Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8071-8072. rész

2016. szeptember 15. 12:00 - Gillotte

Áginak kicsit inába száll a bátorsága a Herr elborult agya láttán, de azért elmondja, hogy a villa árát befektette egy Lizához hasonló beteg gyerekeket támogató alapítványba. Lizáról a Herr nem nyit vitát, hisz a lány megölte a fiát, úgyhogy számára részletkérdés, hogy a lány beteg-e, vagy sem. A Herr követeli a villa árának rá eső részét. Ági jogi tanácsot kér Nórától: mi a teendő, ha nem áll szándékunkban a férjünknek odaadni a jussát. Nóra szerint ha a pénz átmenetileg be lenne fektetve, akkor a Herr nem követelhetné. Még jó, hogy Ági pont meghallja, amint Peti a gangon ecseteli Mikinek az új vállalkozásának ötleteit, és a pénzhiányt, ami gátat szab az egész beteljesedésének.

bk_szeptember9_1.png

Tóbiás visszatér Ausztráliából, ám Bence nem várja otthon, ahogy ő gondolta, ugyanis Zsófi nem volt hajlandó visszavinni. Olaszországból visszatértek ugyan, de a villába nem vitte vissza. Tóbiás felhívja a nőt, és Zsófi kijelenti, hogy elege van abból, hogy minden úgy van, ahogy Tóbiás akarja, majd Bence visszakerül, ha Zsófi is úgy gondolja. Tóbiás átszáguld a Mátyás király térre, hogy személyesen intézkedjen, de sajnos nem úgy működik, ahogy ő gondolja, ugyanis Zsófi közli, hogy megkapta az állást Olaszországban, és viszi magával Bencét is. Ööö…ezt most így hogy? Ki fog rá vigyázni amíg ő dolgozik? Beadja egyből bölcsődébe? Akkor sok értelme van kivinni… Tóbiás hazamegy a villába, és magába roskad, hogy talán nem is fogja látni felnőni a gyerekét. Bánatát még Kristóf sem tudja enyhíteni.

bk_szeptember9_2.png

Roland és Nóra elindulnak az ügyvédi bankettre, de Nórának a liftben tűnik fel, hogy kísérője elég trógerül néz ki, ugyanis öltözéke mellőzi a nyakkendőt. Rolandnak jó ötlete támad, előreküldi Nórát, majd becsönget Mikihez, és kér egy kölcsön nyakkendőt. Miki kérdésére Roland csacsog arról, hogy ,,egyelőre kísérőként” megy Nórával a bankettre, de talán másnap már pontosabb választ tud adni rá, hogy randi volt, vagy tényleg csak kísérte Nórát. Mikinek füstöl ugyan a kopasz feje, de nem szól egy szót sem, csak javasolja Rolandnak, hogy kóstolja meg a sushit, ugyanis ezeken a banketteken mindig finom szokott lenni. Egyetlen lehetősége volt Mikinek az odaszúrásra, s ez a sushi volt, ugyanis Rolandnak nem okoz ezzel könnyű éjszakát. Mindenesetre a falusi számára minden perc megérte, mert Nóra boldogan forgolódott kollégái körében.

bk_szeptember9_3.png

Natasa aggódik, hogy Peti amiatt esik vissza, és kezd újra drogozni, hogy ő mégsem biztosítja a vállalkozáshoz a beígért lóvét. Emília azt javasolja lányának, hogy levélben írja le Petinek az érzéseit, amolyan ódivatúan. Így is tesz, ír, és odaadja a fiúnak a levelet, majd felajánlja a felvett kölcsönt is, ugyanis életét nehezíti, hogy habár nincs szükség a nebulókölcsönre, nem tudja visszamondani, mert már átutalták, ráadásul előtörlesztési díjat ki kell fizetni, ami benne volt a szerződésben, csak hát ki olvassa el az apróbetűs részt, ugye. Peti elolvassa a levelet, amit Natasa hangján hallunk, és a mostanában felvett szokáshoz igazodva a levél olvasása közben láthatjuk az epizód szereplőit a rájuk jellemző résznél. Natasa a levelében írja, hogy olyanokkal legyünk, akikkel egyek a céljaink, és a barátainknak nevezzük őket (mutatják itt Nórát és Rolandot) és hogy ne bízzunk meg mindenkiben, aki árthat is nekünk (mutatják itt Ágit), s hogy sajnos vannak helyzetek, amikor a barátok külön utakra lépnek (mutatván itt a babakocsit toló Ádámot és Zsófit, és a szomorúan elkullogó Tóbiást és Kristófot)… Jaj de jó, ma is tanultunk valamit!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása