Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x22 - Angliában sok az eső, pedig nem is az egyenlítőnél van (18+)

2016. szeptember 18. 08:54 - Scott Pilgrim

A tegnapi adásban volt végre igazi szarkavarás és ebből adódó konfliktus, fura módon még mindenki megbízik Miciben és Dinában, a villa két legmegbízhatatlanabb emberében, Attila pedig olyan oldalát villantja meg, ami után még azt is elhisszük neki akár, hogy egy kislányt tart fogva a pincéjében és a időnként a tükör előtt táncol meztelenül. Visszajöttek a gyerekek is, de mostmár beszélnek is!

1.jpg

Beköszön Anikó, és felmerül bennem a kérdés, hogy miért adtak rá szemüveget, hisz a megfelelő szögben pont visszaveri a fényeket, de sajnos kénytelen leszek megbarátkozni egy adás erejéig a szegény ember lens flare effektjével. A nézők megszavazhatják, hogy szerintük ki lesz a kiválasztott amúgy. A nappaliban nyitunk, ahol Mici kozmetikázza Zserit, akinek a nevére sajnos Chat Géza kolléga ellőtte a legjobb poénokat, úgyhogy én már csak szomorúan Zserinek fogom hívni. A Zseri Springerhez sajnos hiányzik a megfelelő kontextus. Valamiért a focistalány pont Micit találja a megfelelő személynek, hogy elmondja a nagy titkát, hogy smárolt SzökikaTivadarral, szóval majd számíthatunk rá, hogy Mici következő részeg ámokfutásánál majd teleordítja a villát azzal, hogy nem ő dugta le Tivy torkán a nyelvét, mondandójának majd rákos, kurva, geci, és a szutyok szavak tetszőleges kombinációjával nyomatékot adva. Mici meglepődik, a riportszobában azt mondja, azt hitte, hogy SzökikaTivadar a lányos lányokra bukik, bármit is értsen ez alatt Szandika villabeli helytartója. Beszél még arról, hogy SzökikaTivadar letért a helyes útról és elvesztette a fonalat, de hát mindenki vágyik a szeretetre, még Mici is, de ő megáll Attila, a napokra lakásdísszé alakuló brazil szappanopera karakter arcán való twerkelésnél, mert hát ő tudja, hol a határ. Mentségére szóljon, hogy lehet, hogy bútornak nézte Attilát, és ezért igazából senki sem hibáztathatja. Zseri még elmondja, hogy ez egy nagyon titkos infó, csak ő tud róla az egész villában... meg Evelin. Nyilván a márkatulajdonos hölgy rögtön rohan is kibeszélni Evelinhez a dolgot. Evelin rögtön hozzátesz a sztorihoz még egy fontos darabkát a sztorihoz, ami Zseri verziójából kimaradt, hogy volt ám ujjazás is.

A papás-mamás győztese egy romantikus vacsorát nyert, de az életre kelt erekció, Soma úgy dönt, hogy átruházza a nyereményt Zseriékre, mert lelkiismeret furdalása van, amiért megrázta a gyereküket, és mi van, ha attól hibásodott meg, és miatta mentek keresztül a szimulált csecsemőhalálon. Az ujjazós páros ki is megy, SzökikaTivadar pedig ugyanaz a kifinomult úriember, mint mindig.

„Ez mi a lófasz? Bor?”

A riportszobában úgy jellemzi a kapcsolatukat, hogy „sodródik az árral a dolog”, több, mint egy barát, de kevesebb, mint egy szerelem, aztán bevillan a megfelelőnek gondolt szó rá bufferelés közben: csapat. A vacsora nagyrészt SzökikaTivadar hosszú monologizálásával, amiből kiderül, hogy rohadt féltékenyek egymásra, a lány tényleg pornózott, ha jól értem, és nem bánja az ujjazást, mert biztos ő is palizik. De amúgy szereti, mint embert, meg mint ilyenek. Zserit kissé zavarja is, hogy semmire nem kíváncsi belőle (eskü, hogy így fogalmazott), elvan a saját körmondatoknak tűnő tőmondatkupacaival. Leszáll az est, Dávid meg bemegy taktikázni Aranyhajhoz és Dinához, hogy tegyék rá a jeleket, hogy kivigyen valakit párbajozni. Továbbra is homály, hogy miért erőltetik ezt még ennyi széria után is a játékosok, mivel eddig ha jól tudom, senkinek nem jött még be.

6.jpg

Másnap visszakapják a gyerekeiket, de most már iskoláskorú verzióban, az idióták meg nagyon sokat elbíbelődnek azzal, hogy mennyire hasonlítanak rájuk a számomra pontosan ugyanúgy kinéző kirakatfigurák. Soma odáig megy, hogy megállapítja róla ránézésre, hogy jóképű gyerek, hatalmas puncimágnes, sőt, egy eret is látott a kezén, ami szerinte azt jelenti, hogy kiváló testfelépítése van, és eldönti, hogy az – ismétlem, műanyagból készült kirakatfigurát - majd jól ki fogja gyúrni, ami elsőre eléggé high conceptnek hangzik. Mindenki elkezd játszani a sajátjával, mármint a gyerekével, Attila viszont úgy beszél hozzá és úgy simogatja a gyerek tarkóját és arcát, hogy tök olyan ember benyomását kelti, akinek vagy egy eltűnt gyerek a pincéjében, és akit Hannibal Lecter segít elkapni. Én biztos nem engedném a közelébe a gyerekemet, na. Egyébként csak a reklámig kellett várjunk, és Mici rögtön le is adja a drótot Zseriről Dinának, aki a hű társa a folyamatos konfliktusgenerálásban. Persze mielőtt elmondaná a dolgot, Dina, a jóindulat szobra megpróbálkozik egy tippel:

„Kit szopott le? Ugyehogy leszopott valakit?”

Megemlíti egyébként még egyszer, hogy Zseri nem csajos, majd ironikus módon végignézzük, ahogy Dinka teli szájjal csámcsogva elmondja neki, hogy Dávid magára akarja pakoltatni a jeleket, és szerinte az Evelint akarja kivinni, mert amikor rákérdeztek, kitérő választ adott. Rögtön ki is sütik, hogy ezt elmondják Evelinnek és jól megkavarják a szart. Én ezen a ponton egyáltalán nem értem, hogy bízik meg bárki is ebben a két emberben, a halálos ágyamon se vallanék be nekik semmit. Futótűzként terjed a hír, végül Attila is tudja, hogy Evelin tudja. Dávid rögtön nagyon bátran össze is fossa magát, és a riportszobában elmondja, hogy buta ötlet volt, nem fogja magára pakoltatni a jeleket, de ha majd egyszer eljön az ideje, jól kiviszi párbajozni. Gondolom ő is rájött, hogy a „nem akar velem kúrni” egy elég gyenge indok egy párbajra. Aztán konfrontálódnak, és el is indul a szájcsata nőjjélmárfelbazmeg-szánalmasvagybazmeg kombóval. A többiek körbeülik a csörtét és jókedvűen végignézik a műsort. Heti teddrámajelet pipa.

Végezetül a gyerekeiket kell korrepetálniuk a hülyéknek, ez pedig az adás legszórakoztatóbb pillanatait szüli. A gyereknek ugyanis hangja is lesz, és kábé úgy beszél, mint ahogy egy középkorú ember elképzeli, hogyan is beszélnek a mai fiatalok, olyanokat mond például, hogy:


„Bénázunk ezzel a föcivel.”


Aztán beindul a kemény korrepetálás, Dina és Aranyhaj rögtön komoly földrajzi vitába keveredik, hogyasszondja:


„- Az egyenlítőnél sok eső van.
- Angliában is sok eső van, még sincs az egyenlítőnél.”


Soma naná, hogy csajozni tanítja, és a tanácsai kiválóak, amennyiben azt szeretné, hogy a gyerekéből szép reményű ballonkabátos mutogatós ember legyen, aki járja majd a bíróságot szexuális zaklatás miatt. A kis Alesszandrót Soma saját bevallása szerint felkészíti az élet iskolájára is, hogy legyen mit a Facebook profiljára írjon majd iskolai végzettségként, és szerinte a csajoknál 120%-os sikert fog aratni, amit próbálok elképzelni, de sajnos meghaladja a képzelőerőmet. Krisztiánékon kifog egy sima két indián két perc alatt, akkor tíz indián tíz perc alatt feladvány, Mici felír a táblára egy X-et, hogy azt keresik, mert ettől szerinte okosnak tűnik. Zseriéktől megkérdi a gyerek, hogy tudnak-e fejből verset, amire Zseri elmond egy német mondókát, az Ein, Zwei, Polizei-t, ami végül is majdnem ugyanaz. Vivien meg a riportszobában úgy tesz, mintha le kéne ereszkednie egy gyerek szintjére, pedig legyünk őszinték, a műanyag bábúnak kikapcsolva is több esze van nála. Megpróbálja elmagyarázni a nyulak párzását rengeteg tiktiktikezéssel. Ezzel pedig vége. Holnap kiválasztás!

És a végére: így működik a pina, oktatják Zsoltit a csajok.

Címkék: való világ 18+ vv8
855 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.09.18. 22:23:05

cérnahuszár, neked külön nagy pacsi! :) az a viselkedés sajnos nem volt normális amit produkáltam. az elején zsolti tök jól kifigurázott engem :D akkor egyszer elgondolkodtam, hogy mi a faszt is csinálok. nem egészen így terveztem. olyan lámpalázam volt, hogy na. de utána már nem gondolkodtam. jó, még egyszer, amikor viki bejött és mondta hogy az újságban olvasta, hogy a szüleim kitagadtak. akkor befordultam rendesen. na, ő tényleg jól játszott, nem is haragszom rá. önkontroll hiányzott, plusz az alvás. de én kibaszottul élveztem minden percét, bár mint pszichológiai játék, hát elég kemény. a pszichiáter aki beköltözés előtt megvizsgált bennünket, őt kérdeztem, hogy milyen szempontok alapján nyilvánít alkalmasnak. somolygott, hogy hát nem mondhat semmit, de most más dolgok alapján szortíroznak, mint az előző szériákban. :))) személyes véleményem, hogy senki nem volt normális bent (már aki ilyen játékba jelentkezik és függetlenül melyik szériától, az mind súlyosan exhibicionista alak), nagyjából a válogatókon azért kiderült rólam minden (begipszelt kézzel jártam válogatókra pl.) és őszintén el is mondtam. gondolom örültek, hogy itt van egy szerencsétlen tökfilkó, aki önként, dalolva vállalja, hogy hülyét csinál magából. jó, én azt éreztem kedveltek páran és sajnáltak is. az egyik lány, aki idősebb volt és ő a szállodaszobában vigyázott rám. szóval amikor vittek a szállodába taxival és belenéztem a szemébe megijedtem, mondtam is neki, hogy eddig mindenki a stábból felszínesen vigyorgott, túl kedves volt, de először az ő szemében láttam valamiféle mélységet és együttérzést. ő már láthatott pár dolgot, több szériát csinált végig. hát meg órákig tudnék mesélni, írni. nagyon sok vicces sztorim van, csak hát kb. 8x 14-15 ember vett részt eddig ebben a dologban. ezekből megkockáztatom, hogy 5-6- al lehetne érdemben dumálgatni kicsit elvontabb dolgokról is annál, hogy kit bszott meg bent és a hanyadik napon... pedig szerintem érdekes lehet a másik oldalról is a történet. így meg furán jöhet le. ezek csak ilyen kis szösszenetek, gondolom itt sokan ignorálni fogják, mert nem épp aktuális :) ráflesseltem most az írásra :DD

pomac 2016.09.18. 22:23:11

ezt biztos nem nézi dina apukája :DD

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:24:03

@alsophila.grahami: "EZ NEM VOLT VICCES!"
És ezzel kilógott a műsor egészéből?
Amúgy jogos

pomac 2016.09.18. 22:24:38

@agimano: azt nem mondanám hogy szórakoztat de azért az nézhetőbb ,amugy az előző évad bv az nézhető volt auval de az idei azért kicsit alja főleg ahhoz képest

Mók_Ica 2016.09.18. 22:25:24

wazzzze..... Győzi holnap megy Hajdúszoboszlóra nyaralni..... de kedden este már ő vezeti a bv-t..... hosszú lesz az a nyaralás.... :))))

Mók_Ica 2016.09.18. 22:26:59

@ezneménvagyok: köszönöm drágám :)))) ma is tanultam tőled, ma is több lettem általad :)))) ;))))

@Commodore: na, pont olyan a cipőjük is .....

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:27:30

@Mók_Ica: Útbaejti a Sukárságot is? Arrafelé van... :-)

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:29:32

@Mók_Ica: Már én sem ugyanaz vagyok, aki ezelőtt voltam... :-D

alsophila grahami 2016.09.18. 22:29:53

ám szerintem szerkik nem fogják hagyni Dinát kihullani - még nem! úgyhogy a szerkik fognak súgni neki, tuti; vagyis a villanővér... ;)

pomac 2016.09.18. 22:30:03

@ratsliveonnoevilstars: irj nyugodtan engem érdekel :D

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:30:25

@tockoskoki saller: Ugyan, nem elfér? Ha ettől jól érzi magát, miért zavar? :-)

2016.09.18. 22:31:11

@minden luk: De most már Atusnakis bőven van esélye ellene, sokat "dolgozott" ezen Dinka :-)

most volt az előzetes: mi az a 24-48-as tabletta? Antibéb? Zselé kérte.

genevieve 2016.09.18. 22:31:19

remlám után: azt láttátok, hogy zseri egy 24/48-as tablettát kért a riportszobában?

Mók_Ica 2016.09.18. 22:31:19

Zseri tabletet kér..... ilyet lehet?? oszt minek??? Tivy pedig felbaszcsizza az agyát Micikén.....

@ezneménvagyok: meglátogatja Au-t :)))

Gia 2016.09.18. 22:31:19

@ratsliveonnoevilstars: Nekem tetszik,hogy leírod a dolgokat.Jól mondta itt egyikünk,hogy azért sokan álltak anno melletted.A gyökerekkel meg ne foglalkozz.

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:31:58

@Mók_Ica: Vége?
(Már a műsornak :-) )

2016.09.18. 22:31:58

@ratsliveonnoevilstars: Ha nem is aktuális de írkáld csak.

pávör dragonfruit (törölt) 2016.09.18. 22:32:30

@Mók_Ica: nem tablettát?

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:33:37

Lett volna egy jó poénom a 24/48-as tablettára is, de úgy érzem, kiégtem... :-)

WICKEDWITCH 2016.09.18. 22:34:03

@ratsliveonnoevilstars: Szia Simon! Írjál nyugodtan, hiánypótló ez a belső szempont. Pár dolgot azért lehet sejteni, de azért érdekes ez a megerősítés. Annak meg örülök, hogy sikerült beépítened ezt a tapasztalatot a "mostani fejedbe", meg remélem, feldolgozni is. :)

Mók_Ica 2016.09.18. 22:34:07

@Spitzbauer: @genevieve: bakker.... szőke vagyok.... a 24/48-as tabletta antibébi.... én meg tablet-nek értettem....

Mók_Ica 2016.09.18. 22:35:09

@ezneménvagyok: igen.... nézünk filmet?? :))))

@pávör dragonfruit: de :))))

alsophila grahami 2016.09.18. 22:35:18

@ezneménvagyok: nem xD de azért ez tényleg gyomorforgató volt, basszus.

pávör dragonfruit (törölt) 2016.09.18. 22:36:16

@Mók_Ica: Pedig nem is láttam :D

Mók_Ica 2016.09.18. 22:36:53

@ratsliveonnoevilstars: írjál Simon nyugodtan :) a belső infokra mindig kíváncsiak vagyunk.

@ezneménvagyok: ne fossz meg minket a poénoktól.... mondd :)))

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:37:36

@Mók_Ica: Jó, de enyém a kanapé sarka és a cicáspárna. Cserébe választatsz filmet :-)

2016.09.18. 22:37:48

@Mók_Ica: Én nemtom, azért kérdezem. Szóval, az miaz?

alsophila grahami 2016.09.18. 22:38:46

@Mók_Ica: tabi kell neki? na, csak nem mégis bent maradna? ;) jókor jut eszébe ennek is... (mikor már szinte mindenki elkönyvelte szabadulósnak)

Mók_Ica 2016.09.18. 22:38:55

@pávör dragonfruit: én meg igen.... de úgy láCCik megártott :)))
most nézek egy kis Feláldozhatókat .... levezetésképpen :)))

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:40:09

@alsophila.grahami: Szerintem szorul is majd emiatt valaki, aki adásba engedte. Mondjuk a portás, vagy a biztonsági őr... :-?

pávör dragonfruit (törölt) 2016.09.18. 22:40:22

@Mók_Ica: Én is épp böngészek. Jöhetek harmadiknak a kanapéra?

Mók_Ica 2016.09.18. 22:41:37

@ezneménvagyok: a kanapésarkát már elfoglaltam..... szted cicáspárnám van??? :))) tippelj még egyet :)))) film: Feláldozhatók.... asszem a 3 megy most .....

@Spitzbauer: esemény utáni fogamzásgátló.... amit 24/48 óráig kell bevenni az aktus után...

@alsophila.grahami: vagy Tivy "megszánta" :)))

2016.09.18. 22:42:09

@Ay Mama, Que paso: kvantummechanika :DD most is volt dávid pólócserélős szösszenete, amit elollóztak. az egyik snittben már ott állt lóri mellett kékben, aztán következett a hamleti monológ. jaj, még kiderül hogy nézem :DD azt spec. láttam.

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:42:38

@Mók_Ica: Á, csak blöfföltem, nem jutott eszembe semmi róla :-)

2016.09.18. 22:43:18

@Mók_Ica: Köszi, már kigugliztam, sőt azt is, hogy kb. 85%-ban hatásos. Ez teccik :-)))))))

Mók_Ica 2016.09.18. 22:43:48

@ezneménvagyok: aszitted senki nem fog rákérdezni.... szomcsi vagyok....

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:43:58

@Mók_Ica: NINCS CICÁSPÁRNÁD?!!! És ezt csak most mondod, miután ennyi energiát feccöltem ebbe a kapcsolatba?! Botrány!!! :-D

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:44:58

@Spitzbauer: Gondolod, hogy a szerkik abban a 15 százalékban reménykednek...? :-D

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:45:28

@Mók_Ica: Hát még én... cicáspárna... :-((((

Mók_Ica 2016.09.18. 22:45:36

@Spitzbauer: miért nem Tivy kérte?? miért nem használnak gumit??? te pedig ügyi vagy :)))

alsophila grahami 2016.09.18. 22:45:54

@ratsliveonnoevilstars: írjál még, persze, nem para ha már éppen nem aktuális, attól még érdekes, csak plz könyörgöm, TAGOLD a szöveget, mert ez így... nem az igazi, na. )

Mók_Ica 2016.09.18. 22:46:32

@ezneménvagyok: szted egy MókIcának milyen párnája van?????????????????????????? biztos cicás.....

Cérnahuszár 2016.09.18. 22:48:16

@ratsliveonnoevilstars: Nem lehet hogy neked a kelleténél jobban számít a visszajelzés rólad?
Eddig azt gondoltam hogy nem, mert látod hogy rángatóznak a zsinórok és észreveszed hogy épp ki akarnak billenteni és elbizonytalanítani magadban
Francot, te úgy vagy jó ahogy vagy. Legalábbis nekem höhöhö
kaptam, én itt már olyat hogy beteg a gondolkodásom :)) sebaj

kérdésem van, hogy látod, ki ellen lenne esélye visszamenni dinának
sztem ati (mert unalmas), mici - tivy - a szavazóknak kemény dió lenne melyik a gázabb

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:48:48

@Mók_Ica: Na jó, az határeset. Megenyhültem. De a kanapésarkot azért még kérem, a nagy ijedségre... :-)

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:49:52

@Spitzbauer: Most te vagy nagyon gonosz ember vagy, vagy személyesen Semjén Zsolt. Nem mindegy (?)
:-DDDD

Cérnahuszár 2016.09.18. 22:51:24

@ewita: szerintem inkább félt, be van tojva dina
rájött hogy nem ok stratégia mindenkit magára haragítani, de már késő
ez micinek is leesett, neki még van esélye talán hogy változtasson
de ha lóri segít dinának, rámozdítja micire párbajilag

Mók_Ica 2016.09.18. 22:51:46

@ezneménvagyok: megenyhültél???? én vagyok kicsit besértődve, hogy cicáspárnát kértél számon... rajtam..... pffff .... na jó, hozhatsz magadnak.... ha cicásat szeretnél.... a másik sarkot a kanapén megkapod.... :))))

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:53:18

@Mók_Ica: Figyeled, túl vagyunk az első veszekedésen... :-)

Mók_Ica 2016.09.18. 22:53:42

@Cérnahuszár: ha gyenguszt akar, márpedig most az elején gyenguszt kell kivinni, akkor Micit nem meri bevállalni.... Dávidot sem....

Mók_Ica 2016.09.18. 22:54:26

@ezneménvagyok: nem veszekedtem :)))) kedves vagyok....

2016.09.18. 22:55:04

@ezneménvagyok: Is-is. :-D
De neeem, Zselének nem kívánom. Tivynek jótt tenne.

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:55:29

@Mók_Ica: Jó, de mondjuk azt, az sztorimagazinilag olyan menő... :-)

ezneménvagyok 2016.09.18. 22:57:06

@Spitzbauer: Az nagy volna, beadni a tökfejnek, hogy reprodukálódott. Három napig nem aludna, mire megértené, hogy az mit jelent... :-)

Mók_Ica 2016.09.18. 23:01:41

@Spitzbauer: ez az... .legyen terhes Tivy..... :)))))

@ezneménvagyok: ááááá... szóval be akarsz kerülni a szakirodalomba???? :)))))

ezneménvagyok 2016.09.18. 23:03:02

@ezneménvagyok: Asszem a kanapét most teljes egészében neked hagyom és beflegmulok. Sokat kivesz az emberből ez a munka :-)
Jó filmnézést és szép álmokat, széket a kilincs alá! :-)

ezneménvagyok 2016.09.18. 23:04:37

@Mók_Ica: Naná, bele a médija sűrűjébe... :-)
(Tivy terhesen... ez a kép kellett még lefekvés előtt, kösz!)
Jó éjt!

Cérnahuszár 2016.09.18. 23:05:54

@Mók_Ica: én arra vagyok kíváncsi, mennyire ismeri az embereket
és mennyire tud elvonatkoztatni a benti helyzetétől
ehhez az kell hogy végiggondolja hogy ha néző lenne kit vágna ki a francba, kit utálhatnának
de ehhez félre kell tenni az egót, most kiderül hogy neki megy-e, hogy ne magából induljon ki

2016.09.18. 23:08:07

@Gia: áh, azon már túl vagyok. immunis lettem és tényleg igaz, hogy lecseng. annyi jót, rosszat olvastam, személyesen is edződtem. azért az milyen, amikor volt fesztiválon tavaly több kép készült velem, mint lemmy ről vagy slash ről :D és vááá. jó, ez túlzás. persze figyeltem, hogy olyan képek legyenek, amiket aztán ciki megosztani :)) és őszintén, ez nem röhejes? vagy írd már alá a karom. ja baszdmeg :DD csak azért volt nálam filctoll sokáig. aztán hé, de ne jimont írjál már baszdki :DD és stb... azokat sajnálom, akik rámennek a történetre. de megértem valahol. lásd bb évi, kicsit aurelio-t is féltem. megvisel ez sok embert, még azokat is akiknél az ismertség csak egy szükséges "rossz" és a foglalkozásuk "mellékterméke", velejárója. és pénzt látnak belőle. én a hakni lehetőségeim is "elbsztam", egyszer voltam, anno évával, jerzy vel, el is hagytam a piros esőkabátomat, amt nagyon szerettem és 5 "limitált" simonság pólót, amivel egy jóbarátomnak akartam segíteni, aki pólókészítéssel fusizott :DD ja és közben majdnem kidobtak a buliról, mert asztalon táncoltam és valami díszpálmafára felmásztam. de hát majmot akartak 20 ezer forintért. nem? :DD kaptak. bár utána egy lány írt, hogy élete legjobb bulija volt. én csak annyira emlékszem, ahogy éva elrángat a kocsihoz. hát elég volt belőle ennyi, aztán beosztom évtizedekre :DD meg ugye ez egy nagy brancs, azért kellett sokat kapcsolgatni az online-t, mert kicsi a világ, a való világ főleg. van egy pesti mag, a casting csillagharcosok. a kiesésem után elnéztem egy casting céghez, forródróton jött a telefon, ahogy betettem a lábam, hogy nehogy aláírjak bármit is. a faszi mondta, hogy tapsoltatónak jó leszek, mondom nagyszerű. mikor kezdhetek? :DDD élő showk ban is olyan jól tapsoltam, ingyen! miközben a stúdió ajtajában pörgették a kemény 1000 ft-okat a többi nézőnek. szóval tapsoltam ahogy csak tudtam. karriert akartam. autópálya hossznyi kokaint, nőhegyeket, blikk hasábokat láttam magam előtt. :)))))

Mók_Ica 2016.09.18. 23:09:16

@Cérnahuszár: nem tartom ennyire taktikusnak..... de Lóri fog neki segíteni.... ezt tippelem.

@ezneménvagyok: jó flegmulást :) én is megyek aludni... az ágyikómba.... :))))

jó éjt mindenkinek :)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.18. 23:11:47

@alsophila.grahami: Pedig én most szeretném. Ritka nagyképűen játszik, és szerintem ellőtte már az összes puskaporát.

mobilos perpetuum 2016.09.18. 23:16:25

A mai adás videójából látszik, hogy először Soma ütött rá Dinára:
kepfeltoltes.hu/view/160918/soma_r__t_din_ra_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Cérnahuszár 2016.09.18. 23:18:50

@mobilos perpetuum: ezzel megleptek a villalakók, az indokukkal, hogy ha valaki kiesik, ne ilyen miatt már
nem éltek vissza a hatalommal, őszintén nem erre számítottam, hanem néhányan élnek a helyzettel.

alsophila grahami 2016.09.18. 23:19:06

@VV Erőlegény: szerintem is, már én is sokalltam tőle... na de a szerkik? ha hosszútávra szánták konfliktus-generátornak bentre, hogy azé műsor is legyen, ha netán mindenki más beflegmulna..? ;)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.18. 23:20:07

en is megyek; joejt kollegak!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.18. 23:25:39

@alsophila.grahami: Az a baj, hogy ő csak ordenáré, nem konfliktus generátor. Konfliktusgenerátor az Evelin, vagy Mici pl.

alsophila grahami 2016.09.18. 23:25:52

@VV Erőlegény: [majd írok ám majd privit is, csak most jöttem meg nyaralásból, és gondoltam, hát már csak benézek gyorsan ide, hogy mijazu errefelé... ;)]

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.18. 23:27:43

@ratsliveonnoevilstars: Ne fosd ki az összes szót egy este magadból, hanem gyere gyakrabban és csepegtessél inkább! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.18. 23:29:17

@alsophila.grahami: Rontja Lóri játékát is, nekem egyre jobban bejön Lóri nyugodt stílusa!

alsophila grahami 2016.09.18. 23:33:27

@VV Erőlegény: egyetértek maximálisan, Dina nem hozza az eredeti szerkesztői elképzeléseket, de sanszos erősen, hogy kedvenc szerkijeink esetleg másként látják, és makacsul ragaszkodnak hozzá... hmm? ;)

Cérnahuszár 2016.09.18. 23:34:03

elfáradtam, lépek én is
holnap sixx írja a hv-t jó lesz, kíváncsi vagyok a balhorgaira :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.18. 23:38:03

@alsophila.grahami: Amúgy volt egy közönségszavazás arról, hogy ki lesz kiválasztva még a kiszavazás előtt és a közönség is Dinát mondta (ez szerintem nagyjából kivánságlistát is takar)

alsophila grahami 2016.09.18. 23:42:04

@VV Erőlegény: éés ebben is EKG! :) Lóri stílusa - és karaktere - nekem is bejön, csak Dinában csalódtam - sztem sejted, hogy leginkább a tegnapi bosszúszomjas kamingautja miatt, amit Micinek sütött el, na meg a parttalan trágárkodás... az nekem túlontúl sok már - és valóban, rontja Lóri játékát, tőlem is mehetne már.

Rozsgyi 2016.09.18. 23:50:44

@ratsliveonnoevilstars: hali, szerintem vigyázz azért a kommenteléssel, mert sec-perc alatt megint a blikkben találod magad az meg nem hiszem hogy hiányzik neked. Az rtl is biztos mindjárt hív, hogy emlékeztessen a szerződésedre.

Akit egyszer a Nagy Testvér megrágott és kiköpött az már soha sem lesz a régi.

kamilla123 2016.09.18. 23:59:27

le merem fogadni, h a következő hetekben Dina cuki muki lesz, és ezt majd kapjuk is az arcunkba. Sajnos túl hosszú még az idő a párbajig, pedig jelenleg mindenkivel szemben kint maradna. Anno Baukó is ezt csinálta, h a párbajhéten tündérke lett.

alsophila grahami 2016.09.19. 00:00:31

@VV Erőlegény: mondanám hogy egyetértek megint, de látom, hogy a tagolás továbbra sem megy, szal... nekem így nincs idegrendszerem átrágni magam a szótengen - legyen bármilyen informatív - főleg fáradtan; úgyhogy... nem mondom. ;)

alsophila grahami 2016.09.19. 00:05:13

@ratsliveonnoevilstars: segond, majd legközelebb ;) amúgy meg tökjó, hogy irogatsz ide! :)

alsophila grahami 2016.09.19. 00:18:22

@alsophila.grahami: na, átkozott automatikus javítás! szal, Micivel szemben sztem visszamenne...

malevil2050 2016.09.19. 00:54:20

Hiába ez a nagy hajcihő , dina megy vissza , bárkit is visz ki. A sónak mennie kell tovább.Jelenleg verhetetlen (egy kis hátszéllel persze). Üdv szájmon a bolondok között. hihi

mobilos perpetuum 2016.09.19. 01:26:39

@malevil2050: Azért is Dinának kell visszamenni, mert kell a cicaharc a villában.
Zserike elmondta, hogy ellenfelet lát benne, én teszem hozzá, hogy mint nő, Evelin ugyanezt nem merte kimondani, de mindketten irigylik, hogy a "jópasik" nyomul(ná)nak Dinára.
Szerintem Dávid is azért szólogat be neki, mert valami lehetett volna köztük, ha ő el nem szúrja. (Evelinnnel főleg befürdött.)

SzemFülEs 2016.09.19. 07:03:08

engem sokkal jobban érdekel a villa Dina és mondjuk Tivy nélkül. Tuti Dina ellen szavazok, bárkit visz ki.

SzemFülEs 2016.09.19. 07:03:50

nem képernyő "kompadilis" :D

Túroscsusza 2016.09.19. 07:45:25

...Engem is kábé ilyen szinten világosítottak fel szüleim.... ( szörnyű )

Ha nem lennének kamerák, és mondjuk mindenki szabadon ihatna, már régen mindenki mindenkivel össze jönne....

Tényleg ilyen alacsony a léc, hogy mindenki hazudik a másiknak ?

Mici ont olyan mint egy Escort lány, a szájában csak a fasz áll jól.... ( már bocsánat )

2016.09.19. 07:51:43

Szóval Dina maradt. Remek. Hiába kiválasztott, a csati vissza fogja küldeni. De most hogy megúszta a kizárást, tuti lesz szex. Tudja ő azt, hogy törlesztenie kell a reteknek. Mert igazság szerint azonnal repülnie kellett volna.

Magentax 2016.09.19. 08:07:55

@SzemFülEs: Mici kihívásánál is Dinkára szavaznál? :)
Sztem Mici a legalja.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.19. 08:29:43

jóreggelt!

mikor lesz a párbaj?

Túroscsusza 2016.09.19. 08:43:17

Párbaj még sokára....

Mert ugye még ellenfele sincs.... elvileg szerda körül kap egyet, és elvileg hétvégén párbaj van..
De lehet hogy még egy hétig hagyják örlődni dinkát...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.19. 09:06:30

Ati vkire nagyon hasonlít a múltamból jöttem rá tegnap. Dina nem képes gentlewomanként működni,és necces. Evelin továbbra is bájoskán beszél. Krisztián kereste a szavakat. Mici sosem tud kilépni a szerepéből. Soma tud beszélni. Tivy nem tud. Vivien olyan amilyern. Zseri túl kemény. Zsolti meg zsolti

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2016.09.19. 10:56:38

Az milyen szar meló lehet hogy ilyen ostoba műsorokrol kell írni :(( meg olyan kommentelni olvasni hogy "nem egy gentlewoman" valaki..(lady! te sötét). Ágyrém!

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2016.09.19. 10:58:16

Az milyen szar meló lehet hogy ilyen ostoba műsorokrol kell írni :(( meg olyan kommentelni olvasni hogy "nem egy gentlewoman" valaki..(lady! te sötét). Ágyrém!
süti beállítások módosítása