Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Star Academy 1x20 - Mindenki legyen részeg biciklis

2016. szeptember 18. 10:19 - BaZsa

Majka Zorán koncertjén van ma, úgyhogy Nóri egyedül vezeti a műsort. Uncsi és cukiskodó összekötő dumákat prognosztizálok, majd a végén megírom, hogy igazam lett-e. Viktor vigasztalásból beáll Nóri mellé, de Csaba szerint Lacika jobb Majka lenne. Lacika oda is szalad egy kicsit műsort vezetni (az őszinte döbbenetéből azt szűröm le, hogy nem lett lepróbálva), ez szerintem jó ötlet, mivel Lacika nagyon szórakoztató, Nóri pedig egyedül nem sokkal érdekesebb, mint egy szobanövény.

img_3080.PNG

Mai első fellépőnk Dávid, aki kitágult orrlyukakkal és 8 centi átmérőjű pupillákkal nagyon elszánt. Jól énekel, nem is olyan semmilyen, mint szokott, de még így is unom. A végére egészen őszintének tűnik, szerintem ez az eddigi legjobb előadása. Csaba szerint maga Demjén is büszke lenne rá, Viktor szerint még mindig kevés. 86 pontot ért a szemmeresztgetés.

 Zita egész ügyesen saját magára formálja az American Pie-t, az éneklése sokkal biztonságosabb, mint a múlt héten, az egész jelenség kifejezetten édes. Keresztes szerint most volt eddig a legfelszabadultabb, Viktorral meg sikerült megszerettetnie ezt a dalt. 84 pont.

img_3082.PNG

Balázs, akit az összefoglalók alapján egyre jobban megkedvelek, és ezzel nem vagyok egyedül, sajnos nagyon gyengén indít. Az alsó regiszterek gyakorlatilag hallgathatatlanul hamisak. Szerintem a koreográfia túl sok, bár Balázs nagyon jól táncol, de ehhez a számhoz valami visszafogottabb illene. A felső lágékban szépen énekel, az utolsó kitartott hang kicsit hamisra sikerült. Csaba megint a rossz zsarut játssza: szerinte is hamis volt az alja. Viktor  is hallotta a hangi bizonytalanságokat, de szerinte az előadásmód elvitte a dolgot. Kétségtelen, hogy az összes eddigi produkció közül Balázs ebben tudta leginkább önmagát prezentálni. Anna (akit lefejelt egy raptor) szerint Balázs olyan, mint a wcpapír-reklámban a kiskutya, és erre fel lehet húzni egy popkarriert. 83 pont.

img_3083.PNG

Eszter jön, akibe Nánási lelket meg önbizalmat öntött a szexi fotózással. Elképesztően jól néz ki, gyönyörű, izgalmas csaj, kár, hogy az alsó hangok nála is nagyon bizonytalanok. Megint az van, hogy a szám nagyon mély neki. Másrészt azt gondolom, hogy ez a mennyiségű önsimogatás meg vonaglás sok tőle. Ő éppen attól volt eddig ellenállhatatlanul szexis, hogy fogalma sem volt róla, mennyire vonzó. Amit most csinál, az szerintem túl sok. A magas hangjai szépek, tiszták; egészében szeretem ezt a produkciót, Eszter arca meg egyszerűen elképesztő, hihetetlenül kifejező, játékos, nagyon jól használható. Viktor szerint végig hamis volt, Ildikó ugyanezért mérges, 82 pont.

Közbevetőleg megjegyezném, hogy Majka nélkül Nóri halálosan unalmas.

img_3084.PNG

Hanna következik az Ace of Base slágerével, amire 11 évesen buliztunk, nem szívesen árulnám el, hány évvel ezelőtt. A színpadon cukorkaszínek, Hanna ruháján szmájlik, a körítés pimp, az egész mégis nagyon civil marad. Keresztes a szappanbuborékok ellenére rendesen végigszenvedi a produkciót, amit semmi nem ment meg a teljes érdektelenségbe fulladástól. Hanna hangja nagyon izgalmas, kicsit olyan, mintha extra mennyiségű autotune lenne rátolva, de az egész megint nem működik. Keresztes szerint össze-vissza kóválygott, mint egy eltévedt kiskacsa, Viktor szerint cuki, számomra meg rejtély, hogy tud bent maradni, amikor sorozatosan kapja az értékelhetetlen szar számokat. 77 pont.

img_3085.PNG

 Iván a következő, akit próbálok nem elfogultan nézni. Most nem annyira jó, mint a múltkor, de még így is imádom, csupa szeretet ez a srác, és ez a típusú előadó nagyon hiányzik a magyar palettáról. Annával ellentétben én nem gondolom, hogy AC/DC-t kéne énekelnie, pedig Viktor is reklamál, hogy ezt az Ivánt már négyszer láttuk, jövő héten valami mást kérünk. Iván ezt tudja, ezért szeretjük, és ennek is megvan a közönsége. Ő soha nem fogja headbangelés közben véresre fejelni az első sorban csápoló beszívott rockrajongót, és ezzel nincs is semmi baj. Iván kiválóan el fog boldogulni azzal a melankolikus, lírai, kedves zenei vonallal, ami annyira jól áll neki. Olyat azért szívesen látnék tőle, amiben a humorát meg tudja mutatni, mert meggyőződésem, hogy van neki. 96 pont.

Lacika megint Majkásat játszik a backstage-ben, elképesztő parodistatehetséggel hozza a figurát, jó húzás volt Majkát vele pótoltatni egy estére. Alexát is ő konferálja fel.

img_3088.PNG

Lépjünk túl azon, hogy egy közepesen olcsó prostinak öltöztették, Cher nagyon jól áll neki, és hát megint hozza az elvárt szintet. Közbevetőleg megjegyezném, hogy a mikrofonállvány faszként való simogatása iszonyatos klisé, ami a nyolcvanas években még lehet, hogy elment, de ez a 21. század. Érdekes, hogy Alexán viszont senki nem kéri számon, hogy legyen másmilyen - én mondjuk megnézném, milyen lenne egy elegáns, visszafogott díva szerepében, rosszkislánynak sokszor láttuk már. Vastag Csaba és Király Viktor vicceskedő faszméregetésén jókat mosolygok, 100 pont.

Barbi most Pásztor Annához méltó frizurát kapott, és valami forgó izén fetrengve kezdi a számot. Magához képest egész jó, csak kevés helyen hamis, és még mindenféle grimaszokat is vág. Viktor reklamál, hogy az "asshole" szónál Barbi rá mutogatott, a "true love"-nál meg Csabára, egyébként tetszett neki a produkció, ahogy a többieknek is. Ha ugyanezt mondjuk Alexa vagy Reni produkálja, biztosan lehúzzák, így 97 pont.

img_3090.PNG

Randy jön, aki a kisfilmjében közli, hogy

A fájdalmat, amit most érzek, azt most is érzem.

Meglepően tisztán kezd, már-már felkapom a fejemet, aztán a refrénnél elkezd hamis lenni, és onnantól nincs megállás. A sorvégeket rendszeresen elengedi, aztán láthatóan elengedi az egész dalt is, feladja. Pedig olyan jól indult, nagyon akartam, hogy tetsszen. A háttérben tenyeret lengető Shygys-fiúkat kezdem fixírozni unalmamban. Anna pont így unatkozott Lúdas Matyin és a félig megkopasztott libákon (ő fogalmaz így), Viktor és Keresztes ugyanazt mondja, amit írok, ez most nagyon szar volt, 77 pont.

Renitől már sokat várunk, és meg is oldja a dalt remekül, neki ezek a nagyívű cuccok állnak jól. Ennek ellenére eddig ez a leggyengébb előadása. A végén Nóri mellett twerkel egyet, ezt a rendező nem vágja be, majd megnézem, kinél kell reklamálni. A zsűri nagyjából az én véleményemen van (lehet, hogy van valami kémprogram a gépemben?), Renitől többet várnak, 92 pont.

Arnoldot is Lacika konferálja fel,

Most következzen az a srác, aki csak szeretne fele olyan jóképű lenni, mint én.

img_3092.PNG

Arnoldról levették a szemüvegét, végre lehet látni a szemeit. Amit csinál, az nagyon roma, és ezt egyáltalán nem rossz értelemben írom, sőt. Ez a stílus való neki, ezt tudja nagyon, most először érzem úgy, hogy meglátok valamit a személyiségéből. Kifejezetten tetszik, pontosan is énekel. Keresztes szerint szép dolgokat csillantott meg, a többiek is megkajálták, 93 pont.

img_3093.PNG

Erikát Missy Elliotnak öltöztették, most néz ki a legjobban eddig. Nagyon nem bírom a csajt, de most végre valami neki valót csinál, és elkezd benne működni. Viktor imádja, és kimondja, hogy Missy Elliot, tényleg elszívják az agyamat titokban. A zsűri elég rendesen körbeszopkodja Erikát, 98 pont.

img_3095.PNG

Lacika jön. Jó gyerek ez, drukkolok neki. Végül mégsem magát kíséri, de így talán mindannyian jobban jártunk. Sokkal jobb, mint eddig bármikor. Egyszerű, manírmentes, az éneklése kicsit olyan, mintha a Voyage voyage-t hallanám gregorián feldolgozásban. Az értékelésnél még elereszt egy poént

El kell mondanom, hogy végig Majkára gondoltam.

A zsűri imádta, 98 pont, szerintem ennyire azért nem volt jó.

Védettséget kap a következő hétre Iván (yesss), veszélyzónába került Randy (nem lep meg). Jönnek a veszélyzónások, a többiek rohannak az Akadémiára, mert az estét a Zsindelyes szponzorálja (láttam az üvegeket, amikor a nyugdíjas TEK lerohanta a konyhát).

img_3097.PNG

 Adrián kezd a Nika se perimenóval, na EZ színtiszta falunap az első másodperctől, de most valahogy nem zavar. Mintha valami paródiát látnék, a zenei alapot még egy sokat próbált lagzis zenész is megirigyelné. De közben meg az a vicc, hogy tök hiteles a csávó, és magához képest az éneklése is viszonylag pontos. Keresztes szerint így kell felállni a padlóról, de a falunapot azért ő is emlegeti.

Brigi a Tépj széttel nekem tetszik, pont azt csinálja, amit egy ilyen számban csinálni kell, kicsit talán túl agresszív. Fura, a zsűri nem szereti, Keresztes szerint teljesen steril, én most láttam rajta érzelmeket, de tévedhetek is.

img_3098.PNG

Randyn a mentődalban annyi a reverb, hogy szinte nem hallom, mit énekel. Édes kis majom, de hát nem egy színvonal. Ettől függetlenül neki drukkolok, mert az összefoglalókból hiányozna. Ez a produkció viszont sajnos nagyon gyenge. Viktor szerint sem jött össze, Anna mond egy nagyon jót

Az előadónak olyannak kell lennie, mint egy részeg biciklis, hogy elesik, de akkor se sérül meg.

Keresztes szerint Randy feladta a versenyt, Csaba már búcsúzik is tőle.

Közönségszavazás vége, Adrián mehet vissza az övéihez. Őszintén remélem, hogy Brigit fogják kiejteni, Randyt ugyanis meg lehet még tanítani énekelni, Brigi viszont bármilyen jól énekel, mindig műkörmös marad. A karizma meg a valamilyenség nem tanítható. Na lássuk. Keresztes Randyt tartaná bent, Csaba Brigit, Viktor szintén Brigire szavaz, Anna szavazata pedig duplán számít, mivel ő az eheti vezetőtanár, szóval akár Randy javára is eldönthetné a versenyt. De nem, Brigire szavaz, nem is értem, most először nem látok rációt a döntésében. Kár.

Randy tehát hazamegy, eggyel kevesebb ok, hogy nézzük az összefoglalókat. 

img_3099.PNG

Az eddigiek alapján három figyelemre méltó énekes van a versenyben: Iván, Alexa és Reni. Arnold, Eszter, Lacika és Balázs még simán behozhatja őket, úgyhogy nem dőlnék hátra a helyükben. Adrián egy édes pofa, de falunap-kategória, Dávid bármennyire énekel jól, félő, hogy végig semmilyen marad, a többiekre meg nem vesztegetek szót. Személyes kedvenceim a dolgok jelenlegi állása szerint Iván, Alexa és Lacika.

Őszintén remélem, hogy a jövő hétre mindenki kap egy rendes versenydalt, mert nagyon sokszor csúszik el azon a produkció, hogy a kapott dal vagy nem áll jól, vagy hangnemben nem felel meg az énekesnek. Ivánnak szurkolok a legjobban, nehogy tényleg AC/DC-t kapjon.

52 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ditti82 2016.09.18. 10:54:37

A dalválasztásért nem tudom, kinek, de jár a f@szkorbács. :-( A tépj szét nekem nem jött át, Brigi végig inkább agresszív volt, mint dögös, pedig nem egy nagy kaland a dal. Randy viszont olyan kurtán-furcsán fejezte be, még ment a szavazás, amikor egyszer csak vége lett. :-o :-(

schanc 2016.09.18. 11:01:42

Az a hivatkozás címe, hogy "nincs kész"? :)
Dávid: egyetértek, nagyon sótlan a srác.
Zita: nekem zavarba ejtő volt, szerintem nem értette a dalt.
Balázs: egyetértek
Eszter: ez nagyon az ő produkciója lehetett volna, de pontatlan volt (sajnos nem csak a mélyek voltak bajosak, az egyik kitartott hangja is hamis volt). Fájt is érte a szívem rendesen. Nem mellesleg majdnem veszélyzónás lett.
Hanna: egyetértek. Azon gondolkoztam, hogy mikor fog értékelhető számot kapni, ami passzol hozzá, és jól elő tudná adni. Aztán meg azon, hogy van-e egyáltalán ilyen szám. Egy angol dívás számot megnéznék tőle, amit a többiek dögivel kaptak már.
Iván: egyetértek
Alexandra: egyetértek, szerintem a legjobb volt tegnap
Barbi: egyetértek
Randy: egyetértek
Reni: egyetértek, nekem kicsit sok volt megint a nyafogás
Arnold: egyetértek, pedig a műsor előtt szerettem volna, hogy kiessen
Erika: nekem inkább nem tetszett, mint igen, nem tudom, hova tenni a lányt. Annyira szabálytalan, hogy ebből simán előnyt is kovácsolhatna, de nem tud. Hozzáteszem, a zenei szerkesztő sem tud vele mit kezdeni, ez azokból a dalokból látszik, amiket kapott eddig.
Laci: én egyáltalán nem látok benne semmit, amitől ígéretes lehetne
Adrián: egyetértek
Brigi: nekem nem igazán tetszett, furcsa mód itt inkább a zsűrivel értettem most egyet
Randy 2: egyetértek

Összegzésed érdekes: a három legjobb énekes szerintem is a felsoroltak, viszont én csak Eszterben és Balázsban látom, hogy tényleg beérhetik őket. Arnold nem tudom, meddig fog rendesen dolgozni; Laci meg olyan hátrányból indul, hogy szerintem nem fogja beérni őket. Hacsak a szerkesztők mást nem akarnak.
Viszont belegondoltam, hogy lesz kb. 10 hét, amíg a top5 kialakul... Hosszú lesz ez.

ani58 2016.09.18. 11:01:47

Téged is lefizettek Lacika ügyben. Ő úgy szar, ahogy van. Se beszélni, se énekelni nem tud. Ja és nem vicces. Randy gyenge, labilis, jó hogy ő ment. Iván nagyon jó, ő tetszett. Alexa nekem túl rosszlányos, már nem érdekes. Barbiba látok még fantáziát. Dávid nagyon mű. Gyenguska. X-factor indul, ennek a műsornak befellegzett szerintem. Nóri szép és okos, élő műsort azért nem olyan könnyű vezetni. Nem értem mi bajod vele.

schanc 2016.09.18. 11:03:18

@schanc: Ja, és még egy: nem tudom, ki a felelős a zenei alapokért, de pusztítóan igénytelenek voltak többségükben. Így meg nem is lehet jó előadást várni az énekestől, ha nincs mire énekelnie. Hirtelenjében Eszternél, Hannánál, Reninél, Zitánál emlékszem, hogy nagyon kiakadtam ezen.

BaZsa 2016.09.18. 11:10:17

@ani58: bár lefizettek volna. Az elején kifejezetten utáltam, most meg tetszik. A blogírás szubjektív műfaj. Nóri valóban szép és okos, de ettől még unalmas.

BaZsa 2016.09.18. 11:18:06

@schanc: a zenei alapok többsége konkrétan olyan, mintha egy midifájlt hallgatnék.
Érdekes ez a Lacika-mizéria, mert technikailag a legszarabbak közt van, ezen nincs is mit vitatkozni. Közben meg én egyre inkább látok benne valami nagyon esendőt és kedveset, ami szerethetővé teszi számomra.

A "beérést" én egyértelműen arra értem itt, hogy a közönség kit fog szeretni, továbbszavazni stb. Arnold szerintem az a rétegénekes, aki a sajt közegében egészen kiváló lehet, neki ezt a romavonalat kéne nyomnia.
Eszter produkcióját én is nagyon sajnálom.

Kibaszott sok múlik a számon, és önmagában az, hogy a dalokról a szerkesztők döntenek, sokat elárul arról, hogy a tv2 mennyire manipulálja a nézőket.

Erikához még annyi, hogy persze egyrészt egymáshoz képest is kell nézni a versenyzőket, mivel ez egy verseny, de eddig olyan borzalmakat produkált, hogy ahhoz képest felüdülés volt a tegnapi. A tegnapi dalban éppen a szabálytalansága tudott kijönni. Engem zavarba hoz a csaj, de nem jó értelemben, szintén nem tudok vele mit kezdeni legtöbbször. Szerintem ő se nagyon tud magával mit kezdeni, ez lehet a baj.

megcirógatlak csalánnal 2016.09.18. 11:33:33

Mi a geciröl szól ez a müsor???
Csak öfit olvasok, AZ jön le, hogy a szerk addig nyomatják a Bullshit áradatot amig a csajok élõ adásban Nem fognak faxt xopni vagy Minimum egy arcra élvezés...
Csicskageci tv2 ha valóságshowt akar mit keveri AZ énekkel???
Megpróbálják pároztatni a csicskákat, 0 eredmény, 0 nézettség

aruhamiatt 2016.09.18. 12:07:51

Szuper összefoglaló, köszi! Már annak idején, mikor Horváth Éva dögunalom összekötő szövegei miatt nem néztem az Éden Hotelt, hanem a Hogyvoltot olvastam, arra gondoltam miért nem veszi fel a kapcsolatot a Viasat sixx-el? Fábry sem szégyenli, h dolgoznak a poénjain. Miért nem lehetne Örgög Nóra szájába a te szöveged adni, kedves BaZsa? Biztos van erre megoldás és jót tenne a műsornak, Ö. N.-nak és gondolom neked is!

aruhamiatt 2016.09.18. 12:12:08

@megcirógatlak csalánnal: külföldön ez tök jól működik. Sajnos itthon kevés az eredeti, jól működő, szórakoztató karakter, plusz itt még énekelni is kell tudni. Sajnos, szerintem ez lett a szereplőválogatás rákfenéje is, mert megpróbáltak jól éneklő, " érdekes " személyiségeket találni. A műsor nézettségéből ítélve, rohadtul nem sikerült. Közepes karakterek minden tekintetben.

