Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Titkok és hazugságok 2x02 - A férj

2016. szeptember 11. 13:00 - Hoppancs

A sorozat legfrissebb epizódját megnézheted ma este, az AXN-en!

Amanda tombol, amiért Cornell közönség előtt égette be Ericet a javítós leleplezéssel, de a nyomozó csak folytatja rendületlenül. Az őrsön már egy monokliról kérdezősködik, ami a dolgozók szerint Kate arcán volt látható egy alkalommal, mire Eric előad egy történetet a rosszkor kinyitott konyhaszekrényről. Cornell szkeptikusan áll a dologhoz, hiszen hallott már szép meséket ilyen balesetveszélyes szekrényekről, kádszélekről és ajtófélfákról, de egyelőre nem feszegeti a témát, inkább arra kíváncsi, miért járt Eric a tetőn. Hát azért, mert a Kate-nél voltak a cetlik a beszédéhez szükséges kulcsszavakkal, és mivel szeretett a tetőn elmélkedni, arrafelé kereste. Sajnos akkor már csak az egyik cipője és a mobilja hevert ott bánatosan, ő pedig jóval lejjebb, az aszfalton pihent.

bscap0000_18.jpg

Cornell hiszi is, meg nem is, de inkább nem, mert a kollégák semmiféle papírkát nem találtak Kate-nél, vagy máshol a helyszínen. Talán az asszony vicces kedvében lehúzta őket a vécén, de az sem kizárt, hogy Eric hazudik. Utolsóként kerül elő Steve Porter ügye, amit Eric kicsit furán vezet fel. „Behúztam neki egyet. Meg is halt.”, mondja, olyan fejjel, mintha ez tök természetes lenne. Cornell már éppen elgondolkodna, hogy miféle terminátori ereje van gyanúsítottjának (na jó, még csak tanú), amikor Eric betömi a gondolati hézagokat: csóri Steve-nek el volt törve a nyaka és bármilyen erősebb fizikai behatás a halálát okozhatta volna. Sajnálatos módon ez a behatás Eric ökléből érkezett meg, miután a fiú addig szívatta, amíg elege nem lett. A boncolás sem mutatta ki, hogy mikor és hogyan keletkezett a sérülés, de valószínűleg sportoláskor. Minden benne van a jelentésben, amit megsemmisítettek, de azért John Warnernek van belőle egy másolata, mert… pont neki ne lenne?

bscap0001_5.jpg

És nem csak ez van neki, hanem kapcsolatai is, Mandy szerint biztos ezért hívatta félre Cornellt a főnöke. Hogy vegyen már vissza, elvégre egy „nagyember” fiacskáját zaklatja. Eric nem örül, ha így van, mert a protekció rossz színben tünteti fel. Most mindenesetre elmehetnek. Távozóban Amanda emlékezteti Andreát, hogy egyszer már sikerült bezárnia egy ártatlan embert. Cornell sűrűn néz, egyrészt, mert máshogy nem nagyon tud, másrészt mert lepereg előtte az első évad. Azért egy kis győzelmet is elkönyvelhet, mivel Ericet rendesen meglepte a hírrel, hogy Kate halála előtt levett százezer dolcsit az ura számlájáról.

bscap0002_4.jpg

Kifelé menet a férfi ezen és Kate rejtélyes porontyán lovagol, Amanda meg az elhunyt ügyvédjét alakítja, és fura pillantásokat vet a feldúltan távozó tesóra. A nehéz nap után Eric Kate blúzait szagolgatja, a flashbackben pedig a boldog párt láthatjuk, ahogy évődve vitatkoznak a gardrób felosztásán. Az idilli jelenetben fontos infó rejlik: Ericnek volt korábban egy beszámíthatatlan csaja, aki szintén szerette a ruhákat. Az emlékezést kutatás követi, aminek során Eric katasztrófasújtotta övezetté változtatja a lakást, de hiába. Neal érkezik pizzával, hogy rögtön ki is nevezze magát alkalmi lakótársnak, mert jobb, ha Eric most nincs egyedül. Majszolás közben megbeszélik a fejleményeket, Eric pedig közli, hogy másnap utánajár a postafióknak.

bscap0003_1.jpg

Így is tesz, de Cornell már megelőzte, és be is pakolta egy szép nagy, Eric pechjére nem átlátszó zacskóba Kate titkos cuccait. A zsaru nehezményezi, hogy elhallgatták előle a fiókot (is), de búslakodás helyett inkább újabb kínos kérdéssel támad: hol volt Eric három hete szerdán? Hát, éppen azt figyelte, hogy Kate az exével, Shane Campbellel vacsizik, aki jogi tanácsot kért tőle a cégének. A kedvesében teljesen megbízott, csupán azért követte a párost, mert Shane-ben viszont kicsit sem. Cornell elárulja, hogy nem ez volt az utolsó találka, és várja a drámai hatást, esetleg a megtört vallomást arról, hogy Eric szerelemféltésből dobta le a tetőről asszonyát. Nem kapja meg.

bscap0004_1.jpg

A melóban Ericet megvető pillantások fogadják, és páran vissza sem köszönnek, ami érdekes, elvégre ő a főnök. A befektetők is elkezdtek lemorzsolódni, úgyhogy ideje egy szép szónoklatnak. Eric összehívja a népet a konferenciaterembe, és a bemelegítő hízelgés ( „mi egy nagy család vagyunk” ) után felfedi az igazságot az erőszakos Steve-ről, aki a gimiben nem csak lökdöste, de az alkesz anyját is a szájára vette. Sajna már nem mehet vissza az időben, hogy mégse vágja pofán, pedig szívesen megtenné. Kate viszont más tészta, őt nem ölte meg, már csak azért sem, mert terhes volt, de ha valaki még mindig ezt hiszi, elmehet, nincs harag. Hozzácsap még pár felemelő retorikai fordulatot, majd jöhet a tapsvihar. John büszke, és még Patrick is le van nyűgözve.

bscap0005_1.jpg

Azonban páran így is felmondtak, például Liam, Kate asszisztense és haverja, akit Eric majd szeretne megkeresni. Addig is telefonon bűvöli a bizonytalan befektetőket, majd lelkizik egyet Johnnal. Apu nemcsak pszichológusnak hatékony, de a nyomozásban is eredményes, magánúton ugyanis kiderítette, hogy Kate mindössze tizenhat évesen szült egy kisfiút, akit gondozásba adott. Az apa ismeretlen. Eric puffog, de John bölcsen figyelmezteti, hogy ne ítélkezzen, amíg nem tudja a részleteket. Az épületből távozva arra lesz figyelmes, hogy Nealt csépelik, de hiába ered a támadó után, a riporterek hajdúpéteres kérdésekkel állják az útját. Miközben arról faggatják, hogy mit érzett, amikor a terhes neje szétplaccsant a kövön, a verőlegény diszkréten elslisszol.

bscap0006_1.jpg

Neal állítja, hogy még sosem látta az agresszort, orvoshoz pedig nem akar menni. Rendőrségre sem, de oda nem is kell, mert Cornell házhoz jön. Neal neki is azt vallja, hogy az incidensnek nem volt előzménye, bizonyára rabolni akart a fickó, de Eric leállította. Cornell kis fintort küld a hős megmentő felé, aztán fantomképet mutat, amit mindketten felismernek, de csak Eric vallja be. (Kicsit megint a múltba kalandozunk, ahol Kate négyszáz dollárt kért számon Nealen, aki ragaszkodott hozzá, hogy fontos kiadás volt. Kajára, sztriptízre, egyéb céges célokra kellett. ) Cornell újra érdeklődik, hogy elhagyta-e Neal az ominózus bulit, mire a férfinak varázslatos módon beugrik, hogy a múltkor elfelejtette, hogy félórára lement füvezni Liammel. Cornell fürgén elő is kap egy képet, amelyen Liam és Neal között egy hölgy áll. Neal hivatalosan csak annyit tud a bigéről, hogy fel akarta szedni, de ellenállt. Andrea hümmögve távozik.

bscap0007_1.jpg

Eric nincs elbűvölve, hogy Neal kihasználja, belekeveri a kétes ügyeibe és még a hazugság hazugságáról is hazudik. A szar barát elhúz, de előbb odaveti, hogy Kate meggyilkolásának nincs köze az ő balhéjához. Patrick elsírja bátyjának, hogy apu meetingekre küldi, pedig ő nem akar fejlődni vagy komolyabb emberré válni. Eric úgy véli, a fater csak fel akarja készíteni az öcsit arra az esetre, ha őt kivonnák a forgalomból. Patrick szeretné, ha Eric lazítana, és elmenne ebédelni vele és a rokonszenves Melanie-val. Utóbbi bele is csap a lecsóba, és rövid bevezetést követően felhozza Kate gyerekét. Eric megkérdezi, ő is titkolózik-e. Patrick biztos benne, hogy Mel csak azt mondja el, amit tudnia kell.

bscap0008_1.jpg

Ericet Amanda kopogása riasztja fel szép, Kate-tel szexelős álmából, és rögtön ad is egy tippet a további kutakodáshoz: a fürdőt kell csekkolni, mert a nők általában mindent ott dugnak el a nem metroszexuális férjeik elől. Lelnek is egy százezer dollárt követelő zsaroló levelet. Eric annyira nem lepődik meg, régebben is kapott ilyet, de abban még csak ötvenezret kértek a javítós múlt titkának megőrzéséért. Kate amellett volt, hogy tejeljenek, de Eric megsemmisítette az üzenetet. A másodikat valószínűleg a nő fedezte fel, és ezért vette fel azt a bizonyos összeget. Emellett DNS-vizsgálatot is kért, hogy megtudja, ki rondít bele a csodás életébe. Amanda nem akarja mindezt Cornell elé tárni, mert ő gonosz és csak a tesó ellen fordítaná. A böri pedig szörnyű hely, Ben Crawfordot például ki is nyírták bent.

bscap0009.jpg

Mandy nem akar többé húg és ügyvéd lenni egy személyben, ezért ad egy jogászlistát Ericnek, akit a rendőrségen már vár is John, aki szintén nem támogatja a bizonyíték átadását. Miért is könnyítenék meg a nyomozást, amikor a besúgó barátai jelentették, hogy Cornell kiszemelte magának Ericet? Az emlegetett személy elő is bukkan, hogy undorodó mosollyal megköszönje Johnnak a munkahelye javára tett nagylelkű felajánlást. Mindketten tudják, miről szólt ez, de civilizáltak és nem tépik meg egymást. Eric végül tényleg nem adja át a papírokat, ugyanis megpillantja Tina Sawyert, a bolond exét, aki bájcsevegni indul Cornellel. A csaj mókás (lehet, hogy részben kitalált)  infók birtokában lehet, ezért Eric azonnal lemond, hogy a cégnek ne legyen baja abból, amit majd dalol. Mivel telefonon nem tudja elérni Liamet, ezért úgy dönt, személyesen ugrik be hozzá. Neal békülni próbál, de Eric hűvösen közli, hogy amíg nem árulja el az igazat, addig ne is álmodjon a bromance felébresztéséről. Liam lakásában a Nealt meggyepáló pasas várja hősünket.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása