Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Star Academy 1x11 - Basszátok meg, ez egy kurva nagy vicc

2016. szeptember 08. 19:31 - BaZsa

Megfogadtam, hogy nem teszek csúnya megjegyzéseket eme áriázós nagyeposz egyetlen résztvevőjének ruházatára sem, mert hát nem ők tehetnek róla, de most nem tudom megállni; szóval Ördögh Nóri úgy néz ki, mint az aldebrői virágkötő csaj a május elseji falunapon, két lángos után. Térjünk a lényegre. Katus Attila fitnessedző jön szopatni az akadémikusokat, akik ezen a hajnali órán (08:12) Balázs kivételével még teliszart búvárruhaként hevernek az ágyaikban. Ez az edzés kicsit kevésbé óvodás, mint az eddigiek, Adrián rosszul is lett, nem szokta a cigány lova a szántást. 

img_2894.PNG

Az élőshow-ban nyújtott teljesítménye alapján Reni nemcsak védettséget kapott, hanem a kandúrját is beküldték hozzá egy kis potya tapizásra. Reni azonnal a nyakába ugrik, a többiek odakintről sasolnak, néhányan bőgnek is, a hatalmas csokor rózsa sorsa elvarratlan szál. Csomó nyálas duma, beparfümöztem a plüssmackót az illatoddal, miegymás. Na jó, amúgy tök édesek, most félreteszem a cinizmust, úgy örülnek egymásnak, örüljenek, lapozzunk. 

img_2895.PNG

Adrián elmondja Arnoldnak, hogy nem is tudja, mit keres itt (nyugi, Adrián, mi se tudjuk), mert mindenki jobb nála. Szerencsére Arnold is úgy érzi, hogy semmit nem tud, és még dagi is. Randy próbálja a Ricky Martin-számot, a táncoslányokat az akadémikus fiúk helyettesítik. Iván ebbe is belead apait-anyait, a többiek nem érdemelnek szót, különben is megérkezik Keresztes a kutyájával. Dávid szerint ez extra volt, mert nincs bent állat, szerintem ugyan van bent néhány, de Dávid valószínűleg a Brehms-lexikon szócikkei alapján kategorizál. 

Keresztes szeretné megnézni, hogy ki hol tart, úgyhogy a lakók a capellázni kezdenek a nappaliban. Randy az asztalra is felmegy kicsit rázni, kár, hogy ha a dallamra figyel, akkor táncolni felejt el és fordítva. Amit Barbi művel a számával, arra semennyi mentség nincsen, Keresztes le is szúrja. Barbi szerint viszont csak arról van szó, hogy becsúszik egy tudatállapotba, és ez gátat képez a tehetség és őközte. Megijedek, mert most még Reni is hamis kissé, ráadásul bevallja, hogy hódítani sem tud. Tényleg olyan, mint egy csajoskodó óvodás, kivételesen egyetértek Keresztessel.

img_2899.PNG

Keresztes félrehívja Adriánt, na, itten dráma lesz. És tényleg, Adriánnak hiányzik a szerelme, akinek annyira szereti a LELKÉT, hogy el is sírja magát. Még a szakítós dalt is elénekli, nem biztos, hogy ezt hallani akartam. Szerintem Keresztes néni is szenvedett. 

img_2902.PNG

Rakonczai Viktor és Szabó Zé is benéznek a villába, ők a zenei producerek, most már azt is tudjuk, hogy ki a felelős ennek a borzalomnak a zenei részéért. Mindenesetre kíváncsiak rá, hogy kiből lehet a legtöbb lóvét kitaposni, szóval álmos pofával meghallgatják az akadémikusokat, és mindenkinek mondanak néhány közhelyet. Eközben Iván és Barbi megbeszélik, hogy ki hogy énekel, Barbi szájából különösen viccesen hangzik bármiféle zenei kritika. 

Eszter kínlódik a Whitney Houston-dallal, de már a beénekléssel is. A vicces, hogy simán meglennének neki a magasak is, csak retteg tőlük. A többiek biztatják, de csak azon lehet segíteni, akarja. Barbi és Reni trenírozza Esztert egy kicsit a hálóban, de ő ragaszkodik ahhoz, hogy ez nem fog menni, csak nehogy ez önbeteljesítő jóslat legyen.

Tényleg nem tudtam, mi hiányzik még a mai műsorból, de így utólag belátom, hogy tényleg a János vitéznek öltöztetett Peter Srámek kellett ide. Srámek tart egy Jimmy-gyorstalpalót a csapatnak, kis táblával, fotókkal, én hiányolom az interaktív táblát és egy rendes prezit, Jimmy igazán többet érdemelne egy ilyen szimpla kis analóg életrajznál. Zámbó Árpy meg-nem-jelenése szintén fájó űrt hagy maga után, de ne legyünk telhetetlenek. Kelemen Lacika szerint ez az egész egy kurva nagy vicc, és én tudok azonosulni az álláspontjával. 

img_2906.PNG

Hanna elénekli, hogy Szeress úgy is, ha rossz vagyok, de nem látni a szemében azt a feltétlen lelkesedést és élvezetet, amit Srámek elvárna. Bezzeg ahogyan ő adja elő, azt még Lacika és Alexa sem hiszi el. Énekóra vége, Srámek egyre szimpatikusabb a csapatnak, mert hozott egy üveg whiskey-t is. Most kell elkezdeni reménykedni, hátha a pia hatására felélednek az akadémikusok, és valaki csinál vagy mond valami vicceset, őszintén szólva én már letettem erről, meg hát egy üveg whiskey 16 emberre konkrétan lófasz.

Arra azért elég, hogy eljussunk Jimmytől Kis Grófóig, jön tehát a Nézését meg a járását, tűnődöm, van-e még lejjebb. Megy a mulatós buli, még jó, hogy neten nézem, így legalább át lehet tekerni. Tekerem, tekerem, már Back Street Boysnál vagyunk, tekerem tovább. 

img_2911.PNG

img_2914.PNG

Srámek elmondja Arnoldnak és Randynek, hogy nem szabad elrepülni, Lacika szerint meg antipartiarcság van, mert mindenki kint csügg Srámek szavain, ahelyett, hogy bent piálna. Gongszó jelzi, hogy Srámeknek lövik a pizsit, még egy ital, aztán a búcsúzás örömét csak a viszontlátás fájdalmának ellensúlyozása címén a távozás hímvesszejére lép, ahogyan most én is teszem, mert hamarosan kezdődik a ma esti összefoglaló, amit sebtiben meg kell írnom nektek holnapra. Csupa élvezet az élet. 

 

 

 

19 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Natura Qua 2016.09.08. 20:22:09

Köszi a posztot! Kb. ez a maximum, amit ki lehetett hozni ebből az adásból. És amúgy Hajrá Lacika! :)

Ditti82 2016.09.08. 22:25:00

Srámek beszólása Adriánnak kimaradt. :-( :-D

BaZsa 2016.09.08. 22:45:15

@Ditti82: hát, ez ilyen, szimultán írom, van, ami elkerüli a figyelmemet :)

Mutyuer 2016.09.08. 22:53:44

Csodalkozom oszinten hogy senki nem hozta szoba milyen aljas modon csinalnak hulyet az enekesekbol. Amikor reninek ribanckodnia kellett parancsszora mindenki elott, ott en ereztem magam kellemetlenul. Ertem en hogy ez a szakma kemeny, de keresztes ugy viselkedett mint egy madame a kuplejarban. Ebben a musorban robotokat gyartanak akik vagy megfelelnek az aktualis trendeknek vagy kuka. 0 szemelyiseg, futoszalag.

Mutyuer 2016.09.08. 22:59:25

Ja es adrian egy elkenyeztetett kis f*sz. Mindenki alexanak ugrott mekkora ribanc, kozbe adriannak volt kint bnoje.alexandra miert is nem teheti azt amit akar? Miert ne smarolhatna daviddal, vagy miert is nem massziroztathatna meg magat? Szingli fuggetlen felnott no...azt csinal amit akar...megis ot beszeltek ki a fapin*k. Ja, lacika...adrian mit magyaraz neki a tiszteletrol?? Ki o az atyauristen?? Komolyan sunyibbak itt az emberek mint a vv-ben...

Ditti82 2016.09.08. 23:10:51

@BaZsa: Ja, és Árpyt hiányoltad, holnap megkapod. :D

Magentax 2016.09.09. 08:35:37

Nekem az a Bene Barbara a legellenszenvesebb. Egyrészt énekelni nem tud, csak rikácsol, mórikálja magát és próbálja bitről bitre leutánozni az eredeti előadót.
Amikor a zsűritagok elmondják mi a baj vele, nekik csak pofákat vág, a kamerába meg marha nagy az arca, van képe gyakorlatilag azt mondani, hogy nem érdekli, mi a zsűri véleménye, neki megvan a saját véleménye saját magáról.
Innentől kezdve erre a nagyképű libára addig szavazunk "nem"-mel, míg bent tartják.

ornyim 2016.09.09. 09:58:29

@Magentax: Jaj, őt én sem bírom. A hangszíne kifejezetten irritál. Egyébként annyira Brigi sem szimpatikus, mert ő meg olyan tudálékos, hogy már nekem fáj. Személy szerint Reni a kedvencem, de a stílusa túl szerény nekem. A fiúkat bírom, Laci szerintem nagy arc, és valóban őszintének tűnik a viselkedése. De az, aki a legunszimpatikusabb az Alexa. Attól a nőtől a hideg futkos a hátamon. Meggyőződésem, hogy a többi lány nem féltékenységből fúj rá, ő hiába is gondolja azt. Szerintem egyiknek se kellene könyörögni egy jacuzzis jelenetért valamelyik fiúval.

ornyim 2016.09.09. 10:04:34

@Ditti82: Nyomorult Hanna, meg azt se tudja mitévő legyen, emberek jönnek-mennek, neki meg fingja sincs, ki kicsoda :D

,, 2016.09.09. 10:09:06

@ornyim: persze, "mert nem híresek Svédországban":)

ornyim 2016.09.09. 10:16:20

@szörnycsi: Az anyja itt él Magyarországon, valami fogalma csak lehetne a dolgokról. Mondjuk annak van szerencséje, aki nem ismeri Zámbó Árpyt :D

Ditti82 2016.09.09. 12:17:15

@ornyim: Na de majd most! :D Még Krisztiánt beküldhetnék, legyen teljes az öröm. :D

BaZsa 2016.09.09. 12:18:32

@Ditti82: komolyan így váljon minden álmom valóra

,, 2016.09.09. 12:26:45

@Ditti82: remélem azért Jimmyt nem küldik be:S a mostani állapotában főleg:S

ornyim 2016.09.09. 12:44:40

@szörnycsi: még az is lehet, ma olvastam valahol, hogy felnyitják a sírját. remélem nem ezért :S :D
(aztakurvadebutavagyok)

,, 2016.09.09. 13:25:26

@ornyim: pedig hogy felmenne a nézettség:)

ornyim 2016.09.09. 13:41:08

@szörnycsi: hát, rá is férne a műsorra, mert ahogy látom, próbálnak mindent bevetni már... nem nagy sikerrel.

Ditti82 2016.09.09. 14:10:27

@ornyim: Majd amikor Alekoszék beköltöznek! Muhahaha! :D

ornyim 2016.09.09. 14:44:29

@Ditti82: olvastam, hogy oda készülnek.. Egyébként nem számoltak ezzel a készítők. Kiindulva a vv-ből, aminek van nézettsége, az alpáriság, butaság, önmegszégyenítés az, amire kereslet és igény van (sajnos). Ez a műsor meg nem erről szól, ide nem azért mentek be a játékosok, hogy magukból teljesen hülyét csináljanak (persze ez néha sikerül), hanem ők tényleg jutni akarnak valahova a zenei pályán. Mit is várunk? Ez nem tud heteken át szórakoztató és izgalmas lenni. Nem hiába nem futott be ez több országban sem...
süti beállítások módosítása