Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kicsi óriások 1x03 - Most a brokkolit választották a pizza helyett

2016. szeptember 19. 14:00 - Dzsudibí

Nostehát. Ott tartottunk, hogy a múlt adásban még senki nem esett ki - sírás azért már ugye volt - viszont ma már a pontverseny utolsó helyén álló csapat búcsúzni kényszerül (tehát még több sírás várható). Az addig gyűjtött pontokat a csapatok minden adás után továbbviszik, így állunk most (miközben Dávid és Geszti a hülyefej verseny különdíjáért küzd egymással):

3_2.png

1_2.png

2_2.png

Oláh Gergő csapatával, a Fenegyerekekkel kezdünk. Ismét kapunk egy kis ízelítőt abból, hogy hogyan készültek fel a gyerekek a megmérettetésre, mert valamivel ki kell tölteni az adásidőt. Lara énekli elsőként Dér Heni nagy sikerű és mindenképp gyerekeknek szóló Ég veled című slágerét, szerintem igen hamiskásan. Ricsi és Dorina jön a tánccal, Justin Timberlék Szenyorítájára ropják, rettenetesen semmilyen, továbbmegyek, unalmas, olyannyira, hogy Eszter teljesen belefeledkezik a toll kupakjának szopogatásába, szerencsére Balázs rutinosan menti a helyzetet, sok ilyet látott már.

4_2.png

Érdekességképp említeném csak meg, hogy már rögtön az első adás első perceiben előkerült annak a kérdése, hogy hogyan kell a kritikát a gyerekeknek tálalni, melynek végeredményeként az ítészek megállapodtak egymás között, hogy csakis őszintén szabad velük beszélni. Ehhez képest ha a produkció - már előre is elnézést kérek - szar, akkor a zsűri olyanokat mond, mint:

"Ha az emberiség kihalna, és csak pár embert lehetne felrakni az ú...űrhajóra, titeket én ráraknálak." (Geszti)

meg hasonlók, legrosszabb esetben is csak "ez most nem volt 100%-os teljesítmény", de valódi, értékes negatív kritikát nemigen hallani, ami a kiosztott pontok homogenitásában is visszaköszön. Egyedül Eszternek jár a pont, mert ő az egyetlen, aki hajlandó néha továbbmenni annál, hogy "még nem nyíltál ki teljesen", meg hogy "jobban kell hinned magadban". Nem azt mondom, hogy a gyerekeket földbe kell döngölni, had' legyen a köcsög Dzsudibí végre elégedett, csak így sajnos sokkal nagyobb a "meglepetés", amikor abban a hitben mennek le a színpadról, hogy tökéletes produkciót hoztak össze, majd aztán hirtelen mégis kiesnek. 

Ezek után már csak félve és nagyon halkan merem mondani, hogy Viki produkciója nagyon cuki, de emiatt kár volt sztepp cipőt ráaggatni, mert nem lehet hallani a hangját, így marad egy aranyos táncos produkció az egészből. 

5_2.png

Tóth Vera Vagányai következnek, egyik személyes kedvencem, Cili kezd a Tóth család másik gyöngyszemének egy számomra teljesen ismeretlen számával (nem mintha amúgy hirtelen egyetlen számot is tudnék tőle hirtelen mondani), ami mindhárom zsűri tag szerint 9 pontot ér, ennek átlagát Balázs segítség nélkül is ki tudja számolni, mert ügyes. Vivi Marilyn Monroe I wanna be loved by you slágerét énekli, igyekszem eltekinteni attól, hogy az első szó, ami Marilynről eszembe jut, az a szexszimbólum, és ezzel szerintem nem vagyok egyedül, így kicsit furcsa, hogy egy óvodás imitálja őt, mert ettől függetlenül tényleg hipercuki az egész, puppupidú. Kornél és Petra tánca a következő, olyan gyorsan jár a lábuk, hogy nem értem, hogy nem akadnak össze egymással időnként. Balázs Kornéltól vár tippeket arra vonatkozóan, hogy hogyan legyen az ember macsós, innen üzenem Balázs, hogy no offense, de fehér pólót átszúró férfimellbimbók látványa semmiképpen sem az. 

6_2.png

Kezdem úgy érezni, hogy a Tóth lányok jelenlététől nem szabadulhat az ember a műsor alatt egy percre sem, ugyanis érkeznek Mr TóthGabi Tibi Torpedói (micccsoda alliteráció). Minden bizonnyal a műsor szerkesztőihez is eljutott a múlt heti - azóta több neves pszichológiai szaklapban is publikált - szakvéleményem Martin könnyeivel kapcsolatban, mert egy külön fejezetet mutatnak be arról, hogy mennyi időt és energiát szántak arra, hogy helyrehozzák a kis kópé lelkivilágát. Nina énekel, még mindig hamisan (és csak nekem furcsa egy gyerek szájából azt hallani, hogy test a testbe feledkezve, bőrig ázva ölelkezve? vagy túl sokat kattogok ezen???), az egyetlen, aki az intonációs problémákat megemlíti természetesen Eszter. Emma és Kevin táncol, akiket szintén nagyon csípek, mert bár nem ők a legtehetségesebb táncosok a műsorban, de ők viszik a legbájosabb és legjobban összeillő pár címet, az tuti (nem beszélve a legcukibb elálló fül különdíjától, melynek egyértelműen Kevin a nyertese). Martin az utolsó a csapatból a Wellhello valamelyik slágerével (bocs, de én nem tudom őket megkülönböztetni). 

8_2.png

7_2.png

Fruzsi Kisördögeivel megyünk tovább, Peti énekli a United Keserű méz című örökslágerét (melyről eszembe jut, hogy az egyetlen koncert, amin életemben első sorban tomboltam drága barátnőmmel, az éppen egy United koncert volt idén nyáron, de ha ezt nekem valaki két héttel korábban megemlíti, akkor röhögve pofánverem. Tanulság: életében mindenkinek legalább egyszer el kell mennie egy United koncertre. Tanulság II: mindenki több United számot ismer, mint amennyit be mer magának vallani.) Kicsit hamiskás, de ettől függetlenül nagyon bájos az előadása. Olívia következik, Madonna számára ugrál meg énekel, tudom, hogy egy mocsok szemét vagyok, és a pokol legtüzesebb, legmélyebb bugyraiban fogok az örökkévalóság végéig rohadni, de számomra az összes ovis előadása értékelhetetlen, azon kívül, hogy őszintén nagyon aranyosak, egyáltalán nem értem, miért kell ezeket a "produkciókat" erőltetni.  Másik nagy kedvenceim, Olivér és Viki táncol a végén, ezúttal szerintem igen feledhető a koreográfia, de felőlem vigyázzban állhatnának kukás zsákban két percig a színpadon, akkor is imádnám őket. 

Javaslat: Kedves Balázs, gyakorolod a guggolást, mert még nem megy.

9_2.png

Utolsóként Rami csapata, a Lázadók áll színpadra. Petra kezd John Legend azóta több ízben meggyalázott és diszkósított All of me számával. Itt jegyezném meg újfent, hogy angol nyelven énekelni akkor érdemes, ha az énekes ki is tudja ejteni a szavakat. Mindet. Tökéletesen. Ez Petrának nem jön össze, de ez nem az ő hibája, hanem azoké az okos felnőtteké, akik ezt a számot választották neki. Kincső a következő, a produkciójánál sokkal jobb a beszélgetés a zsűrivel, még mindig nem késő inkább ezt a vonalat továbbvinni, kedves RTL. És akkor jön Eszter és Zsolti, akik a mindenkori legeslegeslegkedvencebbjeim, és bemutatnak egy olyan táncot, hogy ahogy az egyszeri panelproli mondja, a pofámleszakad. Mindenki állva tapsol, de meg is érdemlik, és elviszik a műsor történetében az első maximálisan elérhető 10 pontos értékelést is. 

11_1.png

A végére maradnak a közös produkciók, melyek remek lehetőséget adnak a zsűrinek arra, hogy kábé kedvük szerint azt tartsanak bent és azt ejtsenek ki, akit csak akarnak. Ezúttal az ovisoknak nincs extra performansza, csak a táncosoknak és az énekeseknek - az ovisokat az előadásaik utáni spontán csevej alapján pontozzák. Ez alapján pedig a zsűri igyekszik a múlt heti csorbát kiköszörülni, és Martinnak adja a plusz pontot, a táncosoknál Viki és Olivér kapja az extra pontot, az énekeseknél Lara, ami azt jelenti, hogy Martin hiába kapta meg a vigaszpontját a zsűritől, a Torpedók búcsúznak a versenytől. A többi csapat kicsi a rakással búcsúztatja Martint, Emmát, Kevint és Ninát, A nap mondata mindenképp Molnár Tibié, aki így összegzi, hogy az ő csapata hullott ki:

...."de ez nem azt jelenti, hogy nem vagyunk menők, hanem most a brokkolit választották a pizza helyett."

12_1.png

14_1.png

 

Címkék: kicsi oriasok
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fáncsi28 2016.09.20. 15:32:16

A múlt héten elhatároztam, hogy nem nézem, csak a hogyvótokat fogom elolvasni. Ezt be is tartottam, mindössze egy másik műsor reklámszünetében kapcsoltam át, de amikor azt láttam, hogy egy 4 éves kislánnyal Marilyn Monroe-t énekeltetnek, eldurrant az agyam és megállapítottam, hogy jól döntöttem. Nem százas, aki ezt kitalálta. Viszont egy másik odakapcsolásnál Cilit láttam, aki szerintem a legjobb, nagyon-nagyon jól énekel. Kár, hogy csapatban versenyeznek és esnek ki, mert lehet, hogy a táncos és az óvodás társai miatt fog ő is kiesni, pedig ő megérdemelné a győzelmet.

ezis? 2016.09.20. 18:27:17

eddig az egyetlen valamit is érő előadás a 10 pontos tánc volt.
sajnos dögunalom az egész amúgy.
ovisokat NEM engednék tévébe. :(

Betli Szofi 2016.09.20. 20:45:04

@ezis?: vagy legalábbis nem kéne versenyeztetni őket. Mindenkinek aranyos, meg tehetséges a saját gyereke, amúgy meg ugye max cuki, vagy ígéretes valamiben, de nem kéne produkáltatni ezeket a nagyon piciket. :(
süti beállítások módosítása