Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marseille 1x05 - Párharc

2016. szeptember 09. 13:00 - robág

Kezdésként Kósza kezel le néhány fontosnak tűnő (talán politikusok?) muksóval, majd bedobja magát a Babaarcú által vezetett lopott merdzsóba. Élni tudni kell. Közben pedig az akasztásos halál és a merevedés kapcsolatáról elmélkedik. A főcím után a bebukott pénztárost rohamozzák a riporterek. Rutinosan válaszolgat az elején, terel, ahogy igazi politikushoz illik. Azt állítja, szomorú tekintettel, hogy minden döntése mögött a szintén bukásra ítélt párizsi politikusnő áll. Aztán amikor kap egy komolyabb kérdést, szimplán int a sofőrnek, hogy taposson bele. Szégyen a futás, de hasznos. Ali közben hazaér a gettóba, a csomagtartóból kipakol valami cuccot, oszt odaadja valami motoros futárnak, gondolom nem uzsonnát osztogat, hanem drogot.

kepernyofoto_2016-09-06_18_15_29.png

Széparcú beviharzik Szőke irodájába, az ajtó mellett ülő nimfó csajt le se szarja, pedig ugye eddig egészen jóban voltak. A csajszi szalad is utána, itt elkezdődik egy kis cicaharc, sajnos nem tépik meg egymást. Abban maradnak hogy különválnak, mire belép Szőke. Széparcú kérdőre vonja a szőkét, hogy miért baszogatja a pénztárost, ezzel egy időben az apukáját is. Szőke azzal védekezik, hogy ez a politika, kislány, ez van. Széparcú ezt már nem fogja elviselni. Szőke ideges lesz, ír a milf képviselőnő haverjának, hogy segítsen neki…lehet, hogy ebből megint szex lesz… Kapuccsínó felkeresi Babát, hogy visszakérje a közös balhé során használt pisztolyát, ami ezek szerint Babánál maradt. Baba nem vacakol, visszaadja neki, egyenesen az arcába nyomja a stukkert, majd lazán elküld pár skúlót Csínó füle mellett, aki köpni-nyelni sem tud. Az egyik golyó még a búráját is súrolja. Miközben menekül lefelé a lépcsőn Baba megereszt még párat utána, csak hogy érezze, előzőleg sem véletlenül sült el.

kepernyofoto_2016-09-06_18_17_34.png

A milf képviselőnő csípőből hazudik egyet az egyik kolegájának a botrányokkal kapcsolatban, így kell ezt csinálni. Szőke úgy vonul be az irodájába, mintha kissé kapatos volna, amin nem is lepődnénk meg, ennyi stressz mellett csoda lenne ha nem hajtana fel néha egy jó pohár konyakot. A nő rögtön azzal nyit, hogy az irodájában levő kanapén még nem is kúrtak, mire szőke hetykén visszaszól, anyukám, csak rajtad múlik, tudod, hogy akár most is reszelhetünk egyet. Ez az idő hiányában mindenki sajnálatára elmarad (baromi vicces nézni szőke eltorzult arcát szex közben, lassítva), sajnos nem kerül le a milfről a dominaszoknya. Szőkénk pénzt akar a csajszitól, méghozzá minél hamarabb, különben nem tudja virítani az elvárt eredményeket. A nő megígéri, hogy tejelni fog, amint lehet. Szőke után megérkezik Kósza, érdekes módon megérzi a szexuális vibrációt a levegőben, simán rákérdez, hogy dugtak-e már ezen a kanapént, mire a milf csak annyit mond, ami késik, nem múlik.

kepernyofoto_2016-09-06_18_18_39.png

Gerard és Anyu együtt esznek, Anyu kezéből szinte kiesik a villa amiatt a fránya betegség miatt. Gerard jó férj, nem röhögi ki, inkább felkockázza a falatokat az asszonynak. Ezután Gerard váratlanul megjelenik Széparcú, vagyis a lánya lakásán, dumálni szeretne a csajjal. Gerard vacakul van, el van varázsolva, falfehér. Olyanokat mond, hogy milyen szép nagy lakás (biztos csak a kamerabeállítás miatt, de akkora a nappali, mint egy táncterem), ügyesen karban tartja ez a lány. A csajszi csak szabadkozik, hogy még nem fizette ki a részleteket a faternak, de az öreg hárít, hiszen ez a te munkád. Ez még igaz is lehet, hazánkban is láttunk már olyat, hogy egy egyetemista önerőből ért el elég sok mindent. Gerard elérzékenyül, nem tudja, hogy folytassa-e a politikai harcot a felesége betegsége miatt. Visszagondolva kezdi azt is megbánni, hogy anno a kiscsajszi helyett a város ügyeit gründolta. Széparcúnak viszont most nincs ideje érzelgősködni, Csínó csörgeti pszichopata módon félpercenként, elhajtja az apját gyorsan.

kepernyofoto_2016-09-06_18_19_41.png

Csínó az ajtóban összefut Gerarddal, az apósával, talán fel is ismeri. Széparcú szinte hisztériás rohamot kap, mikor meglátja Csínó sebét, amit valószínűleg az egyik gellert kapott golyó okozhatott. Csínó közben elsírja magát, el akar költözni végre a gettóból, egy olyan helyre, ahol nem lőnek rá, és még a lift is működik a házban (végülis, ezek nem olyan nagy igények) és esetleg ahol tudnak majd dugni a csajjal. Miután megnyugszanak, Csínó megjegyzi, hogy szerinte a polginak a csaj házában van egy szeretője, ezért járhat ide. Széparcú csak röhög magában (tényleg vicces ötlet…akire ez a Gerard ráfekszik…nem éli túl). Kósza eligazítást tart a gettóban a focista suhancoknak, miszerint most hagyják inkább a bőrt, fontosabb dolog is van annál, mégpedig Szőke megválasztása. Ennek irányítója lesz Ali (ezt azért én még átgondolnám, elvégre eddig csak lopni meg gyújtogatni láttuk), aki ezek után egy szektás lelkipásztort is megszégyenító módon hergeli fel az ifjúságot.

kepernyofoto_2016-09-06_18_21_06.png

Széparcú anyuval vásárolgatna, de a mama bemondja az unalmast, most nem tudja átérezni a Joy-napokat, hiszen lehet lassan tolószékbe kerül. Anyu ezekután ír Szőkének, hogy találkozzanak, de ő lepattintja (előbb-utóbb szerintem meglesz neki az idősebb nő is a családból…hiszen eddig rajta kívül csak a kutyára nem mozdult rá). Csínó és Széparcú sétálgatnak a városban, mire a csajszi bevallja, hogy ő a polgi lánya. Csínó először azt hiszi, hogy már megint át akarják verni, gondolom sokszor volt benne része bevándorlóként, aztán mikor leesik neki, hogy ez tényleg igaz, a pupillája helyén eurójelek jelennek meg, és vigyorog mint a tejbetök. Gerard üdvöskéje épp a helyieknek magyarázza egy fórumon, hogy mennyi mindent köszönhetnek ennek a nagy meláknak. A probléma csak az, hogy megjelenik Ali és néhány cimborája, akik nem bonyolítják a dolgokat, nemes egyszerűséggel szétverik a berendezést és felborogatnak mindent, illetve kizavarják az embereket az utcára. Ennek a fórumnak is lőttek.

kepernyofoto_2016-09-06_18_24_35.png

Babaarcú egy csokor rózsával várja Széparcút a szerkesztőségnél, ahol a csajszi dolgozik. A lány ledorongolja a srácot, hogy miért lődözi itt az ő szerelmét, visszaadja neki az órát, és közli vele, hogy továbbra is Csínóval szándékszik lenni. Erre Baba annyira begurul, hogy az égbe dobja a rózsákat és Ken Block autós videóinak marseille-i változatát előadva hajt el a helyszínről. A homár szerkesztő végre ad Széparcúnak egy sztorit, amit majd publikálhat. A csaj megkérdezi, hogy hol készült a kép, amin egy ház látható, illetve miért tette ki a falra. A csávó elhessegeti valami hülyeséggel, amit persze a csajszi nem vesz be. Ezek után a szerkesztő elgondolkozik fiatalkori emlékein, gondolatban visszatér a helyszínre, de mi csak annyit látunk, hogy két férfi érkezik meg a fent említett házhoz és a háttérben eszetlenül ordítanak. Érdekes, hogy ebből még mi fog kisülni. A csaj kibontja a levelet, amit a főnöktől, kapott, amiből lehet majd egy sztori. A levélben egy bizonyos Micheline írja, hogy infókat tud szerezni Szőkéről. Nocsak…

kepernyofoto_2016-09-06_18_27_38.png

Párizsban vagyunk, azt láthatjuk, amint a bukott pártvezető madam tárgyal a többiekkel. Tulajdonképpen mindenki cserbenhagyja, Szőke kegyetlenül kijelenti, hogy nem nagyon lát más utat, csak ha visszavonul a közélettől. Szegény, szinte elpityeredik, de nincs mit tennie, ilyen ez a fránya politika. Csínó és a Széparcú enyelegnek a csaj oriási lakásában. Széparcú megkérdi Csínót nem ismeri-e a gettós berkekben ezt a bizonyos Micheline-t, jó lenne tudni kiféle. Aztán hirtelen beront Baba, kezében a pisztollyal, de egyszercsak megfordítja a csövét, közli, hogy csak vissza akarja adni. Hát, öcsém, te sem tudsz jól viccelni…Csínónak már tuti vonalkódos az alsója. Baba persze köcsög módon hozzáteszi, hogy ez bizony az a fegyver, amivel Csínóval anno kirámolták az ékszerboltot, ezt biztos nem említette eddig Széparcúnak. A csajszi talán joggal kapja fel a vizet, Csínó szabadkozik, hogy gettósors, szegénység, ilyesmi, meg különben is, Széparcú csak egy elkényeztetett kiscsaj. Erre olyat lekevernek neki, csoda, hogy nem fordult ki az állkapcsa.  A nő ezután hisztériarohamot kap, elhajtja Csínót.

kepernyofoto_2016-09-06_18_29_02.png

A szerecsen sofőr megmutatja Gerardnak, hogy a twitteren arról pletykálnak, a lányát egy gettóbéli dugja. Rögtön jön az üzenet Széparcúnak, hogy mi pöcs van, ezt hogy csinálhattad? Közben az üdvöskéjét vígasztalja a kocsiban, próbálja rávenni, hogy nem is akkora marhaság őt támogatnia, az egy-két apróbb incidens ellenére (gondolom itt Ali és bandája randalírozására gondol). Széparcú felhívja Babát, és a rögzítőjén értelmetlen káromkodásba kezd, felteszem azt hiszi, hogy a tweet is az ő műve volt (szerintem Baba nincs ennyire rafinált). A spiné megkeresi Babát, pont munka közben találja, épp Kószát viszi valahova. Szinte kirobban a taxiból, nekiesik a faszinak, megvádolva, hogy csak ő tudott Csínóról (a rengeteg járókelő, akik esetleg együtt látták őket a városban, az oriáskeréken, illetve a tengerben szexelni bizonyára mind vak). Kósza javasolja Babának, hogy tanítson egy kis tiszteletet következőre a lánynak…ez még be fog durvulni. Mindeközben Szőke Alival az oldalán (Ali szőrős mellkasát pusztán egy ujjnyi vastag aranylánc, illetve egy félig felcipzározott pufidzseki borítja) masíroz a gettó épületei között, kamerák össztüzében. Mindenkinek fűt-fát ígér, ismerős kisemberekkel ráz kezet, ahogy a nagyok szokták.

kepernyofoto_2016-09-06_18_35_01.png

Most Baba köre jön, ő keresi meg Széparcút és szalad utána az utcán. Meg is rángatja kicsit, miközben azt bizonygatja, hogy semmi köze a tweethez, hiszen még a telefonját is alig tudja bekapcsolni. Szerencsére megjelenik a szerecsen is, fél kézzel lerendezi Babát, aki őrült mosollyal pisztolylövést mímel az ex rendőr felé. Ez a srác tényleg megőrült, a szerecsennél igazi fegyver van, valószínűleg ilyen hülyegyerekeket fogyasztott korábban reggelire, mint Baba…én nem idegesíteném fel. De Baba szemében már az őrület csillog. Széparcú később azzal érvel apjának, hogy nem azzal szokott nyitni a szex előtt a srácoknál, hogy vajon árulnak-e drogot, szoktak-e rabolni. Van benne ráció… Széparcú megígéri, hogy helyrerántja a dolgokat, Gerardnak cseppet sem kell izgulnia. Szegény Gerard arra megy haza, hogy a felesége is kezd megőrülni. A húrtalan csellón játszik az asszony, nagy átéléssel…ez mélyen érinti a melákot. Reggel Szőke ismét Rockyt imitálja a teraszán, püföli a zsákot, miközben Gerard váratlanul betoppan hozzá. Úgy dönt előáll az igazsággal, annyit mond: Luke, je suis ton papa!!! Szőke nem lepődik meg, bevallja, hogy kis pisis kora óta sejtette ezt, de csak egyre dühösebb lett a termetes elődjére, mert folyton cserben hagyta…szomorú történetei alapján egy kis francia Harry Potter (Henry?) jelenik meg szemeink előtt. Mindenekfelett kijelenti, hogy késő bánat, már kár pitizni…húsz évvel ezelőtt kellett volna megvennie azt a rohadt távirányítós autót…akkor még lenne esélye…de most, már semmi. Gerard letaglózva távozik…

Címkék: Marseille
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása