Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x20 - Melyben szóba kerül a pornó(s), majd valaki kómába esik (18+)

2016. szeptember 16. 09:21 - Hoppancs

Az összefoglalót Zseri és Tivy évődése nyitja, kellemesen elringatva a lopakodó tragédiát nem sejtő nézőket. (Figyelem! A Trónok harcába illő fordulat megtekintése, illetve e hogyvolt végigolvasása szívbetegeknek, valamint várandós és/vagy kisgyermekes anyáknak nem ajánlott!)

A még boldog Zseri olyan szeretetteljesen csicskázza párját, hogy Vivi szóba is hozza annak kinti nőjét. Brigi emlegetésére Tivy ekképpen reagál:

Nem én pornózok…na mindegy.

villa2.jpg

Alig hangzik el a kulcsmondat, a magánéletét görcsösen óvó sztár-videoblogger máris őrjöngve szidja a tőle karnyújtásnyira tartózkodó Vivit, amiért rá mert kérdezni arra, amit fennhangon mondott. A felnőttfilmes kiléte tisztázatlan marad, azt viszont újfent megtudhatjuk, hogy a pofátlanul fülelő lány hülye, tapintatlan és olyan szar anya, hogy nem átallja saját édes(robot)gyermekét játéknak titulálni. Tivy, aki állítólag Zsoltit akarta oltani a megjegyzéssel (???), nem tűri, ha a múltjában turkálnak. Vagy Brigiében. Vagy Zsoltiéban. Vagy ki tudja.

Miért teszel fel kérdést? Mi vagy te, Columbo?

háborodik fel, majd a felnőtté válásról hadovál. Az érdektelen műbalhéról az Igazságos Izom Tibor rímvilágát idéző altatókra ugrunk, majd egy macival pihenő rémbaba képével fokozzák a szürrealitást.

villa.jpg

A hajléktalan szülők és hasfájós porontyaik tömegszállására emlékeztető hálóhelyiség hiába zeng a kis Natasa horrorisztikus gépnyekergésétől, apuka úgy alszik, mint akit fejbe vertek. Háromszor. Evelin ettől mártírrá, Zseri pedig fölényes mindentudóvá avanzsál, össztüzet zúdítva a férfira. Dávid védekezésének lényege, hogy ő bármit szívesen elvégez, ha ki bírják rázni az ágyból, más kérdés, hogy utóbbira még nem volt precedens. Ám nem ő lesz az egyetlen ebben a részben, aki nem ébred fel. (Még most sem késő abbahagyni az olvasást.)

villa1.jpg

A nyelvileg igényes Zseri felhívja Dávid figyelmét, hogy Evelin nem pofázik, hanem beszél arról, hogy a „fasza kivan” ura semmittevésével. „Bazmeg… hát délután is… bazmeg, sír a gyerek, geci, te meg csak alszol”, érvel a meggyötört asszony, aki Dávid elmélete szerint azért feszült, mert ő még nem kapta el. De mindegy is, mert ez a vonal olyan uncsi, hogy Zseriék utódja, Málna a katatóniába menekül. Soma készségesen érdeklődik, hogy megrázhatja-e a gyanúsan hallgatag csemetét, mert dr. Spocknál olvasta, hogy az jót tesz. A sikertelen piszkálgatás után villámdiagnózist állít fel:

Ez kajak meghalt.

Vivi érzi, hogy némely megnyilvánulása talán nem nyeri el a 30 és 49 év közötti nagy magyar anyák tetszését, ezért elpityergi, hogy senki sem gondoskodik úgy a kiskutyáiról, mint ő.  

Nem tehetek róla, én még ilyen állatfázisban vagyok.

Ha így állunk, akkor ügyetlensége teljesen érthető, hiszen ez utóbbi egyértelműen megelőzi a játékbaba, robotbaba, a mesterséges intelligencia és a valódi kisded fázisokat.

baba.gif

A lazításként beiktatott naptárfotózás alatt Zseriék esnek egymásnak, mert a lapáttal hadonászó Tivy a feladat helyett a „faszom kivan ezzel a sok szénnel” illetve a „fasz kivan ezzel a munkával” fordulatok ismételgetésével kívánja elérni, hogy mindenki, - talán még Brüsszel is - megértse: a szénlapátolás vicces. Zseri nem tud nevetni, részben azért, mert a babájában kevesebb élet van, mint Bradley Cooper-ék kellékcsecsemőjében. Azért optimistán felöltöztette, és nem tolerálja, hogy ura miatt egyedül ők nem haladnak a készülődéssel. A rondán elfajuló vita láttán nem értjük, hogyan juthatott idáig ez a szép kapcsolat:

Majom vagy te, meg a lányod, te majom!

A fotókat Zsolti dizájnolja, miközben Dina önkritikát gyakorol, Mici kiüti a saját szemét, Soma dinnyét repeszt a fején, Vivi pedig enyhe gépgyerekosztás utáni depressziója miatt tovább hanyagolja anyai teendőit. A móka azonban már csak néhány perig késleltetheti a drámát, amelyet Erzsike néni érkezése vezet fel.

villa3.jpg

v.jpg

v2.jpg

Utóbbi cseppet félelmetes, ahogy véresen komoly fejjel hívja félre a „beteg” szüleit, majd szerepéből egy percre sem kiesve ismerteti a helyzetet. A „kajak meghalt” szókapcsolat helyett ő a „leállt a szimuláció” kifejezést használja, ami gépgyerek-szlengben kómát jelent. Erzsike igazi profiként kerüli el az érzelmi bevonódást, kellő ridegséggel fejtegeti a szülők felelősségét, illetve az esetleges rejtett traumát, majd elveszi Málnát és könyörtelenül levágja a karszalagokat. Zseriék kiestek ebből a körből.

v3.jpg

v4.jpg

Az exanyuka sírva hajtogatja, hogy nem tudta „felnevelni” a műanyagdarabot, míg Tivy lakótársait fenyegeti arra az esetre, ha valaki direkt tönkretette volna azt.

Az anyám dögöljön meg, telibe vágom!

Nem tudni, hogy a nagy manipulátor Evelin őszintén vagy taktikából ölelgeti a zokogó Zserit, de a gyönyörű vigasztaló szavakat nem lehet tőle elvitatni.

Nem a te hibád, szívem. Valamelyik gyökér, kretén faszszopó földhöz vágta.

Somának bűntudata van unortodox ébresztési kísérlete miatt, de arra is rávilágít, hogy Málna akkor már rég csendben volt, amikor ő megrázta. (Bár jobban biztos nem lett tőle.) Evelin szándékos bűncselekményt sejt, Dávid pedig gondatlanságot és félelemből rejtőzködő tettest. Zsolti kizártnak tartja, hogy a közösségből bárki képes lenne bántani egy baba alakú számítógépet, szegény Vivi is csak azért gyilkolja Brittit, mert olyan kis mamlasz, mint Lennie az Egerek és emberekben. Dina nem zárja ki, hogy Zseriék álmukban nyomták agyon az áldozatot.

v5.jpg

v6.jpg

Zseri, aki meg van róla győződve, hogy „száziksz százalékosan beletette magát", mérhetetlen gyászában olyan eszelősen hajladozik Dináék kölkével, hogy teljes egészében lepereg előttem A kéz, amely a bölcsőt ringatja. Nagy poén lett volna, ha ezek után kiderül, hogy a nézők Tivyéket szavazták meg legjobb szülőnek, de a győztes Dina és Lóri lett, ami egész korrekt eredmény.

És a végére egy kis heavy petting.

Címkék: 18+ vv8
412 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ezneménvagyok 2016.09.17. 00:42:35

@Mók_Ica: Hogy fogják mérni? De hisz folyton szavaztatják a nézőket, hogy ki a legszebb, legügyesebb, legsatöbbibb. Biológia :-D

Ezzel a szép gondolattal búcsúzom, szép álmokat, széket a kilincs alá, ha valaki Sarah Connort keresik, nem beengedni :-)

Nyugee 2016.09.17. 01:36:41

Nem lehet hogy csak simán öngyilkos lett a baba?

xukxuk 2016.09.17. 03:17:49

Azt mondta a micike , hogy a faxom kicsike , kicsike az édesanyja p,.,.,.csja , ha neki ez kicsike menjen Mezőhegyesre az állami ménesbe! :)))))))

Túroscsusza 2016.09.17. 09:23:06

Azért ez a babás dolog nem volt szórakoztató.....
De hogy pont a 22 éves Somáék nyerjék...
Még jó hogy nem látunk bele mások hogyan nevelik a babájukat....

Berborosz 2016.09.17. 09:29:08

@genevieve: Végre valaki észrevette...

Mók_Ica 2016.09.17. 09:31:36

@Nyugee: ááááá, dehogy... csak simán beflegmult.... szegénykém nem hitte el, hogy ilyen szülei vannak, de főleg hogy ilyen apja.....

@PeniValdes: fonetikusan? :)

@Túroscsusza: még jó :)) viszont az is ritka, hogy 4-5 pár egy légtérben alszik / lakik gyerekestől.....

Mutyuer 2016.09.17. 10:03:49

@12zahra12: azert volt gonosz mert masoktol is csak ezt kapta.folyamatosan csesztettek a sulya miatt. En szerettem ot. Olyan volt min egy ferfi noben, egyebkent jol jart, az rtlnel dolgozik. Mondjuk en elvetemult vagyok biztos mert vv verat is szerettem. Amugy altalaban azok nem szeretik az ilyen feminista karaktereket akik vilagszepenek szulettek es a pasik korullengtek oket, nem tapasztaltak durva bantasokat. Kepzeld el, egy 1-2 banto szo tuskekent megmarad az emberben. Viki ennek volt az iskolapeldaja, kib*szott eros no volt a showban

Cérnahuszár 2016.09.17. 10:06:30

@Mutyuer: hmm érdekes amit írsz
viszont szerintem nem másoktól lesz gonosz valaki, hanem saját magától, ez is egy döntés, hogy mit reagálsz arra amit a környezetedtől kapsz, mit tudsz kihozni belőle

Cérnahuszár 2016.09.17. 10:08:51

mert ha elfogadjuk tézisként hogy mások bántása miatt lettem ilyen, nem kellene semmiért felelősséget vállalni, elég rámutatni valakire a környezetünkből és utána sajnálni magunkat

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.17. 10:16:09

@Mutyuer: érdekes amit írsz és vhol igazság is van benne. tapasztaltam olyat hogy egy lányt a súlya miatt cikiztek,és ami a csavar benne hogy pont azok akik maguk sem voltak nádszálak.
a világszépe vs feminista témánál meg azt gondolom, hogy nem mindegy hogy melyik nem cikizi inkább a múltban. tehát az én teóriám szerint inkább akkor válik vki feminista karakterré ha a pasiktól kap gúnyt.
engem pl a férfiak sosem csúfoltak, a lányok annál inkább.

12zahra12 2016.09.17. 10:22:59

@Mutyuer: Tudod, én mennyi bántást kaptam suliban és felnőttként is? Rengeteget. Mégsem azt tartom megoldásnak, hogy akkor én is mindenkivel - főleg aki nem is bántott - undok és utálatos legyek és az egyetlen szórakozásom, ha másokkal kibaszhatok. Nem attól lesz valaki erős nő, ha őt korábban bántották, akkor ő is kibaszik mindenkivel. Ez nem erősség, ez épphogy gyengeség. Már csak azért is, mert elvileg Viki nem buta. Tehát érvényesülhetne az eszével is. Ő mégis a rossz utat választotta. Ennek már semmi köze ahhoz, hogy őt valaki a súlya miatt piszkálja.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.09.17. 10:35:11

Kicsit korán jött ez a babás hét, de annyiban előnyös, hogy a sok különböző szülőpár miatt érdekesebb volt.
Most is érvényes, hogy a nemek arányát nem nagyon borítják fel? Mert akkor most pasi esik ki tutira.

Nbl 2016.09.17. 10:39:42

A rondán elfajuló vita láttán nem értjük, hogyan juthatott idáig ez a szép kapcsolat:

Majom vagy te, meg a lányod, te majom!

Azért egy médiaszennykritikus oldaltól elvárható lenne, hogy tudják... youtu.be/_siMh7ozvoU 1.30.-tól

ewita 2016.09.17. 10:44:33

az mondja anyám,hogy hívják azt a focista lányt ZSELATIN??? :D

ezneménvagyok 2016.09.17. 11:04:00

@PeniValdes: Austin Powers óta ki nem? :-D

ezneménvagyok 2016.09.17. 11:05:20

@PeniValdes: Ja, nem beszélek veled, nem védtél meg, pedig megígérted :-D

ezneménvagyok 2016.09.17. 11:11:45

A folyamatos szekírozásra, üldözésre sokféleképpen lehet reagálni. Van, aki gátlásos lesz és bezárkózik, az erősebbek visszatámadnak (ha nem elég erősek, akkor persze nem azokat, akik őket bántották, hanem akik gyengébbek náluk), a legerősebbekből meg védelmező válik. Viki ezek szerint nem volt a legerősebb, bár mutatott néha ilyet is (mikor Zsófival "babázott" :-) ). Ezzel együtt én sem szerettem, nem szeretnék ilyen karaktert a közelemben, és nézni sem volt jó.

ezneménvagyok 2016.09.17. 11:14:40

@PeniValdes: HÁT MI LEHETETT ENNÉL FONTOSABB ?!!! :-D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.17. 11:16:26

@ezneménvagyok: mást kellett megvédenem.) de most te vagy a középpontban.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.17. 11:17:50

@ezneménvagyok: ok, nos egy idő után lepereg rólad a gúny mert megtanulod hogy te vagy a legjobb,legszebb,neked van a legszebb orrod,és a többiek kinyalhatnak max. nagyon összerfoglalva

ezneménvagyok 2016.09.17. 11:17:55

@PeniValdes: De jó... na de hogyan nőnek túl rajtuk? Bele szeretném foglalni az elméletembe.

BAZINGA2 2016.09.17. 11:18:32

Hello! Na, megnyugodtam. Málnát nem nyírta ki senki, biztos a Vaterán vették bele a használt gagyi cuccot, mert ott olcsóbb. Micike pedig nem esett rá a babára, mert akkor palacsintává nyomta volna szegényt. Dina a nagy smárolás közben lesett a kamerába Lóri alól. Itt jegyezném meg, aki nem tartja Lórit sunyinak, hogy mit szól ahhoz, amit Dinának mondott??? " Mi kell Neked a 36 millió, vagy a barát?) A 36 millióból, annyi barátnőt vehetsz amennyit csak akarsz! " - Ez igen, pénzért venni barátságot, nem semmi! Lórinak belefér, nekem nem! Suttyó! - Dina tegnap ÚJRA ELKEZDETT JÁTSZANI! Ez sokkal hülyébb, mint amilyennek látszik. A Tivy nagyon szánalmas, Zsenikével együtt. Napközben marakodnak, este pedig játsszák a szerelmes párt. A Zsolti egy kabaré, azért lett buzi, mert a Nőkben nincs anyai ösztön. ( gondolom a génjei előre jelezték Neki) azért született hibással. =D Az kimaradt, hogy Dina kicsinálja Dávidot, és Zsenit, bosszút áll rajtuk. Pedig Dáviddal, már rég megdugatta volna magát, csak az lepattintotta. Én a Zsófikát sajnálom, hogy kiesett az elején, mert az jobban tetszett amikor évődtek Somával, mint ez az erőltetett szerelem a 2 pár között. Annyira átlátszó, hogy kamu az egész, ráadásul mind mocskos szájú, hogy essenek ki mind egymásután!

ezneménvagyok 2016.09.17. 11:18:41

@PeniValdes: Ja, bocs, megelőztél.
De szerintem ez a befelé fordulás egy formája.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.17. 11:21:20

@ezneménvagyok: nem feltétlen,hiszen nem begubózol,sőt széles baráti köröd lesz,akik ünnepelnek

ezneménvagyok 2016.09.17. 11:22:06

@BAZINGA2: Szerintem az a Zsolti-beszólás vicces volt, és nagyon jól jellemzi a benti viszonyokat. Ez lehetne ennek a szériának a mottója.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.09.17. 11:22:30

@Nbl: Kéretik leszállni a majmokról!
az a videjó pedig xar - nagyon. :-)

ezneménvagyok 2016.09.17. 11:26:45

@PeniValdes: Jó, de ünnepelni lehet úgy, ahogy egy családtagodat ünnepled a szülinapján, meg lehet úgy, ahogy egy sztárt ünnepli a tömeg. Utóbbi lehet nagyon magányos dolog is. Ez a legjobb-legszebb-dolog nekem az utóbbit juttatja eszembe, legalábbis így első hallásra.

BAZINGA2 2016.09.17. 11:31:57

@etikette:
Szerintem sem nyer Dina. Visszataszító az egész nő, rosszindulatú bosszúálló, és nincs egy normális szava. A kocsisok elbújhatnak mellette a káromkodás terén. Szerintem Lórival azért van, mert más nem klikkesedett vele. Dávidot nézte ki magának, csak annak nem kellett, hiába mászott rá. Maradt neki Lóri, pedig az is csak kihasználja, abban sincs érzelem, meg egy bunkó paraszt is.

ezneménvagyok 2016.09.17. 11:32:53

@PeniValdes: "Szerénység, elvtársam, szerénység! Ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység."

BAZINGA2 2016.09.17. 11:33:51

@ezneménvagyok:
Mire vége lesz a VV-nek, többen is elbuzulnak, mert az olyan sikkes. Zsoltit én is bírom. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.17. 11:34:28

@ezneménvagyok: komolyan mondom. kb csak végig kellett mennem

ezneménvagyok 2016.09.17. 11:40:46

@BAZINGA2: Akkor a királyi tévé elindítja a "Valóstadion" nevű, KDNP-által szponzorált műsorát (főcímdal: Ákos), amelyben a halkszavú csajok ki sem jönnek a konyhából, legfeljebb esténként, hogy gyorsan teherbe essenek. A srácok kulturáltan migránst rugdosnak, buziznak, esetleg megvernek egy-két liberálist is, de csak a jó példa miatt. Jó lesz.

ezneménvagyok 2016.09.17. 11:41:31

@PeniValdes: Ezt nem értem, lemaradt a vége? Hol kellett végigmenned mihez?

BAZINGA2 2016.09.17. 11:45:59

@Mók_Ica:
Jól látod! Szerintem egyik sem szerelmes, csak szerepet játszanak, próbálják hülyíteni a nézőket. Megvannak elégedve magukkal, a kamerába billegetik magukat, közben egyik szánalmasabb, mint a másik. Elég szerencsétlenül sült el a szereplő válogatás. Legalább a fele normális kéne legyen! Most újra gyerek hét lesz??? A Belevalóban láttam, hogy nagyobb műanyag babákat kaptak és már sminkelték Őket. Azok nem férnek bele a babaágyba, majd a szülőkkel fognak aludni??? Te jó ég, elmarad az éjszakai matatás, meg a nyáladzás. Szegény gyerekek, azt mocskos káromkodást fogják egész nap hallgatni? Ők lesznek a jövő gyermekei.

Mók_Ica 2016.09.17. 11:48:35

@BAZINGA2: láttam a nagyobb gyerekeket.... vajon ezekben is van program? mi lesz Zseri-Tivy Málnájával? vajon ő is felcseperedett???
egyébként egy gyereket miért kell kisminkelni???

ezneménvagyok 2016.09.17. 11:50:12

@Mók_Ica: A kis Málna egyhén szürkén, szakadozott ruhában a többi gyerek agyát fogja enni... :-)
(Kézcsók :-) )

Mók_Ica 2016.09.17. 11:51:27

@ezneménvagyok: ezt tette vele a program hiba??? majd este megkuksizzuk :))))
(szép jó reggelt / napot :)) )

BAZINGA2 2016.09.17. 11:53:43

@ezneménvagyok:
Szerintem az nagyon durva lenne! Elég lesz a vasárnapi boltbezárásról sorozatot forgatni! "Bezár a Bazár " címmel... Esetleg a "Patakit elvitték a UFO-k, és nem hozták vissza." tragikomédiát! Nem menne senki vásárolni, mindenki a képernyőre tapadna.

ezneménvagyok 2016.09.17. 11:55:25

@Mók_Ica: Ez az egyetlen reális lehetőség, láttam a Walking dead-ben :-)

ezneménvagyok 2016.09.17. 11:56:45

@BAZINGA2: A gyári hibás árut mindenki visszaviszi, ne aggódj... :-)

Mók_Ica 2016.09.17. 11:59:36

@ezneménvagyok: zombi-baba??? :o hmmmmm..... asszem én nem kedvelem a zombikat.... :(((

@BAZINGA2: csak ne adj nekik ötleteket :))))

BAZINGA2 2016.09.17. 11:59:46

@Mók_Ica: Nem értek hozzá. Elnéztem, hogy Micinek is olyan műszempilla van felragasztva, hogy sepregetni lehetne vele. Majdnem összeragadt a szeme, alig tudta nyitva tartani. Málnát eltemetik, biztos lesz pap is. A gyerekek olyan 10 év körülinek látszottak, vajon nem az iskolában lenne a helyük? Netán magántanulók lesznek, és az ostoba szülők tanítják Őket káromkodásra? Mi másra?

ezneménvagyok 2016.09.17. 12:03:09

@Mók_Ica: Ez egy egyoldalú vonzalom, ők borzasztóan szeretnek minket... :-D

Mók_Ica 2016.09.17. 12:03:18

@BAZINGA2: ha a szülőknek kell tanítani őket, akkor asszem az emberiségnek jobb, hogy Tivyék babája programhibás lett és beflegmult.....
tényleg ilyen ez a korosztály, mint vv8 lakói??? nem tudom elhinni......

Mók_Ica 2016.09.17. 12:04:14

@ezneménvagyok: én kerülöm a társaságukat :))) az élő élőkhöz valahogy jobban vonzódom......

ezneménvagyok 2016.09.17. 12:06:20

@BAZINGA2: Nézd, eddig volt ugye trágárság, utalás prostitúcióra és pornóra, alkoholizmus, folyton dohányoznak, volt szexuális zaklatás és kvázi aktus, logikusan nézve a jövő héten gyermekmolesztálás lesz, vagy valami hasonló :-?

BAZINGA2 2016.09.17. 12:12:27

@Mók_Ica:
Szerintem mindenképpen. Képzeld el, hogy Tivy apuka azzal a borzasztó terjedelmes szókincsével, mire taníthatta volna??? Mi van Málna?... Kutya vagy!...Negatív vagy! stb, mellé félkörös rúgások.

BAZINGA2 2016.09.17. 12:15:55

@ezneménvagyok:
OK! Lehet, hogy van bent egy pedo is, csak mi nem tudjuk? A gyerekek lehet Mici néninek fognak dolgozni, Ő lesz a madám! Kell az utánpótlás, nehogy kihaljon a szakma!

ezneménvagyok 2016.09.17. 12:17:15

@Mók_Ica: Hát, nem örülök, hogy ezt nekem kell elmondanom, de ez az élő-dolog nem tart örökké... :-)

Mók_Ica 2016.09.17. 12:17:33

@BAZINGA2: és szegény Málnának az egyetlen kiútja az lett volna, hogy állandóan szökik....

Tivy egyébként roppant idegesítő.... nagyon nagy az arca, emellett pedig nem túl okos.... mindezt fűszerezi a pár szavas szókincse amelynek nagy része káromkodás.....

ezneménvagyok 2016.09.17. 12:18:50

@BAZINGA2: Jajjj....
Na látod, ezért jó a pesszimizmus. Ennél már csak jobb jöhet :-D

Mók_Ica 2016.09.17. 12:19:23

@ezneménvagyok: amíg tart, azért kiélvezem az élő élőket :)))) aztán majd ráérek megszokni a nem annyira élőket :))) és hálás vagyok a kíméletes felvilágosításért :)))) :*

ezneménvagyok 2016.09.17. 12:24:26

@Mók_Ica: Ja, úgy értettem, hogy ha eljön az időnk, majd elvisznek minket egy szép farmra... :-D

Mók_Ica 2016.09.17. 12:25:42

@ezneménvagyok: ezt fejtsd ki kérlek bővebben..... :)))

ezneménvagyok 2016.09.17. 12:28:24

@Mók_Ica: Mint apámék az aranyhörcsögömet. Ő azóta is ott él... :-?

BAZINGA2 2016.09.17. 12:32:13

@Mók_Ica:
Egyetértek Veled! Én azt hittem, hogy a nézők Tivyt szavazzák ki elsőnek párbaj nélkül. Leesett az állam, amikor Zsófit ejtették ki, pedig a lányok közül Ő beszélt a legnormálisabban. Még nem is ismerhették meg a nézők, és szerintem a csatorna részéről is rossz döntés volt, nagyon hamar bedobták ezt a kiszavazást. Ráértek volna később is, de lehet kellett egy focista is!!! Szükség volt rá, mint ablakos tótnak a hanyatt esés! Kell még trágárság, petting, mert az menő!

Mók_Ica 2016.09.17. 12:33:33

@ezneménvagyok: erről írtak egy jó kis regényt is.... kedvencek temetője..... mondjuk egy szép farm nem jutna róla eszembe :))))

Mók_Ica 2016.09.17. 12:37:02

@BAZINGA2: sajnos Zsófiból nem sokat láttunk (mutattak nekünk), csak Somával való húzd-meg-ereszd-meg párbeszédeit..... bár Tivy-ből sem mutattak addig semmit... Zsófika a bv-ben mondta Győzinek, hogy Tivyt tartják a legerősebbnek bent.
a csatornának a nézettség az érdeke, ezért konfliktus és szerelmi szál kell szex-szel fűszerezve.... őket nem érdekli a jellemfejlődés :))))

ezneménvagyok 2016.09.17. 12:39:19

@Mók_Ica: Á, ez két teljesen különböző dolog. Az egy kitalált történet, ahol a kedvencek tényleg meghalnak, de mi tudjuk, hogy a valóságban ez nem így van... :-)
Akkor már inkább Gandalf meséje Minas Tirith ostroma alatt. "... felgördül a világ szürke esőfüggönye... akkor majd meglátod... zöld mezők..." meg ilyenek. :-)

Mók_Ica 2016.09.17. 12:43:17

@ezneménvagyok: Gandalf meséje pedig valóság???? :))))) azért ugye nem nagy baj, ha még egyelőre nem vágyódok oda??? :))))

ezneménvagyok 2016.09.17. 12:48:13

@Mók_Ica: Persze hogy az, láttam a tévében :-D

Egyelőre nem is kell. Majd ha már nem lesz kedved bemászni a mókuskerékbe... :-D

Erről eszembe jutott, amikor a korábbi szériákban egyik másik kiesett játékost "búcsúztatták". Mint aki tényleg meghalt :-DDD

Mók_Ica 2016.09.17. 12:52:01

@ezneménvagyok: akkor az élet vár ránk az élő szakasz vége után :))))
de még aktívan tekerem a mókuskereket :)))

igen, főleg amikor ravatal-szerűen volt berendezve a szoba.... lehet, még itt is lesz ilyen....

ezneménvagyok 2016.09.17. 12:56:27

@Mók_Ica: Az érdekelne, lesz-e olyasvalaki, akit komolyan megsiratnak a többiek. Egyelőre nem úgy néz ki...

Mók_Ica 2016.09.17. 13:00:33

@ezneménvagyok: önzőnek látod őket?? :)))) végülis mindenki nyerni ment be, vonzó az a 36 millió....
egyébként biztos lesz olyan, mivel az érzelmeiket nem tudják kizárni és óhatatlanul is kialakul egyfajta vonzódás .... sztem

ezneménvagyok 2016.09.17. 13:10:18

@Mók_Ica: Az egy dolog, hogy önzők (az alap), én a komolyabb kötődéseket hiányolom, még haveri szinten is. Nagyon lazának és esetlegesnek tűnnek a benti spontán kapcsolatok, ami meg szorosabbnak látszik, az meg nem őszinte. Persze lehet, hogy ez csak a csatorna tálalásában van így.
(Azt nem hinném, hogy mindenki a főnyereményért van bent, de én már csak ilyen gyanakvó vagyok :-) )

Mók_Ica 2016.09.17. 13:22:07

@ezneménvagyok: válogatás, vágás, műsor..... manipuláció.... mégis nézzük :)))

ezneménvagyok 2016.09.17. 13:29:21

@Mók_Ica: Már aki... én csak olvasok róla... :-)

Mók_Ica 2016.09.17. 13:31:07

@ezneménvagyok: valld be, a társaságért jársz ide :)))) (én egyébként azért is :))) )

Túroscsusza 2016.09.17. 13:32:53

@Mók_Ica:

Hát... voönzódás már kialakult, mert ketten mintha dugtak volna az ágyban...
Szegény nézőket sajnálom, a sok pszichopata közül kit szavaznak ki..

Mók_Ica 2016.09.17. 13:34:59

@Túroscsusza: az egy érdekes dolog... nappal durván oltják és kutyázzák egymást, éjjel meg matatás és egyéb dolgok..... a felvételeken nekem úgy tűnik, hogy Zserike mászik jobban....

ezneménvagyok 2016.09.17. 13:37:09

@Mók_Ica: Dehogy vallom! Aztán mehetek megint Hollandiába... :-)

Mók_Ica 2016.09.17. 13:39:27

@ezneménvagyok: ok, értettem :))) bár én szívesen mennék Hollandiába.... igaziból..... :))))

Nbl 2016.09.17. 13:40:32

@Majom1Parádé: tényleg szar, volt fent egy techno feldolgozás, az sokkal jobb volt... De a lényeg inkább az, h fény derült egy ismeretlen mondtad eredetére :)

ezneménvagyok 2016.09.17. 13:42:23

@Mók_Ica: Na! Most kajenn vagy Hollandia? A kettő együtt nem megy!!! :-D

Mók_Ica 2016.09.17. 13:44:11

@ezneménvagyok: ne legyél már ilyen smucig :)))))

ezneménvagyok 2016.09.17. 13:46:09

@Mók_Ica: Nem arról van szó, de milyen példát mutatunk így a kis Málnának? :-)

Mók_Ica 2016.09.17. 13:48:13

@ezneménvagyok: sztem még így is sokkal jobbat, mint a szülei :))))) ;)))) vagy ha nem, akkor elrettentőt :P

Cérnahuszár 2016.09.17. 13:49:15

lesz ma post? nem lulu1.0-nak kellene írni?

Mók_Ica 2016.09.17. 13:51:47

@Cérnahuszár: elvileg lesz... gyakorlatilag még nincs :(((

ezneménvagyok 2016.09.17. 13:58:00

@Mók_Ica: :-D
(De nem hiszem, hogy a bentieknek bárki is tudna mutatni olyasmit, amitől elrettennének. Mondjuk esetleg ha bejátsszák nekik Újvikit, amint 36 millában hempereg egy "Megszívtátok, gecik!!!" feliratú molinó alatt... :-D )

Mók_Ica 2016.09.17. 14:01:30

@ezneménvagyok: attól nem elrettennének, hanem habzó szájjal káromkodnának :))))

ezneménvagyok 2016.09.17. 14:04:04

@Mók_Ica: Az ott egy átlagos szerda délután... :-)

Mók_Ica 2016.09.17. 14:05:38

@ezneménvagyok: valóban :))) szóval kajennel Hollandiába??? :))))

ezneménvagyok 2016.09.17. 14:08:03

@Mók_Ica: Az a kajak franciául? Felevezünk Duna-Rajna-Majna? :-D

KapitányG 2016.09.17. 14:13:40

@Mók_Ica: Múlt szombaton is csak 4 óra után született meg

Mók_Ica 2016.09.17. 14:14:51

@ezneménvagyok: milyen romantikus :)))) közben bőrig áznánk :)))
én ennél kényelmesebb vagyok..... mivel ilyen kedvesen leráztál, és az eső is elállt, megyek egy nem kajennel és nem Hollandiába.... remélem mire visszaérek, lesz már új posztcsi is :)))) addig is légy jó :))))

Mók_Ica 2016.09.17. 14:16:07

@KapitányG: nekik is kell a hétvégi pihi :)))) mire visszatérek, addigra már lesz :)))

2016.09.17. 14:36:42

@Mók_Ica: Azt hittem lemaradtam de làtom mèg nem.

2016.09.17. 14:39:05

@Mók_Ica: Nekem is úgy tünik.
süti beállítások módosítása