Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Star Academy 1x17 - Ez majd hogy nem lesz unalmas?

2016. szeptember 15. 13:00 - BaZsa

Még mindig a hétfő esténél tartunk, Lacika Chaplint megszégyenítve kínlódik a gatyájával, Nyertes Zsuzsa sajnos magányosan fekszik le aludni, Alexa pedig csinál valamit a takaró alatt, ami Adriánnak elhomályosítja a tekintetét. Nyertes még a rehabilitációs tornát is lenyomja a fiatalokkal, aztán lelép. Arnold eléggé indiszponált, három óra alvás után még aznapos, a cigimentességet meg kissé átértelmezi, úgyhogy két doboz helyett csak másfelet szív el az egész adás alatt. Király Viktor is megjelenik, és párokra osztja az akadémikusokat, hátha akkor majd felhorgad bennük a szerelmi szenvedély, és hitelesebben tolják a retrónyálat szombaton.

foto_7.PNG

Zita, aki Lacikát kapta párnak, nem érti, hogy hogy nem lesz ez unalmas, Lacika meg úgy nyomja el az Always on my mind-ot, mint egy nótaénekes Bunyós Pityu mellett a Muzsika TV délutáni sávjában. Adrián akkora átéléssel énekli a Nikát, amihez nem méltó a dal, de így legalább egyedi. A próbák után Arnold gyakorlatilag szerelmet vall Adriánnak a teraszon, és kötnek egy kisebbfajta vérszerződést - vér nélkül - , ők már öribarik, nincs mese. 

Azért a próbák mellett, mivel túl sok az idejük, az énekesek feladatot is kapnak: színpadra kell állítaniuk a Grease leghíresebb részleteit. Dávid a rendező, Lacika az asszisztens, ők intézik a szereposztást is. Travolta szerepét végül az arra legalkalmasabb, azaz Randy kapja meg, Sandy pedig Reni lesz. Kicsit táncikálnak, mert Dávid a koreóhoz is ért, és Randy ugyan a dallamot éppen annyira nem tudja, mint a szöveget, de azért összehoznak valamit, amiből nem sokat látunk.

Zitánál még mindig a kukás sztori van terítéken, ha nagyon igyekszik, ez lehet az évszázad konfliktusa. Az ugye a jelöléskor derült ki, hogy nem is Laci vitte be a kukákat a hálóba, Adrián viszont, aki bevitte, gyáván lapít. Zita elmondja, hogy NAGYON NAGYOT csalódott Adriánban, és már nem is biztos abban, hogy ő jó ember, mindezt a kibaszott kukák miatt! És Adrián ráadásul még azt is terjeszti, hogy tetszik Zitának! Hallatlan! A pernahajder! Megérdemelné, hogy jól elverje rajta valaki a port, a teremburáját!

Na de történnek itt sokkal érdekesebb dolgok is, például végre eljön Alexa és Lacika romcsirandija, amit a szerkesztők egy, a teraszon felállított összecsukható asztal mellé álmodtak meg. Na jó, nem összecsukható, de ennyi erővel akár az is lehetne. Lacikát a fiúk készítik fel élete nagy eseményére, Dávid levágja a szakállát (nem a magáét! a Lacikáét.), Randy csajozási tippeket ad (ezen még Majka is röhög), ápolgatják, dédelgetik, szóval jó a hangulat. 

foto_6.PNG

Eközben megérkezik Nánási Pál, aki a lányokat fogja fotózni. Első kérdésem: hol van Erika és Hanna? Második kérdésem nincs, mert Alexa úgy pucsít a kamerának, mintha egész életében ezt gyakorolta volna. Ha még lennének a Playboyban csöcsök, azt mondanám, hogy majdani karrierjére koncentrál ilyen elszántan. Barbi arcán a hitetlenség és a "dögölj meg, hülye kurva" kifejezések váltakoznak, de a többi lány is meg van sértve kissé Alexa profizmusától. Eszter a következő, nagyon be van szarva, de aztán a végére csak összeszedi magát, főleg miután Nánási biztosítja arról, hogy mennyire szép, és amúgy tényleg. A többi csajról csak vágóképeket adtak, és azt sem árulta el senki, hogy a kész műveket hol lehet majd megtekinteni. 

foto_2.PNG

foto_1.PNG

Mindeközben, hogy Adrián se unatkozzon, megérkezik az Akadémiára a hupikék törpikének öltözött Delhusa Gjon, de nem, most nem feleséget keres. Van nála egy gitár meg egy buzuki, utóbbi, gondolom, csak dísznek, mert a későbbiekben nem játszik jelentős szerepet. Gjoni először nem találja az ajtót, úgyhogy Feri, a technikus diszkréten beordít neki egy oldalajtón, hogy merre menjen. A vén albán paripa azzal üdvözli a fiatal albán csődört, hogy ledöntve minden fa megmászható, ő már csak tudja, hiszen ő is derékig szokott érni a nőknek.

foto_3.PNG

A két földi az első pillanattól kezdve közös nevezőn van, bár Adriánról kiderül, hogy fogalma sincs, milyen hangnemben énekli a dalt. Gjoni nem sokat szarozik, azonnal a húrokba csap. Azt a pillanatot, amikor Delhosa Gjon és Illés Adrián versenyt vonyítva próbálnak értelmet adni a Nika se perimenónak, nem fogjuk egyhamar elfelejteni. Ezúton is köszönöm az élményt. Gjoni egy igazi ereklyét ad Adriánnak ajándékba (Zámbó Árpy elmegy a picsába a nyakláncával): egy üvegoroszlánt. Adrián közli, hogy az anyukája is oroszlán, Gjoni pedig erre nagyon meghatódik. 

Eközben a teraszon Lacika és Alexa "randija" zajlik. Lacika sajnos a tisztességes, jó erkölcsű lányokat szereti, Alexa meg az igazi férfiakat, szóval nem jósolok sokat ennek a románcnak. Lacika ráadásul állandóan Adriánról beszél. Alexa szerint csak barátkoznak, mert össze vannak zárva, Lacika viszont meg van győződve, hogy többről van szó. Annyira ötödik keréknek érzi magát a szerencsétlen, hogy szólni akar Adriánnak, de Alexa szerint ez kínos lenne, úgyhogy mégsem szól. Alexa, ha már muszáj, próbálná a legtöbbet kihozni a dologból, de ha Lacikának beakadt valami, akkor abból a Jóisten se zökkenti ki. A romcsirandi fő témája tehát továbbra is Adrián. Alexa azért ad Lacikának egy színpadi csókot a végén. 

foto_5.PNG

Verjetek agyon, de nekem Alexa egyre szimpatikusabb. Egy kedves, egyáltalán nem buta, nyitott, szabad lány, aki szeret baszni, és ezt nem szégyelli. Nem próbál másnak látszani, mint amilyen. Én csípem.

Az esti jóéjtpuszik vannak még hátra. Alexa bebújik Adrián mellé, Randy meg bebújik Alexa mellé. Hihetnénk, hogy afféle "apóka húzza anyókát, anyóka húzza a répát"-jellegű szituációba keveredtünk, de nem, mert Alexa elhajtja Randyt, és inkább Adriánnal sutyorog. Balázs és Brigi tüntetőleg kivonulnak a hálóból, amit nem értek, hiszen Alexáék most még csak nem is kúrnak.

foto.PNG

Brigi szerint a szexuális életüket máshol kéne intézni (az ő fantáziája piszkos), Majka pedig jogosan teszi fel a kérdést: mégis hol? 

Most semmilyen épkézláb lezárás nem jut eszembe, úgyhogy kívánom Alexáéknak, hogy élvezzenek nagyokat, a sordinót mindenesetre tegyék fel, mert Brigi nem tud aludni, ha cuppogást hall. 

Címkék: star academy
25 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

schanc 2016.09.15. 13:07:23

Adrián vajon fog még sírni a kinti barátnője után? :)
Ja, Alexával nincs gond, pont annyira flúgos és szétesett, amennyire ez kellhet az énekléshez (ahogy a világhírű külföldi énekesnők példáján is látjuk, bár nem gondolnám, hogy akkora karriert be fog futni), de közben a színpadon mindig nagyon jól teljesít, és igazából ez a lényeg.

Pácsó Ármándó 2016.09.15. 13:29:28

Gjoni fején nagyon autentikus az a sapka :-) A "bejövetelele" is epic volt :-)
Arnold szentimentális hangulatba került, Adrián meg sem mert szólalni, nehogy mondjon valami kedveset és túllendüljenek a barátságon, mint a filmben :-)
Randyről azt mondták, hogy tiszta Travolta és "lefésüli" a lányokról a bugyit :-) (Itt jegyezném meg, hogy csak az amcsi Playboyban van cickózárlat, a magyarban nincs)
Erika és Hanna közös megegyezéssel távol maradt a fotózástól, érthető okokból :-)
Randy mintha először gyertyával közeledett volna Adriánhoz és Alexához ti. mint gyertyatartó harmadik, de lehet, hogy csak képzelődtem.
Balázs a sutyorgástól nem bírt aludni (meg a gondolattól, hogy azok ketten rögtön mellette szexelni fognak) Amikor Brigi is kiment, először azt hittem, hogy összefexik Balázzsal, hogy akkor már ők is!
Alexa szerintem is rendben van.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.15. 13:54:33

"Eközben a teraszon Lacika és Alexa "randija" zajlik. Lacika sajnos a tisztességes, jó erkölcsű lányokat szereti, Alexa meg az igazi férfiakat, szóval nem jósolok sokat ennek a románcnak. Lacika ráadásul állandóan Adriánról beszél."

ezen nagyon röhögtem, köszi BaZsa :)

Alexa tényleg oké, mindaz áll amit írsz róla, csak nincs tartása. úgyértem, ne dörgölőzzön már mindegyik bétahímhez ott odabent. találjon kint valakit aki kedves, egyáltalán nem buta, nyitott, szabad srác aki szeret baszni, és ezt nem szégyelli. ha nem bír a vérével, simogassa kicsit magát a zuhany alatt/konyhában/próbateremben. de nem akarok tippeket adni a szerkesztőknek, dolgozzanak meg a pénzükért.

Ditti82 2016.09.15. 13:56:49

Alexa szerintem kib.szott tehetséges, de nekem kissé álszent. Hajrá Reni, hajrá Balázs, hajrá Iván!

schanc 2016.09.15. 15:07:49

Úgy tűnik, most végre megérezték a szerkesztők, mit kell csinálni:
tv2.hu/star_academy/219288_adriant-meglatogatja-a-baratnoje---osszefoglalo-csutortok-20.40.html
Bár aztán lehet, ebből se fog kijönni semmi izgalmas.

Pácsó Ármándó 2016.09.15. 15:17:24

@schanc: Vagy a nyakába borul, vagy tökön rúgja alaposan. Mindkét esetben Alexának másik hálópartner után kell néznie. Lehet, hogy eljött Randy ideje?

napraforgó70 2016.09.15. 15:43:08

Azért én sajnáltam Adriánt, mikor Delhusa elkezdte gitározni a dalt, és Adriánnak az magasan volt, szólt is érte, hogy neki ez nem jó... mire Gjoni: majd bemelegedsz.
Gjoni bácsi, ahhoz nem te kellesz!

fáncsi28 2016.09.15. 16:10:11

A hogyvóton szakadtam a röhögéstől, köszi!
Amit nem nagyon tudok értelmezni, az a lányok szexis fotózása. És ki is akadtam rajta, de nem a lányok miatt, ők nyilván bármit a 15 perc hírnévért. De az már kicsit unalmas, hogy asszonyka bármelyik csatornán óbégat, Nánási megy és fotózza az aktuális műsor szereplőit. Nekem ez már kissé "az Isten pénze se elég" kategória.
Ahogy Nyertes Zsuzsa bevonulása és bentalvása se szólt másról nyilván, mint a pénzről. Gondolom, alvással együtt dupla gázsit kapott. A helyében nem nagyon hagytam volna azokat a közeli képeket leadni, amik készültek reggeli készítés közben, elég megrázóak voltak, bármennyire is virgonc tininek hiszi magát.

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.09.15. 16:53:02

Nézzétek én nem vagy egy nagy feminista, de csak nekem bassza kicsit a szemem, hogy csak a lányokat fotózták? Múltkori részben is az volt, hogy a lányokat dobták ki a kanos srácok elé, hogy kérdezzenek tőlük, és a lányok kérdéseit nem is vágták be.
Amúgy eddig Ivánnak drukkoltam (most is), de Balázst kezdem megkedvelni. A srác úgy beszél, mint aki non-stop be van szívva és ez baromi szórakoztató.

schanc 2016.09.15. 21:48:53

Ez a Judit nagyon karakán volt, ahogy helyre tette Adriánt, szimpatikus leányzó.
Arnold viszont egy féreg, bocsánat a megfogalmazásért.

Natura Qua 2016.09.15. 21:52:57

@schanc: Arnold nagyon undorító volt, bezzeg nem mondaná a Szandi szemébe.

Ditti82 2016.09.15. 22:08:39

@Natura Qua: Én úgy érzékeltem, hogy ott volt ő is, nem?

Natura Qua 2016.09.15. 22:09:42

Amúgy az Always on my mind eredetileg Elvis Presley dal

Ditti82 2016.09.15. 22:09:43

@schanc: Önuralma is van. Én biztos felpofoztam volna a hülyéjét.

Ditti82 2016.09.15. 22:23:46

Óóóó, holnap jön a nyugdíjas busz! :-D

Pácsó Ármándó 2016.09.15. 22:48:28

@schanc: @Ditti82: Igen, Judit nagyon jól tette amit tett, Adrián nem fog változni, csajozni fog tovább. Mellesleg Zita már kinézte magának :-)

@Natura Qua: Arnold kicsit furcsa. Az összefoglalók alapján többet foglalkozik Adriánnal, mint az énekléssel.

Pácsó Ármándó 2016.09.15. 23:44:05

@Ditti82: A Kukás Zita :-)
Majd figyeld meg!

MacákékIcukája 2016.09.16. 09:04:22

@Ditti82: oooo Ditti, nem nezed a VV-t? Van egy Robinos fiu megint :D
(Bocs az off-ert a tobbieknek hihi)

Ditti82 2016.09.16. 10:11:08

@MacákékIcukája: Dávid? Dehogy nézem, a hogyvolt tökéletesen megfelel. :-D

Pácsó Ármándó 2016.09.16. 10:52:05

Mindenki legyen ma 11-kor a Szökőkútnál!

Pácsó Ármándó 2016.09.16. 15:54:58

@diómió: @Ditti82: Ott kezdődött, hogy Adriánt letolta, hogy nem vallotta be neki a kukás akcióját, azután beszélgettek és Adrián nézett rá bűnbánó szemekkel és Zitában megkergültek a hormonok. Mikor Judit végzett és kiment, Arnold után ő volt a másik aki "úgy" nézett a fiúra. Ha Alexa nem lenne bent vagy nem akarná az albán csődört, egyből lecsapna rá! :-)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2016.09.17. 08:03:38

@schanc:

Adriánról első látásra vágtam hogy egy kétszínű pöcs, milyen volt mikor lebaszta Alexát hogy tudta van csaja mégis majdnem dugtak ? :)
Konyhában majdnem megujjazta a nőt, szégyen ez a pali, meg az a nézés gec, csoda hogy nő még nem nyomta ki a szemét :))
@Pácsó Ármándó:

Kukás eksön meg a másik, mit lapított a csávó, annyira gáz ez az Andrián hogy tuti kibasszák a nézők a villából.....remélem.

A kis holland-magyar csóka meg tévhitben él ha azt hiszi ez a sármos nézés bejön valakinek is, max egy 14 éves kislány bele tudna bolondulni, befáradt a produkció, ő is mehetne a vérbe :P
süti beállítások módosítása