Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Star Academy 1x18 - Adrián csaja Alexandriában

2016. szeptember 16. 11:00 - BaZsa

Dávid kiakad, mert a színészei szarnak a fejére, Anna egy rendkívül érdekes játékot játszik a versenyzőkkel, Adriánhoz meg bejön a kábé nyolcvanhattal nagyobb kaliberű csaja. Ó, dehogyis mondom el, hogy ez utóbbinak mi lett a végeredménye, tessék csak végigolvasni az egészet. Appardon, majd' elfelejtettem, hogy ma szembesítés is van, meg meghallgatás, meg egy csomó ilyen bírósági terminus, úgyhogy előlegezzünk végtelen izgalmat a mai adásnak. 

img_3024.PNG

Dávid tehát a Grease-jelenet (értsd: a Summer nights c. dal) megrendezésének szenteli nagyon is komolyan vett idejét, a többiek viszont nem maradéktalanul lelkesek, úgy is mondhatnám, hogy széles ívben nem mutatják az érdeklődés halvány szikráját sem. Leszarják, na. Dávid ezzel szemben annyira komolyan veszi, hogy egy igazi szőrös tökű színházrendező is megirigyelné.

Arnold: Nekem van egy ötletem, elmondhatom? Hátha jó.

Dávid: Nem.

Határozottsága ennyiben ki is merül, amúgy elég viccesen töketlenkedik, amit mindenki un. Dávid törvényszerűen ki is akad ezen, néhány csúnya szóra ragadtatja magát (!!!), amit a többiek pont annyira szarnak le, mint minden mást, amit azelőtt mondott. 

img_3022.PNG

Jön be Anna, konstatálja a kurva nagy kuplerájt, de a WC legalább tiszta, Barbi erre figyelt a legjobban (egész pontosan arra, hogy Arnold minden nap jó sokáig pucoljon). Anna elmondja a mai feladatot: a capella kell énekelni, oly módon, hogy egy másik akadémista egy cilinderből különféle jelzőket húzgál ki: szenvedélyes, szerelmes, megszállott, töketlen, stb. Az éppen éneklő delikvensnek pedig e szerint az instrukció szerint kell folytatnia a dalt. Ez egy nagyon jó játék, egyrészt vicces, másrészt sokakról kiderül sok minden. Például Brigiről az, hogy szerinte minden érzelmi állapotnak ugyanazok a nonverbális jelei, kivéve a megszállottságnak, mert annak az artikulálatlan üvöltés. A többiek viszont meglehetős humorral oldják meg ezt a feladatot, végre valami, amit jó nézni, és szívből röhögünk rajta. 

img_3028.PNG

Mindeközben Zita és Adrián a kibékülés göröngyös útjára lépnek. Ami viszont még ennél is fontosabb, hogy a csajok megkapták a Nánási-féle fotókat. Eszter el se hiszi, hogy saját magát látja, Adrián kicsit ráélvez gondolatban Alexára, szóval elnézegetik a fotókat, mint egy régi, poros családi albumot.

És akkor most tör elő belőlem a véresszájú feminista. A fiúk azt a feladatot kapják, hogy állítsák sorrendbe a lányokat szexiség szerint. Szóval az, hogy az egész kurva műsor arra épül, hogy kit fognak végül megdugni, melyik csaj hogy néz ki, hogy viselkedik, kurva-e vagy frigid picsa, satöbbi, satöbbi, szóval ez nem lep meg. Ocsmány és gyomorforgató, de így kommunikálunk a nőkről, ma Magyarországon. Én egyébként valóban feminista vagyok, de eddig mellőztem ezt a vonalat az összefoglalókból, mert úgy gondolom, hogy ez a műsor nem erről szól, és a hogyvoltnak sem erről kell szólnia, el kell vonatkoztatni, ez egy trash-faszoskodás, ne várjunk tőle többet annál, mint amit nyújtani tud. Megjegyzem, ehhez jelentős önuralom kellett. De most eldurrant az agyam.

Üzenem a szerkesztőknek, hogy ez megalázó, tárgyiasító, felháborító, és amúgy nyugodtan menjenek mindannyian a picsába. És írhatnék viccesen is arról, hogy Brigi milyen arcot vágott, amikor Arnold közölte, hogy ő lett az ötödik, de idáig nem médiakurváskodom le magam. Ezt a lányt, és az összes többit is, még azt a kettőt is, akik elől végeztek, megalázták. Esztert is, by the way, aki első lett egyébként, és még örült is neki. Bizony ő is meg lett alázva. Nekem senki ne mondja, hogy ilyen ez a showbiz, még akkor sem, ha tényleg ilyen. A fiúkat ugyanis soha, senki nem tenné ki ekkora megaláztatásnak. (Várom, mikor lesz "kinek a legnagyobb a farka"-verseny!) Szóval szerkik, basszátok meg! Kirohanás over, gyerünk tovább.

img_3023.PNG

A zsűri jön megnézni a Grease-t meg az egyéni produkciókat, Keresztest megint leköpte egy láma, de már szinte hiányozna, ha nem lenne hátranyalva a haja. Nézem Dávid vízióját, Reni egész jó Sandy, Randy is egész jó Sandy (bocs), mindenki cuki, kicsit hamisak, kicsit KPVDSZ Kultúr Színkör, de azért lehet élvezni. A zsűri nem is nagyon bocsátkozik részletekbe, inkább húznak az énekterembe a meghallgatásra, vagy hogy hívják ezt.

Brigi egyszerűen nem tud szexis, érzelmes, kívánós, és úgy egyébként semmilyen se lenni, Keresztes se hitt el neki egy percet sem. Reni jó, Dávid eminens, Balázsról az jut eszembe, hogy ez a kis tornászfiú miért akar énekelni? (Amúgy nagyon bírom őt, szimpatikus, jó valóságshow-karakter, de a színpadon zárkózott, ami nem előnyös. Jéééé, a zsűri ugyanezt mondja.) Arnold végre tol egy igazi roma hazudgálást ezzel a Fekete Vonat-számmal, nekem eléggé bejön. Zita egy édes kislány egy óvodai ünnepségen, Eszter jó, mint mindig, Ivántól meg libabőrös leszek, pedig alig hallunk pár sort a dalából. Lacika még mindig nótaénekes. A zsűri összeül dönteni.

Eközben Adriánhoz bejön a barátnője. Túlzok, hiszen az első percben kiderül, hogy a VOLT barátnőjéről van szó. A vicc az, hogy a csaj - Judit - nem elsősorban azért szakít vele, amit az Akadémián művelt, hanem valami színházas sztorit emleget, ami nyilván egy korábbi megcsalós történet. A másik vicc az, hogy én ilyen elegáns, emelt fejű, nagyvonalú szakítást még nem láttam a praxisomban, mint amit ez a lány lebonyolít a szemünk láttára. Adrián egy kibaszott elmebeteg, hogy ezt a nőt ilyen kis féligbaszások kedvéért elszalasztja; ezt persze tudja ő is. A szakítás után még hosszan elbeszélgetnek, Judit - megérdemli, hogy nevén nevezzük - még drukkol is ennek a kis faszomkámnak. Közben meg nagyon egyenes gerinccel ragaszkodik ahhoz, hogy ennek vége.

img_3027.PNG

img_3025.PNG

Adrián: Nagyon szeretlek.

Judit: Tudom. De vállalnod kell a következményeket. Attól, hogy nem vagyok itt, attól még nézlek, és szombaton is nézni foglak.

Adrián: Egy angyal vagy.

Judit: Akkor miért nem becsültél meg?

Adrián: Mert egy faszfej vagyok. A szívemmel végig téged szerettelek.

Hát fiam, a szíved kevés, a farkadat is kordában kellett volna tartanod.

Judit távozása után Adrián odakint elmondja a többieknek, hogy mi volt, Arnold megölelgeti, de azért megérti, hogy Judit dobta (milyen empatikus!). Tapasztalatom szerint a fasziknál az van, hogy ilyen nagy lapátok után lesznek csak igazán szerelmesek, amikor már késő. Adriánnak azért nem ezt kívánom. Arnold Adriánnak adja a nyakláncát, ami akkor esett le a nyakából, amikor Adrián bement beszélgetni Judittal a hálóba. Ez nagyon megható, az már kevéssé, ahogy Arnold Alexát büdösgecigörényaljaskurvázza, ja meg még faszszopózza is. Mintha mindaz, ami Alexa és Adrián közt történt, nem két emberen múlt volna. Alexa feljött nálam Iván mellé kedvencségben, úgyhogy nem hagyom bántani. 

Jön Majka a szembesítésre, hadd ne részletezzem, ki mekkora érdektelen faszságot mond, a lényeg, hogy ezen a héten Brigi kerül a veszélyzónába. Ezen csak az lehet meglepve, aki nem nézte eddig a műsort, szóval az ország 98%-a. Most, hogy Adrián szabad, még durvább összegabalyodásokra számíthatunk, úgyhogy ki ne hagyjátok a mai összefoglalót!

img_3031.PNG

 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pácsó Ármándó 2016.09.16. 11:04:57

Remek lett a hogyvolt, jó a címe is, köszi! :-)

,, 2016.09.16. 11:26:32

A kirohanásig jutottam, és egy szóval tudok reagálni rá: imádlak.
Ne fogd vissza soha a személyes véleményedet, mert én pl. pontosan ezért akarom olvasni a hv-t h megtudjam milyen gondolatok jutnak másnak eszébe az adott eseményekről. A hv lehet ikea-műfaj (X szereplő eljut A helyszínről B helyszínre és ott ezt és ezt mondja) és ettől lesz magasabb, akár irodalmi szintű h ilyeneket teszel bele, úgyhogy köszi.

,, 2016.09.16. 11:46:48

Na áttették a VV időpontjára, 21:50-re. Böszme lépés volt szerintem:(

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.16. 12:07:36

mivel én csak az öfiket olvasom nekem oké :)

Jamesch 2016.09.16. 13:13:38

Majka mennyit gecizett már amikor bement. Vagy ez csak nekem új? Próbálják tolni a drámát hogy legyen nézettség?

schanc 2016.09.16. 13:18:46

@Jamesch: Majka műsorvezetése nagyon nem tetszett. Teljesen nyilvánvalóan nyomatja a saját kedvenceit (Laci, Adrián), még mindegyiknek felmentést is ad, amikor közben suttyóságot csinál.

Flankerr 2016.09.16. 13:27:58

@szörnycsi: az egyetlen helyes lépés, már alig volt műsor ami NEM verte nézettségben..
Jó a HV, csak így tovább :)

diómió 2016.09.16. 13:37:25

Ezután még ennél is kevesebben nézik majd. Este 10 után egy Ördög Nórás ordibálós már csendháborítás-rendőrségi ügy.:-)

Ditti82 2016.09.16. 14:08:43

@szörnycsi: Akkor látom a nyugdíjas buszt! Jeeeee! :D

BaZsa 2016.09.16. 14:20:20

@szörnycsi: :) akkor gondolom, még egyet is értünk, aminek külön örülök

,, 2016.09.16. 15:19:39

@Flankerr: én első gondolatként a műsor érdekeit néztem h ezzel talán megmenteni akarták? és nem értettem. aztán utána nekem is leesett h már feladták...és a műsorsávjukat mentik nem a star academyt.
@Ditti82: szerintem majd csak jövő héttől! de reménykedhetünk h a nyugdíjasok végleg beköltöztek:)
@BaZsa: amikor néztem, a szemem sem rebbent, annyira hozzászoktam az ilyen műsorelemekhez, de mikor olvastalak rájöttem h tök jó h valaki nem lett immunis ezekre. mert nem is szabad.
süti beállítások módosítása