Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x14 - Így párzunk mi!

2016. szeptember 10. 16:07 - lulu1.0

 A pénteki adásban volt minden: násztánc, takarítás, kampánybeszéd, bulika, csókcunami, na és olyan mértékű káromkodás, hogy az és-t, meg a meg-et hamarosan hivatalosan is eltörlik kötőszavaink közül és helyettük a szokásjog alapján kötelező érvényűvé emelik az effel, meg bével, meg gével kezdődőeket. Extraként tanúi lehetünk, annak, ahogy Bence szépen beleőszül ebbe a szériába. Íme:

1_2.jpg

Olybá tűnik, hogy ismét (meg)nyertünk egy pillanatot, amikor Dina és Dávid között izzik a levegő. Eddig afrodiziákumként gondoltunk a gyömbérre, chilire, csokira, eperre, ám mától bővül a lista és egy életre megtanulhatjuk, hogy a…

„…fasz vagy, te vagy egy nagy fasz, nem te vagy…”

férfi és nő által, váltott ritmusban zajló mantrázása hosszú másodperceken át, szintén ebbe a körbe tartozik.

Megtudhatjuk továbbá, hogy a

„…faszom, baszd meg…” szitokszavak nyomatékosítására a nőknek férfi módra meg kell lazítani  a nadrágot OTT, majd ki kell villantani a bugyit, amivel meg bré mutogatást célszerű imitálni.  Amikor a fenti mozdulatsorral végeztünk, jöhet a mellbimbó harapdálás! Nem a sajátunkat, a szemben álló félét! Sejteni vélem, hogy Dina Darwini magasságokban gondolkodik, aki ugye azt állította egykoron, hogy a párzás privilégiuma csak és kizárólag az erőseké. Amikor a félénk hím, jelen esetben Dávid, menekülőre fogja, átváltunk Somára, akinek már a fent leírt előjáték mennyiség sem dukál, csupán egy tényszerű közlés:

„…Somi, Te vagy az én szerelmem, a bizalmasom…gyere Te, gyereee…MEGBASZLAK!!!...meg leszel erőszakolva! Így passzívban.

Az baj, ha máris kezd csömöröm lenni az elsődleges férfi nemi jelleg és az egyébként közkedvelt nemi aktivitás ilyentén történő, fogalmazzunk úgy, tömény koncentrációban zajló felemlegetésétől? A kérdés költői.

Közbevetés 1: Állj, senki ne mozduljon! Vivienen MÉG MINDIG OTT VAN AMA BIZONYOS FURUNKULUS???

8_1.jpg

A takarítás általában nem tartozik a kedvenc elfoglaltságok közé és ez alól a villa ápoltjai sem kivételek. Mondjuk, arra már kisebb százalékban tennék fogadást, hogy a szombati porszívózás előtt szétnézve a következő sóhaj hagyja el egy átlag magyar háziasszony ajkát:

„Az asztalon is ott a sok műszempilla…”

Közbevetés 2: Soma a nonszensz után az inkorrekt szó használatával is elkápráztatott.

Szóval a takarítás során kiderül, hogy Krisztián ilyet nem szokott, ellentétben Somával és Tivy-vel, akik szoktak, de mocskos mód megviseli Őket mind a tevékenységre való ráhangolódás, mind a tevékenység maga. Ugyanis, ha eddig nem tudtuk volna:

 „…nem kurvának jöttem be…”by Tivy 

Adódik a kérdés, hogy ennek az egyszerű léleknek milyen képzetei lehetnek a legősibb mesterséget űző hölgyek és a Domestos kapcsolatrendszeréről.

Soma gondolkodása hasonló, csak Ő már árnyaltabban adja elő:

„…nem Magdianyusnak jöttem be…”

Hogy neki meg egyem azt a napi sorozaton szocializálódott pici szívét.

Mindeközben puffogások közepette ugyan, de a szájuk mellett azért a kezük is jár, benne a szivaccsal és a felmosó fával. Tivy egyébként sejtette, hogy takarítani fog a villában, de azt nem gondolta, hogy Ő lesz az első?! Még jó, hogy ekként gondolkodik erről és talán ezért sem viseli meg jobban a kelleténél a kialakult helyzet:

„…Nálam ez egy alap igényesség, a barátnőm belém nevelte, no meg anyukám is. Alap igényesség is higiénia van nálam…”

9_1.jpg

Közbevetés 3: Vajon, ha felcsapom az állat- és növényhatározót az f betűnél megtalálom azt, hogy faszveréb?

Hamarosan végigszenvedhetjük az első párbajt, amelynek felszopó mozzanata a kampánybeszédek megalkotása. Zsolti érzi magában a kommunikáció, továbbmegyek a marketingkommunikáció szeretetét és az ehhez kapcsolódó készséget, képességet. Ööö, NEM. Vannak élethelyzetek, amikor a szeretés meg az akarás elég. EZ NEM AZ.  Vikinek nehezen jönnek a nyelvére a típusidegen szavak, de azt meg kell hagyni, hogy legalább a hangsúlyozást sikerült itt-ott megoldani. Lóri és csapata (Dina) úgy abszolválják ezt a feladatot, hogy nem írnak kampánybeszédet, arra való hivatkozással, hogy az már úgy is csak olaj lenne a tűzre, meg szálka a többiek szemében és hasonlók. Ennél az etapnál két említésre méltó mozzanatot emelnék ki. Egyrészt Tivy kampánybeszédekhez fűződő viszonyáról:

Tivy Zsoltinak (miközben az alkot): Miért hazudsz ennyit?

Zsolti őszinte reakciója: Nem én fogok, Ő fog (Vikire mutat)

Másrészt pedig Lóri összeszedettsége. Ez a fiú képes értelmes mondatokat alkotni, továbbá ha hibázik, vállalja a felelősséget. Hát, mi van itt kérem szépen? Most komolyan megcsillan az értelem? Csak hozzá ne szokjunk! Dina segít kezelni a fejét felütő kétséget a következő felsorolással: „féreg, geci, patkány…”valaki mossa már ki szappannal ennek a lánynak a száját.

Soma az esti órákra megfejtette, hogy nem csak erőben a villa bikája (jelentsen ez bármit), hanem csajozásban is. Romantikus csókolózást kezdeményezett (SE) először Vikivel, majd Zseraldinjóval. Utóbbival a cselekmény után Beavis és Butt-head színvonalú párbeszéddel nyugtázták a csók megtörténtét, kifejtették annak milyenségét, és felsorolták az ide vágó kompetenciákat. Értsd:

Tesó – hö – smárolás – höhö – Jó vagyok benne, mi? - höhö

Annyit emlegetik a smárolást, hogy Vivi is megihletődik, és Dávid nyelvéért könyörög. Mindeközben úgy nyújtogatja a sajátját, mint ha egy Kovi által rendezett film zárójelenetéhez castingolnák épp. Olyan furi, travi feje van közben, ahogy azt mondja, Te kis Csibész. Lapozzunk.

20.jpg

Később Viviennek valószínűleg azt súgták a hangok szerkesztők, hogy pózolj szexisen a lila gumimadárral a teáscsészényi medencében, de a törekvésen kívül semmit sem sikerül megoldani ebből a feladatból. A rodeó bika meglovaglásához hasonlatos mozdulatsor után, egy picit vicsorgósra sikerült, eredetileg sanszosan szexuálisan hívogatóra tervezett kamerába tekintet után Vivi a vízbe csapódott. Priceless.

A műsor ezt követő szakaszában sikerült kimaxolni a Kazinczy törekvéseit csúnyán taposó kifejezések hadát, amelyek közül a díjnyertesek a fölolt és a fölkérdez. Ezen túl megy még a kutyázás, a kurvázás, a gecizés és a csicskaszarozás orrvérzésig. Szökik a málna, szöknek az agysejtek.

Pihenésképp a végére egy kis bulika powerd by VV8 Sztriptíz Klub:

 

 

199 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mók_Ica 2016.09.10. 22:53:15

írunk, ha elütünk egy mosómedvét..... felröhögtem :)))))

naezjó... 2016.09.10. 22:53:19

@Mók_Ica: ostor ez a láb. Vigyél ki!!!
@pomac: Tényleg lett buli, jó nagy :)

Ez a Zsolti fiú meg befeszül az első rezdülésre, előbb-utóbb abból lesz balhé, hogy nem hagyja az embereket kiereszteni a gőzt, minden megbeszélne még azelőtt, hogy földet ér a pohár.

2016.09.10. 22:54:31

@Mók_Ica: Milyen amerikai forgatókönyvet olvasott ez az ember?

Schlomo Goldberg 2016.09.10. 22:54:51

Előzetesben ati smárol cayennemicivel

Gia 2016.09.10. 22:55:09

Na,holnap lesz az átpártolás..

Cimili 2016.09.10. 22:55:17

Végül többen lesznek a kékek, mint a zöldek?

Mók_Ica 2016.09.10. 22:55:55

holnap Zsóti is sírni fog.... Evelin vallani fog... Dávid leveszi a ződ pólót.... és Micikénk Atti szájában volt és fordítva is.... egyébként undin csókolóztak..... kilátszott a nyelvük.. pffff

pomac 2016.09.10. 22:56:07

kezdik már mosni magukat ez még szánalmasabb mint hogy az mellé állnak akire raktak ,most meg leveszik gerincesek a javából :d

Cimili 2016.09.10. 22:57:10

@naezjó?: Értenéd, h miről beszélnek? :)

Mók_Ica 2016.09.10. 22:57:17

@pávör dragonfruit: lehet hogy vmi krimit olvasott :))))

@naezjó?: és ezzel szépen ki is sétálhatna :))))

pomac 2016.09.10. 22:57:33

@naezjó?: a tegnapinál 1 fokkal jobb volt ,mondtam csak lesz buli :DD

Mók_Ica 2016.09.10. 22:58:43

@pomac: én még néztem volna ma, amit csak előzetesben mutattak :)))

Cimili 2016.09.10. 22:59:59

@pomac: Jaja, én bezzeg egyből beálltam Lóri mögé. :)

naezjó... 2016.09.10. 23:00:07

@Cimili: a szavakat igen, a tartalmat tuti nem. :D
Szép lesz ez a holnap. Megbocsátok getzi, tesó vagy tesó. És miért lehet a kiesőkre szavazni dikk-tátorként?

Schlomo Goldberg 2016.09.10. 23:01:31

Debilió megint fullba nyomja a kretént.

Funk You 2016.09.10. 23:02:11

@pávör dragonfruit: @Mók_Ica: nem kizárt, hogy több agya van, mint amennyit kinéztünk belőle. nekem eddig teljesen inkoherensnek tűnt a viselkedése, de ahogy nézem, holnapra az egész társaságot maga mellé állítja.

pomac 2016.09.10. 23:02:50

@Mók_Ica: majd nézed holnap :),@Cimili: de te nem vagy benn ,ez alap ,hogy mindent tudsz :D

Mók_Ica 2016.09.10. 23:03:58

@Funk You: kíváncsi vagyok erre nagyon.... és remélem nem megy el szerelmi szál felé, ha ő megy vissza holnap

pomac 2016.09.10. 23:04:36

nem baj legalább holnap mondhatják hogy megfordult az állás a másik javára büszkék lehetnek megint hogy egy csodát csináltak :)

Mók_Ica 2016.09.10. 23:05:00

ez a bv minek van??? csak hogy au pénzt kapjon????

Cimili 2016.09.10. 23:05:05

@pomac: Csak a szokásos megérzéseim. :)

pomac 2016.09.10. 23:06:58

@Mók_Ica: valójában nem lóri ellen szavazok hanem dina ellen csak ő issza meg a levét, azért kiváncsi lettem volna mi lett volna ha lóri esik ki ,mit killódik majd dina

naezjó... 2016.09.10. 23:07:01

@Mók_Ica: decibel- és tűrőképességpróba.

Mók_Ica 2016.09.10. 23:08:55

@pomac: ezzel én is így vagyok....

@naezjó?: kretén.... mit ordibál???

naezjó... 2016.09.10. 23:09:04

Aurélió: itt lehet nemi szerveket mutogatni.
Ja, az egyik vezeti a belevalót.
Na sziasztok, minden nap itt marad a tv, és minden nap elérik, hogy elkapcsoljak.

pomac 2016.09.10. 23:09:13

@Cimili: persze megérzés:D, ha a mai " nyomjuk lórit" nem lett volna, lehet hogy nem jön vissza

Mók_Ica 2016.09.10. 23:11:24

@naezjó?: tetőtől talpig férfi..... egy nagy f@sz :))))

@pomac: Cimili rögtön Lórira nyomott..... ahogy megjelentek az app-on...

Funk You 2016.09.10. 23:11:48

@Mók_Ica: én is. a szerelmi nyehergés már az előző szériákban is rém unalom volt.

Mók_Ica 2016.09.10. 23:13:29

@Funk You: Dinából még durvább dolgokat is kinézek, mint ami Iza és Traki között volt..... és már attól rosszul voltam....

Cimili 2016.09.10. 23:14:05

@pomac: Első perctől őt szeretném a vellába vissza.

Cimili 2016.09.10. 23:14:42

@Mók_Ica: Így van, de jó a memóriád. :)

pomac 2016.09.10. 23:15:21

@Mók_Ica: persze mert gondolom őt várja vissza ,ha vikit várná akkor rá tett volna ,vagy lottózik hogy arra próbál aki szerinte visszajön nem arra akit vár :) gondolom én

Mók_Ica 2016.09.10. 23:16:13

@Cimili: azért nem volt olyan régen :)))))) de még azt is írtad, hogy sokan meg fogják gondolni magukat.... nekem is ezt mondtad :))))

Schlomo Goldberg 2016.09.10. 23:17:03

Remélem ebben a szériában eljutunk arra a pontra is, ahol az ápoltak szándékosan lehányják egymást a vita hevében. Olyan még nem volt.

Schlomo Goldberg 2016.09.10. 23:17:59

Vivi szárazbassza csicskageciéreccségit.

Cimili 2016.09.10. 23:19:46

@Mók_Ica: Igen, mert rájönnek, h mekkorát tévedtek.

