Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Better Call Saul 2X08 – Fifi

2016. szeptember 15. 11:00 - Bruti

Az USA határon járunk, amikor Mexikó felől egy teherautó érkezik. A határőrök alaposan átkutatják a szállítmányt, de a kocsi úgy néz ki, tiszta, így a rosszarcú sofőr elindul. De nem megy sokáig, mert megáll a semmi közepén és kiás egy fegyvert a homokból.

vlcsnap-00001_5.jpg

Jimmy és Kim együtt vacsoráznak , miközben tervezgetik az új praxisukat. Jimmy szerint a lánynak még ma este meg kellene írni a felmondását, és amíg Howard délelőtt golfozik, már le is csaphatná a kezéről a Mesa Verdét. De a partnere nem így szeretné intézni a dolgait. Másnap délelőtt bemegy főnökéhez, és átadja a felmondását. Howard már tud róla, hogy átigazol egy másik céghez, ezért is lepődik meg, mikor megtudja, hogy Kim magánpraxisban folytatja. Kicsit irigyli is kicsit a lányt, majd végül elengedi a diákkölcsönt is. Látszólag barátságban válnak el, de ahogy Kim kilép az ajtón, lemond minden programját és hívja a Mesa Verdét. Kim is rohan a telefonjáért és hívja a bankot.

vlcsnap-00002_5.jpg

Mike már megint a Salamanca boltot lesi a sötétben. Ekkor érkezik meg a határon látott teherautó és a sofőr szorgalmasan lepakolja a cuccokat. Kisvártatva érkezik az öreg Salamanca is, Mike meg mindent pontosan lejegyzetel.
Kim újra a Mesa Verde főnökével ebédel és előadja a tervét. A HHM biztosabb cég lenne, de vele viszont sokkal jobban járnának. Mindezt elég hatásosan csinálja, szóval még akár esélye is lehet. A megbeszélésről egyenesen Jimmy-hez siet, aki épp az új irodájukat nézegeti. Kim elújságolja a jó hírt, hogy valószínűleg sikerült megszerezni a bankot és úgy ragyog a csaj, mint a gyémánt.

vlcsnap-00004_5.jpg
Howard rohan Chuckhoz és közli vele, hogy lehet elvesztik a Mesa Verdét, de még délután lesz egy találkozójuk. Meg persze azt is, hogy Kim kilépet és Jimmy-vel közös irodát alapít. Chuckot láthatóan idegesíti a hír, így elhatározza, hogy együtt mennek és visszaszerzik a melót. Már a megbeszélésen vagyunk, Chuck kitesz magáért. Semmi villanyoltás,  a telefonokat se gyűjtik be körülötte, szóval úgy viselkedik, mint egy normális ember. És még a dumája is leképesztő. Úgy ingatja meg a Mesa Verde főnök hitét Kim Wexlerben, hogy csak szuperlatívuszokban beszél róla. Amikor viszont vége a tárgyalásnak, gyakorlatilag összeesik.

vlcsnap-00006_5.jpg

Jimmy valamit forgat a fejében, illetve nem csak ott. A két filmes sráccal és egy tolókocsis öreggel, valami katonai reptéren szaladgálnak. Egy világháborús B-29-esnél állnak meg, Jimmy meg éppen adagolja az őket kísérő katonának a sztorit. Az tolókocsis öreg egy repülős őrnagy, aki ilyen géppel repült a háborúban. Amíg a katona elmegy vízért, az öreg kipattan a kerekesszékből és elkezdenek filmezni. Közben Ernesto hívja Jimmy-t, hogy a bátyja borzasztó állapotban van. Mielőtt beugrik Chuckhoz még találkozik Kimmel, aki letörve közli vele, Chuck meggyőzte a Mesa Verét, hogy maradjanak náluk. A lány kicsit meginog a saját iroda kérdésében, de Jimmy jó hatással van rá.

vlcsnap-00009_3.jpg

Mike még mindig a Salamanca bandát követi, és nagyon úgy néz ki, hogy lassan összeállt a terve. Jimmy megérkezik Chuckhoz, aki tényleg szar állapotban van, gyakorlatilag öntudatlanul remeg egy fólia alatt, így Jimmy hazaküldi Ernestot, majd kiszúrja a Mesa Verde iratokat Chuck dolgozószobájában. Míg Chuck beájultan alszik, kiválogat egy halom iratot, majd elmegy egy fénymásolóhoz. A terve az, hogy minden iraton pont ugyanott felcserél két számot, majd a manipulált iratokat lefénymásolja és visszacsempészi Chuck mappái közé. Miután végzett önelégült mosollyal az arcán elalszik a fotelben. Dél is elmúlik, mire Chuck magához tér, és az öccse egyből az orra alá dörgöli Kim ügyét, de mivel Chuck még nem elég erős, inkább kihátrál a vitából.
Az utolsó jelenetben Mike az unokájával barkácsolgat. Egy slagot fúrnak ki tíz centinként, állítólag locsolócső lesz belőle. A gyerekért hamarosan érkezik az anyja, szóval Mike egyedül folytatja tovább a munkát. Mondjuk elég furcsa locsolócső ez, mert a lukakba szép nagy százas szögeket helyez az öreg, így inkább hasonlít valami fegyverhez, mint locsolóhoz. No, de jövő héten kiderül.

 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása