Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Quantico 1x03 - Cover

2016. szeptember 14. 13:00 - Scott Pilgrim

A jelenben indítunk, kommandósok rúgják rá Alexre anyjára az ajtót és letartóztatják. Vissza a múltba, ahol egy medencében vannak a diákok párban összekötve a kezüktől fogva, a feladat, hogy kijussanak onnan. Először Alex jut ki, aztán szép sorban mindenkinek sikerül kiszabadítania magát. Vissza a jelenbe, ahol Ryan visszatér felépülve dolgozni, Liam pedig eligazításra megy és eredményeket vár a csapattól. Vissza Quanticoba, ahol Liam átnyújt Alexnek egy aktát az apjáról, benne minden, amit tudni akart róla. Később pedig kapnak egy feladatot is, egymást kell profilozniuk. Vissza a jelenbe, ahol a felettese Liamtől választ vár arra, hogy miért követte el Alex, amit úgy gondolnak, hogy ő követett el, a hogyant már tudják. Liam jelzi, hogy már dolgozik rajta, behozatta Alex anyját kihallgatni. Alex közben felkeresi Simont, aki hajlandó segíteni neki, hogy kiderítsék, ki volt az igazi tettes.

vlcsnap-2016-09-14-03h13m15s553.png

Kiderül, hogy Ryan kérte meg, hogy segítsen Alexnek, továbbá az is, hogy kirúgták Quanticoból, azóta egy startup cégnél dolgozik, viszont egy tech cégnél, így megvannak rá az eszközei, hogy elemezze a talált bizonyítékot, ami egy alkatrész a bombából. Simon elmondja ránézésre, hogy katonai cuccnak néz ki, készülhetett Angliában, Amerikában, vagy akár Iránban is. Kiderül, hogy van hozzáférése állami adatbázisokhoz, úgyhogy keresgél. Közben Alex anyja utalgat valamire azzal kapcsolatban, hogy történt valami Liammel és Alex apjával, továbbá az is kiderül, hogy azóta nem beszélt a lányával, mióta az lediplomázott Quanticoban. Visszaugrunk a múltba, ahol ki van függesztve mindenkinek a profilja, ami így konfliktust is szül. Közli velük Miranda, hogy kapnak 2 órát, hogy ezek alapján eldöntsék, kiben bíznak a legkevésbé és kiszórjanak maguk közül hármat, ha nem teszik, ő maga fog kiszórni 10-et. Ugrunk a jelenbe, ahol Simon elemzi a bizonyítékról az ujjlenyomatot. Talál Alexével, viszont nincs az ujjlenyomaton seb, márpedig a medencés gyakorlaton megvágta az ujját és azóta is nyoma van, és akkor vettek róla utoljára ujjlenyomatot, amikor diplomázott. Szóval valaki már nagyon régóta megtervezte a bemártását.

vlcsnap-2016-09-14-03h14m38s437.png

Simon viszont a kis drótban, amit menekülés közben talált a lakásán Alex, megtalálja a megoldás kulcsát. Kormánycucc, és ezeket a kábeleket nukleáris töltetekhez használják. Visszaugrunk a múltba, ahol naná, hogy küzdősport óra jön a nagy profilozós leleplezés után, a diákok dühösen ütik-verik is egymást. Vissza a jelenbe, Liam Sita-t, Alex anyját vallatja. Utalgatni kezd rá, hogy tudja, valójában Alex lőtte le az apját, Sita pedig tovább utalgat valami rejtélyesre, hogy azáltal, hogy akkor magára vállalta a felelősséget, nem csak a lányát, de Liamet is védte, mert valamit elkövettek közösen a múltban. Vissza a múltba, ahol mindenki egymás torkának ugrik, Simon szó szerint is Ryan torkának. Sőt, még az ikrek is, mert a negatív dolgok, amiket a profilban írtak, csak az egyikükre jellemző. Végül Alex próbál rendet tenni a káoszban. Végül Simon elmegy Miranda irodájában, és azt mondja, nem kooperálnak a feladatához. Miranda azt mondja, akkor 10-et kirúg, Simon azt mondja, nem, és átad neki egy kis papírost. Vissza a jelenbe, ahol Simon beindítja a riasztót. Közli Alexszel, hogy nem hagyott más választást neki.

vlcsnap-2016-09-14-03h15m22s896.png

Közben az FBI már meg is tudja ezáltal, hol van Alex. Alex fegyvert fog Simonra, aki mondja, hogy mivel kamerák vannak az épületben, ezért csak úgy tud segíteni neki, ha tudja bizonyítani, hogy kényszerítették rá. De próbálja nyugtatgatni, hogy semmi pánik, kijuttatja, mielőtt még a rendőrség és az FBI odaérne. Vissza a múltba, kiderül, hogy Simon mégis csak szavazott. Visszamegy, és mindenkit buzdít rá, hogy szavazzon. Több embert meg is győz, de Shelby nem szavaz. Megjelenik Miranda és közli velük, hogy sokszor csinálták már ezt a feladatot, de még egyetlen osztály sem szavazott. Ez egy teszt volt, nem fog senkit kirúgni, de Simon megrovást kap, amiért szavazott, még egy hiba és ki van rúgva. Vissza a jelenbe, Miranda látja Sita-t WC-re menni, ő is kikéredzik, de az ajtónál ellöki a rá vigyázó nyomozót és bezárja az ajtót, majd közli Alex anyjával, hogy beszélniük kell. Közben Simon kivezeti Alexet az épületből, de megkéri, hogy verje picit össze, hogy hihetőbb legyen a sztorija, úgyhogy megteszi. Közben Miranda elmondja Sita-nak, hogy Alex áldozat, és muszáj mellette állnia.

vlcsnap-2016-09-14-03h15m45s384.png

A múltban mindenki kibékül mindenkivel. A jelenben meg megmutatják Alex anyjának a biztonsági kamera felvételeit, amitől kissé megtörik. A múltban Alex elolvassa az apja aktáját, amiből kiderül, hogy egy hős volt, amitől kissé összetörik. Raina arra ér vissza a szobájába, hogy Nimah lelépett és hagyott egy búcsúüzenetet. Shelby pedig egy rejtélyes számlára küld egy nagyobb összeget. A jelenben közben Sita mond a tévében beszédet, miszerint a lánya bűnös, és üzen is neki, hogy adja fel magát, amíg még tudja. Közben Simon Alexnél bukkan fel, azt mondja neki, hogy bevették a sztoriját. Alex jelzi, hogy leszedte őt a gyanúsítottak listájáról. Hívják Simont telefonon, kimegy, és Liam felettesével beszél, kiderül, hogy tulajdonképpen beépített ember, arra kérik, tapadjon rá Alexre. Ezzel pedig vége.

Címkék: quantico
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása