Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Star Academy 1x09 - Pia, smár, sztárban sztár, avagy suttyó teszi a műsort

2016. szeptember 06. 10:00 - BaZsa

A szombati élőshow után még mindenki szeret mindenkit, de a tv2 nagyot, nagyon nagyot, nagyon-nagyon nagyot dob (kár, hogy nincs irónia betűtípus), és behozza az Akadémiára Őt, Aki Majd Szerintük Megmenti A Műsort, pedig csak simán egy büdös paraszt suttyó állat, na de ez kell ide, különben nem történne semmi. Szofisztikáltabban szólva: megérkezik a villába Kelemen Laci, aki szellemességével, találékonyságával, merészségével és éles eszével egy kis színt csempész az akadémikusok szürke hétköznapjaiba. De ne szaladjunk ennyire előre.

img_2873.PNG

Szóval vége az élőshow-nak, Barbi bőg a budiban egy kicsit, Adrián meg elsírja Arnoldnak, hogy nem látta a barátnőjét a nézők közt. Csodálkozom, hogy csodálkozik, viszont nem csodálkoznék, ha soha többé nem látná a csajt, azok után, hogy egy hete másról sem szól a műsor, mint hogy erektáltan nyáladzik mindenre, aminek pinája van, vagy aminek úgy tűnik, mintha pinája lenne. Tehát. Olyan vad a buli, hogy Randy két deci páleszt tölt egy borospohárba, Brigi meg lecseréli az e-cigijét rendesre. És akkor egy váratlan pillanatban betoppannak ők, akikre akkora szüksége volt a műsornak, mint egy falat kenyérre. Kelemen Laci és a gitárja, teljes valójukban mind a ketten. 

Lacus azzal indít, hogy ruhástul ugrik a jakuzziba, ezzel meg is adja az alaphangot, láttatni engedi sokrétű és briliáns személyiségét, továbbá a többiek szimpátiáját is azonnal elnyeri. Barbi például felháborodva részletezi a kis intermezzo után Eszternek, hogy Laci ökörködött egy sort a beköltözőshow-ban, kapott a nézőktől elenyésző pontot, erre bent van csak úgy, hát ez felháborító. Valóban az, de tornázni kell a nézettséget felfele, meg szegény különben sem tehet arról, hogy nem a 12. kerületben született. 

img_2876.PNG

Dávid próbálja elmagyarázni ennek a szimpatikus fiatalembernek, hogy ne legyen ekkora suttyó, de ő nem nagyon veszi a lapot. Laci az interjúszobában elmondja, hogy mindenki demotiváló és hogy nem szimpatikusak neki a többiek, naná, mindenki szembe jön az autópályán. 

Nagyjából az egész csapat be van már baszva, Randy is végtelenre állította az élességet, és így próbálja elmagyarázni a 40 alatti pulzussal működő Hannának, hogy... hát hogy mit, az nem derül ki. Közben odakint a 67-es út című örökzöldet énekli a társaság, de nekem csak annyi jut erről eszembe, hogy kurva hamis! kurva hamis! kurva hamis! Szóval ha 16 énekes (!)) a 67-es utat (!) nem tudja tisztán elénekelni gitárkísérettel, ott nagyon sok alkohol lefolyhatott a torkokon. Egy-két torkon talán más is lefolyik ma este, de nem akarom lelőni a poént.

Randy annyira részeg, hogy inkább a jakuzziban hűti magát, le is csap rá Laci, és mond egy csomó seggnyalós közhelyet, amit Randy gyanakodva hallgat, de az is lehet, hogy a pálinkafüggönyön keresztül egyszerűen nem jutnak el az agyáig a szavak. Olyan hardkór a parti, hogy még Dávid se nagyon tudja, milyen rendezvényen van, és így részegen mintha kicsit... nos, mintha Iván kollégája lenne, persze ez csak óvatos feltételezés. Ami aztán meg is dől, mert Alexa a jakuzziban bedobja magát, és vált egy pornós smacit minden hímmel, aki éppen kéznél van, többek közt Dáviddal is. Meg Adriánnal. Meg Adrián ölében ülve Dáviddal és fordítva. Erika később kifejti, hogy ő ezt nem ítéli el, de azért nagyon gáz, szerintem meg csak szeretett volna Alexa helyében lenni, de ki vagyok én, hogy ezt eldöntsem. 

img_2872.PNG

Frissen szakított Adriánnak arra azért még van energiája, hogy a zuhanyozó Alexát tüzetesen felülvizsgálja, a kefírrázás hiányzik nekem kicsit, mint háttérzaj. 

Fájdalmas a másnap. Laci ébred először, süteményt akar sütni a többieknek, minden szart beleönt, mert fogalma sincs, hogyan készül egy sütemény, de mivel ez inkább ilyen műmájer faszoskodás, mint kedvesség, ezért több szót nem vesztegetek rá. Alexa mindenesetre reméli, hogy a fanszőrzetét nem süti bele, a sütemény további sorsa a mai adás elvarratlan szála.

Adrián megfogadja, hogy soha többet nem iszik. Ennyit. Itt. (Egy hétig, hehe.) Gyorsan ír is egy szakítós dalt, mert annyira megihlette az előző esti lealjasodás. Szerencsére nem kell sokáig hallgatnunk a vonyítását, mert megérkezik Király Viktor, az eheti vezetőtanár, és félbe szakítja Adrián sokoldalú tehetségének áramlását. A szerkesztők összeszedték magukat, a nézettségi adatokból nyilván rájöttek, hogy kevés a konfliktus, szóval Viktor kinevezi Ivánt villafőnöknek, akinek a szava innentől kezdve szent, felügyeli a házirend betartását, etc. etc. Azonnal ki is adja az ukázt Ivánnak, hogy szedje be a bagósok összes cigijét, és csak napi hármat adagoljon nekik, étkezések után. 

Viktor a dalokat is elhozta, úgyhogy az akadémikusok figyelme egy időre elterelődik a kisfőnökről. Btw kiváló emberismeretről tesz tanúbizonyságot Iván kiválasztása eme nemes feladatra. Tehát a dalok. Az eheti téma: példaképek. Van itt minden kérem, Amy Winehouse, Alicia Keys, Caramel, Michael Jackson, Adele, Whitney Houston, Lady Gaga, Christina Aguilera, impozáns lista. A legkíváncsibb Iván Cseh Tamására és Hanna Zámbó Jimmyjére leszek, hajrá.

Iván összekukorékolja a társaságot, mindenki kapott otthonról valami ajit, ilyenek jönnek, mint kókusztekercs, rakott krumpli, plüssmajom, rózsafüzér, satöbbi. Mindenki bőg.

img_2868.PNG

A szerkik még egy utolsó poént ellőnek, hátha hoz 5 nézőt, plusz kicsit Sztárban sztár promó is: négy akadémikusnak a zsűrit kell parodizálnia, a többiek pedig mindenféle produkciókat mutatnak be, szintén jelmezben. Ezen egy kicsit nevetek, Dávid és Balázs Aladdin-paródiája közel zseniális, Barbi pedig a faszomért nem színésznő lett inkább, olyan profin hozza Keresztes manírjait, hogy csak lesek. A versenyt Aladdinék nyerik, pedig volt még itt Korda-Balázs házaspár és Grease-interpretáció is. 

img_2866.PNG

img_2863.PNG

img_2867.PNG

Jelölés jön, juhéééj. Alexát jelölgetik a féltékeny csajok (hát ki is kell golyózni az egyetlen épkézláb jónőt, akit mindenki meg a kar maszni, különben őket nem massza meg senki). Lacira is kerülgetnek a jelölések, Alexa kitűzője után nagyon rezeg a léc. Hopp, Arnoldnak is három jele van már, Reninek, aki holtverseny esetén dönt, nehéz dolga lesz. Arnoldtól Alexa is megkapja a harmadikat, tőle gondolom azért, mert vele nem smárolt előző este. Lacinak megvan a negyedik, jeeee! A szerkiknek oda kell baszni, hogy bent maradhasson, mert hát kell a botrány, az plusz 3 néző.

img_2869.PNG

Lacinak Reni jelével együtt 5 kitűzője van, mindenki látja, hogy egy sutyerák, jajjaj, reméljük, ettől még nem fog kiesni a hétvégén, mert akkor dögunalmas lenne a műsor. Hajrá, Lacus, én szorítok neked! Kispárnám sarkát szolidan harapdálva várom a ma esti összefoglalót, egyrészt égek a kíváncsiságtól, hogy Adrián frenetikus balladáját végre meghallgassam, na meg Laci is tartogat még meglepetéseket. Egészségetekre. 

