:46

na és au ma este jól megvigasztalja a gyászoló özvegyet:-)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.19. 23:26:47

Ezt a Such a Shame-et az RTL KLUB ugye magának játssza?

Mók_Ica 2016.09.19. 23:26:59

ez kabaré volt :))))

WICKEDWITCH 2016.09.19. 23:27:16

Kivételt tettem a bv-vel, ha Au nem ugrál és ordibál, akkor el lehet viselni. Szóval jól értettem, hogy a csaj azt mondta, hogy "babaprojekt", meg eljegyzés, aztán meg azt, hogy most kell még megismerniük egymást? Aztán meg azt, hogy a másik fele? Honnan tudja, ha még nem ismerik egymást?

MacákékIcukája 2016.09.19. 23:27:17

Bocs, javitom magam. Iszonyu a sminkje es a haja. Egyebkent hulye is, Zserire haragszik a sajat pasija helyett :D

Mók_Ica 2016.09.19. 23:27:57

@ascii: én igen.... de a röhögéstől....

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.19. 23:29:23

@genevieve: Soma most került a legközelebb a dugáshoz a villában és még fogadnia sem kellett hozzá.

pomac 2016.09.19. 23:29:25

@MacákékIcukája: meglátásom szerint nem, zseri nem szebb ,de ez csak az én véleményem :D

Stuart 2016.09.19. 23:29:33

Ez már zene:) De ez a széria még mindig elég gyenge vagy nem tudom fura. Dinával lesznek még gondok :D

WICKEDWITCH 2016.09.19. 23:30:09

@MacákékIcukája: Az emberek hajlamosak a harmadikra haragudni. Szerintem is hülyeség.

MacákékIcukája 2016.09.19. 23:30:28

@Commodore: @pomac: sztem szebb az arca, nem kellene kozonsegesen beszelnie - az rontja le az osszkepet

Mók_Ica 2016.09.19. 23:30:32

@MacákékIcukája: @ewita: mindig a másik nő a hibás..... a faszik csak hagyják magukat.... aham.... pffffff

@genevieve: hááááát.... egészségére :))) mindkettőjüknek :)))

busifa 2016.09.19. 23:30:44

@genevieve: ennek a sutyeràknak minden lyuk egyforma, meg az is mindegy neki, hogy épp ki tartozik hozzà

pávör dragonfruit (törölt) 2016.09.19. 23:31:09

@genevieve: tuti

MacákékIcukája 2016.09.19. 23:32:50

@ewita: @WICKEDWITCH: @Mók_Ica: raadasul a nok hibaztatjak legjobban a masik not... fosssch hozzaallas. Pasit kell kipenderiteni, ennyire egyszeru

MacákékIcukája 2016.09.19. 23:33:40

Btw terdig allok a konnyeimben, annyira meghatodtam es egyuttereztem!!!4!4

pomac 2016.09.19. 23:34:10

@MacákékIcukája: brigit nem láttad smink nélkül lehet azzal rontották el az arcát :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.19. 23:35:10

@genevieve: Míg szendereg a robogás, álmában csenget egy kicsit...

pávör dragonfruit (törölt) 2016.09.19. 23:38:43

Bolond lukboòl bolond szèl fùj. Gudnajt.

ezneménvagyok 2016.09.19. 23:39:23

@Mók_Ica: Akkor összefoglalom: szóval a nő a hibás, de nem a másik nő, hanem az egyik nő, aki szerint a hibás a másik nő.
Tetszik... :-D

2016.09.19. 23:39:32

Hááááát, a "játékosok" addig emlegették a g*cit, hogy tényleg beficcent :-DDD
Olyan, mint a pisztoly a színdarabban, vagy a farkas, akit kiáltottak a mesében...

(Ráadásul ez csicskag*ci!)

genevieve 2016.09.19. 23:39:56

na, amig tivy ennyire jóban van zserivel, dina nem hívja ki
dávidot biztosan nem mert egyrészt tetszik neki a srác, másrészt erősnek gondolja
evelynt most még nem meri kihívni, ahhoz kell neki a megerősítés egy győztes párbaj fényében
szóval, marad ati...

Mók_Ica 2016.09.19. 23:43:00

@ezneménvagyok: rosszul foglaltad össze :)))) aszittem már elaludtál....

ezneménvagyok 2016.09.19. 23:46:48

@Mók_Ica: csendbenültemfigyeltem
Mint a gyerek az ajtóban, miközben a szülők tátott szájjal nézik a krimit. Néha beleszól, de nem figyelnek rá, aztán csak áll, és várja, hogy vége legyen a filmnek... :-D

Mók_Ica 2016.09.19. 23:48:00

@ezneménvagyok: vége van :)))) remélem jól figyeltél :))))

WICKEDWITCH 2016.09.19. 23:48:35

@busifa: @VV Velőtrázó Vélemény v3.0: @Spitzbauer: Nekem most csorog a könnyem a röhögéstől. Köszi! :D :D :D

ezneménvagyok 2016.09.19. 23:48:41

@genevieve: Ja, nem az enyém. Akkor még nem volt tévé... :-D

ezneménvagyok 2016.09.19. 23:49:32

@Mók_Ica: Hááát, vannak lyukak, de majd holnap elolvasom a hv-t. Most ki írja?

Mók_Ica 2016.09.19. 23:51:38

@ezneménvagyok: vigyázz a lyukakkal.... könnyen összekeverheted őket.... nehogy baj legyen és a végén 24/48 tablettát kell kérjél a villanővértől..... :)))))

ezneménvagyok 2016.09.19. 23:54:28

@Mók_Ica: Nem gond, majd időben kihúzom, ahogy a tévében láttam (ja, nem) :-)

genevieve 2016.09.19. 23:56:51

@ezneménvagyok: ja, tivy végül is elindította a babaprojektet....

Mók_Ica 2016.09.19. 23:57:24

@ezneménvagyok: na pont ezért kell a 24/48... mert így figyeltél... :))))

Mók_Ica 2016.09.19. 23:58:10

@genevieve: és Brigi mégsem örül.... pedig ezt akarta :)))))

ezneménvagyok 2016.09.19. 23:58:53

@genevieve: Úgy is van. A nője meg hálás lehet, hogy mire kijön, addigra egészen begyakorolja... :-D

ezneménvagyok 2016.09.20. 00:00:41

@Mók_Ica: Nemá... az nem úgy van, mint ahogyan a tévében mutatták?! Világ... összedől... káosz... minden... :-)

ezneménvagyok 2016.09.20. 00:03:15

Jó ég, jól elkrimiztétek nekem itt az időt, már holnap van... Jó éjt, szép álmokat, széket a kilincs alá! :-)

Mók_Ica 2016.09.20. 00:05:23

@ezneménvagyok: próbálgass, tapasztalj :)))))

megyek jó kis Columbo-t nézni .... közben majd jól elalszom :))) jó éjt!

kamilla123 2016.09.20. 00:34:04

@genevieve: bár azt mondja, h mind a négy embert kint hagyná. Elég nagyképű megállapítás, bár Dávid kivételével valószínűleg igaz

Komeszka 2016.09.20. 02:58:32

Tivy egy mocsári troll. Aki meg ilyennek p.nát ad, annak megfeketedik a lelke. :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.20. 07:01:55

tehát sommázva, tivy finom uriemberként igyekezett zserbó szívébe férkőzni, es gyemgéden ám kjtartóan szinte kisfiús bájjal tette a szépet egész nap. zserbó aki nincs az ilyesmihez hozzászokva, csodálkozásal vegyes szemérmes örömmel fogadta a kedveskedést, és érezte hogy elgyengül ennek a csupa nagybetűs FÉRFINAK a közeledésétől. izgatottságtól remegő gyomorral várta az estét, mikoris a paplan alatti magányban, megtörtén a csoda; valamelyik testnyílása befogadta tivy tivadar vágyát, a másik tizenakárhány ember békés szuszogása mondta rá az áment. Egyik első együttlét sem lehet tökéletes, itt is nemi gikszer caúszott az intimitás magasiskolájába, Hősűnk magja ugyanis mind a makulátlan úrinőbe jutott, dehát majd csak lesz valahogy, másfelől meg ott élt emlékeik közt Málnácska(isten nyugosztalja) azt is hogy megoldották. együtt minden sikerül. Egy ilyen diszkrét, érett gondolkodású fiatal pár elől az akadályok, szinte maguktól elgördülnek. ja, nem.

Túroscsusza 2016.09.20. 07:24:17

@Cseszlovák Gyurmafilm:

A férfiaknál eljön az a pont mikor vagy ki kell verni, vagy rögtön meg kell dugni valakit, egyébként elszáll az agya...
A kancsal youtube málna harcos álmában vette le a lábáról Zseraldin hercegnőt, aki egyébként szereti a szexet, tehát normális....
Na most a végével volt a gond, mert a málna belecsöppent a málnásba, Zseraldin szerint 3 perc volt az egész, ami szerinte nem szex..

A kancsal szexmágus értelmi szintjével, és tömény bunkóságával baj van Zseraldin szerint, viszont megmagyarázhatatlan okokból ennek ellenére szereti ezt a faszt...

2016.09.20. 08:06:54

@Túroscsusza: Biztos meg van a kémia közöttük. :D XD

ewita 2016.09.20. 10:31:36

@Cseszlovák Gyurmafilm: hát ez kész! feldobtad a napom,köszi!!!! :D :D :D

ezneménvagyok 2016.09.20. 11:54:56

@Túroscsusza: "A kancsal szexmágus értelmi szintjével, és tömény bunkóságával baj van..."
Na ne politizáljunk! :-D
süti beállítások módosítása