BaZsa 2016.09.18. 12:23:35

@aruhamiatt: köszi a bizalmat :D
az a helyzet, hogy az én, vagy akár sixx vagy bárki más poénjaival Ördögh Nóra nem Ördögh Nóra lenne, és amúgy ha van műsveztársa, szerintem egész élvezhető. Ő ilyen óvónéni-karakter, ezt is szeretik sokan.

a másik: hát igen, éppen ezért bukik a műsor, mert a nézők többsége jobban élvezi az olyan sutyerákokat, mint akik a vv-ben is vannak. Az akadémikusok azért javarészt normális, értelmes emberek, ettől van a fékezett habzás az összefoglalókban.
Vagy állandóan itatni kell őket, hogy történjen valami, vagy meg kell szokni, hogy nem nagyon történik semmi.

Pácsó Ármándó 2016.09.18. 13:18:27

Köszi a hv.-t!
Dávid: Egyetértünk
Zita: Egyetértünk.
Balázs: Nem tudom miért ilyen hullámzó. Csalódás volt nekem.
Eszter: Kicsit jobb, mint Balázs, de csak kicsit.
Hanna: Igen, Hannának néha van egy nagyon izgi hangszíne vagy mije. De csak néha. Most vagy ahhoz kellene neki dalt adni vagy Hannának kellene azt többször használnia és sokkal nagyobb sikere lenne. És bírom az akcentusát :-)
Iván: Pedig kéne headbangelnie is. Egyrészt kihívás, tanuljon, dolgozzon, használja ki a lehetőséget. Másrészt minden énekes tehetségkutatóban több stílusban énekelnek, mert hiába jó valaki érzelmes líraiban, unalmas lesz a 7-8-9-10. alkalom után. Harmadrészt meg, lehet hogy menne! :-)
Alexa: Szuper volt, egy tornászdomina cuccban. Cher ruhája merészebb volt, de stílusosabb annak idején.
Barbi: Kifejezetten jól állt neki a grimaszolás, javított rajta. Tetszett!
Randy: Majdnem.
Reni: Nem láttam. Ha esetleg megvan valahol a twerkje, kérnék egy linket. Köszi! :-)
Arnold: Nem hiszem, hogy csak úgy lehetne romául énekelni, mint a Fekete Vonat. Az én ízlésemnek kevesebb utánzás jobb lett volna.
Erika: Most volt a legjobb.
Lacika: Jól összehozta. Szerintem se 98, de ez a stílus bejött neki is. "Akárki meglássa", ebből a gyerekből az adás után műsorvezetőt fognak csinálni. Először még kísérő műsorokban, azután majd tovább. Már most jobb, mint Anikó a szomszéd csatornán.
Adrián: Hát igen. Egy nívósabb Falunap, nem más. De ehhez kellett az egyetlen albán-magyar "sláger" is, amit ismerünk :-)
Brigi: Igen, épp annyival agresszívabb, hogy ne akarjuk széttépni vágyból, csak azért hogy elhallgasson végre.
Randy2: Én most se láttam meg benne a jövendő énekest, joggal búcsúzik, a reality csak kisebb része a Star Academynek, az éneklés nagyobb.

aruhamiatt 2016.09.18. 14:05:44

@BaZsa: ezt nem így gondolom. A leírt, megkapott JÓ szöveghez ő tegye hozzá a személyiségét. :)

BaZsa 2016.09.18. 16:18:13

@aruhamiatt: mondjuk élő adásban nem sokra megy a megírt szöveggel, ott ugye spontán kell reagálni a történésekre :)

Flankerr 2016.09.18. 16:27:37

"Hanna következik az Ace of Base slágerével, amire 11 évesen buliztunk, nem szívesen árulnám el, hány évvel ezelőtt"
Ezzel már el is árultad, mert elég pontosan belőhető, melyik Ace of Base sláger mikor volt az itthon :) Cserébe fogalmam sincs, melyik számuk volt a műsorban :D

BaZsa 2016.09.18. 16:29:13

@Flankerr: :D nem hülye vagyok, csak irodalmi fordulatokat alkalmazok
amúgy a Beautiful life volt, ami 1995-ös, viszont én nem akkor voltam 11 éves, mert még 3 évvel később is ez volt a sulibulik slágere :D

fáncsi28 2016.09.18. 16:55:34

Értem én, hogy betolták Lacikát látványelemnek, meg hogy ő a nép egyszerű gyermeke, meg szeretjük stb., de azért hogy több pontot kapjon a zsűritől, mint Iván, az nálam durván kiverte a biztosítékot. Iván már a múlt héten is megérdemelte volna a védettséget, így nagyon örülök, hogy a héten végre megkapta.

BaZsa 2016.09.18. 17:01:10

@fáncsi28: mert nagyjából mindenkit önmagához képest értékelnek. ami nem mindig igazságos, pl ebben az esetben sem.

Pácsó Ármándó 2016.09.18. 17:25:55

@Flankerr: Logikából ügyes, amúgy meg tökmindegy ki hány éves :-))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2016.09.18. 18:40:20

Keresztes és a kritikái, nevetséges a nő, bármibe bele lehet kötni, és ez a nő bele is köt, ha nem vigyorog eleget az előadó akkor az a baj, ha túl dühös akkor az a baj, ha nem fejen állva énekel, akkor az a baj.
Szerintem Brigi leénekelné a színpadról a Keresztes művésznőt, nem értem mi volt a probléma a dalával, ráadásul a végén ment a dilemma hogy ki a jobb, Brigi vagy Randy, ez komoly ????
A kis golyó Erika rohadt jó volt.
A gyökér albánt meg vissza szavazták, még egy hét rinya a nézőknek.
Kibírnám a műsort Dávid nélkül is, rohadtul unalmas ez a bájgúnár.
Arnold meg előbb lesz tüdőrákos mint jó énekes.
Kis szőke csaj (Erdélyi?)neve nem ugrik be, de ő mindig szuper, meg a legszebb a brigádban.

BaZsa 2016.09.18. 18:43:10

@szociál: ja hát Brigi valóban leénekli a mezőny 3/4 részét, csak ne kelljen nézni közben, annyira civil. (azért azt ne feledjük, hogy Keresztes kurvára tud énekelni)

én amúgy, most függetlenül attól, hogy jogosak-e a kritikák vagy sem, kifejezetten örülök annak, hogy a zsűri nem bánik kesztyűs kézzel velük. Kurva unalmas már az állandó nyálverés, ami pl az X-Faktorban is nonstop ment

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2016.09.18. 19:04:28

@BaZsa:

Ne dicsérjék halálba őket, de az egy vicc hogy azon agyaltak ki a jobb énekes, a csajszi vagy Randy kölök, színház bmg.

BaZsa 2016.09.18. 19:11:49

@szociál: nem azon agyaltak, azon nincs mit agyalni, Randy gyalázatos volt tegnap
nagyjából az volt a dilemma, amit az összefoglalóban is írok

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2016.09.18. 19:26:57

@BaZsa:

Steril, meg agresszív de még így is jobb mint a svéd csaj, szóval parasztság lenne kiejteni.
Nem rajongok érte de jó a hangja.

BaZsa 2016.09.18. 19:54:01

@szociál: hát Hannánál nem nehéz jobbnak lenni :D

BaZsa 2016.09.18. 19:55:43

Még mielőtt elfelejtem, a holnapi összefoglalóról sajnos nem tudok posztot írni, de a kedd este adagját természetesen megkapjátok szerdán :)

majd kommentekben hozzatok össze valamit, hogy képben legyek keddre!

Akasa27 2016.09.18. 20:49:59

Hajrá Alexa!!!!!☺

Ditti82 2016.09.19. 21:55:30

Lacika, megzabálom! :D

Ditti82 2016.09.19. 22:11:34

Komolyan, gangnam style? CukIván meghágja a bambusz(?)falat, Balázs-Barbi, Lacika-Alexa...

fran7 2016.09.19. 22:36:44

Milyen szinten fognak ezekkel a dalokkal beégni. És van, aki meglepődött hogy a téma az örökzöldek?

Ditti82 2016.09.19. 22:59:18

Magic Mike SA Edition! :-D

Pácsó Ármándó 2016.09.19. 23:12:56

@Ditti82: Bambusz, csak újrafestve. Írhatnál többet is a tartalomról, hogy BaZsa is tudja, mi történt. Én átaludtam :-)

Ditti82 2016.09.19. 23:14:30

Balázst nem adoooom! :-o

Ditti82 2016.09.19. 23:16:02

@Pácsó Ármándó: Levittem a kutyát, csak a "reklám után "-ban láttam. :-D
A jeleket megint idióta módon adogatják egymásnak. :-(

Ditti82 2016.09.19. 23:17:44

Kislány Zita három kitűzős, Balázs szintén, Hanna kettő. Zsiráflány Balázsnak adja. Pedig már kezdtem megkedvelni. :-(

Ditti82 2016.09.19. 23:19:11

Kapjátok be mind!!!! Baláááázs!!!! :'(

Ditti82 2016.09.19. 23:20:56

Mit eszik a hülyéje ezen a csúf Barbin?!

Ditti82 2016.09.19. 23:23:15

Sokkhatás alatt állok.
És holnap belehalooook!

Chuck Νorris 2016.09.20. 22:42:23

Adrián egyre unszimpatikusabb, kivánom neki hogy még jó pár csajszi szivassa meg :D
most se értem mi a baja, leszarja alexandrát, de közben féltékenységében oltogatja :D

Ditti82 2016.09.20. 23:17:39

Ezek a csajok mire ennyire beképzeltek mind?

Pácsó Ármándó 2016.09.20. 23:26:57

@Chuck Νorris: Alapvető különbség van a nézőpontokban. Alexa a következő kapcsolatát keresi, Adrián és Laci csak meg akarja dönteni amíg bent vannak. Vagy őt, vagy egy másik csajt.

Chuck Νorris 2016.09.21. 01:55:36

@Pácsó Ármándó: hát, nemtom, igazábol alexandrát se értem, hogy hagyja magát az orránál fogva vezetgetni. Annál jobb nő ő hogy drámázzon egy ilyen kis csipisz miatt :D
Kicsit ugy viselkedik, mint akihez már régen nem közeledtek, és most hirtelen belerészegedett az Adrián féle "kalandba". de azt kizártnak tartom hogy régen közeledtek fele, szal innentöl nem értem. na mindegy, női lélek...

Ma megnéztem a háttérmüsort, Zita nevelöapját hivták meg, láthatólag egy értelmes idősebb fazon, aki tudományosan ugy levezette 3 mondatban a benti szituációt, hogy a riporter hölgyike csak pislogott. láthatóan nem szokott hozzá ilyenhez :)
másik vendég Brigi bnője voltaz is egy helyes normális kiscsaj. kész felüdülés volt az adás a legutolsó ilyen jellegö probálkozásom után (Gyözike/VV)
bár nyilván a Zita papa volt a király élvezet volt hallgatni :)

Pácsó Ármándó 2016.09.21. 06:15:02

@Chuck Νorris: Ennek a háttérműsorát még nem láttam, majd lehet belenézek. Alexát én se annyira értem, talán gyorsan el akarja felejteni az előző bekrepált kapcsolatát, bár az akadémiai választék nem tűnik megbízhatónak :-)

diómió 2016.09.21. 12:17:42

Szerintem csak az Alxa az, aki ezen a pályán megmaradhat. Jó hang, bevállalós, illik a közegbe. Sajnálom, hogy vele akarják elvitetni a "valóság-show-t" és ehhez 150 c m-es, 19 éves gyerekeket tettek mellé- így nehéz lesz. De vitathatatlanul ő a legjobb énekes. Ivánból lehet még jó színész, és bármilyen furcsa is (nem szeretem) Erikából. A többi felejthető, vagy azért mert nincs hangja, vagy azért mert nincs önbizalma, szorgalma, de leginkább egyénisége. Lacika meg szerintem csak egy geg....

diómió 2016.09.21. 20:09:59

@Chuck Νorris: Zita nevelőapja volt Szekszárd polgármestere több cikluson át, egyébként ha jól tudom (zene)pedagógus és nagyon jó fej.
süti beállítások módosítása