 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

,, 2016.09.06. 11:12:03

ez k.va jó lett:)
rosszindulatú vagyok(unk) de nekem is az jött le h Eriká(ék)nak savanyú a szőlő:)
Ezek a kölykök amúgy nagyon rendes családból származhatnak, mindnek olyan értékrendszere meg elvei vannak így tizenx évesen, hogy ihaj. Ők itt értékeket képviselnek. Kivéve Lacikát meg Alexát persze, ők az aljanép:) Ami nem baj, de fordítva ülnek szegénykéim a moziban a magas lovon:)

Natura Qua 2016.09.06. 11:36:08

Jó lett :) Szerintem inkorrekt volt a többség, amikor Lacikára szavazott. A lányok meg egyértelműen féltékenyek. De ha jól láttam, a mai összefoglalóban lesz sírás-rívás Alexa részéről, mert őt mindenki (lányok) utálja. :))

,, 2016.09.06. 12:07:56

Besírtam, megvan a válasz a nagy dilemmára, hogy szopják fel a sót: Baukó Éva be akar költözni Alekosszal.. FTW.

ornyim 2016.09.06. 12:46:23

@szörnycsi: hallod, azon kihűltem én is :D kurva szarul mehet a szekér, hogy ezeket akrják bevetni :D

polpetti 2016.09.06. 13:46:28

Zseniális volt! Köszi! Az aladdinos részen szakadtam. Szuperül megcsinálták a srácok!

Ditti82 2016.09.06. 14:35:27

Zseniális. :-D Minden elismerésem! :-)

,, 2016.09.06. 14:44:29

@ornyim: Ugye?:) nevetséges:)

Chuck Νorris 2016.09.06. 16:48:01

szép napot.
attol függetlenül hogy a csajok féltékenyek lehetnek, a csoportjakuzzizás közben elkövetett ribanckodás büntetést érdemel. Megjegyzem valószinüleg hagytam volna én is, hogy a hosszulábu a farkamon tekeregjen, de az igazság nevében én is öt jelöltem volna meg :DD
_
én örülök Alekosznak és Baukónak, minden jöket ami felforrositja ezt a langymeleg hugyot amiben a müsor pocskol :D

Ditti82 2016.09.06. 18:50:35

@Chuck Νorris: Nem ez a zsiráf ribizli Gizi volt, aki részegen ment anno az x-faktor meghallgatásra?

,, 2016.09.06. 21:40:35

Tehát a sorrend: 1. ABBA, 2. húsgolyók, 3. Zlatan. Kedvencem ez a csaj:)

BaZsa 2016.09.06. 23:55:07

@Ditti82: arról már tudnánk szerintem

Ditti82 2016.09.07. 00:20:50

@BaZsa: Valahol olvastam kommentben. Hogy próbálkozott ott is (melyik nem), az tuti.

SocialWorker 2016.09.09. 13:04:15

@schanc: rtl.hu/rtlklub/xfaktor/padar-alexandra-dora
rtl.hu/rtlklub/xfaktor2012/videok/439893

Én hirtelen ezeket találtam, ezek szerint már kétszer sem kellett az X-faktorban. Sajnos a részegségről nem leltem semmit.

diómió 2016.09.09. 13:19:42

@Ditti82: de, ő volt. Szerintem ezért is kereshették meg, mert neki bármi belefér, amire szerkesztői utasítást kap. Végül is, ha csak Barbi, Reni, Brigi, stb lennének, ki a franc nézné ezt. Alexa az, akit harcba állítottak a VV8-al. Meg talán Lacika... A többi töltelék, gimnáziumi énekkari hanggal, akik azt hitték,hogy sztárt csinálnak belőlük. Tanítás helyett edzik őket az erkölcstelen celeb világra ("mi a baj azzal,ha két pasival smárolt, jól be kellene rúgni, a következő lépés 18 éven felüli", stb-zsűri instrukció)és a trendnek megfelelő futószalag sztárocskák világára. Egyre se fogunk emlékezni 1 év múlva... A VV8-ban legalább senki sem akar zseninek, művésznek, meg nem értett tehetségnek tűnni,csak bunkók úgy ahogy vannak.
süti beállítások módosítása