Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Quantico 1x02 - America

2016. szeptember 07. 10:00 - Scott Pilgrim

A múltban indítunk, ahol mindenkitől megkérdik, miért akar ügynök lenni. Shelby azt mondja, azért, hogy soha többé senkivel ne történhessen meg az, ami az apjával, majd kimegy, beül egy autóba és töröl egy telefonszámot, ami látszólag valamilyen arab nyelven van bírva a névjegyzékébe, szóval ő a leggyanúsabb. Kapunk egy montázst arról, ahogy Ryan újra a bizalmába akar férkőzni Alexnek, de nem igazán sikerül, Simon pedig egyre jobban összebarátkozik Nimah-val, mindkettővel. Közben Alexszel rivalizálni kezd egy Natalie Vasquez nevű lány. Ryan pedig megpróbálja féltékennyé tenni Alexet azzal, hogy elkezd Natalie-nak udvarolni.

vlcsnap-2016-09-07-02h42m41s526.png

Közben az ügynök-jelöltek kapnak maguk mellé egy elemzőcsapatot, hogy velük dolgozzanak együtt, és hoppá, az elemzőcsapat tagjaként visszatér Caleb. A lecke lényege, hogy megtanulják, hogyan lehet egy terrortámadást megelőzni. Három lefülelt terrorakció elkövetőjének a szobáját rekonstruálták, mindegyik szobában van egy apró bizonyíték, ami lebuktatta a terroristát, három csapatra kell oszoljanak és megtalálják a szobákban azt a rejtett bizonyítékot, kapnak rá hat órát. Ugrunk a jelenbe, Liam közli, hogy kapják el Alexet, élve, ha lehet. Erre beleszól a walkie-talkie-jába Alex, végül némi egyezkedés után arra jutnak, hogy kap egy napot, hogy bebizonyítsa, nem ő volt a merénylő, aztán ott fog virítani az arca minden tévében, ha nem talál bizonyítékot.

vlcsnap-2016-09-07-02h43m00s968.png

Vissza a múltba. Shelby odamegy csevegni Calebbel, de Caleb ugyanaz a pöcs maradt Eric öngyilkossága ellenére is, mint volt. Megkérdi Shelby, hogyhogy visszaengedték ezek után, mire Caleb nagyképűen odaveti, hogy hálásak voltak, amiért lefülelt egy ketyegő bombát Eric személyében. Miranda félrehívja Liamet, hogy közölje, van Ryan személyében egy beépített ember, akit biztos azért küldtek, hogy őt ellenőrizze. Liam úgy csinál, mintha nem tudna semmit róla. Viszont kiderül, hogy tudnak róla, hogy Nimah Amin valójában egy ikerpár, de láthatóan nem zavarja őket. Kiderül egy jelenettel később, hogy az Amin ikrek valójában Miranda projektje, Raina Aminnak hívják Nimah ikertestvérét. Nimah-t idegesíti Simon, Raina kedveli őt. Ugrunk a jelenbe, kiderül, hogy itt Miranda már csak volt aligazgató és a fia valószínűleg bűnöző. Liamet hívja Natalie, hogy valami nem stimmel és biztos van egy menedékháza Alexnek, ahol most is bujkál. Alex pedig bemegy egy kávézóba és megkérdi, hogy a biztonsági kamera rögzít-e 24 órára visszamenőleg. Igen a válasz, úgyhogy megkéri az illetékest, hadd nézhessen bele a felvételekbe.

vlcsnap-2016-09-07-02h43m17s568.png

Vissza a múltba. Caleb és Shelby civódik, Natalie és Alex civódik, egy meleg elemző odamegy Simonhoz gratulálni, mint az első nyíltan meleg nyomozónak az FBI-nál, végül Alex megtalálja a bizonyítékot. Vissza a jelenbe. Alex nézi a felvételt, de senki nem ment be a házba, amiben lakik, miután ő lelépett, viszont vérzik a keze, az illetékes pedig gyanút fog, úgyhogy kénytelen megakadályozni, hogy bármi hülyeséget tegyen az eladó. Vissza a múltba. Jön az elemzők vizsgája. Caleb rögtön el is mondja, mit talált, a válasz pedig helyes. Miután megvan mindhárom célpont, a következő feladat, hogy kapnak 5 percet, hogy eldöntsék, melyik a legfontosabb a három hely közül, ha most kéne dönteniük, melyikhez mennének legelőbb. Megállapodnak valamelyikben és elindulnak a nyomozók oda. Caleb is indulna, de közlik vele, hogy az elemzők nem mennek terepre. Alex szerint a kérdés beugratós. Vissza a jelenbe, Alex bezárta az eladót a raktárba és a felvételt elemezgeti. Közben Liamék bemérik a jelét. Vissza a múltba, kiderül, hogy mindhárom csapat lukra futott, kivéve Alexet, aki eleve el sem indult valamelyikhez.

vlcsnap-2016-09-07-02h43m46s328.png

Vissza a jelenbe, Liamék lecsapnának a bemért jelre, de kiderül, hogy át lettek verve. Viszont megtudják, melyik bisztróba ment, abba, ami szemben van ugye a lakásával. Natalie rohanni kezd az embereivel. Viszont Alex már nincs ott, hanem a lakásánál bujkál és bemegy, amikor Natalie-ék átrohannak a bisztróba, üresen hagyva a lakást. Visszaugrunk a múltba, Alex rájött a megoldásra: mindegyik célpont kamu volt és szándékosan lettek átverve, ugyanis az információt szolgáltató Liam volt a tettes. Tanulság: a bizonyítékok néha hazudnak, bízniuk kell az ösztöneikben. Vissza a jelenbe. Alex bizonyítékokat gyűjt, de amikor lelépne, szembemegy Natalie-val, akivel bunyózni kezdenek. Alex földre küldi és bezárkózik a fürdőszobába, ahol vért köp. Talál a fürdőszobájában egy titkos ajtót. A szomszéd apartmanba vezet. Talál kábel darabkát ott a padlón. Menekül, Natalie pedig üldözi, míg utol nem éri, de sikerül kicseleznie és hozzábilincseli Natalie-t egy oszlophoz, majd elrohan a fegyverével. Vissza a múltba. A meleg elemző, akit Elias-nek hívnak, rákérdez Simonnál Gázára, hogy hogyan jutott ki onnan, akkoriban nagyon szigorúak voltak a határon a szabályozások. Kideríti, hogy Simon szemüvege nem igazi. Félbeszakítja a dolgot Amin (nem tudom, melyik, mostantól csak simán Amin, ha nem derül ki, de amúgy valószínűleg Raina), és kávézni hívja Simont. Ryan pedig bevallja négyszemközt Alexnek, hogy az első epizódban mindenben igaza volt, amikor a megfigyelései segítségével elmondta Ryan kvázi élettörténetét. Calebről meg kiderül, hogy nem voltak annyira hálásak neki, és nem lehet nyomozó, azért lett elemző, a szülei pedig csalódottak.

vlcsnap-2016-09-07-02h45m17s180.png

Majd vissza a jelenbe, és jön az óriási cliffhanger: Ryan él, nem halt meg. Kézbe veszi a telefonját, lát egy ismeretlen számot a híváslistájában, felhívja, és Alex az. Flashback, amiben Liam megfenyegeti Ryant, hogy soha többé nem látja a családját, ha nem teljesít az Alex utáni kémkedésben. Vissza a jelenbe. Ryan mondja a telefonban Alexnek, hogy segít neki, de hogy ne bukjanak le, muszáj úgy tennie, mintha nem bízna benne. Nem látta a tettest, sötét volt. Találja meg a tettest és ne bízzon senkiben, azt mondja, majd leteszi. Bemegy Liam, kérdi tőle, hogy látta-e ki lőtt rá, és azt mondja igen, Alex volt az. Liam pedig parancsot ad, hogy adják ki a sajtónak Alex fényképét. Kissé túlzásba esett a nembízás bizonyításában. Vissza a múltba, Simon tudja, hogy Elias kémkedik utána. Natalie-nak pedig gyanús, hogy Shelby egy idegen nyelven beszél valakivel telefonon arról, hogy ne hívja többet. Alex pedig megtúdja Liamtől, hogy az apja FBI ügynök volt. Végül látjuk Alexet a jelenben, ahogy szembesül a tévéből, hogy kiadták a körözést és keresik. Ezzel pedig vége.

Címkék: quantico
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Halálfa Szára 2016.09.07. 14:13:05

Te mond már meg hogyan néztél meg több évadot?
A 2. évad első része is majd csak szept 25. én kerül először adásba egyáltalán az ABCn.
en.wikipedia.org/wiki/Quantico_(TV_series)
en.wikipedia.org/wiki/List_of_Quantico_episodes

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2016.10.05. 11:23:17

Eddig két részt néztem meg ebből de annyira gagyivá teszik ezek a tini pop háttérzenék , olyan érzésem van mint ha a Született feleségek nyomozós változatát nézném :(
És a főszereplő csaj is túl latinas vonal, lehetett volna egy kis vörös ír féle, nem tudom hogy folytassam e, ez a Beavatás szappanopera változata :(
süti beállítások módosítása