Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Star Academy 1x15 - A csitári hegyek alatt izéljük meg Alexát

2016. szeptember 13. 09:00 - BaZsa

A teaser szerint lesz itt minden, sírás, meztelenkedés, alattomos berúgás, de én a 12-es karikára nézek, és pontosan tudom, hogy a legizgibb részeket ma sem fogjuk látni. Most tehát a szombat esti élőshow utáni lerészegedés lightos összefoglalása következik. Adrián bejelenti Ivánnak, hogy ma este nagyon kész lesz, Hannának ma mondta először a pasija, hogy szereti, Iván meg sír, hogy nem Laura jött vissza. Úgy tűnik, a banda nagyon szét fogja csapni magát, érdekes adásra számítok. 

img_2986.PNG

Lacikát megnézte élőben az excsaja, ezen Adrián kiakad, mert az ő "barátnője" erre az élőshow-ra sem jött el - NAHÁT! Én komolyan csodálkozom, hogy létezik nő, aki nincs elragadtatva attól, hogy a wannabeceleb hapsija más nőkkel smárol huszonpár kamera és egy országnyi potenciális tévénéző előtt. Nem értem a nőket, komolyan, agyukra ment a feminizmus. Adrián még be sincs rendesen állva, és már amiatt bőg, hogy őt nem szereti senki szívből, itt küldöm neki és a hogyvolt-olvasóknak a következő dalt, ami apám nótája volt, és talán majd szeretett Adriánunk is elénekelheti a műsorban egyszer: 

Zita ugyan biztosítja barátunkat, hogy ő szívből szereti, de Adriánnak sokkal inkább valaki olyanra lenne szüksége, aki szopógépipari technikumot végzett, szóval Zita nemigen jöhet szóba. Laura videóüzenete jön, hogy ő nagyon jó emberek közt volt itt, akik nagyon hiányoznak neki, főleg Adrián, Arnold meg Iván, de amúgy mindenki. Laura szerint Ivánnak kell ezt a versenyt megnyerni, mert belőle árad a szeretet (amúgy én is neki drukkolok, de ez titok!). Adrián rákezd az A csitári hegyek alatt kezdetűre, itten sírva vigadás lesz, mint rendes magyaroknál, bár a kockás viaszosvászon asztalterítőt, a kisfröccsöt, meg a hamisgulyást hiányolom, plusz Arnold is igazán szülhetne egy cimbalmot, ha már.

img_2991.PNG

A zokogós honfoglaló önsajnálatból Randy rángatja ki a társaságot egy újabb sztriptízzel, ami nem sokkal szexibb, mint az első, viszont arra éppen elég, hogy még az utolsó pillanatban abbahagyja a bőgést a társaság. Olyannyira, hogy még Balázs is pinabubusra issza magát, és Barbira, Brigire és Hannára is rárepül. Barbira a legjobban, mert neki még be is vallja, hogy kezdetleges, szexuális jellegű érzelmeket táplál iránta. Balázs még egy lassúzást is szkippel Barbival, nyilván fél, hogy kézzel fogható jele lenne az izgalmának. Én ettől a helyében nem tartanék ennyi pia után, de hát mindegy is, mert Erika lenyúlja Barbit erre a lassúra.

Balázs a teraszon elárulja Adriánnak, hogy eddig bírta csajozás nélkül, rajta is ott a konstans kangörcs. "Én nagyon bebasztam, és ilyenkor én megőrülök! De én nem akarok itt csajozni komolyan, ide énekelni jöttünk." - ezzel aztán le is van zárva a kérdés, hogy legyen szex, vagy ne legyen.

Jön a zuhanyzós jelenet, ami minden előzetesben benne volt, már előre dörzsölöm a tenyerem, hogy most végre történik valami szexuális. Szóval az van, hogy Alexa átmászik Dávidhoz, és meztelenül hozzádörgölőzik, de Dávid annyira elhivatott szakmailag, hogy kiküldi a picsába. Amikor ezt később elmeséli a fiúknak, Lacika kiakad, ő biztos inkább lelakatolta volna a zuhanyzót Dávid helyében. Belülről persze. Úgy, hogy Alexa is bent maradjon. Dávid viszont nem akar az az énekes lenni, aki megdugta Alexát. Hiába, kinek mi a fontos: egyiknek a karrier, másiknak a pina.

img_2987.PNG

Reggel nagy a kupi, az énekesek dögledeznek, Balázsnak azért jó kedve van, biztos csak egyfélét ivott, és sok vizet is fogyasztott mellé, mint rendes eminensnek illik. Brigi mindenkiről elmondja a véleményét, mint az Akadémia legavatottabb szakértője, ezzel talán kicsit ront a renoméján a nézők körében, de ebbe nyilván nem gondolt bele.  

Nóri bejelent egy online szavazást, kevés a szex az Akadémián, szóval lehet szavazni (plusz 2 néző): melyik cuki párost küldjük romantikus randira. A lehetőségek: Adrián - Zita; Lacika - Alexa; Randy - Eszter; Balázs - Barbi. Most fogadok nagy összegben, hogy a nézők a Randy-Eszter párosnak szavaznak majd alkalmat egy kis himihumira.

img_2996.PNG

Pásztor Anna jön, ő a heti góré, meg a dalokat is kiosztja. Először megbeszélik, hogy ki hogy érezte magát az élőshow-ban, ez tök érdektelen, aki kíváncsi, nézze meg neten. Aztán jön az érdekesebbik része: az új villafőnök Barbi (végre egy testre szabott feladat), akinek ki kell jelölnie négy segítőjét; a Mosogatóembert (ő lesz Balázs), a Vacsorafőzőembert (ő lesz Dávid), a Humorheroldot (ő lesz Randy) és a Klotyómestert. Mielőtt a Klotyómester személyét ismertetném, szeretném megjegyezni, hogy Barbi a kis feminista kirohanásával, miszerint a házimunkát otthon úgyis a csajok végzik, úgyhogy ő erre a szerepre nem akar nőt, legalább kettővel szimpatikusabb lett nekem. A Klotyómester tehát Arnold.

Anna azonban az eheti témát is bedobja, ez pedig a szerelem. Nem vártam ekkora kreativitást a szerkesztőktől. Amíg megtudjuk, hogy a szombati show valójában egy elcseszett retrobuli lesz csupa szar zenével (a teljesség igénye nélkül: Oroszlán Szonja - Tépj szét Brigitől, Cher - If I could turn back time Alexától, Delhusa Gjon - Nika se perimeno Adriántól, vagy Bergendy - Darabokra törted a szívem Dávidtól), addig Laura jön be összepakolni a cuccát. Kissé teátráisan beleinteget minden kamerába, ott hagy néhány virágcserepet, kicsit bőg, aztán elhúz.

Úgy tűnik, ahhoz, hogy valakinek behozzanak egy hímet, nem muszáj védettnek lenni, mert Hanna kandúrja is belopakodik egy csokor virággal egy kis mintha-dugás erejéig. Alexa ettől annyira kiszárad, hogy egész délután mást se hallani, mint hogy neki mennyire pókhálós, és valaki jöjjön már egy rendes partvissal pókhálótalanítani.

img_2992.PNG

Mivel még a fentiekkel együtt sincs más az Akadémián, mint brechti érdektelenség, a szerkik kitalálták, hogy a versenyzők csináljanak rapidrandit. Ez abból áll, hogy a fiúk leülnek a nappaliban, és az eléjük egyenként járuló csajoknak random kérdéseket tesznek fel párkapcsolati témakörben. A lányok persze vissza is kérdezhetnek, de nem lehettek túl bátrak, mert ebből nem sokat vágtak be az adásba. Tehát Barbiról pl. kiderül, hogy eddig két férfivel élt együtt, illetve kis gondolkozás után azt hazudja, hogy még nem volt egyéjszakás kalandja. Valamit megtudunk még az erogén zónáiról is, férfi nézőink figyeljenek: ha azt akarod, hogy élvezzen, akkor a hátát nyaljad.

img_2994.PNG

Eszter következik, Randy retteg, nem tud mit kérdezni, aztán mégis, a kreatív "Mi az ideálod?" kérdéssel fordul a lány felé, akit amúgy szívesen meg...ismerne. Eszter csupa olyat mond, ami Randy nem: magas, izmos, borostás, nevettessen meg, stb. Cserébe ő is visszakérdez, úgyhogy Randy kénytelen bevallani, hogy a takaró alatt Eszterre szokott gondolni esténként.

Reninek az egész szitu nagyon kínos, nem szívesen válaszol, viszont megtudjuk, hogy egyetlen fiú volt az életében eddig, és még soha nem csókolózott nővel.

A rögtönzött rapidrandi alatt a csajok a teraszon megbeszélik, hogy nem lehet normális pasit találni, Alexáról kiderül, hogy ki van égve, és hogy egy nő így is, úgy is ribanc lesz. 

Jön a jelölés, ne részletezzük, ma este Adrián és Balázs kapták a legtöbb szavazatot, Reni Adriánt jelöli, mond néhány összevissza kamuindokot is. A szerkiknek nagyon kell figyelni, hogy Adriánt ezen a héten nélkülözhetetlenné tegyék, és a nézőkben halálos szerelmet ébresszenek iránta, mert különben elveszítjük a három érdekes karakter egyikét, akin jó röhögni.

P.S.: Érdekes adásra számítottam, de be kell látnom, hogy a trailer mindig jobb és izgibb, mint maga a film, ez most sem volt másként.

 

 

 

 

16 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Natura Qua 2016.09.13. 09:22:15

Köszi! Megint jó lett! Igen, Adrián kiesésével biztosan laposabb lenne a műsor. Azt sem értem, hogy miért nem vágták be a többi lány válaszait. Kíváncsi lettem volna Alexa kitárulkozására. :)

Ditti82 2016.09.13. 10:04:00

Óóóó, Balázs be ne álljon a sorba a többi kan közé! :-o

ornyim 2016.09.13. 10:12:37

Alexa szerint minden nőből ribanc lesz. Ez valamiféle önmegnyugtatás? Elárulom, nem így van!

Ditti82 2016.09.13. 10:43:22

@ornyim: Csak magából indul ki.

schanc 2016.09.13. 10:50:22

Ezek a heti dalkiosztások megint erősen érdekesek lettek.
Zita szerintem búcsúzni fog a héten, ehhez Madonna American pie c. dala tökéletesen alkalmas.
Adrián megint megúszós feladatot kapott Gjoni számával.
Hanna végre angol dallal jön, de pont Ace of Base?
Akivel meg nagyon nem tud mit kezdeni a "dalfelelős", az Erika, azt hiszem, ezt így a harmadik hét után kijelenthetjük.
De mondjuk Oroszlán Szonja Tépj szét-je se az, ami elsőre beugrana egy szerelmes estére.

,, 2016.09.13. 16:03:41

Nagyon béna tracklist. Ezek szándékosan unalomba akarják fullasztani az élősót? Pet Shop Boys, American Pie, Ace of Base, komolyan? Ezeknek a daloknak mégis ki a célközönsége? Lacika kapjon egy rockot (lenny kravitz pl) v egy majkát h magához térjen, ha meg madonna akkor legyen a Like a virgin, barbinak. Stb
De ez érthetetlen, amit művelnek.
A műsor meg olyan lett mint egy ....propaganda, egy antivv, beküldték a babiloni szajhát a zuhanyzóba, de csak azért h példát lehessen állítani, h az igazi keresztény állampolgár ellenállt a kísértésnek. Na jó túloztam. Rossz kedvem van, bocs. Bár így is, éppen ezért is érdekes h lesz-e behódolás a trash-nek és mikor.
Egyébként meg itt ül mögöttem egy szerzetes, most bűntudatom van azért amiket írtam.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.13. 16:47:08

@szörnycsi: az eredeti american pie azért elég jó..
a like a virgin viszont olyan amitől falnak megyek

Ditti82 2016.09.13. 18:19:39

@Pácsó Ármándó: Addig néznem kell az élősókat?

Pácsó Ármándó 2016.09.13. 18:37:25

@Ditti82: Persze! Lesz egy zh a döntő előtt, arra érdemes felkészülni!

Pácsó Ármándó 2016.09.13. 19:00:32

@Ditti82: Vagy a megajánlott jegy mellett döntesz:
100-200 komment --> 2
200-300 komment --> 3
Aki vissza tud mondani szóról szóra egy BaTsa hv.-t --> 4

Pácsó Ármándó 2016.09.13. 19:01:58

@Pácsó Ármándó: BaTsa=BaZsa (a fene egye meg a blogmocit, másutt lehet még javítani pár percig)

Chuck Νorris 2016.09.13. 21:42:50

ez a rész igazán szánalmas, holnap mi lesz bemegy valami pornoszinész és azt játszák milyen a szinpadi dugás?:)
süti beállítások módosítása