Cimili 2016.09.10. 23:20:28

@Schlomo Goldberg: Kovi le fogja szerződtetni, emmá biztos.

Cimili 2016.09.10. 23:21:44

Au,véred a rossebb. :DDDD

Cimili 2016.09.10. 23:23:45

@Mók_Ica: még holnapig meggondolhatod magad. :)

Mók_Ica 2016.09.10. 23:24:10

@Cimili: ezt az idióta ordibálást hagyja már abba..... és valóban, vére a rossebb... :)))

Mók_Ica 2016.09.10. 23:25:18

@Cimili: ja, még van időm :)))

Cimili 2016.09.10. 23:29:27

Jó éjt Icus, gondolkozz erősen! :)

2016.09.11. 00:07:09

Mik vannak? A híres nagy Alfa hímet a farkánál fogva vezeti egy mocskosszájú r...c. És azonnal átáll a túloldalra. :DDDD XDDDD Vicc. Dávidkám, te minden vagy csak nem Alfa.

mobilos perpetuum 2016.09.11. 00:42:51

@ALOKSAKTRHEE: Inkább az nem volt fair, hogy Vikit kiutálták párbajozni, utána mögé álltak. Még egy nap, és megtudjuk, pontosan miért döntött Dávid, úgy, ahogy. A srác nem hangoztatta, hogy mekkora alfahím lenne. Nem védem, csak dobálózol szavakkal. Mocskosszájú. Ide nyugodtan sorolhatjuk még Micit és Zserikét is. Aurélióról nem is beszélve.

rezesbagoly 2016.09.11. 01:16:42

Most nézem az öfit by RTL Most.
Wazze, ez a Lóripapagáj-gyerek a szardumájával, hogy szánom-bánom, megbántottam, jóváteszem, szavazzatokvisszahogymegmutathasam broááááffff....
Mé' nem megy a faszomba az ilyen ember he'?
Mert még ha komolyan mondaná, akkor is olyan szánalmas lenne, hogy takaroggyon izibe', mert annyira gáz, de messziről bűzlik, hogy csak színjáték, és hülyének néz a parasztja.
Hát a kurva anyját, azt.

alsophila grahami 2016.09.11. 02:11:08

@ALOKSAKTRHEE: ne hülyéskedj már, mitől lenne ő Alfa..? sosem volt és sosem lesz, nem emlékszel, hogy ő volt a kövér kisfiú, teli komplexusokkal? ő mesélte el - és attól, hogy lefogyott, kigyúrta magát, ezek nem szűnnek meg karikacsapásra, ő mindig is az örök kompenzáló, "kövér kisfiú" marad, a büdös életben nem lesz belőle alfa, alkatilag képtelen rá - ez pszichológia alapfok...

alsophila grahami 2016.09.11. 02:16:06

@rezesbagoly: már bocs, de mit is követett ő el? mi is az az iszonyatnagy bűn, ami a rovására írható, amiért kiközösítést érdemelt? mert nem emlékszem ilyenre, segítenél, hogy miért is kell őt utálni?

tán csak nem azért, mert JÁTSZIK? amiért - a többiekkel egyetemben - bement?! mer' akkor én kérek elnézést...

alsophila grahami 2016.09.11. 02:27:36

Viki túl azon, hogy felér egy esztétikai környezetszennyezéssel, nézhetetlenül unalmas, egysíkú, és zavaróan ostoba, ki akarta volna őt vissza? (hacsak nem azért, hogy Dinát szenvedni lássa, ahogy sixx is posztolta, de azért ez kétlem, hogy elegendő motiváció lenne bárkinek, mert akinek szeme van, láthatja, hogy van akkora spíler azért ez a Dina, hogy amint furaarcú lányt látná belépni az ajtón, abban a másodpercben állítaná át a szoftvert egy másik hímre, akin megtelepedhet, mint egy moszat, a játék végéig... szal sok öröme senkinek nem lenne, aki az ő kínlódására játszik, szvsz.)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.11. 02:35:19

@alsophila.grahami: "Megtelepedhet, mint egy moszat". Ez egészen eredeti, teccik ! :-)

alsophila grahami 2016.09.11. 02:43:15

@Mók_Ica: @Funk You: jóreggelt! ;P de azt én is remélem, hogy nem fordul vmi permanensen nyálzó lavsztoriba ez a Dina-Lóra szál, mert arra én sem volnék kíváncsi, és bízom is benne, hogy nem is lesz így, mert nem olyan hülyék ezek ketten, hogy egy eleve halálra ítélt stratégiát játsszanak meg - eddig még senki nem nyert ún. "szerelmi szállal" -, max egy darabig viszik, azután valami fordulatban reménykedem (vagy túldimenzionálom őket..?) hmmm. ;)

alsophila grahami 2016.09.11. 02:45:05

xDDDDD hádde nem? folyton a cekcualitását használja, hogyha maga mellé akar állítani valakit ;)

Komeszka 2016.09.11. 03:00:00

Ja, én azt gondolom, hogy Lóri b.szódjon meg, azokkal együtt akik vért izzadva visszalapátolják a Villába.

Komeszka 2016.09.11. 03:01:48

Utoljára akkor hagytam abba VV-t, amikor a VV6-ban Vikit visszatuszmákolták a Villába. Onnantól az egész hiteltelen volt. Ennyi erővel ugyanilyen valóságshow az Éjjel-nappal Budapest is.

Komeszka 2016.09.11. 03:04:34

@alsophila.grahami: Már bocsánat, de Lóri a saját erejéből simán elvérezne egy Viki ellen. De csak erőltetik, csak nyomják. Aki az ilyen manipulált f.szságokra kíváncsi, az nézzen Isaurát.

Komeszka 2016.09.11. 03:08:10

@alsophila.grahami: Azért a Lórika jól becsicskult neki, akár alfa, akár nem. Lórika a saját erejéből kiesne a picsbe. Bár menjen csak vissza, és essen pofára lehetőleg a döntőben!

Komeszka 2016.09.11. 03:11:50

@alsophila.grahami: Azért a Lórika kiskedvenced szívszerelmét megkúrhatta volna nyilvánosan, akár alfa, akár nem. Csak volt annyira korrekt, hogy nem akarta Lórit megalázni.

alsophila grahami 2016.09.11. 03:40:34

@Komeszka: ezen felröhögtem, köszi xDDDD dehogy vérezne el, egy Viki ellen senki nem vérezne ez, még eszkortkoca sem; saját ízlésed meg ne erőltesd már rám, pls, sosem voltam brazil szappan-fan, és valszin már nem is leszek xDD azt meg ki mondta neked, hogy Lóri 1./ kiskedvencem? 2./ alfa? alfának nem alfa, de legalább játszik odabent valamilyen játékot, jelzem, külföldivel egyetemben; én kettejükben látok egyedül potenciált, ezért nem is gondolom, hogy kiesne idejekorán bármelyikük - és ehhez még alfának sem kell lenni, csupán picike gógyi kell hozzá: hogy ha már az embert beeszi oda a fene vagy három hónapnyi időtartamra, akkor előtte készüljön már fel előző szériákból, használja a fejét, és találjon ki magának STRATÉGIÁT! ezek ketten megtették, van műsor; mi is a problémád?

alsophila grahami 2016.09.11. 03:46:43

@Komeszka: ez hülyeség. esélye nem volt rá, Dina csak használni akarta, felhasználni, és gondolom, Dávid volt annyira intelligens, hogy ezt átlátta. nem lett volna ott semmi, így, részegen sem, ahogyan Lórival sem volt még - mondom, Dina nem hülye (bár a stílusa minősíthetetlenül primitív tud lenni, tény).

alsophila grahami 2016.09.11. 03:57:16

egyébként meg pusztán attól, hogy egy-egy felkínálkozó részeg tyúkot megk... kúrálhatna adott esetben valaki, még nem válik a csoport alfájává, nem ettől lesz domináns hím a domináns hím.

Komeszka 2016.09.11. 05:23:27

@alsophila.grahami: Hogy lehet úgy valakit taktikából felhasználni, hogy majdnem leharapod a mellbimbóját? Persze, Dina egy evil bitch, de hogy az nem taktika volt, arra a nyakamat teszem. Az felajánlkozás volt, kijött belőle az igazi énje részegen. Aztán tolt egy szar magyarázatot, amikor kezdett józanodni.

Komeszka 2016.09.11. 05:40:40

@alsophila.grahami: Na akkor: Lóri az első x napon nem beszélt senkivel, csak Dáviddal, meg Dinát fogdosta volna, aki némiképpen engedte is neki. Dávid offolta Dinát, lelépett Evelinhez, Dinka őrjöngött nem kicsit. Utána kezdte el komolyabban fogdostatni magát Lórival, főleg amikor Dávid éppen arra járt "most jön, most csináld Lóri" ilyenek hangzottak el. Miután Lóri szopóra került az Evelin ügy után, nem beszélt senkivel, tehát továbbra sem volt interakciója a többiekkel, Dinán kívül. Ahhoz is hülye volt, hogy kampánybeszédet írjon magának, mentségére legyen szólva, hogy Dina is a kampánybeszéd szövege helyett virágocskákat írt a lapra. Aztán az általa tartott bulin Lóri kiállt a többiek elé és elmondta, "hogy emberileg lenullázta magát". Még ehhez a mondatához is Dávid korábbi jelzőjét használta fel szó szerint, hogy így is kiemelje, hogy mennyire becsicskul Dávidnak, így kikönyörögve a támogatását, illetve mert túl hülye volt ahhoz, hogy legalább más szöveget találjon ki helyette.Szóval lehet itt képzelegni, de Lóri egy nyolc osztályt végzett call center asszisztens, aki minden egyes mondatát ugyanazzal a robotszerű műpofával adja elő. Az igazság az, hogy Lóri, csak azért marad majd bent egy Viki ellen, mert napok óta nyalják a seggét az összefoglalókban, valamint a Belevalóban és nyilván megkérték a riportban a benti hangadókat, Dávidot és Zsoltit is, hogy álljanak Lóri mellé.

Komeszka 2016.09.11. 05:59:52

@alsophila.grahami: Ugye emlékszel, hogy Dina nyomulás közben azt is mondta Dávidnak, hogy "fasz vagy Dávid, majd elmondom valamikor, miért vagy fasz, miért jutottak idáig a dolgok". Nem kell professzornak lenni, annak kitalálásához, hogy mire gondolt Dinka itt, bármennyire részeg is volt. Nyilvánvalóan arra, ha Dávid nem lép le Evelinhez, hanem ehelyett jól megkúrja őt, akkor most nem Lórinak lenne vele sztorija, hanem ők ketten lennének sztoriban és az milyen jó lenne Dávidnak, mert akkor minden este az ő vezérujját szopkodná. Csakhogy Dávidban van annyi normalitás, hogy valódi érzelem nélkül nem kúr, sőt még csak nem is csókolózik pénzért (36 milláért sem), mert sem nem kurva, sem nem pornószínész, továbbá nem játszik érdekből mások érzelmeivel, még akkor sem, ha az illető egy olyan szellemi és erkölcsi dögvész, mint Dinka. Lóri pedig nem taktikus, hanem egy lófaszjóska, aki szerepben van, de azt is szarul alakítja.

Costanza 2016.09.11. 07:22:52

Lori jol jarja a canossat, visszament alfaba.

Soma megint helyesen mondott egy kulfoldi szot: degradalo.

mobilos perpetuum 2016.09.11. 07:32:53

@Komeszka: Elvérezne Lóri "egy Viki ellen". Csak szólok, hogy botoxos öreg nőknél látni még olyat, hogy nem mozog az arc. Viki tud pislogni, a szája is mozog, semmi érdekeset nem mond, de ennyi. A szar kampánybeszédét Zsolti baba megírta, attól még saját ötlete is lehetne, de nincs.
Csókolózott a kis nyálas gyerekkel, remélem ez nem lesz elég a bentmaradásához.

2016.09.11. 07:45:54

@alsophila.grahami: Nem én találtam ki ezt. Itt olvastam a korábbi bejegyzésekben. De amúgy igen, emlékszem. És szerintem sem az. @mobilos perpetuum: Aut ne is emlegesd nekem, mert a hideg kiráz tőle. Az RTL bohóca. Dávid meg Dina miatt fog odaállni. Hárított az összefoglaló szerint keményen, de azért az egójának jól eshetett a közeledése. És ne feledd, Evelin elküldte őt a picsába. Elég rendesen. Az sem eshetett neki jól. A másik pedig hogy azt írok, amit akarok. Olvasok én itt sokkal keményebb megfogalmazásokat. Persze az összes mocskosszájú, de Dina magasan a legjobban az.

2016.09.11. 07:49:56

@Komeszka: Nagyon jól megfogalmaztad. És még azért, mert kell a dráma. Miben fogadjunk hogy Lóri visszatérése után, egy szép "szerelmi" háromszög fog kialakulni. Lesz mit mutatnia az öffikben, nem csak a lerészegedésről, és a kurvaanyázásról fog szólni.

2016.09.11. 07:51:38

@Costanza: Lóri meg az Alfa? Viccelsz? :D Ne nevetess már. Bent egyetlen egy normális, Alfának nevezhető pasi sincs. Az RTL azt hitte majd Krisztián az lesz. Nem jött be. :D

Costanza 2016.09.11. 08:11:29

@ALOKSAKTRHEE: jelentem vicc volt, de ha atallnak melle ma akkor az elismeres neki nem?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.11. 08:19:54

@alsophila.grahami: @Komeszka: Na végre megjelentek a játékos védő hozzászólók, és a cat fightok. :-) Ezt hiányoltam eddig az idei szezon kommentjeiből. Viszont meg kell, hogy valljam Komeszka Lórit és a játékát illetően abszolút egyetértésben vagyok alsophilaval. Nyilván te Dávid szempontjából látod és láttatod a dolgokat, hiszen a Viki mellett korteskedő hozzászólásaidban is általában csak Dávidról beszélsz. Viki az ő köreit valóban nem zavarja (ha nem most esik ki, akkor a következő körben, amikor párbajra kerül ), Lóri viszont ebben a hétben valóban kinőtt Dávid árnyékából és egyelőre vitte is a showt kb. abban a szegmensben ahová eredetileg Dávid is szívesen bepozícionálta volna magát (most tekintsünk el attól, hogy hajlandó lenne-e egy igazán erőteljes és jól időzített női "betámadás" esetén az első hetekben a kamerák előtt k*rni, avagy sem, mert később egyébként szerintem majdnem biztos...). Unalmas szerelmi szál lehetősége ide, vagy oda egyelőre Lóri kellene még ebbe a showba sokkal inkább feszültség generálónak. Én pedig, semleges nézőként egy VV-ben izgulni, találgatni, utálkozni, fröcsögni, és röhögni szeretnék, és ebből a szempontból Viki szürke, mint a hamu...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.11. 08:25:57

@Komeszka: Amúgy szavaztam is Lórira, bár eredetileg nem terveztem, mert azt hittem, hogy utcahosszal nyeri majd meg, de minden előzetes poll azt mutatja, hogy eléggé szoros lesz a párbaj...

2016.09.11. 08:27:07

@Costanza: Már Lórinak? Nos akár mondhatjuk hogy igen. Mert akkor Dina is jól tette a dolgát, és Lóri is jól játszotta a szerepét. Mert szerintem azt teszi. Mondjuk az egész szériára igaz, hogy kezd olyan érzésem lenni, egy Éjjel Nappal Budapest klón lett. A lakók betanulják az adott szituációt, aztán pedig eljátszák.

12zahra12 2016.09.11. 08:27:25

@ALOKSAKTRHEE: Ez a sittes Krisztián azért van bent, mert kellett egy börtöntöltelék a műsorba, ha már a Belevaló két műsorvezetője is bűnöző.
Ez a sittes macsó egy igazi lúzer.
1.A bemutatkozó kisfilmjében nagyon szigorúan néz és kijelenti, hogy neki nincs félnivalója, féljenek a többiek mert nekik kell együttélniük vele. Amióta bent van, azóta más sem hallok a szájából, mint tesó, papi meg hasonlók. Egy nulla besatírozva.
2. Amikor az első vita volt bent a takarítással kapcsolatban, akkor ő volt az aki megjegyezte, hogy mi lenne, ha mindenki saját maga után rakna rendet. Két nappal ezelőtt viszont amikor ismét vita volt a takarítással kapcsolatban, kijelentette, hogy ő nem tud takarítani, mert otthon sem szokott.
3. Amikor Zserlandin beköltözött kijelentette, hogy nem alszik vele, mert otthon mit szól az asszony. A másnapi összefoglalóban már arról beszélt, hogy pornózna Micivel.
Ezek szerint a sittes vagy szenilis, vagy szimplán egy bamba macskajancsi. De mondhatnám azt is, amit itt feljebb említett valaki. Egy igazi lófaszjóska.

2016.09.11. 08:28:48

@VV Erőlegény: Ne aggódj, bármilyen szorosnak is látszik, Lóri fog vissza menni. Ez a csatorna érdeke. Ezt már korábbi szériákban is láthattuk.

Costanza 2016.09.11. 08:29:00

@VV Erőlegény: foleg hogy rajtuk kivul nincs egyetlen mas szerelmi szal sem, csak nem hagyjak a Lorit ugy kiszavazni, akkor ki kivel fog jarni?

2016.09.11. 08:30:57

@12zahra12: :DD Jól megmondtad. De ez is lehet akár bizonyíték, megjátszák az egészet. Vajon miért nincs online közvetítés? Mert valamikor meg is kell nekik tanítani a másnapi történéseket. Ez nem VV8. Ez VV-ÉNB

mobilos perpetuum 2016.09.11. 08:32:02

@ALOKSAKTRHEE: Előfordult már, ebben a szériában is, hogy az előzetesben jelzett anyagot az összefoglalóba bele se tették. Ezért érdemesebb megvárni, mi megy le, még akkor is csak találgathatjuk a történteket. Azt meg főleg, hogy ki, miért dönt úgy, ahogy.
A sok mocskos szájú közül nyilván, hogy akit többször mutatnak, az látszik a legtrágárabbnak. Micike szájából lehet, hogy ugyanennyi, lehet, hogy kevesebb ocsmányság ömlik ki, de a nagy fejét szerencsére nem mutatják annyiszor.
Anno leírtam egy párszor, de nem sokan értették, hogy az Aurélió helikopterezése mindenféle szóbeli ocsmányságon túltett. Enyhébb dolog az mondani, hogy fasz, mint ténylegesen elővenni, és megpörgetni, ahogy azt nem egyszer csinálta a kretén.

Costanza 2016.09.11. 08:35:50

@ALOKSAKTRHEE: igen, eleg mesterseges ez teny.. mondjuk kell is oket instrualni ahogy elnezem. Lorinak a hangjat nem hallotta senki az elso heten. Aztan hirtelen egy lathatatlan fogadas, es foszereplo lett.

Cérnahuszár 2016.09.11. 08:45:41

@Komeszka: még nem láttam a tegnapit, de én arra számítok hogy Lóri a kampánybeszédét a párbajra tartogatja, nem lövi el előbb.
Ha ott sem dob be semmit, akkor hülye hogy nem érvelt semmit.
Bár a párbajkor már nagyon kevés az idő hogy támogatót szerezzen. Hamar lezárják a szavazást nem?

Bekkara 2016.09.11. 09:03:27

Na, áttettem a szavazatomat Lórira, mert Viki még a párbajhetén sem tudja érdekessé tenni magát, és nem is nagyon próbálkozik, mondjuk konfliktus generálásával, akkor tényleg nincs helye ott. Lóri legalább szerepel, ki tudott lépni a kezdeti tuja szerepéből, mert abban volt.

É2I 2016.09.11. 09:38:23

Áhh, a vivike nyelvtekergetése egy jóidőre elvette a kedvem, undorító volt. Bár a rózsaszín gumi-biszbasz meghódításának sikertelensége spriccLESS volt.
Annál azért felmerült az instruálás újbóli kérdése, hogy mindezt nem teljesen pőrén tette. Még rá is kérdeztek, hogy hogyan nem csigapuncival teszi mindezt, lóg a lóláb.
A buzi sztájlLISZTtől meg megtudtuk micsoda energiák szabadulnak fel nála, ha tollat, meg papírt kap. No meg azt is, micsoda béke párti, akár vérre menően kiáll a békéért.
Pöcsikének meg igazi szülinapot instruáltak, most már meg is erősödött benne a villa bikája/villa nőcsábásza önkép. A homokos női szerepen kívül, milyen szexuális élete lehetett ezelőtt?
Zserádinnyu meg vikike is beleesett a "csinálni végre kéne valamit" csapdába. Elég gyatrán hozták.

2016.09.11. 10:09:20

Eddig szinte minden adàsba belealudtam. Mindenesetre hajrà (?) Lóri.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.11. 10:11:30

@mobilos perpetuum: Nekem Aurelio f*sz pörgetéseire performansz szinten inkább Vivi pucér jelenetei hajaznak....

rezesbagoly 2016.09.11. 10:25:42

@alsophila.grahami:

"már bocs, de mit is követett ő el?"
Hát épp ez az, hogy a világon semmit. És erre a büdös nagy semmire meg a vergődés (jobb híján, nyilván), Lóripapagáj aktív közreműködésével. Gittrágás, fingreszelés, szarpasszírozás, tessék kiválasztani a szimpatikusabb szinonimát.

"tán csak nem azért, mert JÁTSZIK?"
Játszani lehet úgy is, hogy a "művészt" megtapsolják, megy úgy is, hogy kifütyülik, esetleg megdobálják másodlagos frissességű zöldségfélékkel.
Részemről ez utóbbi történik, mert egy ripacsnak sem nevezhető silány műkedvelő próbálja eladni nekem a röhejes kamut.

Amúgy meg elég szar az egész társulat idáig.

rezesbagoly 2016.09.11. 10:29:21

@Komeszka:

"Ja, én azt gondolom, hogy Lóri b.szódjon meg, azokkal együtt akik vért izzadva visszalapátolják a Villába."

Légkalapáccsal baszódjanak meg, ha kérhetném szeretettel, köszönöm.

Berborosz 2016.09.11. 10:34:16

@Komeszka: "egy olyan szellemi és erkölcsi dögvész, mint Dinka"
Ez a dögvész nagyon jól csinálja.
És láthatóan még élvezi is.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.11. 10:34:20

Mellesleg, lulu01. Szuper lett a poszt ! Megérte 16:07-ig várni rá tegnap (én most olvastam csak el), de ezek a közbevetések, meg az, hogy pl. "Extraként tanúi lehetünk, annak, ahogy Bence szépen beleőszül ebbe a szériába. Íme:". Naggyon királyak! Tényleg gratula, ropogósan friss és humoros voltál! Várom a következőt! :-D

moletty 2016.09.11. 10:40:11

@VV Erőlegény: Vled és Alsophilaval értek egyet !
A szőke gyerek legalábbcsinál valamit és dinkais.Perszehogymind selejtaljadék, azért vannak benn,
a kis hülyegyerk meg nyilván eddig buzikurva volt de ez bántja, mert falubikája akar lenni

tjunior 2016.09.11. 21:12:14

" remélem nem rossz szájízzel fogtok nézni rám"
by Aranyhaj Lóránt

Rozsgyi 2016.09.11. 22:39:29

@lulu1.0, legközelebb taggeld be légyszi az írásod, mert rohadt nehéz volt megtalálni anélkül :)
süti beállítások módosítása