Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Quantico 1x04 - Kill

2016. szeptember 14. 14:00 - Scott Pilgrim

Quanticoban nyitunk, ahol nyilván Alex a legjobb a rögtönzött reggeli lőgyakorlaton. Raina viszont nagyon gyengén teljesít. Mindeközben a jelenben Simon telefonon megtudja, hogy kommandósok érkeznek, addig tartsa ott Alexet, nem örül a hírnek, mint mondja, próbál információt kinyerni belőle, időre lenne még szüksége. Vissza a múltba, Raina titkolja Miranda elől, hogy Amin lelépett. Ryan pedig új küldetést kap: rá kell vennie Alexet, hogy lépjen ki az akadémiáról, tőrje meg, és vegye rá, hogy ne akarjon nyomozó lenni. Ezen a héten az éles szituációkra próbálják felkészíteni őket, hogy stressz hatására kiderüljön, ki húzza meg azonnal a ravaszt és ki hoz jó döntéseket nyomás alatt nagyon gyorsan. Vissza a jelenbe, kiderül, hogy Ryan és Natalie járnak. Ryan kétkedésének ad hangot Alexszel kapcsolatban. Kdierül, hogy az összes terrorszervezet már magára vállalta a robbantást. Szólnak, hogy történés van. Nézik monitoron, ahogy a kommandósok közelítenek Alex tartózkodási helye felé. Ryan rögtön sms-ben figyelmezteti Alexet. Liam felettese, Clayton mondja, hogy van egy belső emberük. Ryan rögtön küld egy sms-t Simonnak, kérdőre vonva, hogy Claytonnal dolgozik, pedig megbízott benne. Ettől ő bepánikol, és közli Alexszel, hogy menniük kell onnan, úgyhogy elindulnak.

vlcsnap-2016-09-14-05h14m58s985.png

Kiderül, hogy Simon már hónapok óta be van épülve titokban. Viszont mostantól ő is szökevény, mivel Clayton ráállította az embereit és most már ő is célpont. Vissza a múltba, egy háznál gyakorlatoznak, csapatmunkáról szól a dolog, de Alex egyedül csinálja végig, amitől picit össze is zördül Shelby-vel. Közben Elias jelzi Simonnak, hogy tovább szimatol utána. Hirtelen viszont komolyra fordul a helyzet, a környéken túsz szituáció van, nekik kell bemenni. Ryan valószínűleg szándékosan elkotyogja Shelby-nek, hogy Alex ölte meg az apját. A helyszínen lőni kezdenek rájuk a tetőről, 8 rabló és 12 túsz van az épületben. A jelenben Simon és Alex elmennek Simon egyik bombakészítő ismerőséhez, hogy segítsen kideríteni, hogy a kis kábel alapján ki próbálja bemártani. Ott kiderül, hogy a bombát, amihez a kábel tartozik, csak egy cég gyártja, így könnyű visszakövetni, hogy kinek van köze hozzá, és itt jön a meglepi, az a cég ugyanis Shelby cége. Elindulnak Shelby-hez.

vlcsnap-2016-09-14-05h15m23s652.png

Betörnek hozzá, kiderül, hogy nemrég érkezett vissza Brazíliából, egy repülőjegy alapján. Simon kételkedik, hogy Shelby lenne a hunyó, viszont Alex utal valamire, amit megtudott róla diploma után. Vissza a múltba, ahol kiderül, hogy az élesnek mondott helyzet is szimuláció, ugyanis paintball festékekkel lőnek. Natalie hibázik, Shelby félre löki a fegyvertől és lelövi az emeleten levő embert. Mindeközben Miranda meglátogatja Nimah-t, bukó van, a főni tud róla. Azt mondja, majd jól meggyőzi Nimah-t, hogy visszamenjen, mert mindkettőjükre szüksége van. Közben a bevetésen Alex kezd labilissá válni. Raina-nak meg, aki irtózatosan béna és pánikor, Caleb segít majd rádión keresztül. Közben a jelenben hazaérkezik Shelby, Alex rögtön fegyvert is fog rá, Shelby is viszont fegyvert ránt és patthelyzet alakul ki. Alex finoman utalgat rá, hogy amiatt lehet ő a robbantó, amit a szüleiről kiderített. Shelby beárulja Simont, hogy az FBI-nak dolgozik, de Simon kimagyarázza magát. Végül Shelby-től megtudjuk, hogy 7 bomba volt, amit két másikkal detonáltak.

vlcsnap-2016-09-14-05h15m38s572.png

Vissza a múltba, ahol Alex leblokkol a gyakorlatnál és nem tudja meghúzni a ravaszt, úgyhogy lelövik festékkel. Raina Caleb segítségével lelövi az utolsó támadót is. Kezdenek összehaverkodni. Közben Miranda elmeséli Aminnak, hogy a fiát be akarták szervezni terroristák és egy terrorakciót hajtott volna végre egy iskolában, de végül feldobta a rendőrségen, ahol javítóba zárták két tiltott fegyverviselésért. Jó magaviselettel szabadulhat, de reméli, hogy nem fog. A nagy meggyőzéshez pedig ez úgy kapcsolódik, hogy ezek a terroristák már Amerikában keresnek beszervezhető embereket, és le kell kapcsolni őket, ehhez pedig szüksége van mindkét ikerre a tervéhez. Sikerül a meggyőzés, Nimah visszatér. Mindeközben Alex zokogva caplat ki a gyakorlatról, Ryan próbálja megállítani és vigasztalni, de Alex közli, hogy kilép. Ez könnyen ment. Vissza a jelenbe, egyszer csak belép Shelby ajtaján Ryan és fegyvert fog Shelby-re. Közli, hogy mindjárt ott van az FBI, lépniük kell. Alex magával akarja vinni Shelby-t, de az kiüti a fegyvert a kezéből, verekedni kezdenek, végül magához bilincseli Alexet.

vlcsnap-2016-09-14-05h15m50s296.png

Egy kis további bunyó után kiderül, hogy rossz ötlet volt, mert így még könnyebb Alexnek elrabolnia őt. Visszaugrunk az időben, Elias éppen közli Simonnal, hogy tudja, hogy minden kamu róla, és valójában nem is meleg valószínűleg, csak azért mondta annak magát, hogy könnyen felvegyék Quanticoban, ráadásul a szervezet, aminek dolgozott állítólag Gázában, nem létezik. Közli, hogy a nyomában van és jelenteni fogja. Innentől Simon a legnagyobb gyanúsított. Az Amin testvérek kibékülnek egymással. Alex megy Miranda irodájába kilépni, ott már várja Ryannel együtt, majd elmondják neki, hogy az apja erőszakos volt és alkoholista a munkájában is, többször visszaélt a hatalmával és többször megfenyegette halálosan az anyját, ha akkor nem húzza meg a ravaszt, akkor megöli az anyját, egy nehéz helyzetben meghozta az egyetlen jó döntést, így helye van az FBI-nál. Liam látja és hallja az ajtóban Ryant, Miranda-t és Alexet, Ryan becsukja az ajtót.

vlcsnap-2016-09-14-05h16m27s900.png

Később Shelby elárulja, hogy a reggeli titkos személy, akivel időről-időre kommunikál, az a testvére, akit azért tartott titokban, mert amikor jelentkezett az FBI-hoz, azt mondta, hogy nem szoktak beszélni a testvérével egymással. Meg azt is elárulja, hogy nem Obama-ra szavazott. Alex meg elmondja neki, hogy ő ölte meg a saját apját. Végül megállapodnak abban, hogy barátok. Később Ryannek is megköszöni. Másnap Ryan berongyol Liam irodájába, hogy keménykedjen vele, de Liam közli, hogy valójában nem beépült ide, hanem ez büntetés, és ha megtagadja a parancsot, akkor kiesett. Aztán kiderül, hogy ezt az egészet Miranda lehallgatja, már csak az a kérdés, hogy Ryan tud-e róla, hogy poloska van rajta, sőt, direkt azért ment-e be, hogy felvegyen szalagra Liamtől kisajtolt terhelő információkat. Ugrunk a jelenbe, Natalie gyanakodni kezd Ryanre és Simonra. Aztán Clayton közli mindenkivel, hogy mivel újabb túszt ejtett, mostantól új parancs van, ha bárki meglátja Alexet, akkor le kell lőni azonnal.

Címkék: quantico
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása