Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Scream Queens (Gyilkos történet) 1x02 - Pokol hete

2016. szeptember 14. 15:00 - zoltankiricsi

Volt idő, amikor még a kampuszon nem lehetett úgy kecskéket dugni, hogy ha balhé lett belőle, vagy teherbe esett a kecske, akkor ne a dékán nyilatkozzék először, és csitítsa le a kedélyeket. Ennek vége. Amióta a Facebook és a Twitter átvette a hatalmat, minden kis köcsög hírforrássá vált. De ha nem is vált azzá, úgy tesz, mintha azzá vált volna, és posztolgatja ki a hülyeségeit, ha kell ha nem. A Dékán pedig hiába is próbálná megnyugtatni a közvéleményt, hogy „nem levágták egy süket csaj fejét fűnyíróval, amíg az éjszaka közepén földbe volt ásva nyakig, hanem csak egy szerencsétlen baleset történt, a lány meg akarta szerelni a fűnyírót, de nem fért alá, ezért ásott egy függőleges likat, és olyannyira sikerült a szerelés, hogy közben a fűnyíró be is indult, ez nem sorozatgyilkosság, hanem egy sikersztori, hiszen hány lány tudna megszerelni önállóan egy fűnyírót? Naugye! És a mi egyetemünkre ilyen tanulók járnak!”

vagolap-6_2.jpg

A Dékánnő filózgat magában a fenti módon, és mivel már elmúltak Azok az Idők, ezért a gyilkolászás híre rögtön kiszivárgott, a szülők pedig elkezdték kimenekíteni gyermekeiket a kampuszról. Munsch bemutatja a Chaneleknek a rendőrnyomozót, aki majd (nem)nyomoz az ügyben, mellesleg pedig megkérdi, hova tűnt a Kettes Chanel és Ms Bean, de igazából senki nem felel neki, úgyhogy túl is siklunk afelett, hogy a lefejezés nem az első, hanem a harmadik gyilkosság volt. A dékán igazából azt hozza a maga visszautasíthatatlan módján a chanelek tudtára, hogy egyrészt ők a gyanúsítottak, másrészt épp ezért nem igazán hagyhatják el a házat. Illetve elhagyhatják, de akkor mindenki megbukik. Lehet egy ilyen gyönge nő kívánságának ellenállni?

Persze előjön az örök kérdés, amire már a takarítónő hullájának eltüntetésekor sem sikerült kielégítő választ adni: mi legyen Kettes hullájával? A disznókkal való megetetés és a trágyagödörbe való elsüllyesztés hangzanak el mint könnyen, gyorsan és feltűnésmentesen kivitelezhető ötletek, de ekkor hirtelen megjelenik a Nyakmerevítős csaj, akinek egyáltalán nem szabadna itt lennie és nem lenne szabad tudnia a hulláról, nemhogy még beszállnia az intellektuális tűzijátékba. Annyira nem lepődünk meg azon, hogy a csöcse fölött varrott tölcsér fagyikat hordó csaj pont a halál megszállottja. Így természetesen azt is tudja, hogyan kell minden nyom nélkül eltüntetni egy testet. Például le kell vágni az ujjait, ki kell törni a fogait. Ezt a tervet gyorsan elvetik a chanelek, mert túl undoritó és macerás, maradnak inkább a jól bevált hűtőháznál, hiszen ott eddig is biztonságban voltak a hullák - például a takarítónő holtteste is csak 5 perc után tűnt el.

vagolap-2_1.jpg

Mikor úgy érezzük, hogy a pszichopata Nyakmerevítős már nem súlyosbíthatja jobban a helyzetét, akkor megkérdezi, szólíthatja-e őket anyának. Mármint mindhármukat.

Tudjuk, ki hiányzott eddig ebből az elmegyógyintézetből még: egy biztonsági őr, egy magánnyomozó. Aki természetesen félig-meddig rendőrnek, afféle T. J. Hookerba oltott Sherlock Holmes-nak képzeli magát. A magánnyomozó csaj az epizód legviccesebb monológját vágja le azzal, hogy ismerteti a cége háromlépcsős védelmi taktikáját, ami valószínűleg működne is, hogyha a megjegyezhetetlen hívókód és a diszpécser hosszú várakoztatási ideje után a lányok túlélnék az álarcos sorozatgyilkos épp aktuális hentelését.

Most, hogy nincs takarítónéni, mert hasábburgonya helyett az ő orcája került a fritőzbe, a friss Kappa-jelentkezők súrolják a palota padlóját Barbie-fogkefével. Csakhogy a szappan elfogy, még egy ilyen kicsi fogkefénél is, így a Pozitív Főszereplő megy le a pincébe szappanért. Ugye milyen hülyeség milliomosnak lenni? Normál esetben az ember csak a fürdőszobáig megy a szappanért, ezeknek meg a palotában le kell menni hozzá egy sötét, messzi-messzi pincébe. Na, és mennyire igazunk van! Hiszen az ördög pont ott leskelődik a pincében, és valószínűleg ki is akarja nyírni a kiscsajt, csak az magára borít egy teljes polcrendszert. Azért ez az Ördög elég nagy tahó, mielőtt bárki is azt hinné, hogy ő egy igazságtevő Szuperhős, nem az. Nemcsak az ellenszenvesebb Kappa-tagokat akarja kinyírni, hanem bárkit, igazából azt is, aki nem is Kappa-tag. Szóval Ördög nemjóember.

vagolap-3_1.jpg

Grace magára borítja a polcot, és hoppá, mi tűnik elő, egy titkos lelakatolt ajtó. Igen, ha az ember egy lefejezést követően egyedül van egy sötét idegen pincében, ahol épp az előbb ismerkedett meg közelebbről a csavarkulcskészlet csókjával, akkor mi sem természetesebb, mint hogy egy lelakatolt ajtón akar behatolni. Hátha ott is van szappan. De ne szőrszálhasogassunk, mert úgyse tud bemenni, mivel hirtelen az Ördög helyett Ötös jelenik meg, aki egyből elkezd pattogni, hogy oda csakis az elnöknek van kulcsa, és csakis ő mehet be.

Több se kell Grace-nek egyből elkezdi járatni az agyát Az Ajtón, ahová nem mehet be egy idegen házban. Bezzeg, ha Grace tudná, hogy nálam is van egy ajtó, ami kulcsra van zárva, és nem mászkálhat be minden jött-ment: és az a bejárati ajtó. Szóval elkezdi járatni az agyát magánnyomozó barátjával együtt, hogy mi lehet az ajtó mögött, és hogy amúgy is az a híre a háznak, hogy kísértetek lakják. Ebből teljesen logikusan következik, hogy be kell törniük a dékán irodájába, és hogy le kell smárolniuk egymást, majd rögtön meg kell bánniuk. Igazából a csaj nem akarja folytatni, és ennek két oka van. Az egyik, hogy nem akar bűnös testi gyönyörben úszni, amíg emberek halnak meg odakint. A másik, hogy hogyan nézne ki, ha rögtön a második részben összejönnének, és a nézők nem drukkolhatnának nekik részeken keresztül.

vagolap-4_1.jpg

Grace apja a dékánnál, aki természetesen whiskey-vel kínálja, hiszen ez egy jó ürügy, hogy ő is ihasson. Wes a lányát akarja elvinni, mert úgy érzi, hogy az egy sorozatgyilkos ölében talán nincs akkora biztonságban. Persze a dékán ezt nem akarja, mert akkor megindul a lavinó-elv, és sorra lépnének ki az emberek, akkor meg ugye munka nélkül maradna, és nem lenne mibű piát vennie. A nőci briliáns érveléssel győzi meg az apát arról, hogy mégiscsak nagyobb biztonságban van a lánya a kampuszon, ahol egy csomó ember között van és még fegyveres őrök is vigyáznak rá, mint otthon, ahol az egyszem fater viseli csak gondját. Persze arról a dékán inkább hallgat, hogy a lányt körülvevő személyek jobbára vagy gyakorló elmebetegek, vagy síkhülyék. És persze nem érhet véget a jelenet anélkül, hogy a dékán ki ne kezdene a faterral.

Grace visszament a pinceajtóhoz és leveri a lakatot, mivel mondták neki, hogy ne csinálja. Először talál egy kalickába zárt babát, aztán a száradt vérrel teli kádat, aztán egy dobozt, amiben az akkori tragikus este bulizenéinek a cd-je van. Ezúttal nem az Ördög jelenik meg és hozza ránk a szívbajt, hanem Chanel 1-es, aki felbukkan a sötétben a semmiből. Először ijesztgeti Grace-t, de aztán hirtelen átvált jó fejre, mármint önmagához képest jó fejre, és elmeséli a 20 évvel ezelőtti szülést, a halált, de azt is, hogy az egészet eltussolták. Látjuk a dékánt és Ms. Beant is 20 évvel fiatalabban. A takarítónő nemhogy fiatalabb, de tettrekészebb is, mindenről tud, ami a házban történik, és gondoskodik a hulla eltüntetéséről, ami 10 percenkénti visszatérő motívum a sorozatban.

vagolap-5_1.jpg

Chad és Egyes dugnak, de nemigazán megy ez a dolog Chadnek, hiszen az Egyes életben van, Chad meg a kevésbé életben levő nőket kedveli. Így Chadet már második ízben dobja ki egy csaj a sorozat folyamán, ami jó alkalom arra, hogy megmutassa az ágyból kikelve izmos felsőtestét. Halványrózsaszín alsógatyájában mérgesen távozik a házból. Hazamegy, ahol a tesójával lakik egy szobában, és halványrózsaszín alsógatyájában végigveti magát az ágyon és aludni tér. Ha esetleg irritálóan tenyérbemászónak találtuk volna Chad kis utánfutóját, akit a múltkori golfozás alkalmával már megismerhettünk, akkor megnyugodhatunk, ő is komplett elmebeteg. Nem is azért, mert meleg, hanem mert szeret a bátyja mellé bújni, és a farkát simogatni. Amúgy meg egy békával alszik. Úgyhogy szóba is hozza a bátyusnak, hogy fél a sötétben a sorozatgyilkostól, és hogy befekhet-e Chad mellé. És hát mekkora szíve van Chadnek – megengedi. Ja, hogy ezért volt ez a szakításos balhé? Hogy akkor most Egyes kétségbeesetten felmásszon Chadék óriáspalotájába, ahol a 40 szoba közül pont ugyanabban alszik a két tesó, és épp egymáshoz is bújnak. Megkezdődik a szakítás ping-pong. Chad azt mondja, hogyha az Egyes nem bírja elviselni, hogy annyira szexi, hogy még a tesója is vele akar dugni, akkor húzzon is el, mert szakít vele. Erre Egyes azzal vág vissza, hogy de ő előbb szakított. Ez így megy egy darabig, míg végül Chanel veszít.

Pete betör a dékán szobájába, de először egy ügyes betörőtrükknek induló mesterfogással leamortizálja szobaajtó üvegablakát. Megtalálja az aktát, ami arról az estéről szól, de mielőtt le tudná másolni az adatokat, jön az Ördög és leüti. Aztán kiakasztja az iskola elé egy táblával a nyakában. Jófejek az ottaniak, senkinek nem jut eszébe őt felébreszteni, vagy megkérdezni, hogy „szia, te miért csüngesz itt egy oszlopon?” A táblára, amit a nyakába akasztottak, az van írva rövidítve, hogy Törődj A Saját Dolgoddal. Persze ez egyben azt is jelenti, hogy a nyomozás jó irányban tapogatózik. A női nézők egészen sokáig élvezkedhetnek Pete félmeztelen testén, amit csak egy alsógatya választ el a teljes kitárulkozástól. De az erotikus jelenet félbeszakad, mert Grace megtalálja a srác szekrényében az Ördög jelmezt. Pete azzal védekezik, hogy ő az egyetem kabalaállata, de Grace szemében nemcsak hirtelen gyanús lesz, hanem egyenesen pszichopata sorozatgyilkossá avanzsálódik. Ebben az epizódban már másodszor szakít egy szép, ifjú pár…:(

vagolap-7_1.jpg

Boone nem is olyan suttyó, mint amilyennek hittük. Megjelenik a három Chanel asztalánál a kávézóban és egy jó kis tervet ajánl nekik. Be szeretne lépni a Kappába… Mivel melegként a golf klubnak már úgyse lehet tagja. A két másik Chanel ki van akadva, de Egyes meglátja a dologban a marketinglehetőséget. Ugyanis ő tévébemondó szeretne lenni és a média meg tele van melegekkel, ergo nem árt jóban lenni velük. És ha ő lenne az, aki elsőként vesz fel melegeket a Kappába, akkor imádni fogják őt a médiában dolgozó melegek. Egyelőre azonban Ötöske annyira ki van készülve ennek a gondolatától is, hogy nem tudni mi sül ki ebből. Egyelőre Boone nem jön a bandába.

Denise, a biztonsági őr a Barbie-ház előtt parkoló kocsijában vigyáz a csajokra. Jól ráijeszt valaki, de egyelőre nem a vörös ördög, hanem csak az egyik kolléganője, akinek marhára máshol kéne őrizni valamit, de ehelyett átjött kajálgatni Denishez. De nemcsak Denise őrködik, hanem Grace faterja is. Gigi kiszúrja őt az ablakból, aztán azzal az ürüggyel, hogy jól lecseszi őt a lánya nevében, odamegy flörtölni a pasival. Csakhogy őket meg a dékán figyeli meg titokban… Kicsit sem féltékeny.

vagolap-8.jpg

A házban Egyes éppen lelkiterror alatt tartja a fehérneműre vetkőzött jelölteket. Azt méricskéli, hogy kin mennyi zsír van. A két biztonsági őr eddigre már kiütötte magát a kocsiban hamburgerrel. Sikoly hallatszik, de csak Denise ébred fel rá, Shondell durmol tovább, ágyúval se lehet felébreszteni. A sikoly pedig amiatt volt, mert az ördög rátámadt Chanelre a házban. Chanel pár Krav-maga mozdulattal és egy sminkes fiókkal fejbeveri az ördögöt, akinek ezek szerint műanyag maszkja nem véd a sminkes fiókok és az XS-es méretű női öklök ellen. Vita bontakozik ki, a csajok fel akarnak menni az emeletre elkapni az ördögöt, de Denise be van tojva, és először lent marad a bejárati ajtónál, aztán kiszalad Shondell-hez a kocsihoz. A lányok különböző formatervezett lakberendezési tárgyakkal fegyverzik fel magukat, aztán megpillantják a feliratot, hogy meg fognak halni.

Shondell közben mélyen alszik, az ördög viszont, mint tudjuk, nem alszik, úgyhogy le is döfi szerencsétlen nőt. Denise erre az intézkedésnek azt a módozatát választja, hogy sikítva beindítja a kocsit, majd befékez, sikítva kidobja az ajtón Shondell-t, majd sikítva továbbhajt.

vagolap-9.jpg

Boone, a konspirációk császára. Épp súlyzózik szobájában, amikor megjelenik: az Ördög. Nem sokkal később a golfklub, vagy hím-Kappa tagjai beugranak Boone-ért, hogy piálni hívják, és ekkor fedezik fel, hogy Boone-t egy csodálatos, hátborzongató oltáron feláldozták, úgyhogy ő ma nem ér rá berúgni.

Chanel Egyes épp a soronkövetkező fárasztó szívatásával traktálja a többieket, a kakis kézmosóvizét akarja megitatni velük. A társaság értelmesebb csaj tagjai inkább a gyilkosságokra szeretnének fényt deríteni, de Egyest főleg a kakis kézmosóvíz érdekli csak, úgyhogy emiatt nem tudunk meg semmi újat a gyilkosról. A jelenetnek Chad betoppanása vet véget, amit meg viszont Denise betoppanása szakít félbe. Denise Shondellről hadovál. Csak nem eltűnt egy újabb hulla? Dehogynem! Chad pedig Boone halálát jött elmondani.

Csakhogy. Van egy csavar szerencsére a sztoriban. Az ördög meglátogatja a hullaházban Boone-t, aki természetesen nem is halt meg. Szóval Boone vicces módon bekerült a gyanúsítottak közé úgy, hogy senki nem fog gyanakodni rá.

5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

megcirógatlak csalánnal 2016.09.15. 11:28:59

Fain kis sorozat, várom a kövi részt.

megcirógatlak csalánnal 2016.09.15. 11:31:20

Annyit még kihagytál, hogy újcsaj fantasztikus eszmefutattásnak köszönhetõen 2 mp alatt levágja, hogy a 20 évvel ezelötti kádas kölök valszeg még él és rambosat játszik a campuson

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2016.09.17. 08:07:09

Nem túl csajos ez a sorozat, érdemes bele nézni ?
Csavaros e ?

zoltankiricsi 2016.09.17. 19:38:29

@szociál: szia. nem, nem csajos. azoknak ajánlott, akik szeretik a humoros sorozatokat, azok élvezni fogják.

és kellően csavaros is, szóval a krimi-szál is tök izgalmas. úgyhogy jó sorozat! :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2016.09.18. 07:19:07

@zoltankiricsi:

Oksa, akkor az első két részt lekapom.
süti beállítások módosítása